🌸#نیایش صبحگاهی 🌸
ای نور !!
ای منزه از هر عیب !
ای آن که پیش از همه بودهای و بعد از همه خواهی بود !
خداوندا ! گناهانم را بیامرز ؛
خدایا ! ببخش گناهانی را که خشم تو را می فرستد ؛
خداوندا ! بیامرز گناهانی را که نعمت ها را تغیر می دهد ؛
خدایا ! بیامرز گناهانی را که دعا ها را زندانی می کند ؛
الهی ! آن گناهان مرا بیامرز که بلاها را فرومیفرستد ؛
خداوندا ! همه گناهانم را بیامرز و از تمام خطاهایم در گذر ...
✨ الهی آمین 🙏 🌹
☀️روزتون منور به نور خدا☀️
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
💦🔅💦🔅💦🔅💦
🔆 دعا برای ظهور، فرصتی برای کمال
⭕️ ما وقتی برای ظهور دعا میکنیم در واقع شأن خود را ارتقاء دادهایم.
⭕️دعا برای فرج فرصتی است برای اینکه انسان کمال پیدا کند و خود را از درگیری با مشکلات ناچیز نجات دهد و فهم و شعور خود را افزایش دهد.
⭕️خدا با آدمهای فهمیده در دنیا و آخرت برخورد بهتری دارد و آنها را بیشتر رعایت میکند.
#التماس_دعای_فرج ❤️
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
🍀اشتیاق به حضرت ولیعصر (عجل الله فرجه) عامل پیشرفت معنوی و عصمت از گناه🍀
💠در دعای ندبه میخوانیم:
«نَحْنُ عَبِيدُكَ التَّائِقُونَ إِلَى وَلِيِّكَ الْمُذَكِّرِ بِكَ وَ بِنَبِيِّكَ، خَلَقْتَهُ لَنَا عِصْمَةً وَ مَلَاذا، وَ أَقَمْتَهُ لَنَا قِوَاماً»
«خدایا! ما بندگانی هستیم که مشتاق ولیّ تو هستیم که ما را به یاد تو و پیامبرت میاندازد، او را خلق کردی تا موجب عصمت ما و پناهگاه ما باشد، او را موجب قوام زندگی ما قرار دادی»
💠«تائق» به معنی مشتاقی است که از شدت شوق از جای خود کنده میشود، و این حالت نشانی از شدّت اشتیاق انسان است. میزان شوق ما به «ولی خدا» باید به نحوی باشد که از جای خود جدا شویم، یعنی اشتیاق ما موجب حرکت و هجرتمان شود. نه حرکتی که صرفاً ظاهری و صوری باشد، بلکه حرکتی که با پیشرفتی معنوی همراه باشد.
💠در ادامه میگوییم:«الْمُذَكِّرِ بِكَ وَ بِنَبِيِّكَ، خَلَقْتَهُ لَنَا عِصْمَةً وَ مَلَاذا»؛ «ما مشتاق ولی تو هستیم که ما را به یاد تو و پیامبرت میاندازد، او را خلق کردی تا موجب عصمت ما و پناهگاه ما باشد.»
💠«عصمت» یعنی «مصونیت از معصیت». وجود مقدّس امام عصر عجّلاللهفرجه هم مایه مصونیت ما از گناه و هم پناه ماست.
💠به میزانی که شوق به حضرت و عشق نسبت به او در وجود ما افزون شود، به همان میزان از عنایت حضرت بهرهمند شده و از معاصی به دور میمانیم. در حقیقت وقتی در پناه امام قرار میگیریم، شیطان نمیتواند بر ما غلبه کند، و مصونیت از معصیت برایمان حاصل میشود.
💠در ادامه دعا درخواست می کنیم :
«وَ أَقَمْتَهُ لَنَا قِوَاماً»
«او را موجب قوام زندگی ما قرار دادی»
💠 اگر فردی در زندگی خود در معیت امام عجّلاللهفرجه باشد، اهل قعود نیست، در مسیر بندگی متوقف نیست، و خیمه دیانت او افراشته شده است.
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّهالله 🍃🌸🌤
عاقبت نور تو، پهنای جهان می گیرد
جسم بی جانِ زمین از تو توان می گیرد...
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج♥️
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
کانال ܫࡎـــܝ ࡈ߭ߊߺـــܣࡐܝ
•---••◇⚘☆☆☆⚘◇••---• ☘ #منجی_در_ادیان #امام_مهدی_در_قرآن (12) 📖 ⭕️ وقایع نزدیک ظهور در قرآن
•---••◇⚘☆☆☆⚘◇••---•
☘ #منجی_در_ادیان
#امام_مهدی_در_قرآن (۱۳) 📖
⭕️ ارزش شناخت امام در قرآن
🔅 يؤْتىِ الْحِكْمَةَ مَن يَشَاءُ وَ مَن يُؤْتَ الحکمة فَقَدْ أُوتىِ َ خَيرًْا كَثِيرًا وَ مَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُوْلُواْ الْأَلْبَاب [بقره/۲۶۹]
🔺 ترجمه : خدا دانش و حکمت را به هر کس بخواهد و شایسته بداند می دهد و به هر که دانش داده شود، خیر فراوانی داده شده است و جز خردمندان این حقایق را درک نمی کنند و متذکر نمی گردند.
🔹 ابوبصیر از حضرت صادق علیه السلام سئوال کرد که تفسیر این آیه که «هر کسی را حکمت داده شود، پس به او خیر بسیاری داده شده» به چه معناست؟ حضرت فرمودند: «حکمت؛ بندگی خدا و شناخت امام است.»
📚 تفسیر نور الثقلین، ج۱، ص۲۸۷
📚 الکافی، ج۱، ص۱۸۵
🌼🌤ظهور نزدیک است🌤🌼
👈ادامه دارد
•---••◇⚘☆☆☆⚘◇••---•
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
تربیت توحیدی و استغاثه.mp3
18.82M
🔈 تربیت توحیدی و استغاثه
♦️جلسه اول
🔷 🎤حجت الاسلام #مهدویارفع
✅ محور بحث : استغاثه ، معرفت امام ، رابطه مستقیم معرفت و استغاثه ، اضطرار وبی چارگی در مضامین دعای پرفیض ندبه .
🔶 حسینیه مجازی ۹۹/۱/۲۲
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
🍃《بَقِيَّةُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ》🍃
🍃 " اگر مؤمن باشيد،
باقيمانده [حلال] خدا براى شما بهتر است. "🍃
📚سوره مبارکه هود
✍آیه ۸۶
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
💠☀️💠☀️💠☀️💠
🌹 لزوم دعا بر پیروزی امام عصر علیه السلام
🔷از جمله تکالیف مقرر بر مردمان در غیبت امام عصر علیه السلام آن است که در همه ی اوقات برای نصرت و ظفر یافتن آن حضرت بر دشمنان جن و انس دعا کنی ؛
زیرا که دشمن ترین دشمن آن حضرت شیطان ملعون و اتباع اویند که به واسطه و وسایل بسیار ، اسباب عداوت و لجاجت و اظهار خصومت و دشمنی خود را با ان حضرت فراهم می آورد.
💠 پس...
بر هر بنده ای واجب است نصرت و فتح و پیروزی و ظفر فوری آن حضرت را بر دشمنان دین، از خدای تعالی مسئلت نماید.
و چنان گمان نکنند که فعلا آن وجود مقدس از ترس دشمنان پنهان شده ؛ بلکه آن حضرت هر روز و شب ، و هر لحظه با دست و زبان و مال و قلم مشغول جنگ و جدل با دشمنان ظاهری و باطنی دین است تا ظهور موفور السرور او که :
✨ " یملا الارض قسطا و عدلا،کما ملئت ظلما و جورا . "✨
📕پیوند معنوی با ساحت مقدس مهدوی
به قلم صدر اسلام علی اکبر همدانی / ص۷۵
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
کانال ܫࡎـــܝ ࡈ߭ߊߺـــܣࡐܝ
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼 🍃🌺🍂 🌿🍂 🌸 #داستان_مهدوی 🌺سعدبن عبداللّه اشعری قمی🌺 🔰قسمت اول 🌻 سعد بن عبداللّه ب
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
#داستان_مهدوی
🌺سعدبن عبداللّه اشعری قمی🌺
🔰قسمت دوم
🍃 ... ایشان در آن وقت به عزم شرفیابی خدمت آن مولا به سامرا رفته بود. او را تعقیب کردم بالأخره در یکی از منازل بین راه به ایشان رسیدم. بعد از مصافحه و احوالپرسی فرمود: « انشاءاللّه خیر است که به دنبال ما آمدهای!» من موضوع سؤالاتم را مطرح کردم. گفت: « من هم به منظور پرسیدن مسائلم و اشتیاقی که به ملاقات آقا امام حسن عسکری علیهالسّلام دارم عازم زیارت آن حضرت شدهام و میخواهم بعضی از مشکلات قرآن و معضلات تأویل آن را بپرسم، تو هم حتماً بیا و سؤالاتت را بپرس، چون خواهی دید ایشان مانند دریایی است که عجائب و غرائب آن تمام نمیگردد و این شخصیت است که امام ماست.»
🌿به همراه احمد بن اسحاق عازم سامرا شدم. وقتی وارد شهر شدیم به در خانهٔ امام حسن عسکری علیهالسّلام رفتیم و اذن خواستیم و با اجازهٔ آن بزرگوار داخل شدیم. احمدبن اسحاق بر شانهٔ خود انبانی را که عبایی «طبری» رویش انداخته بود داشت، در آن انبان صد و شصت کیسه دینار و درهم بود و روی هر کیسه نام صاحبش نوشته شده بود. وقتی نظرم بر جمال با کمال حضرت عسکری علیهالسّلام افتاد و دیدم که نور صورت و جمال ایشان ما را در خود گرفت، نتوانستم هیچ چیز را با آن تشبیه کنم مگر ماه شب چهارده را. آن بزرگوار بر زانوی مبارک خود پسری نشانده بود که در شکل و شمایل مانند «مشتری» بود، بر سر مبارک آن پسر فرقی میان دو حلقه مو بود و پیش روی مولایمان اناری جواهر نشان و طلایی قرار داشت که نقشهای بدیعش میدرخشید؛ آن انار را بعضی از بزرگان بصره به آن بزرگوار هدیه داده بودند. در دست حضرت عسکری علیهالسّلام قلمی بود که با آن چیزی مینوشتند و وقتی میخواستند مطلبی را بنویسند آن کودک - روحی فداه - همان طور که عادت اطفال است انگشتانشان را میگرفت و مانع نوشتن میگردید؛ لذا ایشان هم آن انار را میگردانیدند و او را مشغول مینمودند تا مانع نشود،
🌿 بر آن جناب سلام کردیم، ایشان در جواب ملاطفت کردند و به نشستن اشاره فرمودند تا از نوشتن فارغ شدند. احمدبن اسحاق انبان را از زیر عبا بیرون آورد و جلو حضرت گذاشت. ایشان به آن کودک متوجه شدند و فرمودند: «فرزندم! هدایای شیعیان و موالیان خود را از این کیسهها بردار». آن کودک عرض کرد: «مولای من! آیا جائز است دستم را به هدیههای نجس و مالهای بدی که حلال و حرامش مخلوط شده دراز کنم؟» حضرت فرمودند: «ای احمد بن اسحاق! آنچه در انبان هست بیرون بیاور تا فرزندم حلال آن را از حرامش جدا کند». او هم اولین کیسه را بیرون آورد. آن طفل فرمود: «این کیسه مال پسر فلانی است که در فلان محله قم سکونت دارد و شصت و دو دینار در آن است: چهل و پنج دینار آن از فروش حجرهای است که از پدرش به ارث رسیده و چهارده دینارش از فروش نُه دست جامه است و سه دینار آن از کرایه دکانهای او میباشد». حضرت عسکری علیهالسّلام فرمودند: «راست گفتی فرزندم؛ به این مرد بگو حرامش کدام است». آن طفل به احمد فرمود: ...
👈 ادامه دارد....
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
🌸
🌿🍂
🍃🌺🍂
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼