eitaa logo
گرافیست الشهدا🎨
1.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
214 ویدیو
1.4هزار فایل
بنام 🍁خدا بیاد🌿 خدا برای🌹خدا کپی بدون تغییر با ذکر اللهم عجل لولیک‌الفرج حذف #لوگوی روی عکس و #اسم_نویسنده متن ها #حرام است حذف لینک و هشتک از #متن ها مانعی ندارد تبادل و تبلیغ نداریم خادم @Zare_art https://www.instagram.com/ammarabdi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃به نام نگاه پرمهرش . 🍃نوای خود به شور و شعف به برسانیم و بدانیم که کنون، موسم فریاد فرخنده ی است. . 🍃کنون به جهان چشم گشودنِ عبد صالحی را مبارک می شماریم که بر ما، مردمان دیار پارس، منّتی فراوان نهاده. . 🍃مردی که یادگارانش، سرور دل هایمان شده اند و ملجا . از فروغ روی و بانوی حق نشان تا مسبب عطر خوش بهارنارنج های شیراز. . 🍃مردی که خویش را به دستان پرمهرش می سپاریم تا در درگه حق، بهر مان، چاره جویی کند. . 🍃مردی که و مجاهدی ستودنی بود. مردی که خود، پدران و پسرانش، حُبِّ زمانه از دل رانده و کوشیدند تا " سالم و حقیقی"، بسپارند به ما. . 🍃حال، بیاندیشیم که بهر نگاهداری این "اسلام حقیقی"، چه کرده ایم و از کدام علاقه ی واهی، روی برتافته ایم؟ . . ✍نویسنده: .
3.jpg
9.33M
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت ولادت امام موسی کاظم علیه السلام💛💫 @ammar_abdii2 🍃
طرح جدید به مناسبت ولادت امام موسی کاظم علیه السلام💛💫 @ammar_abdii2 🍃
🍃بسم رب الزهرا . 🍃 و این است رسم جهان:  روز به شب می‌رسد و شب به روز.  آه از سرخی شفقی که روز را به شب می‌رساند! اما مارا به تو نه ! نه این که راهی نباشد نه انتخاب ما غافلان هزار تو بود آن هم  تاختن در هزارتوی   و نتیجه یکه تازی هایمان شد چاله . چاله هایی از جنس نفس در وجودمان . . 🍃حاج عمار!  این روز ها یکی مانند تو را نیاز داریم در زندگی فانی مان .حاج عماری که چاله های وجودمان را پر کند و انتهای راه را ختم کند به همان راهی که نزدیک ترین راه به است و نزدیک ترین راه به امام حسین بود و ما تمام امیدمان به محرم. اما آن هم دیگر امیدی بهش نیست و یادآوری اش خاری است به قلبمان چرا که ،  همین ها بود! . 🍃اما ملالی نیست چرا که " بانی روضه همین جاست شک نکن"و تلاش می کند برای شناختن امام حسین  به عالم،  همانطور که در زمان بودنش در این جهان همه ی دنیا را  می نشاند پای سفره . . 🍃هنوز هم که هنوز است  ما آدمیان منتظر یک معجزه ایم برای زنده شدن محافلی بهر مان   جان خودتان پای درمیانی کنید شاید شد! پ.ن : گذری بر کتاب  ( شهید اوینی) پ.ن : گذری بر کتاب "شعر های "  . . ✍نویسنده: . 💔به مناسبت هایمان برای . 📅تاریخ تولد : ۹ تیر ۱۳۶۴ . 📅تاریخ شهادت : ۱۶ آبان ۱۳۹۴. حلب سوریه . 📅تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ . 🥀مزار : بهشت زهرا.قطعه ۵۳ .
4.jpg
12.81M
فایل با کیفیت طرح جدید شهید محمد حسین محمد خانی💛💫 @ammar_abdii2 🍃
طرح جدید شهید محمد حسین محمد خانی💛💫 @ammar_abdii2 🍃
طرح جدید شهید محمد حسین محمد خانی مناسب برای 💛💫 @ammar_abdii2 🍃
3.jpg
12.07M
طرح جدید شهید محمد حسین محمد خانی مناسب برای و 💛💫 @ammar_abdii2 🍃
طرح جدید شهید محمد حسین محمد خانی مناسب برای و 💛💫 @ammar_abdii2 🍃
♡بسم رب العالمین . 🍃و چه بسیارند که کسب و تجارت و داد و ستد آنها را از یاد خدا غافل نمی کند" *، و بلکه دنیا برایشان ، با همه پستی ها و بلندی هایش ، میشود مشعلی برای لمس . . 🍃پاک مردانی همچو . سجاد نامی که به قول خودش ، در تب و تاب ناله های بیتاب بود . سجادی که دوازده سال تمام ، از صابرین بود و عشق ، در میان امواج قلبش قدم میزد .❤ . 🍃میدانی ، زمان ، مامن و منزلگاهیست برای آرزوهایی ، که اکنون خاطره خوانده میشوند . خاطره هایی که نبضشان ، هنوز در میان پیچ و خم حس میشود . . 🍃زمان ، هنوز بیاد دارد استخاره ات را ، و خوب بخاطر سپرده است که آیه را خواندی *🌹 . 🍃شاید ، همین آیه بود که تو را کرد . شاید طعم شیرین ، لحظه ای زیر پوستت دوید و دلگرم شدی ، وقتی که خداوند در نشانه اش ، تورا از مسیر خودش خواند ‌. . 🍃براستی ، چه کسی میداند ، طوفان عشق ، چگونه سجاد را فشرد که ساعتی قبل از تولد ، دل به دریا زد و راهی شد .🌺 . پ.ن : استخاره همسر شهید ، آیه ۳۷ سوره نور پ.ن : آیه ۱۲۳ سوره توبه . ✍نویسنده : . به مناسبت سالروز تولد . 📅تاریخ تولد : ۲۳ مرداد ۱۳۶۴ . 📅تاریخ شهادت : ۱ آبان ۱۳۹۴ . 📅تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ . 🥀مزار شهید : گلزار شهدای رشت .