هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
شهید خدمت وخدمات مهم واثر گذار آن در طی این مدت کم بسیار است وان شاءالله بر آنیم تا در هر فرصتی آنها را بازگو نماییم.
✅ شهید بزرگوار ما شهید رئیسی می توانست کارهای فوری فوتی بکند مردم را راضی بکند ولی به زیرساختها پرداخت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار آقای مخبر سرپرست ریاست جمهوری و اعضای هیأت دولت سیزدهم، تلاش بیوقفه برای حل مشکلات تودههای مردم (نه خواص و ویژهخواران)، اعتقاد عمیق به تواناییهای داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگیناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزتمندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرحهای بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگیهای برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز به عنوان یک الگو نشان داد میتوان به عنوان رئیس جمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که آخرین دیدار اعضای دولت سیزدهم بود، دولت سیزدهم را دولت «کار و امید و حرکت» برشمردند و گفتند: شهید رئیسی واقعاً امیدوار و به حق، به آینده خوشبین بود و تصمیم قاطع داشت که به اهداف ترسیم شده برسد.
ایشان در تبیین ویژگیهای برجسته آقای رئیسی، مردمی بودن او را خصوصیتی بسیار مهم و الگویی حقیقی برای همه مسئولان خواندند و گفتند: رئیسی عزیز به مردم احترام میگذاشت و با حضور در میان مردم، حقایق و نیازها را لمس میکرد و حل مشکلات و تأمین نیازهای تودههای مردم را محور برنامهها و اقدامات خود قرار میداد.
صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی و «پرهیز از بیان حرفهای دوپهلو و یا ملاحظه خوشآمد دیگران»، ویژگی دیگر رئیس جمهور شهید بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: رئیسی به آنچه با صراحت میگفت، در عمل نیز پایبند بود؛ مثلاً در اولین مصاحبه از او سوال کردند با فلان کشور ارتباط برقرار میکنید، پاسخ داد «خیر» و تا آخر هم به همین خط صریح و روشن پایبند بود.
خستگی ناپذیری از کار، یکی دیگر از ویژگیهای شهید رئیسی بود که رهبر انقلاب از آن تمجید کردند. ایشان گفتند: من مکرر به رئیسی توصیه میکردم برای ادامهی بدون مشکل فعالیتها قدری استراحت کند اما او میگفت «از کار خسته نمیشوم» و واقعاً هم خسته نمیشد و این ویژگی عملی، حقیقتاً تعجبآور بود.
رعایت همزمان تعامل و عزتمندی نیز از جمله خصوصیات برجسته آقای رئیسی بود که رهبرانقلاب به تبیین آن پرداختند.
ایشان گفتند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود اما از موضع عزت، نه آنچنان تند و دورکننده بحث میکرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین میگرفت و امتیاز میداد.
آخرین ویژگی برجسته شهید رئیسی که مورد تمجید رهبر انقلاب قرار گرفت، «معنویت و ذکر و دعا و توسل» رئیس جمهور سیزدهم بود.
حضرت آیتالله خامنهای در جمعبندی این بخش از سخنانشان گفتند: این ویژگیها برای تبیین یک الگو و ثبت در تاریخ بیان شد تا معلوم شود رئیس قوه مجریه میتواند مجموعهای از فضائل فکری، قلبی و عملی داشته باشد و آنها را در عملکرد حاکمیتی و فردی خود دنبال کند.
اینها تنها گوشه ای از کارها وخصوصیات فوق العاده شهید رئیسی عزیز بودند که
از زبان رهبر معظم انقلاب بیان شده است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#سوال
سلام وقتتون بخیر
خواهش میکنم کمکم کنید
مربی پرورشی مدرسه راهنمایی م
اصلاااا اهل نماز وروزه وحجاب نیستن
صرفااا بخاطر عدم اگاهی
و عدم رعایت این مسائل توخانواده
والبته خانواده هاهم بخاطر نبود اگاهی
وگرنه لجوج نیستن
معتقدن ولی دلیل رعایت اینارونمیدونن
من چه منابعی رو مطالعه کنم ک جواب مستدل منطقی ومورد پسند در عین حال ساده وبی تکلف داشته باشم براشون
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
دیدگاههای حجت الاسلام قرائتی درباره راههای جذب جوانان به نماز وحجاب بسیار ساده راهگشا در این زمینه میباشد
حجت الاسلام قرائتی :ذکر برکات نماز یکی از راههای جذب افراد به نماز است؛ البته در این بین کسی که مردم را به سمت نماز فرا می خواند باید خود را اصلاح کند تا حرفش پذیرش بیشتری داشته باشد
یک مسئله این است که در جوانان باید خشوع ایجاد شود، این یعنی حسی در آنها ایجاد شده که خود را خجالتمند خدا دانسته و نماز بخوانند، همچنین نعمتشماری نعمتهای بیشمار خداوند یکی دیگر از راههایی است که به واسطه آن میتوانیم نسل جوان را نسبت به خدا، نماز و احیای این سنت مقدس جذب کنیم چراکه تمامی کمالها در نماز تجلی پیدا میکند.
معرفی کتاب ⬇️⬇️
کتاب نماز و آثار آن در دوره جوانی
کتاب من و نماز با بیان 40 نکته روان شناختی و تربیتی درباره نماز و مبانی آن به زبان ساده تلاش می کند به تحلیل چیستی و چرایی نماز که یکی از مهمترین اعمال و مسائل جدی و مهم زندگی هر فرد
من و نماز: 40 نکته روان شناختی و تربیتی درباره نماز برای نوجوانان و جوانان
دختران آفتاب» تنها کتابی است که رهبر معظم انقلاب در تقریظ آن نوشتند: «بنده بهترین کتابی که راجع به عفاف و حجاب خواندهام همین کتاب دختران آفتاب است»
کتاب ترگل که به تازگی منتشر و مورد استقبال قرار گرفته است شامل بیست دلیل عقلی برای پوشیدگی و حجاب است که عماد داوری دولت آبادی با کمک گرفتن از سلسله سخنرانیهای آیت الله ابوالحسن مهدوی این کتاب را نگاشته است.
کتاب حجاب شهید مطهری معروفترین کتاب در مورد حجاب است.
بهتر است در این زمینه از این کتابها
بهره ببرید وامیدواریم در ترویج احکام دینی همواره موفق باشید
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#شبهه
🔹 اگر مسعود پزشکیان همین چند قلم را حذف کند، ۵۷ هزار میلیارد تومان به خزانه بر میگردد.
لازم نیست یارانه بنزین را حذف کند
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
◀️هرسال همزمان با طرح مسائل و مباحث مربوط به بودجه در دولت و مجلس شورای اسلامی، ابهامات و شایعات مختلفی در مورد بودجه نهادهای فرهنگی و نظامی در فضای مجازی منتشر میشود که هدف اصلی آن تخریب اذهان عمومی در مورد کارآیی این نهادها و زیر سوال بردن فعالیت آنها و در نهایت کند کردن و جلوگیری از رشد و ادامه فعالیت مجموعههای مورد اشاره است.
در واقع از آنجا که پیشرفت و ارتقاء عملکرد نهادهای انقلابی در تضاد کامل با اهداف پلید دشمنان قرار دارد، لذا منتشرکنندگان این اخبار، عمدتاً منقدین و یا معارضینی هستند که گاهی بدون مطالعه کافی و ناآگاهانه و بعضاً آگاهانه و در هماهنگی کامل با ضدانقلاب و اربابان خارجی خود، به شکل کاملاً هدفمند و البته منافقانه تلاش میکنند تا با انتشار یکسری اخبار جعلی و بزرگنمایی بودجه تخصیصی به نهادهای انقلابی، چند مطلب را به افکار عمومی جامعه تزریق و القاء نمایند.
👈اول اینکه؛ اینگونه وانمود کنند که بخش قابل توجهی از بودجه کشور صرف فعالیت این مجموعهها میشود و به همین علت سایر مشکلات لاینحل مانده است، در حالی که اگر بودجه نهادهای مذکور نسبت به بودجه سایر دستگاهها بهخصوص دستگاههای مشابه دولتی مورد مقایسه قرار گیرد، بودجه آنها بسیار ناچیز است.
👈دوم اینکه؛ چنین القا کنند که فعالیت آنها همواره با اسراف و تبذیر همراه است، در حالیکه نهتنها چنین نیست، بلکه با استناد به اطلاعات موجود نهادهای انقلابی با عملکرد جهادی خود، معمولاً بیشترین کارکرد با کمترین هزینه را برای کشور به ارمغان میآورند.
🔻سوم اینکه؛ میگویند، مجموعههای فرهنگی و پژوهشی به خصوص مجموعههای مرتبط با بخش دین و مذهب یا نهادهای انقلاب بیخاصیت و ناکارآمد هستند، در صورتی که با استناد به اطلاعات موجود، اثربخشی کار آنها معمولاً بیشتر از سایر دستگاهها است.
👈چهارم اینکه؛ ادعا میکنند که نهادهای مورداشاره در مورد عملکرد و چگونگی هزینه کرد بودجه خود به هیچ کس پاسخگو نیستند و این مورد هم در حالی مطرح میشود که این نهادها مانند سایر مراکز دولتی در برابر قانون و دستگاههای ذیربط کاملاً پاسخگو هستند.
⭕️پنجم اینکه؛ متأسفانه برخی از مسئولین نیز تلاش میکنند تا از این شگرد برای تحتالشعاع قرار دادن کمکاریهای دستگاه ذیربط و اجتناب از پاسخگویی در مورد معایب و نواقص کاری خود استفاده نمایند.
بسیاری از کسانی که به تولید و پخش اینگونه شایعات مبادرت میکنند یا در ردیف دشمنان داخلی و خارجی کشور قرار دارند، یا سرمایهداران بیدردی هستند که خودشان جزء عوامل اصلی بروز اختلال در نظام اقتصادی کشور هستند و از این موضوعات فقط بهعنوان دستاویز برای فرار از پاسخگویی استفاده میکنند و یا افراد ناآگاهی هستند که عمدتاً بدون کمترین اطلاع از برنامه و بودجه سالانه کشور به خود اجازه نظر میدهند تا در این مورد اظهار نظر کنند.
◀️برخی از این افراد در حالی به هزینههای مراسمی مانند؛ هزینه مراسم مذهبی یا راهپیمایی اربعین اعتراض و به بزرگنمایی آن مبادرت میکنند و یا به شکل کاملاً عوامفریبانه درخواست مصرف آن برای رفع نیاز محرومین را مطرح مینمایند که اولاً مراسم مذهبی تقریباً به طور کامل با کمک مردم برگزار میشود، ثانیاً گاهی هزینه سالانه خود و خانوادههایشان برای سفرهای خارجی متعدد و متنوع تفریحی و غیرتفریحی یا به خاطر اشرافیگری و ریخت و پاشهای هنگفتی که دارند، بهمراتب بیشتر از هزینه برخی از وزارتخانههاست.
◀️تعداد موسسات فرهنگی ایران بهخصوص موسسات فعال در بخش مذهبی و همچنین بودجه آنها، در قیاس با بسیاری از دیگر کشورهای جهان، حتی کشورهای غیرمسلمانی مانند؛ آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی، بسیار اندک و ناچیز است.
👈بهعنوان مثال؛ خبرگزاری تسنیم: به نقل از حجت الاسلام شهبازیان مینویسد: غرب بر مسئله موعود تمرکز کرده است و در حال حاضر (علاوه بر صدها موسسات فرهنگی، علمی و پژوهشی دینی که در کشورهای مختلف جهان در مورد ادیان مختلف بهویژه اسلام فعالیت دارند)، بیش از ۱۰۰ دانشگاه اسلامشناسی و شیعه شناسی در دنیا وجود دارد که از این تعداد، ۴ دانشگاه شیعه شناسی آن فقط به اسرائیل تعلق دارد.
🔻شاید باور کردنی نباشد، اما تمام اتهامات فقط در مورد ۰۴.% (چهار صدم درصد) بودجه کل کشور است، یعنی بودجه این نهادها به رغم تمام بزرگنماییهای صورت گرفته، به اندازه یک دهم درصد از بودجه کل کشور هم نیست.
✅آیا واقعاً عقب ماندگی برخی از کارهای زیرساختی کشور و برخی از مشکلات معیشتی مردم، ناشی از صرف این مقدار از بودجه کشور در بخش فرهنگی و دفاعی است یا باید این مشکلات را در مسائلی مانند؛ سوءمدیریتها، حضور افراد نفوذی در پیکره نظام، اختلاس و فساد افسارگسیخته در نظام اداری و اسراف و تبذیر در دستگاههای مختلف و پروژههای گوناگون یا انتظار معجزه از سوی غرب جستجو
هدایت شده از محمد حسین
کرد؟
البته کسی نمیگوید هیچگونه مطلقاً ایرادی بر کار موسسات مذهبی و فرهنگی وارد نیست، اما بیشک راه حل مشکلات کشور قطع یا کاهش بودجه این نهادها نیست، بلکه باید نواقص مدیریتی را برطرف نمود.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از علی احمدی
#پاسخ
این روزها قدرت نرم بیشتر مد نظر دولتهاست تا بتوانند با تقویت آن
در برابر قدرت نظامی مقابله کنند .
این نهادها در بعضی از دولتهای جهان دهها برابر بیشتر بودجه دارند تا بتوانند مردم خود را در برابر نهادهای فرهنگی مبارزان جهان آنطور که
دلخواهشان است کنترل کنند.
در مرحله دوم، هدف دولتهای غربی از افزایش دهها برابری بودجه فرهنگی مقابله با نهضت های آزادیبخش است که نمونه آن مقابله با انقلاب اسلامی ایران است و در این زمینه تریلیونها دلار هزینه کرده اند ولی به خواست خداوند نتوانستند موفق شوند واین پایگاه مبارزان مسلمان بود که با بودجه اندک توانست اندیشه صهیونیستها را شکست بدهد و امروزه شاهد برپایی تظاهرات جوانان کشورهای غربی ودیگر کشورها علیه صهیونیست می باشیم.
لذا هجمه دشمنان به قدرت نرم انقلاب اسلامی مدتهاست آغاز شده و تلاش بسیار دارند تا این قدرت جهان اسلام را از میان بردارند.
سلام
ویژگی های جریان احمدی نژاد گرایی چیه
آیا این پدیده امکان تکرار در آینده درباره شخص دیگری رو داره؟
#سوال
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
#پاسخ
❌ انحراف آقای احمدی نژاد از آنجا آغاز شد که با ولی فقیه زاویه پیدا کرد...افراطی گری در ملی گرایی و جعل تاریخی منشور کوروش و ...
❌ اگر انسان مراقبت نکند بله امکان انحراف و خطر برای همه امکان پذیر است!
انسان تا دم مرگ باید احتیاط کند و طبق برگرفته هایی از توصیه های آیت الله بهجت رحمه الله 👈 عمده سلاح اهل ایمان برای نجات از فتنه و امتحانات آخرالزمان
"احتیاط" است...
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
⏬ ضمن گوش دادن به صوت، در کانال پژوهشی زیر کلید واژه "احمدی نژاد" را جستجو بفرمایید تا نظر تخصصی اساتید در این حیطه را بیابید👇👇👇
هدایت شده از سَرو
3.03M
#پاسخ_مرتبط
🔴توضیحی در مورد آقای احمدی نژاد
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال
آیا همه این مطالب صحت دارد؟
هدایت شده از سَرو
سلام و نور
#پاسخ
✅ بله صحت دارد...
⬅️ نظر استاد فاطمی نیا و آیت الله بهاءالدینی "اینجا" 👇
https://tn.ai/392191
⬅️ نظر آیت الله شوشتری، آیت الله مصباح،آیت الله سبحانی،آیت الله بهجت ،آقای پوتین و نخست وزیر ژاپن👇
https://islamshiia.ir/khamenei-gives-the-flag-to-imam-zaman/
⬅️رهبر انقلاب،آیت الله خامنه ای (حفظه الله) از نگاه بزرگان و علما - شخصیت ها و بزرگان👇👇(- علامه عظیمالشأن حضرت آیتالله حسنزاده آملی، جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میكنند. حضرت آقا ناراحت شده و به علامه میفرمایند این كار را نكنید. علامه حسنزاده میفرمایند: اگر یك مكروه از شما سراغ داشتم این كار را نمیكردم...)
https://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=802549
https://tn.ai/392191
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#شبهه
🔴آیت الله مجتهدی تهرانی و توصیه به زیارت قبر جناب ابولولو، شخصی که عمر را به درک فرستاد.
عید الزهرا، ۹ربیع و دکان های #عمر_فروشی در کاشان
لعنت خدا بر کسانی که ابن بارگاه ملکوتی را بستند
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
🔸آیا قبر #ابولؤلؤ در #کاشان است؟
در منابع تاریخی آمده است که ابولؤلؤ پس از قتل خیلفه دوم اقدام به خودکشی نمود و آنچه درباره معجرة امام علی- علیهالسلام- و انتقال و فرار ابولؤلؤ به کاشان گفته میشود داستان عوامانهای بیش نیست و استناد و روایتی نیز برای آن وجود ندارد.
از این رو مرحوم مجلسى در بحار الانوار، ج31 ص13 به نقل از العدد القویة و الاستیعاب، داستان خودكشى فیروز ابولؤلؤ را بدون هیچگونه اظهار نظرى آورده است، عدماظهارنظر مجلسى را مىتوان نشانۀ پذیرش قول آنان دانست؛ چه اینكه در بخش تاریخ قتل خلیفه دوم، پس از نقل قول مشهور، سرسختانه مقابل آن ایستاده و صفحاتى از كتابش را به اثبات مدعاى خویش اختصاص داده است، افزون بر این محتوای تخیلی داستان انتقال ابولؤلؤ به کاشان آنقدر زیاد است که انتساب آن به علما موجب وهن چهره علمی آنها خواهد شد.
☄در کتاب «کاشان در مسیر تشیع، مصطفی صادقی، شیعه شناسی قم، ص76-80» توضیحی درباره آرامگاه ابولؤلؤ آمده که آن را با حذف ارجاعات ذکر شده، تقدیم شما میکنیم:
محلى كه امروزه در جادۀ فین كاشان بهعنوان «آرامگاه ابولؤلؤ» معروف است، ارتباطى به او ندارد و به نظر مىرسد این محل از قرن هشتم هجرى به بعد و با عنایت به سابقۀ تشیع مردم كاشان ایجاد شده و به قاتل عمر نسبت داده شده است. براى این گفته، مىتوان دلایل و شواهد ذیل را اقامه نمود:
1. از پیشینه و تاریخ بناى اولیۀ این بقعه اطلاعى در دست نیست؛ تنها «ادارۀ میراث فرهنگى» كاشان با نصب تابلویى بر سردر بقعه، آن را مربوط به دورۀ ایلخانى- صفوى دانسته و غیراز آن هیچ اطلاعات دیگرى نه در این اداره و نه در ادارات دیگر-كه به نحوى با بقعه مربوط شود- موجود نیست.
2. كتیبۀ روى قبر نامى از ابو لؤلؤ یا فیروز یا قاتل عمر نیاورده و تاریخ آن را قرن هشتم ثبت نموده است. این كتیبه امروزه در بقعه موجود نیست. اما كتابهایى كه دربارۀ بقاع كاشان مطالبى آوردهاند، اینگونه نوشتهاند: تاریخ بناى گنبد و بارگاه معلوم نیست، ولى بر كاشىهاى روى قبر، پس از فاتحه و توحید نوشته است:
«هذا قبر عبد من عباد اللّه الصالحین حشره اللّه مع من كان یتولاّه به تاریخ 777.»
باتوجه به این كلمات، مىتوان احتمال داد كه این مكان آرامگاه یكى از شیعیان بوده و به مناسبتى، مردم آن را مزار ابولؤلؤ خواندهاند. در افواه عمومى و سینه به سینه نقل شده است كه شخص مدفون در بقعه كسى است كه در مراسم نهم ربیع و عید «بقر» محور بوده و احتمالا در نقش فیروز، داستان او را نمایش مىداده است. احتمال دیگر آن است كه آنجا مزار یكى از صوفیان باشد؛ زیرا «بابا» لقب شخصیتهاى این فرقه است.
3. در كتاب النقض، كه بارها از كاشان و تشیع مردم آن و مراكز مذهبى و بارگاههاى آن یاد شده و از سوى دیگر، نام ابولؤلؤ بارها در این كتاب تكرار گردیده است. سخنى از فرار فیروز به این شهر یا درگذشت یا قبر او در آنجا وجود ندارد. این در حالى است كه میرمخدوم شریفى در قرن دهم، توجه مردم كاشان را به آرامگاه منسوب به ابو لؤلؤ از نشانههاى تشیع آنان دانسته است.
4. گفته شده در شهرستان تربت حیدریه هم قبرى منسوب به ابو لؤلؤ وجود داشته است. اعتصام الملك، كه در سال 1255 ش از این شهر دیدن كرده است، در سفرنامۀ خود مىنویسد:
«از آنجا (بقعۀ قطب الدین حیدر) رفتم به یك بقعۀ كوچكى كه قبرى از گچ در میان آن بود، گفتند: قبر ابا لؤلؤ است؛ فاتحه خواندم.»
این موضوع مؤید خوبى است بر اینكه در مناطق گوناگون، براى بزرگداشت برخى اشخاص، بناى یادبودى مىساختند و آن را زیارت مىكردند، بخصوص كه در برخى دورهها، جشن عید «بقر» در برخى شهرها از اهمیت خاصى برخوردار بوده و احتمالا این بناهاى یادبود مركز مناسبى براى این تجمّع و پایكوبى بوده است. باتوجه به پیشینۀ قوى تشیع در كاشان و به دلیل آنكه فیروز در یك گزارش تاریخى نادر، اهل فین دانسته شده، بناى یادبود فیروز در این شهر، جایگاه ویژهاى پیدا كرده است.
ابولولو قاتل خلیفه دوم
بسیاری از مردم ابولولو قاتل خلیفه دوم را از محبین خاص و دوستداران امیرالمومنین علیه السلام می دانند.
در حالی که ابولؤلؤ، قاتل خلیفه دوّم، نه از شیعیان امام علی علیه السلام بوده و نه ارتباطی با ایشان داشته است.1 حتی معجزه و داستان انتقال وی به کاشان توسط حضرت نیز، یک داستان عوامانه و ساختگی بیش نیست و طبق مستندات تاریخی، سختگیری و دریافت مالیات زیاد از وی، عامل اصلی این قتل بوده است، طبق بعضی گزارشها نیز حس انتقام از اسارت و احساس شكست ایرانیان در وی باعث وقوع چنین عملی گشته.
حتی جالب است بدانید محلى كه امروزه در جادۀ فین كاشان به عنوان «آرامگاه ابولؤلؤ» معروف است، ارتباطى به او ندارد و به نظر مىرسد این محل از قرن هشتم هجرى به بعد و با عنایت به سابقۀ تشیع مردم كاشان ایجاد شده و به قاتل خلیفه دوم نسبت داده شده است.2
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ دیگر
⬇️⬇️
فیروز یا ابولؤلؤ (که قتل عمر خلیفه دوم را به او نسبت میدهند) شخصیت مبهمی در تاریخ است: دین وی را برخی از منابع تاریخی، زرتشتی دانستهاند،[1] و برخی دیگر او را مسیحی میدانند.[2]
درباره انگیزه قتل عمر؛ اغلب منابع گفتهاند: مغیرة بن شعبه در نامهای از عمر خواست که ابولؤلؤ را به کوفه بفرستد تا از تواناییهایش همچون آهنگری و درودگری و نقاشی استفاده کنند، عمر با این درخواست موافقت کرد؛ پس از چندی ابولؤلؤ از میزان بالای مبلغی که مغیره از وی دریافت میکرد(روزی دو درهم یا ماهی سه درهم) به عمر شکایت کرد اما عمر شکایتش را مردود دانست و کار آن دو به مشاجره انجامید. اندکی بعد ابولؤلؤ با خنجری به عمر ضربه زد که منتهی به قتل وی شد.[3]
برخی از مورّخان درباره سرگذشت و پایان زندگی ابولؤلؤ گفته اند که او به جهت قتل عمر دستگیر و کشته شد،[4] و برخی نیز گفتهاند عبید الله فرزند عمر، به تلافی قتل پدر ابولؤلؤ به همراه دختر او و دو ایرانی دیگر به نامهای هُرمُزان و جُفَینه را کشت.[5]اطلاعات دقیقی پیرامون سرنوشت پیکرش موجود نیست. برخی از مورّخان متأخّر گفتهاند: «ابولؤلؤ فیروز به روایت شیعه از مدینه گریخته به طرف عراق شتافت و در کاشان وفات یافت».[6]
به هر حال، مقبرهای قدیمی منسوب به وی در کاشان درست شده است که نمیتوان به آن اعتماد کرد؛ زیرا مورّخانی که چگونگی کشته شدن ابولؤلؤ و خانواده و دوستان وی را نقل کردهاند، گفتهاند که آنها در مدینه کشته شدند[7] و دلایل بسیاری وجود دارد که قبر او در کاشان نیست، از جمله:
1. طولانی بودن فاصله مدینه تا کاشان که موجب تعفّن بدن میگردد.
2. موطن اصلی او را نهاوند ذکر کردهاند نه کاشان.
3. در منابع تاریخی معتبر و قدیمی شیعی سندی مبنی بر اینکه قبر قاتل عمر در کاشان باشد ذکر نشده است.[8]همچنین میتوان گفت: ایرانیان قدیم در کاشان بنای یاد بودی برای ابو لؤلؤ ساخته بودند، نه اینکه قبرش در آنجا باشد و در زمانهای بعد به اشتباه قبر ابو لؤلؤ معروف شد. همانطور که بنا و مزار یادبود امام على بن ابیطالب(ع) در هرات، طفلان مسلم در مزدوران سرخس و ایوان ابو مسلم در طوس ساخته شد. [9]
لینک کوتاه :
https://noo.rs/3SqO0
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال
آیا صحت دارد؟؟
هوش مصنوعی در مورد اسلام
چت جی پی تی
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
چت بات یک بات مکالمه است که به عنوان یک نمونه اولیه در ۳۰ نوامبر ۲۰۲۲ معرفی شد و به دلیل پاسخهای دقیق و واضح خود به پرسشهای کاربران در بسیاری از حوزهها، به سرعت توانست توجهها را به خود جلب کند و در ماههای اخیر استفاده از این فناوری به دلیل ظرفیت آن در ترکیب و تفسیر زبان طبیعی مشابه انسان، محبوبیت پیدا کرده است. این فناوری که در آغاز راه قرار دارد در همین مدت محدود توانسته دستاوردهای چشمگیری را به نمایش بگذارد.
استفاده از این فناوری برای یافتن پاسخ پرسشهای دینی میتواند دستیار پژوهشی خوبی برای دانشجویان مطالعات اسلامی به شمار آید. به عنوان نمونه چندی پیش یکی از پژوهشگران قرآنی از ChatGPT خواسته بود آیهای از قرآن را برایش تفسیر کند که نتیجه جالبی در پی داشت.
برای اطلاع بیشتر ⬇️⬇️
لینک کوتاه شده :
https://amerandish.com/gJSx3
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
سلام
#سوال؟
در جواب بعضیا که میگن مثل زمان قبل از انقلاب الان هم امنیت نداریم و حدود ۲٠ میلیون ایرانی مهاجرت کرده اند چه بگوییم؟