eitaa logo
برنامه های مسجدجامع امام علی (علیه السلام)پرند
573 دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
8.9هزار ویدیو
172 فایل
اطلاعات مربوط به برگزاری مراسم و کلاس ها و اردوهای پایگاه خواهران حضرت فاطمه (س) از طریق این کانال به اطلاع شما خواهد رسید.
مشاهده در ایتا
دانلود
چرا کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است؟ "خب مردها تحریک نشوند".این حرف برای تنزل دادن مساله است. البته قواعد طبیعی و غریزی سرجای خودش قرار دارد و دستوری نیست، ولی علت اصلی ایندست مسائل نیست.توجه کنیم اینکه گفته می شود کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است به جهت اینست که شرایط برای دینداری سخت می شود. چرا اکثریت باید به مشقت بیافتند که عده ای می خواهند مقابل اراده دینی مردم باشند؟ مثلاً نگاه به موی زن نامحرم، بدون تحریک هم حرام است. یعنی حجاب اختیاری یک نفر، مشقت است برای دیگری.اما ماجرا ازین نیز فراتر است. شهری که قرارست محیط دین ورزی و بستر معنویت برای جامعه باشد مستعد بی اخلاقی می شود. وظیفه یک حکومت ساخت بستری است که مهیای دینداری باشد نه مروج بداخلاقی. اگر قانون حجاب را نخواهیم چه باید کرد؟ مشروعیت این قانون از کجاست؟ اگر بحث درون دینی نکنیم؛ با منطق دموکراسی و حقوق بشری نیز، قانون مشروعیتش را از رعایت مصلحت اکثریت می گیرد. یعنی اقلیت به حکم اخلاق و عقل لازمست حق اکثریت را رعایت کنند. قانون حجاب بر مبنای مصلحت مسلمین نوشته شده است. چه کسی گفته طرفداران حجاب اکثریت اند؟ رفراندوم بگذاریم. از رفراندوم هراسی نیست. اما منطق این بحث ایراد دارد. انتخاب دین اختیاری است اما انتخاب اجزای دین اختیاری نیست. یعنی یک جامعه می توانند اسلام را با رای کنار بگذارند و البته در قیامت حساب پس می دهند اما اجزای دین را نمی شود به رای گذاشت. انتخاب ملت ایران نیز اسلام است. مهمترین شاهد نیز رفراندم ابتدای انقلاب است که به اسلام در قالب مدل اجرایی جمهوری اسلامی رای دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مژده🌺 مژده🌺 ✅پایگاه حضرت فاطمه ( سلام الله علیها) در نظر دارد کلاس 👇👇👇👇👇👇👇👇 ⭕️دوره تربیت مربی و مدرس کشوری با محوریت آثار شهید مطهری (ره) 🔹توسط استاد ارجمند:خانم اسلامی 🔸به صورت مجازی برای شما بانو گرامی پرند برگزارکند. خواهران عزیز داوطلب برای ثبت نام هر روز از ❇️ساعت۱۰الی۱۲ به پایگاه مراجعه بفرمایید. 🔴برای ثبت‌نام هر چه سریع تر اقدام نمائید. ◀️ زمان برگزاری کلاس ها از مرداد ماه آغاز می شود . ♦️🔶♦️پایگاه حضرت فاطمه ( سلام الله علیها) واقعه در :بلوار جمهوری .جنب مسجد جامع پرند (مسجد امام علی ( علیه السلام)) 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 @barnamehaye_farhangi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 showed that the greatest weapons and technologies against the power of God are not as big as the wings of mosquitoes and flies.. The world announces the smell of the () and ... We believe that they will come together soon ... 🌹 نشان داد، که بزرگترین سلاح ها و تکنولوژی ها در برابر قدرت خدا، به اندازه بال پشه و مگسی هم نیستند.. دنیا از بوی آمدن پسرانسان(امام مهدی) و عیسی مسیح خبر میدهد..ما معتقدیم بزودی با همدیگر می آیند... @barnamehaye_farhangi ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باسلام من روسری و چادر سر عروسک هام کردم این هم عکسش 💝💝💝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا