عصر زنان
▫️یکشنبههای مهارتی_تحلیلی فکرت؛ 💠 گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی (این هفته ویژه بانوان نویسنده)
🔺 قابل توجه بانوان علاقمند به نویسندگی🔺
🚨 انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکدهٔ الهیات دانشگاه علامه طباطبائی(ره) برگزار میکند:
🔰 نشست علمی با موضوع *حجاب در دستانداز قانون*
🔹 با حضور
*دکتر ابوالفضل اقبالی*
*دکتر منصور میرسعیدی*
🕙 زمان: شنبه ۱۶ اردیبهشت| ساعت ۱۰
📌 حضوری / مجازی
✅ @mostaghelatu
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نقد_فیلم | #اختصاصی
♦️ «مَلی و راههای نرفتهاش» فیلم خشونتآمیز و دردناکی.ست، میشود گفت که این فیلم مسیر «دوزن» را ادامه میدهد؛ مردی که به دلیل شکهای نابجایش همسرش را کتک میزند.
📽 نقد فیلم «ملی و راههای نرفتهاش»
🔸 کارگردان: تهمینه میلانی
🔸 سال ساخت: ۱۳۹۵
🔸 نقدنویس: افشین علیار
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#اختصاصی | #خبرنامه
🗞 تاریخ نکبتبار زنان کره جنوبی
♦️ در پس پردهی پیشرفت ها و شادیهای نمایشی کیپاپهای کرهای اشکها، سوء استفادهها، قتلهای زنانی نهفته است که رسانههای کرهی جنوبی سرپوش مشخصی بر روی آنها قرار داده است تا صنعت پولساز کیپاپ اش ورشکسته نشود.
🖇 مطالعه یادداشت کامل
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#اختصاصی | #خبرنامه
🗞 تاریخ نکتبار زنان کره جنوبی
♦️ «به گزارش نیویورک تایمز، کرهی جنوبی زنانی کرهای را حتی سالها پس از پایان جنگ کره مجبور به روسپیگری برای سربازان آمریکایی مینمود. حتی مقامات کرهی جنوبی در راستای انگ زدایی و ترغیب زنان کرهای به انجام خدمات جنسی به سربازان آمریکایی و حتی سربازان کرهی جنوبی باعنوان "جان فدا کردن برای وطن" تلقین مینمودند. اما این جان فداهای وطن، زمانی که مبتلا به بیماری مقاربتی میشدند، محبوس میگشتند تا دیگران را آلوده نسازند.»
🔹 پیشرفتهای کرهی جنوبی خصوصا در تولیدات رسانهای که طی ده سال گذشته ارائه کرده است ذهنیتی برای جوانان و نوجوانان کشورهای مختلف دنیا بوجود آورده است مبنی بر آنکه کره جنوبی کشوری شاد و پیشرفته با فرهنگی قابل تقدیر است. اما کسی از تاریخ کرهی جنوبی و آنچه بر زنان این کشور گذشته است سخنی نمیگوید!
🔸 کشوری که در تاریخ آن زنان، ابزار جنسی در جهت تامین منافع حاکمانش قرار میگرفتند. اگرچه نیویورک تایمز از واقعیت تلخ بی ارزشی زن در کرهی جنوبی و تاریخ آن پرده برداشت اما تمام حقیقت این نیست. دولت آمریکا که خود را مالک مطلق انسانها میداند اجازهی تام به سربازان خود در رفتارهای خشن با زنان روسپی کرهی جنوبی تحت اختیارشان را داد به قدری که از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۰۴ با اثبات قتل ۱۱ زن روسپی کرهجنوبی سربازان آمریکایی متهم شناخته شدند! کماکان پایگاههای آمریکایی در این کشور وجود دارند، سالیانه رزمایشهای مشترک برگزار میکنند و کماکان زنان قربانی نگاه ابزاری کره جنوبی و آمریکایی ها میشوند!
🔹 در پس پردهی پیشرفت ها و شادیهای نمایشی کیپاپهای کرهای اشکها، سوء استفادهها، قتلهای زنانی نهفته است که رسانههای کرهی جنوبی سرپوش مشخصی بر روی آنها قرار داده است تا صنعت پولساز کیپاپ اش ورشکسته نشود. طبیعی است وقتی بیشترین مخاطبین کیپاپ که دختران هستند متوجه نگاه جنسی زدهی حاکم در کرهی جنوبی در مواجهه با زنان و دختران شوند و شرح حال زنان روسپی قربانی را بخوانند تزویر و دروغ شادی و پیشرفت تلقین شده کرهی جنوبی را پس بزنند!
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
▫️یکشنبههای مهارتی_تحلیلی فکرت؛ 💠 گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی (این هفته ویژه بانوان نویسنده)
♦️ این گعده نویسندگی، تنها یک دورهمی ساده نیست!
♨️ ما میخواهیم بستری ایجاد کنیم که:
▫️با بانوان نویسنده و دستبهقلم تعامل و آشنایی داشته باشیم؛
▫️ از بانوان علاقمند و مایل به فعالیت در حوزه زنان حمایت کنیم.
▫️همچنین، فعلا بستر مجازی برای شرکتکنندگان در نظر گرفتهنشده، ولی برای بزرگوارانی که امکان شرکت حضوری ندارند نیز برنامههایی خواهیم داشت.
🍃 سپاس از توجه و همراهی شما🍃
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#بازنشر
♦️این هم تصویری از ایران است...
✍🏼| دکتر علیرضا زادبر
دکتری علم سیاست، گرایش مسائل ایران
🔸 برای آیت الله خامنه ای
پیش از انقلاب زیرساخت و امکانات برای ورود دختران به ورزش حرفه ای و قهرمانی وجود نداشت. ضمن اینکه حکومت به ورزش زنان نمیپرداخت در خانوادهها و جامعه سنتی ایران یک مانع عرفی برای ورود دختران به ورزش وجود داشت. شاید بتوان گفت طبیعی بود و جامعه برنمی تافت.
🔹 پس از انقلاب، از ابتدای دهه هفتاد دو اتفاق شکل گرفت: آغاز ساخت زیرساختها و فراهم نمودن امکانات برای حضور زنان در ورزش حرفهای و قهرمانی. بسیاری از فدراسیونها و تیم های ورزشی دختران در سنین مختلف شکل گرفت. اما مانع دوم کماکان پابرجا بود. هم از جهت قانونی و هم از لحاظ عرف سنتی فضا برای ورود زنان به ورزش قهرمانی فراهم نبود. عدهای تا تکفیر و رد حضور زنان در ورزش پیش رفتند. باید فضای فرهنگی تغییر پیدا میکرد، مقدمه آماده سازی فضا برای ورود زنان در ورزش حرفه ای نیازمند حمایت فرهنگی بود. دیگر مساله فقط ساختن سالن ورزشی یا امکانات نبود. دولتها میخواستند اما فضا پیش نمیرفت. این سد را آیت الله خامنه ای شکست.
🔸 شاید دختران امروزی که در عرصههای بین المللی مسابقه میدهند، مدال و قهرمانی می آورند اطلاع نداشته باشند که در اواخر دهه هفتاد چه فضا و فشاری وجود داشت و چگونه هر سال آیت الله خامنه ای با برگزاری دیدار ورزشکاران خانم، تمجید از زنان ورزشکار و مدل آوری آنان، ارسال پیام برای قهرمانی زنان، جامعه و حکومت را به سمت حمایت از حضور زنان سوق داد.
🔹 تصویری که از آیت الله خامنه ای برای نسل امروز ساختهاند این نکات را دربرندارد. این دختران جوان هم دختران ایرانند.
📽 ویدئو: تیم هاکی روی یخ دختران ایران به نیمه نهایی آسیا رسید.
📌 به نقل از: کانال علیرضا زادبر
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@astezanan_ir|
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #خبرنامه
♦️ ابراز همدردی سلبریتیها در رابطه با حادثهای که در سبزهوار برای شهید الداغی به وقوع پیوست با تعلل قابل توجهی همراه بود، اما این ابراز همدردی به صورتهای عجیب و تأسفباری از جانب سلبریتیها به وقوع پیوست.
🖇 مطالعه یادداشت کامل
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#اختصاصی | #خبرنامه
🗞 همدردی مشروط!
♦️ «طی مصاحبهای که با خانوادهی شهید الداغی انجام شد، همسر و مادر شهید از انتشار عکسهای خصوصیشان توسط سلبریتیها و معاندینی چون مصی علینژاد اعلام نارضایتی نمودند و این کار را خلاف انسانیت و مسلمانی دانستند.»
🔹ابراز همدردی سلبریتیها در رابطه با حادثهای که در سبزهوار برای شهید الداغی به وقوع پیوست با تعلل قابل توجهی همراه بود، اما این ابراز همدردی به صورتهای عجیب و تأسفباری از جانب سلبریتیها به وقوع پیوست.
🔸 انتشار عکس از لحظات خانوادگی و خصوصی شهید و همسرش که سبب ناراحتی خانواده و همسر شهید شده است؛ استفاده همزمان و یکشکل برخی سلبریتیها از عکس دونفرهی شهید و همسر ایشان به گونهای که این پیام را به مخاطب میدهد، که در دستهبندی تفرق آفرین سلبریتیها در راستای معاندین، زن و پوشش او به عنوان نشانهای است که مشخص میکند خانواده خصوصاً مرد در مقام همسر در کدام دسته قرار میگیرد!
🔹 انگارهای زشت و حقیرانه که اولا تعلل در ابراز همدردی سلبریتیها و ثانیا استفادهی متحدانه آنان از عکس خصوصی همسر شهید الداغی و ثالثا همراستایی با معاندینی چون مصی علینژاد صحت وجود این نگرش را درمیان سلبریتیها تقویت میکند!
🔸 سنگ محک صداقت و درستی هر شخص، دسته، تفکر و گروهی در اعمال و رفتارشان است و شاهد آن هستیم که موضع سلبریتیها در مواجهه با «زن»، «شهید»، «ناموس» و «غیرت» نگاهی نازل است. ذات نگاه ماتریالیستی اینگونه است که انسان را بر اساس جسمش میبینند و بر این اساس زن دونمایه، نشانه و ابزاری در جهت ترقی و حتی شناخته شدن مرد معرفی میشود.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
▫️یکشنبههای مهارتی_تحلیلی فکرت؛ 💠 گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی (این هفته ویژه بانوان نویسنده)
📝 گعده بانوان نویسنده؛ هماکنون
✅ با حضور استاد ارجمند حجتالاسلام جواد محدثی
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه |#اختصاصی
🗞 زنان متجاوز!
♦️ «به گزارش خبری latestly.com در سال ۲۰۲۳، زن معلمی در دبیرستان نیکسا از ایالت میسوری آمریکا، در ازای دادن نمرات خوب به یک دانشآموز ۱۶ ساله تجاوز کرد.
به گزارش خبرگزاری دیلی میل یک معلم زن به تازگی لب به اعتراف گشوده است که با دانشآموز ۱۶ سالهی خود در ماشین شخصی خودش رابطهی جنسی داشته است.
خبرگزاری ABC newes گزارش داد که معلم زن۳۰ سالهی تربیت بدنی سابق WA اعتراف نمود که دختری را در این مدرسه مورد آزارهای جنسی خود قرار داده است.»
🔹 اخبار ارائه شده از تجاوزات جنسی معلمین زن که قربانیان دانشآموزان پسر و دختر بودهاند حکایت عجیب و نامعمولی در جوامع غربی نیست. نگاهی ساده و کلی به اخبار گزارش شده حول عنوان "Female Teacher Sex Offenders" به معنای «معلم زن مجرم جنسی» پرده از روی این پدیدهی تأسفبار بر میدارد.
🔸 پدیدهی تجاوز معلمان اعم از زن و مرد به دانشآموزان نمایانگر باطل بودن نظریهپردازیهای انجام شده حول «آزادی جنسی»، «حق برابری» و «حق تسلط بر بدن» است. نظریهی آزادی جنسی در راستای تأمین حقوق جنسی زنان و مردان ارائه گردید اما آیا اعطای آزادی بی هیچ چارچوب شرعی و قانونی تأمینکنندهی حقوق جنسی است؟! اگر پاسخ به این سوال مثبت است پس چرا شاهد تجاوزات متنوع میان زنان و مردان هستیم به طوری که حتی معلم شأن آموزشی خود و شأن آموزندگی دانش آموزش را برای تخلیهی نیاز جنسیاش لگدمال میکند؟!!
آیا انسانی که حقوق جنسیاش تأمین شده است چنین رفتاری را از خود بروز میدهد؟!
🔹 برابری، در گعدهی تناقضنمای استاد و شاگرد آنقدر نبودش ملموس است که شاهد آن هستیم شاگرد یارای ایستادن در مقابل هوای نفس استادش را ندارد، به طوری که حریم جسمانیاش توسط استاد مورد هتک قرار میگیرد.
🔸 خلاصهی مطلب آنکه سرابی که به نام آزادی، حق تسلط بر بدن و احقاق حقوق جنسی زن از تفکرات غرب بر آمده است خود پای ثابت نقض آزادی انسان، عدم تسلط بر بدن و تضیع حقوق جنسی زنان و مردان شده است. تجاوز با عنوان آزادی وجههی قابل پذیرشی مییابد امادر حقیقت به سلب آزادی متجاوز و شخص مورد تجاوز میانجامد، متجاوز به امید تامین شدن نیاز جنسیاش زیر سایهی نظریات حقوق جنسی و لیبرالیسم دست به این امر میزند اما نه تنها نیازش مرتفع نمیشود بلکه افسار گسیخته نیز میگردد.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
▫️یکشنبههای مهارتی_تحلیلی فکرت؛ 💠 گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی (این هفته ویژه بانوان نویسنده)
#گزارش | #اختصاصی
▪️ استاد محدثی در گعده نویسندگان باشگاه فکرت؛
فکر کردن را از مرحوم علامه مصباح یزدی آموختیم
♦️ عناوین مهم سخنان حجت الاسلام جواد محدثی در دومین گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی:
🔸 من از شاگردان مرحوم علامه مصباح بودهام و حقیقتاً باید بگویم که فکر کردن را از ایشان آموختیم.
🔸 دور هم بودن و نقد و بررسی مقاله و نوشته در رشد قلمی انسان چه از نظر تکنیکی و چه محتوایی کمک شایان توجهی می کند.
🔸 از اول انقلاب با نشریات بسیاری همکاری داشتهام که شاید بالغ بر پنجاه نشریه باشد و مجموع مقالاتم تا امروز بیش از 3 هزار مقاله بوده با این توضیح که برخی یادداشت کوتاه بوده و برخی دیگر در زمره مقالات تفصیلی به شمار می رفتهاند و با این وجود هنوز هم مشغول نوشتن هستم.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند:
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
لایحهی ارتقای امنیت زنان؛ فرصتها و تهدیدها
♨️ نشست سوم:
▫️دکتر سمیه سادات حسنی حلم
▫️ حجتالاسلام محمدرضا کدخدایی
📅 زمان: ۵شنبه ۲۱ اردیبهشت
🕰 ساعت ۱۰
✅ امکان حضور ویژه مخاطبین تخصصی، به تعداد محدود فراهم خواهد بود. برای ثبتنام و اعلام حضور به آیدی زیر مراجعه فرمایید:
🔹 @Es_shafiee
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
May 11
#رصد_نامه
✅ آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزهی زنان و خانواده گذشت؛
📌 افتخارآفرینی در سه عرصه حضور زن|رهبر معظم انقلاب
🖇 اینجا بخوانید
📌 علت و فلسفه پیدا شدن حجاب| شهید مطهری
🖇 اینجا بخوانید
📌 باید زیست عفیفانه را تبیین کنیم| عبدالحسین خسروپناه
🖇 اینجا بخوانید
📌 نقاب الفاظ مقدس| محسن قنبریان
🖇 اینجا بخوانید
📌 الگوی سوم زیستن| دکتر ابوالفضل اقبالی
🖇 اینجا بخوانید
📌 مروری اجمالی بر غزوه بنی قینقاع| حجتالاسلام حسن شفیعی کمال آبادی
🖇 اینجا بخوانید
📌 چرا بررسی مقوله سبک زندگی زنان در شبکههای اجتماعی ضروری است؟!| صغری عاشوری
🖇 اینجا بخوانید
📌 نگاه نو به زن در خط سوم| فاطمه امی
🖇 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از فکرت
🔘#محفل | #نشست
چهارمین محفل گفتوگو محور فکرت با موضوع:
✅ گِره حجاب؛ بازفهمی و بازطراحی
با حضور؛
مهدی جمشیدی، پژوهشگر فرهنگ
زمان: چهارشنبه،۲۰ اردیبهشت ماه۱۴۰۲، ساعت ۱۶:۳۰
مکان: قم، بلوار بسیج، نبش خیابان نجفزاده.
♦️پخش زنده از کانال فکرت در ایتا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
https://eitaa.com/joinchat/4114284562C3b2a6d7655