👆👆👆
ما خواهیم مُرد، و اگر شربت شهادت بنوشیم، چه بهتر که زندگانی ابدی و سعادت سرمدی را حائز شدهایم، و اگر موفق شویم دشمن را شکست بدهیم، زهی افتخار! زیرا در عین فاتحیت به همه نشان میدهیم در مقابل یک جمعیت که به حق برای آزادی و استقلال مملکت خویشتن قیام کرده باشند، هیچ زورمندی قادر نیست.
شما باید بدانید این لباس مجاهدت را که ما به تن کردهایم، کفن ما است و قبر ما در شکم جانوران و درندگان است. ما برای القاب و جاه و مال، مسلح نشدهایم، ما زوال ملت و اضمحلال مملکت را طالب نیستیم، ما برای قطع ایادی اجانب و مزدوران آنها که سالها است خون ما را مکیده و ما را به این روز سیاه نشانیدهاند و احساسات وطنپرستی را در ما کشته و میخواهند ما را غلام خود نمایند، جمع شده و اسلحه به دست گرفتهایم.
حال هر کس میل دارد با این نیتی که عرض کردم، موافقت کند دو قدم جلو و هر کس نمیخواهد افتخار این موافقت را دریابد، در جای خود مانده و تکلیف ما را روشن سازد.
منبع: تاریخ انقلاب جنگل به روایت شاهدان عینی، محمدعلی گیلک، گیلکان، رشت، اول، ۱۳۷۱، ص۳۰ـ۳۴٫
🔘 روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر: کانال ایتا:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10169
متن کامل سخنرانی ماندگار میرزا کوچک:
🔲«برادران عزیزم!
مشاهده وضعیت اسفناک کشور ایران در اثر دخالت بیگانگان، تمام شئون ملی و دولتی و فشار روزافزون همسایگان شمالی و جنوبی اجازه میدهد که عموم افراد غیرتمند ایرانی با هم متحد شده و به این زندگی ننگین خاتمه دهند. سالها و قرنها است که اروپای متعدی، اروپای حریص، چنگال ظالمانه خود را به اجساد نحیف هر ملت ضعیف فرو برده و آنها را بَرده و بنده خویش کرده است.
همین #اروپای_ظالم هر روز به رنگی متظاهر و هر وقت به شکلی دامنه تعدیات خود را توسعه داده و تیشه به ریشه عالم بشریت میزند: گاهی با حربه دین جنگ صلیبی را ایجاد و رشته اتحاد عالم اسلامیت را پاره میکند، زمانی بنام حفظ منافع، نزاع در میان مردم افکنده و با کمند تزویر آنها را صید [میکند] و طوق رقیت به گردن آنان میاندازد.
ایران که یک روز مهد تمدن و آرامگاه دلیران بود در اثر سیاست این دژخیمان حریص، مرکز مشتی اشخاص بدون اراده و پایبند به موهومات و خرافات گردید. رجال کشور، امرای لشکر، پیشوایان ملت تابع اراده اجانب هستند. وزراء و نمایندگان ملت از اشخاصی که به مزدوری بیگانگان افتخار داشته و بارها امتحان دادهاند، انتخاب میشوند.
همای سعادت از این کشور پرواز کرده و جای خود را به بومهایی چند که در این ویرانه آشیانه نهادهاند برگذار نموده است. کاپیتولاسیون تبعه هر دولت ضعیف خارجی مانند یونان، بلغار و عثمانی و غیره را بر ما حکومت داده، مالکین و اعیان و ثروتمندان این مملکت در برابر کوچکترین مأمور خارجه واکنشهای بیگانه به خاک میافتند.
فساد اخلاق پستی و سفالت بقدری زیاد شده که هر کس چند جریب ملک دارد برای مکیدن خون زارع و برزگر و مردم ضعیف و بیچاره دیگر بستگی به یکی از اتباع خارجه پیدا نموده، چوب و فلک راه انداخته و اصطبل خود را پناهگاه جنایتکاران قرار داده است.
آیا این نحو زندگانی قابل تحمل [و] در خور مردمی است که نام خود را آدم گذاشتهاند؟
برادران عزیزم در اولین دفعه که با هم ملاقات و درد دلها نمودیم به شما تذکر دادم امروز که آتش قهر الهی در اروپا مشتعل و این درندگان به جان هم افتادهاند، وقت آن است که ملل ضعیف گرد هم آیند و آستین خود را از چنگال این ستمکاران رها نمایند. متاسفانه دیده شد به این تقاضا چگونه پاسخ دادهاند. برای پیشرفت همین نیّتی که ما در اطراف آن جمع شدهایم، چقدر ندا در داده و فریاد کردیم جز این عده قلیل ندای ما را اجابت نکردند. به عکس برای خفه کردن ما، برای آن که ما را بَرده خود قرار دهند، برادران ایرانی ما را به مبارزه و جنگ با ما تحریک و ما را وادار به برادرکشی کردند.
برادران عزیز تا کنون هر جنگی که کردهایم با برادران نااهل و خوابآلود ایرانی بود. فردا اولین دفعهای است که با دشمنان دین و کشور روبرو شده به جنگ و ستیز خواهیم پرداخت. این دشمن [یعنی روسیه تزاری] یکی از قویترین دشمنان بشریت مخصوصا دشمن ایران و اسلام است که از سطوت و قدرت او پشت دنیا متزلزل [میشود] و به قدری جسور و متهور است که برخی او را به حیوان درنده تشبیه کرده و فعلا تقریبا به دویست میلیون نفوس سلطنت میکند و قسمت بزرگی از خاک ایران را در اثر عدم لیاقت و کفایت زمامداران نالایق، به تصرف در آورده و میل ندارد در جوار دولت و ملتی قرار گیرد که دارای آزادی فکر و استقلال و حیثیت اجتماعی باشند. از این رو برای محو و اضمحلال ما (یک مشت مردم پابرهنه که جز استقلال و آزادی مملکت نظری نداریم)، با زمامداران خائن این کشور که علیه آنها مسلح شدهایم، همدست شده و اکنون برای فنای ما به اینجا آمدهاند. خود مشاهده میکنید حتی در این گوشه جنگل، میل ندارند ما نفس بکشیم.
برادران! اگر علاقمند به این زندگانی ننگین و به این حیات تلخ میباشید و میل دارید سرپرست زن و بچه خود بشوید و آنها را برای خدمت و غلامی بیگانگان آماده نمائید، بروید. شب است و تاریک کسی شما را نخواهد دید، همه بروید و به زندگانی پست خود، ادامه دهید و این میدان را برای من بگذارید. من به فتح و فیروزی فردای خود ابدًا مأیوس نیستم. خداوند متعال به وسیله محمد(ص) به ما خبر داد که بسا عدهای قلیل به جمعیت کثیر غلبه کردهاند. ما از سرسلسله مجاهدین اسلام، یعنی حضرت سیدالشهدا(ع) سرمشق میگیریم، چه اقتدار یزید و دولت اموی کمتر از دولت تزاری، و جمعیت آن سَرور نیز بیشتر از این جمعیت نبود، گرچه در ظاهر حضرت امام حسین مغلوب شد، ولی نام نامی و اسم گرامی آن بزرگوار، قلوب آزادیخواهان را همیشه به نور خود، منور داشته است.
ادامه 👇👇👇
هدایت شده از مجتبی وافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بذاریم خودشون باشن
♦️ اجازه بدیم بچه ها زندگی واقعی رو تجربه کنن!
🔸 معمولا وقتی هوا سرد میشود، در مدرسه میگوییم کسی در حیاط نرود! بیرون سرد است، مریض میشوید! چه اشکالی داره بروند ، نهایتا مریض میشوند و به دکتر میروند و خوب می شوند، اجازه دهیم بچهها برف و سرما ببینند و یاد بگیرند که خودشان را بپوشانند یا تجربه کنند مریضی رو
اما حرف معمول این است که کسی در حیاط نرود تا سرما نخورد، چون مریض میشوند و از درس عقب میمانند!!
این کار ما باعث میشه بچه ها هیچ وقت زندگی یاد نگیرند.
🔸یا مثلا نمیگذاریم بچهها در برف فوتبال بازی کند که مبادا بچه لیز نخورد و پایش بشکند! چه مشکلی داره که بچه تجربه کسب کنه حتی گاهی وشاید شکستن یا رو
🔸یا مثلا به محض درگیر شدن بچهها دربازی ها مثل فوتبال،زود مداخله می کنیم و میخواهیم آنها را از هم جدا کنیم. چه اشکالی داره اجازه دهیم بچهها با هم که دعوا کردند ، خودشون چه واکنش هایی دارند
بدنیست مربی اول کمی آنها را نگاه کنه و عکس العمل ها رو ببینه و بعد در موقعیتی مناسب واردعمل شویم و آنها را با چند تا سوال همراه کنیم؛ مانند اینکه آیا بازی ارزش این برخورد ها رو داشت؟
به نطرت تو اشتباه نداشتی؟
اگر تو گذشت می کردی چی می شد؟
به نظرت بازی ها تمام می شن یا دوستی ها ؟کدوم بیشتر ارزش دارند؟
✅ با توبیخ ها و مداخله های زیاد قدرت تحلیل و تصمیم و تجربه زندگی واقعی رو از نوجوون ها نگیریم
⭕️برگرفته ازدوره آموزشی کرامت
🆔 @m_vafi
آقای #محسن_رضایی در فیلم تبلیغاتیاش میگوید کاری میکنم پول ایران در منطقه بعد از دلار و یورو ارزشمندترین واحد پولی باشد.
بقیه را هم که ملاحظه میفرمایید.
#رئیسی
#صدرالساداتی
كتاب: التاريخ الجغرافي للقرآن.
تأليف: د. سيد مظفر الدين نادفى.
ترجمة و تعريب: دكتور عبد الشافي غنيم عبد القادر.
مراجعة: حسن محمد جوهر.
الناشر: لجنة البيان العربي.
سنة النشر: 1956م.
دانلود کتاب:
https://ia601503.us.archive.org/18/items/20191202_20191202_1248/%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AE%20%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%89%20%D9%84%D9%84%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%20%D8%AA%D8%A3%D9%84%D9%8A%D9%81%20%D8%AF.%20%D8%B3%D9%8A%D8%AF%20%D9%85%D8%B8%D9%81%D8%B1%20%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%8A%D9%86%20%D9%86%D8%A7%D8%AF%D9%81%D9%89.pdf
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ تبریک به آقای رییسی و دولت ایشان
🔰 حمید رسایی: برای آقای رییسی و کابینه ایشان که ۱۸ نفر از آنها رأی اعتماد مجلس را هم با رأی قابل توجهی گرفتند، آرزوی موفقیت میکنم. راه سختی در پیش دارند اما با برنامهریزی، اختصاص وقت، انتخاب تیم متعهد، معتقد، پاکدست، کاری و توکل بر خدا ان شالله خیلی زود، آثار سوء دولت حسن روحانی را پاک میکنند.
از همین الان فصل کار دولت مردمی آغاز شد. جناب آقای رییسی و وزرای محترم ایشان فراموش نکنند که مردم و افکار عمومی نهایتا دو تا سه ماه زمان را از آنها به عنوان #ماه_عسل تغییر دولت میپذیرند و بعد از این مدت، منتظر دیدن نتایج ملموس تغییر دولت هستند.
با توجه به انگیزه بالای دولت سیزدهم در خدمترسانی به مردم و ویژگی مردمی بودن این دولت، تردید ندارم که مردم در همان ماههای نخست، نتایج تغییر دولت را لمس میکنند. وظیفه همه ماست تا برای کمک به این دولت، دست خود را دراز کنیم.
#دولت_مردمی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
انباز
. ♻️ تبریک به آقای رییسی و دولت ایشان 🔰 حمید رسایی: برای آقای رییسی و کابینه ایشان که ۱۸ نفر از آن
۳ شهریور ۱۴۰۰
#حمید_رسایی
البته معتقدم باید صبر بیشتری داشت، و همچنان امیدوارم مشکلات حل شوند
اما سکوت بر مشکلات هم نارواست.
کانال تخصصی ادبیات عرب در تلگرام:
https://t.me/ArabicLiterature/256
در این کانال کتاب های ارزشمندی یافت می شود.
از جمله، اگر می خواهید با کتب فاضل صالح سامرائی آشنا شوید، می توانید با جستجوی عبارت «السامرائی» به فایل آنها دسترسی داشته باشید.
🔻ز دین ریا بینیازم...
الفبای درد از لبم میتراود
نه شبنم، که خون از شبم میترواد
سه حرف است مضمون سی پارهی دل
الف لام میم از لبم میتراود
چنان گرم هذیان عشقم که آتش
به جای عرق از تبم میتراود
ز دل بر لبم تا دعایی برآید
اجابت ز هر یا ربم میتراود
ز دین ریا بینیازم، بنازم
به کفری که از مذهبم میتراود
(شادروان قیصر امینپور)
https://t.me/bazmeghodsian/32803
گریه کردن نشاندهندهٔ ضعف تو نیست. از زمان به دنیا آمدنت گریه همواره نشانهای بوده از زنده بودنت.
ـــ شارلوت برونته (۱۸۱۶–۱۸۵۵)، رماننویس و شاعر انگلیسی
https://t.me/SadeNevisi/1521
🔸 وجه تسمیۀ حضرت زینب(س)
🖌 آیت الله محمدهادی یوسفی غروی:
اینکه مشهور شده «زینب» را «زینت پدر» و «زینة أب» معنا میکنند، و نیز اینکه گفته میشود پیامبر(ص) به پیشنهاد جبرئیل(ع) اسم حضرت را زینب گذاشت، اینها ریشه و سندی ندارد.
و پیش از حضرت زينب(س) نیز اين نام در بین عرب رایج بود؛ بعنوان نمونه زینب خواهر بزرگتر حضرت فاطمه(س)، زینب بنت جحش دختر عمه و همسر پیامبر(ص)، و نیز زینب دختر حمزه سید الشهداء(س). و بالاخره اینطور نبود که از مصادیق ﴿لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيًّا﴾1️⃣ باشد.
زینب در اصل نام درختی [یا گلی] زیبا و خوش بو در بیابان بوده که عرب این نام را برای دختران برگزیده بود2️⃣. همچنانکه در میان غیرعرب نیز نامگذاری دختران بنام بعضی گلها و گیاهان معمول است.
🔹 زینب کبری
و اینکه برخی از توصیف حضرت زینب(س) به «زینب کبری» چنین برداشت میکنند که ایشان بزرگتر از خواهرش ام کلثوم بوده است اشتباه است زیرا در کتابهای تراجمِ صحابه -شرح حال و معرفی صحابۀ پیامبر(ص)- آمده است که زینب دومین دختر امیرالمؤمنین(ع) بوده است.
ــــــــــــــــــــ
1️⃣ ﴿يَا زَكَرِيَّا إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ يَحْيَىٰ لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيًّا﴾(مريم ٧).
2️⃣ اسم این درخت «زَنَب» نیز نقل شده. و اولین کسی که بسیط نبودن کلمۀ «زینب» را مطرح کرده و گفته مرکب است از «زین» و «أب» فیروزآبادی در کتابش "القاموس المحیط" است که در قرن هشتم و نهم میزیسته و این ادعا را بدون هیچ نقل و استناد و شاهد مثالی و صرفاً بعنوان یک احتمال مطرح کرده و پیش از او در جایی ذکر نشده.
- لغتنامۀ دهخدا: [زَ نَ] .. درختی است خوش منظر و خوشبوی، ومنه سُميت المرأةُ زينب، أو من الأزنب للسمين..، در ذخیرۀ خوارزمشاهی بمعنی پاکیزگی بشرۀ (پوست) مردم آمده: «اندر بیان کردن پاکیزگی و آراستگی ظاهر بشرۀ مردم که آن را "زینب" گویند».
- لسان العرب (ابن منظور) 1: 453، عن ابن الأَعرابي: الزَّيْنَبُ شجرٌ حَسَنُ المَنْظَر طَيِّبُ الرائحة، وبه سُمِّيت المرأَة.
- لغتنامۀ لاروس: الزَّيْنَبُ: نبات عشبيٌّ بَصَليٌّ معمّر من فصيلة النرجسيات، أزهاره جميلة بيضاء اللون فوّاحة العرف، وبه سُمِّيت المرأة.
https://t.me/YusufiGharawi/632
اگر مایلید، این مقاله کوتاه را درباره وحدت و تقریب و همزیستی مسالمتآمیز ملاحظه بفرمایید:
(وبلاگ انباز، مقاله ملاکهای تقریب)
https://b2n.ir/k98265
هدایت شده از پژوهشگران ( سطح ۲ و۳)
14000923 مؤلفههای پژوهش متناسب با هویت طلبگی در دنیای امروز.mp3
11.47M
#مناسبتی
#هفته_پژوهش_1400
#نشست_علمی_پژوهشی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_سجاد_دین_پرست
🔰مؤلفههای پژوهش متناسب با هویت طلبگی در دنیای امروز
✅صوت_نشست_امروز
1400/9/23
┏━━━🍃💐🍃━━━┓
@Pajoheshazzahra
┗━━━💐━
کار پیامبر اسلام ص #انقلاب بود یا #دعوت؟
❓
1. حرکت پیامبر اسلام ص، به شهادت #قرآن و تاریخ، یک #دعوت و #بلاغ و #انذار بود.
در تعریف انقلاب گفتهاند: «سرنگونی یک نظم مستقر که متضمن انتقال قدرت دولت از یک رهبری به رهبری دیگر و احتمالا متضمن ساختاربندی مجدد رادیکال روابط اجتماعی و اقتصادی است».
بر این اساس، انقلاب در جایی مطلوب است که فسادی فراگیر در حاکمیت باشد. با مطالعۀ تاریخ پیامبر اسلام ص و قرآن کریم، مییابیم که دعوت پیامبر، متوقف بر تحقق انقلاب نبوده، بلکه مقاومت مشرکان در برابر این دعوت، لزوم انقلاب را رقم زده است. بنابراین اگر هم انقلابی پدید آمده بود، اثرِ طبیعی و معقولِ همان #دعوت بود.
2. متأسفانه آموزۀ «جواز یا لزوم جنگ ابتدائی برای مسلمان کردن دیگران» در قرائت رایج از اسلام (اعم از شیعه و سنی) پذیرفته شده است.
فارغ از اشتباه بودن این نگاه، نباید از این نکته غافل شویم که نتیجۀ قهری این دیدگاه، اسلامهراسی غیر مسلمانان و معقول و منطقی بودن اقدام بر ضد مسلمانان است، که امروزه شاهد آنیم.
3. نه اینگونه است که حرکت هدفدار و سنجیده و پیوسته و خستگیناپذیر و سرشار از ایمان و اخلاص، فقط در انقلابها یافت شود و نه چنین است که #دعوت_اسلامی مستلزم اکتفا به گفتن و نوشتن و تبیین (به معنای متعارف و رایجش) باشد. منطق اسلام و کار نبی اکرم ص #بلاغ_مبین است، یعنی باید حقائق را به گونهای برساند که مخاطبان، آشکارا حق بودن آن را دریابند و بدون هیچ تردیدی بتوانند با آن همراهی کنند.
4. کار غیر معصوم همواره با کار معصوم تفاوتهای اساسی دارد و غفلت از این تفاوتها باعث اشتباه در تحلیل میشود؛ چه آن غیر معصومان روشنفکرانی همچون سید جمال و محمد اقبال باشند، چه کسانی که انقلابی را به نتیجه رسانده یا حفظ کرده باشند.
دربارۀ #انقلاب و #مبارزه و پیشرویِ سنگربهسنگر به سمت هدف، باید به این نکته توجه داشت که مبارزۀ اهل بیت عصمت (علیهم السلام) با مبارزات موسوم به جنبشهای زیدیه، بسیار متفاوت است؛ هم در هدف و هم در روش.
https://eitaa.com/anbaz60
هدایت شده از روش شناسی اجتهاد | روشنا
✅ نشست «کاربرد منطق سیستمها در #اجتهاد»
🔹ارائه: استاد #واسطی
🔹ناقدان (به ترتیب الفبا):
▫️استاد رضا #اسلامی (عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان)
▫️استاد مجتبی #الهی خراسانی (عضو هیئت علمی مرکز آخوند خراسانی)
▫️استاد عبدالهادی #مسعودی (عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث)
🔹 دوشنبه 29 آذر ماه، ساعت 15:00
🌐حضور مجازی در نشست:
join.skype.com/DUdZmweYH3Kg
@iictchannel
🔸 کانال روششناسی اجتهاد (روشنا)
🆔 @ravesh_ejtehad