🔺حکم جهاد مجازی صادر شد...
🔅 حضور روشنی بخش در مسیر تاریکی ها
💠 اهتمام ویژه و تعبیرات و اظهارات مهم مقام معظم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی بیانگر شناخت و توجه معظم له به تاثیر این فضا و عمق نگرانی ایشان از هنجارشکنی های این بستر است. ایشان در جایی فرمودند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور میشدم» که این بیان نشان می دهد رهبر حکیم انقلاب چقدر نسبت به این مقوله حساسیت دارند. در جایی دیگر نیز فرموده رهبر انقلاب اینگونه است: «اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است.»
🔰 این بیانات راهبردی رهبر انقلاب بیانگر این است که مسئله فضای مجازی باید در اولویت اصلی کشور قرار گیرد و در سخنان اخیر خود در اربعین حسینی سال 1400 با اشاره به هجمه تبلیغاتی دشمنان علیه ملت ایران برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی با روشها و ابزارهای مختلف، حرکت تبیینی را خنثیکننده هجمههای تبلیغاتی دانستند و افزودند: «شما دانشجویان عزیز که میوه دل ملت و امید واقعی کشور هستید با اهمیت دادن به مسئله تبیین حقایق، هر کدام مانند چراغی اطراف خود را روشن و ابهامزدایی کنید.»
💠 ایشان امکانات ناشی از فضای مجازی و رسانهای برای روشنگری و پاسخ به ابهامات را مغتنم خواندند و گفتند: «البته اصل قطعی در قضیه جهاد تبیین و بازگویی حقایق، استفاده از شیوههای اخلاقی و بیان مسائل همراه با منطق، متانت، عقلانیت کامل و استفاده از عواطف انسانی، و پرهیز از دشنام، تهمت، دروغ و فریبکاری در مواجهه با افکار عمومی است.»
💠در نگاه مقام معظم رهبری توجه به فضای مجازی به نوعی در اولویت قرار گرفته است که ایشان برنامه ریزی درباره آن را میان مدت و کوتاه مدت می دانند و نه اینکه در برنامه های بلند مدت گنجانده شود.
💠این تبیین و روشنگری و این حضور فعال و با اثرات مطلوب اگر در صفحات فراوان معنویت های دروغین صورت پذیرید قطع به یقین اثرات مطلوبی خواهد داشت.
⚠️ عمده مخاطبان عرفان های کاذب، شبه معنویت ها، قانون جذب و متدهای موفقیت و صفحاتی از این قبیل را افرادی تشکیل می دهند که با دین اسلام و معنویت زاویه ندارند. این به بیراه رفتن و انحراف از اصول و مبانی در حقیقت بعد از حضور در این شبکه ها و ارتباطات مستمر به وجود می آید. اینجا در واقع یکی از همان بسترهایی است که رهبر حکیم انقلاب جوان انقلابی را فرا می خواند تا با روشنگری و تبیین حقایق مانند چراغی فروزان عمل نماید.
🔆 اگر جوانان انقلابی با هدف ابهام زدایی و بازگویی حقایق در این بسترها حضور یابند و با منطق، اخلاق و استدلال و به دور از توهین حضوری فعال و ثمربخش در این صفحات داشته باشند به طور قطع و یقین دایره تاثیر گذاری عرفان های بدلی و خرافات فراوان آن با کاهش چشمگیری روبرو می شود.
#عرفان_کاذب
#فضای_مجازی
#کلام_ولایت
https://eitaa.com/antihalghe
پاسخ به شبهات فرقه یمانی دروغین، احمدالحسن بصری در پیج حجت الاسلام ناصحیان
https://instagram.com/nasehian_ir?utm_medium=copy_link
🔴 "انرژی" به جای "خدا" و پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن 🔴
🔻به این کلمات و جملات دقت کنید:👇
« هوشمندی، هوش نامحدود، ارتباط با کائنات، تجسم خلاق، فقط دوست داشته باش... صبح که بیدار شدی، اول به مقابل آینه برو و به خودت سلام کن... هر روز خودت را ببوس... فقط برقص و بخند و شاد باش... بی تفاوت محض باش.. مشکلات دیگران به تو مربوط نیست.. خودت را دوست داشته باش... هیچ چیز را سخت نگیر ... گریه کردن ممنوع... همه چیز توهم است... خدا در درون توست... خدا جمع انسانهاست. (معاذالله)... مثبت باش... خبرهای بد را گوش نکن... »
اینها عصاره و فشرده ای از انواع و اقسام کتاب ها، رمان ها، مقالات و مطالبی است که تحت عنوان "#مثبت اندیشی"، "راه های #موفقیت"، "روان شناسی و #درمانگری روحی" و... در جامعه ما رواج یافته است. اثاری که نوعی #سبک_زندگی جدید را به جامعه و خصوصا جامعه جوان ایران، تزریق کرده است. سبکی از زندگی که در آن، #خوشی و #لذت گرایی، اصالت دارد و هر آنچه به این اصل ضربه بزند، دورریختنی و زائد است، حتی اگر به مولفه های دینی و هویتی فرد مرتبط باشد.
🔻حوزه ترجمه و نشر ایران، از دهه هفتاد بدین سو، به انتشار آثار نویسنده ها و سخنرانان این جریان (تحت عنوان چهره های #انگیزشی) پرداخته است. کتاب هایی همه فهم و عامهپسند، (اصطلاحا کتب تجاری روان شناسی) که هر فردی با هر میزان سواد میتواند بسیاری از این کتابها را بخواند، بفهمد و به دلیل القای انرژی مثبتی که در اینگونه کتابها موج میزند، از خواندن آن لذت ببرد.
🔻"انرژی محوری"، "انرژی کائنات"، " تفکر مثبت بدون تلاش"، "لذت گرایی و سرخوشی" و "خودگرایی"، و نیز نسخه نویسی روان شناسانه بر پایه تجربه شخصی (و نه اصول علمی) وجه مشترک همه این آثار است.
این افراد اگر چه ایده های مختلفی را از جمله در روان شناسی و روش های موفقیت و مدیریت و.. مطرح کرده اند، اما یکی از بخش های اصلی اندیشه و آثار آنها، تعلیمات باطنی و برنامه تغییرات روحی و معنوی است. از همین رو، یا به شکل غیرمستقیم بسترساز #عرفانها و #معنویتهای_انحرافی بوده اند و یا مستقیما با ایجاد برخی مکتبها و عرفانهای کاذب با تکیه بر آموزههای کتب روانشناسی موفقیت و مثبتاندیشی، موج مضاعفی در دین زدایی از درگاه روان شناسی را رقم زده اند.
🔻 چهره های اصلی این جریان در سه دسته قابل تقسیم بندی هستند:
1️⃣ پیام آوران "انرژی به جای خدا"
ژوزف #مورفی، وین #دایر، راندا #برن، از جمله پیام آوران و تئوریسین های #انرژی به جای #خدا هستند. اساس تفکر آنها، بر مبنای " #قانون_جذب "، "کافی بودن ندای درون برای سعادت انسان" و جایگزینی "انرژی" و "قدرت ذهن بشر" به جای "خدا" به عنوان قدرت لایتناهی و نیروی محرکه هستی است.
2️⃣ تجاری سازی "انرژی به جای خدا"
ناپلئون #هیل، برایان #تریسی و آنتونی #رابینز را می توان حلقه های وصل "قانون جذب" و "انرژی خدایی" به #تجارت و #بازاریابی دانست. آنها قانون جذب را به عنوان تحفه جدید در باب موفقیت و خلاقیت در امر تجارت تئوریزه و تبلیغ می کنند. کتاب هایی چون «موفقیت نامحدود در 20» روز از آنتونی رابینز، «قورباغه را قورت بده» از برایان تریسی، «بیندیشید و ثروتمند شوید» از ناپلئون هیل با همین کارکرد از جمله پرفروش ترین کتاب های سال های گذشته در ایران بوده اند.
3️⃣ "انرژی به جای خدا" و سبک #زندگی
در بعدی دیگر، برخی نویسندگان و سخنرانان نیز به نسخه نویسی بر پایه همین طرز فکر در مسائل جسمی، فردی و جنسی پرداخته اند. «مردان مریخی، زنان ونوسی» از جان گری، «صد راز موفقیت در زندگی زناشویی» از دیوید نیون، «تک نسخه کامیابی» از اندرو متیوس، «عاشق خودت باش» از سارا ماریا، همگی درصدد نشان دادن راه و روش زندگی و موفقیت بر اساس "انرژی_خدایی" در حوزه سبک زندگی برآمده اند.
🔻باید گفت، مهم ترین و خطرناک ترین پیامد و تاثیرگذاری این جریان، بر حوزه اعتقادی و سبک #زندگی متمرکز است.
خودمحوری ناشی از نگاه و رویکرد سودگرایی و لذت گرایی، #فردگرایی، بی خیالی، بی تفاوتی و تنبلی ذهنی و عملی و.. از جمله محورهای القایی این کتاب ها در حیطه زندگی فردی و خانوادگی است. مخاطب این آثار، فردی مصرفی در همه ابعاد است و پس از ناکارامدی نسبی روش های ارتعاش و جذب! (بدلیل اینکه بخشی از حقیقت هستند و نه همه آن،) بعد از مدتی دچار #ناامیدی و #افسردگی شده و از هرنوع سخنی که به او انگیزه حرکتی تازه بدهد؛ ابراز بیزاری میکند. این قشر، انتخاب های #سیاسی خاص خود را نیز دارد، تاریخ و سیاست را به شکل عمیق نمی داند و در مسائل سیاسی تابع و دنباله رو جریان های تبلیغاتی و پروگانداست.
https://eitaa.com/antihalghe
♨️تبلیغات آرایشگاهی
❌چند وقتی است برخی از جریانات فرقه ای و فمینیستی برای جذب نیرو و رواج آموزه های خود، از طریق تبلیغ آرایشگاهی استفاده کرده اقدام به جذب می کنند. این افراد در قالب آرایشگر و مزن دار خانم های مستعد را شناسایی کرده و آن ها را مورد تبلیغ قرار می دهند. قانون جذب، راه های موفقیت، دوره های عرفانی، مباحث فیمینیستی مانند حقوق زن، آزادی زن و موارد دیگر از آموزه های این جریانات است.
⭕️این روش توانسته افراد زیادی را جذب خود کند و در برخی مواقع خانواده هایی بر اساس همین آموزه ها از هم پاشیده شده است.
📌متاسفانه امروزه بسیاری از آرایشگاه های زنانه به مرکز تبلیغ عرفان های نوظهور تبدیل شده است و باید نسبت به آن حساس بود.
https://eitaa.com/antihalghe
🔺قانون جذب و طلبکاری از خدا
✍یکی از آموزههای عرفانهای دروغین نوظهور، تکیه بر #قانون_جذب است. بدینسان که آنگاه که چیزی را طلب کنی، طبق این قانون به آن خواهی رسید. «در تئوری راز، اگر از خدایی نام برده شده، نه خدای معرفیشده در اسلام، بلکه خدایی است که تحت فرمان انسان و خودِ انسان، خالق آرزوهای خویش میباشد. در چنین جریانی است که مخاطبان، انسانهایی طلبکار و مطالبهگر میشوند و خضوع و خشوع بنده نسبت به خدا و رابطه عبد و مولایی، معنا نخواهد داشت»
برای آشنایی شما عزیزان با قانون جذب، فایل صوتی نقد قانون جذب استاد امینی خواه را که با دیدگاه نو و جالبی این تئوری را تشریح کردند ارسال میکنم ان شاءالله وقت بذارید و مباحث را با دقت گوش بدید.
#قانون_جذب
#واحد_خواهران_مفام
👇👇👇
4_6041673200419473118.mp3
23.16M
🔈 #قانون_جذب_قانون_جذبه
🔊 جلسه اول
* روانشناسی موفقیت
* چرا غرب در تولید محتوا موفق عمل میکند؟
* تفاوت فلسفه غرب و فلسفه اسلام
* یکی از مصادیق تولید علم
* قدرت فوقالعاده غرب در خلق نماد جعلی
* شاخصهای موفقیت
* آیا ما اهلبیت علیهم السلام را به عنوان افراد موفق قبول داریم؟
* تفسیر به رای سیره اهلبیت علیهم السلام
* چه کسی موفق است؟
* مثبتاندیشی حضرت زینب س
* ماجرای کربلا، نمونه بارز موفقیت
* پیروزی با دو معنای متفاوت
* ضعف جدی در ترجمه اهلبیت علیهم السلام
* نبرد تسخیر اذهان
* ریشه سکولاریسم
* درخواستهای یزیدی از امام حسین ع
#قانون_جذب
#واحد_خواهران_مفام
https://eitaa.com/antihalghe
4_6046151846286853967.mp3
24.79M
🔈 #قانون_جذب_قانون_جذبه
💠استاد امینی خواه
🔊 جلسه دوم
روانشناسی موفقیت، قانون جذب
* فقه مقارن چیست؟
* معنای اومانیسم
* ریشه قانون جذب
* شاخههای اومانیسم در ابعاد مختلف
* جایگزین شدن طرح عداوی با طرح ولایی در غرب
* تقابل قانون جذبه با مقابل قانون جذب
* حرف قانون جذب چیست؟
* قانون جذب در سیاست !!!
* ذهن فعال یا ذهن خلاق؟
* اصل حرف قانون جذب
* تئوریهای قانون جذب
* حرفهای صحیح قانون جذب
* نگاه توحیدی در مقابل نگاه اومانیسمی
#قانون_جذب
#واحد_خواهران_مفام
https://eitaa.com/antihalghe
4_6048403646100539619.mp3
24.1M
🔈 #قانون_جذب_قانون_جذبه
📣 جلسه سوم
* خاستگاه قانون جذب
* نقد تعریف کائنات در قانون جذب
* تحریف تعالی از منظر قانون جذب
* قانون تنازع بقا فلسفه سیاسی اجتماعی طرفداران قانون جذب
* دروغهای قانون جذب
* اصلاحیهای برای قانون جذب
* ترفند رسانه در تعریف موفقیت قانون جذبی
* موفقیت از منظر قرآن
* حضرت ابراهیم(ع) نماد شاخص موفقیت
* شاه کلید قانون جذبه
* رزق با قانون جذب عوض نمی شود!
* برگشت رزق با قانون جذبه
* خواستههای دنیوی با نگاه ابراهیمی
* مصادیق قانون جذبه در قرآن
* رابطه قانون جذبه و امام حسین(ع)
#قانون_جذب
#واحد_خواهران_مفام
https://eitaa.com/antihalghe
4_6050900701431728198.mp3
28.96M
🔈 #قانون_جذب_قانون_جذبه
🔊 جلسه چهارم
* آیا جذبه قانونمند است؟
* منشا تقابل قانون جذبه و قانون جذب
* از موفقیت چه تعریفی داریم؟
* خدا به پیامبرش اهانت کرد یا اکرام؟!
* از چه جذبههایی پرهیز کنیم؟!
* شاکله در ادبیات قرآن
* این حرف از قانون جذب صحیح است.....
* فلسفه "شدن"
* قواعد جذب و جذبه
* زبان شاکله یا زبان قال؟!
* تزکیه شامل چه کسانی میشود؟
* رفتن به مبدا عالم با جذبه
* انتهای قانون جذب= جهنم
* محبت کردن قانون جذب است یا قانون جذبه؟
#قانون_جذب
#واحد_خواهران_مفام
https://eitaa.com/antihalghe
4_5766899605346191456.mp3
31.93M
🔈 #قانون_جذب_قانون_جذبه
استاد امینی خواه
🔊 جلسه پنجم | پایانی
* رابطه حرص و رزق بر اساس قانون جذب
* رزق؛ رشتهای یا دستهای؟
* سه رکن اساسی در موفقیت
* تفاوت حیات عجلهای و حیات آخرتی!
* بیاعتنایی در قانون جذب و قانون جذبه
* چه تعریفی از قانون جذب داریم!؟
* فرمول اصلی قانون جذبه
* حاجات دنیوی را چگونه طلب کنیم؟
* قوانین جذبه در آینه روایات
* قانون جذب و جذبه در ماجرای جالب حکیم ترمذی
#قانون_جذب
#واحد_خواهران_مفام
https://eitaa.com/antihalghe
🔴کشته شدن کاریکاتوریست هتاک به ساحت مبارک پیامبر اسلام(ص) در تصادفی وحشتناک
ویلکس ۷۵ ساله به همراه دو پلیس محافظ، همگی در یک تصادف جادهای کشته شدند.
ویلکس از سال ۲۰۰۷ و پس از بروز خشم مسلمانان و دوستداران پیامبر تحت محافظت پلیس سوئد بود.
مسلمانان جهان از همان زمان این رفتار دولت سوئد را نوعی جایزه دادن به اسلامستیزی دانستند.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯پیامبر جدید هم از راه رسید
#مدعیان_دروغین
https://eitaa.com/antihalghe
🔴انحرافات صریح فرقه عرفان حلقه‼️
♻️ ویژگی های قرآن و احکام اسلام در سخن مولا علی ع در نهج البلاغه شریف:
کتاب پروردگار میان شماست، که بیان کننده ی حلال و حرام، واجب و مستحب، ناسخ و منسوخ، مباح و ممنوع، خاص و عام، پندها و مثل ها، مطلق و مقید، محکم و متشابه می باشد. عبارات مجمل خود را تفسیر و نکات پیچیده خود را روشن می کند، از واجباتی که پیمان شناسایی آن را گرفت و مستحباتی که آگاهی از آنها لازم نیست.
قسمتی از احکام دینی در قرآن واجب شمرده شد، که ناسخ آن در سنت پیامبر ص آمده، و بعضی از آن، در سنت پیامبر واجب شده که در کتاب خدا ترک آن مجاز بوده است،
بعضی از واجبات، وقت محدودی داشته که در آینده از بین رفته است.
محرمات الهی از هم جدا می باشند: برخی از آن ها گناهان بزرگ است که وعده آتش دارد و بعضی کوچک که وعده بخشش داده است، و برخی از اعمال که اندکش مقبول و در انجام بیشتر آن آزادند.
(خطبه اول نهج البلاغه شریف)
https://eitaa.com/antihalghe
4_5971928940191681664.mp3
4.42M
🔸توهین به پیامبر ص و ادعای تناقض در قرآن توسط سرکرده فرقه انحرافی عرفان حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
🔺 طاهری در این فایل مدعی است کلیاتی بر پیامبر نازل شده و پیامبر این کلیات را بنابر نظر خودشان نوشتند و واژه ها از پیامبر است نه کلام الهی:
طاهری:« کلیتی آمده واژه ها دست شماست که چطور بیان کنید»
در واقع طاهری با تشبیه قرآن به کتب اسمانی تحریف شده که به دست یاران پیامبران نوشته شده،مدعی می شود این تناقضات در قرآن ناشی از نوع نگارش و برداشت پیامبر از کلیت دریافت شده است و به وضوح الهی بودن واژه های قرآن را نفی میکند و ان را نوشته بشری می داند.
نیرومنش می گوید:« پیامبر اینها را دیده برای خودش واضح بوده،،همین جوری گفته...»‼️
طاهری پاسخ می دهد:
« بله پیامبر خودش نوشته، نفهمیده چی نوشته...!!!!»😳😡
⬅️طاهری در این فایل می گوید:
«مشکلی که هست این است که قرآن خودش با خودش مشکل داره،تناقض در خود قرآن است»😳
ظاهرا طاهری مدعی است مشکلی در قرآن پیدا کرده که کسی تاکنون برای رفع این مشکل چاره ای نیندیشیده و طاهری با بیان بحث ناظرهای متفاوت این مشکل را حل کرده است.
در واقع طاهری معتقد به تناقض در قرآن است و به وضوح می گوید:
«مشکلی که هست تناقض در خود قرآن به وجود می اورد نه کار ما...»
و با یک توضیح مبهم از ناظر در لازمان و جهان دوقطبی سعی در توجیه تناقضات قرآن را دارد.
این ادعای طاهری صریحا با سخن مولا علی ع در نهج البلاغه در تضاد است.
در این بخش از سخن مولا ادعای دیگر طاهری مبنی بر عدم وجود مجازات آتش برای گناهان در جهنم نیز رد می شود.
سوال👈 آیا معصومین که معلمین اصلی قرآن و به بیانی قرآن ناطق هستند به این تناقضات پی نبرده بودند و در صدد توضیح و تبیین آن نبوده اند؟
آیا اگر با بحث ناظرهای متفاوت تناقض ادعایی قرآن قابل حل بود نباید در منابع دینی توضیح داده می شد؟
بحث ناظر در کدام منبع دینی بیان شده که باید به قرآن از دید دو ناظر بالا و پایین نگریست تا به درک آن رسید و دچار تناقض نشد؟
💢 طاهری چرا آیات متناقض در قران را بیان نکردند و به روشنی منظورشان را از تفاوت نگاه ناظر بالا و پایین به آیات توضیح ندادند؟
چرا با بیان ادعای تناقض و بحث مبهم ناظر ،سعی دارند مدعی شوند مشکلات کلام خدا قرآن را حل کرده و کشف رمز کرده اند؟
#نقد_عرفان_های_کاذب
#نقد_عرفان_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرقه های انحرافی از نظر امام رضا علیه السلام
#فرقه_انحرافی
#امام_رضا_علیه_السلام
https://eitaa.com/antihalghe
♻️ شیوه های مبارزه امام رضا(ع) با گروه های منحرف
👈شناخت اوضاع فرهنگی دوران امام رضا(ع) اهمیت و حساسیت خاصی دارد و کمک می کند ضمن آگاهی از جوّ فکری و نوع تفکرات مطرح و قابل توجه در آن دوران، شیوه مبارزه حضرت رضا (ع)در مواجهه با افکار و عقاید منحرف را بشناسیم . به طور کلی حضرت رضا (ع) چهار رویکرد مهم داشتند:
✅ مناظره
🔸در زمان حکومت مأمون، آرا و نظریات مختلف از سوی گروه های گوناگون مطرح می شد و طبیعتاً نقش امام رضا(ع) در برابر این امواج فکری، بسیار خطیر و حساس بود. دو گروه «معتزله» و «اهل حدیث» در برپایی این جدال ها و جنجال های فکری، بیشترین سهم را دارا بودند. در برابر این دو گروه که یکی عقل را بر نقل ترجیح می داد و دیگری نقل را بر عقل امام(ع) می کوشید موضع خود را بیان فرماید، از این رو؛ بخش عمده روایاتی که از آن حضرت نقل شده در موضوعات کلامی آن هم در شکل پرسش و پاسخ و احیاناً مناظرات است.
🔸امام رضا(ع) در مناظراتی که مأمون به صورت تحمیلی تشکیل می داد، با پیروان مذاهب و مکاتب مختلف جهان گفت وگو و مناظره می کردند و هنگامی که مناظره کنندگان به مقام والای علمی حضرت رضا(ع) پی می بردند به آگاهی تمام و کمال ایشان اقرار می کردند و حتی خود مأمون چندین مرتبه بیان داشت: «هذا أعلم هاشمی». .
🔸امام رضا(ع) در مناظراتی که با سران ادیان و مکاتب داشتند، پاسخ خود را بر مبنای اعتقاد شخص مخاطب بیان می فرمودند؛ و این مظهر دیگری از توانمندی امام(ع) بود؛ آنچه در مناظرات امام(ع) با اهمیت می باشد، این است که این مناظرات در شناسایی مکتب تشیع نقش مهمی داشت؛ زیرا با توجه به این که رهبران ادیان ادعای برتری آیین خود را داشتند و هرکدام برای شکست امام(ع) آمده بودند.
🔸شکست آنان توسط امام رضا(ع) پیروزی بزرگی برای اسلام و مسلمانان تبدیل گشت و به پیروان آنان ثابت کرد با وجود اسلام، هیچ آیینی قابل پیروی نیست و در میان مسلمانان مکتبی برتر از تشیّع نیست؛ زیرا سایر عالمان مسلمان از پاسخ گویی به علمای ادیان دیگر عاجز می شدند؛ به گونه ای که عمران صابی متکلم بزرگ زمان امام(ع) ادعا داشت: کسی نتوانسته است در مناظره او را شکست دهد. وی بعد از مناظره با امام رضا(ع) مسلمان شد.
✅تربیت شاگردان
🔸یکی از شیوه هایی که امامان(ع) پرورش اصحاب و شاگردان مکتب اهل بیت(ع) بود تا در برابر جریانات منحرف جامعه و یا در مناظراتی که بین اصحاب و علمای سایر فرقه ها در مکتب خلفا روی می داد، با آمادگی کامل در مقابل این جریانات فکری مقابله نمایند.
🔸از مهم ترین اصحاب و شاگردان امام رضا(ع) می توان به احمد بن محمد بن ابی نصر بزنطی، محمد بن فضل ازدی کوفی، حسن بن علی خزاز معروف به «وشاء»، خلف بصری، محمد بن سنان، حماد بن عثمان الناب، حسن بن سعید اهوازی، محمد بن سلیمان دیلمی بصری و عبدالله بن مبارک نهاوندی اشاره نمودکه هر کدام از آنها شخصیت های والا و برجسته در تشیع محسوب می گردند .
✅ارسال نامه ها و دستورالعمل ها
🔸یکی از شیوه های دیگر مبارزه با انحرافات فکری و عملی امام رضا(ع)؛ نامه ها، دستورالعمل ها و پیغام های امام رضا(ع) بود که امام(ع) برای آنها ارسال می کردند. امام رضا (ع) در آن نامه ها وظایف آنان را در مقابل پیشامدهای سیاسی و اجتماعی روشن می ساختند. این نوشته های امام رضا(ع) که در زمینه های گوناگون فقهی، سیاسی، اعتقادی، فقهی و ... بود، توسط اصحاب و یاران آن حضرت نگارش شده است.
✅پاسخ به پرسش ها و شبهات دینی
🔸یکی از راه های مهم در بیان آموزه ها و بیان حقایق اسلام در قالب پاسخ به پرسش ها و شبهات دینی است. و پویایى «جامعه» و «فرهنگ»، در گرو پرسش هاى حقیقت طلبانه و پاسخ هاى خِردورزانه است بویژه برای مردمی که سال های سال عطش شنیدن آن را داشتند. یکی از جهات بارز سفر امام رضا(ع) توجه به تشنگان معارف الهی بود که مدت های زیادی از اهل بیت پیامبرشان دور نگه داشته شده بودند.
🔸چنین مردمی در مسیری که حدود پنج هزار کیلومتر طول آن بود، خود را با امام معصوم(ع) و دریای علم نبوی رو به رو می دیدند.استقبال و درخواست و مراجعه مردم با همه ترس و وحشت از دستگاه حکومتی به اندازه ای بود که راه هرگونه ممانعت را می بست.
https://eitaa.com/antihalghe
هدایت شده از حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
🔴 مصرف کنندگانِ دکتر
🍺نوشیدن معجون هم حدی دارد! از قدیم گفته اند زیاده روی نکنید! به ویژه اگر معجونی که میخوری مخلوطی شده باشد از مخالفت با تشکیل حکومت اسلامی در عصر غیبت، مخالفت با وحدت شیعه و سنی، مخالفت افراطی با فلسفه و عرفان.
🍾و تازه اگر روی این مواد اصلی، کَرِه ی کینه و خلالِ خباثت و نمکِ نمکنشناسی بریزی، تبدیل میشود به معجون کثیفی که به خورد جوجه های تازه از تخم سردرآورده میدهند تا نسلی جدید از مذهبیون ضدِّ انقلاب تربیت کنند.
حتما دیدید جوجه هایی را که وقتی زیادی میخورند، آنقدر باد میکنند که بعضی وقتها کنترل راه رفتنشان را هم از دست میدهند.⚠️
وقتی جوجه باشی و زیاده از حد مصرف کنی، خروجیت میشود افاضاتی که به اسم "شاگردان دکتر" تحویل میدهی.
🖋قبلا هم در معرفی این "شاگردان دکتر" برایتان مطلبی نوشته بودم. اما چون این بار خلال خباثت معجونشان خیلی زیاد شده، تصمیم گرفتم تا سومین شماره #معجون_کثیف_کننده را به اینها اختصاص دهم.
🍻از شب رحلت علامه حسن زاده (رحمت الله علیه) نوشیده اند و مست اند! آنقدر که پیام تسلیت یکی از اقطاب دراویش را منتشر میکنند ولی کورند و نمی بینند که آن مردک برای مرحوم آیت الله حکیم و مرحوم استاد حکیمی (رحمت الله علیهما) نیز پیام صادر کرده تا خودش را بالا بکشد.
❌تازه با ادبیاتی سبک، به آیت الله العظمی سبحانی(حفظه الله) گیر داده اند که چرا پیام تسلیت صادر کرده اند و شاید صدور چنین پیامی «تحت فشار افکار عمومی و برخی نزدیکان بوده»‼️
❌نوشتند که علامه «سالها نان امام زمان(علیه السلام) را خورد» اما مروج «عرفان پشمکی» و «تصوف حوزوی» بود!
❌کانالشان شده پاتوقی برای آنانی که مثل خودشان معجون کثیف کننده مینوشند و برخیشان آنقدر کثیف و وقیح شده اند که در نظرات، دم از محشور شدن مرحوم علامه با یزید و ... زدند!
و حال نیز در مورد وقایع دیشب حرم رضوی به گونه ای نوشته اند که گویا این حرم در اشغال رژیم صهیونیستی یا آل سعود است! :
❌«إن شاءالله امام عصر روحی فداه دعا کنند تا حرم مطهر جدشان سلطان عالم تاب ؛ ضامن جنت آزاد شود و ما هر روز شاهد این بی حرمتی ها و هتک شان ملکوتی حرم امن الهی نباشیم.»
🍺وقتی معجون درست کردن را یادبگیری، اما میزان نوشیدن را یادت ندهند، زیاده روی میکنی و میشوی "مصرف کنندگان دکتر"
📸پ.ن: تصاویر مربوطه در صفحه اینستاگرام قابل رؤیت است.
🆔 @hojjatiye
🔺مبانی آئین هندوئیسم
♦️ دربارهی هندوئیسم شاید پیدا کردن یک مبنای اصلی که بتوان انواع گرایشهای فرعی این آئین را در آن تحلیل کرد دشوار باشد.
🔷 اما از نگاه پژوهشگرانی که در زمینهی دین و عرفان هندویی تحقیق نسبتاً خوبی نمودهاند میتوان این مبانی را چنین توصیف کرد. مثلاً میشل مالرب مینویسد: «نزدیک شدن به دین هندویی بسیار گمراه کننده است».
🔶 در نخستین ورود، خدایان فراوان میبینیم با شکلهای عجیب و غریب که روشن نیست به چه کار میآیند و در اسطورههای بیپایان در هم میآمیزند...».
🔷 آنگاه مالرب در زمینه مبانی نظری هندوئیسم مینویسد: «مانند بیشتر دینها، افکار دین هندو از جهان هستی به پیروی از تراز فرهیختگی پیروان آن گونهگون است... در دین هندو آنچه بنیادی است چیز دیگری است.
🔶 تنها این را بگوییم که بنابر متون کهن مرکز کیهان یک کوه است، کوه مرو و سه جهان وجود دارد: زمین، آسمان و یک فضای میانگین بین زمین و آسمان.
🔷 نکتهی مهمتر این است که هندویسم کیهان را به آن معنا که مسیحیت و اسلام باور دارند، آفریده نمیشناسد. به واجبالوجودی باور دارد که چون یک ذات مطلق که در زمان و مکان نمیگنجد، از دایرهی احساس بیرون است و نام او «برهما» است. کیهان برآمده از اوست همچو هوا که از دم برآوردن در فضا میپراکند.
🔶 با این همه براهما که در زمان و مکان نمیگنجد و از دایرهی احساس بیرون است دو، تن در ایزد دیگر در میآید که مردم به آنها دسترسی دارند.
🔷 یکی از این دو «شیوا» نام دارد که خدایی است پر جنبوجوش که چون زندگی ما پیدرپی میسازد و ویران میکند.
🔶 نام ایزد دوم «ویشنو» است. او بر خلاف ایزد نخست ایستا است. از جا نمیجنبد و سامان جهان را نگهدارنده است».[1]
🔷 در کتاب هندوئیسم آمده است: «در اساطیر بعدی هندو سه خدا: براهما، ویشنو و شیوا با هم نشاندهندهی سه جلوهی برتریناند. براهما آفریننده و ویشنو نگهدارنده و شیوا ویران کنندهی جهاناند.
🔶 ما این سه فعالیت را در دور و بر خود میبینیم و تصور میشود که این سه خدا نشان دهندهی «برترین» در این نقشهای متفاوت باشند. از این سه خدا، شاید پرستش برهما کهنتر باشد».[2]
🔷 همچنین در کتاب ادیان جهان باستان آمده است، نخست باید از مفهوم «برهمن» یا مطلق متافیزیک نام برد. همه چیز از برهمن سرچشمه میگیرد و همهچیز به او باز میگردد.
🔶 برهمن فینفسه ناشناخته و ناشناختنی است. اما انسان میتواند او را در شکل chit ,sat , anahda تجربه کند یعنی به صورت منشاء و تجسم واقعیت و سعادت.
🔷 دومین مورد مفهوم «آتمان» روح یا نفس است. معنای این مفهوم در اعتقاد هندوها در این حقیقت نهفته است که نفس واقعی همه آدمیان با برهمن یکی است و هنگامی که این تطابق و وحدت تحقق یابد جستجو برای رستگاری به پایان میرسد. اما روح فردی که هنوز وحدت خود را با برهمن درنیافته است، تحت عنوان «جیوآتمان» مورد بحث قرار میگیرد.
🔶 مرحله حیاتی در فرآیند کسب آگاهی از وحدت، «موکشا» نامیده میشود که به معنای رهایی و نجات است.
🔷 مفهوم اصلی این فرآیند آزاد ساختن نفس از بند خواهشهایی است که نفس را به نیازهای تن مقید میسازد و این خود راه تحقق وحدت با برهمن است .
🔶 اما آدمی در طی زندگی خویش تنها در موارد معدودی موفق به تزکیهی کامل نفس میشود و در نتیجه فقط شماری ناچیز از آدمیان میتوانند به حصول موکشا بیش از مرگ جسمی که خانه روح آنان است امیدوار باشند.
🔷 اما روح باقی است و به هستی خود در اشکال جدید ادامه میدهد و این حرکت تا زمان رسیدن به تزکیه کامل قطع نمیگردد.
🔶 در واقع روح پیش از این در اشکال بیشماری تولد و مرگ را تجربه کرده است.
🔷 این نتایج پیوسته یا این اقیانوس تولد و مرگ تا زمانی که نشانی از خواهشهای نفسانی کور باقی مانده است ادامه خواهد یافت.
♦️ هندویان این سیر پیوسته تولد و مرگ را «سامسارا» مینامند.[3]
🔻 پینوشت:
[1] . میشل مالرب، انسان و ادیان، ترجمه مهران توکلی، تهران: نشر نی، ۱۳۹۰، ص ۱۵۰، ۱۴۹.
[2] . ک.م.سن، هندوئیسم، ترجمه: ع. پاشایی، تهران:نشر فکر روز، ۱۳۷۵، ص ۷۵.
[3] . اسماعیل منصوری لاریجانی، عرفان اسلامی، تهران: نشر بینالملل، ۱۳۸۸، ص ۲۷۹.
https://eitaa.com/antihalghe