📌 درگذشت "جلالالدین سیوطی" محدث، مفسر، مورخ، فقیه و ادیب
🔹 جلال الدین عبدالرحمان سیوطی، اول ماه رجب سال ۸۴۹ قمری در مصر متولد شد. تا اوایل قرن دهم در مصر می زیست. او از كودكی به آموختن قرآن و حدیث روی آورد و قرآن را حفظ کرد.
🔸 وی نزد علمای بزرگی به تحصیل پرداخت و در اکثر علوم متداول بخصوص در فقه، حدیث، تفسیر، بلاغت، نحو و لغت تبحر یافت. اساتید او به ۱۵۰ نفر مى رسیدند. او در فقه پیرو مذهب شافعى بود.
🔹 وی ارادت فراوانی نسبت به اهل بیت پیامبر صلیالله علیه وآله داشت و در برخی کتابهایش به ذکر فضائل آن بزرگواران پرداخته است. تألیفات وی افزون بر پانصد جلد کتاب بوده، که از رساله های کوچک تا کتابهای چند جلدی را شامل میشود.
🔸با نگاهی به عنوانهای تألیفات سیوطی در علوم قرآن و دیگر علوم مشاهده میکنیم که هدف سیوطی، تأسیس یک مکتب علمی پیشرفته در فنون مختلف بوده است، به نحوی که هر یک از آن فنون یک فن کامل به شمار میرود و در آن مسائل کلان و خرد جمع آوری شده و این چیزی است که در فهرست کتب قرآنی او به طور واضح مشاهده می شود.
🔹 سیوطی در ۱۹ جمادی الاوّل سال ۹۱۱ درگذشت و در مصر به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۹
#سیوطی
🚫@bahaiyat🚫
📌 انجمن حجتیه: فرقهای نوپدید در دستان پنهان انگلیس 🏴
🔸 حجتالاسلام #مصلحی، وزیر پیشین اطلاعات، اخیراً بیان کردهاند که نقش سازمانهای اطلاعاتی انگلیس، بهویژه امآی6، در شکلگیری رژیم پهلوی، بهائیت و انجمن حجتیه بسیار پررنگ و پیچیده است. وی اظهار داشت: «یکی از این پیچیدگیها این است که در زمان طاغوت، انجمن حجتیه را راهاندازی کردند. این انجمن با ادعای حمایت از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهوجود آمد و امآی6 از دین بهعنوان ابزاری استفاده کرد. اعضای این انجمن، افرادی با ویژگیهایی خاص تربیت شدند که حتی برخی از بزرگان ما نتوانستند تشخیص دهند که این افراد تربیتیافته دستگاه انگلیس هستند.»
🔸 این ادعاها دور از ذهن نیستند، زیرا در دوره پهلوی که خفقان حاکم بود، بهویژه بعد از کودتای ۲۸ مرداد، تمامی احزاب و گروهها جرأت فعالیت نداشتند، اما انجمن حجتیه با آزادی کامل و حمایت رژیم پهلوی به فعالیت خود میپرداختند. علاوه بر این، اسنادی نیز وجود دارد که نشاندهنده همکاری برخی رهبران و بزرگان این گروه با ساواک است.
🔺 اما سیاست اصلی انگلیس که همواره بر مبنای تفرقه بینداز و حکومت کن بوده، در ایران و با ایجاد انجمن حجتیه در سه جبهه مختلف ولی مرتبط پیادهسازی شد:
۱.رژیم پهلوی:
انگلیس با حمایت و تقویت رژیم پهلوی، یک رژیم دستنشانده را برای کنترل ایران ایجاد کرد. پهلویها بهعنوان عوامل اجرایی سیاستهای انگلیس و بعدها آمریکا در ایران عمل کردند و با سرکوب مخالفان، زمینههای نفوذ را فراهم آوردند.
۲.بهائیت:
انگلیس از بهائیت بهعنوان ابزاری برای نفوذ در جامعه ایران استفاده کرد. بهائیان، به عنوان یکی از فرقهها مذهبی (یا به اعبارت صحیحتر احزاب سیاسی) مورد حمایت انگلیس، به موقعیتی رسیدند که بسیاری از ردههای سیاسی، نظامی و اقتصادی رژیم پهلوی را در اختیار گرفتند. این امر به انگلیس امکان داد تا از طریق بهائیان، کنترل موثری بر ساختار قدرت در ایران داشته باشد.
۳.انجمن حجتیه:
در مقابل بهائیان، انگلیس انجمن حجتیه را ایجاد کرد تا با جنگ زرگری با بهائیان، گروههای مذهبی را مشغول و از تمرکز آنها بر مسائل اساسی و مقابله با نفوذ انگلیس جلوگیری کند. انجمن حجتیه با تبلیغات گسترده و فعالیتهای مذهبی، توانست توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کند. این انجمن با بیان این اعتقاد که دین از سیاست جداست و حکومت دینی در زمان غیبت نداریم سعی داشت توجهات اقشار مذهبی را از مسائل اصلی جامعه دور کند و آنان را در این جنگ زرگری با بهائیان مشغول نماید .
🔸سیاست انگلیس بر پایه ایجاد اختلافات و سپس بهرهبرداری از آنها برای کنترل و حکمرانی بود. با تفرقهافکنی بین بهائیان و اعضای انجمن حجتیه، انگلیس قصد داشت تا جامعه مذهبی ایران را دچار تشتت و پراکندگی کند. این جنگ زرگری باعث میشد تا گروههای مذهبی نتوانند به اتحاد و یکپارچگی برسند .
🚫@bahaiyat🚫
☪️ بدعتگذاری بهائیت در احکام به روایت عالم اهلسنت
📌 یکی از ادعاهای فرقه بهائیت، پایان یافتن دوره اسلام و ناسخ اسلام بودن است. این ادعا در حالی است که بررسی احکام و قوانین بهائی، کمترین شباهت یا ارتباطی با اسلام و احکام مترقی آن ندارد. بررسی انتقادی احکام بهائی نشان میدهد که بیشتر این مبانی ابداعی و اختراعی، فاقد پشتوانههای معرفتی و فقهی اسلامی هستند و به همین دلیل، مشکلات بسیاری برای بهائیان ایجاد کردهاند، تا جایی که برخی از احکام را اصلاح، تغییر یا حذف کردهاند.
در مطلب پیشرو، نقد شیخ علاءالدین زعتری، یکی از علمای اهل سنت و صاحب منصب کشور سوریه، در خصوص تناقض احکام بهائی، ترجمه و ارائه میگردد.
🚨 برای مطالعه ادامهی مطالب روی لینک بزنید.
#حزب_بهائیت
#اهل_سنت
#بدعتگذاری
🚫@bahaiyat🚫
🔹 نقش دعا در دفع بلا
🔻الإمامُ السجّاد عليه السلام:
🔸الدُّعَاءُ يَدْفَعُ اَلْبَلاَءَ اَلنَّازِلَ وَ مَا لَمْ يَنْزِلْ.
✍️دعا بلایی که نازل شده و بلایی که هنوز نازل نشده است را دفع میکند.
📚 الکافي، ج۲، ص۴۶۹.
🚫@bahaiyat🚫
🚨🚨 عادیسازی روابط توسط انجمن حجتیه و استراتژیهای آن
📌 نـــفـــوذ انـجـمـن حـجـتـیـه در دستگاه های اجرایی و سایر مرا کز تأثیرگذار و تصمیمگیر کشور، از جمله نگرانی های امام خمینی بـود کـه با تعابیر و بهانه های مختلفی به آن متذکر می شد، مانند تذکر به فقهای شورای نگهبان که مواظب باشند، یک مرتبه انجمن حجتیه ای ها همه چیز آنان را نابود نکنند. و از همه مهم تر اینکه، اجازه حضور افراد مؤثر انجمن در مناصب حساس و کلیدی را صـادر نکرده و بر آن تأ کید داشتند. چرا که حضور آنان، مجلس و دولت را به انحراف میکشاند.
تمامــی ایــن حساســیت ها و نگرانی ها برای زمانی بــود که اعضای انجمن حجتیــه، باورهــای خــود را بــه طور علنــی تبلیغ مینمــوده و بــا القــای ناامیــدی در بیــن جوانــان آنــان را از انقلاب اســلامی دور میداشــتند اما بــا اوج گرفتن مخالفت انقلابیون و روشــنگری درباره خطرات اندیشه انجمن، نا گزیر به انحلال انجمن تن داده و با صدور بیانیهای در مــرداد ۱۳۶۲ از تبلیــغ علنــی اندیشــه ها و آرای دینــی و سیاســی خــود باز ایســتادند امــا این پایان داســتان انجمــن نبوده و هیچگاه از اندیشههای پیشین کنارهگیری ننمودند، بلکه با «تا کتیک عادیسازی روابط»، پای در لایهای عمیقتر گذاشته و نفوذ دیگری را رقم زدند که در چند محور، مورد اشاره و بررسی قرار میگیرد.
📛 برای مطالعه ادامهی مطالب روی لینک بزنید.
#انجمن_حجتیه_به_بهانی_مبارزه_با_بهائیت_خود_دشمن_دین_است
🚫@bahaiyat🚫
32.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍تفسیر چیستی ولایت فقیه.🔺
✍تبیین جایگاه حقیقی ولی فقیه🔺
✍علت ضرورت وجود ولایت فقیه 🔺
✍علت دشمنی با اصل ولایت فقیه 🔺
🎥 علامه #حسنزاده_آملی رحمة الله علیه
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت ششم
📚 عنوان: اگر ایمان نداشتیم محاصره اقتصادی نمی شدیم
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۷/۳۰
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
🚫@bahaiyat🚫
📌ولادت محمد بن حسن حلی مشهور به «فخرالمحققین»
🔹 محمد بن حسن بن یوسف بن مطهر حلی (۶۸۲-۷۷۱ق)، ملقب به فخرالمحققین ، از فقها و علمای بزرگ شیعه در قرن هشتم هجری قمری بود. وی در نوجوانی و بنا به نقل برخی، قبل از ده سالگی به درجه اجتهاد رسیده است.
🟠 یکی از از کارهای مهم فخرالمحققین در عرصه فرهنگی، صدور اجازات متعدد به بزرگان علم و دانش بود. در ایام گذشته و در میان علما و اهل دانش رسم بر این بود که پژوهشگران به یکی از اساتید و بزرگان عصر خویش رجوع نموده و دانش و تحصیلاتشان را عرضه میکردند و آن استاد هنگامی که از معلومات و استعداد و تقوای او مطمئن میشد برای وی اجازهای صادر میکرد .
🔺در بخشی از اجازات علاوه بر اینکه به سطح معلومات و مراتب تقوای اجازه گیرنده اشاره میشد به او اجازه میدادند کتابهای خودِ استادِ اجازهدهنده و کتابها و روایات سلسله اساتید او را نیز نقل کند.
🔵 فخرالمحققین بعد از ۸۹ سال زندگی، در سال ۷۷۱ق به سرای باقی شتافت. پیکر او از شهر حلّه به نجف منتقل و در کنار قبر علاّمه حلّی به خاک سپرده شد. قبر وی در کنار حرم امیرمؤمنان (علیهالسلام) سالهای متمادی محل تجمّع و رفت و آمد دانشمندان و فقیهان بوده است.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_20
#فخر_المحققین
🚫@bahaiyat🚫
🔹سه روسیه
ما با سه روسیه تزاری، کمونیستی و روسیه پوتین مواجهیم.
تزارها و کمونیست ها بیشترین دشمنی را به ما روا داشتند اما روسیه پوتین تفاوت های فاحشی با دو روسیه گذشته دارد.
با هنرمندی شهید سلیمانی، پوتین وارد سوریه شد و به تدریج و تا آستانه اتحاد استراتژیک با ما پیش آمده است. نمی گویم مواضع اشتباه نداشته و خلاف منافع ما قدمی بر نداشته اما مقایسه اش با امریکا یا از سر بی اطلاعی است و یا غرض ورزی.
ما امنیت کنونی مردم خویش را مدیون روسیه ایم. چون با ورود روسیه به سوریه راهبرد رهبر خردمند ما مبنی بر حفظ بشار اسد مقدور شد و همچنین مقاومت لبنان از گزند طرح مشترک عبری غربی عربی مصون ماند و در نتیجه بر داعش پیروز شدیم و لذا ملت ما از جنگ داعش در خیابان های کرمانشاه و همدان و ... در امان ماند.
اگر پس از دو هزار سال به کرانه مدیترانه رسیدیم باید از روسیه تشکر کنیم چون بدون کمک روسیه به ما -در سوریه- به این مهم نایل نمی آمدیم.
از روابط راهبردی روسیه با ج ا ا در فناوری های فضایی، نظامی و مانند آنها نیز فعلا می گذرم.
✍دکتر#رضایی
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳
🚫@bahaiyat🚫
🔹 پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
خداوند متعال دوست دارد که هرگاه فردی از شما کاری می کند آن را درست (بی عیب) انجام دهد.
إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى يُحِبُّ إِذا عَمِلَ أَحَدُكُمْ عَمَلاً أَن يُتقِنَهُ.
📗کنز العمال : ح ۹۱۲۸
🚫@bahaiyat🚫
انجمن و رژیم پهلوی
انجمن و ارتش شاه (۱)
مقدمه
ارتش و ساواک دو ستون بنیادین سختار و ساختمان حکومت شاه بودند و هر دو ساخته و پرداخته امریکا و تحت مدیریت شخص شاه اما حتی مدیریت شاه نیز کاری طفیلی و نیابتی به نظر می رسید.
این دو نهاد ضامن بقای حکومت، حافظ سلطنت و مجری سیاست های منطقه ای امریکا و اسرائیل بودند و نقش داخلی آنها نیز مقابله با منتقدان و مخالفان شاه و سلطنت پهلوی به شمار می رفت.
ورود اغیار به درون ارتش و ساواک همانند ورود به دژهای نظامی ممتنع می نمود. اشخاصی که قصد ورود به ارتش داشتند نیز از صافی ها و غربال های متعدد عبور داده می شدند تا به عضویت در آیند.
در این میان ورود اشخاص وابسته به گروهها و تشکل ها به ارتش و یا فعالیت تشکل ها در ارتش بسیار دشوار بود اما چند گروه خاص، مانند طرفداران کسروی، دراویش، بهاییت و انجمن حجتیه از استثناها به حساب می آمدند. و اما انجمن:
۱- به نظر می رسد انجمن حجتیه حدود صد افسر و درجه دار را در سراسر کشور جذب نموده بود. دو سه سرهنگ بازنشسته، تعدادی سروان، یکی دو سرگرد و بقیه درجه دار.
۲- نظامیان انجمن در درون و بیرون یگان های نظامی به فعالیت های ضد بهاییت اشتغال داشتند.
۳- بنا به گفته مرحوم آقای حسینیان، ساواک یک پرونده جداگانه برای پایش فعالیت ضدبهایی انجمن در ارتش و درج گزارش های این فعالیت ها تشکیل داده بود. این اقدام به معنای موافقت با فعالیت انجمن در ارتش و رسمیت شناختن فعالیت این تشکل در یگان های نظامی بود.
۴- ارتش پس از ساواک مهمترین پایه قدرت و حافظ بقای پهلوی به شمار می رفت و کل ارتش نیز زیر فرمان و سیطره مستشاران امریکایی قرار داشت.
۵- بیش از ۱۰۰ ژنرال ارتشی بهایی بودند. سیطره بهایبت بر ارتش بسیار عمیق، گسترده، کلیدی و کلان بود.
۶- بهاییت منصب های مهم، جایگاههای راهبردی و عالیترین روندهای گزینشی و ارتقای نظامیان را در اختیار داشتند.
پرسش این است. چگونه ممکن بود که یک تشکل دینی در ارتش اجازه فعالیت ضد بهاییت بیابد؟ چرا؟
✍دکتر#رضایی
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
۱۱- ايضاً در توقيعى ديگر مى فرمايد:
«قد اصطفى اللَّه سبحانه فى ذالك الظهور مرآتا ممتنعة و بلورية مرتفعة فعاكست فيها شمس الحقيقة و تجلت لديها نقطة الالهية و تحاكت فيها كينونية الازلية وان ذلك من فضل اللَّه و رحمته وجوداللَّه و كرامته و عطاء اللَّه و موهبته و احسان اللَّه ومنته و جوائز اللَّه و بدايعه. تا در جائيكه مى فرمايد: و ان مما قدشاء اللَّه سبحانه فى ذلك الظهور ارتفاع شجرة البيان من اصلها و فرعها و اغصانها و اثمارها و اوراقها فيالها ثم لها من تلك الثمرة البديعة و يا حبذا طرز ثم حبذا طرز من تلك الورقة اللطيفة و ياطوبا ثم طوبا من ذالك الغصن الممتنع و يا فخراً ثم فخراً لذلك الشجر المرتفع حيث يستمكى عن اللَّه يكينونيته و ذاتيته و نفسايته و انيته و ستعكس من تلك المرآت مرات ثم من تلك المرآت مرات ثم من تلك المرآت مرات ثم من تلك المرآت مرآت ولواذكر الى آخر الذى لاآخر له لم يفرغ حب فؤادى عن تلك التعاكس المتلائحات و التجليات المتصاعدات الى حينئذ بفطرة محضة غير تلك المرآت ما ظهرت و سيظهر اللَّه اذا شاءانه كان على كل شي ء قديراً».
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۹۳
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
⭕️تحریف قرآن توسط عبدالبهــــــــــــــــاء
🔹عبدالبهاء رهبر فرقه ضاله بهائیت همانند دیگر رهبران فرقه های منحرف برای حق جلوه دادن مقام و جایگاهش دست به تحریف قرآن زده می نویسد:
🔸چنانکه می فرماید: اذا وجدوا آثروا علی انفسهم و اذا فقدوا اشکروالله شکراً جزیلاً هذه صفة الابرار و سمة الاخیار… یا ایها الذین آمنوا لا تقنطوا من رحمة الله یا بنیّ لا تیأسوا من روح الله. پس باید توکل نمود و به تقوای الهی تمسک جست.
♦️با تطبیق نمودن آیات قرآن کریم با آنچه عبدالبهاء به عنوان آیات قرآن نقل نموده بر همگان روشن می گردد که رهبران بهائی نه تنها در گفتار خود صداقت نداشتند، بلکه در نقل کلمات دیگران و آیات الهی نیز امانت را مراعات نمی کردند و در آن به دلخواه خویش تصرف می نمودند.
📗منتخباتی ازمکاتیب عبدالبهاء،ج۶،ص۱۵
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت آیت الله سید ابوالفضل میرمحمدی
🔹 آیت الله سید ابوالفضل میرمحمدی زرندی در سال ۱۳۰۲ ش در اطراف ساوه متولد شد. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به پایان رساند و در سال ۱۳۲۰ وارد حوزه علمیه قم شد.
🔻 آیت الله میرمحمدی از همان ابتدای تحصیل از دریافت شهریه و وجوه شرعی امتناع می نمود. وی داماد فقیه وارسته آیت الله العظمی سید احمد زنجانی است و همواره این وصلت را از جمله توفیقات خود می دانست.
▫️ از جمله مسئولیتهای او پس از انقلاب می توان به «رئیس دادگاه انقلاب قم»، «عضو هیئت عفو حضرت امام»، «رئیس شعبه دوم دیوان عالى کشور» «عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم» و «عضو مجلس خبرگان رهبرى» و ... اشاره کرد. آیت الله میرمحمدی در۳ آذر ماه ۱۳۹۸ به رحمت ایزدی پیوست.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۳
#آیتالله_میرمحمدی
🚫@bahaiyat🚫