هدایت شده از قسط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی: اولویت کشور معیشت ملت و عدالت است
امیرحسین سیدرحیمزاده در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو پیرامون جزوه اولویتهای جنبش عدالتخواه دانشجویی برای دولت چهاردهم:
🔸اولویت برای ما معیشت است یعنی ساختار حقوق و دستمزد باید عادلانه شود و اینطور نباشد که وقتی دولت به کسری بودجه میخورد اولین کار دست کردن در جیب ملت باشد.
🔸از سال ۱۳۹۶ تقریبا هرساله دستمزد واقعی مردم کمتر شده و انگار مردم داشتند فقیرتر میشدند.
🔸عدالت یعنی مبارزه با نابرابری و هر سیاستی که نابرابریآفرین باشد. مثلا با آزادسازی قیمتها مثل قیمت بنزین شکاف بین فرد ثروتمند و فرد تهی از ثروت بیشتر میشود.
🔸در جنبش دانشجویی چندین سال مطالبه داشتیم که خصوصی سازی به ثمن بخس چگونه باعث ضایع شدن حقوق مردم و کارگران و ثروتمند شدن عدهای با سرمایه اندک میشود.
👈🏻 مشروح گفتوگو و فیلم کامل را از اینجا مشاهده کنید
✅ @SNNuni
🆔️ @edalatkhahi
هدایت شده از قسط
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی: برخلاف این دیدگاه که باید از ابتدا دولت جدید را تخریب کنیم که سنگ اندازی شود، باید از دولت مطالبه کنیم و در نقطه آرمانخواهانه خود بایستیم
علی بیات در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو پیرامون جزوه اولویتهای جنبش عدالتخواه دانشجویی برای دولت چهاردهم:
🔸هرکسی جز آقای پزشکیان هم رای میآورد مطالبات ما تغییر نمیکرد. تجربههایی از افزایش قیمت بنزین و ارز ۴۲۰۰ نشان میدهد که این سیاستها نه تنها به بهبود وضعیت معیشتی مردم کمک نکرده، بلکه به نفع قشر مستضعف نیز نبوده است.
🔸در این دوره هم، شاهد نبودن برنامههای جدید و مؤثر از سوی نامزدهای ریاست جمهوری بودیم و بیشتر به تکرار راهحلهای قبلی پرداخته شد. مسائلی مانند آزادسازی قیمتها و شوکهای معیشتی که از اوایل دهه ۷۰ آغاز شده، هنوز هم ادامه دارد و به نفع مردم نیست.
🔸ما باید به دنبال راهحلهای جدید و مؤثر برای مشکلات معیشتی و اقتصادی بوده و از دولت جدید خواستار بهبود وضعیت معیشتی مردم باشیم.
👈🏻 مشروح گفتوگو و فیلم کامل را از اینجا مشاهده کنید
✅ @SNNuni
🆔 @edalatkhahi
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴السلام علیک یا اباعبدالله
🔸دغدغه همیشگی ما در تشکل عدالتخواه فرهنگیان یزد انتشار محتوای مذهبی و عدالتخواهانه سرشار از آرمان و معارف اصیل بوده و هست...
🔻اکنون نیز مفتخر به تولید مجموعه پادکست هایی با تکیه بر کتاب "نهضت مقدس" مجموعه ای از بیانات و تحلیل های عاشورایی حجت الاسلام و المسلمین قنبریان؛ هستیم...
🔘از شما همراهان دعوت میکنیم تا از هفته آینده یکشنبه و سهشنبه و پنجشنبه ها ساعت ۲۰ شنونده این مجموعه باشید...
🔸مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد
⚫️@armanyazd
💢بنای جریان دانشجویی عدالتخواه استفاده از دو ابزار نقد و تقدیر در راستای نزدیکی بیش از پیش به آرمانهای اصیل انقلاب بوده و هست...
🔻پخش فصل چهارم برنامه «برو پی کارت» ویژه انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از چهارشنبه ۲۴ مردادماه از شبکه امید شروع شد...
🔻رویکرد این برنامه راهنمایی دانش آموزان در انتخاب مسیر شغلی و تحصیلی و هدفشان #عدالت در #انتخاب_رشته به ویژه برای دانشآموزان #نقاط_محروم است...
🔶ما معتقدیم توجه به اصل عدالت آموزشی باید سرلوحه تمام رسانهها و ارگان های دولتی و غیر دولتی باشد و اکنون تولید و انتشار برنامه های اینچنینی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی را نشانه های ظهور و بروز تدریجی تحول در این سازمان عریض و طویل می بینیم و امیدواریم با قدرت این مسیر طی شود...
شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید...
چرا_انتخاب_رشته_حائز_اهمیت_است_و_چه_تاثیری_در_تحقق_عدالت_آموزشی_دارد؟
⚫️ @armanyazd
❓چرا انتخاب رشته مهم است؟!
▪️آمار و ارقام بسیاری وجود دارد که نشان میدهد اگر مسئله انتخاب رشته را در سال دوازدهم و البته سال نهم به درستی تدبیر کنیم، در سه حوزه اساسی کشور تحولی رقم خواهد خورد:
1️⃣ نظام آموزش عمومی
2️⃣ نظام آموزش عالی
3️⃣ نظام مشاغل کشور
🔺ما تدبیر درستی برای اینکه اولویت اول کشور حوزه #علوم_انسانی است یا #علوم_تجربی نداریم و نمیدانیم حرکت تودهوار دانشآموزان از یک رشته به رشتهای دیگر را چگونه کنترل کنیم.
🔺ما تدبیری برای کنکور #ریاضی که شرکتکنندگان آن طی سالهای اخیر به نصف رسیده و صندلیهای دانشگاهیاش خالی مانده نداریم.
🔺ما شاید برای 1 نفر از هر 10 نفر کنکور #تجربی که پذیرش شده تدابیر لازم را در دانشگاه دیده باشیم، اما برای آن 9 نفر دیگری که رد میشوند هیچ تدبیری نداریم.
🔺ما تدبیری برای #دختران که 25 درصد بیشتر از #پسران در کنکور شرکت میکنند اما 37 درصد پذیرششان کمتر است نداریم.
🔺ما تدبیری برای سهم 68 درصدی #زنان_تحصیل_کرده در #نرخ_بیکاری_زنان کشور نداریم. نمیدانیم بانوان در چه رشتههایی باید تحصیل کنند تا مشاغل متناسبی هم برایشان وجود داشته باشد.
🔺همچنین ما تصوری از #مشاغل_آینده نداریم و نمیدانیم با آمدن هوش مصنوعی تا 5 سال آینده کدام گروه مشاغل حذف خواهد شد و دانشجویان آن بخش زیادی از زمان تحصیل خود را به هدر دادهاند.
🔸همه اینها ما را بر آن میدارد که انتخاب رشته و هدایت تحصیلی را جدی بگیریم. البته اگر نظام آموزشی جدی نگیرد، خانوادههایی که در دهکهای برخوردار هستند، خود جوش مشکل خودشان را حل خواهند کرد، و این مسئله شکاف تحصیلی، شغلی و در پی آن شکاف طبقاتی را تشدید خواهد نمود...
⚫️@armanyazd
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴السلام علیک یا اباعبدالله
🔸اولین قسمت از مجموعه #پادکست_های_نهضت_مقدس منتشر شد...
◾️قسمت اول: صحنه نزاع دو اسلام
■ صحنهی عاشورا صحنه تقابل اسلام و کفر نبود...
■ هیچ روزی مثل روز حسین نیست...
🔗فایل_صوتی_قسمت_اول
🔻 انتشار قسمت دوم: سهشنبه ساعت ۲۰
⚫️@armanyazd
SAHNE NEZAE DO ESLAM(1).mp3
12.91M
🏴اولین قسمت از مجموعه #پادکست_های_نهضت_مقدس
منتشر شد...
◾️قسمت اول: صحنه نزاع دو اسلام
🔗فایل_تصویری_قسمت_اول
🔻 انتشار قسمت دوم:سهشنبه ساعت۲۰
⚫️@armanyazd
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴السلام علیک یا اباعبدالله
🔸دومین قسمت از مجموعه #پادکست_های_نهضت_مقدس منتشر شد...
◾️قسمت دوم: درسایه انحراف
■ کُلُّکُمْ راعٍ وَ کُلُّکُمْ مَسْئُولْ...
🔗فایل_صوتی_قسمت_دوم
🔻 انتشار قسمت سوم: پنجشنبه ساعت ۲۰
⚫️@armanyazd
DAR SAYE ENHERAF.mp3
9.75M
🏴دومین قسمت از مجموعه #پادکست_های_نهضت_مقدس
منتشر شد...
◾️قسمت دوم: درسایه انحراف
🔗فایل_تصویری_قسمت_دوم
🔻 انتشار قسمت سوم:پنجشنبه ساعت۲۰
⚫️@armanyazd
⭕️نمایندگان ملت ایران باید برنامه های وزیر پیشنهادی را برای مسائل کلان آموزش و پرورش ملاک نظر قرار دهید.
عبور از گردنه های دشوار پیشرفت همه جانبه کشور بدون کمک و ایفای نقش آموزش و پرورش غیرممکن است (مقام معظم رهبری ، دیدار با معلمان ۱۴۰۲٫۲٫۱۲)
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
توجه به دستگاه آموزش و پرورش توجه به آینده کشور است. همانگونه که فتح قله ها بدون فرض کوهنورد قابل تصور نیست رسیدن یک کشور به سعادت و موفقیت بدون نیروی انسانی امکان پذیر نمی باشد.
وزارت آموزش و پرورش به عنوان متولی امر آموزش رسمی کشور بیشترین نقش را در پرورش نیروی انسانی حال و آینده کشور دارد و ذره ای کوتاهی و سهل انگاری درآن منجر به خسارات جبران ناپذیری برای کشور خواهد شد ، چه آنکه نتایج آن امروزه در اکثر مسائل کشور مشهود است.
از این روی جنبش عدالتخواه دانشجویی دانشگاه های فرهنگیان بر خود لازم دید تا نکاتی را جهت بررسی برنامه های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیان دارد.
١-عدالت آموزشی:
یکی از ارکان اصلی در تحقق مسئله عدالت آموزشی را میتوان کیفیت بخشی به مدارس دولتی دانست که از این طریق می توان با پیوست عملی دادن به این مسئله که آموزش و دستیابی به آن جزء حقوق تمامی آحاد ملت است مانع از تبعیض و نابرابری در این حوزه شد زیرا با افزایش کیفیت مدارس دولتی میتوان شاهد بازگشت مردم از مدارس غیردولتی به سمت مدارس دولتی بود که اهمیت این مسئله علاوه بر تاکید اصل سی ام قانون اساسی در سند تحول بنیادین و برنامه هفتم توسعه به خوبی مشخص شده است و انتظار میرود با تقویت مدارس دولتی مانع از شکل گیری نظام طبقاتی جدید برمبنای کالایی بودن آموزش شویم در همین راستا می توان اقداماتی مانند قانون حضور فرزندان مسؤلین در مدارس دولتی را در دستور کار قرار داد که باعث درک بیشتر مسؤلین مربوطه از فضای حاکم بر مدارس دولتی و افزایش حس همدردی با عموم جامعه میشود.
جلوگیری از از رشد و تکثیر بی رویه مدارس خصوصی از طریق افزایش بودجه آموزش و پرورش در بخش مدارس دولتی و افزایش سرانه آنها ، اتخاذ قوانین سخت گیرانه در بنیان گذاری مدارس خصوصی ، لغو طرح خرید خدمات آموزشی ، کنترل و نظارت بر طرح مولد سازی که باعث کاهش سرانه آموزشی شده است میتواند در بهبود کیفیت و کمیت مدارس دولتی و کاهش رشد مدارس غیر دولتی موثر باشد.
٢-لزوم تحول در دانشگاه فرهنگیان:
دانشگاه فرهنگیان را میتوان به عنوان اصلی ترین و مهم ترین مرکز تربیت معلم و نیرو متعهد و کارآمد برای آموزش و پرورش دانست که بارها این مسئله مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است که باید مجرا ورود افراد به آموزش و پروش تنها از طریق ساختار دانشگاه فرهنگیان باشد با توجه به لزوم نگاه ویژه به دانشگاه فرهنگیان میتوان گفت:
برای دستیابی به آموزش و پرورش فعال و پویا و تحقق عدالت آموزشی باید نگاهی کلان به مسئله تربیت نیرو در دانشگاه فرهنگیان شود ، یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش را میتوان شیوه نادرست جذب و تربیت نیرو دانست زیرا امروزه بخشی از نیروهای ورودی به سیستم دانشگاه فرهنگیان فاقد ملاک های ضروری بوده و گزینش های لازم که میبایستی زمینه ساز ورود افرادی انقلابی و تحول خواه به این حوزه باشد به خوبی صورت نمی گیرد.
همچنین در برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان نیاز به تغییر و بازاندیشی در برخی از حوزه ها به شدت احساس می شود از جمله نسبت یابی این برنامه درسی با سند تحول بنیادین و میزان تحقق اهداف آن و آرمان های انقلاب اسلامی و خارج شدن از مبانی غربی و حرکت به سمت مبانی و اندیشه ها و روش تدریس های اسلامی_ایرانی و همچنین مشکلات دیگری که در کنار هم باعث شده است که امروزه دانشجو معلمان با فراگیری محتواهای اغلب نظری و خارج از چارچوب های ذکر شده و سپس برخورد با چالش هایی که به صورت میدانی در محیط مدرسه با آنها برخورد میکنند با این سوال مواجه شوند که برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان به صورت مشخص چه کمکی به آنها در تبدیل شدن به معلم تراز انقلاب اسلامی کرده است و آیا صرف حضور در دانشگاه فرهنگیان میتواند ضامن تربیت نیروهایی موثر برای آموزش و پرورش باشد یا خیر؟
علاوه بر این موارد در بحث جذب و استفاده از اساتید و هيئت علمی های مناسب و در شان دانشگاه فرهنگیان که پرورش دهنده معلمانی آینده ساز برای فردای ایران اسلامی باشند باید توجه بیشتری وجود داشته باشد که بخشی از مشکلات موجود در برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان نیز ناشی از عدم وجود چنین افراد مختصصی در این حوزه است.
#بخش_اول
🆔@edalat_khah
⚫️@armanyazd
۳-کمک به فرایند تشکل گیری معلمان:
یکی از چالشهای مطرح در آموزش و پرورش عدم وجود تشکل های معلمین به میزان کافی و موثر و عدم حمایت های لازم از آن هاست که موجب میشود قدرت کافی برای مطالبه حقوق معلمان فراهم نباشد که نتیجه آن باعث میشود خروجی فعالیتهای جمع های معلمانه تنها ناظر به مسائل صنفی باشد و این در حالی است که تشکلهای معلمی میتوانندپیگیر مصالح تربیتی به عنوان مدعی العموم باشند و نیاز به تشکیل و حمایت از آنها را به شدت میتوان در بدنه آموزش و پرورش احساس کرد.
۴-افزایش مشارکت عمومی در آموزش و پرورش:
تجربه به خوبی نشان می دهد هر گاه در آموزش و پرورش امور همراه با مشارکت بیشتر خانواده ها و دانش آموزان صورت پذیرفته و اقدامات به سمت مردمی سازی سوق پیدا کرده است ما شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش در آن حوزه بوده ایم که کمک به شکل گیری و حمایت از شوراهای دانش آموزی و انجمن های اولیا در راستای عمل به رسالت اصلی آنها و جلوگیری از تشریفاتی شدن با استفاده ظرفیت سازی و تعریف الگو و کار در کنار افزایش اختیارات میتواند نمونه هایی از این دست فعالیت ها در جهت مردمی سازی آموزش و پرورش باشد.
۵-تنظیم سند آموزش ملی مهاجرین:
انقلاب اسلامی ایران همواره یکی از رسالت های اولیه و حیاتی خود را صادر کردن مفاهیم بنیادین و حرف نوی انقلاب اسلامی به دیگر کشورها و رساندن آن به گوش آزادگان جهان دانسته و میداند و در این راستا گام هایی نیز برداشته است، از جمله اقدامی که نظام آموزش و پرورش در این زمینه میتواند انجام بدهد ساماندهی و فعال کردن ظرفیت های مهاجرین است تا ایشان پس از بازگشت به کشورشان سفیران گفتمان انقلاب اسلامی در کشور های خود باشند که این امر نیازمند زیرساخت هایی همچون ساخت مدارس و مراکز فرهنگی، استفاده از ظرفیت های اتباع مانند معلمین اتباع ویژه مدارس اتباع و فراهم کردن حقوق اولیه مانند حق آموزش میباشد که این مسائل باید متناسب با بوم هر استان و شرایط موجود درمناطق مختلف کشور در دستور کار قرار گیرد.
۶-مسئله اقتصاد در آموزش و پرورش:
بر همه آشکار است که یکی از بزرگترین مسائلی که از گذشته تا کنون آموزش و پرورش ما با آن مواجه است مسئله اقتصاد در نظام تعلیم و تربیت و کمبود بودجه در وزارت خانه آموزش و پرورش میباشد، با وجود این مسئله متاسفانه هرساله شاهد کاهش سهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور هستیم اما طبق برنامه هفتم توسعه میبایستی در پایان این برنامه سهم آموزش و پرورش بالغ بر ۱۵ درصد از سهم بودجه عمومی کشور باشد که نیل به این هدف نیازمند اهتمام جدی تمامی حاکمیت میباشد دیگر نکته حائز اهمیت در این کلان مسئله نحوه تخصیص بودجه به بخش های مختلف این وزارت خانه و مدیریت بهینه منابع است، بودجه اختصاص یافته به آ.پ علاوه بر هزینه های عمومی(همچون حقوق معلمان و...) بایستی صرف کیفیت بخشی در این حوزه نیز بشود مانند افزایش سرانه مدارس دولتی و سرانه پرورشی دانش آموزان
٧-آموزش و پرورش و آینده:
درسالیان اخیر شاهد تحولاتی بوده ایم
که لزوم اتخاذ سیاست های جدید توسط متولیان آموزش و پرورش در این موارد بر هیچ کس پوشیده نیست. در ادامه به دونمونه آن اشاره خواهد شد:
الف)پاندمی کرونا و سیر آموزشی پس از آن: سیاست هایی که در پاندمی کرونا درخصوص ادامه فرایندهای آموزشی اجرایی شد موجب دستیابی دانش آموزان به حجم وسیعی از اطلاعات و فضای مجازی بدون نظارت کافی شده است که این مسئله تبعات روانی و اجتماعی به همراه افت تحصیلی دانش آموزان را در پی داشته که باید سعی کرد با اتخاذ سیاست های جدید با رویه مناسب و نظارت کافی بر فضای مجازی سبب جهت دهی این شرایط به سمت آشنایی و استفاده از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی توسط دانش آموزان شد و از خساراتی که در این مسیر حادث میشود جلوگیری کرد.
ب) سیاست زدایی از مدارس: متاسفانه شاهد پروژه سیاست زدایی از مدارس و پیش رفتن به سمت تک بعدی کردن مدارس و دانش آموزان هستیم که نتیجه ای جز جدا کردن مدرسه از جامعه و پیش رفتن به سمت صرفا علمی کردن مدارس ندارد. نتیجه پیشبرد این پروژه را بخوبی میتوان در ناآرامی های سال ۱۴۰۱ و درگیر بودن بخشی از جامعه و علی الخصوص دانش آموزان را به خوبی مشاهده کرد و اثرات این سیاست زدایی تا کنون نیز ادامه دارد و از فضای جامعه پاک نشده است.
مجموع این موارد نیازمند احاطه کامل وزیر آموزش و پرورش بر آن ها و برنامه ریزی مدون و دقیق برای مرتفع شدنشان میباشد و مورد انتظار است تا نمایندگان مجلس در دادن رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش جناب اقای کاظمی برنامه های ایشان را مورد ارزیابی قرار دهند.
و السلام علی من اتبع الهدى
🔸مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد
🔸مجمع دانشجومعلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان کرمان
#بخش_دوم
🆔@edalat_khah
⚫️@armanyazd
⭕️ نمایندگان ملت ایران باید برنامه های وزیر پیشنهادی را برای مسائل کلان آموزش و پرورش ملاک نظر قرار دهید...
📑 نامه مشترک مجمع دانشجومعلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد و کرمان خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخصوص رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
🔗متن_نامه_بخش_اول
🔗متن_نامه_بخش_دوم
🆔@edalat_khah
⚫️@armanyazd