هدایت شده از 『دخترانِبہشتی🌱!』
باهمرفتیمقم..🚗
جلوضریحبهمگفت:احمد،آدمباید
زرنگباشہماازتهراناومدیمزیارت
بایدیہهدیہبگیریم..🎁!°
گفتمچےمےخواے؟
گفت شهادت... :)
°|شهیدعباسدانشگر🌱|°
¦🕊¦⇦ #شَهیدانهـ
آمال|amal
از ساعت۱۲ امروز (همین الان)تا ساعت ۱۸ امروز هر سوالی در مورد من #مدیر یا کانال داشتید بپرسید توی کان
سلام.
ممنونم☺️
چی بگم😢 سعی داریم با تبادل زیاد بکنیم🙂
#مدیر
⸀♥️ . .
•
.
اگہ آقا میگفتند ڪه وارد ڪردن واڪسن از انگلیس و آمریڪا ممنوعہ ..
پیش بینۍ وضع بہ وجود اومدھ تو ڪشور ژاپن رو میڪردند ..
••
#رهبرمونالڪۍیچۍنمیگہڪه😏!
#واکسن
#مدیر
#رهبرانـه
-------•|📱|•-------
@Childrenofhajqasim1399
#عطر_نماز❣
🌼 علت سنگینی برای دو رکعت #نماز 🌼
#آیت_الله_مجتهدی
#حی_علی_الصلاه📿
#التماس_دعای_فرج🤲
#ادمین_یازهرا
@Childrenofhajqasim1399
#همسرانه
زن #جمال زندگی است
و مرد #جلال آن
بانو مهمترین کار تو این است که #غرور_شوهرت نشکند‼️
آقا کار تو هم اینست که #گل_لطافت_و_عاطفه_همسرت
پژمرده نشود‼️
و محبت کنی
💚پيامبر گرامی اسلام (ص)؛
🌹قَولُ الرَّجُلِ لِلمَرأةِ:إنّي اُحِبُّكِ
🌹لا يَذهَبُ مِن قَلبِها أبدأ
🌹گفتن مرد به همسرش كه:
🌹« دوستت دارم» هيچ گاه از
🌹قلب او بيرون نمیرود
📚كافی: ج 5، ص 569، ح 59 /
دوستی از نگاه قرآن و احادیث،ص 26
#ادمین_یازهرا
@Childrenofhajqasim1399
#دوڪلامحرفحساب✨🌱
.
مجازیچہبلایـےسرمونآوردڪھ
حتےدیگہحوصلہنمازخوندنهمنداریم؟!💔😔😔😔
چہبرسھبہدرسومطالعہوڪارجهادی !
بالاخرھیہروزییابیدارمیشیم
یابیدارمونمیڪنن . . .😞
پسبهترھقبلاینڪهکارمونبہجاهاۍ
باریڪکشیدھبشہخودمونویہتڪونے
بدیم🚶🏿♂️👐🏼
🌤أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج🌤
#ادمین_یازهرا
@Childrenofhajqasim1399
♥️ بسم اللّٰه الرحمن الرحیم ♥️
سلام دوستان عزیز🦋از امروز #راز_درخت_کاج توی کانال قرار میگیره
نام رمان: راز درخت کاج
نویسنده: معصومه رامهرمزی
#ادمین_یازهرا
#رمان_راز_درخت_کاج...🌲🍃
#قسمت_اول
#زندگینامه 🌺
#زینب_کمائی در خرداد ماه 1346در شهر آبادان به دنیا آمد.مادرش زنی دل آگاه و علاقه مند به قرآن و اهل بیت به خصوص حضرت حسین(ع)و حضرت زینب(س) بود. پدر او نیز کارگر پالایشگاه نفت آبادان بود و با دسترنج اندک کارگری خود خانواده نه نفره اش را سرپرستی می کرد.
زینب دوران دبستان و دو سال از دوره راهنمایی را در آبادان سپری کرد و از کلاس سوم دبستان تحت تاثیر تربیت آگاهانه مادر و شرکت در جلسات قرآن حجاب اسلامی را انتخاب کرد. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه راهنمایی و مسجد محله به فعالیت های فرهنگی و تربیتی مشغول شد. زینب علاقه زیادی به رهبر انقلاب حضرت امام خمینی داشت. گرایش به دیدگاه های حضرت امام تاثیر در نوع نگاه زینب به زندگی و ادامه فعالیت هایش بر جای گذاشت.
با شروع جنگ تحمیلی در سال 1359زینب به همراه خانواده مجبور به ترک شهر و دیار کودکی اش شد. پس از مهاجرت به اصفهان و سپس شاهین شهر اصفهان او در سایه حمایت های مادرش به فعالیت های فرهنگی از جمله شرکت در کلاس های اعتقادی جامعه زنان و عضویتدر بسیج و فعالیت های پرورشی و تربیتی دبیرستان 22بهمن شاهین شهر پرداخت. در این زمان چهار عضو خانواده کمایی در جبهه مشغول به خدمت بودند. به دلیل فعالیت های مستمر زینب و تلاش های بی وقفه اش جهت تغییر وضعیت فرهنگی شاهین شهر پس از گذشت شش ماه از حضورش در این شهر هدف سازمان منافقین قرار گرفت و در شب اول فروردین سال1361 در راه بازگشت از مسجد به خانه توسط اعضای این گروه ربوده و به شهادت رسید و پیکر پاکش پس از سه روز جستجوی نیروهای امنیتی و خانواده کشف گردید.
منافقین در طی ارسال نامه و تماس تلفنی مسئولیت ترور زینب را برعهده گرفتند.زینب چهارده ساله و دانش آموز سال اول دبیرستان هدف ترور منافقین قرار گرفت و به شکل مظلومانه ای به شهادت رسید و همراه با شهدای فتح المبین در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپرده شد.
#نویسنده: #معصومه_رامهرمزی
🌀لطفا دوستانتون رو دعوت ڪنید🌀
#ادمین_یازهرا
@Childrenofhajqasim1399
اینم پارت اولش 😍😊
البته مقدمه است...
از اون رمانهاست که حال دل آدم را خوب میکنه💞
حتما دنبال کنید👌