هدایت شده از وحید یامین پور
🔻مهم نیست طرفدار جلیلی هستید یا قالیباف؛ فقط خطر دولت سوم روحانی را به مردم گوشزد کنید.
ما در سیاست به مراقبه نیاز دادیم. مراقبه در برابر هیجان، لجاجت، یأس، جنگ روانی رقیب و خستگی.
هنوز حدود یک چهارم کسانیکه در انتخابات شرکت میکنند، مردّد در انتخاب هستند. دست بهکار شوید. به آنها خطر تکرار خسارتبار دولت روحانی را گوشزد کنید. ۱۰برابر شدن قیمت دلار، افزایش جمعیت زیر خط فقر ایران، قطعی برق و گاز و آب، گرانی بنزین و حادثه تلخ آبان ۹۸ و رییس جمهوری که صبح جمعه از خواب بیدار شد، دولت ویلچر نشین و پیر و خسته و...
عکس روحانی را نشانشان بدهید تا دهه تلخ ۹۰ را بیاد بیاورند. آخوندی را، جهانگیری را، نوبخت را، فریدون را؛ تبختر و غرور و بیادبی و فساد را. ماهیت کاندیدای فیک این جریان را افشا کنید.
مهم نیست طرفدار جلیلی هستید یا قالیباف. حتی اگر ائتلاف و اجماعی در کار نباشد اگر مردم کابوس روحانی را بیاد آورند، رایشان در سبد جبهه انقلاب است.
در حال حاضر جمع سبد ۴ کاندیدای ما تقریبا ۴۵ درصد آراء را دارد و آنها ۳۰ درصد. ۲۵ درصد هم مردد هستند و بعید است این ترکیب بهم بخورد.
در میزان مشارکت اعلام شده، یکپارچگی ما بخش عمده آراء مرددین را به خود اضافه خواهد کرد و اگر پیروزی را در دور اول رقم نزند در دور دوم آن را آسانتر خواهد کرد.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از 🔻رضا رضایی
🔺چرا باید به سعید جلیلی رای داد؟
✅۷ دلیل کوتاه برای کسانی که هنوز در انتخاب خود مرددند.
در این فرصت کوتاهِ باقی مانده این مطلب را برای مرددین ارسال کنید...
https://eitaa.com/reza_rezaei78
یک موردی هم بود که دوست داشتم اینجا بگم
برخی از دوستان ما معتقدن سعید جلیلی توان تعامل با گروه های مختلف رو نداره و خیلی خشکه و باعث شکاف اجتماعی میشه..
یاد بلوای ۱۴۰۱ افتادم
روزهایی که خیلیا سکوت کرده بودن سعید جلیلی دانشگاه به دانشگاه میگشت و در اون التهاب جلسه پرسش و پاسخ میگذاشت و شبهات رو جواب میداد.
جالبه که از معدود افراد به غیر از خود سعید جلیلی که این کار رو ادامه دادن امیر حسین ثابتی و علی خضریان و بهادری جهرمی بودن که دو تفرشون در ستاد آقای جلیلی هستن..
یعنی میخوام بگم تصور خیلی از ماها با واقیعت سعید جلیلی خیلی تفاوت داره..
اون چیزی که بیش از همه مردم رو عصبانی و دلزده کرده تبعیضه..
کسی که بتونه ریشه های تبعیض رو بخشکونه باعث انسجام ملی میشه
سابقه سعید جلیلی نشون داده اون کسیه که میتونه با تبعیض ها مبارزه کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا
تو خود شاهدی...
🔻چرا به جلیلی رای میدهم؟
🔹 ۱. جلیلی نه خود فاسد است و نه در اطرافش فساد وجود دارد. حتی مخالفانش هم به پاکدستی او معترفاند. دشمنانش هم هرچه میگردند حتی یک شبهه یا شایعه نمیتوانند درباره او درست کنند.
🔹 ۲. جلیلی اهل «تعامل» است ولی اهل «معامله» نیست! او از افراد و ظرفیتهای مختلف کشور استفاده میکند اما به آنها باج نمیدهد.
🔹 ۳. جلیلی برای بخشهای مختلف و مسائل گوناگون برنامه دارد اما این کافی نیست. او ویژگیای دارد که امید به اجرای این برنامه و راهحلها را بیشتر میکند.
🔹 جلیلی بدهکار هیچ باند و قبیلهای نیست. او با فشار و رانت و پول پدرخواندههای سیاسی بالا نیامده است. بنابراین مجبور نیست سود و رضایت آنها را در اولویت قرار دهد. او فقط مدیون و وامدار مردم و مستضعفین است.
🔹 ۴. به ماجراهای همین ۲۴ ساعت گذشته نگاه کنید. دروغ تماس سیدحسن نصرلله برای انصراف جلیلی و... نشان میدهد جریان مقابل برای رای نیاوردن او از هیچ بیاخلاقیای دریغ نمیکند اما جلیلی جواب نمیدهد و بیاخلاقی نمیکند.
🔹 ۵. جلیلی کار را از کف و بعنوان کارشناس شروع کرده و بعد پلهپله رشد کرده و تا معاونت وزیر و بعد دبیری شورای عالی امنیت ملی رسیده است. بنابراین معایب و ظرفیتهای ساختارهای اداری و دولتی را میشناسد.
🔹 ۶. جلیلی وعده الکی نمیدهد. با اینکه انتخابات عرصه وعدههای پوچ مانند دادن زمین و پول و طلا و وام و... است، اما جلیلی حاضر نیست برای رایآوری هر وعدهای بدهد. او افق را نشان میدهد.
🔹 ۷. افق دید جلیلی محدود و در حد امور روزمره نیست. او اگرچه برای همه چیز مانند یارانه و مسکن و حتی سفر و تفریحات حانوادهها هم برنامه دارد اما افق دیدش بلند و تمدنی است. او از فرصتهای جهانی برای جهش ایران صحبت میکند و برنامه میدهد.
🔹 ۸. جلیلی را بدون سابقه مدیریت اجرایی میدانند در حالی که شورای عالی امنیت ملی بعد از هییت دولت بزرگترین مجموعه اجرایی کشور است. این شورا فقط مختص به امور بینالمللی و خارجی نیست بلکه مهمترین موضوعات مرتبط با امنیت ملی مثل مسائل اقتصادی و بانکها، مواد غذایی و امنیت خوراک مردم، دارو و امنیت سلامت کشور و... نیز در آنجا مورد بحث و تصمیمگیری است
🔹برای مثال دورهای که وجود داروهای قاچاق و ناسالم در داروخانهها باعث ایجاد تلفات در کشور شده بود او در شورای امنیت ملی طرح ایجاد سامانهای سراسری برای این موضوع را پیگیری و به اجرا رساند که این مشکل را بالکل از چرخه داروخانهها حذف کرد.
🔹 ۹. جلیلی در طول ده سال گذشته بیش از صدها سفر به شهرها و روستاهای دورافتاده داشته و کشور را مثل کف دستش میشناسد. او در واقع سفرهای استانیاش را از سالها قبل شروع کرده. مسائل و مشکلات و ظرفیتها و توانمندیهای کشور را از نزدیک دیده و شناخته.
🔹 ۱۰. جلیلی در ده سال گذشته بیش از هزار جلسه با متخصصان مختلف داشته. در حالی که سخنگوی غالب ستادهای انتخاباتی افرادی سیاسی هستند، سخنگوی ستاد او دکتر یزدانی یک متخصص و دارنده مدال طلای المپیاد ریاضی و چهره ماندگار کشور و... است.
🔹 ۱۱. جلیلی در دفاع از انقلاب صریح است. او در مقاطع حساس اهل عافیت طلبی نیست. نه ساکت فتنه است و نه کاسب فتنه. از ۸۸ تا همین شورش زن زندگی آزادی وسط میدان بوده و از حضور در میان جوانان و گفتگو با مخالفان نترسیده و دانشگاه به دانشگاه و شهر به شهر جلسات پرسش و پاسخ بعضا هفت ساعته داشته است.
🔹 ۱۲. جلیلی تناقض ندارد. مواضع او را که در این سالها مرور میکنیم، تناقضی نمیبینیم. برای مثال او مثل برخی چهرههای ارزشی یک روز برجام را حاصل خون شهدا ندانسته و به ظریف تبریک نگفته و بعد از چند سال به ظریف و برجام فحش نداده است.
🔹 ۱۳. واقعا برای جلیلی هیچ چیز جز مردم و کشور مهم نیست. او حتی در دوران روحانی هم از کمک به دولت دریغ نمیکرد. میگفت اگر اتفاق خوبی میتواند برای زندگی مردم بیفتد چه فرقی میکند در کدام دولت و توسط چه کسی بیفتد!
🔹 ۱۴. و در آخر اینکه جلیلی بیش از ده سال در دولت سایه (که ساز و کاری جاافتاده و رایج در خیلی از کشورهاست) ریاستجمهوری را تمرین کرده. به این معنی که مشکلات را شناسایی کرده، با متخصصان برایش چاره اندیشیده و ساز و کارهای اجرایی را در تعامل با دولتها آزمایش کرده است.
🔹 و حالا زمان مناسبی است که کشور طعم جهش را بچشد
39.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم
چرا جلیلی؟
استاد شهریار زرشناس پاسخ میدهد..
چرا به جلیلی رای میدهم؟
یکی از مواردی که باعث سوختن استعداد ها در کشور میشود حلقه های بستهی مدیریتیست.
یعنی اگر یکفرد شایسته بخواهد وارد سیکل مدیریتی کشور بشود توانایی عبور از حلقه های بسته را ندارد و استعدادش حدر میرود و این باعث ناامیدی در قشرهای تحصیل کرده و توانا میشود...
زمان جنگ را به خاطر بیاورید که یک جوان ۲۰ ساله توانا به سمت فرماندهی لشکر میرسید..
الان این اتفاق در سیستم های مدیریتی تقریبا غیرممکن است مگر با کیف کشی و پاچه خواری اصحاب قدرت...
سعید جلیلی میتواند این سیکل را بشکند و افراد توانمند و جوانی را وارد فاز مدیریتی کشور کند که با توانایی هایشان هم کشور را جهش دهند هم سیستم مدیریتی کشور از دست چهره های تکراری و خسته خلاص کنند.
سالها کار در دولت سایه و تعامل با چهره های جوان و کارآمد و نخبه های کمتر به کار گرفته شده خود شاهدی بر این مدعاست..
خستگان را چو طلب باشد و قُوَّت نَبُوَد
گر تو بیداد کنی شرطِ مُروَّت نَبُوَد
ما جفا از تو ندیدیم و تو خود نَپْسَندی
آنچه در مذهبِ اربابِ طریقت نبود
خیره آن دیده که آبش نَبَرَد گریهٔ عشق
تیره آن دل که در او شمعِ محبت نبود
دولت از مرغِ همایون طلب و سایهٔ او
زان که با زاغ و زَغَن شَهپَرِ دولت نبود
گر مدد خواستم از پیرِ مُغان عیب مکن
شیخ ما گفت که در صومعه همّت نبود
چون طهارت نَبُوَد کعبه و بتخانه یکیست
نَبُوَد خیر در آن خانه که عصمت نبود
حافظا علم و ادب ورز که در مجلسِ شاه
هر که را نیست ادب لایقِ صحبت نبود
#حافظ