.
چند نفر از این جمع
اهلیت معرفی وزیر داشتند؟!
🔻باورتان می شود این جمع، که شماری از آنها محکومان امنیتی هستند و برخی دیگر، نقش مهمی در نابود کردن معیشت مردم ایفا کرده اند، تصمیم گیر نهایی در معرفی وزیران پیبشنهادی به آقای پزشکیان بوده اند؟!
🔹از افراد ذی نفع و دارای تعارض منافع که بگذربم. چند نفر اعضای شورای موسوم به راهبری، سر رشته ای درباره مسئولیت تخصصی وزارت اقتصاد، نفت، صمت، جهاد کشاورزی، نیرو، راه وشهرسازی، ارتباطات، علوم، یا رفاه و کار دارند که اجازه یافته و به خود جرئت دادند وزیر پیشنهاد کنند؟!
🔻آنها که بخش عمده شان به عدم کفایت و عدم اهلیت شناخته می شوند، جایی نشستند که در میان احزاب حامی پزشکیان، بیشتر محل تقسیم غنیمت شمرده می شد.
🔹برخی اعضای شورا اثر دلخوری و...، غائب هستند. بنابر فهرستی که ظریف به عنوان اعضای شورا اعلام کرد، آذری جهرمی، عبدالعلی زاده، مصطفی مولوی، حضرتی، ربیعی، رنانی، فیاض زاهد، شیخ، مرعشی و... در تصویر حضور ندارند.
🔻حاضران در عکس: ظریف، عبده تبریزی، عبدی، تاجرنیا، جلایی پور، مولاوردی، توحیدلو، بیگدلی، شکوری راد، آهی، صالحی امیری، خانیکی و..
بسماللهالرحمنالرحیم
🏴 بلای اشرافیگری 🏴
🖤سلام بر شما که صبور و مقاومید، صبحتان بخیر و خوشی 🥀
◾️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
📿ذکرروزسه شنبه : یا أَرحَمَ الرَّاحِمِین
سوره مبارکه ابراهيم آیه ۴۵
وَسَكَنتُم في مَساكِنِ الَّذينَ ظَلَموا أَنفُسَهُم وَتَبَيَّنَ لَكُم كَيفَ فَعَلنا بِهِم وَضَرَبنا لَكُمُ الأَمثالَ
(آری شما بودید که) در منازل (و کاخهای) کسانی که به خویشتن ستم کردند، ساکن شدید؛ و برای شما آشکار شد چگونه با آنان رفتار کردیم؛ و برای شما، مثلها (از سرگذشت پیشینیان) زدیم (باز هم بیدار نشدید)!
#امام_خامنه_ای:
بعضی از ما مسئولین دچار دنیاطلبی شدیم، دچار مادیگرائی شدیم؛ برای ما ثروت، تجمل، آرایش، تشریفات و اشرافیگری یواش یواش از قبح افتاد. وقتی ما اینجور شدیم، این سرریز میشود به مردم. میل به اشرافیگری، میل به تجمل، میل به جمع ثروت و استفادهی از ثروت به شکل نامشروع و نامطلوب، به طور طبیعی در خیلی از انسانها هست. وقتی ما خودمان را رها کردیم، ول کردیم، دچار شدیم، این سرریز میشود به مردم؛ در مردم هم این مسئله پیدا میشود.
#اَللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِيِّکَالْفَرَجَ
#اللَّهُمَّاشْفِکُلَّمَرِیض
#اللّهُمَّ_انصُرْ_جُيوشَ_المُسلمينَ
🌐 انتخاب عارف و ۹ نکته کوتاه
🖋#یادداشت
۱. انتخاب عارف به عنوان معاون اولی احتمالا پس از دیدار اخیر خاتمی با پزشکیان قطعی شده است.
۲. انتخاب عارف بیانگر آن است که اولویت های جناحی بیش از سایر اولویت ها در انتخاب کابینه مدنظر قرار خواهد گرفت.
۳. انتخاب معاون اول خاتمی به عنوان معاون اول پزشکیان ، بیانگر قدرت گرفتن حلقه خاتمی در دولت پزشکیان خواهد بود.
۴. با توجه به ویژگی های شخصیتی و مدیریتی پزشکیان، سمت معاون اولی دولت او بسیار سمت مهمی در دولت چهاردهم است چرا که این برداشت در اطرافیان پزشکیان وجود دارد اداره کننده اصلی دولت معاون اول خواهد بود نه پزشکیان، بنابراین عملا دولت در دست حلقه خاتمی خواهد افتاد.
۵. ویژگی های مدیریتی و شخصیتی پزشکیان و سن بالای عارف و عدم توانمندی او در امور اجرایی چشم انداز مبهمی از کارآمدی دولت چهاردهم ارایه میدهد.
۶. عارف بیش از همه یک چهره جناحی است، این درحالی است که اولویت کشور مسائل اقتصادی است، عارف هیچ ورودی به مسائل اقتصادی ندارد، این نکته آنجا اهمیت مضاعف پیدا میکند که به خاطر بیاوریم پزشکیان نیز ورودی به مسائل اقتصادی ندارد.
۷. با انتخاب عارف به عنوان معاون اولی، سرنوشت طیب نیا در دولت پزشکیان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است، طیب نیا که پیش از این اصلی ترین گزینه معاون اولی بود به احتمال قریب به یقین تن به وزارت نمی دهد، او ممکن است رئیس ستاد اقتصادی دولت بشود، سمتی که پیش از این در اختیار معاون اول بود، با این حال بر فرض قبول چنین سمتی از سوی طیب نیا، چالش او با عارف دور از انتظار نیست.
۸. اگر اعضای کابینه میان سه حلقه خاتمی، روحانی و کارگزاران تقسیم شود، احتمال اختلافات گسترده در دولت چهاردهم قوت می گیرد که با توجه به رویکرد جناحی و سوگیرانه عارف، میتواند در عملکرد دولت تاثیر منفی بگذارد. به بیان دیگر معاون اول به جای آنکه هماهنگ کننده امور مربوط به کابینه باشد این احتمال وجود دارد که با تصمیمات جناحی خود تنش در کابینه را بالا ببرد.
۹. واکنش مجلس به انتخاب اعضای کابینه اهمیت مضاعف پیدا کرده است. اگر قرار باشد پزشکیان با همین نگاه جناحی دولت تشکیل بدهد و به ۱۲ شاخص اعلامی مقام معظم رهبری که خطاب به رئیس جمهور و نمایندگان مجلس عنوان شد، بی توجه باشد، مجلس چه واکنشی نشان خواهد داد؟ بیش از این برخی از نمایندگان از جلسات رئیس مجلس و پزشکیان برای انتخاب کابینه سخن گفته بودند، آیا مجلس پایبند به توصیه های مقام معظم رهبری می ماند؟
🇮🇷
30.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۸ مرداد سالروز شهادت نماد زنده بودن شهدا در ایران، شهید عبدالنبی یحیایی گرامی باد.
🔸سکانسی نوستالوژیک از فیلم «ستارگان خاک» ساخت سال ۱۳۷۳ را ببینیم و گریه کنیم. ماجرا از این قرار است که شهید عبدالنبی یحیایی اهل روستای انارستان بخش ارم استان بوشهر بود که در سال ۱۳۶۲ در ارتفاعات حمزه کردستان عراق به شهادت رسید و ۹ سال بعد و در سال ۱۳۷۱ تعداد ۲۲ نفر از اقوام و هم محلی های ایشان قصد مرمت مزار ایشان را داشتند و قبر او را شکافند اما با صحنه عجیبی روبرو شدند!
🔸آنها می بینند که صورت شهید مانند روز اول دفنش سالم مانده و خراشیدگی روی بینی او هم دقیقاً مانند روز دفنش همان طور مانده و عجیب اینکه از سر او که به دلیل اصابت ترکش سوراخ شده بود، قطرات خون تازه ای به داخل قبر فرور می ریزد که مایه تعجب و شگفتی همه شد!
🔸اخیراً در نزد یکی از شاهدان ماجرا بودم که می گفت در آن لحظه یک بوی عطر بسیار خوش از مزار خارج شد و همه در تعجب و حالتی شبیه کما بودیم و نمی دانستیم که چه شده است! فقط چند برگ از یک قرآن قدیمی و کهنه و پاره در نزدیکی مزار و در یکی از اتاقک های قبرستان قرار گرفته بود که آن را باز کردیم و خدا شاهد است که این آیه آمد که: «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ!»
♦️خوب توجه کنیم! صدایی که در لحظه خون آلود شدن دست شخصی که در قبر حضور دارد به گوش میرسد، صدای واقعی اذان گفتن خود شهید است که قبل از اعزام ایشان توسط خانواده وی ضبط شده است.
🔴 آقای پزشکیان، ظریف را ممنوع المصاحبه کنید
▪️خدمت رئیس جمهور محترم پیشنهاد میشود جهت نشان دادن حسن نیت خود به عملیاتی کردن وعدههایشان درباره تشکیل دولت ملی و بهرهگیری از همه ظرفیتها و سلایق از گروهها و جناحهای مختلف، تا اطلاع ثانوی آقای ظریف را از هر نوع اظهار نظر تفرقه برانگیز منع نمایند.
▪️متاسفانه برخلاف مواضع رئیس جمهور محترم، اظهار نظرهای ایشان دائما بوی تفرقه و تشتّت و ایجاد چند دستگیهای جناحی و سیاسی میدهد و بدیهی است که در آستانه جلسات رای اعتماد مجلس، این نوع کینهجوییهای تفرقه برانگیز که بوی توهین به رئیس جمهور شهید و روش و منش ایشان را میدهد، نه تنها هیچ کمکی به افزایش احتمال موفقیت دولت نخواهد کرد بلکه برعکس، سبب تحریک و تشدید تنشهای سیاسی و کاهش شانس وزرای پیشنهادی برای اخذ رای اعتماد خواهد شد.
👤 دکتر منان رئیسی نماینده قم
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان؛ ریاست محترم جمهور
با سلام و عرض ادب
برای نوشتن و انتشار عمومی این نامه تردید داشتم، حداقل دو هفته به این مساله فکر میکردم که آیا واقعا نگارش این چند خط ضرورتی دارد یا خیر؟ اما در نهایت تصمیم گرفتم در شب مراسم تحلیف، این نامه را بنویسم و منتشر کنم تا بلکه حداقل دو اتفاق رخ دهد؛
اول اینکه صادقانه نکاتی را با شما در میان بگذارم، بلکه مثمر ثمر باشد.
دوم آنکه مکتوب کردن برخی از مسائلی که این روزها در ذهنم میگذرد؛ ضرر ندارد و حتی مرور آن در آینده تذکری به خودم خواهد بود.
من به شما رای ندادم و صادقانه هم تلاش کردم تا شما رای نیاورید. چون معتقد بوده و هستم که جنابعالی آمادگی اداره کشور را ندارید و مهمتر از همه اینکه رویکرد شما و اطرافیان تان برای کشور ضرر دارد و به زبان ساده تر؛ فکر میکنم با آمدن شما وضع بهتر نخواهد شد اما اینک که با رای اکثریت مردم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده اید، از صمیم قلب دوست دارم در حل مشکلات موفق باشید چون فرصتی برای آزمون و خطا نداریم و انبوه مشکلات به جا مانده از دولتها و مجالس گذشته به قدری است که اگر تمام مسئولان قوای مختلف، ۲۴ ساعته کار کنند نیز برای حل مشکلات و پیشرفت کشور، وقت کم خواهیم آورد.
لذا در اولین آزمون پیش روی دولت شما و مجلس دوازدهم؛ با خدای خود عهد می بندم چنانچه تمام وزرای پیشنهادی شما دارای دو ویژگی اصلی "تعهد به انقلاب اسلامی" و "تخصص" لازم در حیطه کار خودشان باشند، فارغ از همه اختلافات سیاسی به تک تک آنها رای مثبت بدهم و اگر هم خدای ناکرده حتی فاقد یکی از این دو شاخص باشند، حجتی برای رای مثبت به آنها ندارم و در هر دو صورت نیز رای خود را به تک تک آنها صورت شفاف اعلام خواهم کرد.
امیدوارم همانطور که رهبر انقلاب نیز در جلسه روز تنفیذ شما متذکر شدند، به حساسیتهای مجلس درباره وزرای پیشنهادی عمل کنید و نمایندگان نیز فارغ از حب و بغضهای جناحی، به وظیفه شرعی خود در قبال وزرای پیشنهادی عمل کنند.
از صمیم قلب توفیق شما و موفقیت تان برای حل مشکلات مردم و کشور را از خداوند طلب میکنم و امیدوارم خود نیز در این آزمون الهی، سربلند شوم.
امیرحسین ثابتی منفرد
نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ صوت عجیب سهمخواهی آذرمنصوری و رادیکالهای اصلاحات از پزشکیان
🔹درحالی که چهرههای مختلفی از اصلاح طلبان رادیکال نسبت به سهم خواهی در تعیین کابینه دولت چهاردهم معترض هستند صوتی از یک جلسه منتسب به اعضای جبهه اصلاحات در توییتر درحال دست به دست شدن است که چهره نمایان تری از سهم خواهان پشت پرده ارائه می دهد.
⁉️ افزایش ۳ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان با دستور پزشکیان لغو میشود؟
♦️یکی از فعالان رسانهای حامی پزشکیان ادعا کرده که به دستور رییس جمهور تمام مصوبات ۲۵ روز گذشته دولت معلق شد و تمام انتصابات و استخدامهای این مدت باطل اعلام شد.
♦️هرچند از لحاظ حقوقی، لغو مصوبات هیات دولت فقط با تصویب مجدد هیات دولت ممکن است و رئیس جمهور نمیتواند شخصا دستور لغو مصوبات دولت قبل را صادر کند، اما در صورت صحت این ادعا یا تصمیم دولت جدید برای چنین اقدامی، بهتر است بدانند که با این اقدام سیاسی، مصوبات مهمی همچون افزایش ۳ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان لغو میشود.
♦️آیا با این کار دولت چهاردهم، بازنشستگان در آخر این ماه باید با کسر ۳ میلیون تومان افزایش حقوقی که ماه گذشته دریافت کردند مواجه شوند؟/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خبرنگار صداوسیما: نبودن غذا در دهکده المپیک پاریس باعث شد قایقرانان ایرانی وزن کم کنند!
🔺️ عالمیان برای گرفتن یک تخممرغ ساعتها در صف ایستاده بود.
❌ به خود تحقیر های داخلی نشان بدید که همه ی دستاورد ها و پیشرفتهای داخلی و نظام را سیاه میبینند و یا اصلا نمی بینند.
نکته ، قابل توجه آقای عادل فردوسی پور و سرمایه ( تابستان )زمستانی اروپا . همه چیز نایاب شده است .
نئولیبرالیسم ایرانی و تزریق مخدر برای تسکین شوکدرمانی
نائومی کلاین، نویسنده کتاب دکترین شوک، در این اثر ارزشمند با مرور تجربه اجرای سیاستهای نئولیبرال در کشورهای مختلف، به خوبی نشان داده است که اجرای این سیاستها، محتاج فرو بردن مردم در شوک است.
او استدلال میکند که جریان سرمایهداری از شوکهای ناشی از فجایع اجتماعی، سیاسی، طبیعی و... در جوامع استفاده کرده و سیاستهای خود را در این جوامع پیاده میسازد. به تعبیر جوزف استیگلیتز، کلاین در این کتاب از دسیسههای سیاسی برای تحمیل سیاستهای خاص اقتصادی پرده برداشته است.
امروز روزنامه دنیای اقتصاد که از تریبونهای اصلی جریان سرمایهداری در ایران محسوب میشود، یک فصل جدید در تاریخ نئولیبرالیسم گشوده است که نائومی کلاین میتواند در ویرایش جدید کتاب خود، این پدیده جدید را نیز به صفحات تاریخ اضافه کند. پیشنهاد دنیای اقتصاد برای اجرای سیاست شوکدرمانی، استفاده از بحران نیست، تزریق مخدر است!
بخوانید:
«اگر اصلاحات اقتصادی بخواهد در دور اول ریاستجمهوری به نتیجه برسد، باید حداکثر در سال اول به انجام برسد...سوی دیگر اصلاحات اقتصادی نیازمند یک رابطه باثبات و قابل اعتماد هم بین ارکان حاکمیت با یکدیگر و هم بین دولت–ملت است. در غیر این صورت هیچ سیاستگذاری حاضر نخواهد بود مسوولیت این جراحی عمیق و پرریسک را بپذیرد. حال در مسیر پرفشار محدودیتها شاید بتوان به راهحل دوم بهینه (second best) دست یافت. اگر دولت بتواند در ماههای آتی از فشارهای اجتماعی در زمینه فیلترینگ بکاهد و تا حدی آزادیهای اجتماعی بیشتری را میسر کند، شاید این سیاست تا حد زیادی بتواند از التهابهای موجود بکاهد و ظرفیت پذیرش هزینه کوتاهمدت اصلاحات اقتصادی را فراهم سازد».
این عبارات را میتوان در یک جمله خلاصه کرد: گرانسازی آب و برق و بنزین و... به مردم فشار خواهد آورد. برای اینکه صدایشان در نیاید، فیلترینگ را بردارید و حجاب را آزاد کنید تا ملت مشغول شوند.
یعنی برای اینکه ملت درد چاقویی که میخواهد شکمشان را پاره کند نفهمند، به ذهنشان مخدر تزریق کنید!
ما هم معتقدیم اقتصاد ایران نیاز به جراحی دارد. منتهی جریان سرمایهداری طی دهههای گذشته این جراحی را روی سفره مردم انجام داده است. ما معتقدیم این جراحی باید روی توبره سرمایهداران انجام شود.
جریان سرمایهداری میگوید مشکل اقتصاد ایران این است که هنوز قیمت آب و برق و بنزین جهانی و دلاری نشده است. ما میگوئیم مشکل اقتصاد ایران این است که قیمت نفت و گاز و محصولات پتروشیمی و فولادی و در یک کلام انفال، جهانی و دلاری شده است.
جریان سرمایهداری میگوید نرخ دلار باید آزاد شود تا سود نجومی شرکتهای دلاردار و دلاریفروش همچنان صعودی باشد. ما معتقدیم آزادسازی نرخ دلار باعث سقوط ارزش پول ملی شده و کارگر و کارمند و پاسدار و پرستار و... ایرانی که به ریال درآمد دارند، روز به روز در باتلاق فقر بیشتر فرو میروند. لذا ارزش ریال باید در برابر مقدار معینی طلا تثبیت شود.
سرمایهداری ایرانی میگوید نرخ ارز باید به قدری بالا برود که مردم معمولی توان خرید گوشت و مرغ و لبنیات را نداشته باشند و مصرف غذای دام و طیور کاهش یابد و نیاز به واردات کم شود تا نرخ ارز متعادل شود. ما معتقدیم برای کنترل نرخ ارز باید دخل و خرج ارزی کشور تحت اِشراف و مدیریت دولت باشد و اجازه واردات غذا برای سگان و خاک برای زیر پای گربهها و خودوری لوکس برای زیر پای آقازادههای سرمایهداران داده نشود.
سرمایهداری ایرانی میگوید ملت را در فضای مجازی و حقیقی درگیر شهوات کنید که نفهمند چطور جیبشان را خالی میکنیم. ما میگوئیم ای مردم آگاه و بیدار شوید که ثروت این کشور که متعلق به شماست، در حال غارت است...
چرا داروهای افسردگی سبب افزایش وزن می شوند؟
◽️افزایش سروتونین می تواند اشتها و میل به غذاهای غنی از کربوهیدرات را افزایش دهد. برخی تحقیقات نشان می دهد که داروهای ضد افسردگی همچنین می توانند متابولیسم را با کاهش سرعت متابولیسم تغییر دهند. علاوه بر این، آنها ممکن است بر هورمونهایی مانند انسولین تأثیر بگذارند، ذخیرهسازی چربی را افزایش دهند و افراد را تنبل کنند و بدنشان را کمتر حرکت دهند.
کانال #داروخانه_آنلاین💊
@drug_cc
توصیه برای مصرف میوه و سبزی، ۴۰۰ گرم در روز (۵ وعده ۸۰ گرمی) است که احتمال مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، مغزی و سرطان را کاهش میدهد
مصرف بیشتر، چیزی بر مزایایش نمیافزاید.
کانال #داروخانه_آنلاین💊
@drug_cc
🔴 رهبر انقلاب: امروز بلندترین پرچم اسلام در دستان مردم غزه است
امام خامنهای در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین:
🔹امروز بلندترین پرچم اسلام در دست ملت فلسطین و مردم غزه است و به برکت این مقاومت زمینه ترویج بیش از پیش اسلام فراهم آمده است.
🔹گرایش روزافزون به اسلام در مقطع فعلی نشان دهنده عظمت ایستادگی ملت فلسطین و مردم غزه است.
🔹عامل اصلی عظمت و شکوه مقاومت، مردم غزه و ساکنان ساحل غربی هستند و امیدواریم ملت فلسطین و نیروهای مقاومت مشمول کمک و حمایت و بشارتهای الهی باشند.
🔹اسماعیل هنیه: ما در این دیدار بار دیگر شاهد مواضع خوب و مستحکم جمهوری اسلامی ایران در قبال موضوع فلسطین و جریان مقاومت بودیم و از این مواضع احساس افتخار کردیم. دیروز سیصدمین روز جنگ غزه بود و اکنون به مرحلهای حساس و تاریخی رسیدهایم که مردم فلسطین و نیروهای مقاومت باید قهرمانی و پیروزی خود را تثبیت کنند.
🔹زیاد النَّخاله: حضورمشترک رهبران حماس و جهاد اسلامی در دیدار امروز نشانه نمادین از وحدت نیروهای مقاومت در فلسطین است و به برکت این وحدت، هماهنگی و همکاری در میان جبهه مقاومت در منطقه نیز در بهترین حالت خود است.
.
چند نفر از این جمع
اهلیت معرفی وزیر داشتند؟!
🔻باورتان می شود این جمع، که شماری از آنها محکومان امنیتی هستند و برخی دیگر، نقش مهمی در نابود کردن معیشت مردم ایفا کرده اند، تصمیم گیر نهایی در معرفی وزیران پیبشنهادی به آقای پزشکیان بوده اند؟!
🔹از افراد ذی نفع و دارای تعارض منافع که بگذربم. چند نفر اعضای شورای موسوم به راهبری، سر رشته ای درباره مسئولیت تخصصی وزارت اقتصاد، نفت، صمت، جهاد کشاورزی، نیرو، راه وشهرسازی، ارتباطات، علوم، یا رفاه و کار دارند که اجازه یافته و به خود جرئت دادند وزیر پیشنهاد کنند؟!
🔻آنها که بخش عمده شان به عدم کفایت و عدم اهلیت شناخته می شوند، جایی نشستند که در میان احزاب حامی پزشکیان، بیشتر محل تقسیم غنیمت شمرده می شد.
🔹برخی اعضای شورا اثر دلخوری و...، غائب هستند. بنابر فهرستی که ظریف به عنوان اعضای شورا اعلام کرد، آذری جهرمی، عبدالعلی زاده، مصطفی مولوی، حضرتی، ربیعی، رنانی، فیاض زاهد، شیخ، مرعشی و... در تصویر حضور ندارند.
🔻حاضران در عکس: ظریف، عبده تبریزی، عبدی، تاجرنیا، جلایی پور، مولاوردی، توحیدلو، بیگدلی، شکوری راد، آهی، صالحی امیری، خانیکی و..
خودزنی و خود تحقیری خطرناک
🔻"احمد- ز" از گردانندگان روزنامه هم میهن نوشته است: "حضور کمرمق و سطح متوسط و پایینِ هیئتهای جهانی در مراسم تحلیف دکتر پزشکیان، ظاهراً گواه بر این است که جامعۀ بینالمللی انتظار تغییر و تحول چشمگیری در روند جاری سیاست کشور ندارد؛ بخصوص آنکه حضور پررنگتر آنها در مراسم تحلیف رؤسای جمهور اصلاحطلب و اعتدالی پیشین، خلاف انتظارات آنها در آمده است. امیدوارم آقای پزشکیان، نتیجۀ کارش متفاوت از موارد قبل باشد".
🔹این حجم از خود تحقیری و حق دادن به بیگانه، از کجا سرجشمه می گیرد؟ اولا ۱۰۴ هیئت خارجی و از جمله سران و نمایندگان ۸۶ کشور در مراسم تحلیف آقای پزشکیان حضور پیدا کردند که در میان آنها شماری از روسای جمهور و نخست وزیران و وزرای خارجه کشورها مشاهده می شوند. همچنین به واسطه دیپلماسی فعال دولت رئیسی وزرای خارجه و کشور مصر و عربستان و... در این مراسم شرکت کرده اند.
🔻ثانیا منظور نویسنده مذکور -با عنایت به رویکرد غربگرایانه اش- مقامات کشورهای غربی هستند که اگر در مراسم تحلیف آقای روحانی، مسئول سیاست خارجی اتحایه اروپا را به تهران فرستادند، این بار معاون او را گسیل کرده اند.
🔹سفر هفت سال قبل موگرینی چه عایدی در پی داشت و مثلا هشت ماه بعد که دولت آمریکا برجام را زیر پا گذاشت، طرف اروپایی جز فریب طرف ایرانی و پشت هم اندازی و فرصت سوزی و سرانجام، گرفتن طرف آمریکا، چه کار دیگری کرد که دل مان برای بودن یا نبودن شان غنج برود؟!
🔻ثالثا چرا کسانی به جای غیرت ملی یا دست کم در پیش گرفتن انصاف، دائما سمت بیگانه (غرب) متخاصم و عهدشکن را می گیرند و طرف خودی را شماتت می کنند؟ آقای روحانی که در نرمش و انفعال هیچ کم نگذاشت. کدام حرمت را در عمل، از غرب دید؟
🔹رابعا آقای پزشکیان که در تبلیغات انتخاباتی، با حسن ظن و تغافل درباره مذاکره و تعامل با غرب سخن گفت و نامزد طیف اصلاح طلب (خوش گمان نسبت به غرب) هم بود. چرا آمریکا و سه دولت اروپایی حتی حاضر نشدند یک تبریک متعارف برای پیروزی پزشکیان بگویند؟ و چرا باید حس بدهکاری و شرمندگی نسبت به فراعنه عصر خود داشته باشیم؟
🔻خود کوچک پنداران و خود تحقیر کنندگان، موجودات خطرناکی هستند. این حکمت از امام هادی (علیه السلام) است که فرمود: "مَنْ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ فَلاَ تَأْمَنْ شَرَّهُ. هر کس نزد خود خوار شمرده شود [در خود احساس شخصیت نکند] از شر او ایمن مباش".
❗️ هوای خنک در بسیاری از نقاط کشور طی فردا !
🔹پس از سپری کردن روزهای گرم ، حالا برای امروز شاهد خنکی سراسری در نیمه شمالی کشور و همچنین بخش های وسیعی از استانهای نیمه غربی نسبت به روز های قبل را داریم.
🔹استان های شمال غربی و شمالی کشور طی دیروز روز بسیار خنکی داشتند و این شرایط برای امروز به صورت گسترده تر در بیشتر نقاط نیمه شمالی کشور حس خواهد شد .
🔹از روز چهارشنبه مجددا شاهد افزایش دمای هوا در کشور خواهیم بود و موج جدید گرما فعالیت خود را آغاز خواهد کرد ؛ البته این گرما قدرت موج قبلی را نخواهد داشت .