📓کتاب اقدس
مقاله ي محققانه استاد در اين زمينه را با عنوان «كتاب اقدس» در ذيل مي خوانيد: «نخستين بحث كتاب شناسي كه قبلا به نظر خوانندگان ماهنامه ي تحقيقي «گوهر» رسيد مربوط به كتاب تاريخ قديم و جديد بابيه بود كه دنباله ي آن به موضوع كتاب مطالع الانوار، ترجمه ي دوان بريكرز ]و[ تأليف شوقي افندي، كشيده شد كه پس از چاپ و انتشار، به ملا محمد نبيل، شاعر زرندي مداح ميرزا حسينعلي بها نسبت داده شده بود. اين بحث چند تن از مبلغان و پيش كسوتان معروف هر دو دسته ي بابي و بهايي را برانگيخت تا بر آن خرده بگيرند و رد و انتقادي بنگارند كه پاسخ آن ها نيز بعدا در ضمن مقالات تكميلي به استحضار خوانندگان حقيقت جو رسيد. اينك مي خواهيم بحث تازه ي كتاب شناسي را در مورد «كتاب اقدس» تصنيف ميرزا حسينعلي بها، بر پژوهندگان بي طرف عرضه داريم و برخي نكات و دقايق را كه در طي مراجعه و مقايسه ي نسخه هاي متعدد خطي و چاپي اين كتاب دريافته ايم، بر بساط پژوهش و سنجش قرار دهيم تا نظر خوانندگان را به سير نظر درباره ي آن جلب كند. پيش از آغاز بحث، بايد راجع به كيفيت تصنيف اين كتاب نظري افكند و ديد با وجودي كه از تاريخ جدايي فرزندان ميرزا بزرگ نوري در ۱۲۸۰. ق و تشكيل دو فرقه ي بهايي و ازلي و تفرقه ي ميان آن ها از سال ۱۲۸۵، هر دو گروه در كشور عثماني زير اسم بابي به سر مي بردند و بنا به تعهداتي كه هنگام توقف بغداد و قبول تابعيت سپرده بودند، درباره ي عقيده ي مذهبي خود، كه نوعي از تصوف معرفي شده بود، حق هيچ گونه تبليغ و ترويج شفاهي و كتبي نداشتند و به همين سبب در طول مدت چهل سال، قادر به جذب افرادي از عنصر عرب و ترك و ارناؤط حتي به تعداد شماره ي انگشتان دو دست نشدند و هر كاري انجام مي دادند، خواه در عكا و خواه در قبرس و از پيش در آدرنه و بغداد، در پرده ي استتار انجام مي گرفت و مربوط به همان عده ي ايراني بود كه از كاشان و اصفهان و شيراز و تبريز و بلده ي نور دنبال ايشان به كشور عثماني رفته بودند. پس از بيست و اندي سال، چند بار اظهار انكار و تكرار ادعا و سكوت، عاقبت در سال ۱۲۹۰ يا ۱۲۹۲. ق دفتري مشتمل بر شش هفت هزار كلمه به نام «اقدس» به زبان عربي براي تسجيل انفصال و استقلال خود از بابيان، در عكا تدوين شد كه صورت هاي متعددي از آن به خط چند تن خطاط كه با خود از اين برده بودند در پرده ي استتار نوشته و به اتباع مطمئن سپرده شد. در ضمن تكرار استنساخ، نسخه ها گاهي به دست افراد عربي داني مي افتاد كه در آن آثار ضعف انشا و نقص ماده ادبي مي جستند. در سال ۱۳۰۸ كه مدتي بود ميرزا حسينعلي به واسطه ي پيري و بيماري، كارهاي دنيوي و ديني خود را ميان دو پسرش: عباس افندي (غصن اعظم) و ميرزا محمدعلي (غصن اكبر) قسمت كرده بود و هر كدام در بخشي از امور دسته جمعي مشغول انجام بودند
📓کتاب اقدس، محيط طباطبايي، صص۱۴-۱۶
#کتاب_اقدس
#بهائیت_کذاب
🚫@bahaiyat🚫
🕸مجیر صمیمی
بر خلاف ادعای تشکیلات بهائیت، مجیر صمیمی از اعضای رده بالای سازمان بهائی و از کارمندان جمع آوری اطلاعات گوگل و دیتا در آمریکاست. بی شک این عضو رده بالای تشکیلات بهائیت در خانه تیمی خود در مازندران، اعضای بهائی را از سایر شهرها با هدف برگزاری مجلس دعا یا کمک به زنان در خانهاش گرد نیاورده بود!
مجیر صمیمی از اعضای بنیاد و مؤسسه بهائی طاهره است. وی مهندس نرم افزار و از کارمندان شرکت گوگل در بخش آنالیزور اطلاعات و دیتای آمریکا و از اعضای رده بالای تشکیلات بهائی است که ۹ شهریور در خانه تیمیاش در قائمشهر دستگیر شد.
خبرگزاری های وابسته به تشکیلات بهائی، از دستگیری ۱۴ عضو بهائیت در روز چهارشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در قائمشهر مازندران و انتقال آنان به اداره اطلاعات ساری خبر دادند. تمام این اعضاء به جز ساناز حکمت شعار و گلبن فلاح، ساعت ۴ بعد از ظهر در خانه تیمی مجیر صمیمی بازداشت شدند و سپس نیروهای امنیتی، این دو عضو تشکیلات بهائیت را بازداشت کردند.(۱)
اما دستگیری اعضای تشکیلات بهائیت در خانه مجیر صمیمی، بهانه ای شد تا تحلیلی کوتاه از او و شبکه سازی بهائیت داشته باشیم.
سایت هرانا در خبر خود اعتراف کرد که تمام این اعضاء در خانه مجیر صمیمی دستگیر شدند. اما مجیر صمیمی کیست؟! مجیر صمیمی از اعضای بنیاد و مؤسسه بهائی طاهره است که به مرکز عدالت طاهره شهرت دارد. مجیر صمیمی، مهندس نرم افزار و از کارمندان شرکت گوگل در بخش آنالیزور اطلاعات و دیتا آمریکاست.
مؤسسه بهائی طاهره به اسم حمایت از زنان آسیب دیده در سال ۱۹۹۹ میلادی تشکیل شد و پروژه حمایت از زنان آسیب دیده افغانی را به اجراء در آورد. هرچند این مؤسسه زیرنظر مستقیم بیت العدل نیست، اما مثل مجموعه رها ثابت یا بنیاد بدیع، به صورت غیرمستقیم به اجرای نقشههای تشکیلات بهائیت میپردازد.
این مؤسسه به اسم دفاع از زنان آسیب دیده و شعارهای حقوق بشری، به نفوذ و کادرسازی برای تشکیلات صهیونیستی بهائیت میپردازد. فریده عزیزی از اعضای این مؤسسه بهائی (که این مؤسسه خود را الهام گرفته از بهائیت میداند) جهت ارائه گزارش، به کاخ سفید مراجعه و با دولت آمریکا همکاری دارد.
البته جالب آنست که تشکیلات بهائیت در عین استفاده ابزاری از جنس زن، نفوذ کرده، اطلاعات جمع آوری میکند و کادرسازی خود را به اسم حمایت از حقوق زنان به پیش میبرد. فرقه و تشکیلاتی که با کپی برداری شعار حقوق زنان از جریانهای فمنیسم، ادعا دارد زنها عزت خود را مدیون بهائیت هستند: «در این دور بدیع اماء (کنیزان) رحمن باید هر دَم هزار شکرانه نمایند که ید عنایت نساء (زنها) را از حضیض (پستی) ذلّت نجات داد و به اوج عزّت رجال (مردها) رسانده.»(۲)
پس مجیر صمیمی از اعضای رده بالای تشکیلات بهائیت و از اعضای جمع آوری اطلاعات گوگل در آمریکا، با هدف برگزاری دعا یا کمک به زنان در خانهاش جلسه برگزار نکرده و به این بهانه، اعضای تشکیلات بهائیت را از شهرهای دیگر به خانه خود فرا نخوانده است! لذا بیشک خانه این عضو تشکیلات بهائی از مراکز تجمع و فعالیت سازمانی بهائیت و خود او از مسئولان این تشکیلات غیرقانونی بهائیت در شمال کشور بوده است.
لذا در اطلاعیه اداره کل اطلاعات مازندران، ضمن اشاره به دستگیری تعدادی از اعضای تشکیلات صهیونیستی بهائیت در مازندران، بیان میشود: «بر اساس این گزارش ۲ نفر از سرکردگان این تشکیلات جاسوسی در تشکیلات صهیونیستی بیت العدل مستقر در سرزمینهای اشغالی آموزش دیده و با اعضای تشکیلات خود در سراسر استان مازندران هسته جاسوسی تشکیل داده بودند.»(۳)
همچنین هدف از این دستگیری ها، نه باور افراد، بلکه شبکه سازی تشکیلات معاند عنوان شده است؛ چنانکه در ادامه اطلاعیه تأکید شده است: «اطلاعات مازندران هرگونه فعالیت شبکههای مرتبط با رژیم صهیونیستی و ضدانقلاب را در رصد دقیق اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عجّلاللهفرجه) قرار داده و با عوامل آن برخورد قاطعانه خواهد کرد.»
پینوشت:
۱-به نقل از خبرگزاری وابسته به تشکیلات بهائیت.
۲- اشراق خاوری، پیام ملکوت، هند: بینا، ۱۹۸۶ م، ص۲۳۱٫
#مجیر_صمیمی
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
ه-) سفر عبدالبهاء به اروپا و امریکا
در پی انقلاب ترک جوان در ترکیه و برکناری سلطان عبدالحمید از سلطنت، محدودیت های سیاسی و اجتماعی عبدالبهاء نیز تا آنجا که از ناحیه حکومت بود، برطرف شد و او در سال ۱۳۲۸ ه- .ق به دعوت بهاییان اروپا و امریکا از فلسطین به مصر و از آنجا به اروپا و یک بار دیگر به امریکا رفت. وی در این سفر سه ساله، آموزه هایی را به عنوان آموزه های اصلی بها معرفی کرد که امروزه آنها را به نام آموزه های دوازده-گانه می شناسند؛ گرچه با گذشت زمان تعداد آنها بیشتر شد.(۱) آنچه در سفرهای عبدالبهاء به غرب بیش از هرچیز دیگر خودنمایی می کرد، شیفتگی این شخصیت به ظاهر مذهبی، به تمدن پر زرق و برق غرب بود. وی در سخنرانی خود در منزل یکی از بهایی های امریکا گفت:
امشب من نهایت سرور دارم که در همچو مجمع و محفلی وارد شدم. من شرقی هستم. الحمدلله در مجلس غرب حاضر شدم و جمعی می بینم که در روی آنان نور انسانیت در نهایت جلوه و شهور است. ...من می گویم که ممکن است ملت شرق و غرب متحد شوند و ارتباط تامّ میان امریکا و ایران حاصل گردد. (۲)
📗۱- موژان مومن، ص ۱۸۵
📗۲- خطابات عبدالبهاء، ج ۲، ص۳۰.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۷۳
#تحلیل_نقد_بهائیت
#سفر_عبدالبهاء_به_اروپا_امریکا
🚫@bahaiyat🚫
▪️ارزش اعتقاد▪️
ــــــــــــــــــــ
📜عَنِ اَلْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ: قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ:
إِنَّ اَللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى ضَمِنَ لِلْمُؤْمِنِ ضَمَاناً قَالَ: قُلْتُ وَ مَا هُوَ؟
قَالَ: ضَمِنَ لَهُ إِنْ هُوَ أَقَرَّ لَهُ بِالرُّبُوبِيَّةِ وَ لِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ بِالنُّبُوَّةِ وَ لِعَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ بِالْإِمَامَةِ وَ أَدَّى مَا اُفْتُرِضَ عَلَيْهِ أَنْ يُسْكِنَهُ فِي جِوَارِهِ
📄مفضل بن عمر گوید: امام صادق عليه السّلام فرمودند:
خداوند متعال براى مؤمن چيزى را
ضامن شده است. عرض كردم: آن چيست؟
فرمودند: برايش ضامن شده كه اگر او به پروردگارى خداوند، به نبوت رسول الله صلّى الله عليه و آله و به امامت امیرالمؤمنین عليه السّلام اقرار کند و آنچه را كه بر او واجب شده به جا آورد او را در همسايگى خود ساكن گرداند.
ــــــــــــــــــــ
📚 توحید صدوق ج ۱، ص ۱۹
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
✅صالحان وارثان زمیناند
✍تا کِی این زمین مصیبتهای تحمیل شده بر مظلومان و جنایات بشر و کشتار انسانهای بیگناه را تاب میآورد؟ شاید او هم مانند ما به این وعدهٔ خداوند در کُتب آسمانی دلخوش است که روزی بندگان صالحِ خدا وارث کل جهان هستی میشوند*۱ و مستضعفین وارث حکومت حق خواهند بود.
انگار او بهتر از ما میداند، بندگان صالحی که وارث زمین خواهند شد، حضرت مهدی و یارانش هستند. (عِبادِیَ الصَّالِحُونَ) آری! روزی او میآید تا بندگان صالح خدا و مستضعفین بر زمین حکومت کنند و وارث آن شوند.۲ حال صالح یعنی چی؟ به چه شخصی صالح میگویند؟ صالح یعنی فردی که همهٔ خوبیها را یکجا دارد.
🔺 ما چقدر برای صالح شدن تلاش کردهایم؟ این شرط خداست؛ صالح شو تا زمین از آن تو شود.
📚 ۱. سوره انبیاء، آیه ۱۰۵
۲. سوره قصص، آیه ۵
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🚫@bahaiyat🚫
معرفی فرقه های ضاله:
سازمان سیاسی بهائیت:
بهائیت «سازمانی» با همه ابعاد آن از قبیل برنامهریزی، نظم اداری، هدف و روابط معین در میان مجموعهای از افراد است.
اول:
اینکه بهائیت دارای یک تشکیلات منظم اداری است که خود بهاییان به آن «نظم اداری» میگویند.
در حقیقت نظم اداری یکی از مهمترین ویژگیهای بهائیت است که هر بهایی مکلف است از کودکی آن را بیاموزد و در برابر دستورات آن اطاعتپذیر باشد. این نظم اداری بیش از یکصد سال است که سابقه دارد. اول سادهتر بود اما به مرور زمان پیچیدهتر و بزرگتر شد.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹❤️اینم یه هدیه ویژه برای شما که درانتخابات حسابی برای عزت ایران تلاش کردید و گل کاشتین
🚫@bahaiyat🚫
و) مرگ عبدالبهاء
عبدالبهاء در سال ۱۳۴۰ه-..ق /۱۳۰۰ خورشیدی برابر با ۲۸ نوامبر سال ۱۹۲۱م. در پی بیماری ای نه چندان طولانی مرد. پس از مرگ وی، هواداران و دوستداران غربی او به شکل های گوناگون با بازماندگانش هم دردی کردند. «وزیر مستعمرات حکومت اعلی حضرت پادشاه انگلستان، مستر وینستون چرچیل ... تقاضا نمود مراتب هم دردی و تسلیت حکومت اعلی حضرت پادشاه انگلستان را به جامعه بهایی ابلاغ نماید... و ایکونت النبی نیز... اعلام نمود به بازماندگان فقید سر عبدالبهاء عباس افندی و جامعه بهایی تسلیت صمیمانه مرالله ابلاغ نمایید... . فرمانده کل قوای اعزامی مصر، جنرال کنگرویو نیز تلگراف ذیل را مخابره نمود: «متمنی است احساسات عمیقه مرا به خاندان فقید سر عباس بهایی ابلاغ نمایید». (۱) آرامگاه او در کنار آرامگاه باب، واقع در کوه کرمل است؛ همان جایی که به فرمان بهاءالله، استخوان های سید علی محمد باب در آنجا قرار گرفت.
📗۱-خطابات عبدالبهاء، ج ۲، ص ۲۲۶.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، صص۷۴-۷۵
#تحلیل_نقد_بهائیت
#مرگ_عبدالبهاء
🚫@bahaiyat🚫
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا