🔴احمدالحسن بصری (احمداسماعیل گاطع) ، یمانی دروغین، دجال بصره را بشناسید:
برنامه مهدی یار
در شبکه اینترنتی ولی عصر علیه السلام درباره تعارضات آراء احمد بصری و شباهت به فرق انحرافی پیشین (بهائیت، قادیانیه، شیخیه)
استاد شهبازیان
https://www.valiasr-aj.tv/mobile_showclip.php?idnews=3829
https://eitaa.com/antihalghe
✅ #آندلوسیزه_کردن #ایران به کمک #مکتب #یوگا_کالیفرنیا
1⃣ آئین معنوی یوگا از دهه ۴۰ شمسی به صورت رسمی وارد ایران شد و به طور چشم گیری محبوبیت یافت.
♦️#فضای_مجازی نیز بر رشد بیشتر مربیان غیررسمی یوگا به شدت دامن زد.
♦️از سویی دیگر، مروجان ایرانی یوگا که در خارج از ایران زندگی می کنند نیز به تکاپو افتاده اند تا سهم خود را از این بازار مکاره کسب کنند.
2⃣ شهر #کالیفرنیا به دلیل حجم بالای #مهاجران_ایرانی در آن، تبدیل به یکی از پایگاه های ترویج یوگا برای ایرانیان مهاجر و همچنین ایرانیان ساکن در ایران شده است. تمرکز این افراد در کالیفرنیا منجر به شکل گیری مکتب #یوگا_کالیفرنیا شده است.
✅ ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://behdashtemanavi.com/?p=6945
https://eitaa.com/antihalghe
شباهت های فرقه های مدعی مهدویت
عقلگرایی افراطی یا نفی عقل
🔺مدعیان دروغین بسته به نوع ادعای خود، یا عقلگرای افراطی هستند مثل اسماعیلیه، بابیت و بهائیت یا عقل را به کلی نفی میکنند و میگویند عقل بشر، ناقص است و توان فهم ندارد.
🔻جریان مدعی یمانی نیز مانند سایر فرقه ها عقل را ناقض معرفی می کند و برای اثبات خودش دست به دامن خواب و رویا می شود.
#یمانی_دروغین
#همبوشی
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 حلول ماه رمضان
و رسوایی مدعیان👺
✅ حکایتی از عدم آگاهی مدعیان دروغین به روایات ائمه معصومین (ع)
🤔 به نظر شما کسانی که بر خلاف روایات سخن می گویند، میتوانند مدعی راستین علم الهی باشند⁉️
#نقد_احمدالحسن
🙏 با آرزوی بیداری هر چه زودتر عزیزان در دام افتاده...🌹🌹🌹
#یمانی_دروغین
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️⚠️معنویتهای نوین، مادیگرا و گزینشی از ادیان سنتی است.
دکتر وحید سهرابیفر در نشست «معنویت و انسان معاصر» مطرح کرد:
🔹افراد در معنویت نوین گزینشی عمل میکنند و به سراغ مجموعههای مختلف از ادیان میروند و از هر مجموعه عنصر مطلوب را اخذ میکنند؛ بطور مثال از اسلام و #مسیحیت عناصری دریافت میکنند در حالی که به دین خاصی ملتزم نیستند.
🔹در معنویت نوین مهم این است که انسان در دنیا بهتر زندگی کنند و عمده آموزهها و تمرینهایی که ارائه میکنند ناظر به انسان مدرن و مشکلاتش است.
🔹عمده این معنویت معطوف به زندگی مادی ترسیم میشود، اگر ناظر به مدعیان امروزی صحبت کنیم مبانی مختلف و متنوعی برای #معنویت_نوین وجود دارد برخی معنویت را دنیوی، مادی و مستقل از دین و حتی در نگاه فراتر ضددین ترسیم میکنند و برخی معنویت اصیل را از سوی خدا، پیامبران و در منابعی که قابل کنترل هستند، دریافت میکنند.
👈مشروح گزارش
https://mafaz.ir/?p=16994
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خواب ها و کرامات شیطانی
📌استاد مجتهد سیستانی
https://eitaa.com/antihalghe
♻️مصاحبه با استاد حمیدرضا مظاهری سیف
📌به گزارش بهداشت معنوی به نقل از خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام حمیدرضا مظاهری سیف، بنیانگذار و مدیر مؤسسه علمی – فرهنگی بهداشت معنوی، مؤسس و مدیر انجمن فرهنگی معنویت نوین، عضو هیأت مدیره انجمن علمی اخلاق اسلامی، مدیر پژوهشکده مطالعات معنوی و نویسنده آثاری همچون «نگاهی متفاوت به قانون جذب»، «حقیقت یوگا» و… است.
در گفتوگو با این استاد حوزه به طرح مباحثی همچون بیوگرافی، فعالیتهای مؤسسه بهداشت معنوی، فعالیت عرفانوارهها در ایران و آسیبشناسی عرفانوارهها و… پرداخته شد
https://behdashtemanavi.com/?p=6407
⚠️چگونه عارفان کذاب را بشناسیم ⁉️
♦️ در عصر حاضر افراد زيادى ادعاى دروغين معنويت و عرفان سردادهاند و انسانهاى زيادى را فريب دادهاند.
🔷 انسانها به سبب فاصله گرفتن از خدا، دچار خلأ معنوى شدهاند و اين مدعيان دروغين از اين خلأ درونى سوء استفاده كرده، خود را مأمنى براى تخليه و پاسخ به اين احساسِ حقيقى درونى مىدانند.
🔻 از ویژگیهای بارز عارفان کذاب که میتوان آنها را تبیین کرد عبارتاند از:
♦️ خودپرستی:
🔷 از بارزترین نشانههای عارفان منحرف و کاذب آن است که اصولاً اعتقادی به خدا ندارند و اگر اعتقادی هم مطرح میشود انحرافی است.
🔶 از جمله این عارفان دروغین رهبران فرقههای نوظهور هستند که نوعاً مبتنی بر تفکرات اومانیستی، خود را همه کارهی عالم دانسته و اینگونه به پیروان خود وانمود میکنند که به جای توسل به خدا برای حل مشکلات باید به پیرو و مرشد که رهبری فرقه را دارد متوسل شوند به این عبارت که در کتابهای فرقهی اکنکار آمده است دقت فرمایید:
🔷 «هرکسی که تمرینات معنوی اک را انجام دهد متوجه میشود که زندگی او به خوبی اداره میشود. این بدان سبب است که اداره کننده حقیقی زندگی او ماهانتا است. اگر کسی انتظار دارد سفر روح کند باید با ایدهی وجود استاد زندهی اک مشکلی نداشته باشد؛ زیرا استاد وسیله رسیدن به سرزمینهای خداوند است، که روح الهی آن را در اختیار ما قرار داده است. در مدرسهی اک هیچ روزانهای وجود ندارد که یک بچه بتواند به وسیله آن از دید استاد بیرون رفته و گم شود.»[1]
🔶 این رهبران که همواره خود را عارف و سالک میدانند براساس میلهای نفسانی خود به مخاطبان جاهل القا میکنند که ویژگیهای آنان را در این عالم کسی جز آنها ندارد. به عنوان مثال سایبابا معتقد است که خداوند در او حلول کرده است.
🔷 اصولاً سایبابا تصوری روشن از خدا در گفتههای خود ارائه نمیدهد و از آنجا که او از تعالیم و اندیشههای بودا الهام گرفته است بنابراین در تعالیم او جایی برای خدا وجود ندارد.
🔶 سایبابا با این نگرش و با انجام سحر و جادو خود را همهکاره معرفی میکند و متأسفانه بسیاری افراد از کشورهای مختلف به شهر آشرام، محلی که او است میروند و آنگاه او از میان جمعیت میگذرد و سپس گردی سفیدرنگ از سر انگشتانش بیرون میآید که فضا را معطر کرده و گاهی از هوا به افراد، جواهرات گرانقیمت میدهد و باعث دگرگونی شرکت کنندگان شده و اینگونه خودنمایی میکند.[2]
♦️ شریعتستیزی:
🔷 عارفان کاذب همواره منکر شریعت شده و سمت و سوی تفکرات پیروان خود را به شریعتستیزی سوق میدهد. آنها با این روش بهتدریج سعی میکنند پیروان خود را به اباحهگری و بیبند و باری دعوت نموده و با دستورالعملهای ساختگی فاصلهای عمیق بین آنها و آموزههای دینی ایجاد نمایند.
🔶 به عنوان مثال توئیچل رهبر سابق اکنکار، از زبان رهبر افسانهای خود (ربازار تارز) میگوید: «هر دینی را که امروز در قدرت است نام ببر و من به تو نشان خواهم داد که فقط و فقط زاییده یک وجدان اجتماعی است نه حقیقتی که از جانب سوگماد آمده باشد، همهی آن قوانینی که به عنوان قوانین الهی شناخته شدهاند چیزی نیست جز یک وجدان اجتماعی متحول شده... این ادیان بزرگ هیچ محتوایی را بازگو نمیکنند مگر پیکری را از احکام و مقررات که از جانب قشر روحانیت رسمی برای تحت کنترل داشتن پیروانشان تنظیم شده است تا بدان وسیله عنان سیاسی و اقتصادی تودههای مردم را به دست گیرند.»[3]
♦️ تبلیغ کثرتگرایی:
🔷 رهبران فرقههای نوظهور معتقدند که برای رسیدن به مطلوب مورد نظر آنها لازم نمیباشد دینِ خاصی داشته باشیم بلکه طرفدارانِ همهی آیینها، ادیان و گروههای مختلف را فارغ از دین و مذهب به طرف خود دعوت نموده با این ترفند بر همه ادیان و آیینها مهر تأیید میزنند.
♦️ دالایی لاما یکی از رهبران فرق نوظهور در این باره میگوید:
🔷 «در این جهان آدمهای مختلفی هستند و باورهای مختلفی دارند، هفت میلیارد انسان روی کرهی خاک زندگی میکنند و من معتقدم ما به هفت میلیارد دین مختلف نیاز داریم، چرا که در برداشتها و تفکرات انسانها تنوع بسیار گستردهای وجود دارد، به اعتقاد من هر انسانی باید از یک مسیر معنوی عبور کند که برای او و در نسبت باورهایش بهترین باشد...
🔶 دالایی لاما میگوید :من فکر میکنم اگر ما تنها یک دین داشته باشیم طولی نمیکشد که آن دین گرهی از کار فروبستهی بشر نمیگشاید. اگر یک رستوران داشتیم و آن رستوران تنها یک غذا داشت، هر روز یک نوع غذا، پس از مدتی چند مشتری میداشت؟ انسانها به وجود تنوع در غذای خود نیاز دارند، چرا که سلائق مختلفی دارند. کار ادیان هم تغذیه معنوی بشر است و به گمان من ما متوجه هستیم که تنوع ادیان به نفع ماست.»[4]
♦️ دعوت به اباحیگری و بی و بند باری:
🔷 در بازار مدعیان مکاره امروز ما شاهدیم که به نام عرفان و آموزههای عرفانی، افراد به مسائل انحرافی و اعمال جنسی دعوت میشوند. برخی کانونهای توطئه وابسته به مدیریت پشت پرده صهیونیستها با حمایت از رهبران انحرافی فرق نوظهور در صدد گسترش دادن مسائل جنسی در پوشش عرفان میباشند.
🔶 از جمله این فرق انحرافی، اشو میباشد که صریحاً از ابزار سکس و مسائل جنسی در این رابطه استفاده کرده و حتی افراط در بیبند و باری جنسی را به طرفداران خود گوشزد میکند. به عنوان مثال اشو سکس را امری مقدس و مهمترین نیروی زندگی دانسته و همگان را از نکوهش سکس برحذر داشته و معتقد است که همهی دگرگونیهای زندگی از طریق این نیرو رخ میدهد.
🔷 او سکس را مقدمه عبادات میداند؛ البته نه هر سکسی را، بلکه سکسی را که از روی سرخوشی باشد! چنین سکسی است که مولد عشق است و عشق نیز مولد عبادات است! اشو سکس را تنها در ارتباط با غیر همجنس خلاصه نمیکند، بلکه همجنسبازی را نیز تقدیس میکند، و بهترین مکان برای دینشناسی و خداشناسی را کابارهها میداند و نه کلیسا و مساجد![5]
♦️ مسئولیتگریزی:
🔷 یک عارف سکولار همواره میکوشد پیروان خود را در حالتی قرار دهد که از مسائل اجتماعی فاصله بگیرند و منزوی شوند. این مدعیان عرفان دروغین غالباً به بهانه توجه، تمرکز و مدیتیشن شرایط گوشهنشینی افراد را فراهم میآورند و هر چیزی را که موجب تقویت این تمرکز شود خوب و با ارزش و هر چیزی را که موجب ضعف در تمرکز و توجه گردد، بد و بیارزش تلقی میکنند.
🔶 به همین جهت شرایط بیتوجهی افراد و پیروان را به مسائل سیاسی و حکومتی و نفی سیاست و پلید دانستن آن را فراهم مینمایند.
🔷 این روش بهترین وسیله برای انحراف تودههای مردم در جهت ظلم ستیزی است. عرفانی که امروز از این عرفای دروغین در جهان غرب تبلیغ میشود از همین نوع بوده و گروندگان به آن گوشهنشینی و انزوا را بر همهچیز ترجیح میدهند.
🔶 باید در نقد اجمالی این تفکر اشاره به این نکته نمود که اصولاً بزرگترین طراحان معنویت و عرفان در بشریت، یعنی پیامبران و اولیاء دین همگی برای استقرار نظام سیاسی و حکوت دینی تلاش کرده و با طاغوتهای زمان خویش در افتاده و لحظهای در مبارزه با ظلم و ظالمان کوتاهی نکردهاند؛
♦️ افزون بر این دلیل باید اضافه نمود که عارفان حقیقی افزون بر مبارزه با دشمن درون با دشمنان بیرونی نیز مبارزه میکردند و این مبارزه را برای حیات معنوی لازم دانستند، هرچند مبارزات درونی را دشوارتر از مبارزات بیرونی میدانستند.[6]
🔻 پینوشت:
[1] . تمرینات معنوی اک، نشر دنیای کتاب، ۱۳۸۰، ص ۷۰.
[2] . محمدعلی فعالی، آفتاب و سایهها، نشر عابد، ۱۳۹۰، ص ۱۵۳ و ۱۵۴.
[3] . روح نوردان سرزمینهای دور، نشر دنیای کتاب، ۱۳۷۷، ص ۲۰.
[4] . دالایی لاما، هنر شادمانگی، نشر ستوده، ۱۳۸۹، ص ۲۹۴.
[5] . الماسهای اشو، نشر فردوس، ۱۳۸۰، ص ۳۸۳ و ۱۲۶.
[6] . فرقههای نوظهور، حمید نگارش، قم: زمزم هدایت، ۱۳۹۰، ص ۱۸۶.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نرم افزار #کلاب_هاوس یک تهدید خاموش...!!!
💢 ببینید چگونه با این نرم افزار قصد کنترل جامعه و انتخابات و اذهان جامعه را دارند !!؟
👈 کلاب هاوس تهدیدی که باید شناخت ...
#سواد_رسانه_ای
#شناخت_تهدید_ها
https://eitaa.com/antihalghe
فرقه ها از جمله فرقه انحرافی حلقه نیز در این اپلیکیشن دام پهن کرده و به تبلیغ و فریب افراد می پردازد.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داروی گیاهی درمان کرونا با تایید وزارت بهداشت. اطلاعات بیشتر:
https://t.me/ImedTV
محل تهیه شربت کرونا(آلرگارد یا همان استاپ سیویر سابق) و راهنمایی درباره آن در تهران:
درمانگاه شبانه روزی سیم قیطریه، داروخانه زوفا
تلفن: 22212327
https://eitaa.com/antihalghe
4_5766897908834110101.xlsx
27.7K
داروخانه هایی که این دارو را در کشور دارند.
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️⛔️ شبه معنویت سلیقهای
🔻 معنویتهای معنویت گریز از اساس در تعریف معنویت راه را تعمداً به خطا رفتهاند. تعریف پر اشکال از معنویت در مدل عرفانهای دروغین بدینجهت است که در طی دورهها مسیر درست از نادرست و صحیح از ناصحیح مشخص نشود و پیروان و مخاطبان با حقیقت معنویت آشنا نشوند.
🔻 در این شبه معنویتهای ضد معنویت ارزشها بهشدت سلیقهای است و ریشهای در واقعیت ندارد و اکثر ارزشها قراردادی و اعتباری است. بهواقع باید گفت لذتگرایی و لذت طلبی شاکله اصلی عرفانهای دروغین را تشکیل میدهد.
🔻 مدعیان عرفان کاذب، انتخاب راه درست و دین را همچون انتخاب غذا و فیلم میدانند!! یعنی از هر آیین و معنویتی که لذت بردی، همان را انتخاب کن! چون اصل و اساس رسیدن فرد به حقیقت نیست بلکه این لذت است که موضوعیت دارد.
🔻 مدعیان دروغین در دنیای امروز دین را کاملاً موضوعی سلیقهای قلمداد کرده و آن را تابع سلیقه قرار دادهاند. از سویی چون سلیقه انسان بسیار متنوع است؛ بنابراین باید به تعداد سلیقههای افراد، فرقههای متنوع معنوی ساخته شود وبِ ترویج آن بپردازند.
🔻 در مدلی که این عرفانها معرفی میکنند، نه اعتقادی به معاد وجود دارد و نه نبوت و نه انسان کامل در آن مطرح است، آنچه اهمیت دارد سلیقه و لذت بردن است!
https://eitaa.com/antihalghe
✅کمالگرایی جنس لطیف زنان و فرقهگرايي‼️
❗️بررسی نقش و جایگاه زنان در جریانهای فرقهای، حکایت از حقایق جالبتوجهی دارد.
🔘شرایط ناشی از زندگی در جهان شبکهای و سرمایهزده امروز، در کنار اشاعه مبانی اندیشهای جنبشهایی مانند #فمینیسم، زنان را به جستجوی مفری برای خودباوری، هویتیابی و کسب آرامش (کمال) واداشتهاست. همین کوششها، مسیر را برای برخی جریانهای فرقهای، بهویژه #جنبشهای_معنوی نوپدید باز کرده تا از رهگذر ارائه بسترهایی برای قدرتگیری، ایفای نقشهای کلیدی و در بعضی موارد، تبلیغ آزادی جنسی و لذتگرایی در پوشش عنوان موجه معنویت، موجبات جذب این قشر را فراهم سازد.
🔻«مادام هلنا بلاواتسکی» در جنبش تئوصوفی، «نیرمالا دوی»، بنیانگذار ساهاجایوگا، از نمونههای رهبری زنان در #جریانهای_فرقهای خارجی و «شیخ جانی»(فرقه نوربخش)، «مینو توکلی»(مکتب نورعلی الهی)، «مرجان داوری»(فرقه مدرسه راه معرفت) و «شهناز نیرومنش(فرقه عرفانحلقه)، از مصادیق زنان فعال در جریانهای فرقهای بومی هستند. به این جرگه باید اسامی افرادی چون «کاترین پاندر»، «اسکاول شین»،«دبی فورد»، «شاکتی گواین» و«لوئیز هی» را به عنوان سردمداران جنبش تفکر نوین افزود.
💠عضویت و ایفای نقش زنان در جریانهای مزبور، با آسیبهایی انکارناپذیر برای ایشان همراه است؛ خلاصه کردن کمالگرایی و تعالی معنوی در رابطه مرید و مرادی، امکان دارد به سوءاستفاده جنسی، منتهی شود. #ازدواج_تشکیلاتی، فروپاشی نهاد خانواده، تزلزل مبانی اعتقادی، بیاعتمادی نسبت به سنتها(بهویژه اصول ادیان) و ...، از دیگر تبعات ورود زنان به جریانهای فرقةهای است که در کنار دیگر آسیبهای عمومی آن -درابعاد فردی و جمعی- گریبانگیر این قشر حساس خواهدشد.
https://eitaa.com/antihalghe
«معنویت خواهی»؛ علت اصلی گرایش به عرفان های نوظهور است/ مدعیان امام زمان(عج) سوار بر باور مهدویت شدهاند
فاطمه میرزائیان سهشنبه شب، در برنامه رادیویی سوفیا که موضوع «بررسی مخاطرات فرهنگی و اجتماعی عرفانهای نوظهور» از رادیو گفتگو پخش شد، مطرح کرد:
🔹علت گرایش امروز جامعه ما به عرفان های نوظهور نیازی است که افراد به خداشناسی و معنویت خواهی دارند و چون نمی توانند این نیاز را در خود سرکوب کنند به سمت عرفان های نوظهور کشانده می شوند.
مدعیان دروغین مهدویت:
🔹با توجه به نیاز و علاقه ای که جامعه ما به #مهدویت و مباحث امام زمان(عج) دارد، افراد بالاخص بانوان مرید مدعیان دروغین می شوند، اکثر این مدعیان هم دنبال مراد و مرشدی هستند که آنها را همراهی کند به سیر و سلوک برسانند لذا می بینیم با شدت تحکم به افراد می گویند که با شیوه و روش من رفتار کنید.
عرفان حلقه:
🔹افراد با دلایل مختلف چون رسیدن به آرامش، درمان بیماری و امثال آن جذب عرفان #حلقه می شوند گاها دیدیم فرد آسیب دیده می گوید «من که دنبال خدا بودم چرا این اتفاق برایم افتاد؟» یعنی به نیازی که دنبالش بوده پاسخ داده نشده است، در حالی که گمان می کرد آن جریان می توانست پاسخگوی نیازش باشد.
🔹در شرایط فعلی که مردم با مشکلات اقتصادی و معیشتی دست و پنجه نرم می کنند، تمایل دارند خود بدون مراجعه به روانشناس به طور فردی به آرامش مطلوب برسند لذا با دامهایی چون رسیدن به آرامش و موفقیت گرفتار عرفان های کاذب میشوند.
👈متن کامل سخنان این پژوهشگر عرفانهای نوظهور را در وب سایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=17183
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خارج کردن « دیوها (اجنه) » از بدن مسیحیان در نهضت « پنطیکاستی » 🔺
♦️ در اوایل قرن بیستم نهضتی در مسیحت توسط چارلز فاکس پرم به نام نهضت «پنطیکاستی» ابداء شد که نامش از عبارت کتاب مقدسشان (ترجمهی قدیم کتاب مقدس، اعمال رسولان 2 : 1) اخذ شده است.
🔷 پیروان این جنبش عقاید جالبی دارند؛ برای مثال معتقدند دیوهای گوناگونی وجود دارند که باعث بیماریهایی در انسان میشوند مانند دیو کمردرد، دیو سرطان، دیو افسردگی و به طور کلی دیوهای بیماریهای لاعلاج؛ و مدعی هستند کسانی که ایمان واقعی به مسیح دارند میتوانند این دیوها را بیرون کنند و در نتیجه فرد شفا پیدا کند.
🔶 لذا برنامههایی با حضور هزاران نفر اجرا میکنند و به اصطلاح بیماران را در نام مسیح شفای روح القدسی میدهند.
🔷 فارغ از اینکه روشهایی که آنها به کار میبرند برای درمان موقتی بیماران، استفاده از هیپنوتیزم، تلقین و ... است:
♦️ این سوال مطرح میشود که اگر واقعا منشأ این بیماریها وجود دیو (جن) در بدن است چگونه است که این دیوها در بسیاری موارد با دارو از بین میروند و برای از بین رفتنشان، هیچ احتیاجی به داشتن ایمان خالص نیست❓
همین روش در فرقه انحرافی عرفان حلقه با ادعای درمان بیماری و خروج موجودات غیرارگانیک (جن) از بدن بیماران انجام می شود، اما در واقع ارتباط بیمار با شیاطین جنی است که آسیب های فراوانی در پی دارد.
شباهت رفتارهای بیماران در این کلیپ و جلسات عرفان حلقه طاهری (تشعشع دفاعی) را می توانید در کلیپ بعدی ببینید.
https://eitaa.com/antihalghe
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونه ای از جلسات تشعشع دفاعی فرقه عرفان حلقه
طاهری سرکرده فرقه حلقه در حال خارج کردن جن از بدن بیمار بیچاره!!!!!
https://eitaa.com/antihalghe
✅ #شکرگزاری و استفاده ابزاری از آن در #معنویت_های_نوین
◀️ #غایت و مقصود اصلی از این مدل شکرگزاری؛
♦️ایجاد یک #حس_خوب و #جذب #ثروت و بهره های #مادی از #کائنات.
✖️در آموزه های #تفکر_نو، شکرگزاری از کارکرد اصلی خود که یک #عبادت است خارج می شود و به عنوان #ابزاری برای جلب #منفعت های بیشتر جلوه می کند.
🔴 می گویند: این طور نگویید که «#خدایا_شکرت که مریضی را از من دور کردی.» چون این تعبیر باعث می شود، مریضی به سوی تو بیاید‼️
تو باید بگویی: «خدایا شکرت، که به من سلامتی دادی.»
♦️مگر نه آن است که ما این جملات و تعابیر را خطاب به خداوندی می گوییم که عالم، خبیر، بصیر، حکیم و … است؟ اما گویا در تصور این عده، ما با موجودی (معاذ الله) نادان طرف هستیم، که منظور ما را متوجه نمی شود. واقعاً چه تصوری از #خدا در این سخنان نهفته است؟
✅ ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://behdashtemanavi.com/?p=6913
https://eitaa.com/antihalghe
⚠️آسیب های حلقه‼️
اهانت به مقدسات، دین ستیزی، خودبرتر پنداری و...
https://eitaa.com/antihalghe
📌احضار ارواح آری یا خیر⁉️
⭕️قسمت دهم از سریال احضار نکاتی را بیان کرد که حتما نیاز به توضیح دارد:
اول این که احضار ارواح امکان پذیر است اما نه برای همه بلکه هم احضار کننده و احضار شونده هر دو باید از افراد با ایمان باشند در غیر این صورت هیچ امکان احضار ارواح وجود ندارد. در سریان این سوال از روح پرسیده شد و او گفت نمی دانم. این پاسخ، شبه ای را ایجاد کرد که آیا احضار ارواح واقعا فقط از انسان های الهی بر می آید؟
دوم این که روح احضار شده، گفت من سرگردانم و هنوز منتقل نشده ام. همین حرف شبه دیگری را ایجاد کرد و آن این که آیا واقعا ارواح بعد از مرگ سرگردان می شوند؟ پاسخ این است که خیر روح بعد از جدایی از بدن بلافاصله وارد عالم برزخ می شود و سیر حرکت خود را ادامه می دهد. برخی از جریانات فرقه ای تلاش می کنند این را بقبولانند که روح سرگردان داریم که این غلط است قطعا.
سوم این که در بخش پایانی قسمت دهم خانم احضار کنند با صداهایی مواجه شد و با ترس شدید از اتاق احضار خارج شد. این سکانس به این معنا بود که فرد احضار شده فرد مورد نظر نبوده بلکه جن بوده که خود را به شکل آن فرد در آورده و برای باور پذیری اطلاعاتی را به مخاطب خود می داد.
در پایان باید بدانیم که احضار ارواح امری عادی نیست که هر کسی بتواند آن را انجام دهد و آنچه در سریال اتفاق افتاد احضار جن بود که امری رایج در میان انسان هاست و هر کسی که از شقاوت بیشتری برخوردار باشد می تواند این کار را انجام دهد.
#احضار
https://eitaa.com/antihalghe
🛐 احضار ارواح و فتوا امام خمینی(ره)
امام خمینی ره در کتاب تحریرالوسیله در باره حکم احضار ارواح فرمودهاند:
«عمل السحر و تعلیمه و تعلمه و التکسب به حرام، و المراد به ما یعمل من کتابة أو تکلم أو دخنة أو تصویر أو نفث أو عقد و نحو ذلک یؤثر فی بدن المسحور أو قلبه أو عقله، فیؤثر فی إحضاره أو إنامته أو إغمائه أو تحبیبه أو تبغیضه و نحو ذلک. و یلحق بذلک استخدام الملائکة و إحضار الجن و تسخیرهم و إحضار الأرواح و تسخیرها و أمثال ذلک، ...»
(ج1، کتاب المکاسب و المتاجر، مسأله 16 )
بنابراین در نظر ایشان احضار ارواح به هر وسیله و هر شکل که باشد ملحق به سحر و همانند آن حرام است.
باید اذعان داشت که مسأله احضار ارواح با صرف نظر از واقعیت داشتن و نداشتن؛ و حرام بودن و نبودن، امروزه از نظر اجتماعی، وسیله و راهی شده است در دست شیادان برای فریبکاری و طرح و ترویج دروغ و خرافات؛ و سوء استفادههای مالی و اخلاقی از افراد ساده لوح به ویژه زنان.
#احضار
#فیلم_احضار
#ارواح
https://eitaa.com/antihalghe
🔺🔻ریکی یا «شفای با دست» نوعی انرژی درمانی است. انرژی درمانی میدانهای انرژیِ اطراف بدن را مورد هدف قرار میدهد.
متخصصان ریکی بر این باورند که انرژی میتواند در نقاطی از بدن که جراحت جسمی یا شاید حتی دردهای روحی وجود داشته باشد، حالت راکد پیدا کند و فرد بر اثر انسدادهای انرژی بیمار شود.
🔸ریکی تمرین باطنی است که در سال ۱۹۲۲ توسط میکائو اوسویی یک راهب ژاپنی، ابداع شد که ارتباطی بین این ابداع و دانش چند هزار ساله چینی با همین نام وجود ندارد. او بعد از سه هفته روزه داری و مراقبه در کوهستان کوراما ادعا کرد که توانایی شفا بدون تخلیه انرژی را کسب کردهاست. در بخشی از این روش (تنوهیرا یا شفای دست) ادعا میشود که در آن انرژی شفابخش از طریق دستهای کسی که انرژیش با انرژی حیاتی کیهانی همسو شدهاست به بدن شخص گیرنده انرژی منتقل میشود. در واقع شفا دهنده تنها به عنوان یک کانال و یک واسطه برای انتقال انرژی کی (Ki) عمل میکند.
🔹اگر چه بر اساس اعلام وزارت بهداشت هيچ فردي در كشور مجوز انرژي درماني ندارد اما در سالهاي اخير با تبليغات گستردهاي كه در اين زمينه انجام شده است شاهد افزايش گرايش افراد به مقوله انرژي درماني هستيم، كه در بسياري از موارد به كلاهبرداري و سوء استفادههاي مختلف منجر ميشود.
🔸متخصصان ریکی ادعا میکنند که این روش به ایجاد احساس راحتی و تقویت روندهای بهبود طبیعی بدن کمک میکند و باعث سلامتی عاطفی، ذهنی و معنوی میشود. همچنین گفته میشود که ریکی آرامش عمیقی ایجاد میکند و در کمک به مواجهه با سختی ها، کاهش استرس عاطفی و بهبود بهزیستیِ کلی مؤثر است. بسیاری از کسانی که این روش درمانی را تجربه کردهاند، میگویند که برایشان شدیدا احساس راحتی و آرامش آورده است.
🔹مقامات نظارتی در برخی کشورها از وبسایتهای ریکی میخواهند که اطلاعاتشان را با استانداردهای قانونی هماهنگ کنند. وبسایتهایی که در آنها محصولات ریکی به فروش میرسد، اغلب حاوی بیانیهی سلب مسئولیت حقوقی هستند. در این بیانیه به خریدار اعلام میشود که محصولات وبسایت وسیلهی پزشکی نیستند و برای تشخیص، درمان یا جلوگیری از بیماریها در نظر گرفته نشدهاند.
🔸در بسیاری از بیماریها لحظهها تعیینکننده هستند و جلوگیری از مراجعه به پزشک میتواند عواقب جبران نا پذیری داشته باشد، با وجود این درمانگران ریکی معتقند این روش به بهبود بیماریهایی همچون سرطان، بیماری های قلبی، اضطراب، افسردگی، دردهای مزمن، ناباروری، اختلالات پیشروندهی عصبی، اوتیسم، بیماری کرون و سندرمهای خستگی کمک میکند، اما در بریتانیا آژانس استانداردهای تبلیغاتی (ASA) ادعای شفابخشی ریکی در پارهای از موارد را رد کرده است.
https://eitaa.com/antihalghe