27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نماهنگ "چرا بی حرمی" به مناسبت شهادت امام حسن (ع)
#یا_غریب_مدینه
#ما_ملت_شهادتیم
#حب_الحسین_یجمعنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ارزش صلح امام حسن(ع)
🌟امام خامنهای رهبر انقلاب اسلامی:حقیقت را باید همه بفهمند و بدانند که صلح امام مجتبی(ع)، همان قدر ارزش داشت که شهادت برادر بزرگوارش، امام حسین(ع) ارزش داشت و همانقدر که آن شهادت به اسلام خدمت کرد، آن صلح هم همانقدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد.
#ره_بر
#امام_خامنه_ای
🖤رسول اکرم (ص) :
👈به هنگام خروج قائم (عج) منادی آسمانی از آسمان بانگ میزند: هان ای مردمان! خداوند مهلت ستمگران، منافقان و پیروانشان را قطع کرد و بهترین امت محمد (ص) را به پیشوایی و سرپرستی شما برگزید، خود را در مکه به او برسانید که او مهدی (عج) است.
📚 ارشاد مفید ص۳۳۶
📚 الملاحم والفتن ص ۱۱۵
📚 الحاوی للفتاوی ج۲ص۱۶۰
(اللهم عجل لولیک الفرج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا رسول الله ص
السلام علیک یا حسن المجتبی ع
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯💯تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت حفظ روحیه مطالبه گری از همه مسئولان حتی از اعضای #دفتر_معظم_له:
گزیده بیانات #امام_خامنه_ای در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی ۱۳۹۹٫۲٫۲۸:
📣بخشی از سخنان که رسانه های انقلابی هم خیلی ظریف از کنار آن گذشتند:
🔴این پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید.
❌همه این بحثها و صحبتی که شما دوستان در اینجا [بیان] کردید، #مطالبهگری بود.
♨️♨️#مخاطب_مطالبهگری هم گاهی #خود_این_حقیر بودم، گاهی #دستگاه_دفتر ما بود، گاهی مجموعههای دیگر بودند؛ این بسیار چیز باارزشی است؛ این مطالبه گری را از دست ندهید.
🔆این آرمان خواهی را از دست ندهید؛ اینها آرمانخواهی است؛
🛑ممکن است بعضی از این چیزهایی که شما مطالبه میکنید عملی نباشد که واقع قضیّه هم همین است؛
💢لکن خودِ این آرمانخواهی باارزش است؛
⭕️این آرمانخواهی موجب میشود که ما راه را گم نکنیم و وسط راه، کج و راست و به چپ و راست حرکت نکنیم.
🔺🔻این آرمانهای مهم را: عدالت، استقلال، رفع فساد، در نهایت تمدّن اسلامی. آرمان اصلی و واقعی و نهایی، ایجاد تمدّن اسلامی است؛ اینها را از دست ندهید.
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀🥀🥀🥀🥀
شهادت سه گل بهشتی تسلیت باد🥀🥀
💢 قضیه صلح امام حسن مجتبی علیه السلام از نگاه امام خمینی (ره)
🔻قصه امام حسن (ع) و قضیه صلح ،این هم صلح تحمیلی بود، برای اینکه امام حسن (ع)،دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد ; صلح تحمیلی بود، آن صلح تحمیلی در زمان امام حسن (ع) واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که درزمان امیرالمومنین(ع) واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله گر درست شد، این ما را هدایت میکند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی.
(صحیفه امام ره ج،20)
⚫️ رحلت حضرت ختمی مرتبت پیامبر رحمت وشهادت سبط اکبر امام مجتبی وشهادت حضرت ثامن الحج علی بن موسی تسلیت باد.
🔴 صلح تحمیلی امام حسن (ع) در کلام امام خمینی (ره)
🔻امام حسن - سلام اللَّه علیه- آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، و- عرض میکنم که- شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، جلد ۹ ، ص: ۳۰)
🔹 قصه امام حسن و قضیه صلح، این هم صلح تحمیلی بود؛ برای اینکه امام حسن، دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می خواهند بگویند، این است. بعد از اینکه صلح کردند، به حسب روایت، به حسب نقل، معاویه به منبر رفت و گفت که تمام حرفهایی که گفتم، من قرار دادم، زیر پایم؛ مثل پاره کردن این مردیکه آن قراردادها را. آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیر المؤمنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله گر درست شد، این ما را هدایت میکند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی. (صحیفه امام، جلد۲۰ ، ص: ۱۱۸)
شبهه:#ولایت_فقیه آیا مصون از خطاست ؟
پاسخ اهل البصر:
در زمان غیبت کبری بنا به توقیع شریف مولا صاحب الامر عج، فقیه بر مردم ولایت دارد ولی به جهت عدم عصمت فقیه عنایت حضرتش همواره راهگشای شیعه بوده
کما اینکه ایشان روحی لتراب مقدمه الفداء فرمود: انا لاناسین لذکرکم
یعنی فراموش کننده احوال شما نیستم
یکی از مثالهای معروف بین علما در راستای عنایت معصوم ع به تالی تِلوِ معصوم :
مردی روستایی نزد شیخ مفید رفت و از او پرسید که اگر زنی باردار از دنیا برود و جنین در شکمش زنده مانده باشد، باید جنین را با زن دفن کرد، یا آن را درآورد؟ شیخ مفید به مرد گفت که زن را بدون درآوردن فرزند از شکمش دفن کنید. در راه بازگشت، فردی سوار بر اسب خود را به مرد روستایی رساند و گفت که شیخ گفته شکم زن را بشکافید، طفل را بیرون بیاورید و سپس زن را دفن کنید. اما چندی بعد که مرد روستایی، داستان را برای شیخ مفید نقل کرد، شیخ تعجب کرد و فرستادن فردی برای اصلاح فتوا را انکار کرد و متوجه شد که آن فرد، امام زمان بوده است. شیخ مفید سپس دست از فتوا دادن برداشت، تا آنکه در نامهای از امام زمان(عج)، به وی گفته شد که شما فتوا بده و ما آن را اصلاح و استوار میکنیم.
پ ن : طی سالهای انقلاب نیز علی رغم توطئه های دشمنان ،جز با نظر و عنایت مولایمان عج تداوم بقاء نیافتیم.
مهدی رئیسی (ثانیه های طلایی):
🔴 ❌ رحلت یا #شهادت ❌
❌❌ تحلیل خیلی #مهم ❌❌
❌ جریان #تحریف هنوز زنده است❌
🔶 ماجرای شهادت رسول خدا در منابع تاریخی بازتاب ندارد اما در منابع روایی ما و اهل سنت بازتاب دارد. در منابع زیادی از جمله مستدرک حاکم نیشابوری مسموم شدن رسول گرامی اسلام مطرح شده است. در بین منابع شیعی هم همین موضوع انعکاس دارد.
🔷 در منابع شیعی حدیثی داریم که می فرماید: «ما منا الا مسموم او مقتول» ما اهل بیت با سم یا قتل از دنیا می رویم . لذا از این دیدگاه پیامبر هم شهید شده است. البته این نگاه نگاه تاریخی نیست و کلامی – حدیثی است.
🔷 از امام حسن (ع) نقل شده است که فرمودند: «إنی أموت بالسم کما مات رسول الله» من با سم کشته خواهم شد همانطور که رسول خدا به شهادت رسیده است.
📚ما یک مشکل بزرگی که داریم این است که برخی از منابع خودمان را خودمان در موقع چاپ #تحریف می کنیم. #تحریف منابع ما با #تحریف منابع اهل سنت یک تفاوت دارد. ما از ترس و رعایت برخی مسائل و آن ها از ترس فاش نشدن #تحریف می کنند.
📖 اساسا این که بگوییم پیامبر خدا شهید شده است در بین شیعه و سنی بسیار طرفدارد دارد اما اختلاف اصلی در موضوع قاتل و کیفیت قتل است.
📚در منابع اهل سنت؛
اهل سنت عموما قائل به شهادت رسول خدا هستند اما شهادت را انداخته اند بر گردن مسموم شدن پیامبر (ص) در خیبر که در اینجا این مسئله پیش می آید که خیبر مگر چه تاریخی بوده است؟فاصله بسیار زیادی از آن زمان ( جنگ خیبر ) تا شهادت رسول خدا وجود دارد.
🛡🗡 پیامبر از روز اول تا روز آخر دائما در حال ترور شدن بودند حتی داریم در شعب ابی طالب که رسول خدا در شب چند بار جایشان را عوض می کردند تا ترور نشوند.
⚠️در نقل های حاکی از ترور پیامبر در غزوه تبوک نوشته اند «ارادوا قتل النبی فی غزوة تبوک» که البته اسم افراد ترور کننده را هم آورده اند و اتفاقا این ها به ما نشان می دهد که کسانی که بعد از رسول خدا به حکومت رسیدند انگیزه داشتند تا دستشان را از این کارها تطهیر کنند و به طور کلی از این موضوعات صحبت نشود. کما اینکه در صحیح بخاری داریم که آخرین سال حکومت خلیفه دوم وقتی می خواست در موضوع سقیفه صحبت کند مردم گفتند خلیفه می خواهد در موضوعی صحبت کند که تا به حال در باب آن سخن نگفته است.این نشان می دهد که در دوران خلفا حتی در باب سقیفه هم صحبت نشده است چه برسد به قتل پیامبر(ص).
⭕️چه کسی یا چه کسانی از مرگ پیامبر نفع می بردند؟ چه کسانی برای قتل پیامبر انگیزه داشتند و چه کسانی قبلا وارد ترور پیامبر شده بودند؟
🔳 ⛔️ این موضوع که امروزه نمی توانیم به طور مسلم تاریخی درباره شهادت پیامبر نظر دهیم به همان علت است که برخی ها اجازه نداده اند مسائلی که به ضررشان بوده است در تاریخ منعکس شود( بخوانید #جریان_تحریف ).
🔺اگر کسی بخواهد نگاه صرفا تاریخی بکند دلائل شهادت ضعیف است، حتی شاید اگر کسی نگاه صرفا تاریخی داشته باشد خود غدیر هم ضعیف است چه برسد به شهادت پیامبر ، چون تاریخ توسط #ذی_نفعان کانالیزه و سانسور شده است.
🔻این که ما بگوییم فقط باید به منابع تاریخی رجوع کنیم و منابع دیگر همچون منابع روایی را دخالت ندهیم این خامی است چرا که منابع تاریخ خبرگزاری های رسمی حکومت ها بوده اند.و تاریخی که ما میبینیم از فیلتر همان متهمان عبور کرده است.
⚠️ #جریان_تحریف در تمامی عصرها زنده بوده است و تا کنون هم به حیات خود ادامه داده ؛
🔸از زمان خلقت آدم تا به حال!؟
🔸از شجره ممنوعه تا گوساله#سامری ،
🔸 از جادوگر خواندن #سلیمان نبی تا پسر خدا خواندن عیسای #مسیح ،
🔸از شاعر و مجنون خواندن #پیامبر اسلام تا نماز #علی ،
🔸 از صلح امام #حسن تا خارجی نامیدن #حسین و اهل بیتش ،
🔸 از پایان جنگ تحمیلی بعد از فتح #خرمشهر تا #جام_زهر_امام
🔸و از گلابی های #برجام تا #کلید حل مشکلات
🔹 و در نهایت #رهبری را مقصر جلوه دادن!
🔁 آری تاریخ در حال تکرار است و #جریان_موذی_تحریف در حال حیات و رنگ عوض کردن ؛ و #بصیرت تنها چراغ راهنمای این راه است.
⁉️ سوال
فلسفه و دلایل صلح امام حسن (ع) با معاویه چه بود ؟
✅ پاسخ :
❗️امام مجتبى در پاسخ شخصى که به صلح آن حضرت اعتراض کرد، عوامل و موجبات اقدام خود را چنین بیان نمود:
🔷من به این علت حکومت و زمامدارى را به معاویه واگذار کردم که اعوان و یارانى براى جنگ با وى نداشتم. اگر یارانى داشتم شبانه روز با او مى جنگیدم تا کار یکسره شود. من کوفیان را خوب مى شناسم و بارها آنها را امتحان کرده ام.
❗️آنها مردمان فاسدى هستند که اصلاح نخواهند شد، نه وفا دارند، نه به تعهدات و پیمان هاى خود پایبندند و نه دو نفر با هم موافقند. بر حسب ظاهر به ما اظهار اطاعت و علاقه مى کنند، ولى عملاً با دشمنان ما همراهند.»
📚بحار الانوار ج44 ص147
❗️پیشواى دوم که از سستى و عدم همکارى یاران خود به شدت ناراحت و متاثر بود، روزى خطبه اى ایراد فرمود و طى آن چنین گفت:
«در شگفتم از مردمى که نه دین دارند و نه شرم و حیا. واى بر شما معاویه به هیچ یک از وعده هایى که در برابر کشتن من به شما داده، وفا نخواهد کرد. اگر من با معاویه بیعت کنم، وظایف شخصى خود را بهتر از امروز مى توانم انجام بدهم، ولى اگر کار به دست معاویه بیفتد، نخواهد گذاشت آیین جدم پیامبر را در جامعه اجرا کنم.
❗️به خداسوگند (اگر به علت سستى و بی وفایى شما) ناگزیر شوم زمامدارى مسلمانان را به معاویه واگذار کنم، یقین بدانید زیر پرچم حکومت بنى امیه هرگز روى خوش و شادمانى نخواهید دید و گرفتار انواع اذیت ها و آزارها خواهید شد.
🗯هم اکنون گویى به چشم خود مى بینم که فردا فرزندان شما بر در خانه فرزندان آنها ایستاده و درخواست آب و نان خواهند کرد؛ آب و نانى که از آن فرزندان شما بوده و خداوند آن را براى آنها قرار داده است، ولى بنى امیه آنها را از در خانه خود رانده و از حق خود محروم خواهند ساخت».
❗️آنگاه امام افزود:
«اگر یارانى داشتم که در جنگ با دشمنان خدابا من همکارى مى کردند، هرگز خلافترا به معاویه واگذارنمی کردم، زیرا خلافت بر بنى امیه حراماست....».
📚جلائ العیون،ج1 ص345
❗️امام مجتبى که ماهیت پلید حکومت معاویه را بخوبى مى شناخت، روزى در مجلسى که معاویه حاضر بود، سخنانى ایراد کرد و ضمن آن فرمود: «سوگند به خدا، تا زمانى که زمام امور مسلمانان در دست بنى امیه است، مسلمانان روى رفاه و آسایش نخواهند دید».
📚شرح نهج البلاغه،ابن ابی الحدید،ج16 ص28
❗️و این، هشدارى بود به عراقیان که بر اثر سستى و به امید راحتى و آسایش، تن به جنگ با معاویه ندادند، غافل از اینکه در حکومت معاویه هرگز به امید و آرزوى خود دست نمى یابند.
📚سیره پیشوایان،ص130
❗️این بیانات پرده از چهره این رویداد تاریخی بر می دارد و نشان می دهد که:
1⃣امام خواهان صلح نبود بلکه بخاطر فقدان یاور و سستی مردم کوفه صلح را پذیرا شد
2⃣صلح نشانه حسن روابط با معاویه و پیروان او نبوده است و همانطور که پیامبر گرامی در حدیبیه ناچارا با مشرکین کفار سازش کرد ،امام حسن نیز بنا بر دلائل گفته شده ناچارا با معاویه سازش کرد
📚راهنمای حقیقت،ص609