امام زمان عج.mp3
515.2K
✨از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیشتر دم بزنیم...
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🚫@bahaiyat🚫
▪️روضه شب دوم محرم
🔻 شب دوم محرم به ذکر مصائب کاروان امام حسین (علیهالسّلام) و پریشانی زنان و کودکان خیام، بهویژه حضرت زینب (علیهاالسلام) پس از محاصره توسط لشکر حرّ بن یزید ریاحی اختصاص دارد.
♦️ امام حسین (علیهالسّلام) پس از استقرار در کربلا، این اشعار را که در بیوفایی دنیا است زمزمه کردند:
یا دَهْرُ اُفٍّ لَکَ مِنْ خَلیلٍ کَمْ لَکَ بِالْاِشْراقِ وَ الْاَصیلِ
مِنْ صاحِبٍ وَ طالِبٍ قَتیلِ وَالدَّهْرُ لا یَقْنَعُ بِالبَدیلِ
🔺 ای روزگار! افّ بر تو باد. چه بد رفیقی هستی، چه بسیار دوستانت را در شامگاهان و صبحگاهان به قتل رسانیدهای. و روزگار در نزول بلا بر افراد هرگز به بدل قانع نمیشود.
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#دوم_محرم
#روضه_شب_دوم_محرم
.#امام_حسین_علیه_السلام
🚫@bahaiyat🚫
📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:زان تشنگان🌟
✍به قلم:جمعی از نویسندگان
🖨ناشر:نشر اطراف
🔰📖🔰📖🔰📖🔰📖🔰📖
در کتاب زان تشنگان (کاشوب ۳)، بیست و چهار نفر از اتفاقها و سومشخصهایی نوشتهاند که نسبت آنها را با رخداد سال ۶۱ هجری تغییر دادهاند. بیست و چهار نفر از تجربههایی نوشتهاند که در دل این سنت عزا و در کوچهها و تکیهها شکل گرفته و دریافت و برداشت تازه با خودش آورده. بیست و چهار نفر گزارشی صادقانه و عینی دادهاند از رویدادهایی که در همین روزها اتفاق افتاده ولی روح آن حماسه و غم دیرین در آن جاری است.
🌟خواندن کتاب زان تشنگان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
آنها که شیفته خاندان حسیناند، کسانی که به دنبال ذرهای معرفت از دریای اهل بیت (علیهم السلام) هستند و آنها که میخواهند حقانیت این خاندان را از زبان کسانی بشنوند که با ذره ذره وجود خود آن را حس کرده و طعمش را چشیدهاند، این کتاب را بخوانند.
🔰📚🔰📚🔰📚🔰📚🔰🔰
🚫@bahaiyat🚫
🕸ث) انكار دعاوى
🔹فداك روحى
توبه مرتد فطرى مقبول نيست و چيزى كه موجب تأخير قتل شما شده است شبهه خبط دماغ است كه اگر آن شبهه رفع شود بلاتأمل احكام مرتد فطرى به شما جارى مى شود. »
حرّره خادم الشريعه المطهّره
محل مهرمحل مهر
ابوالقاسم الحسنى الحسينى على اصغر الحسنى الحسينى
آنچه مسلم است، صورت اصلى دستخط على محمد شيرازى در قاب عكسى در سالن قديمى كتابخانه مجلس شوراى ملى آويزان بوده است.
مطلعان و كسانى كه به كتابخانه مجلس رفت و آمد داشته و دارند، اذعان مى دارد كه خود صورت دستخط على محمد شيرازى را كه در قاب عكسى در سالن كتابخانه مجلس شوراى ملى آويزان بوده كراراً ديده اند و در زمان مسؤولان وقت، آن را برداشته به كجا برده و يا تحويل داده اند معلوم نيست!
مؤلف اين كتاب در آبان (۱۳۵۳) تحقيقات جامعى در كتابخانه مجلس شوراى ملى
به عمل آورد ولى مسؤولان از توبه نامه مذكور اطلاعى نداشتند و از آنجائى كه احتمال داده مى شد در صندوق كارپردازى مجلس گذارده شده باشد، كوشش به عمل آورد تا به محتويات صندوق مذكور دستيابى پيدا كند، ولى بعدها معلوم شد كه توبه نامه در صندوق كارپردازى موجود نيست!
از آنجائى كه صاحب اصلى اين سند، ملت ايران مى باشند مى بايست تحقيق و بررسى هائى از مسؤولان كتابخانه در سنوات مختلف خاصه در سالهاى ۱۳۱۵ به بعد صورت پذيرد تا از سند مذكور اطلاع دقيق و يا در صورت اثبات مفقود شدن آن پردهها از يك دستبرد جنايتكارانه بالا رود و نقشه هاى زعماى بهائى ايران به عنوان خدمت به كتابخانه مجلس و در لباس كتابدار و مسؤول كتابخانه معلوم همگان گردد!..
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،صص۲۴۳
#بهائیت
#انکار_دعاوی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیین کفن پوشان مردم خانوک
🔹 اقامه عزای سیدالشهدا در شب دوم محرم به سبک مردم حسینی خانوک
🚫@bahaiyat🚫
🕸فصل هفتم: بهاییت و سیاست
۱. پیوند بهاییت با استعمار
🔹ج) بهاییت و اسرائیل
یک - پیشینه تاریخی
یکی از نزدیکان شوقی با اشاره به لطف و توجه صهیونیستها به بهاییان، میگوید: «... دولت اسرائیل... دستور رسمی داده است که - بهاییان - از کلیه عوارض و مالیاتها معاف باشند. » البته دامنه حمایتها تنها بدین جا محدود نمی شد، بلکه معافیت از مالیات «بعداً شامل بیت مبارک حضرت عبدالبهاء و مسافرخانه شرقی و غربی نیز گردید.... عقدنامه بهایی به رسمیت شناخته شد، وزارت ادیان قصر مزرعه را تسلیم نمود و وزارت معارف اسرائیل ایام متبرکه بهایی را به رسمیت شناخت». [۱]
دولت اسرائیل که در آن زمان با ملت محروم فلسطین در حال جنگ بود، به کمکهای مالی بسیار نیاز داشت و از یهودیان و دولتهای اروپایی کمک مالی میگرفت. با وجود این، بهاییان را از پرداخت مالیات مصالح
ساختمانی گران قیمتی که از ایتالیا برای ساختن مقبره باب و دیگر ساختمانهای خود در حیفا و عکا وارد میکردند، به کلی معاف کرد. [۲] خانم روحیه ماکسول نیز این جمله را از خود به یادگار نهاده است:
من ترجیح میدهم که جوان ترین ادیان (بهاییت) از تازه ترین کشورهای جهان (اسرائیل) نشو و نما نماید و در حقیقت باید گفت آینده ما (یعنی بهاییت و اسرائیل) چون حلقههای زنجیر به هم پیوسته است. [۳]
----------
----------
📗[۱]: سال نامه جوانان بهائی ایران، ج ۳ (۱۰۸ و ۱۰۹ بدیع)، ص ۱۳۰.
📗[۲]: اخبار امری، شهریور ۱۳۳۰، ش ۵، ص ۱۱، ستون دوم. «دولت اسرائیل برای مصالح ساختمانی مقام اعلی گمرک نمی گیرد».
📗[۳]: همان، دی ۱۳۴۰ ش ۱۰، شماره صفحات مسلسل ۶۰۱، ژانویه ۱۹۶۲م.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۱۳۵
#بهائیت_و_سیاست
🚫@bahaiyat🚫
🔰احیاگر دین خدا باشیم...
✍امام رضا علیه السلام می فرمایند : خداوند رحمت کندکسی را که امر ما (مکتب اهل بیت و تشیع) را زنده کند. کسی پرسید که امر شما چگونه احیا میشود؟ فرمود: معارف و علوم و فرهنگ ما را یاد بگیرند و آن را به دیگران بیاموزند، زیرا اگر مردم خوبیها و محاسن کلام ما را بشنوند و بشناسند، از ما خاندان رسالت پیروی خواهند کرد.
📚 بحارالأنوار ، ج ۲ ، ص ۲۰ ، حدیث ۱۲
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
◼️ روضه شب سوم محرم
🔻 روضه شب سوم محرم به ذکر مصائب حضرت رقیه (سلام الله علیها)، دختر سه ساله امام حسین (علیه السلام)، پس از شهادت حضرت و ماجرای اسارت اهل بیت علیهم السلام از کوفه تا شام میپردازد.
🔺 حضرت رقیه (سلام الله علیها) و دیگر اسرا در خرابهای در شام که یزید برای اسیران در نظر گرفته بود شرایط سختی را سپری کردند. در منابع آمده است که اسیران از گرما صورت هایشان پوسته انداخته بود و در گرسنگی کامل آزار میدیدند .
▪️یک شب در این خرابه، حضرت رقیه (سلام الله علیها) در خواب پدرش را دید و پس از بیدار شدن و بی تابی برای دیدن پدر، به دستور یزید لعنت الله علیه ، سر بریده امام حسین (علیه السلام) را برای او آوردند. او با دیدن سر پدر، با سوز و گداز با پدر شهید خویش سخن گفت و در نهایت، در حالی که سر پدر را به سینه میفشرد، جان سپرد. هنگام غسل پیکر مطهر حضرت رقیه (سلام الله علیها)، کبودیهای بدن او نمایان شد که ناشی از آزار و شکنجههای دوران اسارت بود.
♦️ حضرت زینب (سلام الله علیها) هنگام بازگشت به مدینه، ماجرای جانسوز کربلا، کوفه و شام را برای زنان مدینه بازگو کرد و به مصیبت حضرت رقیه (سلام الله علیها) اشاره کرد که قلوب اهل بیت مطهر را مجروح ساخته بود.
#تقویم_محرم
#سوم_محرم
#روضه_شب_سوم_محرم
🚫@bahaiyat🚫
🔹بهائیت و ماه محرم
🔹ب) شبهات بهاییان در توجیه مراسمات در ایام محرم
به برخی شبهاتی که بهاییان در سایت ها و تلویزیون های خود درباره توجیه مراسمات در ایام محرم، به آن پرداخته اند، اشاره میشود:
۱- بهاییان مدعی هستند که بهاء الله نه تنها با اسلام و شیعه دشمنی ندارد بلکه برای امام حسین علیه السلام زیارتنامه مخصوصی هم دارد که بهاییان در شهادت آن امام قرائت میکنند و برای حضرتش خصایص و ویژگیهایی منحصر به فرد در آن زیارت نامه ذکر کرده است و به تمجید و اعزاز حضرت پرداخته است.
در جواب باید گفت: بله جناب بهاء برای عوام فریبی و اغفال مردم شیعه و محب اهل بیت علیه السلام ، این کار را هم انجام داده است تا بتواند خود را محب اهل بیت علیهم السلام قلمداد کند. اما یک ضرب المثل شیرین و معروف فارسی میگوید : دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را …! جناب بهاء خود را رجعت حسینی و مظهر امام حسین علیه السلام در این عصر میداند که این ادعا حتی خشم بهاییان و نزدیکان حسینعلی نوری را به همراه داشته به طوریکه عزیه خانم خواهر بهاء الله در نامه خود به عبدالبهاء (که به لوح عمه مشهور است) چنین گزاف گویی برادرش را جواب میدهد: «اگر حسینعلی بود مظهر حسین علی، هزار رحمت به روان پاک یزید …!!! چگونه او مدعی دوست داشتن امام حسین علیه السلام است و خود را مظهر وجود امام حسین علیه السلام میداند. مگر میشود شخصی امام را بستاید سپس وجود امام را در خودش حلول کرده بداند و خود را که فردی پست و دنی میباشد هم رتبه با ذات امام بداند…؟!!»
#بهائیت_محرم
🚫@bahaiyat🚫
⭕️ خلافت عثمان بن عفان
🔻 عثمان بن عفان در اوایل محرم سال ۲۴ هجری و با انتخاب شورای شش نفرهای که عمر بن خطاب تشکیل داده بود، به خلافت رسید. عمر بن خطاب پیش از مرگش، این شورا را برای انتخاب خلیفه بعدی ترتیب داد. اعضای شورا شامل امام علی (علیه السلام)، عبدالرحمن بن عوف، عثمان بن عفان، زبیر بن عوام، طلحه بن عبیدالله، و سعد بن ابی وقاص بودند و با نظارت فرزند عمر و دو شخصیت از خاندان پیامبر (صلوات الله علیه وآله وسلم) کار خود را آغاز کردند.
🔺 پس از رای گیری امام علی (علیه السلام) و عثمان بن عفان هریک سه رای آوردند. طبق نظر عمر، باید عبدالرحمن بن عوف در این حالت تصمیم نهایی را میگرفت. اما او با اینکه بسیاری از صحابه، امام علی (علیه السلام) را بخاطر کمالات ، توصیه و نزدیکی به پیامبر (صلوات الله علیه وآله وسلم) ترجیح میدادند، نظرش به عثمان تمایل داشت،لذا برای انتخاب عثمان تلاش کرد و در نهایت، عثمان با تعهد به پیروی از کتاب خدا، سنت پیامبر و سیره دو خلیفه پیشین، به خلافت رسید و مردم با او بیعت کردند.
#تقویم_تاریخ
#امام_حسین_علیه_السلام
🚫@bahaiyat🚫
⭕️نامه امام حسین علیه السلام براى اهل کوفه
🔴در سوم محرم سال ۶۱ هجری، امام حسین علیهالسلام براى بزرگان کوفه نامهاى نوشتند و آن را به قیس بن مسهَر صیداوى دادند که به کوفه برساند.
🟠مأمورین در بین راه، قیس بن مسهر را گرفتند و پس از آن که او بر ضد یزید و ابن زیاد سخن گفت، او را به شهادت رساندند.
#خواص_عاشورایی
#تقویم_محرم
#سوم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
🚫@bahaiyat🚫
🖼 علی محمد باب و مناظره با علما
🔹در این مناظره باب ادعا میکند من همان باب و دروازه علم پیامبر هستم که فرمودند «انا مدینة العلم و علی بابها»؛ علمای حاضر در جلسه نیز سوالاتی از وی پرسیدند که بخشی از آنها را مشاهده مینمایید...
▫️به مناسبت ۱۷ تیر؛ سالروز تیرباران علی محمدباب
🔅 #بهائیت_وادی_ضلالت
🚫@bahaiyat🚫