هدایت شده از حقیقت شیعه
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سقیفه
🎬 پیش بینی #پیامبر_اکرم صلیاللهعلیهوآله از کودتا علیه #امیرالمؤمنین علیهالسلام
🔊 حجتالاسلام #بهرامی_زاد
💥ببینید و انتشار دهید
🚩کانال حقیقت شيعه
🆔 @hagigatshia14
هدایت شده از حقیقت شیعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مکتب_تناقض
📽 تناقض عجیب مخالفین شيعه درباره #عدالت_صحابه
👈تناقض در همه جای جهان عقلا محال است ولی در مکتب #سقیفه کاملا شدنی است، یعنی یک نفر هم میتواند خوب باشد هم بد، هم منافق هم مومن، هم قاتل جانی هم بهشتی و مورد رضایت خداوند!
💥ببینید و انتشار دهید
🚩کانال حقیقت شيعه
🆔 @hagigatshia14
هدایت شده از حقیقت شیعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حیدری_ام
📽شعار #یاعلی_مدد هواداران #شیعه فوتبال مقابل تیم عربستانی
خواستن نام #علی را از تاریخ پاک کنند!
اما ندانستن علی زینت تاریخ است؛
پاک شدنی نیست...
💥ببینید و انتشار دهید
🚩کانال حقیقت شيعه
🆔 @hagigatshia14
هدایت شده از مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیاطین جن و انس را چگونه از خود دور کنیم؟
@Sibtayn
هدایت شده از فهام
سهم امام صادق (ع) در میراث حدیثی شیعه
میراث اصلی حدیث شیعه مربوط به 5 قرن نخست است. بیشترین حدیث از پیامبر، امیرالمؤمنین و امام صادق علیهم السلام نقل شده است.
در نرم افزار جامع احادیث نور، این واژه ها را جستجو کردهام:
قال رسول الله، قال النبی، عن النبی، قال علی، قال امیرالمؤمنین، عن امیرالمؤمنین، قال ابوعبدالله، عن ابی عبدالله، عن الصادق، قال الصادق.
نکته: فاصلۀ بین اجزای اسم مرکب در سرچ تأثیرگذار است: ابو+عبد+الله
🟢🔵🔴🟡
فهام: فرهنگ. هنر. ادبیات. مذهب
https://eitaa.com/joinchat/1193017661C158f62846e
هدایت شده از سبل السلام
حقِ همسایه. 🛎
🌸﷽🌸
رسول خدا صلی الله علیه و آله به یکی از اصحابشان فرمودند:
" آیا میدانی حق همسایه چیست؟ "
عرض کرد: نمی دانم!
حضرت فرمودند:
اگر از تو درخواست یاری نمود، او را یاری کن.
اگر از تو وام درخواست نمود، به او وام بده.
اگر دچار فقر شد،به او سود برسان.
اگر دچار مصیبت شد، او را تسلیت بگو.
اگر خیری به او رسید،به او تهنیت بگو تا بدین وسیله بهرهگیری از خیر را بر او گوارا گردانی.
اگر مریض شد او را عیادت کن.
اگر مرگ او فرا رسید، جنازهی او را تشییع کن.
ساختمان خانه ی خود را آنچنان بلند نسازی که همسایه ی تو از باد و هوا محروم گردد، مگر این که از او اجازه بگیری.
اگر میوه ای خریدی، مقداری از آن را به همسایه هدیه کن.
اگر نمی خواهی هدیه کنی میوه ی خریداری شده را پنهانی وارد خانهی خویش ساز تا همسایهی تو آن را نبیند.
و نگذار فرزندان تو میوه را به بیرون از خانه ببرند که باعث ناراحتی و حسرت فرزند همسایه گردد.
همسایه ی خود را با بوی خوش غذای خانه ی خود میازار، مگر آنکه مقداری از آن را به اهل خانه ی او برسانی.
📚 بحار ج 79،ص 94.
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
https://eitaa.com/erisonteb
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
نمیخوای بفرستی برا همسایهها 🌸
هدایت شده از طومار نقد
امام صادق ( ع ) و لقب خیر الجعافر ؛ درنگی در سویه های تاریخی و گفتمانی
✍️علی راد
لقب خیر الجعافر از جمله القاب ویژه امام صادق ( ع ) است که بیش از گفتمان حدیثی- رجالی امامیه در گفتمان اهل سنّت به ویژه مدرسه رجالی بصره شناخته شده است که گرایشات عثمانیه داشتند و رویکرد حصرگرایی ایشان مانع جدی محدّثان امامیه در ترویج میراث شفاهی و مکتوب اهل بیت ( علیهم السلام ) در میان ایشان بود . این اندیشه فراتر از بصره تا آبادان – عبادان قدیم – نیز توسعه یافته بود و رگه هایی از آن نیز در دیگر مدارس حدیثی وجود داشت ولی به شدّت بصره نبود . این لقب نه از سوی گروهی از اصحاب امام صادق ( ع ) که به تشیع شهرت داشتند بلکه از سوی شخصی به آن حضرت اطلاق شد که تشیّع وی چندان آشکار نبود و شواهدی بر خلاف آن در اذهان وجود داشت . این شخص کسی نبود جز حفص بن غیاث نخعی (117- 194 ق ) قاضی نامدار دولت عباسی که فضل بن عباس- امیر کوفه در آن روزگار- بر جناره حفص بن غیاث نماز خواند که نشان از جایگاه برجسته اجتماعی حفص بن غیاث در کوفه دارد. حفص بن غیاث به خوش اقبالی قاضی, به مرگ در غیر حال قضاوت باورمند بود که خود نیز چنین از دنیا رفت . بر پایه کتاب تهذیب الکمال مزّی–کامل¬ترین فهرستِ موجود از مشایخ حفص بن غیاث نخغی– وی از چهل و هشت شیخ و استاد, حدیث شنید که از جمله آنها جعفر بن محمد(148-83ق) معروف به امام صادق(ع) بود . حفص از همان آغاز نوجوانی به کتابت حدیث علاقمند بود و هر حدیثی را که می¬شنید, آنرا کتابت می¬کرد . معاذ بن معاذ دستینه¬های قضایی حفص را به دلیل سبک نگارش آنها تحسین می¬نمود . حفص کتابهای حدیثی خود را پیش از اشتغال به قضاوت تالیف نمود و نسخه-هایی از آن در اختیار دیگران نهاد . او در روزگار خود از جمله سه محدث برجسته کوفه بود, صحت و اعتبار کتاب جامع حدیثی نزد دانشیان حدیث شناخته شده بود به گونه¬ای که اگر حفص در کتابش در گزارش حدیثی از استادش أعمش– سلیمان بن مهران(61-147ق)- متفرد بود به دلیل اعتبار کتابش, روایت وی مقبول بود , اما اگر این حدیث را فقط از حافظه اش نقل می¬کرد, تضعیف می¬شد زیرا در اواخر عمرش حافظه اش او را یاری نمی¬کرد .
کتاب جامع حدیثی حفص بن غیاث در اختیار مولفان جوامع اولیه حدیثی عامه بود و فراوان از آن روایت نقل کرده-اند. احادیث این کتاب به دلیل مبانی خاص امامیه در اعتبار سنجی حدیث, به جوامع حدیثی شیعه راه نیافت ولی کتاب مجموعه احادیث بدون واسطه¬ی حفص بن غیاث از امام صادق(ع) با استقبال مولفان منابع متقدم شیعی مواجه شد؛ «له کتاب معتمد» ارزش¬گذاری شیخ طوسی از اصالت و محتوای این کتاب است و حفص بن غیاث در این نگاشته به اسناد مستقیم خود, احادیث امام صادق(ع) را روایت می¬کند که بدون واسطه از ایشان دریافت کرده است . بنابراین حفص بن غیاث از جمله مولفان میراث مکتوب نخستین امامیه است. هر چند امروزه اصل مسند حفص از احادیث امام صادق(ع) در اختیار ما نیست ولی نزد متقدمان امامیه و عامه شناخته شده بود. پیش از شیخ طوسی شماری از مشایخ و محدثان امامیه به این کتاب دسترسی داشته¬اند و از این طریق به شیخ طوسی انتقال یافته بود .
حفص بن غیاث در دفاع از جایگاه ممتاز و فاخر استادش امام صادق(ع) اهتمام ویژه¬ای داشت. وی در مقابل بصریان که بر سانسور و عدم نقل احادیث امام صادق(ع) اصرار داشتند, پاسخی درخور و معنادار می¬دهد: « قال يحيى وخرج حفص بن غياث إلى عبادان وهو موضع رباط فاجتمع إليه البصريون فقالوا له: لا تحدثنا عن ثلاثة أشعث بن عبد الملك وعمرو بن عبيد وجعفر بن محمد فقال: أما أشعث فهو لكم وأنا أتركه لكم وأما عمرو بن عبيد فأنتم أعلم به وأما جعفر بن محمد فلو كنتم بكوفه لأخذتكم النعال المطرقة ». او به دو دلیل احادیث امام صادق(ع) را بایسته نقل و ترویج می¬دانست : فضیلت و نَسب . این متن گویای دیدگاه او هست : « حدثنا أبو مسلم حدثني أبي حدثني حسين الجعفي عن حفص بن غياث قال قدمت البصرة فقالوا لا تحدثنا عن ثلاثة جعفر بن محمد وأشعث بن سوار وأشعث بن عبد الملك فقلت أما جعفر بن محمد فلم أكن لأدع الحديث عنه لقرابته من رسول الله صلى الله عليه وسلم ولفضله وأما أشعث بن سوار فهو رجل منا من أهل الكوفة فلم أكن لأدع الحديث عنه وأما أشعث بن عبد الملك فهو رجل من أهل البصرة فأنا أدعه لكم » . حفص بن غیاث نخعی در مقام نقل احادیث امام صادق(ع) از ایشان به به خیر الجعافر یاد می-کرد:«سليمان بن داود المنقري، عن حفص بن غياث، أنه كان إذا حدثنا عن جعفر بن محمد(ع)، قال: حدثني خير الجعافر جعفر بن محمد » ازمنظر گفتمان شناسی تاریخی – تحلیلی این پاسخ ها به ریشه¬های عمیق اعتقادی و علمی حفص بن غیاث درباره اصالت, حجیت و منزلت سترگ امام صادق(ع) دلالت دارند و همانند عقاید یک شیعه امامی درباره جایگاه امام است.
@OstadRad
هدایت شده از سیّدحسین موسوی
🔴 از مطالعه نکردن ملت هر ساعت خسارت میبینیم!
🔹امام خامنه ای:
ملت ما مطالعه کردن را اصلاً جزو کارهای بشری نمیدانند! مثل خوراک و ورزش و دیگر چیزهایی که جزو کارهای معمول انسان است، مطالعه اصلاً جزو این چیزها نیست! آدم باید عنوان دیگری داشته باشد - یا باید شب امتحانش باشد؛ یا باید معلم در مدرسه از آدم بخواهد؛ یا باید یک دانشمند باشد؛ یا باید بخواهد در جایی سخنرانی کند - تا موجب شود که مطالعه کند! این چهقدر خسارت است!؟ واقعاً خدا میداند من وقتی یادم میآید - و این چیزی است که تقریباً هیچ وقت از یادم نمیرود - که مردم ما مطالعه کردن را بلد نیستند، به قلب من فشار میآید! از این بابت، ما چهقدر داریم هر ساعت خسارت میبینیم!؟" ۱۳۷۰/۱۱/۲۹
انتشار اخبار حضور بهائیان ایران در کنگره جهانی لندن با همکاری رژیم پهلوی در مطبوعات سال ۱۳۴۲.pdf
403.4K
#مقاله #بهائیت
🔸عنوان: انتشار اخبار حضور بهائیان ایران
🔸نویسنده: سایت دانشجویان پیروخط امام
@m_mafaz_lib
@mafaz_news
www.mafaz.ir
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برنامه یهودیان صهیونیست برای زنان ایرانی
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
منع مبارزه انجمن حجتیه با بهائیت
⭕️ از سال ۱۳۳۴ شاه با صدور بخشنامه ای به قلم وزیر کشور هر نوع مبارزه با بهاییت را ممنوع کرد و بدین ترتیب تقابل با این فرقه را در انحصار انجمن قرار گرفت بنابراین طی ۲۵ سال پس از کودتا گروه دیگری اجازه نیافت وارد این میدان شود پس دنبال گروه دیگری نباشیم.
⭕️ اما الگوی درست مبارزه با #بهائیت منحصرا به امام ره و روحانیت تعلق دارد که با برپایی انقلاب اسلامی بساط بهاییت را جمع کرد. به رغم اینکه رضاخان روحانیت را به شدیدترین وجه سرکوب کرد اما طی سال های ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۲ گروهها، سازمان ها، انجمن ها و سازمان ها و اشخاص منفردی به مقابله با بهاییگری برخاستند و نتایج خوبی نیز به دست آوردند. البته در دوره قاجار نیز تجربه موفق و کارسازی به دست آمد.
⭕️ شرح بخش های قابل توجهی از مبارزه با بهائیگری (پیش از انجمن حجتیه) در کتاب بهاییت پادجنبش تجدید حیات ملت ایران اثر آقای میکاییل جواهری آمده است.
✍رضایی
💥پایگاه خبری مفاز💥
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ eitaa.com/mafaz_news
⚠️پخش صحبتهای رهبر #انجمن_حجتیه (محمود حلبی) از تلویزیون ایران
آیا مسئولان رسانه ملی صدای شیخ محمود حلبی رهبر انجمن حجتیه را نمیشناسند که آن را روی تصویر مرحوم لطیفی گذاشتند و پخش کردند؟
⏪فیلم مربوط به برنامه «یک ماه مانده» است که چند روز قبل از شبکه سوم سیما پخش شد
از دقیقه 23.26 تا 24.50 صحبتهای کامل حلبی پخش شده است!
‼️امام خمینی (ره): حواستان را جمع کنید که نکند یک مرتبه متوجه شوید که انجمن حجتیهای ها همه چیزتان را نابود کردهاند.
❌ هفت دقیقه ی کامل سخنرانی محمود حلبی را هم گذاشتیم تا ببینید سخنرانی را از کجا در آوردهاند. یعنی از مشخصترین و معروفترین سخنرانیهای وی است.
امیدواریم رسانه ملی پاسخی روشن داشته باشد!!!
#انجمن_حجتیه #شیخ_محمود_حلبی
#نفوذ_تفکر_انحرافی #سواد_رسانهای
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news