*👩🏻🔬 بانوے پزشڪ نمونه ای ڪه در گوش تمام نوزادان اذان و اقامه می خونه و ڪامشون را با تربت امام حسین (؏) بر میداره و خودش ۶ فرزند سالم و صالح و موفق داره ،*
*📣 قابل توجه ڪسانۍ ڪه میگن یڪ یا دو بچه ڪافیه تربیتش سخته یا هزینه اش زیاده لطفا این ڪلیپ را با دقت و تا آخر ببینید.*
*📣 سبڪ زندگے اسلامۍ ، سالم و موفق ایرانے به این میگن*
*🧕 زهرا سیدے روان شناس و مشاور خانواده*
*الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها🤲🏻🏴*
*بسم الله الرحمن الرحيم*
*قسمت دوم: اگرعبادات ما از روی عادت باشد اشکالی دارد؟*
خدا کند که کار مخلصانه انجام دادن برای ما عادی شود. چه خوب است که نگاه حرام نکردن برای ما عادت شود. چون ديگر از اين مرحله پايين تر نمی آييم. و روح ما برای مراتب بالا تر فرصت پيدا می کند. ما بايد گناه های خود را با کمک عادت ترک کنيم تا روح خود و نيت های خود را مشغول کارهای والاتر بکنيم. بنابراين عادت را هم می توان در امور اندک بکار گرفت و هم در امور بسيار عميق. برخی می گويند که کلمه انسان مربوط به انسی است که در وجود او جای گرفته است. ذکر علی ابن ابی طالب عبادت است. چه خوب است که ما عادت کنيم هر روز، صبح خود را با اين ذکر آغاز کنيم. بعد از يک مدتی اين ذکر در گوش شما می پيچد چون به آن عادت کرده ايد و اگر نباشد جای خالی آن را حس می کنيد. بايد ببينيم که تلويزيون و شبکه های آن ما را به چه چيزی عادت می دهند. الان دعای عهد خيلی رايج شده و در خيلی از شبکه ها خوانده می شود. چقدر برخی از افراد با اين دعای عهد مأنوس شده اند. برای خيلی از افراد اين دعای عهد، نغمه ياد آوری کننده بسياری از خوبی ها است که در طول زندگی خود داشته اند. ما بايد برای انس خود و کودکان خود برنامه ريزی کنيم. اگر خود ما مثلاً زياد موسيقی گوش بدهيم بچه ما نيز به آن عادت می کند و اين اصلاً خوب نيست. (پایان)
📳 آیتالله سید مجتبی خامنهای؟
❌جنجال رسانههای معاند برای کلاس درسی که ۱۳ سال سابقه دارد
به چه کسی آیتالله میگویند؟
✅ پاسخ شایعات پیرامون درس سید مجتبی خامنهای
🔻روز جمعه خبرگزاری رسا خبر آغاز نام نویسی درس خارج فقه و اصول آیت الله حاج آقا سید مجتبی خامنهای را منتشر کرد.
🔻خبری که به محض انتشار واکنش رسانههای معاند مانند اینترنشنال را برانگیخت و سعی کردند این موضوع را پروژهی آیتاللهسازی بنامند.
✅ درس خارج آیت الله حاج آقا سید مجتبی خامنهای در درس فقه با موضوع مُستَثنَیات غیبت و در درس اصول فقه با موضوع برائت برگزار میشود.
🟢 برخی از توصیههای اخلاقی عرفانی آیتالله سید عبدالله فاطمینیا رحمةاللهعلیه
حتما بخوانید
❇️ عمده چیزی که برزخ را تاریک میکند، حرف پشت سر مردم است، غیبت، تهمت... یکی از چیزهایی که برزخ را روشن میکند، گرهگشایی از کار مردم است. برزخ را گناهان، تاریک میکنند، و از آن طرف اعمال خیر، باعث روشنایی عالم قبر و برزخ میشوند.
🟢 خواهش میکنم حاضر جواب نباشید. من به جوانها میگویم دیر نمیشود، بعداً جواب بدهید. کمی تأمل کنید. حاضر جوابی بعضی وقتها آدم را محروم میکند. همینطوری زود چیزی را نپرانید، تمرین کنید و یک ذره دیرتر جواب بدهید.
🟢 مشاجرهها و نزاعها، نور باطن را خاموش میکند! بسیاری از بیحالیها و عدم نشاطها به جهت مشاجرات است! کم منزلی داریم که در آن پرخاش و تندی نباشد. روزی چندتا پرخاش باشد، برکات میرود و دیگر چیزی نمیماند! حتی اگر حق هم با تو بود، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن، چون کدورت آور است.
🟢 نعمتی که انسان را از خدا غافل کند، نقمت و عقاب است. از جمله، گریهی استدراجی است. حالِ گریه به او میدهند، که فکر کند آدم خوبی است! بعضی افراد هستند که در مجالس و هیئت گریه میکنند اما کارهایی از اینها سر میزند که سنگ را به گریه میاندازد! مسکین گمان میکند خیلی حال خوبی دارد!
🟢 در جامعهی ما تقوای لسانی خیلی کم است؛ بعضی از متدیّنین، اهل مسجد، اهل هیئت، تقوای لسانی را از دست دادهاند! گویا غیبت واجب است و تهمت و افتراء مستحب! خدا میداند خیلی خطرناک است، توفیق سلب میشود، قلب تیره میشود، نشاط در عبادات موجود نیست.
🟢 بگذارید جملهای کامل شود بعد ایراد بگیرید. نمیدانم چرا اینطوری هستیم! در خواهر و برادری هم حاضر نیستیم حرف یکدیگر را تا آخر گوش کنیم. میگوییم وایسا، شکر تو کلامت! خب شکر به چه درد میخورد؟ یا اگر از جملهای خوشش نیاید میپرد وسط حرف! بابا جان صبر کن تا حرف اون آدم تمام شود.
🟢 خشم ما را بیچاره کرده است، نمیگذارد به جایی برسیم! هی دور خود میچرخیم، چرا که بداخلاقیم! امام صادق علیهالسلام فرمود: «آدم بد اخلاق، معارف را پیدا نمیکند.»
🟢 ماها ولخرج نورانیت و نور هستیم؛ کاری میکنیم، نورانیتی حاصل میشود؛ راحت کاری میکنیم که میرود و جایش را به ظلمت میدهد. شب بلند میشویم چندتا استغفار میگوییم و مشمول آیه «ویستغفرون بالاسحار» میشویم اما صبح میگوییم «حالا غیبت فلانی نباشد ها…» هیچی تمام شد و رفت
🟢 تعجب میکنم از بعضیها! آقا یا خانم مؤمن ۲۰ بار عمره رفته، بار ۲۱ میگویند بیا پول عمره را بده برای جهیزیه دختر یتیم؛ میگوید نمیتوانم؛ دوستانم میروند، من نروم؟! حالا بگو شما این همه رفتی، اخلاق را رعایت میکنی؟ مگر دین مسخره است؟! هر سال عمره میروی؛ یک عیب را از خودت دور نکردی؟
🟢 فرد در حالی که تصور دارد خبری است وارد روز قیامت میشود اما ناگهان تعجب میکند؛پس نمازها و عمرهها چه شد؟میگویند دل شکستی! ریا کردی! زهر زبان ریختی! جوان عزیز اگر میخواهی به جایی برسی از خانهتان شروع کن! اگر دل خواهرت را شکستی، دل مادروپدر را شکستی، برو درستش کن. از خانه شروع کنید.
🟢 اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد. خانمها،آقایان! بشنوید! به حضرت زهرا سلاماللهعلیها قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید، خودتان را معطل نکنید. هی اوقات تلخی راه میاندازد، عصبانی میشود، بعد هم میخواهد بشود زبدةالعارفین؛ یکبار این قسم را خوردم که تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
🟢 خدا گناه «آبرو بردن» را سخت میبخشد. امام باقر علیهالسلام فرمودند: «کسی که آبروی مردم را نریزد، خداوند از گناهان او صرفنظر خواهد كرد.» اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند! فکرنکنید همه از دیوار مردم بالا میروند. یک مشت مقدس را میآورند جهنم به سبب اينكه آبرو میبردند! اسلام خواهان حفظ آبروی افراد است.
🟢 خبرهای بد را هیچ وقت در خانه نگویید؛ تا به خانه میرسد، میگوید تصادفی را دیدم! نمیخواهد بگویید. اصلا خبرهای منفی را در منزل نگویید. شما را به خدا قسم میدهم اینها را رعایت کنید؛ ضربههایی به خانواده زده میشود که جبران نمیشود. چیزهای پریشان کننده نگویید. به همسر و بچهها آرامش دهید
🟢 مردم فکر می کنند اولیاء خدا روزی هزار رکعت نماز می خوانده اند که این طوری شدند. خیر؛ آنها فقط در اثر داشتن صفات عالیه به این جا رسیدند.
🟢 صفات عالیه انسان را ده فرسخ ده فرسخ جلو می اندازد. یک خشم فرو خوردن آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند، یک دل شاد کردن تو را خیلی زودتر می رساند، یک مادر خوشحال کردن زودتر می رساند. از اینجا باید شروع کنیم. اینجا را درست کن بعد هزار رکعت نماز خودش می آید، خودت مشتاق می شوی.
دلیل هجمه اصلاحطلبان به توان دفاعی کشور چیست؟ -1
به گزارش مشرق، حسین مرعشی، دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی که به عنوان بال راست جناح چپ سیاست ایران شناخته میشود، در سرمقاله یکم شهریور روزنامه سازندگی، در یادداشتی با عنوان « رقابت اقتصادی به جای رقابت تسلیحاتی»، مجددا به مقایسه قدرت دفاعی و اقتصادی ایران، با رویکرد انتقادی نسبت به سیاست های نظامی کشور پرداخت؛ رویکردی که اصلاح طلبان از سال های پیش تاکنون در پیش گرفتهاند.
در بخشی از یادداشت مرعشی آمده است: « تصور اینکه ایران تبدیل به قدرت اتمی دنیا شود و این مساله در دست ایران باقی بماند اما سایر کشور های منطقه و خاورمیانه در رقابت با ایران سطح دفاعی خود را تغییر ندهند و رقبای منطقهای نیز نظاره گر ما باشند، تصوری اشتباه است؛ چنین روندی تنها منجر به افزایش سطح رقابتهای تسلیحاتی در منطقه میشود و به هیچ وجه موازنه قوا را به نفع ایران تثبیت نمی کند.»
این درحالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند جمهوری اسلامی ایران در منطقه به دنبال ایجاد موازنه قوا به نفع خود نیست و افزایش توان دفاعی خود و کمک نظامی به برخی کشورهای منطقه را با هدف حفظ ثبات و امنیت منطقه دنبال میکند.
🔸خدشه واردکردن به توانمندی دفاعی کشور خیانت به آرمانهای یک ملت است
در همین باره، عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید توانمندی دفاع مشروع جمهوری اسلامی ایران را ارج بنهیم و هرگونه خدشه وارد کردن به این شکل، امری نابخشودنی و خیانت به آرمان های یک ملت است که مظلومانه ایستاده و خودش را در این تلاطم ناامنی دنیا، حفظ میکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت ثبات ساز در منطقه همیشه ایفای نقش کرده و تلاش داشته که از کشور و ملت های مظلوم منطقه در برابر تروریسم دولتی و گروه های تکفیری تروریستی، حمایت و حفاظت کند.
مرعشی در بخش دیگری از سرمقاله یکم شهریور روزنامه سازندگی آورده است: «اگر قرار بود در منطقه ما کشوری با قدرت نظامی، آقای منطقه شود، قاعدتا صدام برای این کار پیش قدم بود. صدام که احزاب متحدی مثل حزب بعث را در عراق تشکیل داده بود و ارتش منسجمی نیز داشت، با سیاست های نظامی گری عراق را به خاک سیاه نشاند. بنابراین، این تصورات چندان با واقعیات تاریخی منطبق نیستند. تجربه نشان داد لزوما این سلاح ها نمیتوانند در طولانیمدت تاثیری در تعیین جایگاه و تدوین قدرت برای کشورها داشته باشند.»
به باور کارشناسان جدای از مسائل حزبی و سیاسی، مقایسه بین جمهوری اسلامی ایران با رژیم بعث عراق و رئیس آن یعنی صدام حسین، چندان صحیح به نظر نمی رسد زیرا رژیم بعث به عنوان یک قدرت متجاوز، سابقه حمله نظامی به ایران و کویت را داشت درحالی که رهبر معظم انقلاب و مسئولان ارشد کشورمان بارها تأکید کردند که قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، در راستای دفاع مشروع از استقلال خود است، بنابراین چنین مقایسهای از مبنا صحیح نیست.
🔹مقایسه قدرت نظامی ایران با رژیم بعث عراق یک قیاس معالفارق است
در همین مورد حجتالاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی عضو مجلس خبرگان رهبری نیز اظهار کرد: باعث تعجب است کسانی که سالها در این کشور در مسند قدرت بودند، چنین سخنان و تحلیل هایی را مطرح کنند. صدام قدرت نظامی بزرگی نبود و اگر در جنگ تحمیلی هشت ساله آسیب هایی به ما زد، به پشتوانه ۴۰ کشوری بود که از او حمایت می کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: صدام یک متجاوز و قدرت طلب ظالم بود که نه به مردم خودش رحم می کرد و نه به کشور های همسایه، بنابراین مقایسه قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران که بر اساس منطق و عقل حرکت میکند با رژیم جانی و ظالم بعث، یک قیاس مع الفارق است
مرعشی در بخش دیگری از این یادداشت خود اذعان کرده است: «بیش از ۴ دهه است رقابت های امنیتی و تسلیحاتی، تبدیل به رقابت های اقتصادی شدهاند. اگر ۵۰ سال پیش، قدرت کلاهک های هستهای شوروی، چین و آمریکا تعیین کننده بود، امروز قدرت اقتصادی این کشورها تعیین کننده جایگاه آنهاست. امروز تعداد کلاهک های هستهای و تسلیحاتی نمی تواند در مقابل قدرت اقتصادی تعیینکننده باشد.»
کارشناسان معتقدند این سخنان و ایجاد دوگانگی بین اقتصاد و قدرت نظامی کشور نیز با مبانی علم اقتصاد و علوم سیاسی مطابقت ندارد؛ قطعا اولین مولفه و لازمه یک اقتصاد پویا، وجود امنیت، آرامش و ثبات در کشور مورد نظر است که بدون آن فعالیت در هیچ یک از عرصه های دیگر، به حد اعلای موفقیت نمیرسد.
به باور تحلیلگران، در طرف مقابل دیدگاه مرعشی، قیاس بین وضعیت کشور در زمینه اقتصادی و نظامی، می تواند نشان دهنده موفقیت قوای نظامی کشور در ایجاد قدرت دفاعی مطلوب و عملکرد نچندان مناسب مسئولان و دستگاه های اقتصادی طی دهه های اخیر برای شکوفایی اقتصادی کشور باشد.
✨﷽✨
✅چهار دستور قرآنی
برای سعادت دنیا و آخرت
1🔹#شکر را ترک مکن
که از زیادی و افزونی محروم خواهی شد .
" لئن شكرتم لأزيدنكم "
اگر شکر گویید بیشتر به شما می بخشم .
2🔸#ذکر خدا را ترک مکن
چون از نگاه پروردگارت محروم می مانی .
" فاذكروني أذكركم "
مرا به یاد آورد تا شما را به یاد آورم .
3🔹#دعا را ترک مکن
چرا که از استجابت محروم می مانی .
" ادعوني أستجب لكم "
از من بخواهید تا اجابت کنم .
4🔸#استغفار را ترک مکن
چرا که از نجات محروم می مانی .
🌸" وما كان الله معذبهم وهم يستغفرون "
چرا که تا زمانی که استغفار گویید هرگز عذابتان نخواهم داد.
📚 قرآن کریم
دلیل هجمه اصلاحطلبان به توان دفاعی کشور چیست؟ -2
🔹اگر از نظر نظامی قوی نباشیم یک اقتصاد وابسته خواهیم داشت
در همین مورد حجتالاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی اظهار کرد: نیم نگاهی به عملکرد قدرت های بزرگ و کشور های مختلف جهان و توجه به هزینه هایی که آنها برای مسائل نظامی می کنند، نشان میدهد که امروز نمی توان بدون قدرت نظامی از عنصر بازدارندگی برخوردار بود و طبیعتاً کشوری که نتواند با اقتدار نظامی استقلال خودش را حفظ کند، حتماً باید وابسته به قدرتهای بزرگ شود.
وی با بیان اینکه تفکیک بین قدرت اقتصادی و نظامی از مغالطه هایی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب یا از سر ناآگاهی است یا خیانت، افزود: اینکه کشور باید از نظر اقتصادی قوی شود، مسئله درستی است اما تردیدی نیست که اگر از نظر نظامی قوی نباشیم، یک اقتصاد وابسته و به طور طبیعی یک فرهنگ و نظام وابسته خواهیم داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: برخی کشورها مانند تعدادی از کشورهای شرق آسیا که از نظر نظامی ضعیف هستند، در بُعد سیاسی و اقتصادی کاملا وابسته شدهاند فلذا ما اقتصاد را در کنار استقلال میخواهیم و اقتصاد بدون استقلال یعنی وابستگی در همه چیز، بنابراین در کنار قدرت اقتصادی حتماً باید قدرت سیاسی و نظامی وجود داشته باشد.
اظهاراتی مشابه این سخنان مرعشی را چندین سال قبل، مرحوم هاشمی رفسنجانی که به باور کارشناسان، حزب کارگزاران سازندگی وی را به عنوان رهبر معنوی خود میشناسد، بیان کرده بود.
در تاریخ جمعه ششم فروردین ۱۳۹۵ حساب توئیتری منتسب به مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت عبارت «دنیای فردا، دنیای گفتمان هاست نه موشک ها» را ضمن توئیتی منتشر کرد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب ۱۱ فروردین همان سال و با گذشت ۵ روز از این توئیت، در دیدار جمعی از مداحان و ذاکران، توان نظامی را بیشترین تکیه گاه مستکبران برای زورگویی به ملت ایران خواندند و با طرح یک سوال اساسی افزودند: در این اوضاع جنگل وار جهانی، اگر جمهوری اسلامی صرفاً به دنبال مذاکره و مبادله اقتصادی و حتی علم و فناوری برود اما توان دفاعی نداشته باشد آیا حتی دولت های کوچک نیز به خود اجازه تهدید ملت ایران را نخواهند داد؟
ایشان با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره می دانند و نه موشک خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همه چیز است وگرنه به راحتی و به صراحت حق ملت را خواهند خورد.
رهبر معظم انقلاب افزودند: اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
اگرچه پس از این سخنان صریح رهبر معظم انقلاب، حساب کاربری وابسته به مرحوم هاشمی سعی کرد توئیت قبلی خود را تقطیع شده معرفی کند و اصلاحیهای برای آن منتشر کرد ولی در ۲۰ مردادماه همان سال، هاشمی رفسنجانی این بار در جمع مدیران و مسئولان آموزش و پرورش کشور این مواضع خود را بیان کرد.
مرحوم هاشمی رفسنجانی در این سخنرانی گفت: «اگر میبینید که امروز ژاپن و آلمان محکم ترین اقتصاد دنیا را دارند، این ها بعد از جنگ جهانی دوم از نیروی نظامی محروم شدند و ممنوع شدند که نیروی نظامی داشته باشند. نیروهای نظامی بیشترین خرج های کشور های در حال جنگ را میبردند، پول هایشان آزاد شد و به سمت کارهای علمی و تولیدی رفت، اقتصاد علمی و دانش بنیان برای خودشان ایجاد کردند؛ آسیب پذیر هم نیستند. این راه در ایران باز شده است.»
🔸اظهارات اخیر آقای مرعشی در ادامه تفکرات و سخنان مرحوم هاشمی رفسنجانی است
در همین مورد حجتالاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی تصریح کرد: به عقیده من این تحلیلها و اظهارات اخیر آقای مرعشی در قیاس مع الفارق بین مسائل نظامی و اقتصادی، در ادامه تفکرات و سخنان مرحوم هاشمی رفسنجانی است.
قطعا موفقیت یک کشور با ارزیابی وضعیت آن در تمام زمینههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، نظامی، علمی و ... قابل سنجش است و صرف موفقیت در یک عرصه دلیل بر توانمندی یک کشور نیست اما زمانی که کشوری در هر یک از این زمینه ها موفق عمل کرده و در سایر حوزهها به چنین موفقیتی دست نیافته، نمی توان مسئولان آن عرصه را به دلیل موفقیت شان محکوم کرد، بلکه این مسببان و مسئولان نا موفقی سایر دستگاهها هستند که باید پاسخگوی عدم حصول نتیجه مطلوب مجموعه تحت نظرشان باشند.
کارشناسان معتقدند، با وجود واضح بودن این مسئله، سال هاست که سران جریان اصلاحات با ایجاد دوگانه های کاذب و تحت هجمه قراردادن قوای نظامی کشور، سعی بر نشان دادن این موضوع به عنوان دلیل وضعیت اقتصادی نامطلوب کشور دارند که در آخرین مورد آن، یادداشت اخیر مرعشی را شاهد بودیم. طبیعتا برای قضاوت صحت این ادعا، ملت ایران بهترین افراد هستند که با مقایسه بین شرایط این دو عرصه و عملکرد مسئولان مربوطه، میتوانند تحلیل مناسبی نسبت به چنین ادعاهایی به دست آورند.
و تو چه میدانی که عمود ۱۴۰۷ چیست ...
پای در این مسیر نه تا عشق را تفسیر کنی
#ارمغان_اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر حسین(ع) برای ما (مسیحیان) بود...
🔸شعر زیبای نزار فرانسیس، شاعر مشهور مسیحی لبنانی در مدح امام حسین (ع)
در نظر بازی ما بی خبران حیرانند ....
📌کربلا- عمود ۱۴۰۷ (روبروی حرم حضرت ابالفضل-ع-)
#ارمغان_اربعین
کارها به خوبی پیش میرفت، این حرکت چند ماه ادامه داشت و در آن فاصله #حاج غلامحسین چند دفعه به یزد آمد و نیروهای تازهنفسی همراه خود آورد و کار را ادامه داد تا این کانال برای #عملیات فتحالمبین آماده شد.
🍃🌷🍃
#نیروهای مقنی از صبح تا شب در دو شیفت کاری، با عشق و علاقه تمام کار میکردند و دراین مدت حدود ۴۶۰# متر کانال حفر کردند.
🍃🌷🍃
و در طول مسیر چندین پیچ قرار دادند تا اگر درگیری در کانال پیش آمد جان نیروها محفوظتر باشد.
و چندین #سنگر بزرگ برای #اورژانس، #تجمع نیرو و #فرماندهی ساخته شد و در مجموع #یک دژ استوار و #محکم در #زیر زمین #حفر شد که تا پشت جبهه دشمن ادامه داشت.
🍃🌷🍃