eitaa logo
زیرزمین
330 دنبال‌کننده
857 عکس
252 ویدیو
2 فایل
بهره‌برداری شده از امپراتوری ژئوپلیتیک مانا وابسته به حزب دیکتاتوری نئوسینتِتیکا صرفا برای خنزرپنزر و خزعبلات چنل اصلی: https://eitaa.com/hormeatashen ناشناس: https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_4tkxonx&btn=نمی تو خود ناشناس جوابتونو میدم*
مشاهده در ایتا
دانلود
شش سال بعد در اوایل مهرماه شورش کردها در شمال(ناحیه بجنورد، شیروان و قوچان)پایه‌ریزی شد. دولت مرکزی، پسیان را یاغی معرفی کرده بود و سردار معزز(حاکم بجنورد) که تا مدتها پیش به کلنل وعده پشتیبانی از حکومت مستقل او در خراسان رو داده بود ،از همکاری سر باز زد و کردهای قوچان رو مسلح و برای حمله به ژاندارم‌ها تشویقشان کرد. کلنل برای سرکوبی قیام به کوه‌های داوودلی قوچان رفت اما اونجا به دلیل کمی نفرات تا آخرین گلوله خود جنگید و در تاریخ ۱۲ مهر سال ۱۳۰۰، فردی اجیرشده سرش رو در ازای سه قِران! جدا کرو و به شهادت رساند. تحرکات خوانین خراسان، ارسال نیرو و محاصره و بریدن سر او با تحریک رضاخان پهلوی بود؛ با هدف اینکه انتقام سیلی که از پسیان خورده بود رو بگیره.
اقدامات کلنل پسیان در زمان کوتاهی که در خراسان حکومت می‌کرد: ارزان کردن ارزاق(به‌خصوص نان) ایجاد بیمارستان موقتی برای بیماران ایجاد پست قرنطینه برای کنترل شیوع بیماری‌های واگیردار ساخت مدارس جدید ساخت اولین انبار ذخیره گندم برای جلوگیری از گرانی و قحطی دستورات مقابله با اعتیاد سنگ‌فرش کردن پیاده‌روها و توسعه برق‌کشی شهر و.... یکی از اقدامات دیگش هم این بود که بعد از برگشت به ایران(در آلمان تحصیلات هوانوردی رو ادامه داده بود)، شروع کرد به هنرجویان نظامی آموزش نظامی داد، و این در حالی بود که اون زمان فقط یه مقدار اتومبیل از اروپا به ایران راه پیدا کرده بود.
ایرج میرزا(دوست کلنل) و عارف قزوینی براش شعرای خیلی قشنگی نوشتن. محمود دولت‌آبادی هم کتاب "زوال کلنل" رو برگرفته(نه صددرصد منطبق) از زندگی کلنل پسیان نوشته:))) پ.ن: مشهد رفتنی یه سری به مزارش بزنید.
به این نتیجه رسیدم در دنیای مجازی هم آدم منفوریم
موقع خوبی هم رسیدم الان میتونم بشینم درس بخونم
هدایت شده از Mohadese
اون شیطان بود
هدایت شده از Mohadese
اونم شاخشه
بچها علینژاد چون با عالم ماورا در ارتباطه میگه انگار من دارم با شیطان رجیم ملاقات میکنم
نکنه همون چارلیه که سه سال پیش احضارش کردیم؟
اگه خبری ازم نشد بدونید چارلی نام‌نامم کرده