بـه فــرات و لـب عطشـان اباعبدالله
بـه شهــادت بـه شهیــدان اباعبدالله
پیش از آنی که خدا روح دمد در بدنم
دست مـن بـود بــه دامـان اباعبدالله
دوست دارم همه اعضام شود مهر نماز
خــاک گــردم بـه بیـابـان اباعبدالله
سـر من خاک قدمهای حسینبنعلی
جـان مـن بـاد بـه قــربـان اباعبدالله
جگرم تشنـۀ آب است ولی میگـویم
بـه فـدای لـب عطشــان ابـاعبـدالله
نور مصباح هـدی گشته چـراغ راهم
بنـویسید کـه مـن کشتـۀ ثــاراللهم
#غلامرضا_سازگار
🔹 #اشعار_ناب_آئینی 🔹
http://eitaa.com/joinchat/1035468802Cef07e8d2e7
هدایت شده از المدرس الافضل
#فقرا_هیأت؛
شبهه؛
بهتر نیست به جای عزاداری پول آنرا به فقرا بدهیم!
جواب:
۱. مراسمات امام حسین علیه السلام زمینه ساز کمک به فقرا است و خیلی از کمک های مردمی به فقرا از همین مساجد و حسینیه ها جمع می شود و بچه هیأتی ها و نیروهای مذهبی در جاهای مختلف کشور در همین هیأت ها گروه های مردمی و صندوق های قرض الحسنه برای کمک به فقرا تشکیل می دهند.
۲. تعداد قابل توجهی از مراسمات مذهبی توسط اقشار کم درآمد جامعه تشکیل می شود، تا جایی که بررسی تعداد هیأت های بالای شهر و تعداد هیأت های پایین شهر بهترین گواه بر این مطلب است، گاهی در قسمت های پر درآمد در هر خیابان فقط یک هیأت است و برخی خیابان ها اصلا مراسم مذهبی ندارند، ولی گاهی در قسمت های کم درآمد شهر در هر خیابان سه هیأت وجود دارد.
۳. برکت موجود در مراسمات اهل بیت و ترویج تقوا در این مراسمات جلوی فقرهای بیشتر را می گیرد، زیرا به فرموده قرآن:و لو ان اهل القری واتقوا و آمنوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض.
۴. بچه مذهبی ها که هم هیات برگزار می کنند و هم به فقرا کمک می کنند، منتظرند که مخالفان اندک برگزاری هیات، پولشان را بدهند تا برای فقرا خرج شود.
موفق باشید.
@alafzal1400
✍ اگر بگذرید شیرم را حلالتان نمی کنم!
روحانی مسئول مشاوره به زندانیان محکوم به اعدام در زندان رجایی شهر خاطره جالبی دارد:
🔸حدود ۲۳ سال پیش جوانی که تازه به تهران آمده بوده در یک کبابی مشغول کار میشود، شبی پس از تمام شدن کار، صاحب کبابی دخل آن روز را جمع میکند و میرود در بالکن مغازه تا استراحت کند. درآمد آن روز کبابی، شاگرد جوان را وسوسه میکند و در جریان سرقت پولها، صاحب مغازه به قتل میرسد. او متواری میشود؛ اما مدتی بعد، دستگیرش میکنند و به اینجا منتقل میشود.
🔸حکم قصاص جوان صادر می شود، اما اجرای آن حدود ۱۸-۱۷ سال به طول میانجامد؛ میگویند شاگرد جوان در طول این مدت حسابی تغییر کرده بود و به قول معروف پوست انداخته و اصلاح شده بود. آنقدر تغییر کرده بود که همه زندانیها قلبا دوستش داشتند.
🔸پس از این ۱۸-۱۷ سال، خانواده مقتول که آذری بودند، برای اجرای حکم میآیند؛ همسر مقتول و سه دختر و ۷ پسرش آمدند و در دفتر نشستند، فضا سنگین بود و من با مقدمهچینی و شرح احوالات فعلی قاتل، از اولیای دم خواستم که از قصاص صرفنظر کنند. همسر مقتول گفت: " من قصاص را به پسر بزرگم واگذار کردهام" و پسر بزرگ هم گفت که قصاص به کوچکترین برادرمان واگذار شده است. بههرحال برادر کوچکتر هم زیر بار نرفت و گفت :"اگر همه برادر و خواهرهایم هم از قصاص بگذرند، من از قصاص نمیگذرم؛ زمانی که پدرم به قتل رسید من خیلی بچه بودم و این سالها، یتیم بودم و واقعاً سختی کشیدم."
🔸بههرحال روی اجرای حکم مصر بود. با خودم گفتم شاید اگر خود زندانی بیاید و با آنها روبهرو شود، چیزی بگوید که دلشان به رحم بیاید، بنابراین گفتم زندانی را بیاورند. یادم هست هوا بهشدت سرد بود و قاتل هم تنها یک پیراهن نازک تنش بود؛ وقتی آمد رفت کنار شوفاژ کوچکی که در گوشه اتاق بود ایستاد به او گفتم اگر درخواستی داری بگو؛. او هم آرام رو به من کرد و گفت:"درخواستی ندارم."
🔸وقت کم بود و چاره دیگری نبود. مادر و یکی از دختران در دفتر ماندند و ۹ برادر و خواهر دیگر برای اجرای حکم وارد محوطه اجرای احکام شدند. جالب بود که مادرشان موقع خروج فرزندانش از دفتر به آنها گفت که اگر از قصاص صرفنظر کنند شیرش را حلالشان نمیکند. بههرحال شاگرد قاتل، پای چوبه ایستاد همهچیز آماده اجرای حکم بود که در لحظه آخر او با همان آرامشش رو به اولیای دم کرد و گفت: "من یک خواسته دارم" من که منتظر چنین فرصتی بودم گفتم دست نگه دارید تا آخرین خواستهاش را هم بگوید.
🔸 شاگرد قاتل، گفت: "۱۸ سال است که حکم قصاص من اجرا نشده و شما این مدت را تحمل کردهاید، حالا تنها ۹ روز تا محرم باقیمانده و تا تاسوعا، ۱۸ روز. میخواهم از شما خواهش کنم اگر امکان دارد علاوه بر این ۱۸ سال، ۱۸ روز دیگر هم به من فرصت بدهید. من سالهاست که سهمیه قند هر سالم را جمع میکنم و روز تاسوعا به نیت حضرت عباس (ع)، شربت نذری به زندانیهای عزادار میدهم. امسال هم سهمیه قندم را جمع کردهام، اگر بگذارید من شربت امسالم را هم به نیت حضرت ابوالفضل (ع) بدهم، هیچ خواسته دیگری ندارم.
"
🔸 حرف او که تمام شد فضا عوض شد. یکدفعه دیدم پسر کوچک مقتول منقلب شد، رویش را برگرداند و با بغض گفت من با ابوالفضل (ع) درنمیافتم؛ من قصاص نمیکنم. برادرها و خواهرهای دیگرش هم با چشمان اشکبار به یکدیگر نگاه کردند و هیچکس حاضر به اجرای حکم قصاص نشد.
🔸 وقتی از محل اجرای حکم به دفتر برگشتند، مادرشان گفت چه شد قصاص کردید؟ پسر بزرگ مقتول ماجرا را برای مادرش تعریف کرد. مادرشان هم به گریه افتاد و گفت به خدا اگر قصاص میکردید شیرم را حلالتان نمیکردم. خلاصه ماجرا با اسم حضرت عباس(ع) ختم به خیر شد و دل ۱۱ نفر با نام مبارک ایشان نرم شد و از خون قاتل پدرشان گذشتند.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علم افتاده و نیست علمدار حسین، یا حسین
🔹تصاویری از مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در یزد
@Farsna
☑️ سنگ بنای حرکت امام حسین(ع) منحصر به امامت ده ساله او نیست بلکه پنجاه سال طول کشید تا این انقلاب جاویدان به بار نشست.
🔹به دیگر بیان: چه شد افراد جامعه ای که هر روز به دیدار پیامبر اسلام(ص) می شتافتند یا به هنگام وضوی او قطرات آب را تبرک بر می داشتند روزی رسید که میوه دل باغ پیغمبر را در گودال غربت با تیغ کین سر بریدند و حتی بعد از کشتن فرزند رسول خدا به شکرانه این نعمت پیروزی، جشن گرفته و پایکوبی کردند؟
🔹پاسخ اجمالی: اگر مسلمانان بعد از رحلت پیامبر(ص) وظیفه خود می شناختند و علی(ع) را که پیامبر به جانشینی خود نصب کرده بود رها نمی کردند و دست نامحرمان را از حریم دین کوتاه می کردند عاشورا رخ نمی داد.
🔹 پاسخ تفصیلی: هنوز بدن مطهر پیامبر رحمت بر زمین بود که مسلمانان تنازع کردند و هنگام غسل و ... پیامبر توسط علی، به فکر ریاست و غصب حکومت و تعیین خلیفه افتادند و با پشت پا زدن به قول و فعل پیامبر مبنی بر جانشینی علی، برای پیامبر جانشین انتخاب کردند که در نتیجه" افزون بر تحریف و بدعت در دین، منع و جعل حدیث، مخدوش کردن سیمای اهل بیت، شکستن حرمت اسلام، تساهل و تسامح مردم و ستم پذیری، بیت المال به طور تبعیض آمیز بین مردم تقسیم شد و ناعدالتی در آن باعث رواج لقمه حرام در بین مردم گشت و به مرور زمان امت پیغمبر راه ناراست پیمود و در نتیجه لقمه های حرام تاثیر خود را گذاشت و امت پیغمبر از مسیر حق بازماند و دستش به خون جگر گوشه رسول الله آغشته گشت.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
📚 معرفی کتاب
🔸 کتاب: حماسه جاویدان نوشته اسماعیل نساجی زواره، انتشارات نورالسجاد، چاپ اول سال ۱۳۸۶ تک جلدی دارای ۱۷۱ صفحه.
🔸 کتاب مذکور در دو بخش سامان یافته که مولف محترم به طور خلاصه و جامع، ریشه ها و زمینه های نهضت حسینی را در بخش اول و میوه ها و دستاوردهای آن را در بخش دوم واکاوی و تحلیل کرده است.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
#امام_حسین_علیه_السلام
#روز_عاشورا
#مرثیه
بلند مرتبه شاهی و پیکرت افتاد
همین که پیکرت افتاد خواهرت افتاد
تو نیزه خوردی و یک مرتبه زمین خوردی
هزار مرتبه زینب، برابرت افتاد
همینکه از طرف جمعیت دو تا چکمه
رسید اول گودال،مادرت افتاد
تورا به خاطر دِرهم چه دَرهمت کردند
چنانکه شرح تن تو به آخرت افتاد
ولی به جان خودت خواهرت مقصر نیست
درآن شلوغی اگر بارها سرت افتاد
خبر رسید که انگشتر تورا بردند
میان راه،النگوی دخترت افتاد
کنارخیمه رسیده است لشگرکوفه
و خواهر تو به یاد برادرت افتاد
#علی_اکبر_لطیفیان
✍ بعد از واقعه عاشورا حدودا 3 مرتبه 3 گروه به ندای هل من ناصر امام حسین علیه السلام(بخوان اَيْنَ عمار) لبیک گفتند:
🔺- گروه اول توابین بودند
همانهایی که روز عاشورا و قبل از آن سکوت کردند همگی قیام کردند تقریبا همه کشته شدند 5000 نفر
«ولی دیر شده بود»
🔺 - گروه دوم مردم مدینه بودند
بعد از عاشورا قیام کردند همگی کشته شدند حدود 10000 نفر.
یزید گفت لشکری که به مدینه حمله کند 3 روز جان و مال و ناموس مردم مدینه برایش حلال است.
آورده اند اهل بیت امام سجاد(ع) را در این زمان از مدینه خارج کردند،در یک صحرا، تا در مدینه شاهدجنگ نباشند. ولشکریان جنایتکار یزید از هیچ جنایت وخیانتی کوتاهی نکردند و 10000 نفرهم شهید شدند.
«اما دیر شده بود»
🔺- گروه سوم مختار بود که بعد از جنگهای فراوان و کشته شدن حدود 15000 نفر شکست خورد و حدود 7000 نفر هم از اسرا گردن زده شدند . مجموعا حدود 20000 نفر کشته شد
«اما دیر شده بود»
🔺مردمی که در مدینه هنگام خروج امام حسین علیه السلام همراهیش نکردند و مردمی که هنگام ورود امام حسین علیه السلام به کوفه کمکش نکردند ،
همه بعد ها به کمک امام رفتند
«ولی دیر شده بود»
🔺امام سجاد هم استقبال خاصی از این حرکتها نمی کردند
«چون دیر شده بود»
🔺حدود 35000 نفر کشته شدند
«اما دیر شده بود».
🔺خیلی فرق هست بین آن 72 نفری که به موقع به یاری امامشان رفتند
با این 35000 نفری که بعد از شهیدشدن امام حسین(ع)قیام کردند.
🔺ما باید مراقب باشیم
از امام خودمان عقب نیفتیم .
🔺الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ،
هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
📚 #معرفی_کتاب_همرزمان_حسین(ع)
🔺 تمام ائمّه(ع) در طول ۲۵۰ سال #امامت، لحظهای از #جهاد و #مبارزه دست نکشیدند.
🔹 طرح انسان ۲۵۰ ساله باور برخی از نظریهپردازان را به چالش میکشد که میپندارند بعد از واقعه #عاشورا، عنصر مبارزه از میان فرزندان رسول خدا (ص) رخت بربسته است، در این طرح، از امام سجّاد تا امام حسن عسکری (ع) همه همرزمان امام حسین (ع) دانسته میشوند و به وضوح معلوم میشود که امامان معصوم (ع) با چه مرارتها و سختیها و با چه مجاهدتی بار #امامت را به دوش کشیدهاند در مواقع مناسب چه ضرباتی را بر دشمن وارد کردهاند و در لحظات خطر، چگونه به حملات دشمن، پاسخ مناسب را دادهاند.
🔹 کتاب همرزمان حسین (علیه السّلام)، مجموعهی ده سخنرانی #رهبر_معظم_انقلاب در باب عنصر مبارزه در سیرهی ائمّهی معصومین (علیهم السّلام) است که در محرّم سال 1393 هجری قمری برابر با بهمن 1351 هجری شمسی _ که فضای اختناق ستمشاهی و فشار و سرکوب مبارزان توسّط ساواک رژیم بیدادگر #پهلوی به اوج خود رسیده بود _ در «هیئت انصارالحسین علیه السّلام» تهران ایراد شده است.
🔹 معظّمٌ له در این سلسله سخنرانیها، دربارهی اهمّیّت شناخت صحیح امامان و توطئهی دشمنان برای تحریف چهرهی مبارزاتی آنان، معنای جهاد و مقصود از مجاهدت ائمّه (علیهم السّلام) سخن گفتهاند.
🔹 وحدت شخصیّت معصومین (علیهم السّلام) در امر جهاد و حیات سیاسی امام سجّاد، امام باقر، امام صادق و امام کاظم علیهم السّلام را تحلیل کرده و با طرح «انسان 250 ساله»، مراد از آن را توضیح دادهاند.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام