🔴 جاده خاکی سرود کنسرتی نسخه جدید ابتذال در مداحی
به بهانه انتشار نماهنگ عزیزم حسین 2
کسی نیست منکر اثربخشی و تاثیر گذاری مداحی در تعالی و فرحبخشی روح شود، مسئله ای که دشمنان در تلاش اند که آن را از مسیر صحیح خود منحرف کنند، حتی گاهی با چند واسطه یک چهره اثربخش را به انحراف کشانند. اما آنچه در روند مداحی در این سالها مورد توجه است، ارتقای مداحی از هیئت خوانی به استدیوخوانی و بعد از آن مداحی موزیکال است که آرام آرام جریان نئومداحی را در بین مداحان جوان به راه انداخته است البته در این بین مقوله سرود و تک خوانی مداحان را هم باید اتفاقی شگرف و هم عرض دانست؛ از این گذشته آنچه بسیار این خط را درهم تنیده می کند، پدیده ای درخورتوجه «رسانه» است که در واقع بستری برای نشان دادن ظرفیت های متنوع این سبک های متنوع است، مطرح شدن و سلبریتی شدن که گاهی برای یک چهره از صدا و نفس گرم او مشتعل می شد امروز از کانال و صفحه اینستاگرامی اوست که اشتعال می یابد. در این بین از نقش گروه های هنری ظاهرا دغدغه مند نیز نباید گذشت که توزیع گر این سبک و سیاق می باشند. اتفاقی که پیشتر کشورهای حاشیه خلیج فارس بر آن اهتمام داشتند، امروز با نسخه فارسی در حال اجرا شدن است.
نماهنگ دوم عزیزم حسین علیه السلام دقیقا نسخه وارداتی یک اندیشه خطرناک است که مدح اهل بیت علیهم السلام را به وادی کج و کوله ای می کشاند که مثلا قرار است نوجوان و کودک را امروزی نمایش دهد اما در واقع نسخه عجیب و البته اشتباهی به کودکان تحمیل می کنند. که حقیرانه چهره شترگاو پلنگی از سرود، مداحی و موسیقی نمایش می دهد. زبان بدن، استایل، چهره پردازی، همراهی پسر و دختر، حتی شکل و شمایل و در کنار آن تدوین کنسرتی که تاسف برانگیزترین قسمت ماجراست بالعکس به جای اثربخشی شده است آفت، که نمونه تاسف بار آن در طراحی «زنان سرزمین من ایران» مشاهده شد، اتفاقی که علاوه بر آسیب چهره شدن رسانه ای می تواند منجر به ابتذال گرایی در عرصه هم آوایی و سرود هم شود.
📝حامد حبیبی قرانی
@Revvagh
@bahaneee
🔴 جنگ اقتصادی۲
🔹نمیدونم شما هم مثل من توی گروههایی بودید که بعضی اعضاش قیمت روز به روز و ثانیه به ثانیه دلار رو میگذاشتند یا نه؟ یعنی ما دیگه خیلی کف بازاریم و درد رو میفهمیم. بعد هم چند تا استیکر غم و غصه. گروه های رفاقتی عادی خودمون رو میگم نه گروه تخصصی بازار و دلار . یک جمعی هم شروع میکردن به تحلیل با درد و با تیکه و نیش و کنایه که خلاصه آی دولت بی خاصیت و وای بیچاره ملت و چه و چه.
🔹من حالم بعد خوندن این جور پیامها توی گروهها حال خاصی بود. حال وقتی که حسن آقا میری روضه مهسا رو برای علی بخشی میخوند و هر دوشون گریه میکردند و تالاپ تالاپ تو کله شون میکوبیدن مثل مجالس روضه و یاد خیام کربلا میکردن. من با دیدن اون لایو همین حال رو داشتم.
🔹هم با درد دل و داغشون همراه بودم هم از حماقت و نادانیشان حرص میخوردم. هم میخواستم بگم من هم میبینم و میفهمم تان هم میخواستم بگم شما چرا نمیبینید و چرا نمیفهمید.
🔹دلار در مدت یک سال و نیم دولت رییسی چند هزار تومان افزایش قیمت داشت؟ دقیقا بعد فروکش کردن اغتشاشات چقدر؟ چرا این زمان؟ اثرش چیست؟ همان تاثیر اغتشاشات که آشفتگی ذهن مردم، اعصاب خوردیشان، فشار بیشتر، بی اعتمادی به مسوولین و خلاصه احساس ضعف و تحقیر و انسداد بود. این احساس مردم چه فایده ای دارد؟ فایده اش این است که تصمیم گیری حاکمان تحت تاثیر قرار میگیرد. حکومت مردمی اگر اعتماد و حمایت عمومی اش را از دست بدهد میتوان جلوی ابتکار عملش را در داخل و خصوصا در خارج گرفت و فشارها را بیشتر کرد و همینطور و همینطور. باید چه میکردیم؟
🔹باید غیر از روضه خوانی و ادا اطوار اینکه من خیلی کف بازارام و میفهمم و آخ دلم برای مردم میسوزه و امثالهم کمک میکردیم که دولت بتواند صحنه را مدیریت کند. الان سران قوا اختیارات زیادی به رییس بانک مرکزی دادند. دلار هم برای همه مصارف با قیمت نیمایی اش هست مگر برای جمع کردن و سرمایه گزاری یا دلالی و خلاصه قاچاق. الان به جای آنکه قیمت بازار آزاد یا همون قاچاق رو دائم به رخ بکشید و ناکارآمدی دولت رو با بی انصافی یادآوری کنید. باید کمک بدیم به اعتماد مردم به آرامش مردم. یاد آوری کنیم این ادامه همان اغتشاشات است و لاغیر. تا دولت امکان تنظیم بازار را پیدا کند. فکر کردن به دردهای اقتصادی سابقه دار این مردم خوب است اما اتفاقی که الان افتاده رشد متداول قیمت ارز نیست بلکه آشفتگی قیمت است. صحنه را باید سیاسی امنیتی و رسانه ای هم ببینیم و تحلیل کنیم. اقتصادی دیدن صرف بدون این ملاحظات مثل روضه خوانی آقامیری برای مهسا احساس اسکلی به آدم منتقل میکنه. باز هم خوددانید.
@ali_mahdiyan
@bahaneee
هدایت شده از پلاک
51.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمن میخواد این دهه هفتادیها، دهه هشتادیها و دهه نودیها که آقا گفت انقلاب رو به اوج میرسونن، این بچههایی که اوج نشین و قلهنشین میشن رو دریانشین کنه. بچهها حواستون جمع باشه!
☑️ https://eitaa.com/joinchat/3797614592C4c785700cb
هدایت شده از پلاک
2020-08-18-12-50-28.MP3
26.86M
📣 خبری در راه است...
گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی🇮🇷
🎙 حاج حسین یکتا
📌 مسجد چهارمردان ۱۴۰۱/۱۱/۱۴
☑️ https://eitaa.com/joinchat/3797614592C4c785700cb
🔴 هیزُم
علوی بروجردی باز هم شبیه فتنه قبلی موضِع گرفت.
در ماجرای مسمومیتهای دانش آموزان ابهامات فراوانی وجود دارد و نهادهای ذی ربط مسئول پیگیری آن هستند لکن در این ماجرا هم همچون فتنه قبلی که برخی افراد بدون تحقیقات قبلی با موضعگیریهای عجولانه آتش فتنه را شعلهور تر کردند، امروز هم چنین اتفاقی آغاز گردیده.
#علوی_بروجردی در ماجرای فوت خانم امینی هم چنین موضعی گرفت که بسیار مورد اعتراض مردم و جامعه انقلابی قرار گرفت.
آیا نمیشود جلوی این چنین مواضعی که در بزنگاهها موجب تشدید فضای غبارآلود فتنهها میشود را گرفت؟
@bahaneee
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با حماسه چطور میتوان #جهاد_تبیین کرد به روایت تصویر.
ماشاءالله بر این رویشهای انقلاب اسلامی
@bahaneee
سوء استفاده سعودی نشنال از موضِع ناپخته #علوی_بروجردی در فتنه جدید
ایشان همان کسی است که دفعه قبل هم عجولانه موضع گیری کرد و آتش فتنه را داغتر کرد.
هیزُم را بخوانید.
@bahaneee
🔴 جواد طباطبایی مُرد
جواد طباطبایی یکی از نویسندگان نسبتا مشهور حوزه علوم سیاسی درگذشت.
وی که روزگاری از زوال اندیشه سیاسی در اسلام سخن میگفت و به برکت دولت روحانی، بعنوان چهرهای سرشناس مطرح شده بود و مستمرا ترویج میشد. چنانکه در دولت قبل از دست #حسن_روحانی، جایزه ملی فارابی را دریافت کرد!
در سالهای اخیر #محمد_قوچانی تلاش کرد جواد طباطبایی را [بدون آنکه مایه علمیاش را داشته باشد] در قامت یک متفکر بزرگ در سطح ملی مطرح کند که بخشی از این تلاشها در مجله سیاستنامه منعکس است.
#داوود_فیرحی یکی از شاگردان طباطبایی بود که به واسطه او و برخی ديگر از حوزویان، پای طباطبایی به #قم نیز باز شد و امروز حوزویانی هستند که سخت از وی متأثرند.
بازشناسی پیوند نامرئی و خطرناک #سکولاریسم_عرفی با #سکولاریسم_مقدس، یکی از تکالیف بر زمین مانده حوزویان متعهد و انقلابی است.
جواد طباطبایی پیرامون مسئله #ایدئولوژیزدایی چنین میگوید:
اسلام سیاسی كنونی، اسلامی است كه در مسلخ ایدئولوژیهای سیاسی قربانی شده است ... كسانی نیز كه امروزه از سكولاریزاسیون اسلام سخن میگویند، به این نكته توجه ندارند ــ یا نمیدانند ــ كه اسلام را نمیتوان قیاس از مسیحیت گرفت، جدایی دین و دولت، در اسلام، باید به معنای «ایدئولوژیزدایی» از آن باشد و گرنه سكولاریزاسیون درمورد اسلام مفهومی یكسره بیمعناست و بیسبب نیست كه در همه مطالب بسیاری كه در این مورد نوشته میشود، یكجمله جدّی وجود ندارد ... موضوع علم سیاست، دین نیست، بلكه توضیحمناسبات قدرت در جامعه است، دین، اگر دین باشد، به عنوان حوزه اخلاق فردی مبتنی بر معنویت، نمیتواند بر مناسبات قدرت استوار باشد و سرشت آن مناسبات را توضیح دهد ... از دیدگاه تاریخ اندیشه سیاسی، نظریه حكومت اسلامی نداریم، یعنی تاكنون نتوانستهاند طرحی از جامعه اسلامی و سازماندهی قدرت اسلامی بهدست دهند....
( گفتوگو با مجله تلاش، شماره ۱۱، دیماه ۱۳۸۱.)
@bahaneee
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب در دیدار اخیر مردم آذربایجان شرقی: آینده را روشن میبینم. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
📜 #سخن_نگاشت
🔍 متن کامل بیانات👇
https://khl.ink/f/51999
سناریوی مسمومیت در مدارس دخترانه آنقدر مبتذل و رسواست که هر توضیح بیشتری درباره اش توهین به شعور مخاطب است.
کسانی که میگویند این کار، کار خود جمهوری اسلامی است همانهایی هستند که اول میگفتند مهسا امینی هیچ سابقه بیماری زمینه ای نداشته و به خاطر ضرب و شتم پلیس کشته شده! بعد که اسناد پزشکی بیماری آن دختر منتشر شد، گفتند دو تا پای حسین رونقی را در زندان شکسته اند! بعد که رونقی از زندان آزاد شد و مشخص شد این خبر هم دروغ بوده گفتند موهای آرمیتا عباسی را در زندان از ته تراشیده اند و به او تجاوز کرده اند! بعد که او هم زندان آزاد شد و در عکسها مشخص شد موهایش که هیچ، لاک ناخنش هم سر جایش است دروغهای جدیدشان را منتشر کرده اند.
بیچاره آن هایی که ذهن و فکرشان را داده اند دست شیادانی مثل شما تا هر روز برای شان یک سناریوی جدید بنویسید؛ وگرنه ما از همان روز اول میدانستیم بزرگترین دروغ شما همین سه کلمه زن، زندگی، آزادی است...
@sabeti
@bahaneee