🔔🔔 نسخه جدید نرم افزار المکتبه الشامله در تاریخ 6 فروردین 1399 ، (25 مارس 2020) منتشر شد.
محیط کاربری تغییرات ملموسی پیدا کرده، سرعت سرچ بسیار بیشتر شده، تعداد کتب افزایش پیدا کرده، مشکل ناخوانا بودن فونت که در ویندوز 10 برای برخی ایجاد شده بود به طور کلی از بین رفته است.
🦋این نرم افزار را می توانید از سایت رسمی نرم افزار با استفاده از لینک:
🔸 http://shamela.ws/index.php/page/shamela-4
با حجم حدود 7 گیگ دانلود کنید.
@ketabemobin114
16- بلاها و شرور.pdf
1.69M
📜 فلسفه شرور و بلایا و مشکلات و سختی ها در کلام #آیت_الله_مصباح_یزدی
#مقاله
#عدل_خدا
#پرسمان_اعتقادی
#پاسخ_به_شبهات_ملحدین
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
📕 عنوان : تحلیل و بررسی دلالت آیه تطهیر بر عصمت اهل بیت (ع) در نگاه مفسران شیعه و اهل سنت
👥نویسندگان: کاوس روحی برندق؛ سید سجاد غلامی
💾فرمت فایل: PDF
📚 خلاصه مقاله:
💡لینک دانلود:
https://maarefnet.ir/?p=13758
🌐 پایگاه معارف نت
maarefnet.ir
🎁کانال کتابخانه قرآن پژوهی
@ketabemobin114
سه دقیقه در قیامت.pdf
22.99M
متن پی دی اف کتاب سه دقیقه در قیامت
مطالعه این کتاب رو پیشنهاد می کنم.
#کتاب
#تجربه_مرگ
#سه_دقیقه_در_قیامت
#pdf
اندیشانه
﴾﷽﴿ #راه_و_راهنما_شناسی(۱۷) ✍ ادله امامت (دلیل عصمت) 1. فلسفه امامت را خواه تعلیم وتربیت بدانیم خوا
﴾﷽﴿
#راه_و_راهنما_شناسی(۱۸)
✍ ادله امامت(دلیل غدیر)
از علمای اهل سنت که حدیث غدیر را نقل کرده اند احمد بن حنبل از 40 طریق، ابن جریر طبری از 70 طریق، جزری مقری از 80 طریق، ابن عقده از 105 طریق، ابو سعید سجستانی از 120 طریق، ابوبکر جعابی از 125 طریق حدیث غدیر را نقل کرده اند.
شمس الدین ذهبی در کتاب تلخیص المستدرک، جزری شافعی در کتاب اسنی المطالب، جمال الدین شیرلزی در کتاب اربعین، مقبلی در الابحاث، عمادی مفتی شام در الصلات الفاخره، حضرمی در تشنیف الاذان، صدر العالم در معارج تصریح دارند که حدیث غدیر متواتر و قطعی الصدور است.
ابو عیسی ترمذی، ابو جعفر طحاوی، محاملی بغدادی، حاکم نیشابوری، سمنانی، ابن کثیر شافعی، ابن حجر عسقلانی، ابن حجر هیتمی مکی، قاری حنفی، عبدالحق دهلوی، شیخانی قادری،زرقانی مالکی، حفظی شافعی، محمد بخشوی، ناصرالدین آلبانی، ولی الله لکهنوی، ابن ابی الحدید معتزلی و ... که از عالمان بزرگ اهل سنت هستند همگی حدیث غدیر را صحیح می دانند.
به علاوه هزاران عالم طراز اول شیعه که همگی در طول قرون متوالی حدیث غدیر را نقل و تایید و بر متواتر بودن آن تصریح دارند.
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
🌙حلول ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی، ماه غفران و بخشش، بر تمام روزهداران و میهمانان حضرت حق مبارک باد.
🔹از خداوند رحمان خواستاریم که بر سر سفره میهمانی خود، توفیق درک سحر و افطار این ماه کریم را نصیبمان گرداند.
✍ منشانه
سیره عملی مرحوم آیت الله امینی از زبان استاد نجف لک زایی
🔷 اینجانب در دهه هشتاد چند سالی در مرکز تحقیقات حکومت اسلامی در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در خدمتشان بودم و از نزدیک با سجایا و ملکات اخلاقی آن مرد بزرگ و نیز تقوی و بصیرت و ساده زیستی ایشان آشنا شدم. شاید بسیاری از مردم شریف ما هنوز هم ندانند که ایشان در طول مدت بیش از بیست سالی که ریاست دبیرخانه خبرگان را بر عهده داشت و معمولا روزهای کاری را در محل کار حاضر بود، هیچگاه نه حقوق و نه هیچ نوع دریافتی دیگری به عنوان حقوق نداشت و از وجوهات نیز برای زندگی شخصی استفاده نمی کرد و تا آنجا که من شاهد بودم وجوهات را تماما به دفتر مقام معظم رهبری در قم می فرستاد. عمده هزینه زندگی ایشان از طریق حق التالیف آثارش بود.
🔷آنقدر در مصرف بیت المال وسواس داشت که یک بار رئیس وقت مجلس خبرگان گفت: هزینه دبیرخانه مجلس خبرگان از هزینه آبدارخانه یک وزارت خانه هم کمتر است.
✅براستی که ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که این الگوها را به جامعه و بویزه نسل جوانمان معرفی کنیم.
🔷از خدای متعال می خواهیم که ایشان را میهمان سفره امام حسن مجتبی علیه السلام و امیر المومنین سلام الله علیه قرار دهد.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
ماه رمضان، ماه خداست؛ ماهى كه خداوند، حسنات را در آن، دو برابر مى كند و سيّئات را محو مى كند، ماه بركت، ماه بازگشت به سوى خدا، ماه توبه، ماه آمرزش، ماه آزاد شدن از آتش و دست يافتن به بهشت. پس، در اين ماه از هر حرامى بپرهيزيد و در آن، زياد قرآن تلاوت كنيد و در آن، حاجت هاى خويش را بخواهيد و در آن، به ذكر پروردگارتان بپردازيد و مبادا ماه رمضان نزد شما، مانند ماه هاى ديگر باشد؛ چرا كه آن نزد خداوند، نسبت به ماه هاى ديگر، حرمت و برترى دارد و مبادا در ماه رمضان، روز روزه دارى تان مثل روز خوردنتان باشد
فضائل الأشهر الثلاثة، صفحه 95
🆔 @hadisgraph
❓در کجای #قرآن آمده که باید #سی_روز #روزه گرفت؟ و چرا در ادیان دیگر شرایط روزه راحت تر است؟
✅پاسخ:
🍃با توجه به این که پرسش از سه بخش تشکیل شده به همان ترتیب، پاسخ آن را ضمن نکاتی بیان می کنیم:
1⃣. با توجه به حکیم بودن خداوند که کارهای عبث و بیهوده انجام نمی دهد، اجمالاً می دانیم تمام تکالیف بندگان از جمله روزه که از جانب خداوند تشریع شده بر اساس مصالح و مفاسد تدوین شده است.
2⃣. گرچه تمام فروعات و جزئیات احکام در قرآن نیامده هم چنان که کیفیت نماز و تعداد رکعات آن در قرآن بیان نشده، امّا در مورد روزه باید گفت که مقدار ماه و روز آن در قرآن به طور روشن بیان شده است:
الف. شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ ... فَمَنْ شَهِدَ مِنْکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ ... ، ماه رمضان چنان ماهی است که در آن قرآن نازل شده ... پس آن که از شما این ماه را دریابد باید آن را روزه بدارد... [1]و می دانیم که یک ماه، 30 یا 29 روز است.
ب. وَ کُلُوا وَ اشْرَبُوا حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الْخَیْطُ الْأَبْیَضُ مِنَ الْخَیْطِ الْأَسْوَدِ مِنَ الْفَجْرِ ثُمَّ أَتِمُّوا الصِّیامَ إِلَى اللَّیْلِ، بخورید و بیاشامید تا نمودار و جدا شود براى شما رشته سفید از رشته سیاه از فجر سپس روزه را تا شب به پایان رسانید.[2]
3⃣. اما در مورد این که چرا در ادیان دیگر شرایط روزه راحت تر است باید گفت:
الف) قانون گذار در تمام ادیان الاهی یکی است همان طور که بیان شد تشریع و وجوب احکام در تمام ادیان الاهی از جانب خداوند است.
ب) با توجه به این که دین اسلام نسبت به ادیان گذشته، دین کامل و جامعی است؛ از این رو احکامش نسبت به احکام سایر ادیان تفاوت می کند که در این تفاوتها گاهی شاید تکلیف سخت تر و گاهی نیز آسان تر باشد که در هر حال تصمیم خداوند است.
ج) گرچه شاید امروزه با توجه به تحریفاتی که در ادیان سابق به وجود آمده پیروان دیگر ادیان، عبادت روزه را با مقدار و شرایطی آسان تر برگزار می کنند، امّا بر اساس برخی منابع روایی، روزه اهل کتاب تا زمان پیامبر اسلام (ص) بیشتر از مسلمانان بوده است.
@kalamema
امام مجتبی (ع) نقل می کند که روزی یک نفر یهودی خدمت پیامبر اسلام (ص) رسید و مسایلی را پرسید که از جمله آن، این بود که چرا خداوند روزه را بر امّت تو سی روز قرار داد، اما در امت های دیگر بیشتر؟ ...[3]
__
📚منابع:
1_ بقره، 185.
2_ همان، 186.
3_ حر عاملی، وسائلالشیعة، ج 10، ص 240 و 241، ح 13317، مؤسسه آل البیت علیهمالسلام، قم، 1409 هـ ق
#پرسمان_اعتقادی
#پاسخ_به_شبهات
🔴 @Tollabe_pasokhgoo