🔹هشتگهای درباره ایران، چگونه ترند میشوند؟
🔹درباره مرکز اعتدال و کارویژه های آن، چه می دانید؟
🔹چگونه با داده کاوی می توان ذائقه سنجی و مهندسی افکار عمومی کرد؟
🔻نصیری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه با توجه به گستردگی این فضا، سرعت بالای انتقال اطلاعات غلط یا دستکاری شده و به کارگیری مؤثرترین روشهای برای تأثیرگذاری بیشتر در ذهن مخاطب، ما چارهای جز آگاه سازی افراد و توانمندسازی قدرت تشخیص مخاطب نداریم، افزود: در حال حاضر ما در حلقه یک استبداد اطلاعاتی گیر کردهایم و با قرار گرفتن در این فضای تروریسم مجازی، که پلتفرم و رسانه جهانی قدرتمندی در اختیار نداریم، به ما و صدای ما اجازه پیش رفتن و شنیده شدن نمیدهند. بنابراین مخاطب باید توانمندی برخورد کردن با محتوا را داشته باشد و در مواجهه با محتوا و عناوین منتشرشده در فضای مجازی، به این فکر کند که به اشتراکگذاری چنین مطالبی توسط چه کسی، به چه منظوری و با چه اهدافی صورت گرفته است. کاربران در بسیاری از مواقع به راحتی میتوانند با خطگیری برخی توئیتها در فضای مجازی به هدفدار بودن آن جریان پی ببرند.
👉https://www.yjc.ir/00VdAU
@asrehooshmandi
عصر هوشمندی
⭕️استعفای شبانه معاون وزیر بهداشت؛ واکنش کاربران فضای مجازی چه بود؟
🔹درست شبی که قرار است از فردایش محدودیتهای جدید کرونایی به مدت دو هفته اعمال شود، معاون وزیر بهداشت با انتشار شبانه نامهای ضمن طرح این ادعا و اتهام که مدیریت وزیر بهداشت عامل تلفات بالای کرونا در ایران است، استعفا میدهد. استعفایی که در ادامه با کناره گیری نوبخت معاون دیگر وزارت بهداشت نیز همراه شد. البته ادعای این دو معاون وزیر روز قبل از آن نیز توسط محمود احمدینژاد مطرح شده بود؛ گزارههایی که طی ماههای اخیر نیز بارها از سوی رسانههای فارسی زبان خارج از کشور مطرح شد و آنها در یک خط رسانهای ثابت سعی در القای کم کاری تعمدی و ناتوانی مدیریتی در کنترل کرونا به مخاطبان را داشتند و دارند.
🔹اما در میانه نبرد با کرونا آیا افکار عمومی واقعا این استعفاها را با هدف اعتراض به سوءمدیریت و نگرانی برای مردم میدانند یا موضوع ابعاد دیگری دارد که لباس مردمدوستی به تن کرده است؟
📊نگاهی به پربازنشرترین و پرلایکترین محتواهای توئیتر در خصوص این موضوع نشان میدهد مخاطبان درگیر با این محتوا، ادله معاون وزیر را باورپذیر ندانستهاند.
توئیت با این محتوا که «درباره استعفای معاون وزیر بهداشت، طرح دعوای طب سنتی و طب مدرن سرکاریه. ماجرا اینه که معاون مستعفی مدافع نظریه «ایمنی گله ای» بود که مدتی همین ایده رو به روحانی هم القا کرد و نزدیک بود ملت رو به فنا بده. بعد هم بزرگوار ما رو موش آزمایشگاهی کرد و حالا که گندش دراومده، در رفت!» با ۲۳۵ ریتوئیت پربازنشرترین محتوا طی چند ساعت گذشته از استعفای معاون وزیری است که البته برخی منابع خبری نیز گفتهاند پیش از استعفا عزل شده بوده است.
🔹توئیت علیحسین قاضیزاده با این محتوا که «"مدیریت بسیار غلط وزیر بهداشت و رجزخوانی های بی اساس برای واکسنی که وجود ندارد" ؛ این را اپوزیسیون برانداز آنسوی آب نگفته است. اینها سخنان رضا ملک زاده معاون وزارت بهداشت است که دقایقی پیش با استعفا، مدیریت وزیر بهداشت را عامل تلفات بالای کرونا در ایران اعلام کرد.» با ۱۸۵۴ لایک پرلایکترین محتوای کمتر از ۱۲ ساعت گذشته است.
🔹طبق رصد دیتاک کاربران با ۲٫۱ هزار توئیت، ۱٫۴ ریتوئیت و ۱۴٫۳ هزار لایک و با هشتگهای #کرونا، #طب_سنتی، #استعفا، #ملک_زاده و #وزارت_بهداشت به این موضوع واکنش نشان دادهاند.
🔹در تلگرام اما خبر این استعفا را بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. ۱٫۴ هزار پست بعد از انتشار نامه استعفا و ۶٫۶ میلیون بازدید و مورد توجه قرار دادن متن نامه در خبر فوری با ۱۷۲۶۵۲ بازدید، در کنار این روایت که مخالفت معاون وزیر بهداشت با طب سنتی یکی از دلایل جدی این استعفا بوده و عدهای نیز این استعفا را فرافکنی برای فرار از پاسخگویی دانستهاند، واکنش کانالهای تلگرامی بوده است.
🔹از ابتدای پاندمی کرونا گروههایی سعی در تضادآفرینی، تردیدآفرینی و ایجاد ابهامات جدی درباره توانایی مسئولان حوزه بهداشت و درمان در حفاظت از جان شهروندان داشتهاند. استعفای معاون وزیر بهداشت که در ادامه توسط برخی چهرههای سیاسی در قالب توصیه به وزیر برای استعفایش دنبال شد، فارغ از تنازعات درونی که به هر دلیلی ممکن است جریان داشته باشد، بازی با امنیت روانی مردمی است که این روزها متاثر از کرونا و شرایط اقتصادی و ... حال خوبی را تجربه نمیکنند. نمیتوان با استدلال حمایت از مردم استعفا داد اما امنیت روانی مردم را نادیده گرفت. کمک به کاهش تابآوری اجتماعی این روزها توسط هر فرد و نهاد و مقامی پذیرفته نیست.
✍️معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
#دیتاریپورت #دیتاپولیتیک
@asrehooshmandi
برای مقابله با جرایم سایبری؛
نیروی سایبری ملی انگلیس تاسیس شد
💢انگلیس شاخه نیروی سایبری برای مقابله با کودک آزاری، گروه های تروریستی و غیره تاسیس کرد.
💢در حقیقت نخستین نیروی سایبری انگلیس متشکل از مرکز ملی امنیت سایبری، ستاد ارتباطات دولت (GCHQ)، آزمایشگاه علوم و فناوری دفاعی و ارتش انگلیس است.
💢هدف این سازمان فراهم کردن کمکهای پیشرفته فناورانه برای عملیاتهای مختلف جنگی زمینی گرفته تامقابله با استفاده از اینترنت برای کودک آزاری است.
💢به گفته مقامات دفاعی و اطلاعات انگلیس، باتوجه به تهدیدهای حوزه سایبری، نیاز برای ایجاد چنین نیروی متمرکزی افزایش یافته است.
💢طی شش ماه گذشته حملات سایبری علیه زیربنای استراتژیک و تلاش برای هک تحقیقات درباره کووید ۱۹ در انگلیس افزایش یافته است.از سوی دیگر انتشار اخبار جعلی نیز وسیعتر شده است.
💢همچنین به گفته ژنرال پاتریک ساندرز رئیس فرماندهی استراتژیک انگلیس ارتش این کشور ماهانه با ۱۸۰حمله سایبری دست و پنجه نرم میکند.
💢پیش بینی میشود نیروی سایبری انگلیس با۳ هزار پرسنل فعالیت خود را آغاز کند اما تعداد مقرهای آن در سراسر کشور افزایش مییابد.
ایندپندنت
@asrehooshmandi
📌نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان یزد به مناسبت هفته بسیج برگزار می کند:
⭕️ نشست مجازی با موضوع «واکاوای نقش شبکه های اجتماعی در تغییرات سبک زندگی»
سخنران: دکتر معصومه نصیری
«مدرس و پژوهشگر سواد رسانه ای»
⏳زمان: سه شنبه ۴ آذر - ساعت: ۱۹:۳۰
لینک ورود به نشست:
https://bbb.ibasir.ir/b/n7n-x3j-dzg
#هفته_بسیج
#نشست_تخصصی
#سواد_رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد
🆔 @nasra_yazd
🆔 https://instagram.com/nasra_yazd
@asrehooshmandi
💢هر آنچه لازم است والدین درباره #لایکی بدانند
🔹شکاف دیجیتالی والدین و فرزندان و یکته تازی پیام رسان های متنوع و متعدد
https://www.yjc.ir/00VjJm
@asrehooshmandi
هدایت شده از 📚قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سواد_رسانهای 9️⃣3️⃣1️⃣
🔆 ببینید بمباران تبلیغاتی رسانهها، چگونه شما را مجبور میکند حقیقت را منکر شوید و حتی به عقل خودتان شک کنید!
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
💢هوش دیجیتال و ۸ مهارتی که کودکان و نوجوانان باید بدانند
#هوش_دیجیتال مجموعهای از تواناییهای اجتماعی، روانی و تشخیصی است که افراد را قادر به رویارویی با چالشها و انطباق با نیازهای زندگی دیجیتال میسازد. این تواناییها به هشت حوزه بهم پیوسته و گسترده تقسیم میشود.
1️⃣ هویت دیجیتال (Digital identity) :
هویت در دنیای مجازی مفهومی متفاوت با دنیای حقیقی است. یک فرد میتواند یک یا چند شخصیت را به صورت ناشناخته (Unknown) در دنیای مجازی ایجاد کند و برای مدتی با آن ها فعالیت کند و یا بلا استفاده بگذارد و یا حتی آن را بعد از مدتی از بین ببرد بدون اینکه کسی از هویت اصلی آن فرد مطلع شود. این توانایی دربردارنده آگاهیهای لازم جهت مدیریت و آگاهی از حضور شخص در فضای مجازی و تأثیرات ناشی از آن در کوتاهمدت و درازمدت است.
2️⃣مصرف دیجیتال (Digital use) :
مصرف دیجیتال به مدت زمان استفاده از رسانه های دیجیتالی، سلامت و مشارکت در جامعه دیجیتالی تقسیمبندی میشود. مصرف دیجیتال توانایی استفاده از دستگاههای دیجیتالی و رسانهای، ازجمله کنترل استفاده از آنان بهمنظور دستیابی به یک تعادل مناسب مابین زندگی مجازی و حقیقی است.
3️⃣ ایمنی دیجیتال (Digital safety) :
در فضای مجازی همواره وضعیت های خطرآفرین بسیاری همچون آزار و اذیت های سایبری، دروغ و شایعات، افراط گرایی در زمینه های مختلف، محتوای غیراخلاقی، ترسناک، خشونتآمیز و … وجود دارد. ایمنی دیجیتال توانایی مدیریت وضعیت های مختلف مربوط به فضای مجازی و همچنین محتوای مشکلساز و درنهایت جلوگیری از وقوع آنان و محدود کردن این وقایع خطرات را شامل میشود.
4️⃣امنیت دیجیتال (Digital security) :
همواره یکی از مهمترین دغدغههای بشر امنیت بوده است. در دنیای دیجیتال این مفهوم از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است. امنیت دیجیتال عبارت است از توانایی شناسایی تهدید و خطرهای فضای سایبری همچون هک شدن، کلاهبرداری، نرمافزار مخرب و… جهت استفاده از ابزارهای مناسب امنیتی حفظ دیتا. در این بخش محافظت از رمزهای عبور، امنیت اینترنت و امنیت موبایل و اطلاعات شخصی موجود در آنها مورد توجه قرار میگیرد.
5️⃣ هوش هیجانی دیجیتال (Digital emotional intelligence) :
توانایی ابراز همدلی و همدردی با ایجاد روابط مناسب با دیگر افراد در فضای مجازی، هوش هیجانی دیجیتال می نامند. آگاهی اجتماعی و عاطفی، آگاهی از مقررات و هم دلی در این بخش قرار میگیرند.
6️⃣ ارتباطات دیجیتال (Digital communication) :
مهارتهای ارتباطی میان موجودات به خصوص میان انسان ها در همه جای دنیا اعم از مجازی و حقیقی، بسیار حائز اهمیت است. ارتباط دیجیتال به معنای توانایی برقراری ارتباط، همکاری و همدلی با دیگران در جهت استفاده از فناوریهای دیجیتال و رسانهای است.
7️⃣ سواد دیجیتال (Digital literacy) :
مهارت در تفکر منطقی، توانایی دریافتن اطلاعات مناسب، تجزیه و تحلیل، ارزشیابی، بهکارگیری مهارت تفکر نقادانه، اشتراکگذاری، جستجو و ایجاد محتوا. ضعف در تفکر نقادانه میتواند باعث شود که شما سریعتر، در دام اطلاعات نامناسب و گمراهکننده گرفتار شوید این موضوع باعث می شود تحلیلها و درک شما از محیط اطراف، تضعیف شود.
8️⃣ حقوق دیجیتال (Digital rights) :
مفاهیمی مانند حریم خصوصی، مالکیت معنوی، حق کپی رایت و آزادی بیان در دنیای دیجیتالی از اهمیت به سزایی برخوردار است که از حقوق کاربران دنیای دیجیتال محسوب میشود. حقوق دیجیتال به معنای درک این مفاهیم و احترام به حقوق فردی و قانونی کاربران دنیای دیجیتال است.
🆔@asrehooshmandi
🔸 پیام و مخاطبان از نگاه مکلوهان
مارﺷﺎل_ﻣﻚﻟﻮﻫﺎن ﻣﻌﺘﻘﺪ اﺳﺖ #رﺳﺎﻧﻪﻫﺎ ﺑﺎ دادهﻫﺎ ﺑـﻪ ﻣﺎﺳﺎژ #ﻣﺨﺎﻃﺒﺎن میﭘﺮدازﻧﺪ و ﭘﻴﺎمﻫﺎي رﺳﺎﻧﻪای بیآﻧﻜﻪ آﺳﺘﺎنه حسی #ﻣﺨﺎﻃﺒﺎن را ﺗﺤﺮﻳـﻚ ﻛﻨﻨﺪ، وارد ذﻫﻦ آنﻫﺎ میﺷﻮﻧﺪ. ﻣـﻚﻟﻮﻫﺎن اﻳﻦ روﻧﺪ را ﺑﻪﮔﻮﻧﻪای ﺻﺮﻳﺢﺗﺮ ﭼﻨﻴﻦ ﺑﻴﺎن میﻛﻨﺪ: ﭘﻴﺎمﻫﺎی #رﺳﺎﻧﻪﻫﺎ، ﺷﺒﻴﻪ ﮔﻮﺷﺖ آﺑﺪاری اﺳﺖ ﻛﻪ دزدﻫﺎ ﺑﺮاي ﭘﺮتﻛﺮدن ﺣﻮاس ﺳﮓﻫﺎی ﻧﮕﻬﺒﺎن ﺑﻪ ﻛﺎر میﮔﻴﺮﻧﺪ.
مکلوهان ﻣﺨﺎﻃﺒﺎن را اﻣﺘﺪاد #ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی_#ارﺗﺒﺎطی و حتی ﻋﻨﺎﺻﺮی در درون ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی ﺗﻮﺻﻴﻒ میﻛﻨﺪ.
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 مصاحبهای جنجالی با برخی از کارکنان سابق شبکههای اجتماعی پر طرفدار در مستند « معضل اجتماعی »
😕 این کارمندان به چه دلیل از محل کار خود استعفا دادهاند؟
😳 چرا امروزه آنها تبدیل به منتقدین جدی و سرسخت این شبکهها شدهاند؟
@asrehooshmandi
هدایت شده از جنگ شناختی
مجله مغز و شناخت شماره 14.pdf
2.54M
📚فصلنامه مغز و شناخت- شماره ۱۴
📂در این شماره میخوانید:
🔹پرونده ویژه: اقتصاد شناختی
🔸معرفی پروژه جهانی FINGER
🔹هوش مصنوعی، نویسنده آینده!
🔸۱۰ مهارتی که در انقلاب صنعتی چهارم باید کسب کنید
══════🇮🇷═════
با ما در کانال #جنگ_شناختی همراه باشید
@Cognitive_warfare
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گشت و گذار مجازی در جنگل
🔹میخواهید در جنگل ویسکانسین قدم بزنید و اطلاعاتی در مورد گونههای گیاهی بگیرید و ببینید در ۳۰ سال آینده جنگل چه شکلی میشود؟ در گشت و گذاری مجازی با ما همراه شوید.
واقعیت مجازی یا همان «VR» عبارت است از تلاش بشر برای برداشتن مرزهای بین #فضای_واقعی و #فضای_مجازی. سال هاست که محققان به دنبال راهی برای ادغام کردن فضای مجازی و فضای واقعی هستند.
💥با فناوری واقعیت مجازی میتوان این امکان را فراهم کرد تا افراد بتوانند از امکانات و مکان شما به خوبی دیدن کنند. واقعیت مجازی که از آن به عنوان #محیط_چند_رسانه_ای هم یاد میشود، یک محیط شبیهسازی کامپیوتری است که میتواند حضور فیزیکی را در یک محل و در یک دنیای واقعی یا یک دنیای مجازی شبیهسازی کند.
#واقعیت_مجازی آینده دنیا را زیر و رو خواهد کرد.
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣#موشن_گرافیک
🔹با خبر جعلی یا همان فیک نیوزها بیشتر آشنا شوید
🔹این خبرها چه تاثیری بر ایران داشته اند؟
نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی (نسرا)
@asrehooshmandi
💠چطور شبکههای اجتماعی به جنگافزار تبدیل شدند؟
✅نگارندگان کتاب «جنگِ لایک» ادعا میکنند که اکنون شبکههای اجتماعی محلی برای کشمکش جهانی اطلاعات است که میلیونها انسان از دهها کشور دنیا بر روی پلتفرمهای گوناگون برپا میکنند.
شبکههای اجتماعی روش فکری ما، نحوه کسب اطلاعات و چگونگی درک ما از دنیای اطرافمان را تغییر میدهند و چیزی بهنام «میدان نبردِ» جهانی ایجاد کردهاند که در آن ستارههای پاپ مانند تیلور سوئیفت و گروههای تروریستی مثل داعش برای مبارزۀ آنلاین بر سر جلب توجه ما از تاکتیکهای یکسانی استفاده میکنند.
🔰لینک مقاله:
🔗 asrehooshmandi.ir
@asrehooshmandi
🔸 تکنولوژی از چشم فابیولا جیانوتی
من هم مانند همه از فناوری به عنوان ابزاری برای راحت کردن زندگی استفاده میکنم؛ ولی میخواهم به تأثیر منفی آن اشاره کنم.
گاهی #تکنولوژی ما را به برده خودش تبدیل میکند. به عنوان مثال امرزه همه باید با تلفن همراه، ایمیل یا اس ام اس در دسترس باشیم.
من میگویم تلاش کنیم همه فضای زندگیمان را به این چیزها اختصاص ندهیم زیرا این نوآوریها اعتیادآور هستند.
▫️#فابیولا_جیانوتی (۱۹۶۰-)
▫️فیزیکدان ذرات ایتالیایی از ۲۰۱۶ مدیر کل #سرن
▫️مصاحبه با یورنیوز؛ ۳۰ مه ۲۰۱۷/ ۹ خرداد ۱۳۹۶
@asrehooshmndi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی کارشناس BBC ادعای این شبکه درباره هزینههای نظامی ایران را در برنامه زنده به چالش میکشید
🔻هزینههای نظامی ایران از تمامی کشورهای منطقه پائینتر است. این ادعا که باید از هزینههای امنیتی و نظامی بزنیم تا به داخل برسیم اشتباه است.
🔻بر خلاف ادعای پمپئو، محور مقاومت الآن قویتر از زمانی است که ترامپ از برجام خارج شد.
✍️بیداری ملت
@asrehooshmandi
💢روسیاهی برای دروغپراکنها علیه مخارج نظامی ایران به روایت آمار
🔻قابل توجه کسانی که میگویند ایران علیرغم مشکلات شدید اقتصادی بیشتر بودجه کشور خود را صرف امور نظامی میکند.
طبق اطلاعات سازمان جهانی صلح، ایران در میان هیچ یک از ۳ دسته بندی میان ۱۰ کشور اول دنیا در حوزه بیشترین مخارج نظامی کل، بیشترین مخارج نظامی نسبت به جمعیت کشور و بیشترین مخارج نظامی نسبت به تولید ناخالص داخلی جهان قرار ندارد.
☑️بیشترین مخارج نظامی کل در جهان:
آمریکا، چین، عربستان، هند، فرانسه، روسیه، انگلیس، آلمان، ژاپن
☑️بیشترین مخارج نظامی نسبت به جمعیت در جهان:
امارات، عربستان، آمریکا، اسرائیل، سنگاپور، کویت، عمان، نروژ، استرالیا، فرانسه
☑️بیشترین مخارج نظامی نسبت به تولید ناخالص داخلی در جهان:
کره شمالی، لیبی، سوریه، افغانستان، عراق، عمان، عربستان، فلسطین، یمن، امارات
"معصومه نصیری"
@asrehooshmandi
📣#وبکنفرانس_مجازی_برخط
🔹معصومه نصیری_پژوهشگر و مدرس سواد رسانهای
🔹موضوع:جنگ روایت ها
🕰جمعه ۷ آذر ماه ۹۹ - ساعت ۱۹:۳۰
⭕️لینک شرکت در کلاس:
http://video.nasraa.ir/re87rnbji8u1/
@asrehooshmandi
💢 تغییر موقعیت مخاطبان
🔹#مخاطب ديروز در اذهان ارتباطیها موجودی #منفعل و قابل صيد با #پخش_وسيع (Broadcast) بود، اما مخاطب امروز، موجودی #فعال و سنگر گرفته در #پخش_محدود (Narrowcast) است، شكارچی است نه شكارشونده، فرق #اطلاعات و #دانش را درك میكند و واژهها كه هيچ، حتی كوچكترين سمبلها را هم میشناسد، از #زبان شكل نمیگيرد و به زبان، شكل میدهد.
🔹به همين خاطر است كه امروزه مخاطب؛ ديگر يك مفهوم مبتنی بر كميت نيست. به جاي هزار مخاطب فقط ده مخاطب از نوع امروزی داشته باش، آنها بقیه را در كسرهایی از ثانيه مطلع خواهند ساخت.
🔹شايد برای تبيين اين نوع تازه #مخاطبان بايد دنبال واژه ديگری بود كه صرفا مفهوم طرف خطاب را نداشته باشد، واژه مخاطب يك واژه مربوط به ديروز است كه به عادت و به جبر بر زبانهايمان جاريست حال آنكه اكنون آشكارا پای #مخاطبه یا به عبارتی تلاش برای #مفاهمه #دوسویه به ميان آمده است و دوران "من منتشر میكنم تو میپذيری" سپری شده است. اگر تغيير مفاهيم را درك نكنيم، رشد نمیكنيم و اگر رشد نكنيم، ديگر زندگی نمیكنيم.
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺روایت دکتر یونس شکرخواه از مضرات شبکه های اجتماعی
💢از اکتیویست های مبل نشین تا فومو و داروینیسم دیجیتال/ ویدیو را ببینید👆
@asrehooshmandi
🔴 ترور یکی از دانشمندان هسته ای
🔺اطلاعات تکمیلی از نحوه شهادت محسن فخریزاده در شهر آبسرد
🔹این دانشمند برجسته کشور به همراه محافظ خود در ورودی شهر آبسرد مورد تهاجم انتحاری قرار گرفته است.
🔹همچنین اصابت شلیک مستقیم گلوله باعث آسیب شدید وی شده و محافظ او نیز زخمی شده است.
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اولین فیلم از #ترور فخریزاده، دانشمند هستهای کشورمان
🔹محسن فخریزاده دانشمند هستهای کشورمان، عصر امروز جمعه در آبسرد دماوند به وسیله انفجار و شلیک، مورد سوءقصد قرار گرفت .
تلاش برای مداوای فخری زاده و سایر مجروحین ادامه دارد.
🔹ساعتی قبل صدای یک انفجار در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد خبرساز شد. شاهدان عینی یک انفجار و پس از آن صدای رگبار را تایید میکنند. گفته میشود یک خودرو هدف این ترور بوده است.
🔹سه یا چهار تن دیگر در این درگیری کشته میشوند که گفته میشود از تروریستها بوده اند. شاهدات خبرنگار فارس دو جسد در درمانگاه آبسرد و تخت پر از خون فخری زاده را تأیید میکند.
🔸منابع امنیتی ترور فخری زاده را تایید کردند./فارس
@asrehooshmandi
یدیعوت آحارونوت نخستین نشریه اسرائیلی که خبر ترور محسن فخری زاده را منتشر کرد.
"دانشمند هسته ای ایران در تهران ترور شد"
@asrehooshmandi
💢پیوست رسانهای ترور!
🌀پایش رسانههای معاند؛ از ترور تا برجسته سازی روایت دستکاری شده
🔹متعاقب ترور امروز عصر محسن فخری زاده از دانشمندان کشورمان در منطقه آبسرد، که زوایای مختلف آن در حال بررسی است، رسانه های فارسی زبان خارج از ایران در قالب #پیوست_رسانهای_ترور، اقدام به ساخت و ارائه روایت هایی با هدف تطهیر ترور، کاهش حساسیت افکار عمومی و توجیه پذیر کردن این عمل کرده اند.
🔹«پدر هسته ای نظامی»، «چهره مرموز» و «از افراد رده بالای پروژه بمب هسته ای» و « در حال اجرای پروژه بمب هستهای» .... هم اکنون خط روایت رسانههای معاند است.
🔹این رسانه ها در کنار این خط خبری، تاکید دارند ترامپ در مدت باقی مانده اقداماتش را تشدید خواهد کرد!! دوگانه بایدن _ترامپ، برجام یک و دو، بازگشت به مذاکره راه تامین امنیت و... کماکان خط رسانه های معاند است.
معصومه نصیری _کارشناس رسانه
@asrehooshmandi