#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 عصر شیءوارگی زنان!
📌 «به گزارش تلگراف؛ پدیدهای در زبان انگلیسی به تدریج درحال وقوع است که در آن واژگان "زن" و تمام اصطلاحات مربوط به او و ارگانهای بدنش با واژگانی معادلسازی میشوند که محوریت این واژگان انتساب به مردان است. برای مثال اصطلاح واژن با عنوان "حفره پاداش bonus hole!" معادلسازی شده یا اصطلاح مادر به "والد متولد!" تبدیل شده است؛ به جای اصلاح غربالگری سرطان زنان از عنوان "هرکس که دهانه رحم دارد" استفاده شده است!! در مواردی اصطلاح مرد را بدون نیاز به تعریف عنوان کردهاند و زن را با عنوان "یک خلاء که مردانگی ندارد" تعریف نمودهاند!!»
🔹 چه عواملی سبب شده تا جنس زن علیرغم سالیان طولانی که از مبارزات جریانات و نحلههای فمینیستی برای احقاق حق انسانیاش میگذرد، کماکان طفیلیِ تحقیر شده و شیءواره نمود یابد؟! علیرغم امتیازاتی نظیر تحصیل، اشتغال، استقلال و حق مالکیت که زنان غربی در طی مبارزات خود به آنها دست یافته اند اما کماکان نیروی سلطهگر، نظاممند و خزنده در صدد ابقاء شیواره نمودن زن در واژگان هستند و در این راه حتی از ارگانها و اندامهای بدن زن نیز فروگذاری نمینمایند؟!
🔸 به نظر میرسد اقدامات جریانات فمینیستی در راستای احقاق حق انسانی زن، کافی و قابل اثر نبوده است. در جهانبینی غربی که نگاه تک بعدی و صرفا ظاهرگرایانه دارد، بهسان آن نگاهی که ابلیس به آدمی داشت و او را گِل بدبو و بیخاصیت میدید و اصالت روحانیاش را نادیده میگرفت؛ زن نیز در جهانبینی غرب چنین است. علیرغم ایجاد جنبشها و نحلههای فمینیستی متعدد، در چنین جهانبینی طبیعی است که حتی آنچه امتیاز برای زنان قلمداد شده است نیز، امتیازی برای نظام سرمایهداری و مردسالاری غرب باشد. ادبیات و قواعد زبان آن نیز از این قاعده مستثنی نیست. غرب کماکان مسیر شیوارگی زن را میپیماید و زن اگر میخواهد به طور حقیقی به هویت انسانی خود دستیابد، میبایست از ریشه تفکری و اندیشهگانی غرب و نگاه پلشت حاکم بر جهانبینی اش ببُرد و جهانبینی جدیدی را به عنوان ریشه مبانی فکری و عملی خود برگزیند؛ جهانبینی متعالی که در آن زن همانند مرد انسان شناخته شده است. قواعد فکری و زندگیاش را که با جهانبینی غربی عجین شده بود ویران کرده و بار دیگر آنان را براساس جهانبینی اسلامی چیدمان کند. تنها جهانبینی اسلامی است که متعالی است و یارای نجات زن از تفکرات پوچ غربی دارد.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
23.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #اختصاصی
♦️#نشست || هویت زن در جمهوری اسلامی؛ از گفتمان تا میدان
برگزار شده در: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
🎙دکتر فریبا علاسوند
✔آیا الگوی سوم فقط در نسبت با زن مسلمان تعریف میشود یا زن غربی هم در آن میگنجد؟!
📻فایل کامل صوتی
📺فایل کامل تصویری
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞صدای برخی زنان آمریکایی از تبلیغات فیلمسینمایی باربی توسط فمینیستها در آمد!
📌" در بخش نظرات خبرگزاری گاردین برخی از کاربران در نقد به تبلیغات گسترده بسیاری از فمینیستها در مدح و ستایش فیلم سینمایی باربی متذکر شده اند که این تبلیغات نه در راستای بهبود وضعیت زنان بلکه در راستای کسب بیشتر سود شرکت Mattel میباشد. آنها به نوعی فمینیستها را متهم به آن کردند که به دلیل توجه به سودهای شخصی خود بهبود وضعیت جمعی زنان را فدا کردهاند. "
🔸️سوالی که در میانهی خواندن نظرات انتقادی کاربران به تبلیغات مصرف زدگی و سودجویانهی فمینیستها برای فیلم سینمایی باربی به ذهن متبادر میشود، این است که چه اتفاقی برای این جریان و نحلههایش افتاده که سرمایهدارانی چون شرکت تولید عروسکهای باربی Mattel برای احیای سود و سرمایههایش و بازگشت به کانون توجهات زنان، از این جریان و فمینیستهای فعال در این جریان استفاده میکند؟!
🔹️تعداد قابل توجهی از زنان آمریکایی که خود به کلافگی از حرکت در دورباطل تنانگی و بدنمندی رسیدهاند یکی از علل این خستگی را در عروسکهای باربی میدانند که مبلغ تنانگی و ابژگی زنان و دختران میباشند و آرامش حقیقی را از آنان سلب نموده است!
چگونه نویسندگان فمینیستی که خود نیز در اظهاراتشان این نفرت را از باربی داشتند به یکبار تغییر موضع میدهند آن هم در فاصله بسیارکوتاهی از اکران این فیلم؟!
🔸️چنین پیشبینی میشود که جریان فمینیسم و تمام وابستگان نظری و درصحنهی میدانی آن، سقوط آزاد محسوسی را در میان زنان به زودی تجربه خواهند نمود و این سقوط آزاد به دلیل افزایش شکافهای نظری و عملی فمینیسم با مسائل حقیقی زنان، راهکارهای رفع آنان و در نظرگرفتن سود شخصی خود میباشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
🔳آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
▪️حجاب حتی در نشستهای تخصصی هم ناشناخته است| صغری عاشوری
🖇اینجا بخوانید
▪️حجاب و حق امنیت اجتماعی| فرزانه عبدالوهاب
🖇اینجا بخوانید
▪️پوشش مردان و امنیت اجتماعی زنان| زهرا میرزایی و سیده فاطمه نعمتی
🖇اینجا بخوانید
▪️استثمار زنان، آبادگرِ دنیای رو به زوالِ قدرتمندان| مهدیه شادمانی
🖇اینجا بخوانید
▪️اربعین امدادالهی در عصر جدید| تعلیقات
🖇اینجا بخوانید
▪️حجاب و معانی هویتبخش| سید یاسر طاهررحیمی
🖇اینجا بخوانید
▪️باربی، فیلم کمدی فانتزی آمریکایی| راحله کاردوانی
🖇اینجا بخوانید
▪️خاطرات خارج از کشور(قسمت۳)| فرشته روحافزا
🖇اینجا بخوانید
▪️پویش مردوارگی زنان در سایه تمدن مردسالاری غربی| زینب نجیب
🖇اینجا بخوانید
▪️آسیبشناسی جامعه پذیری حجاب| مرتضی زین آبادی
🖇اینجا بخوانید
▪️مصطفی تمام زندگیام بود| همسر شهید مصطفی صدرزاده
🖇اینجا بخوانید
▪️درآمدی تاریخی بر الگوی سوم زن| ابوالفضل اقبالی
🖇اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
هدایت شده از جهان بانو
#فراخوان
اولین سوگواره ادبی هنری «مرثیههای زنانه محرم»
⚜این مسابقه با محوریت نگاهی به حضور فعال و موثر بانوان در آیینهای عزاداری در شش بخش مختلف مطابق با شرایط و مقررات گفته شده در اعلان، برگزار میگردد.
📭مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریور ماه
🏴همراه با جوایز نفیس و ارزنده همچون کمک هزینه سفر زیارتی عتبات عالیات
🏷️ مراجعه به آدرس زیر، ثبتنام و بارگذاری اثر
👉 https://jahanbanou.ir/moharram
🔖 یا ارسال اثر به آیدی جهان بانو
👉 @jahanbanou
🖇 آثار برگزیده در نمایشگاه مجازی مرثیه های زنانه محرم با ذکر نام شرکت کننده منتشر خواهد شد.
🪐 به کانال جهان بانو بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/1999044732Cc43266076c
هدایت شده از آکادمی دختران سپید
🔸اولین سوگواره دختران عاشورایی
🔺در قالب های عکاسی و روایتنویسی
➕مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۲
👒 همراه با جوایز نفیس نقدی و غیر نقدی برای دختران نوجوان ایران
➕علاقمندان می توانند آثار خود را به آی دی @sepid_admin ارسال نمایند و یا در فرم ارسال آثار سایت بارگزاری کنند .
▫️آثار هنری منتخب در سایت و شبکههای اجتماعی آکادمی دختران سپید با ذکر نام شرکت کننده منتشر خواهد شد.
🔹فرم ارسال آثار
✨آکادمی دختران سپید✨
╭─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╮
ایتا | اینستاگرام | سروش | بله
╰─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╯
✨ شماره صفر فصلنامه اقلیما منتشر شد.
مدیر مسئول: مهدی تکلّو
سردبیر: فائزه اسکندری
مشاور سردبیر: صفوراسادات امینجواهری
شماره صفر فصلنامه اقلیما
مجلهی تخصصی زن، جنسیت و جامعه
160 صفحه
پرونده: «زن مسلمان ایرانی و مقولهی الگو»
+ یادنامهی مرحوم طاهره صفارزاده
❇️ توضیحات بیشتر و سفارش (کلیک کنید)
اثری از «دفتر مطالعات جنسیت و جامعه»
Gesostu.ir . @gesostu_ir
📗@Eqlima_Mag
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞باربی فمینیسمی
📌" به گزارش پایگاه خبری تحلیلی conversation, در پی تولید فیلم سینمایی باربی و آغاز اکران آن، نویسندگان فمینیست مختلفی در رابطه با آن اظهار نظر کردهاند. وجه اشتراک نظرات اظهار شدهی تمام این نویسندگان آن بوده است که معتقد بودند باربی در ابتدای عرضهی خود در بازار صرفا زنان را به جنس دوم شدگی تشویق میکرد و این کار با سوق دادن آنان به تنانگی و دور نمودن آنان از مباحث علمی چون ریاضی پیگیری میشد به طوری که پسران باهوش و دختران صرفا زیبا هستند. اما آنان معتقدند فیلم سینمایی باربی روندی برخلاف روند چندین ساله عروسکهای باربی را در پیش گرفته است و زنان را به سمت و سوی انرژی دخترانه سوق داده است. در این میان برخی از این نویسندگان از بابت وجود نمادهای LGBTQp در فیلم سینمایی باربی بسیار ابراز خشنودی کردهاند."
🔸گزارش خبری فوق بیش از آنکه مبین نظری علمی و تحلیلی باشد مبین نظرات تبلیغاتی برای جذب مخاطب توسط سلبریتیها و افراد مشترک المنافع است.درست به ماننده آنچه در کشور خودمان حول تبلیغات مواد غذایی و لبنی در سالهای اخیر توسط چهرههای نام آشنا میدیدیم. در این تحلیل برخی از نویسندگان فمینیست قبل از مشاهدهی فیلم نظرات خود را مثبت اعلام کردند که این خود یکی از ادلهی غیرحرفهای بودن و سوگیری نظر به دلیل آنکه نویسنده و کارگردان این اثر یک فمینیست است میتواند باشد.
🔹تعداد قابل توجهی از زنان آمریکایی که خود به کلافگی از حرکت در دورباطل تنانگی و بدنمندی رسیدهاند یکی از علل این خستگی را در عروسکهای باربی میدانند که مبلغ تنانگی و ابژگی زنان و دختران میباشند و آرامش حقیقی را از آنان سلب نموده است!
چگونه نویسندگان فمینیستی که خود نیز در اظهاراتشان این نفرت را از باربی داشتند به یکبار تغییر موضع میدهند آن هم در فاصله بسیارکوتاهی از اکران این فیلم؟!
🔸نکتهی دیگر آنکه این تحلیل حاکی از نظرات "من محورانه" است نه جامعهشناسانه که کلیتی از زنان جامعه و تاثیرات عروسکهای باربی بر سبک و سیاق فکری، رفتاری و اخلاقی دختران و زنان را حتی در ایالات متحده آمریکا مورد بررسی قرار دهد و نسبت فیلم اکران شده باربی با آسیبهای اجتماعی زنان آمریکایی را بررسی نماید. این نوع کنش و تحلیل فارغ از سوگیرانه بودن، به دلیل غیر مسئولانه بودن نگاه تحلیلگرانش و توجه به "من" فردی خود نه "ما" جمعی زنان آمریکایی، خود سبب ساقط شدن ارزش تحلیل و حتی فیلمسینمایی که چنین تبلیغ گسترده و البته توخالی را به دنبال داشته است، شده است. این اتفاق گمانهزنیهایی مبنی بر ابزار شدن فمینیسم برای سرمایهداری را نیز تقویت کرده است، کما اینکه زنان تحلیلگری از سقوط جریانها و نحلههای فمینیسم به عنوان راه حل نجات زنان از انقیاد مردسالاری خبر دادهاند. این نظر پس از تبلیغات زنجیرهای عدیده فمینیستها برای فیلم سینمایی باربی بوده است
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر
#مسابقه
#اختصاصی
▪️اولـیــــن ســـــوگــواره هنــــری و ادبــــی
با عنوان «مرثیـــــههـــای زنــــانه محــــــــرم»
📅 آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۴٠۲/٠۶/۱۵
🎁 به همراه کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و هدایای متبرک آستان مقدس حسینی
👈 جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
🌐پایگاه بین المللی جهان بانو
➡️ https://eitaa.com/joinchat/1999044732Cc43266076c
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
▪️"شبی که ماه کامل شد"
ساخت ایران
تولید ۱۳۹۷
(داستان این فیلم در مورد دختری تهرانی به نام فائزه است که درگیر عشق پسری بلوچ به نام عبدالحمید ریگی میشود.)
▪️"ماریلین مونرو و نوارهای نشنیده"
ساخت آمریکا
تولید۲۰۲۲
( موضوع این فیلم مستند در رابطه با رمز و رازهای پیرامون مرگ ناگهانی مارلین مونرو است که به واسطهی نوارهای ضبط شده از او قابل درک میشوند.)
♦️یادداشت:
▪️"داستان شیب تند و قله"
نویسنده علی مهدیان
🖇 مطالعه
▪️"حجاب در نگرش مردم، آیا قانون حجاب باعث حجاب گریزی مردم شده است؟"
نویسنده دکتر ابوالفضل اقبالی
🖇مطالعه
♦️کتاب:
▪️" تاثیر فمینیسم بر فروپاشی حکومتها"
نویسنده: برایس کریستنسن
ترجمه: آزاده وجدانی
انتشارات: نشر معارف
▪️" موکب آمستردام"
نویسنده: بهزاد دانشگر
انتشارات: عهد مانا
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
▪️"رازهایی که مرگ ماریلین مونرو از هالیوود برملا کرد"
🖇 مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی یا دیدنیهایی در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتونید با ما درمیان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|