🔹پیشنهاد فیلم|شیوع
دانلود فیلم سینمایی #شیوع با لینک مستقیم+تحلیل
این فیلم سال ۲۰۱۱ ساخته شده است.
https://plink.ir/z7P4H
#مکث
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سبک جدید زندگی در ایام کرونایی.
قسمت اول خانواده
#کرونا_را_شکست_میدهیم
ستاد بسیج ملی مبارزه با کرونا
@andisheengelabi
منشأ ویروس کرونای جدید کجاست؟ ۱۰ سوال از آمریکا
1️⃣ از آنجا که «رئیس مرکز کنترل بیماریهای» آمریکا در نشستی در کنگره اعتراف کرد که تست ابتلای کرونا برای برخی از افراد فوتشده به دلیل آنفولانزا مثبت بوده است آیا میتوان این نتیجه را گرفت که برخی از ین افراد بر اثر ابتلا به ویروس کرونای جدید جان باختهاند؟
2️⃣مایک پنس، معاون رئیسجمهور آمریکا خواسته بود همه اطلاعرسانیها درباره کرونا با هماهنگی او انجام شود. چرا کاخ سفید دنبال کنترل اطلاعسانی در این باره بود؟ آیا کاخ سفید میخواست چیزی را پنهان کند؟
3️⃣دلیل خروج آمریکا از «معاهده سلاحهای سمی و بیولوژیک» در سال ۲۰۰۱ چه بود؟ چرا آمریکا به دنبال آن بود که از فعالیت یک نهاد نظارتی برای اجرای این معاهده جلوگیری کند؟ آیا این نهاد نظارتی قرار بود سد راه آمریکا برای ساخت یک سلاح بیولوژیک شود؟
4️⃣«مرکز تحقیقات امراض عفونی ارتش آمریکا» واقع در ایالت مریلند جولای سال ۲۰۱۹ تعطیل شد. آیا علت آن حادثهای مربوط به نشت یروس بود؟ تنها یک ماه بعد، شیوع آنفولانزا در سراسر آمریکاشروع شد. آیا این دو مسئله ارتباطی به هم نداشتند؟
5️⃣در هفتمین دوره بازیهای جهانی ارتشهای دنیا که از ۱۸ تا ۲۷ اکتبر در شهر ووهان برگزار شد چرا تیم آمریکا با ۳۶۹ عضو برنده هیچ مدال طلایی نشد؟ آیا در میان اعضای این تیم کسی به آنفولانزا مبتلا بود؟ آیا ممکن است که اعضای این تیم ناقل ویروس کرونای جدید بودند؟
6️⃣چرا آمریکا اکتبر ۲۰۱۹ مانوری به نام «Event 201» برای آمادگی در برابر همهگیریهای جهانی برگزار کرد؟ چرا معاون سیا در این مانور شرکت داشت؟ آیا به خاطر این بود که آمریکا پیشبینی میکرد یک ویروس عفونی قرار است همهگیری جهانی ایجاد کند؟
7️⃣ژاپن، کره جنوبی، ایتالیا و ایران همه گزارش دادهاند اولین مورد ابتلا به کووید-۱۹ در کشورهای آنها در معرض چین قرار نداشتهاند، اما ارتباطهایی بین ویروسهای آنها با آمریکا وجود دارد.
8️⃣آمریکا نمیتواند انکار کند که همهگیری آنفولانزای سال ۱۹۱۸ از داخل این کشور آغاز شد اما یک قرن است که اسپانیا را بابت آن مقصر میکند. آیا آمریکا دوباره به همان ترفند قدیمی روی آورده و در تلاش است اسم ویروس کرونای جدید را به «ویروس چینی» تغییر دهد؟
9️⃣همهگیری آنفولانزا در سال ۱۹۱۸ باعث مرگ بین ۱۷ تا ۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا شد. این بیماری طبق شواهد از آمریکا آغاز شد اما آمریکا از دنیا هرگز عذرخواهی نکرده است. تا اینجای کار منشأ ویروس کرونای جدید مشخص نیست اما ایالات متحده از چین خواسته که عذرخواهی کند. چرا آمریکا عذرخواهی نمیکند؟
🔟در فیلمها آمریکا نقش ناجی دنیا را باز میکند. تصویر «کاپیتان آمریکا» یکی از نمادهایی است که تبلیغ میشود. اکنون که در عالم واقعیت دنیا با فاجعه کووید-۱۹ دست و پنجه نرم میکند «کاپیتان آمریکا» کجاست؟
@andisheengelabi
#یک_پیغام_تمدنی
طلاب جهادی: حاضریم سالمندان کرونایی در اروپا را پرستاری کنیم
🔹خانه طلاب جوان با اشاره به وضعیت بغرنج سالمندان در کشورهای اروپایی طی نامهای به ظریف اعلام آمادگی کردند که حاضرند از #سالمندان_کرونایی_اروپایی پرستاری کنند.
✅برای #ظهور امام غایب حاضر، #تفاوت را رقم می زنیم.
@andisheengelabi
⚡️ وقتی بهجای #تجربهکردن_زندگی از آن #عکس میگیریم، چه چیزی را از دست میدهیم؟
📌 دیگر دیدنِ جاذبههای طبیعی مشهور یا آثار تاریخی پرشکوه تقریباً ناممکن شده است، چون هر وقت که برسید، هزاران نفر پیش از شما آنجا هستند و دارند پی در پی از خودشان عکس میگیرند. هر قدمی که برمیدارید باید مواظب باشید که عکس بقیه را خراب نکنید یا ناخواسته عکستان ثبت نشود. این عکسگرفتنها در حال #تغییر تجربۀ ما از زندگیاند. اما در برابر صفحۀ #اینستاگرامِ پربینندهمان چه چیزی را داریم از دست میدهیم؟
📎 tarjomaan.com/neveshtar/9244/
@andisheengelabi
⭕️کرونا هراسی، پروپاگانداي سياه بر ضد ایران اسلامی
✍سید علیرضا آل داود؛ پژوهشگر فضای مجازی و رسانه
🔴مفهوم پروپاگاندا در حوزه نظريه هاي مرتبط به تبلیغات و اقناع رسانه ای از اهميت بسیاری برخوردار است. لارسول در سال 1937 تبليغات را اين گونه تعريف کرده است: تبليغات در كليترين معني، فن اثر گذاري بر عمل انساني از راه دستكاري نمودگرها است كه ممكن است گفتاري، نوشتاري، تصويري يا موسيقايي باشد.
🔴در چنین شرایطی و در این دنیای رسانه ای شده پس از سرقت BIGDATA (کلان داده ها) و سپس با تجزیه و تحلیل این داده ها، پروپاگانداهای رسانه ای خاکستری و سیاه توسط دشمنان توسط همان سکوها(شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها، اعلان های ابزارهای هوشمند و ...) در سطح #افکار_عمومی مانند یک ویروس شیوع خواهد یافت و نخستین ثمره اش نیز تولید اخبار جعلی و انتشار گسترده آن، ایجاد #ناامنی_روانی و برهم خوردن نظم اجتماعی و ایجاد خسارات فراوان به سرمایه اجتماعی در سطح یک کشور است.
🔴در پروپاگاندای سیاه پیام ها داراي منبعي كذب و دروغين و اطلاعات ارائه شده نادرست، #ساختگي و نيرنگ آميز است. منابع پروپاگانداي سياه خود را خودي و دوست جلوه ميدهند در حالي كه از طرف دشمن اداره ميشوند.
🔴نمونه این نوع #پروپاگاندا را در موضوع شیوع ویروس کرونا که از سمت #آلبانی نشینان و مرکز اعتدال #عربستان و برخی جریانات نفوذی داخل کشور در حال اجرا شدن است را به وضوح می بینیم.
🔴امروزه تعداد زیادی اکانت در توییتر، صفحه در اینستاگرام و کانال و گروه در تلگرام که توسط منافقین و دشمنان اداره می شوند در حال یک عملیات شناختی ادراکی ترکیبی بر روی افکار عمومی ما در #فضای_مجازی_رها_شده، بی ضابطه و بی قانون هستند که متاسفانه هزینه های کشور را در مقابله با این ویروس افزایش داده اند.
ادامه مطلب 👇
🌐 https://basirat.ir/fa/print/321411
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زندگی_به_سبک_آخرالزمان
در این کلیپ، خواهید دید:👇
✅ فلسفه سرگرمی در نگاه رییس جمهور وقت آمریکا...
✅ نسبت #سرگرمی و #دیپلماسی
✅ شهروند یا #مصرف_کننده، مساله این است
✅ادوارد برنایز یهودی که بود؟
✅ مصرف بقدر #نیاز یا بقدر #تمایل؟
✅چاپ عکس کالاها کنار شخصیت های محبوب و #سلبریتی چرا؟
✅ وام، نتیجه یک سبک زندگی خاص و علت غرق شدن بیشتر در #جنگ_تمایلات...
....
@andisheengelabi
⚠️ #سلبریتی_الگوی_مصرف_پست_مدرن
به تعبیر یک نویسنده جامعه شناس، در جامعه معاصر سلبریتی بودن لزوما به این معنی نیست که یک فرد در مقایسه با میانگین افراد آن جامعه از استعداد و مهارت بیشتری برخوردار است، بلکه صرفا به این معنی است که یک نفر بهتر از دیگران توانسته #کالایی را که مردم می خواهند، به خوردشان بدهد. مهم این است که مردم با دیدن آن بتوانند رویایی از آن چه را ندارند، در سر بپرورانند.
به همین خاطر است که با بررسی سلبریتی های هر جامعه می توان به #فرهنگ_توده_ای و شکاف های اصلی آن جامعه در یک دوره مشخص پی برد. چرا که #فرهنگ_شهرت چیزی فراتر از علاقه به آدم های مشهور، انعکاسی از ارزش های جمعی و نمایش رابطه پیچیده میان انتظارات اجتماعی و واقعیت های اجتماعی ـ اقتصادی است.
#تفاوت_سلبریتی_های الان با الگوها و اسوه های سنتی را می توان در خلقیات و روحیات و رفتارهای ارزشی و انسانی و اجتماعی آنها دانست. در دوران ماقبل پست مدرن، کسی که ویژگی های متفاوت تری بلحاظ پهلوانی یا اندیشه ای یا جوانمردی و ایثارگری یا مدیریت و راهبری دینی و اجتماعی و سیاسی و یا مولد بودن در امور اقتصادی و... را داشت، تبدیل به شخصیتی مرجع و معروف می شد و تاثیر رسانه ها حداقلی محض بود ولی الان ویژگی های ظاهری و #سبک_مصرفی و پوششی خاص با حضور حداکثری در مقابل ارباب رسانه و تبدیل شدن به سوژه مصرف رسانه ای باعث شهرت و معروفیت شخص می شود.
📝علیرضا محمدلو
📍تبیین بیشتر مطلب در لینک زیر👇
http://vasael.ir/fa/news/13493/سلبریتی-الگوی-مصرف-پست-مدرن
@andisheengelabi
⭕️عصر الگوریتم ها
🔻 امروزه صدها میلیون نفر از مردم دنیا به الگوریتمهای گوگل اعتماد داند تا به آنها بگوید چه چیزی درست است؛ به الگوریتمهای آمازون اعتماد دارند تا به آنها بگوید چه چیزی بخرند و به الگوریتمهای نتفلیکس اعتماد دارند تا به آنها بگوید چه چیزی ببینند.
🔻در آینده نهچنداندور، ما به الگوریتمهای مشابه اعتماد خواهیم کرد تا به ما بگویند کجا کار کنیم، کجا سفر برویم، به چه کسی رای بدهیم و با چه کسی ازدواج کنیم.”
🔻 #دنیای_الگوریتمها، هم «جذاب» و هم «ترسناک» است! توصیه ما یادگیری سواد رسانه و فضای مجازی است، تا بیشتر با ماهیتِ این «خوف و رجا» تکنولوژی عصر جدید، #هوش_مصنوعی ،الگوریتم و تکنولوژی های جدید بعد آشنا و در برابر آن واکسینه بشویم.
@andisheengelabi
در #جنگ_رسانه_ای دشمن یکبار با بردن مخاطب به ما ضربه میزند یکبار هم وقتی ما برای برگرداندن مخاطب مجبوریم از اصول و فرهنگمان کوتاه بیاییم.
در جنگ رسانهای عقبگرد یعنی شکست.
✍معصومه نصیری
@andisheengelabi
جهان پسا کرونا.pdf
679.5K
#آینده_پژوهی
ویژگی های #جهان_پسا_کرونا
با دیدگاه 9 کارشناس برجسته بین المللی در این باره آشنا شویم...
کوتاه و قابل تامل🤔
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️روانشناسی #فست_فودی چیه؟!
▫️محوریت سرعت در زندگی به #سبک_مدرنیته چه بر سر #خودشناسی و خودسازی آورده است؟!
▫️مدیریت یک دقیقه ای
▫️هفت تکنیک موفقیت در ازدواج
▫️مدیر یک دقیقه ای
چرا اینهمه #سرعت؟
به کجا چنین شتابان؟
چرا سرعت اینهمه #مشتری دارد؟
🎞 @andisheengelabi
📽 #پیشنهاد_فیلم
🔸 مجموعه ای از فیلم های سینمایی با موضوعات داده کاوی، اوسینت، تحلیل #شبکه_های_اجتماعی و #هوش_مصنوعی
دانلود در لینک زیر 👇
https://bigdata-ir.com/فیلم-های-سینمایی-برتر-با-موضوع-داده-کاو/
💢زحمت معرفی و گردآوری این فیلم ها با مجموعه «#بیگ_دیتا» بوده است.
@andisheengelabi
📚نام کتاب: "آمریکایی"
🖋نویسنده: هاوارد فاست
📑انتشارات: اسم
📓تعداد صفحات: ۴۳۲
📖توضیحات:
کتاب «آمریکایی» شرح حال شخصی است که پدر و مادرش از یکی از کشورهای ظاهراً اروپای شرقی، با آن زحمات از اقیانوس اطلس عبور کردند و همراه با مهاجران اروپایی، خودشان را به امریکا رساندند و دنبال شغل و کار و نان بخور و نمیر بودند. ظاهراً در امریکا این طور است که کسی که در آنجا متولّد شود، امریکایی است؛ یعنی شهروند آنجاست. برای آن شخص هم که اشاره شد، شناسنامه ی امریکایی گرفتند؛ با این که پدر و مادرش امریکایی نبودند. در این کتاب، مراحل رشد و تربیت و پیشرفت و دوره ی کلاس قضایی دیدن و قاضی شدن و بالاخره وارد مبارزات انتخاباتی شدن این فرد شرح داده شده است.
#رمان_خارجی
📗📘📙
@andisheengelabi
کرونا با عینک #آینده_پژوهی
#مطالعه_راهبردی
✍️ بعد از عبور از كرونا، كجا خواهيم بود؟
آيا نسل انسان، تحت تاثير اين اتفاق تغيير خواهد كرد؟
اگر شرايط فعلى به مدت يكسال ادامه داشته باشد، چهره شهرها و انسان ها و طبيعت چگونه خواهد بود؟
#ماتياس_هوركس و همكارانش در مركز پژوهشهاى وابسته به موسسه رابرت كخ در آلمان، به اين سوالات به صورت بى وقفه فكر میكنند و تحقيقات گستردهاى را براى پاسخ به اين پرسشها آغاز كردند.
️بىشك جهان امروز تحت اثر اين فراگيرى ويروس، در حال تغيير است. فارغ از تبعات تلخ و كشنده اين اپيدمى، نيمه ديگر اين اتفاق اما شنيدنى است.
هوركس و همكارانش به سه سر فصل اساسى اشاره ميكنند:
️اگر كرونا تا يكسال مهمان اين سياره باشد، ما شاهد تغييراتى شگرفت خواهيم بود. رخدادهايى كه شايد رفتار تازهٔ انسان آينده باشد.
۱. كرونا #فرهنگ_مراودات و تعاملات اجتماعى را تغيير ميدهد.
✒جمعهاى #دوستانه كوچكتر ميشود.
✒حضور و فيزيك افراد جاى خود را به تصاوير #ديجيتال و مجازى ميدهد.
✒دلتنگىها بيشتر میشود و آهسته آهسته اين سيطره تلفنها و دنياى اينترنت، جاى خالى افراد و عزيزانمان را پر خواهد كرد.
انسان، موجودىست كه در طول فرهيختگى اجتماعىاش، نياز به مراودات و #ارتباطات_حضورى و ديده شدنها دارد.
دنياى بعد از كرونا، شاید ميزها و صندلىهای بسيار خالى از حضور خواهند بود.
۲. ويروس کرونا، به ما يادآور مي شود كه سمت روشن #تكنولوژى چقدر حياتى ست. شايد انسانِ پس از كرونا بايد بيش از هر چيز وامدار تكنولوژى باشد.
✒ #سيستم_آموزش انسانى تغيير خواهد كرد.
✒ويدئو كنفرانس ها و #آموزش هاى تحت شبكه اينترنت، سرفصل تازه اى از آينده ى علم و آموزش است.
تمامى #مدارس به ناچار به جديدترين ابزار انتقال علم مجهز خواهند شد و تعاريف بسيارى از علوم آموزشى دچار تحولى بزرگ خواهد بود.
اين اتفاق میتواند به صورت غير مستقيم و بعضأ مستقيم، از نابودى جنگل هاى بسيارى جهت چاپ كتب درسى و آموزشى در سراسر سياره محافظت كند.
۳. كرونا، به طرز شگفت انگيزى #ميانگين_مطالعه افراد سياره را در يكسال افزايش خواهد داد.
✒انسانهاى زيادى براى زنده ماندن مجبور به يادگيرى و خواندن خواهند شد. قرنطينههاى درمانى ويروس کرونا، كتابهاى ديجيتال و خاك خوردهى كتابخانهها را جان دوباره خواهد داد.
✒ويروس کرونا، هنر و #خلاقيت_فردى را به شكل قابل توجهى رشد خواهد داد.
✒هوركس معتقد است در يكسال، صنايع دستى و هنرهاى مبتنى بر فرد، يك رنسانس تازه را تجربه خواهد كرد.
▪️ مركز مطالعات بيولوژيك ميشيگان، متشكل از يك تيم تحقيقاتى محيط زيست شامل بيش از پنجاه دانشمند در زمينه محيط زيست و بيمارى هاى بيولوژيكى، نظر جالب ديگرى دارند:
"كرونا، #حيات_بيولوژيك_سياره را متحول خواهد كرد."
- كاهش بيش از ٢٠٠ ميليون متر مكعب گازهاى گل خانه اى و دى اكسيد كربن.
- پايين آمدن دماى كره زمين در آينده ى نزديك،
- حفظ بقاى بيش از هفتصد گونه ى گياهى و جانورى در صورت حفظ اين وضعيت به مدت يكسال
- #آسمان_هاى_آبى_تر
- كاهش چند صد ميليون تن #زباله ى پلاستيكى،
- افزايش چشمگير #بهداشت_عمومى،
- اختصاص بودجه هاى هنگفت جهانى و احياى سنديكاها و مجامع بهداشت در سراسر جهان براى حفظ انسان،
- بهره مندى عمومى تر كشورهاى فقير دنيا از بهداشت و آموزش،
- در نهايت باور پذيرتر بودن اين ديدگاه كه انسان مالك اين سياره نيست.
▪️تغيير اين نگاه براى بقاى نسل بشر حياتى است. دانشمند ارشد اين تيم تحقيقاتى، از كرونا بعنوان " #يك_تنفس_عميق" اين سياره نام برد. جايى كه شايد حيات سياره آبى به اين اتفاق نياز شديدى داشت.
و پرسش نهايى شايد اين است؛ آيا كوئيد ١٩ ميتواند آن حلقهى گمشده دفاعى اين سياره در برابر موجودى به نام انسان باشد؟!
آکادمی مدیریت استراتژیک
💡 @andisheengelabi
༻﷽༺
امشب شب میلاد علمدار حسین است
میلاد علمدار وفادار حسین است
گر بود علی محرم اسرار محمد
عباسِ علی محرم اسرار حسین است
🌼میلاد قمر بنی هاشم مبارک باد🌼
@andisheengelabi
#اینفوگرافیک
🔻ده گانه قوی شدن در فضای مجازی
معصومه نصیری_کارشناس رسانه
@andisheengelabi
MiladSardaranKarbala1398[04].mp3
4.61M
سرود حماسی حاج میثم مطیعی...
میلاد ابوالفضایل مبارک...
@andisheengelabi
12-sardaran-4.mp3
10.22M
در خونتون احترام، همیشه برام واجبه
خود شما گفتین به ما، جواب سلام واجبه
سلام و تبریک #حضرت_عشق
@andisheengelabi
🔴 سیستم درمان پیشرفته اروپا و آمریکا در حال تصمیم گیری بکاری گیری قانون #تریاژ هستند!
میدانید یعنی چه؟
یعنی به بیماران #کارت_رنگی میدهند که بر اساس آن الویت بندی میکنند چه کسانی مجوز استفاده از درمان و لوازم پزشکی را دارند! دقیقا کاری که در جنگ جهانی اول و دوم کردند،
اینم از پیشرفت پزشکی اشان
امید دانا
پانوشت:
خدا بداد ما #ایرانیان_خارج_از_کشور برسه که #شهروند_درجه_دوم این کشورها محسوب میشویم و احتمالا با یک کارت سیاه (قابل احیا نیست به سردخانه هدایت شود) به سمت محاق هدایتمان میکنند!
@andisheengelabi
🖊 استاد حسن عباسی در صفحه شخصی توییتر خود منتشر کرد:
🔺مبنای ایدئولوژی علمی آمریکا و اروپا در مقابله با #کرونا فرضیه بقاء اصلح در #داروینیسم_اجتماعی است. یعنی آن که قویتر است و توان انطباق با شرایط را دارد باقی میماند و دیگران میمیرند.
🔺مبتنی بر #داروینیسم_اجتماعی غربیها معتقدند که جهان پس از کرونا جهان قویهای باقی مانده است نه ضعیفهای ناتوان. پس روی اسب بازنده شرط نبسته و بیماران کرونایی ضعیف را درمان نمیکنند!
سقوط ایدئولوژیک غرب در همین داروینیسم ضداخلاق و بشرستیز است. پاسخ مدعیان #علوم_انسانی_مدرن چیست؟
🔰@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قاسم_هنوز_زنده_است
مهران رحمانی در برنامه عصرجدید، با نقاشی تصویر سردار #شهیدقاسم سلیمانی و با ادای احترام نظامی مقابل عکس #فرمانده، بار دیگر ثابت کرد که جوان امروز، تشنه تجربه یک #قهرمان_واقعی است.
@andisheengelabi