هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
تفاوتهای حوزه و دانشگاه را باید بیشتر در حیطه آموزشی آن بررسی کرد که تفاوت دارند
بعنوان مثال
در دانشگاه دانشجو در انتخاب استاد کمتر آزادی داره
و موضوع و کتاب مورد تدریس اساتید را دانشگاه تعیین میکنن
یکی دیگه کوتاه بودن سال های تحصیل .
تمام دانشجویان به وسیله امتحانات منظم ارزیابی میشن و به وسیله حضور و غیاب به شرکت در کلاس الزامیست
به دانشجویانی که ایام تحصیل را با موفقیت میگذرونن مدرک تحصیلی اعطا میشه
یشتر کتاب های درسی دانشگاه، ویژگی های لازم در کتاب درسی مانند نثر مقبول، دسته بندی و . . . در آن ها رعایت شده .
دانشگاه در قبال فارغ التحصیلان، تعهدی نداره
ولی در حوزه طلاب در انتخاب استاد آزادند .
اساتید در انتخاب موضوع و کتابی که تدریس می کنند اختیار دارن
انتهایی برای تحصیلات معین نشده، لذا زمانی نمیرسه که طلبه خود را فارغ التحصیل بدونه.
کتاب های درسی در عین آنکه از جهاتی بی نظیرند، کاستی هایی نیز دارن.
حوزه از فارغ التحصیلان، تا زمانی که اشتغالات حوزوی دارند، حمایت مالی می کند
#سوال_کاربران⛔️
عاشورا در نگاه دستگاه حکومتی امویان
🔸 الگوی بصیرت: شمر
🔸 سرباز ولایت: حرمله
🔸 عمار یزید: عبیدالله بن زیاد
❌بانیان جنگ: حسین (ع)، عباس (ع)، زینب (س)
فریب خوردگان فتنه: ۷۲ نفر خس و خاشاک
اتهام فتنه گران: ایستادگی مقابل حکومت اسلامی یزید
هدف فتنه گران: دین زدایی از جامعه و مبارزه با سنت پیامبر اسلام
🔻اگر از یزیدیان پرسیده میشد حسین (ع) فرزند رسول الله است ، آنها جواب میدادند "میزان حال افراد است" او هر که بود ، امروز علیه حکومت اسلامی یزید و ضد نظام است.
هدایت شده از جان من و سید علی💕
#پاسخ 👇⬇️⬇️
🔹 حارث همْدانی در جنگ جمل از امیرالمومنین علیه السلام پرسید: حیران شدهام، یک طرف طلحه و زبیر و همسر پیامبر و طرف دیگر شما و برخی دیگر از اصحاب پیامبر!! کدام یک بر حق هستید⁉️
🔸حضرت فرمودند: اشکال تو این است که در تشخیص حق، افراد را ملاک قرار دادهای، این غلط است.❌
👈 اول حق را بشناس و سپس افراد را بر اساس میزان پایبندی به حق قضاوت کن: «فَاعْرِفِ الْحَقَّ تَعْرِفْ أَهْلَهُ» (نهج البلاغة، حكمة ۲۶۲ و أمالي شیخ مفید ص ۵)
🔸⬅️ مغالطه موجود در این شبهه نیز همانی است که باعث حیرت آن شخص شده است. ابتدا باید #حق را شناخت و حکومت موجود و مخالفان آن را بر اساس #حق قضاوت کرد. اگر حکومت حق است، مخالفان آن فتنهگر خواهند بود و اگر حکومت باطل بود، مخالفان آن مجاهد در راه خدا و شهید راه حق خواهند بود.
🔸حکومت یزید و قیام حسینی برای کسی که حق را نمیشناسد، تفاوت ندارد. و کسی که حکومت یزید را برحق بداند، امام حسین و یارانش را خارجی میخواند. اما کسیکه بداند امام حسین بر حق است، ایشان را شهید و یزید و اعوانش را ظالم میداند.
🔸👈همینگونه است قضاوت درباره جمهوری اسلامی و مخالفانش: کسی که حق را نشناسد، دو طرف برایش یکسان است. کسی که خیال میکند جمهوری اسلامی ظالم است، از مخالفانش طرفداری میکند. اما کسی که میداند جمهوری اسلامی بر اساس مبانی اعتقادی و اسلامی تأسیس شده، براندازان را فتنهگرانی میداند که دانسته یا نادانسته آلت دست شیطان شدهاند.
دکتر قربانی مقدم
پس چرا جنین دختر هم از جنین پسر کمتره
اون چ فرقی داره
جنین ک دیگ ب همسرش نمیرسه
#سوال
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
#پاسخ⬇️⬇️⬇️
🛑 جنین پسر ، #بالقوه نان آور خانواده و اگر می ماند ، می توانست #کمک کار خانواده باشد و چرخه #اقتصادی خانواده را به گردش درآورد ،
بر خلاف جنین دختر که #وظیفه ای در رابطه با نان آوری در آینده بر دوشش نبوده است...
1️⃣ آنچه که به عنوان فلسفه احکام بیان می شود، دلیل اصلی وضع حکم نیست. دلیل اصلی احکام را خداوند می داند و در کمتر جایی خداوند از فلسفه احکام سخن گفته است. اساساً در دین فلسفه احکام بیان نمی شود و ما اگر بدون آنکه علّت حکمی را بدانیم، از دستور خدای عادل و حکیم پیروی کنیم، نشان از ایمان و بندگی ماست.
2️⃣ آیا باید احکام دین را هر چه که بود کورکورانه بپذیریم؟ شاید حکمی ناعادلانه باشد؟
ما با دلیل عقلی اثبات می کنیم که خداوند، موجودی عالم، عادل و حکیم است. یعنی هیچ کار او بی حکمت و ظالمانه نیست. برای این مطلب دلیل عقلی داریم.
از طرفی وقتی با یک حکم دینی روبرو شدیم و یقین پیدا کردیم که این حکم، حکم دین است و حکمی جعلی و دروغین نیست. با استناد به آن دلیل عقلی که حکمت و عدالت خداوند را اثبات می کرد، اطمینان خاطر پیدا می کنیم که حکم خدا هرچه که هست عادلانه است ولو در ظاهر تبعیض آمیز به نظر برسد. اما وجه عادلانه بودن آن را ما فعلا نمی فهمیم. شاید اصلا نفهمیم و شاید با تحقیق درباره آن بتوانیم حکمتهای احکام الهی را کشف کنیم.
3️⃣ برای دو برابر بودن دیه مرد نسبت به زن، دلایلی ناظر به نقش اقتصادی مرد آورده اند. شما می گویید #جنین که نقش اقتصادی ندارد چرا دیه دوبرابر می گیرد؟ در پاسخ می گوییم که اگر واقع بین باشیم، در هر جامعه ای، به طور غالب، بار #مسئولیت های اقتصادی به دوش مردان است و مردها #نیروی_کاری برای پدر و مادر یا سرپرستی برای زن و فرزند خویش هستند. جنینی که امروز کشته می شود، 15 سال دیگر نیروی کاری برای پدر و مادرش است و نمی توان گفت که جنین هیچ خاصیت و نقشی در اقتصاد خانواده ندارد. ضمن اینکه تلفات مردها در جنگها و حوادث کاری بیشتر از زنان است و این امر اهمیت تولد یک جنس مذکر در خانواده را بیشتر نمایان می کند.
4️⃣ دیه زن، همواره نصف دیه مرد نیست. بلکه مثلا در جنین، تا قبل از دمیده شدن روح، دیه جنین مذکر و مؤنث برابر است. همچنین دیه زن و مرد بر اثر جراحات مختلف، تا زمانی که به یک سوم دیه کامل برسد، با هم برابر است.
5️⃣ ملاک و معیار قضاوت ما درباره اینکه خداوند بین زن و مرد عادلانه رفتار کرده یا نه، نباید قوانین اجتماعی دنیایی ای مثل دیه و ارث باشد. انسان یک بعد جسمانی فانی و یک بعد روحانی باقی دارد. انسان یک زندگی محدود دنیایی و یک زندگی نامحدود اخروی دارد. اگر خداوند در روح زن و مرد تفاوت قرار داده بود، اگر حیات اخروی زن و مرد متفاوت بود آنگاه می توانستیم بگوییم که جنس زن و مرد از نظر خدا برابر نیستند. اما وقتی که به تعالیم دینی نگاه می کنیم می بینیم که زن و مرد در کسب کمالات معنوی با هم برابرند. اینگونه نیست که ثواب نماز مرد دوبرابر زن باشد. اینگونه نیست که جایگاه مردها در بهشت بالاتر از زنها باشد. بلکه معیار برتری نزد خداوند تقوا و عمل صالح است نه جنسیت و نژاد و رنگ پوست و ... .
6️⃣ جا دارد که در مسئله دیه، مردها گلایه کنند و بگویند که بی عدالتی اتفاق افتاده نه زنها! زیرا دیه بعد از مرگ که به درد انسان نمی خورد، چه نصف باشد چه کامل. دیه کامل مرد به زن و بچه اش می رسد و دیه نصفه زن به شوهر و فرزندانش. اینجا باید مردها گلایه کنند و بگویند چرا پول دیه ای که به ما می رسد باید نصف دیه ای باشد که به دست زن و بچه ما می رسد؟!
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد چهارشنبه ۴ مرداد مصاحبه کرده و گفته ما پیشنهاد ۱۱۰درصدی گرانی نان را دادیم الان ۴۰درصد افزایش دادیم
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
افزایش قیمت نان صحت ندارد
🔸احمد وحیدی وزیر کشور درباره برخی شایعات پیرامون افزایش قیمت نان در برخی استانها گفت: در دولت چیزی با عنوان افزایش قیمت نان نداشتیم.
🔸در روزهای اخیر در فضای مجازی و برخی رسانهها گفته شده بود که قیمت نان با عنوان متناسبسازی در برخی استانها مانند استان مرکزی گران شده است.
👈 برخی از سوپر مارکت ها جلوجلو به جلو قیمت نان را افزایش داده اند، آیا سازمان های نظارتی با متخلفان برخورد خواهد کرد؟
🔹معاون اقتصادی استانداری تهران گفت: هنوز برنامهای برای تغییر قیمت نان در تهران نداریم.
🔹چند روز پیش، رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد از گرانی نان در خراسان رضوی خبر داد و اعلام کرد این تصمیم از طرف پایتخت گرفته شده و با هماهنگی استانداری خراسان رضوی اجرایی شده است. احمدرضا کشتگر در ادامه عنوان کرد: برنامه افزایش قیمت نان مربوط به خراسان رضوی نیست و به مرور در تمام کشور اجرایی خواهد شد.
🔹معاون اقتصادی استانداری تهران در واکنش به این خبر به همشهری آنلاین گفت: هنوز برنامهای برای تغییر قیمت نان در تهران نداریم.