سلام و ادب
#پاسخ 👇⬇️
هدف اصلی عاملان جنگ روانی
دروغ و شایعه کثیف علیه منافع ملی و حیثیت ملی.
❌این ادعا نه تنها تشویش اذهان عمومی را به دنبال دارد بلکه فرصتی به رسانههای معاند داده تا با بزرگنمایی آمار ارائه شده در راستای تخریب روابط ایران و عراق در نزدیکی مراسم پیادهروی اربعین تلاش کنند.
🔸 روابط تجاری، سیاسی و گردشگری بین دو کشور ایران و عراق باعث شده تا شایعات بسیاری علیه این دو کشور مطرح شود.
شایعاتی که بیشتر غیرت مردان ایرانی و عراقی را نشانه گرفته است.
شایعات درباره زنان ایرانی مشهدی درحالی منتشر میشود که در سالهای گذشته نیز برعکس این شایعات منتشر شده بود.
❌شایعه سازان در این سالها از غیرت مردان ایرانی و عراق سوءاستفاده کرده و هربار مطالب دروغی را علیه کشور همسایه مطرح میکنند تا با مردان این کشورها را علیه هم بشورانند.
👈شایعهای که به سرعت فضای مجازی را دربر گرفت. این رسانهها با استفاده از واژههای «مردان عراقی» و «زنان ایرانی» بر «عربستیزی»، «نژاد پرستی» تاکید کردند.
#ایران_والعراق_لایمکن_الفراق
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال من باخیلی جوانان سرو کاردارم چرا واقعا چرا اینجوری شده که جونا حتی مذهبی وبسیجی وولایی تو همه مسائل خوب محکم امافقط تو نماز لنگ میزنن؟قدیمیا که سختی وسختیگیری پدرومادرابود شاید اهل هیئت وجهاد وبسیج و چمدونم این چیزانبودن اما نمازو می خوندن واقعا علتش چیه؟هر خانواده ای میبینی میگه جوونم بعدش میگه نماز . ازدواج دوتامشکلی که همه به خاطرش التماس دعا میگن
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
در ادامه جواب استاد گرامی
🔹عوامل جذب جوانان، آسان نشان دادن اطاعت و عبادت خدای متعال است. جوانان به دلیل روحیه لطیفی که دارند، از سخت گیری، فشار، تحمیل و خشونت گریزان هستند. بنابراین، تا جایی که امکان دارد و باعث تضعیف احکام دین نمی شود، باید دستورهای دین اسلام را آسان نشان داد.
👈مشکل جدی این است که متأسفانه جهل و غفلت و عدم تفکر در آموزههای دینی است
🔹عزیزان ما دردمان اینجاست جوان بزرگ میکنیم ولی به قرآن آشنا نیست، با کلام خدا انس پیدا نکردیم با کلام رهبران دینی بیگانه است
👈اگر همنشینان و دوستان ما اهل بطالت و اتلاف وقت، سستی و بیبرنامگی باشند، ناخودآگاه ما هم به همین خصلتها دچار میشویم.
🔹نماز به دلایل مختلفی صورت می گیرد شاید مهمترین عامل ضعف و سستی در اراده، گرایش به نفس و هوا پرستی و خودمحوری انسان و ضعف در بینش الهی و توحیدی و ضعف در شناخت خود و ارزشهای والای انسانی است.
👈دیگر خجالت نا به جا در افراد نمازگزار است که مربوط به افراد محیط زده و جو زده می شود. کسانی که در محیطی قرار می گیرند و نمازگزاران را مسخره می کنند. فرد هم خجالت کشیده و نماز نمی خواند.
👈عقده لجاجت نیز از دلایل سستی و نمازگریزی جوانان محسوب می شود. برخی از جوانان به دلیل انتقام گرفتن از بعضی از نمازگزاران، والدین مسئولان یا حتی خداوند از خواندن نماز امتناع می کنند که با صحبت کردو والدین میتوان انها را قانع کرد.
✅انسان از چیزی لذت ببرد، هیچ زمان احساس خستگی نخواهد کرد. بنابراین، باید از برنامه و روشی استفاده کرد که جوان از عبادت و بندگی خدا لذّت ببرد تا زمینه جذب در او فراهم شود.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال بهترین آداب ودعا که در سفر اربعین بشه انجام دادوکتابی که راهنمایی کنه برای زیارت بامعرفت این راه معرفی کنین
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
📚 آداب پیاده روی اربعین
توفیق رفتن به زیارت سید و سالار شهیدان در مراسم اربعین آن هم با پای پیاده، شامل عاشقان شوریده حالی میشود که با شیدایی خاص خود این سفر عشق را در مینوردند تا نهایتا کام تشنه خویش را با وصال به معشوق سیراب کنند. این سفر عشق را آدابی نورانی است که امام صادق(ع) در ضمن حدیثی به آنها اشاره میفرماید که در ادامه میخوانیم:
.1 رفتار نیکو با همراهان
)حُسْنُ الصَّحَابَةِ لِمَنْ یَصْحَبُک(خوشرفتاری با همراهان.
توجه به ارزشهای اخلاقیِ اسلام در سفر زیارتی، این مسافرت معنوی را بسیار شیرین و جاذبهدار میکند. یکی از این ارزشهای اخلاقی که رعایت آن پسندیده است؛ رفتار نیکو با همراهان است. انسان باید به هم سفر خویش به دید زائر امام نگاه کند و نهایت احترام، ادب، مهربانی، خوش خلقی، و تواضع را داشته باشد و اگر احیانا در طول سفر بر اثر محدودیت امکانات، ازدحام جمعیت، خستگی راه یا بیماری، با بدخلقی او مواجه شد، با سعه صدر و مدارا آن را مدیریت کند.
.2 کمگویی
)قِلَّةُ الْکَلَامِ إِلَّا بِخَیْر( کمگویی، جز به نیکی.
پرحرفی و بیش از حد صحبت کردن، خصوصاً در مکان هایی که در طول سفر برای استراحت عمومی تعبیه شده، علاوه بر آن که موجب اذیت اطرافیان میشود آفتی است که ناخودآگاه انسان را در ورطه هلاکت و سقوط می افکند و باعث می شود انسان به گناهانی مانند دروغ، غیبت، تهمت، سخن چینی و... مبتلا شود، لذا شایسته است که به مقدار ضرورت سخن گفته شود تا از مفاسد پرحرفی در امان بود.
.3 فراوان به یاد خدا بودن
)کَثْرَةُ ذِکْرِ الله( بسیاری یاد خدا.
در اسلام برای عباداتی مانند نماز، روزه، حج و... محدودیتهایی زمانی، مکانی، کمّی و کیفی وجود دارد و تنها ذکر خداست که نه تنها محدودیت ندارد بلکه توصیه به کثرت آن نیز شده اس)یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثیراً؛( ای کسانی که ایمان آوردهاید ذکر حق و یاد خدا (به دل و زبان) بسیار کنید». بر همین اساس توصیه میشود برای آمادگی پیدا کردن حضور در پیشگاه معصوم و کسب حال معنوی، ذکر و یاد خدا را داشته باشیم که آثار سازنده روحی و اخلاقی فراوانی به جای میگذارد، و زائرین به راحتی میتوانند با برنامهریزی مشخص و همراه داشتن یک صلوات شمار ساده، اذکار فراوانی را در این سفر معنوی انجام دهند.
4 .پاکیزگی لباس
)نَظَافَةُ الثِّیَاب( پاکیزگی لباس.
از آن جا که حالت روحی و جسمی، ظاهر و باطن در یکدیگر تأثیر متقابل دارند، حضرت نکتهای را در مورد وضعیت ظاهری مبنی بر پاکیزگی لباس زائر تذکر میدهند که لباس تمیز و وضع ظاهری زائر در پدید آمدن حال مناسب روحی و ایجاد نشاط معنوی تاثیرگذار است. به علاوه، بخشی از حرمتگذاری به شخصیتی که به دیدارش میرویم، در آراستگی ظاهر و مرتب بودن لباس جلوه میکند، بر همین اساس به پاکیزگی لباس توصیه شده است.
5 .غسل پیش از آمدن به مرقد امام حسین (ع(
)الْغُسْلُ قَبْلَ أَنْ تَأْتِیَ الْحَائِر( غسل قبل از آنکه وارد حائر شوی.
طهارت روحی شرط ارتباط با پاکدلان و پاک جانان و حضور در اماکن مقدس است، لذا یکی از آداب این سفر، که قبل از ورود به حرم توصیه می شود، غسل زیارت است. شخصی از امام صادق (ع) سوال کرد منظور از آیه)خُذُوا زینَتَکُمْ عِنْدَ کُلِّ مَسْجِد( زیورهای خود را در مقام هر عبادت به خود برگیرید»، چیست؟ حضرت فرمودند)الْغُسْلُ عِنْدَ لِقَاءِ کُلِ إِمَامٍ( مراد غسل نمودن هنگام ملاقات امام است.
زائر به برکت این غسل، کسب طهارت، معنویت و نورانیت می کند، شاهد بر این مطلب دعایی است که امام صادق (ع) هنگام غسل زیارت توصیه فرموده اند)بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ اللَّهُمَّ اجْعَلْهُ لِی نُوراً وَ طَهُوراً وَ حِرْزاً وَ شِفَاءً مِنْ کُلِّ دَاءٍ وَ آفَةٍ وَ عَاهَةٍ اللَّهُمَ طَهِّرْ بِهِ قَلْبِی وَ اشْرَحْ بِهِ صَدْرِی وَ سَهِّلْ بِهِ أَمْرِی( به نام خدا، و به کمک خدا، خدایا آن را قرار ده روشنی و پاک کننده و نگه دارنده، و شفای از هر درد و بیماری و آفت و آسیب، خدایا دلم را با آن پاک کن، و سینه ام را بگشای، و کارم را با ان آسان گردان.
6. بسیار نماز خواندن
)کَثْرَةُ الصَّلَاة( بسیار نمازگزاردن.
نماز از عالیترین نمونههای معنوی پیوند با خدا و برترین جلوههای ذکر خدا است و امام حسین (ع) از اقامه کنندگان نماز است، هم چنان که در زیارت نامه ایشان آمده است)أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلَاةَ وَ آتَیْتَ الزَّکَاةَ( گواهی می دهم که تو برپادارنده نماز و دهنده زکات هستی»، نماز در حادثه عاشورا جلوه خاصی داشت، از نمازهای سید الشهداء (ع) و اصحابش در شب عاشورا، از نماز اول وقت حضرت در ظهر عاشورا، گرفته تا نمازهای شب حضرت زینب (س) در حالت اسارت و... لذا یکی از شاخصههای شیعه واقعی و عاشق امام حسین (ع)
اهمیت به نماز است و بر همین اساس نباید از نماز اول وقت و
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
نوافل شب در سحرگاهان غافل ماند.
7. صلوات فرستادن
)الصَّلَاةُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد( درود بر محمّد (ص) و خاندانش.
صلوات فرستادن ذکر بسیار مبارک و با عظمتی است که بر زبان آوردن آن در همه احوال و زمانها دارای ثواب است و در این سفر که زائرین برای زنده نگه داشتن نام اهل بیت علیهمالسلام، گام بر میدارند، زیبنده است که مترنّم به این ذکر باشند.
8. با وقار بودن
)التَّوْقِیرُ لِأَخْذِ مَا لَیْسَ لَک( با وقار بودن در صرفنظر از دریافت آنچه متعلق انسان نیست.
وقار که بیانگر یک نوع آرامش ظاهری، سنگینی و متانت شخصیت است، به انسان این امکان را می دهد که از کارهای سبک، شوخیهای نامناسب و کارهای زننده که مناسب شأن یک مسلمان نیست برحذر باشد و شأن یک زائر را کاملا رعایت کند.
9. پرهیز از نگاه به حرام
)یَلْزَمُکَ أَنْ تَغُضَّ بَصَرَک( لازم است که چشمانت را بپوشانی.
زائری که قرار است چشمش به جمال مرقد مطهر حسین بن علی (ع) روشن شود، باید در طول سفر مراقب چشمان خویش باشد تا مبادا به حرام بیفتد که مراقبه نکردن از نگاه حرام، آن حال خوش معنوی را از زائر خواهد گرفت.
. 10کمک به نیازمندان در سفر
)یَلْزَمُکَ أَنْ تَعُودَ إِلَی أَهْلِ الْحَاجَةِ مِنْ إِخْوَانِکَ إِذَا رَأَیْتَ مُنْقَطِعاً وَ الْمُوَاسَاة( لازم است که مراقب همراهان حاجت مند بوده و با آنان همراهی کنی.
در مراسم پیادهروی اربعین که خیل مشتاقان حضور دارند و خدام زائر الحسین (ع) بدون منت و با افتخار کارگشایی دارند، چه زیباست که زائرین نیز در این امر عظیم سهیم باشد و مراقب بزرگترها، مسنترها، و افرد محتاج به کمک باشند و از آنان دستگیری نمایند، که سیدالشهداء (ع) در این زمینه فرمودند)وَ مَنْ نَفَّسَ کُرْبَةَ مُؤْمِنٍ فَرَّجَ اللَّهُ عَنْهُ کُرَبَ الدُّنْیَا( هر کس اندوهی را از دل یکی از اهل ایمان بزداید، خداوند متعال غصههای دنیا و آخرت او را از میان بر میدارد. [مشکلاتش را حل خواهد کرد.
.11 تقیه
)وَ یَلْزَمُکَ التَّقِیَّةُ الَّتِی قِوَامُ دِینِکَ بِهَا( و بر تو لازم است تقیهای که موجب قوام دینت است را رعایت کنی.
علی رغم تلاش دشمن بر تفرقه و جدایی بین امت اسلامی، حفظ وحدت و انسجام از توصیههای دیگر حضرت است، و بر همین اساس باید از هر نوع کاری، که به این وحدت آسیب می زند، مانند مطرح کردن اختلافات مذهبی، توهین به بزرگان یکدیگر و القاء شبهات و... به شدت خودداری شود.
.12ترک گناهان
)الْوَرَعُ عَمَّا نُهِیتَ عَنْه( و از آنچه نهی شدهای، پارسایی بورزی.
طیق آیه قرآن کریم سه دسته هستند که ناظر اعمال انسان هستند)وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللَّهُ عَمَلَکُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُون( و بگو که هر گونه عمل کنید خدا آن عمل را میبیند و هم رسول و مؤمنان بر آن آگاه میشوند»، در واقع علاوه بر حق تعالی و رسول مکرم اسلام (ص)، مؤمنین نیز ناظر افعال انسان هستند و اهل بیت (ع) مصداق بارز آن است. امام صادق (ع) در تفسیر این آیه شریفه و بیان مصداق مومنون میفرمایند: «هُمُ الْأَئِمَّة؛ مراد از مومنون، ائمه (ع) هستند». بنابراین ادب حضور اقتضاء میکند زائر کاملا مراقب اعمال و رفتار خود باشد و بداند در هر قدمی که بر میدارد و هر کلامی که میگوید، امام حسین (ع) و سایر ائمه (ع) او را میبینند
. 13ترک مجادله
)وَ الْخُصُومَةِ وَ کَثْرَةِ الْأَیْمَانِ وَ الْجِدَالِ الَّذِی فِیهِ الْأَیْمَان( و نیز [پرهیز کنی] از بگو مگو کردن و سوگند فراوان و کشمکشهایی که در آن، سوگند یاد میشود.
بنابراین شایسته است که زائر این آداب را رعایت نماید تا مستحقّ بازگشت با آمرزیدگی و رحمت و خشنودی خدا شود.
📚منبع .[بحار الأنوار : 11/142/101]
#سوال
سلام ادب احترام
استادان محترم تو گروه این👇پیام رو ارسال کردهاند چه #جوابی باید داد
بدون جواب هم نمیشه
حجاب اجباری و قصه به سر رسیده جمهوری اسلامی
✍مهدی نصیری
نظامهای سیاسی بسته و توتالیتر برای بقای محدود خود نیاز به قصه و روایت دارند. این نظامها دست به خلق کلان روایتی حاوی شعارهای پرطمطراق با محوریت ستایش از پیشوا میزنند و بدین وسیله قافله حکمرانی عاری از کارآمدی و رضایت بخشی خود را به پیش میبرند. اما پس از مدتی و گذشت سالهایی، تناقضهای کلان روایت ایجاد شده با واقعیت بیرونی عیان میشود و پایههای حکومت تمامیت خواه به لرزه میافتد.
همه شواهد و نشانههای پنهان و آشکار، حاکی از فرو ریختن کلان روایت جمهوری اسلامی و شعارهای پرطمطراقاش است.
یکی از این شعارهای پرطمطراق، آمریکا ستیزی بوده است که امروز چنان لگدمال دست اندرکاران انقلابی سیاست خارجی شده است که بوی حقارت و استیصال از آن متصاعد است.
آنان که میخواستند کاخ سفید را حسینیه کنند و سخن از عبور از پیچ تاریخیای میگفتند که آن سوی پیچ، جمهوری اسلامی مقتدر و قوی با زعامت ولی امر مسلمین جهان سر بر میآورد، اکنون ایران را به نوانخانهای تبدیل کردهاند که به معامله نفت در برابر غذا و دارو تن میدهد تا مردم از گرسنگی و بیدارویی تلف نشوند.
این نظام مدعی اقتدار و در رویای ابرقدرت منطقه شدن، به چنان روزی افتاده است که دست به آدم ربایی در داخل مرزهایش میزند تا بتواند با تاخت زدن آدمهای ربوده شدهای که بعضا شهروند خودش نیز هستند، اندکی از پولهای بلوکه شده حاصل از فروش نفتش را با موافقت آمریکا به ذلیلانهترین شکل پس بگیرد.
در چنین وضعیت تحقیر آمیزی که نظام در آن گرفتار و همه اجزای قصهاش باد هوا شده و عن قریب است که کودنترین عناصر وفادارش هم عمق فاجعه را دریابند، پیگیری پروژه حجاب اجباری در راس اهداف عالیه نظام قرار میگیرد و مشغولیتی ذهنی برای اقلیت مدافع ایجاد میشود تا ایامی دیگر به عمر نظام افزوده شود.
البته این تنها قصه باقی مانده برای نظام، چنان در افکار عمومی بیحیثیت است که مجلس و دولت انقلابی مسئولیت طرح و لایحه مورد بحث آن را برعهده نمیگیرند و به گردن یک دیگر میاندازند، تا جایی که عدهای طرح مزبور را بیصاحب و حرامزاده خواندهاند، گر چه همگان میدانند که صاحب آن کیست ولی از بردن نامش هراس دارند.
هدایت شده از محمد حسین
34.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 پاسخ شیخ فرهاد فتحی 👆👆
به مهدی نصیری
🔹 این که براندازان سالهای سال تلاش میکنند مردم با نافرمانیهای مدنی و قشونکشیهای خیابانی، به مبارزه آشکار با نظام اسلامی روی بیاورند چیز عجبیبی نسیت چرا که کار دشمن دشمنی کردن است.
🔹 اما افرادی چون مهدی نصیری هم هستند که روزگاری در حمایت از نظام اسلامی فعالیاتهایی افراطگونه داشتهاند و این روزها طبق ذائقۀ براندازان مردم را تشویق میکند که به مخالفت علنی با نظام اسلامی بپا خیزند.
او با انتشار بیانات یک قانوندانِ قانون شکن که « باید گفت و باید گفت و باید حرف زد. هزینهاش را هم باید بدهیم دیگر، یک چهار روز زندان که این ترسها را ندارد...هیچ جامعهای بدون دادن هزینه تغییر مثبت نمیکند» تلاش دارد خط رسانهای عنادآلود بیگانگان و براندازان را پررنگ کند.
🚫 این روزها که رسانهداران و اتاق فکرهای دشمن تلاش میکنند بار دیگر آتش فتنه مهسا را برافروخته کنند و به اعتراضات دامن بزنند، اقداماتی این چنینی از امثال مهدی نصیری، کاملا دستوری و مدیریت شده است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 سوال 📛
آیا هرگونه ادعای دیدن #امام_زمان(عج) در عصر غیبت دروغ است؟
❇️ پاسخ استاد_جباری👆❇️
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پاسخ به یک سوال
❓در احادیث داریم در غیبت کبری نمیشه امام زمان رو دید!! پس چطور برخی علما #امام_زمان (عج) رو دیدن⁉️
🎤احسان عبادی
#شبهه
سلام علیکم
اگه کشور ما جمهوری هست و خوب میشه انتخاب کرد دوران انتخابات اگه مردم هیچ کدوم از کاندید ها رو قبول نداشته باشن باید چیکار کنند. مثلا یه نفر دیگه رو قبول دارن. و اون فرد رد صلاحیت شده. چرا باید اینطور باشه؟ به اصطلاح چرا فیلتر شورای نگهبان وجود داره؟
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام و احترام
در همه کشورها ارگان و به قول حضرتعالی فیلتری شبیه شورای نگهبان ما وجود دارد
مگر می شود که نباشد؟؟؟
هر کس با هر سابقه و خبط و خطا و یا نقض مدارک و موارد لازم، غیر قانونی وارد صحنه انتخابات شود؟
این عاقلانه و درست هست؟
هیچ جای دنیا چنین نیست
بعد هم این درست نیست که من نوعی هیچ کاندیدایی را قبول نداشته باشم
هیچ انسانی کامل نیست
باید تحقیق و پرس و جو کرد وسواس نکرد و انتخاب کرد و اینکه مردم هیچ کدام را قبول ندارند صدای رسانه معاند جهت تضعیف نظام است که به دنبالش عدم رای دادن به اصلح است که جایز نیست
آیت الله مکارم شیرازی می فرمایند
آنکه اصلح است را بینی و بین الله انتخاب کنید و به ان رای بدهید. از این رو نباید در انتخاب گرفتار وسواس شد و رای سفید به صندوق انداخت، این مساله درست نیست؛ باید انسان به اندازه توان تحقیق کند و بعد که به نتیجه رسید عندالله معذور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال
.هر کسی این کلیپ را ساخته شیر مادرش حلالش . یادگاری از من برای شما 👍😘🌷
هدایت شده از My Hero
سلام و احترام
#پاسخ
هر چه خنديديم پررو تر شدند
رو بهشان دادیم خوش باور شدند
سالهاست که بسیاری ازمردم از این فضای آزادی بیان که در ایران هست سواستفاده کرده و دست به قلم شده و در انتقاد از مسئولین جمهوری اسلامی ایران شعر می سرایند و به تخریب و سرزنش ایشان می پردازند
تبلیغ مجموعههای شعر در رسانهها عرصه را برای تاختوتاز کسانی که سواد شعر آکادمی ندارند بیمانع کرده و باعث شده که امروزه در فضای مجازی شاهد تبلیغ و انتشار شعرهای ضعیفی باشیم که در واقع دلنوشتههای فردی و شخصی بدون ارزش ادبی هستند.
باور یک شاعر: اگر شعرها امروز نقد نشود این شعر به دلنوشتههای بیمحتوایی تبدیل میشود که در شأن مخاطب فرهیخته نیست.
گر چه برخی قدر این دولت نمی داند ، ولی
من به جای آن برخیهای نامهربان متشکرم
✍محمدحسین
#دولت_خدوم
#رئیسی_خدمتگزار_مظلوم
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال امروز اول صفره یاخیر؟ازنظر مراجع فرق داره؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
براساس آنچه در تقویم جلالی ما ثبت شده
امروز ۳۰ محرم ۱۴۴۵ قمری برابر با ۲۶ مرداد و سالروز ورود آزادگان عزیز به میهن اسلامی است
و اما در مورد 👈واژه صفر از صفراء به معنای زردی (و سرخی) که در لغت رنگ خون است گرفته شده است. اصل نحس دانستن ماه صفر به این واقعه تاریخی باز می گردد که قبیله های عرب می خواستند در این ماه تمام آن کینه توزی خودرا در آن 90 روز تحمل، به بار بنشانند و بدی های یکدیگر را تلافی کنند و این به اخلاق جاهلی بازمی گردد.
⬅️ روایتی که به نحس بودن ماه یا روزی اذعان داشته باشد وجود ندارد❌
و بالعکس از نحس شمردن ایام خدا نهی شده است. در این خصوص از پیامبر اعظم (ص) نقل شده است«لا تُعادوُا الأَیّامَ فَتُعادیکُمْ؛ با روز ها دشمنی نکنید که آن ها با شما دشمنی خواهند کرد. »
نظر مراجع تقلید چیست⁉️
سؤال کاربران : برخی معتقدند، برخی ایام مثل ماه صفر نحس هستند و به برخی روایات نیز استناد می کنند. آیا از نظر شرعی ایام و لیالی نحس وجود دارد و برای رفع نحسی چه باید کرد⁉️
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی:
به طور مطلق چنین مطلبی ثابت نیست و به طورکلی صدقه به فقیر دافع بلاست.
حضرت آیت الله فاضل لنکرانی:
دلیلی بر این معنا نداریم و بر فرض صحت هم با مقداری صدقه مسئله حل می شود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی:
از بعضی روایات چنین چیزی استفاده می شود ولی با صدقه خطرات برطرف می شود.
حضرت آیت الله سیستانی:
برای رفع نحسی احتمالی صدقه بدهید.
حضرت آیت الله تبریزی:
نحوست زمان گاهی به معنای این است که مقارن امر ناخوشایندی است. مثل وفات حضرت رسول اکرم (ص) و ائمه علیهم السلام که یادآور وقایع تلخ است. لذا از وقوع چنین اموری دلهره به انسان دست می دهد و برای آرامش جز پناه بردن به خداوند متعال و دادن صدقه چاره بهتری نیست.
حضرت آیت الله بهجت:
فی الجمله ثابت است و صدقه دادن دعاهای مأثوره نافع است
#سوال
با سلام و عرض ادب آیا کسی میتونه ادعا کنه امام زمان رو دیده؟
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
علیکم السلام ورحمة الله
#مرتبط
#سوال ❓
آیا امام زمان (عج) را میتوان دید - چگونه؟ یا اساساً رؤیت نمیشوند؟
✅ #پاسخ
این که آیا ما میتوانیم ایشان ببینیم یا خیر؟ با این که ایشان اساساً قابل رؤیت هستند و یا موجودی نادیدنی میباشند، دو مقولهی کاملاً متفاوت است.
اگر منظور از «ما میتوانیم ببینیم» این است که هر کسی میتواند با اراده، تلاش، عبادت و ...، به نقطهای یا جایی برسد که حتماً ایشان را زیارت کند، خیر. پس از نواب خاص، یعنی پایان غیبت صغرا و آغاز غیبت کبری، دیگر باب دیدن بدین صورت که فقط برای آن چهار نایب خاص ممکن بود، به طور کلی بسته شد. لذا آن حضرت علیهالسلام در آخرین نامهی خود به آخرین نایب خاصش، علی بن محمد سمری (ره) میفرمایند:
«مَنِ الدَعی المُشاهِدة قَبلَ خُرُوج السُفیانی وَ الصَّیْحَةِ، فَهُوَ کَذابٌ مُفتَرٌ»
یعنی: [دیگر] تا قبل از خروج سفیانی و صحیهی آسمانی (که از علائم حتمی ظهور است) هر کس ادعای مشاهدهی مرا بنماید، دروغگو و افترا زننده است.
ادعای مشاهده، یعنی کسی ادعا کند که «من میتوانم امام زمان را ببینم»، «من به خدمت او خواهم رسید»، «دیدار او برای من میسر است» ... و خلاصه آن که میتوان هر وقت خواستم، ایشان را مشاهده کنم. چنین ادعایی از ناحیهی هر کسی که باشد دروغ و افترا است. یا اگر دروغگو و افترا زننده عمدی نباشد، دست کم به خاطر وهم و گمانش دچار دروغ و افترا میشود. چنان چه مقام معظم رهبری فرمودند:
« اين توسلاتى كه در زيارات مختلف وجود دارد كه بعضى از اينها اسانيد خوبى هم دارد، اينها بسيار باارزش است. و توسل، توجه، انسِ با آن بزرگوار از دور. اين انس به معناى اين نيست كه حالا كسى ادعا كند كه من خدمت حضرت ميرسم يا صداى ايشان را ميشنوم؛ ابداً اينجور نيست. غالب آن چه كه در اين زمينه گفته ميشود، ادعاهائى است كه يا دروغ است، يا طرف دروغ هم نميگويد، تصور ميكند، تخيل ميكند. ما كسانى را ديديم، آدمهاى دروغگوئى نبودند، اما خيال ميكردند، تخيل ميكردند؛ تخيلات خودشان را به عنوان واقعيت براى اين و آن نقل ميكردند! نبايستى تسليم اينها شد.» (18/4/1390)
اما این سخن یا عدم امکان مشاهده بر اساس اراده و عمل شخص، بدین معنا نیست که ایشان قابل رؤیت نمیباشند و هیچ گاه و به هیچ وجه دیده نخواهند شد. ایشان نیز بشری هستند مانند سایرین و مثل آنها روز زمین زندگی میکنند. چنان چه گفتهاند:
«یمشی فیالارض – روی زمین زندگی میکند» - «کاحد من الناس – مانند سایر انسانها» - «یرونه – میبینیدش» - «و لا یعرفونه – ولی نمیشناسیدش». پس، باید دقت شود که «غیبت»، در اصل غیبت از شناسایی است، نه این که آن موجود غیبی میشود و دیگر به هیچ وجه قابل رؤیت نمیباشد. ما در روز شاید صدها و یا هزاران نفر را ببینیم، اما چون نمیشناسیم، متوجه نمیشویم که چه کسی را دیدهایم و اگر یکی از آنها را نام ببرند و بپرسند که آیا تا کنون فلانی را دیدهای، حتماً پاسخ منفی میدهیم. در صورتی که ممکن است دهها بار او را دیده باشیم.
چنان چه مقام معظم رهبری در باب این که مهدویت و امام مهدی (عج) در فرهنگ شیعه شناخته شده است، فرمودند:
«... اينجور نيست كه بگويند كسى متولد خواهد شد، كسى به وجود خواهد آمد؛ نه، كسى است كه هست، وجود دارد، حضور دارد، در بين مردم است. در روايت دارد كه مردم او را مىبينند، هم چنانى كه او مردم را مىبيند، منتها نميشناسند. در بعضى از روايات تشبيه شده است به حضرت يوسف كه برادران او را ميديدند، بين آنها بود، در كنار آنها بود، روى فرش آنها راه ميرفت، ولى نميشناختند». (18/4/1390)
اما در باب این که چه کنیم ایشان را ببینیم؟ چنان چه بیان شد، ارادهی این دیدار یک طرفه و از ناحیهی شخص ایشان است. اما باید دقت کنیم که اولاً اصل معرفت است و دیدار نیز خوب است که با معرفت و محبت انجام شود. خیلیها حضرت علی علیهالسلام و سایر ائمه (ع) را از نزدیک دیدهاند، اما ... . ثانیاً دقت کنیم که هر چند ما او را نبینیم و یا ببینیم، اما نشناسیم، اما ایشان ما را میبینند و میشناسند، لذا باید کاری کنیم که با دیدن ما خرسند شوند و از ما راضی باشند. باید یک شیعه و یک منتظر واقعی باشیم.
مقام معظم رهبری: «انتظار ايجاب ميكند كه انسان خود را به آن شكلى، به آن صورتى، به آن هيئت و خُلقى نزديك كند كه در دوران مورد انتظار، آن خُلق و آن شكل و آن هيئت متوقع است. اين لازمهى انتظار است. وقتى بناست در آن دوران منتظَر عدل باشد، حق باشد، توحيد باشد، اخلاص باشد، عبوديت خدا باشد - يك چنين دورانى قرار است باشد - ما كه منتظر هستيم، بايد خودمان را به اين امور نزديك كنيم، خودمان را با عدل آشنا كنيم، آمادهى عدل كنيم، آمادهى پذيرش حق كنيم. انتظار يك چنين حالتى را به وجود م
ىآورد.» (18/4/1390)
در خاتمه فرمایشاتی از شخص آن حضرت (عج) را دربارهی چه باید کرد؟ نقل میشود.👇
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
امید است که توفیق یابیم👆👇
الف - «ما را از ایشان دور نمیدارد، مگر آن دسته از کردارهای آنان که ما را ناپسند و ناخوشایند است، و از آنان روا نمیداریم. (صحیفة المهدی، قیومی اصفهانی، 351)
ب – اگر چنان چه شیعیان ما – که خداوند توفیق طاعتشان دهد – در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند هم دل میشدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمیافتاد، و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان می گشت. دیداری بر مبنای شناختی راستین (علی حق المعرفة) و صداقتی از آنان نسبت به ما (و صدقها منهم بنا). همان مدرک
دقت شود که اولاً حضرت امام مهدی (عج) آن قدر شیعیانشان را دوست داشته و عزیز میدارند که هر گاه نام «شیعیان ما» را میآورند، ابتدا آنها را دعا میکنند. ثانیاً دقت کنیم که ایشان به غیر وفای به عهد، وحدت و هم دلی در این امر را فراهم کنندهی زمینه و شرایط ملاقات بر شمردند. و ثالثاً بر دیدار با معرفت و شناخت و بر اساس صدق تأکید نمودند.
📚منبع ایکس شبهه
🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆
#مرتبط👇
#سوال
در بخشی از کتاب معارف سال سوم راهنمایی آمده: «کسانی که ادعا میکنند که امام زمان را ملاقات میکنند، دورغگو هستند». (اشاره به روایت بحارالانوار ج 51 ص 109). حال دانش آموزان میپرسند: پس چرا ما میشنویم که برخی از بزرگان امام زمان را دیدهاند، و گاه کتابهایی را میآورند که دربردارنده ملاقاتهای افرادی با امام زمان میباشند. بعضیها هم مثال آیت الله بهجت (ره) را میزنند و.... حال چه پاسخی باید به آنها داد؟
#پاسخ در آدرس زیر 👇
http ://www .x-shobhe .com/shobhe/9487. html
منبع ایکس شبهه
#جهادگرتبیین