وَ مَن یَتوکَل عَلیاللٌهِ فَهُوَ حَسبُه ...
دَستَمو رها نَکُنیا بِحَقِّ فَاطِمَةَ ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یل ام البنین عباس(علیه السلام)..
🍃
التماس دعای فرج
@ax_mazhab
https://t.me/ax_mazhab/12762
يا فاطِمَةُ الزَّهْراءُ ، يَا بِنْتَ مُحَمَّدٍ ، يَا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ ، يَا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكِ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا ، يَا وَجِيهَةً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعِي لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛
بحق فاطمه(سلام الله علیها) عجل لولیک الفرج😭😭😭💔🍃
زیارتنامه حضرت زهرا(سلام الله علیها)
البته جملات مستحبی دیگر هم در ادامه داره
فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ ۱۵۲ بقره
#التماس_دعای_فرج
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
هدایت شده از به غربت مهدی خدایا العجل
1_33132762.mp3
1.22M
🍃دعای عهد
نوای:استاد فرهمند
التماس دعای فرج
اللهم عجل لولیک الفرج
@ax_mazhab
یارب الزهرا بحق الزهرا اشف صدر الزهرا(سلام الله علیها) بظهور الحجه😭😭🤲
هدایت شده از مشاوره محسن پوراحمد خمینی
#داد_زدن_بر_سر_فرزندان
باسلام وعرض ادب خدمت شما
من خانمی 32ساله هستم.یه دختر 6 ساله یه پسر17ماهه دارم. ازشماکمک میخوام.متأسفانه من بیش ازحد سربچه هام دادمیزنم.سرکوچکترین اشتباه بهشو مخصوصا دخترم دادمیزنم.جوری شده که دخترم به حرف اومده و از من گلایه میکنه که بسه چراانقدرسرم دادمیزنی خسته شدم از دست فریادهات اعتماد به نفس نداره دخترم.از من خیلی میترسه. خیلی هم دوسم داره. و از این موضوع خودم بیشترازهمه رنج میبرم. صبح که میشه به خودم قول میدم که امروز میخوام مهربون باشم ودادنزنم اما تا اتفاقی میفته که باب میلم نیست داد میزنم و شب که میشه از خودم و رفتارهام متنفر میشم. گریه میکنم و خودم رو سرزنش میکنم. اصلا کتک نمیزنم فقط بدترازکتک داد میزنم. توروخدامنوراهنمایی کنید.خسته شدم ازخودم.خدا خیرتون بده. واینکه راهکارهایی درمورد اینکه چطور زیاد بخندیم. من هم کم حرفم و کم میخندم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌹از همراهی شما با کانال همسران خوب سپاسگزارم.
⚛نکته مهمی که در رابطه با والدین و فرزندان بسیار تاکید میشود حفظ روابط عاطفی هست. رفتارهایی نظیر دادن زدن؛ امرو نهی افراطی؛ گیر دادن؛ کتک زدن و... روابط عاطفی شما و فرزندتان را خدشه دار میکند.
در این مسئله مهم؛ شما باید تفکر کنید. و عواقب این رفتار را متوجه باشید.
⚛داد زدن شما بر سر کودکتان سه اثر سوء دارد :
❄️1_الگوگیری از رفتار شما : شما هر چقدر داد بزنید فرزندتان هم از شما الگو میگیرد و همین رفتار را با داداش کوچکترش و یا در مدرسه با همکلاسی خود خواهد داشت.
❄️2_دادن زدن بر سیگنال های مغزی کودک اثر میکند و به همین دلیل اثرپذیری کم میشود. خیال نکنید که هر چه بیشتر داد بزنید اثرپذیری بهتر میشود.
❄️3_دادن زدن یک نوع تنفر درونی نسبت به شما ایجاد میکند؛ یک حرکت منفی که اثر منفی دارد. همان گونه که خود شما اشاره کردید که دخترتان به این رویه اعتراض کرده اند.
⚛نه تنها فرزند بلکه در رابطه با همسر و جای دیگر هم به همین نحو هست.
پس باید تمرین کنید و کنترل کنید. از کلمات منفی نمیشود و نمیتوانم هم استفاده نکنید. تمرکزتان بر اصلاح باشد و تلاشتان را بکنید. که قطعا با توکل و تمرین و استمرار به مرور نتیجه خواهید گرفت.
⬅️در ادامه راهکارهایی که خدمت شما گفته میشود در حل این مسئله و همچنین در زمینه روحیه با نشاط داشتن انشالله راهگشا باشد :
✨1)قبل از هر کاری و یا حرفی فکر کنید. به عواقب کاری که می کنید بیاندیشید؛ اگر ضرر آن را بیشتر از نفع آن دیدید اقدام به ترک کنید. در این زمینه انگیزه خود را بالا ببرید.
✨2)با عادت بد خود مقابله کنید. لازم شد خودتان را جریمه کنید. مثلا با خود قرار بگذارید که اگر داد زدم فردا را روزه می گیرم. و یا اینکه فلان مبلغ به خیریه کمک می کنم. ترجیحا در تعیین مبلغ؛ مبلغ قابل ملاحظه ای در نظر بگیرید که در پرداخت آن به زحمت بیفتید. چون اگر مبلغ کم باشد مثلا هزار تومن؛ راحت هزینه را میدهید. اما اگر مبلغ قابل ملاحظه ای باشد تلاش میکنید که از ارتکاب آن عمل جلوگیری کنید که کمتر جریمه شوید.
✨3)سعی کنید برای اصلاح رفتار و تمرین مدت زمان مشخصی تعیین کنید. مثلا یک قرار یک هفته ای و یا یک چله و زمانی که موفقیت آمیز بود مجددا تمدید می کنید و یا به مرور اثر این رفتار کم شده است.
✨4)ارتباط قلبی و عبادی خود را با خدا بیشتر کنید. به نماز اول وقت خود اهمیت دهید دعا و توسل زیاد داشته باشید. که قطعا یاد خدا و توکل در آرامش درونی شما بسیار موثر هست.
✨5)بازی با کودک خود داشته باشید. در طول روز دقایقی را به بازی با کودک خود اختصاص دهید. هر بازی که مورد علاقه کودک شما باشد. بازی سبب ایجاد صمیمیت بیشتر شما و فرزندتان خواهد شد.
✨6)جهت حفظ روحیه نشاط خود؛ با دوستان مومن و مثبت اندیش و با انگیزه؛ بیشتر ارتباط بگیرید. برنامه های ورزشی و تفریحی و دورهمی مفید باهم داشته باشید که به مرور در روحیه نشاط شما اثرگذار خواهند بود.
✨7)اهل مطالعه در زمینه های مورد علاقه خود باشید. مطالعه کردن معلومات و اطلاعات شما را بالا میبرد اعتماد به نفس بهتری خواهید داشت و برای حرف زدن هم همیشه حرف برای گفتن خواهید داشت.
👌توصیه میکنم مجموعه تربیتی از تولد تا 9 سالگی را از کانال همسران خوب تهیه بفرمایید و گوش بدید که بسیار برای شما مفید خواهد بود.
انشالله که با تمرین و ممارست فضایل اخلاقی رو در خودتون نهادینه کنید و فرزندان صالح تربیت کنید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
کینه یهودیان ازما ...
خیلی قدیمی است
این را
فاتح خیبر
بهتر میداند ...
آن کس که انقلابی نباشد ...
فاطمی نخواهد شد
و آنکس که فاطمی نباشد
ناگریز ؛ سقیفه ای است ...