هدایت شده از [ خبرگزاری عَمّار ]
✍️ حجت الاسلام و المسلمین پیریائی
🔴چه کسی برای عزت ملی هزینه میدهد؟
مردم سالاری در جمهوری اسلامی ایران ظرفیت بزرگی را برای نقش آفرینی افکار و سلائق مختلف در متن قوای مجریه و مقننه فراهم آورده است. به گونه ای که حتی میتوان اذعان داشت که گاه اهرم های مقننه و مجریه امکان حرکت در جهت خلاف مصالح مردم و انقلاب را پیدا می کنند.
کنوانسیون های مختلفی که تحت عنوان #fatf در مجلس پس از بررسی، شور و لابی به تصویب رسید را میتوان در این زمره برشمرد!
امروز مردم در یکی از تاریخی ترین روزهای انقلاب شاهد آن بودند که مجلس به رغم مخالفت افکار عمومی و صراحت بیان وزیر امور خارجه در اینکه رای به تصویب #cft ممکن است هیچ کمکی به وضع اقتصاد مملکت نکند و صرفا موجب راهگشایی نظارت و اطلاع دقیق برخی کشورها در مساله نقل و انتقالات مالی در کشور باشد!
اینجاست که باید بپرسیم با مخالفت تلویحی مقام معظم رهبری، عدم ضمانت دولت به عنوان طراح بحث، مخالفت طیف عظیمی از مردم ایران، غیرمنطقی بودن اعتماد به کشورهای غربی و وجود ۱۲۰ رای منفی نمایندگان چرا آن ۱۴۳ نماینده به تصویب این ماجرا رای مثبت دادند؟
میشود ابتدائا در یک پاسخ اجمالی به دو مولفه غربگرایی و محافظه کاری به عنوان علت اشاره داشت!
در وهله تفصیلی مخفی نیست عده ای از نمایندگان آنچنان فریفته غرب اند که بدون لحاظ منافع ملی و معیارهای انقلابی و دینی به راهی سر میسپارند که ضامن حفظ پیوندهای آنان با کشورهای غربی باشد.
در جانب دیگر ماجرا نیز با طیفی سیاسی کار مواجهیم که معنی مقاومت را نمی فهمند و تصور می کنند تن دادن به نظارت ناپاکان؛ اگر چه اقتصاد کشور را به عطسه اجانب وابسته تر می کند اما بار سیاسی عواقب کوتاه مدت عدم تصویب را تعمدا به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام وا می نهند!
به گونه ای که در صورت عدم تایید و رد لایحه از جانب شورای نگهبان و نوسانات مقطعی بازار مجلس خود را معذور بنمایاند و هزینه را به گردن نهاد ناظر بیندازند و در صورت تایید این ماجرا و ایجاد هزینه های امنیتی و دفاعی بگویند مجلس بخشی از فرایند تصویب بود و شورای نگهبان و مجمع نیز مشارکت داشته اند و اینگونه مبدا تصویب را غیر شرافتمندانه مخفی نمایند و عزت ملی را حراج کنند.
با همه این اوصاف و به عبارت دیگر وقتی مردم نه محافظه کارند نه غربگرا و نه حاضرند عزت و غرور ملی را نادیده انگاری کنند این نمایندگان، یا نمایندگان ملت نیستند و یا در آینده نخواهند بود!
#cft #iran #fatf #usa
#سیاسی #ایران #تحلیل #یادداشت #دستنوشته #مقاله #اقتصادی #نظامی #امنیتی #امنیت #شورای_نگهبان #مجلس #شورای نگهبان #مطالبه #مجلس_شورای_اسلامی
@ammarpress عمار پرس
هدایت شده از بیداری ملت
🔴شارلاتانیزم رسانه ای چگونه منتقدان دولت و خیانتهای غربزده ها را تخریب میکنند ؟؟؟
تصویر اصلی در سایت خبرگزاری در مقابل تصویر فتوشاپی در کانال!
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مرگ بر منافق!
👈سال گذشته فیلم درگیری دلاور مردان سپاه و پلیس از همین زاویه منتشر شد که برای نجات نمایندگان مردم امده بودند و امروز...
👈مجلس امروز سربازان ما را تحریم کردید آیا اینست مزد جان فشانی و ایثار
🛡به کانال پاسدار انقلاب بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1486618634C04b9977c14
هدایت شده از میز نیوز
آقای ظریف امروز حرف های تلخی زد که از دید من مهم تر از تصویب CFT در مجلس است. جمهوری اسلامی بزرگ تر از مجلس است و ما از انتهای کار چندان نگرانی نداریم ولی برخی اعتراف ها را فقط در چنین موقعیتی می توان از زبان آقایان شنید. آقای ظریف می گوید اگر برجام به نفع ایران نبود امریکا از آن خارج نمی شد، اما نمی گوید امریکا از برجام خارج نشد به این دلیل که برجام را بد می دانست بلکه از برجام خارج شد به این دلیل که آن را کم می دانست. امریکا به دنبال بزرگ تر کردن برجام است نه منتفی کردن آن. همه امید بارها اظهارشده امریکا این است که به اتکای آقایان، برجامی تدوین کند که علاوه بر برنامه هسته ای، برنامه موشکی و منطقه ای را هم در بر بگیرد. بدتر از این، آقای ظریف گفته نه من نه رییس جمهور تضمین نمی دهیم تصویب CFT در ایران مشکلات ما را حل کند اما تضمین می دهیم که اگر چنین نکنیم امریکا مشکلات بیشتری برای ما ایجاد خواهد کرد! سوال خیلی ساده این است: شما مسئول رفع نگرانی ها و بهانه های امریکا هستید یا حل مشکلات ملت ایران؟ و اساسا آنجا کجاست که که باید بهانه های امریکا را به سقف کوبید و جلوی آن ایستاد؟ جمله خوشمزه تر آقای ظریف این است که روسیه و چین هم به ما گفته اند اگر FATF را تصویب نکنید نمی توانیم با شما کار کنیم. هیچ خوب نیست که وزیر خارجه مملکت اینگونه علیه کشور خودش عملیات روانی کند. حداکثر چیزی که روسیه و چین ممکن است گفته باشند این است که سعی کنید به بیانیه عمومی برنگردید و اقدامات محدودکننده علیه تان اعمال نشود. این، صرفا با کسب یک رای منفی در جلسه عمومی FATF و شکستن اجماع میسر بود و نیازی به باجی به بزرگی CFT نداشت. نهایتا هم روشن شد همانطور که گفته بودیم همه چیز زیر سر قولی است که نهانی به اروپا داده اند. در این باره هم سخن خواهیم گفت.
#مهدیمحمدی
@ansoyesiasat
هدایت شده از میز نیوز
🔴وزیری که علیه کشور خودش عملیات روانی میکند...
آقای ظریف فرمودند که روسیه و چین هم به ما گفته اند اگر FATF را تصویب نکنید نمی توانیم با شما کار کنیم. هیچ خوب نیست که وزیر خارجه مملکت اینگونه علیه کشور خودش عملیات روانی کند. حداکثر چیزی که روسیه و چین ممکن است گفته باشند این است که سعی کنید به بیانیه عمومی برنگردید و اقدامات محدودکننده علیه تان اعمال نشود. این، صرفا با کسب یک رای منفی در جلسه عمومی FATF و شکستن اجماع میسر بود و نیازی به باجی به بزرگی CFT نداشت /
@ansoyesiasat
هدایت شده از میز نیوز
خطری بنام لیست در انتخابات ایران؛
در سیر تکامل جامعه از جامعه توده به جامعه مدنی شکل گیری احزاب و شناسنامه دار شدن آنها و ورود به قدرت و در نهایت خروج آنها از قدرت تعاریف روشنی وجود دارد.
اینکه رسالت احزاب و گروهها چیست و اصولا برای انجام چه کاری به عرصه قدرت آمده اند، اساسی ترین و بنیادی ترین مبحث در سپهر سیاسی کشورها می باشد.
تدوین درست برنامه ها و صیانت از دست آوردها مشکل ترین بخش مدنیت مدرن است. اما در کشور ما هنوز حتی در بخش تدوین برنامه ها مشکل اساسی وجود دارد. برای ما سرلیست ها و پشت پرده های لیست مهم هستند و نه چرایی حضور. حتی با وجود وعده های داده شده در بالاترین سطوح سیاسی، شاهد عدم پاسخگویی صریح می باشیم. این نشان می دهد حتی در بالاترین سطوح سیاسی کشور مسئولیت پذیری وجود ندارد.
حتی گاهی کسانی در بالاترین سطوح همانند ریاست جمهوری ظهور پیدا می کنند که هیچ گروه شناسنامه داری حاضر نیست مسولیت اقدامات او را بپذیرد و با هر عملکردی هیچ گروهی مسئول شناخته نمی شود. این بحران هویت سیاسی ماست.
بیشتر گروهها در تقابل مخرب قرار گرفته و حتی هنوز هم خط قرمزی بنام منافع ملی را به رسمیت نمی شناسند.
اما آفت بزرگتر لیستهایی است که برای قبضه کردن قدرت معرفی میشوند. ویژگی این لیستها را میتوان عدم توجه به عملکرد و جایگاه افراد، گمنامی، هزینه هنگفت برای قرار گرفتن در لیست، عدم ارائه برنامه و چرایی حضور، تصمیم گیری گروهی مطابق میل سرشاخه ها و قدرت های سایه ایی، عدم توجه به نیازهای جامعه و توجه تمام و کمال به خواست افراد پشت پرده، ارجحیت منافع باندی بر منافع ملی و... را میتوان برشمرد.
اعضای لیست حق ندارند آنچه را فکر می کنند درست است انجام دهند. درست و غلط ها کاملا دیکته شده است و اصولا اعضای لیست انتخاباتی فاقد قدرت تفکر و تصمیم گیری هستند. آنها معنای واقعی الینه شدن هستند. به همین دلیل وجود افراد نخبه موضوعیت ندارد و انتخابات لیستی یعنی تلاش برای حذف نخبگان سیاسی.
حتی گاهی ممکن است منافع کشورها و یا احزابی خارج از کشور به سرشاخه ها تحمیل و از طریق آنان به اعضا منتقل شود.
قدرت این باندها بقدری است که توان تخریب و وارونه جلوه دادن حقایق را دارند. آنها قدرت رسانه ایی غالب هستند و در سایه این قدرت توان اثر گذاری بالایی دارند.
در حالی که دموکراسی های برتر جهان سعی در حفظ تعادل قدرت دارند، انتخابات لیستی در ایران هیچ اعتقادی به تعادل قدرت ندارد و مصادره حداکثری قدرت شاخصه اصلی آنهاست. چون در ایران دولت اعتلافی وجود ندارد، برندگان لیست در انتخابات مجلس و در هیات دولت تقریبا کل قدرت را در دست می گیرند و هر قانونی را که بخواهند تصویب و اجرا می کنند.
در این نظامهای به ظاهر دموکراتیک قانون قدرت بر قدرت قانون چیرگی دارد و کاملا از آن حداکثر سوء استفاده بعمل می آید.
مجید گودرزی
مدرس مدیریت مالی دولتی
@ansoyesiasat
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استعمار فرا نو
👈🏻 صحبتهای شب گذشته علیرضا پناهیان در مورد قبول FATF
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
🔑من فدای شما سرمایه های اسرائیل در ایران بشم الهی!
ماموریت عالی انجام شد.👏👏👏
#تلخند
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
حال باید منتظر کاهش قیمت دو تا سه هزار تومانی دلار باشیم.
این جماعت میخواد ثابت کنه تحت تاثیر تصویب این طرح دلار ارزون میشه!
همون دلاری که هفته قبل میتونست ۶هزار تومان باشه،اما دولت و بانک مرکزی بخشنامه ای اون رو ده هزار نگه داشتن،الان با یک دستور دیگه میاد تو مرز ۶ هزار تومان تا اینگونه القا شود که fatf شروع به تاثیر گذاشته...
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1