🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر چیست؟
▪️◾️▪️
▪️راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی ایران"
▪️تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانهای جهت کاهش #مشارکت
۲.طراحی عملیات های رسانهای به منظور حمایت از کاندیداهای غیر انقلابی
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای انقلابی
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر
۶. ایجاد دو قطبی های کاذب
✍حیدر بردبار
#انتخابات | #روشنگری
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 حرف روز
💢 رهزن عقلانیت
اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
1️⃣ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
2️⃣ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
3️⃣ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
4️⃣ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
5️⃣ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹️ توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
✍️ #مهدی_سعیدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 گزارش روز
💠 پساحقیقتی برای حق رأی
«پساحقیقت» از شرایطی حکایت دارد که در آن فکتهای عینی در مقایسه با کشش احساسات و باورهای شخصی تأثیر کمتری در شکل دادن به اذهان عمومی دارند. این شرایط به مثابه یک تکنیک برای هدایت اذهان به سمت دلخواه در کشورهای گوناگون پیاده شده است. برای نمونه، در قضیه برگزیت که صدها اتوبوس آمار جعلی پرداخت هفتگی ۳۵۰ میلیون یورو از طرف انگلیس به اتحادیه اروپا را تبلیغ میکردند، نتیجه این شد که اکثریت مردم به برگزیت رأی دادند؛ اما اکنون بعد از هفت سال شبکه انتیوی آلمان میگوید: «حداکثر مردم (حدوداً ۵۴ درصد) از برگزیت پشیمان هستند» و در واقع این معضلی است که شرایط پساحقیقت برایشان رقم زد.
جامعه ایرانی نیز از به دام این شرایط افتادن مصون نیست. آمارها نشان میدهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، ایران را پوشش میدهند. این ماهوارهها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کردهاند. بخش عمده آنها مربوط به شبکههای فارسیزبان از جمله BBC فارسی، VOA، من و تو و فارسیوان است. اختصاص بودجههای سنگین دولتها و سرمایهداران خاص، به پشتیبانی از این شبکهها بیارتباط با محتوای این رسانهها نیست؛ از این رو این سؤال همچنان از سوی این دولتها بیپاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات گوناگون اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، اما کلان بودجهها برای اجرای پروژه شبکههای فارسی زبان اختصاص داده میشود؟ به نظر میرسد پاسخ این پرسش، ایجاد شرایط پساحقیقت در بزنگاههای گوناگون برای جامعه ایرانی باشد. در واقع، انتخابات یکی از بزنگاههایی است که دشمن همواره سعی داشته است با حربههای مختلف اذهان و احساسات اجتماعی را به سمتی هدایت کند که اعتباری برای انتخابات قائل نباشند. برای نمونه، در انتخابات سال گذشته این مسئله در رسانهها و شبکههای فارسیزبان خارجنشین پیگیری شد. از فروردین سال ۱۴۰۲ رسانههای غربی کلیدواژه «مشارکت زیر ۳۰ درصد» را برای انتخابات مجلس در ایران کلید زدند. از طرفی برخی عوامل داخلی نیز این خط را تقویت کردند؛ به گونهای که «جعفرزاده ایمنآبادی»، نماینده دورههای نهم و دهم مجلس اظهار داشت: «مردم اصلاً نمیدانند سال انتخابات مجلس است» یا اینکه برخی اظهار میکردند اصلاحات در این انتخابات گزینهای نخواهد داشت. همه این اقدامات، مخاطب را در یک فضای پساحقیقت فرو میبرد تا آمارها، دلایل و منطق مشارکت حداکثری او را از انجام تکلیف شهروندیاش باز دارد. جالب آنکه در سال گذشته بیش از ۸۰۰ نفر از اصلاحطلبان برای کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی نامنویسی کردند و نیز شاهد مشارکت بالای ۴۴ درصد بودیم. در واقع حق رأی، امتیازی است که ملتها در طول تاریخ برای آن جانفشانی کردهاند و اکنون باید از این حق اجتماعی در اعتلای سرنوشت کشور بهره برد.
✍️ #محمد_حکیمی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
📌ام المسائل رئیس جمهور چهاردهم
🔸نامزدهای ریاست جمهوری در هر دوره از انتخابات برنامههایی را برای حل معضلات ومشکلات احصا شده کشور ارائه میدهند.
مهمترین چالش در انتخابات 1403 پیدا کردن ام المسئله برای برنامهریزی است. مسائل و مشکلات کشور را در بخش های فرهنگی، سیاست خارجی و اقتصادی تقسیم بندی میشود.
هر چند در همه این موضوعات باید ریئس جمهور آینده طرح.های قابل اجرایی را ارائه بدهد؛ ولی به نظر مهمترین مسئله رئیس جمهور آینده حل مشکلات اقتصادی کشور است.
🔸در بخش نظامی با عملیات وعده صادق توهم ترس از سایه جنگ از سیاسیون دور شده است. بنابراین دوگانه معیشت و جنگ دیگر مسئله اصلی برای سیاست مداران و محملی برای جذب رأی نیست.
در بخش فرهنگی عمده مسئله برای روسای جمهور پیشین مسئله حجاب بود. موضوع حجاب در گذشته تبدیل به مسئله امنیتی برای کشور شده بود. در حال حاضر هر چند این مسئله به صورت کامل حل نشده است ولی تا حدودی- خوب یا بد- این مسئله جمع شده است. بنابراین دامن زدن به دوگانه حجاب و حکومت و دوگانه حجاب و معیشت نیز نمیتواند برای رأی دهندگان مانند گذشته جذاب باشد.
🔺بنابراین مهمترین مسئله حل مشکلات اقتصادی است. در بخش حل مشکلات اقتصادی در میان نخبگان سیاسی دو نگاه درون گرا و برون گرا داریم. درون گرایان حل مسائل اقتصادی را با نگاه به درون و خود اتکایی و نگاه به شرق و همه کشورها به صورت عزت مندانه میدانند. برون گرایان حل مشکلات اقتصادی را با نگاه به غرب به ویژه در پرتو ارتباط با آمریکا و کشورهای اروپایی جستجو می.کنند. در همین راستا سیاست خارجی دولت ها تعریف میشود.
تیم های اقتصادی نامزدهای ریاست جمهوری، کارنامه مدیریتی نامزدها و توان تجمیع هر دو نگاه درون گرایی و برون گرایی نقش مهمی در جذب آرای مردمی برای نامزدهای ریاست جمهوری دارد.
بهترین الگو برای این مسئله نوع کارکرد رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی است.
ایشان با قابلیت تجمیع دو نگاه و اثبات آن در عمل توانستند برخی از چالشهای مهم اقتصادی کشور را که برای برای برخی غیر قابل حل بود به سامان برسانند.
#انتخابات_تیر
#رئیس_جمهور_چهاردهم
#شهید_جمهور
#اقتصاد
✍ #موسی_سلیمانی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
با قرآن آغاز کنیم
📖سوره مبارکه فاطر ، آیه ١۵
💠 يَا أَيُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَى اللَّهِ ۖ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ
💠 اى مردم، شما به خدا نيازمنديد، و خداست كه بىنياز ستوده است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 شبهه
آیا شورای نگهبان در تایید و رد صلاحیت داوطلبان سلیقهای عمل می کند؟ چرا افرادی که در گذشته تأیید شدهاند، این دوره رد شدهاند (یا برعکس)؟
🟢 پاسخ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم را بشنوید
#ایران_قوی
#انتخابات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔴رهبر معظم انقلاب:
خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه و انشاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد.»
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
#انتخابات_تیر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای: ممکن است اختلافات، اختلافات عمیقی هم باشد، اختلافات بزرگی هم باشد، اما انسان دشمن را با غیردشمن نباید اشتباه کند؛ دشمن حساب دیگری دارد، غیردشمن حساب دیگری دارد. خط درگیری با دشمن را باید ترسیم کرد، مشخص کرد؛ این بصیرت میخواهد. بصیرتی که ما عرض میکنیم، این است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 آمدهایم که برای همیشه بمانیم!
▪️ یک رسانه عبریزبان خبر داد، بعد از آغاز جنگ غزه (عملیات طوفان الاقصی) فرار صهیونیستها به خارج از سرزمینهای اشغالی و اقامت دائم در یونان به شدت افزایش یافته است. روزنامه اقتصادی «د مارکر» نسخه اقتصادی روزنامه «هاآرتص» در گزارش مفصلی در این زمینه اعتراف کرد، از زمان آغاز جنگ موج ورود صهیونیستها به یونان به شدت افزایش یافته است و هزاران خانواده اسرائیلی اکنون یونان را به عنوان پناهگاه موقت یا دائم خود برگزیدهاند. «حاجای عامیت» نویسنده این گزارش از آتن گزارش داد، «درور رئوفمن ۶۵ ساله سالهاست که دلال املاک در جزیره ایوا در یونان است. او به اسرائیلیها برای خرید ملک در اینجا کمک میکند. او میگوید لحظهای نیست که من تنها باشم. همیشه چند اسرائیل دورم هستند، دهها خانواده اسرائیلی با من در تماس هستند و اکثر آنها هم میگویند که به دنبال اقامت دائم در اینجا هستند. بسیاری از اسرائیلیهایی که به اینجا آمدهاند، قصدی برای بازگشت ندارند و آمدهاند که در اینجا بمانند.»
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹داستانی عبرتآموز برای طرفداران کاندیداها
تلنگری برای ایام #انتخابات
🔹حجت الاسلامدراجی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 حرف روز
لزوم پرهیز از منطق صفر و صدی
انتخابات اگرچه به تعبیر امام خامنهای(مدظلهالعالی) در حکم «لیلهالقدر نظام»، یعنی عرصه تعیین سرنوشت است، اما چنانچه در درک و تحلیل این پدیده، گرفتار خطای محاسباتی شویم، به نتایج نامطلوبی میرسیم. در واقع، اکنون که در آستانه برگزاری انتخابات ریاستجمهوری قرار داریم، موارد و ابهاماتی چون «آیا با مشارکت در انتخابات، همه مشکلات کشور حل میشود؟»، «اگر به فلانی رأی بدهیم همه مشکلات را حل میکند؟»، «چرا در سالهای اخیر با وجود تغییر ریل اداره کشور از سوی دولت، مشکلات با سرعت حل نشد؟»، «چرا باید به فلان نامزد با وجود فلان ایراد یا انتقاد رأی بدهیم؟» و... درباره ماهیت انتخابات و بازیگران آن مطرح میشود که اساساً از مشکل جابهجایی یا تداخل در سطح تحلیل رنج میبرد. این در حالی است که هر پدیدهای از جمله انتخابات و نامزدهای انتخاباتی را باید در ظرف خود دید. بر این اساس، اگرچه انتخابات عرصه تعیین سرنوشت است و رأیدهندگان باید به گزینه اصلح رأی بدهند، اما نباید انتظار داشت که فرد منتخب بتواند مشکلات را به صورت آنی حل کند. واقعیت آن است که نمیتوان مشکلاتی را که در طول سالهای متمادی شکل گرفته و عوامل متعددی در تداوم آنها دخیل است، یک شبه حل کرد؛ حل مشکلات نیازمند کار کارشناسی دقیق و مستمر است. با وجود این، پس چرا باید در انتخابات مشارکت کرد؟ پاسخ آن است که اگرچه هر فردی رئیسجمهور شود نمیتواند در کوتاهمدت مشکلات را حل کند، اما مهم آن است که نتیجه رأی مردم، روی کار آمدن کسی باشد که هم مشکلات را خوب بشناسد و هم برای حل آنها راهحلهای مقتضی و دقیق اتخاذ کند و فراتر از اینها، با پیگیری و حضور میدانی بتواند روندهای اصلاحی برای حل طیفی از مشکلات و مسائل یافته و به نتیجه برساند.
در همین زمینه، نمیتوان انتظار داشت همه نامزدها به صورت ۱۰۰ درصدی و کامل دارای شرایط اصلحیت باشند؛ زیرا این موضوع نه تنها در عمل امکانپذیر نیست، فلسفه انتخاب مردم را هم زیرسؤال میبرد. انتخابات و رأی مردم وقتی معنا دارد که مردم با تشخیص خود، فرد اصلح را از میان صالحان انتخاب کنند. ضمن اینکه باید توجه داشت انتخابات، عرصه یک رقابت در دنیای واقعی و انتخاب میان امکانهای موجود است و هر فرد منتخبی، در کنار نقاط قوت و مثبتی که دارد، طبیعی است که نقاط ضعفی هم دارد و انتقاداتی بر او هم وارد است. در این شرایط، برای انتخاب اصلح باید میانگین امتیازات نامزدها را در نظر گرفت. بنابراین، با منطق صفر و صدی نمیتوان به عرصه انتخابات نگریست.
✍️ #مصطفی_قربانی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 گزارش روز
💠 شهید رئیسی و خدمتگزار تراز انقلاب اسلامی
رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) در مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) درباره ویژگیهای شهید رئیسی گفتند: «ایشان نصاب جدیدی را در باب خدمتگزاری به ملّت ایجاد کرد.» اگرچه بیشتر مسئولان کشور به صورت نسبی خدمتگزار ملت هستند، ولی سطح خدمتگزاری آنها با هم یکسان نیست؛ این اختلاف هم در میزان خدمت مسئولان است و هم در کیفیت خدمات آنها؛ برای نمونه، دولت نهم و دهم در زمینه خدمترسانی به مردم در عرصههای داخلی خدمات گستردهای را انجام داد، ولی در حوزه خارجی نتوانست انتظارات را برآورده کند یا دولت یازدهم و دوازدهم در میزان خدماترسانی کارنامه ضعیفتری در مقایسه با سایر دولتها داشت. دولت شهید رئیسی توانست میزان خدمتگزاری را هم در حوزه داخل و هم در حوزه خارج از کشور افزایش دهد. در عرصه خارجی میتوان به عضویت در شانگهای و بریکس، بهبود قابل توجه روابط با همسایگان، بازگرداندن بخشی از پولهای بلوکه شده در کشورهای دیگر و... اشاره کرد؛ از طرفی خدمتگزاری در عرصه داخلی را از عدالت درمانی در موضوع کرونا شروع کرد و در ادامه رتبهبندی معلمان، ترمیم حقوق نظامیان، رفع موانع شروع کسبوکار از طریق سامانه یکپارچه خدمات دولتی، بیمه اقشار ضعیف و آسیبپذیر، یارانه نقدی و کالابرگ الکترونیک، ساماندهی به بازار ارز و طلا و... را مورد توجه قرار داد. این حجم از اقدامات در سختترین شرایط اقتصادی نشان میدهد شهید رئیسی توانسته است در حجم خدمترسانی به مردم رکورد جدیدی را ثبت کند.
از سوی دیگر، کیفیت خدمتگزاری دولت شهید رئیسی نیز نصاب جدیدی را مشخص کرد. خدمات شهید رئیسی بیمنت بود و خود را خدمتگزار واقعی مردم میدانست. در آخرین ساعات عمر با عزتشان با مردم یک روستا دیدار میکند و حرف آنها را میشنود. در واقع، برای او مهم نبود که متقاضیان خدمت از چه قوم و قبیلهای هستند یا چه رویکردی به دولت دارند. بارها به استان خوزستان سفر کرد و پیگیر رفع مشکلات آنها شد و مدعی بود تا زمانی که مشکلات حل شود، این سفرها و پیگیریها ادامه دارد. از طرفی این خدمت به همراه اخلاق بود و اخلاقمداری را با خدمتگزاری ممزوج کرد، اسرار زیادی را در سینه نگه داشت و حاضر نشد برای تبرئه خود دیگران را زیر سؤال ببرد. این هم یکی از ابعاد خدمتگزاری دولت سیزدهم است.
🔹️ شهید رئیسی نه تنها تراز خدمتگزاری را بالا برد؛ بلکه تراز مسئولان نظام را نیز ارتقا داد. در وضعیت فعلی، مردم انتظار دارند رئیسجمهور آینده ضمن رعایت اخلاق، برنامهای جامع برای رفع مشکلات آنها داشته باشد و در راستای تحقق برنامههایش جهاد کند؛ مردم از شعارهای سیاسی خسته شدهاند و رئیسجمهورشان را مبتنی بر شعارهای پرطمطراق سیاسی انتخاب نمیکنند؛ بلکه نامزدها را با برنامههایشان، اخلاقشان و سابقه عملکردشان قضاوت، بررسی و انتخاب میکنند. این یعنی ارتقای عقلانیت سیاسی در جامعه برای یافتن کارگزار تراز انقلاب اسلامی.
✍️ #علی_کارگر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
باقرآن آغاز کنیم
📖سوره مبارکه طه ، آیات١تا۴
💠 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
طه ﴿۱﴾مَا أَنْزَلْنَا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقَى ﴿۲﴾إِلَّا تَذْکِرَةً لِمَنْ یَخْشَى ﴿۳﴾
تَنْزِیلًا مِمَّنْ خَلَقَ الْأَرْضَ وَالسَّمَاوَاتِ الْعُلَى ﴿۴﴾
💠 به نام خداوند رحمتگر مهربان
طه (۱)
قرآن را بر تو نازل نکردیم تا به رنج افتى (۲)
جز اینکه براى هر که مى ترسد پندى باشد (۳)
[کتابى است] نازل شده از جانب کسى که زمین و آسمانهاى بلند را آفریده است (۴)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #موشن_گرافیک | رای اولی ها
▪️◾️▪️
✅ رای اولیها در واقع با رای دادن خود جشن تکلیف سیاسی میگیرند. مقام معظم رهبری
#انتخابات | #رای_میدهم
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
❇️ شهید #رئیسی با پایبندی به شعارهای انقلاب ثابت کرد که در بعضی دوره های گذشته انتخابمون اشکال داشت نه انقلابمون...
اعظم سادات سیدمومنی
#انتخاب_اصلح
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضرورت مشارکت حداکثری
💢رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی : انتخابات پر شور برای کشور از همه جهت مهم است.
#انتخاب_اصلح
#خادم_ملت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #اخلاق_انتخاباتی در کلام #امامخامنهای مدظلهالعالی
◾️◼️◾️
▪️نامزدهای انتخاباتی به یکدیگر اهانت نکنند؛ خب، جنابعالی نامزد هستید، معتقدید که آدم صالحی هستید، آدم برجستهای هستید؛ بسیار خوب، از خودتان هرچه میخواهید تعریف کنید بکنید امّا به رقیبتان اهانت نکنید، به رقیبتان تهمت نزنید، از رقیبتان غیبت هم نکنید؛ تهمت و افترا یعنی نسبتی بدهید که واقعیّت ندارد، [امّا] غیبت یعنی نسبتی بدهید که واقعیّت دارد؛ غیبت هم نباید بکنید. بنابراین این هم یک وظیفه است و یک معیار است برای سلامت انتخابات.
#انتخابات | #شهید_جمهور
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا باید در #انتخابات به کسی رأی بدهیم که راه قله را می شناسد؟
🔻این قلّه کجاست و آیا قابل دیدن هست؟
🔻کشورهای دیگر که به این قلّه رسیدند چه مسیری را رفتند؟
🎙حجت الاسلام راجی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
📆 روز ترویه و توطئهی ترور امام حسین علیهالسلام و حرکت آن بزرگوار از مکه به عراق؛ ( ۸ #ذی_الحجة ۶۰ ق)
🌹خطبهی اباعبدالحسین صلواتاللهعلیه به هنگام خروج از مکهی مکرمه
♦️ حضرت سیدالشهداء علیهالسلام در فرمایشی از خودشان خبر دادند.
همینکه موسم حج نزدیک شد و حجاج گروه گروه وارد مکه شدند، در اوایل ماه #ذی_الحجة خبر رسید که یزید بن معاویه، #عمرو_بن_سعد_بن_عاص را در ظاهر امیر و سرپرست حاجّ قرار داده ولی در واقع به او مأموریت داده که هر کجا توانستی، هر نقطهای امکان داشت، امام را ترور کن.
پس این مصیبت جدید وارد شده بر حاجیان ما (شهادت حجاج در #منا ) مبدأ آن مال آنجاست، مبدأ آن یزید بن معاویه و مأمورین او هستند که برای ترور وارد مکه میشوند نه برای حج و عمره و عبادت!.
به امام خبر رسید که یک چنین تروری در انتظار شماست؛ لذا حضرت تصمیم گرفت که احترام خانهی مکه را به خاطر او نشکنند، حریم مکهی معظمه از زمان ساخته شدنش به دست حضرت #ابراهیم (علیهالسلام)، خدا این خانه را خانهی خودش فرموده، طواف را طواف عرشی قرار داده، مردم را برای بندگی به آنجا دعوت کرده نه برای کشتار و آزار مردم!.
این بود که حضرت دریغ داشت که این کار دربارهی او انجام بگیرد و حریم خانهی خدا شکسته شود. بنابراین تصمیم گرفت که روز سهشنبه هشتم ذیالحجة از مکه خارج بشود.
آنوقت در بین #بنی_هاشم و افرادیکه در همراهش بودند، آنها را جمع کرد و صحبت از مرگ کرد!.
فرمود: «الحمدلله و ماشاءالله و لا قوة الا بالله و صلی الله علی رسوله»؛ کلاسِ درس مرگ از اینجا برای مردم گشوده شد؛
«خُطَّ الموتُ علی وُلدِ آدم مَخَطَّ القَلادَةِ علی جیدِ الفَتاة».
در هیچ عبارت و شعری پیدا نمیشود که کسی اینطور مرگ را عزت و آبرو داده باشد.
میفرماید: اگر بخواهیم لباس مرگ را برای خودمان تشبیه کنیم، در مردها چنین چیزی نیست، ولی در خانمها و دوشیزگان وقتی یک گردنبند طلایی از پدر یا در موقع ازدواج به آنها میرسد، افتخار به آن میکنند، لذت میبرند و زینت قرار میدهند.
«خُطَّ الموتُ علی وُلدِ آدم مَخَطَّ القَلادَةِ علی جیدِ الفَتاة»
برای انسان چنین گردنبندی اسباب آبرو، اسباب زینت، اسباب راحتی، به نام مرگ خدا قرار داده.
«و ما اَولهَنی اِلی اَسلافی»؛ نمیدانید چه چیزی در باطن من موج میزند از علاقهی به مادرم #زهرا، از علاقهی به پدرم، از علاقهی به جدم، و برادرم! میخواهم پرواز کنم!؛ «ما اَولهَنی اِلی اَسلافی اشتیاقَ یعقوبَ اِلی یوسفَ»؛ فقط در مردها میتوانم یک مرد پیدا کنم، مثال بزنم، آن هم جدایی یعقوب از یوسف است. چقدر یعقوب جدایی کشید تا چشمانش از بین رفت و سفید شد؟!
«خُیِّرَ [خیِرَ] لی مَصرعاً»؛ یک جایگاهی به نام افتادنْگاه برای من فراهم شده! «انَا لاقیهِ»؛ باید بروم آنجا بیفتم!.
آنجا کجاست؟ آنجا گودی قتلهگاه است!. پس نظر من این است که من دارم پرواز میکنم به سوی محبوبهای خودم. خروج من الآن از مکه و بیابانها در ظاهر آواره شدن است، ولی من رو به مقصد خود دارم حرکت میکنم.
«کأنی باَوصالی، تتقَطَّعُها عُسلانُ الفَلواتِ»؛ مثل اینکه دارم میبینم گرگهایی به من حمله کردهاند و دارند ماهیچههای من را با دندانهایشان تکهتکه از من جدا میکنند!.
«بین النواویس وکربلاء فیملان منی اَکراشاَ جوفا و اجربةً سُغَّبا. لا محیص عن یوم خط بالقلم، رضی الله رضانا اهل البیت»؛ همینکه خدا برای ما یک نقشهای قرار داده، ما به چشم خود قبول داریم به سوی او پرواز میکنیم.
وصلی الله علی محمد وآله الطاهرین
۹۴٫۷٫۲۳
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔴سوال:آیا امام حسین حج تمتع رو رها کرد و حج رو ترک کرد و روانه عراق شد ایا این گناه نیست؟
♦️پاسخ:این سخن كه امام حسین (ع)حجّ خود را نیمه تمام گذاشت، سخن نادرستی است؛ زیرا امام در روز هشتم ذی حجه «یوم الترویه» از مكّه خارج شد.
📚الکافی ج4 ص535
📚لهوف ص124
♦️در حالیكه اعمال حجّ كه با احرام در مكّه و وقوف در عرفات شروع میشود از شب نهم ذی حجه آغاز میشود.
♦️ بنابراین، امام اصولاً وارد اعمال حج نشده بود، تا آن را نیمه تمام گذارد.آنچه لازم است اینکه هر کس وارد حرم می شود باید مُحرِم شود و بعد به شرط انجام اعمال عمره می تواند از احرام خارج شود. و قطعا امام در مدت حضور چند ماهه خود در مکه عمره را انجام داده بودند. و حتی شاید بارها و بارها از احرام خارج شده و مجددا محرم شده و عمره دیگری انجام داده باشند.و این مطلب در منابع روایی به صورت مکرر بیان شده است .
♦️امام صادق فرمود:
" شخصى كه عمره بجا میاورد هر گاه از عمره فراغت حاصل كند هر جا كه بخواهد میتواند برود. زیرا امام حسین علیه السلام در ماه ذى حجة عمره بجاى آورد و در روز ترویه متوجه عراق شد در صورتى كه مردم متوجه منا شده بودند. عمره در ماه ذى حجه براى كسى كه قصد حج را ندارد مانعى نخواهد داشت."
📚الکافی ج4 ص535
📚وسایل الشیعه ج14 ص311
♦️از این رو، امام با انجام عمره، می توانستند از احرام خارج شوند و ایشان اصلا حج تمتع را شروع نکرده بودند، تا آن را نیمه کاره رها کنند.آنچه صحیح است و باید بیان نمود، این است که امام برای حفظ حرمت حرم، و جلوگیری از ترور ایشان در مکه، به تمتع نپرداختند. و حفظ حرمت حرم، مهم تر از انجام تمتع بود.
📚لهوف ص82
📚کامل فی التاریخ ج2ص565
♦️از نظر فقهی نیز تبدیل احرام حج به عمره صحیح نیست و کسی که محرم به احرام حج است اگر نتواند حجش را به اتمام برساند تنها با قربانی کردن از احرام خارج میشود
📚تهذیب الاحکام ج12 ص349
♦️آیه الله سید محسن حکیم می آورد:
"این که در برخی از کتابهای مقتل امده است که امام حسین عمره اش را به عمره مفرده تبدیل کرد که نشان می دهد ایشان عمره تمتع به جا اورده و از عمره مفرده عدول کرده است در برابر احادیث وارده از اهل بیت قابل اعتماد نیست"
📚مستمسک العروه الوثقی ج11 ص192
♦️بدیهی است که اگر دلیل قابل اعتمادی وجود داشت که امام حسین احرام حج را به عمره تبدیل کرده است فقها بر خلاف ان فتوا نمی دادند اما چنان که آمد نه تنها دلیلی بر این نکته وجود ندارد بلکه دلایلی بر خلاف ان نیز در دست است
📚دانشنامه امام حسین ج5 ص111
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
📩 رهبر انقلاب: برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد / هرچه میتوانید در محیطهای دانشجویی، کاری و خانوادگی برای افزایش مشارکت در انتخابات تلاش کنید
✏️ رهبر انقلاب امروز در دیدار مدالآوران علمی:
انتخابات خب خیلی مهم است و در درجهی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.
✏️ بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید.
✏️ امیدوارم انشاءالله خداوند متعال آنچه که صلاح این کشور و صلاح این ملت است، آن را به آسانی و بیدغدغه پیش بیاورد. ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
با قرآن آغاز کنیم
📖سوره مبارکه فاطر، آیه٣٢
💠 ثُمَّ أَوْرَثْنَا الْكِتَابَ الَّذِينَ اصْطَفَيْنَا مِنْ عِبَادِنَا ۖ فَمِنْهُمْ ظَالِمٌ لِنَفْسِهِ وَمِنْهُمْ مُقْتَصِدٌ وَمِنْهُمْ سَابِقٌ بِالْخَيْرَاتِ بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَضْلُ الْكَبِيرُ
💠 سپس اين كتاب را به آن بندگان خود كه [آنان را] برگزيده بوديم، به ميراث داديم؛ پس برخى از آنان بر خود ستمكارند و برخى از ايشان ميانهرو، و برخى از آنان در كارهاى نيك به فرمان خدا پيشگامند؛ و اين خود توفيق بزرگ است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
💢 مهمتر از انتخاب اصلح!
«من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتّی از انتخاب اصلح هم مهمتر است؛ اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد.» به نظر شما آیا در این جملات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ابهام وجود دارد و فاقد صراحت است؟ آیا میشود این عبارتهای سرشار از حکمت و معنا را مورد توجه قرار نداد؟
باید منتظر هشتم تیر ماه بمانیم تا ببینیم مشارکت مردم در انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری چگونه رقم میخورد؟ بررسی نتایج نظرسنجیهای بهدست آمده گویای آن است که به احتمال زیاد مشارکت مردم در انتخابات پیشرو عدد ۵۰ درصد را پشت سر خواهد گذاشت. آیا جا ندارد پیشاپیش به دلیل این پیروزی و حماسه بزرگ که دفعکننده بسیاری از تهدیدات است، در مقابل خدای مهربان سجده شکر سایید؟
این رخداد مهم البته تازگی نداشته و منحصر به این انتخابات نیز نیست؛ میانگین مشارکت مردم ایران در انتخاباتها با وجود انواع و اقسام چالشهای داخلی و خارجی از میانگین دموکراسیهای غربی بالاتر است. در این میان، آمارها به ما میگوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس ۵۸/۸ درصد بوده است. عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶/۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری قرار میگیرد، نشان میدهد موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند، فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
🔘 به یاد داشته باشیم که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون سیاست قطعی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مشارکت حداکثری در انتخابات بوده و رهبری هیچگاه از این سیاست اعلامی عدول نکردهاند. رهبر معظم انقلاب را به حق باید بزرگترین مدافع مردمسالاری دینی در ایران دانست که ذرهای از این آرمان کوتاه نیامدهاند.
در ماههای پایانی دولت مرحوم هاشمی برخی افراد نامآشنای جبهه اصلاحات پیشنهاد تغییر قانون اساسی را دادند تا ریاستجمهوری مرحوم هاشمی مادامالعمر شود، اما ایشان با قاطعیت مخالفت کردند. در سال ۱۳۸۸ نیز برخی عناصر و گروههای سیاسی کوشیدند تا به شکل دیگری همه قواعد قانونی و مردمسالاری را زیر پا بگذارند که باز رهبر معظم انقلاب در مقابل آنان ایستادند. بعدها چهره شاخص جریان سیاسی اصلاحطلب اعلام کرد، امکان دستکاری در انتخابات جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
▫️ مردمسالاری دینی و مشارکت مردم در انتخابات از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران و خاصه تدابیر و حمایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است و پرچم حماسه ۸ تیر را پیش و بیش از همه باید دلسوزان و علاقهمندان نظام جمهوری اسلامی بر سر دست بگیرند و معانی و پیامهای این رویداد با شکوه را باید آنان روایت کنند، نه کسانی که سابقه عملیشان در این زمینه برخلاف ادعاهایشان است.
✍️ #عزیز_غضنفری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
📌ادارک سازی انتخابات
🔸انتخابات میدان جنگ نرم است. کارزار انتخابات از میدانهای هماوردی موافقان و مخالفان نظام اسلامی میباشد.
کمیت شرکت کنندگان و نوع منتخبان پیام دارد. ادراک سازی یکی از پیامدها است.
اصل انتخابات فارغ از نوع منتخبان، له یا علیه نظام اسلامی ادراک سازی میکند.
مشارکت بالای مردم در انتخابات، امنیت، حمایت مردمی، سرمایه اجتماعی نظام، پیوند امام و امت را برای موافقان و مخالفان ادراک سازی میکند.
🔸مشارکت کم و بیفروغ، از دست دادن پشتوانه مردمی نظام را ادراک سازی میکند
این ادراک به دشمنان در طراحیها علیه نظام، امید و جرأت میدهد و آنان را جریتر میکند.
#انتخابات۱۴۰۳
#مشارکت
✍ #موسی_سلیمانی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 در راه خدا بن بست نداریم
▪️◾️▪️
#انتخابات | #روشنگری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر