🔸 رهبر انقلاب: بعضی از این حرفها (حرفهای #ظریف بر علیه سردار سلیمانی و سیاستهای منطقه ای جمهوری اسلامی)، تکرار حرفهای خصمانه دشمنان و آمریکاست:
🔸 "اتَّخَذَهُمْ إِبْلِيسُ... وَ تَرَاجِمَةً يَنْطِقُ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ اسْتِرَاقاً لِعُقُولِكُمْ؛ #شيطان آنان را... سخنگوى خود برگزيد تا عقلهای شما را بدزدد."(نهج البلاغه؛ خطبه ۱۹۲)
#سخنگوی_شیطان_بزرگ
@basaer_fi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش حاج محمود کریمی به سخنان ضدانقلابی ظریف:
🔸سرِ نیزه که رحل قرآن شد/ وقت تضعیف «مرد میدان» شد
🔸آخرین ضربههای مالک بود/ اشعری شیر شد، رجزخوان شد
🔸شر شد و فتنه شد، تلاطمشد/ امر مولا در این میان گمشد
🔸رشته افتاد دست جاسوسان/ اشعری، انتخاب مردم شد
@basaer_fi
هدایت شده از بصائر
✍گفتاری از آیت الله جوادی آملی/ هرگاه جامعه اسلامی دچار مشکلات شود، منافقان آن را به سوء مدیریت رهبری جامعه نسبت می دهند.
🔰همين گروهي كه يا در اثر «نفاق» يا در اثر «ضعف ايمان»، آن سخنان را با رسول خدا(صلّي الله عليه و آله و سلّم) در ميان گذاشتند، گاهي پيشنهاد ميدادند كه دفاع بر ما واجب بشود. وقتي كه دفاع بر اينها واجب شد، ميگفتند زود است، چرا مهلت ندادي! همين گروه، اگر فتح و پيروزي و عزّت و امثالذلك نصيبشان بشود، ميگويند اين نعمتهايي است كه از طرف خدا به ما رسيده است و اگر شكست و رنج و بلا و مِحنت و گراني و قحطي و امثالذلك برسد، براساس تطيّري كه رسم آنها بود، ميگفتند اين بدقدمي تويِ پيامبر است ـ معاذ الله ـ؛ تطيّر ميزدند. يا آنها كه به اين خرافات معتقد نبودند، ميگفتند اين از سوء مديريت و ضعف رهبريِ توست، اين دوتا حرف را ميزدند. فرمود:
🔸«إِن تُصِبْهُمْ حَسَنَةٌ يَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِندِ اللّهِ وَإِن تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَقُولُوا هذِهِ مِن عِندِكَ؛و اگر به آنها (منافقان) حسنة (و پيروزي) برسد ميگويند از ناحيه خدا است و اگر سيئة (و شكستي) برسد ميگويند از ناحيه تو است»(نساء:79)؛
به تويِ پيامبر نسبت ميدهند، مشابه همان كاري كه پيروان موساي كليم داشتند. در سورهٴ مباركهٴ «اعراف» از وضع پيروان موساي كليم اينچنين ياد ميكند، آيه 131 سورهٴ مباركهٴ «اعراف» اين است كه:
🔸«فَإِذَا جَاءَتْهُمُ الْحَسَنَةُ قَالُوا لَنَا هذِهِ وَإِنْ تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَطَّيَّرُوا بِمُوسَي وَمَنْ مَعَهُ؛ هنگامي كه نيكي (و نعمت) به آنها ميرسيد ميگفتند به خاطر خود ماست! ولي موقعي كه بدي (و بلا) به آنها ميرسيد ميگفتند از شومي موسي و كسان او است!»
«تطيّر»؛ بدقدمي، فالِ بدزدن، تشئّم كه از طَيران طير معمولاً اينها اين شئومت را به ياد داشتند، اخذ شده است. اينها به موساي كليم(سلام الله عليه) ميگفتند در اثر بدقدمي تو و همراهان توست كه ما الآن به زحمت افتاديم.
مشابه اين معنا را هم مسلمينِ ناآگاه صدر اسلام به رسول خدا(صلّي الله عليه و آله و سلّم) ميگفتند. ريشهاش هم در سورهٴ مباركهٴ «بقره» است كه ﴿تَشَابَهَتْ قُلُوبُهُمْ﴾ (بقره: 118) دلهاي اينها يكي است، طرز تفكّر اين كافران و منافقان يكي است ﴿تَشَابَهَتْ قُلُوبُهُمْ﴾. اينها اگر خيري ببينند، ميگويند از طرف خداست و شرّي ببينند براساس بدقدمي رسول خدا ـ معاذ الله ـ يا براساس ضعف رهبري و مديريت او تكيه ميكنند و اسناد ميدهند.
(جلسه 172 درس تفسیر سوره مبارکه نساء)
🔰پی نوشت:
این آیه شریفه قرآن، حکایت امروز منافقانی است که روزی #برجام را هدیه و نعمت خدا می دانستند و امروز مشکلات اقتصادی ناشی از آن را متوجه رهبر انقلاب می نمایند که از ابتدا با آن مخالف بود.
جدیدترین تحلیل های قرآنی_روایی از موضوعات سیاسی_فرهنگی را در کانال «بصائر» دنبال کنید: 👇
@basaer_fi🔸🔸
هدایت شده از تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ انشاءالله در بیتالمقدّس
نماز خواهید خواند...!✊
☘ كانال تبيين
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
🔰ببینید که سازش با دشمن، در طول سالیان دراز، چه بلایی بر سر #فلسطین آورده است. این نقشه👆، مصداق بارز این آیه شریفه است که می فرماید:
🔸 "يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تُطِيعُوا الَّذِينَ كَفَرُوا يَرُدُّوكُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ فَتَنقَلِبُوا خَاسِرِينَ؛ ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ! ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺑﺮﻳﺪ، ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ عقب ﺑﺎﺯﻣﻰ ﮔﺮﺩﺍﻧﻨﺪ و ﺯﻳﺎﻧﻜﺎﺭ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺷﺪ." (آل عمران: ١٤٩)
🔰 تنها راه #آزادی، #مقاومت است و لاغیر...
@basaer_fi
هدایت شده از بر پا
من
🌱«من خالص، ساخت ایرانم» بقیتون همه ساخته غرب و شرقید. من نژاد آریاییم. نژاد برترم. نژادی که به کوروش کبیر میرسد و حکومت مادها. من خیلی عالی ام.
🌱«من اگر تایید صلاحیت نشدم انتخابات مشروعیت ندارد» اینها خیلی مستبدند خودشون هم متهمند هم قاضی اند هم شاکی اند. منشا مشروعیت رو خودشون میدونند. من خوبم من منشا مشروعیت نظامم. فرعون علو در زمین میخواست من خاک پای مردمم. مشروعیت منم. علو منم. مرد منم. مردم منم.
🌱«یا احمدی یا هیچ احدی» آری یا من یا هیچ کس. سوپر من وارد میشود! رابینهود آمده حقوق پامال شده مردم ناتینگهام را بگیرد.زورو منم. رابینهود منم. سوپرمن منم. بقیه همه دزدند همه فاسدند.همه داروغه ناتینگهامند.
🌱«حلقه بسته مدیران حاکم شده» همش آدمهای تکراری. اون دوبار که من رای آوردم فقط کشور، ساز و کار انتخاباتش مشروعیت داشت و دایره بسته مدیران کمی باز شد. بعدش دوباره بسته شد. من تکراری نمیشوم بقیه تکراری اند. من خوبم. خیلی خوبم.
🌱«شما راه بهتری میشناسید که مردم اراده شان را نشان دهند به جز در قالب من» من مردمم. مردمسالاری یعنی احمدی سالاری. بیایید پول نفت را پخش کنم تقسیم کنم بینتان. پول میپاشم. البته نه مثل کروبی اون میخواست گدا پروری کنه ولی من نه من خوبم.
🌱«من مخالف شورای نگهبانم» اینها دوبار مرا تایید کردند اشتباهی، ولی بعدش تاییدم نکردند همونها تو اون چند سال شدند دیکتاتور. هاشمی و خاتمی و میرحسین همه با همند. همونها با شورای نگهبان و سپاه و سپاه قدس و قوه قضاییه و مقننه و مجریه و شوراهای شهر و روستا و حزب اللهی ها و اصول گرا ها و اصلاح طلبها و خلاصه همشون با همند. مقابل مردم. و من که البته خود مردمم.
🌱«من اگر تایید صلاحیت نشدم رای ندید» دور قبل گفتم سفید رای بدید ناجور شد. سفیدها خیلی کم بود.اما تو انتخابات مجلس دیدم رای نداده ها بیشترن حالا رای ندادن نماد منه. من مردمم.
پ ن۱: ان فرعون علا فی الارض و جعل اهلها شیعا...
فرعون در زمین برتری جویی میکرد و دو قطبی میساخت....
پ ن۲: تلک الدار الاخره نجعلها للذین لایریدون علوا فی الارض و لافسادا و العاقبه للمتقین
راه شناسایی دنیاگرایان از آخرت جویان برتری طلبی آنها در زمین است و فساد. خوش عاقبت اهل تقوا هستند.
پ ن۳: از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است.(سردار شهید)
@ali_mahdiyan
تحلیلهای راهبردی دربارۀ انتخاباتِ ریاستِ جمهوری-7
مردمی که از انتخابات گریزانند
مهدی جمشیدی
فضای اجتماعیِ معطوف به انتخاباتِ ریاستِ جمهوری، تا حدّ زیادی با دورههای قبلی متفاوت است و شاید مهمّترین جنبۀ تفاوت به این واقعیّت بازمیگردد که بخشِ درخورِ توجّهی از مردم، هنوز از انتخابات استقبال نکردهاند و تمایلِ چندانی به حضور و مشارکت ندارند. مسألۀ نخست این است که در ذهنِ آنها چه میگذرد و آنها بر اساسِ چه دلایلی، کنارهگیری را ترجیح دادهاند؟ و مسألۀ بعدی نیز این است که چنین وضعیّتی، چرا پدید آمده است؟ امّا برای حلِ مسألۀ نخست، تلاش کردم تا دریافت و برداشتم را از ذهنیّتِ پارهای از مردم که رأیندادن را ترجیح دادهاند، در قالبِ مجموعهای از مَثَلهای عامیانه که در گفتارهای سیاسیِ آنها شنیده میشود، واکاوی و تحلیل کنم.
[1]. سگِ زرد، برادرِ شغال است!
مسأله، این شخص و آن شخص نیست؛ چون همۀ چهرههای سیاسی، همانندِ یکدیگرند و کموبیش، در خیانت به مردم، یکسان هستند. نباید فریب خورد و تصوّر کرد که اگر چهرۀ خاصی رئیسجمهور شود، امور نیز اصلاح و بسامان خواهند شد و وضع، تغییر خواهد کرد. همه، همچون یکدیگرند و لایقِ امیدبستن نیستند.
[2]. خر، همان خر است، پالانش عوض شده است!
حرفها و شعارهای متفاوت و جدید، خبر از هیچ تحوّلی نمیدهند و هیچ اتّفاقِ خاصی در راه نیست؛ تمامِ نامزدها، جزئی از همین «ساختار» هستند و فقط برای انتخابات، «رنگولعاب» عوض کردهاند و میخواهند از این طریق، عوامفریبی کنند و خود را به دروغ، یک گزینۀ «منحصربهفرد» نشان بدهند، درحالیکه تفاوت، فقط در «حرفها» و «ظواهر» است، نه «واقعیّتها» و «عملکردها».
[3]. بول و قولشان یکی است!
مدیرانِ جمهوریِ اسلامی، فقط «وعدهپراکنی» میکنند و «شعار» میدهند و «حرفدرمانی» میکنند، امّا دریغ از «عمل» و «اقدام». بنابراین، نباید فریبِ حرفها و شعارها را خورد و اعتماد کرد. وعدهها و قولها، هیچ ارزشی ندارند؛ چنانکه تاکنون عمل نکردند و فقط حرف زدند.
[4]. آب از سرچشمه گلآلود است!
مسأله این نیست که چنانچه رئیسجمهور تغییر کند و یک فردِ صالح و کارآمد در قدرت مستقر شود، گرهها گشوده خواهند شد؛ زیرا «اصل» و «اساس»، مخدوش است و «ساختار»، فاسد است و جمهوریِ اسلامی دچارِ «فسادِ ساختاری» شده است. در «ساختارِ فاسد» نیز، کاری از «افرادِ صالح و باکفایت» ساخته نیست. بنابراین، باید در فکرۀ «چارۀ اساسی» بود و «ساختار» را دگرگون کرد.
[5]. چاهِ ویل است!
جمهوریِ اسلامی به نقطهای از بحران و چالش رسیده است که دیگر «علاجپذیر» نیست و هیچ راهحلی نمیتواند آن را از مشکلات عبور دهد. هیچ نقطهای، قابلِ تکیه نیست؛ «آشفتگی» و «درهمریختگی»، در حدّ اعلاست و «فساد» و «خرابی» و «نابسامانی»، فراگیر شده است. هر کسیکه رئیسجمهور شود، با انبوهی از «بحرانها» و «مصائب» روبرو خواهد شد و در عمل، نخواهد توانست پیشرفتی به دست آورد و شرایط را تغییر دهد. نظامِ سیاسی از یک نقطه به بعد، دیگر «علاجشدنی» و «اصلاحپذیر» نیست؛ چون حجم و تعدّدِ مشکلات، تمامیّتِ آن را دربرمیگیرند و تمامِ پنجرهها و دریچههای امید را میبندند. جمهوریِ اسلامی، اکنون در چنین نقطهای قرار گرفته است.
[6]. آب که از سر گذشت، چه یک وجب، چه صد وجب!
هرچه که رخ بدهد، وضع از اینکه هست بدتر نخواهد شد. بدترین حالت، همین است که ما امروز در آن قرار گرفتهایم؛ چه اتّفاقِ تلخ و ناگوارِ دیگری ممکن است رخ بدهد؟! کدام عرصه از زندگی، باقی مانده است که امروز مایۀ دلخوشی باشد؟! هیچ! بنابراین، نباید تصوّر کرد که چنانچه در انتخابات شرکت نکنیم، وضع هم «بدتر» و «دشوارتر» خواهد شد.
[7]. آب در هاون کوبیدن است!
در ساختارِ سیاسیِ جمهوریِ اسلامی، قدرت در اختیارِ «رئیسجمهور» نیست، بلکه رئیسجمهور، یک مقامِ «نمادین» و «ظاهری» است. «امکانها» و «منابع» و «قدرت»، متمرکز در شخصِ رهبری و نهادهای انتصابی است و همینها هستند که زمامِ امور را در دست دارند. بهعبارتدیگر، «دولتِ پنهان» بر «دولتِ آشکار»، غالب است و این دولتِ پنهان است که سیاستگذاری میکند، بنابراین، رأیِ ما در انتخابات، هیچ تأثیری نخواهد داشت و چیزی را تغییر نخواهد داد.
[8]. رفیقِ دزد و شریکِ قافله هستند!
اگرچه چهرههای سیاسی در ظاهر، وانمود میکند که «بیرون از ساختارِ قدرت» هستند و خود، نسبت به وضعِ موجود، منتقد و مخالفند و در شکلگیریِ این وضع، نقش و سهمی نداشتهاند، امّا واقعیّت این است که این گزینهها، هیچیک بیرون از ساختارِ قدرت نبوده و همگی سر در یک آخور داشتهاند. جمهوریِ اسلامی به هیچ گزینهای بیرون از خود، مجالِ حضور نمیدهد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
تحلیلهای راهبردی دربارۀ انتخاباتِ ریاستِ جمهوری-8
منطقِ مواجهه با موجِ تحریمِ انتخابات
مهدی جمشیدی
[1]. در، همیشه روی یک پاشنه نمیگردد!
آری، در متنِ دشواریها و تلخیها گرفتاریم، امّا اینطور نیست که «گزیر»ی نداشته باشیم و بنا باشد و همیشه این وضع «ادامه» داشته باشد. این دنیا، دنیای «تغییر» است و همچنانکه خوبیها و خوشیهایش «ماندگار» نیست، بدیها و ناخوشیهایش نیز «همیشگی» نیستند. اوضاعِ دنیا «ثبات» نداشته و نخواهد داشت و همواره باید به «دگرگونی» و «تغییر»، خوشبین بود.
[2]. از این ستون به آن ستون، فَرَج است!
گاهی یک «جابجایی» که به نظر میآید بیاثر و بیحاصل باشد، «گشایشهای بزرگ» پدید میآورد و وضع را بهکلّی تغییر میدهد؛ کافیست قدمی برداشت و تغییری را رقم زد؛ چهبسا همین امر، «نقطۀ آغازِ دگرگونیهای کلان» باشد. ازاینرو، شاید هیچگاه نباید «ناامید» بود و تصوّر کرد که تمامِ پنجرهها بسته شدهاند و چارهای جز «عقبنشینی» و «انفعال» و «بیتفاوتی» وجود ندارد. پس باید آن یک گامِ هر چند «کوچک» و «ناچیز» را برداشت تا اتّفاقهای خوبِ بعدی از راه برسند. جابجاشدن و از این ستون به آن ستون پناه بردن، در اینجا عبارت است از یک انتخابِ خوب و عاقلانه که راهگشاست.
[3]. هر سربالایی، سرازیری دارد!
این دنیا، آمیزهای از «دشواریها» و «آسانیها» و «تلخیها» و «شیرینیها»ست و اینگونه نیست که همواره، «سختی» و «مصیبت» بر ما غالب باشد و وضعِ «ناگوار» و «ناخوشایند»، ادامه داشته باشند. این، طبیعتِ این عالم است که «افت» و «خیز» و «نشیب» و «فراز»، یکی پس از دیگری از راه میرسند. امروز نیز شاید از پیِ اینهمه تنگنا و چالش، گشودگی و خوشی در پیش باشد. ما در انتهای سربالایی هستیم و فردا، سرازیری در پیش داریم.
[4]. پایانِ شبِ سیه، سپید است!
«ناکامیها»، گرهخورده با «کامیابیها» هستند و از پیِ یکدیگر از راه میرسند؛ چنانکه در عالمِ طبیعت نیز اینگونه است. از دلِ «زمستان»، «بهار» سربرمیآورد و از پیِ «شبِ تاریک»، «صبحِ روشن» میرسد. وضعِ کنونیِ ما، همچون شبِ سیاه است که با انتخابِ خوبِ ما، به صبحِ سپید تبدیل خواهد شد.
[5]. ماهی را هر وقت از آب بگیری، تازه است!
بهتر است «خطا» نکنیم، امّا اگر دچارِ خطا شدیم، نباید آن را «ادامه» بدهیم و همچنان در راستای آن حرکت کنیم یا «ناامید» بشویم ، بلکه هر گاه که تنبّه به دست آوردیم، باید از «راهِ رفته» بازگردیم. باید دوباره «شروع» کرد و از «تغییر»، مأیوس نشد. یک شروعِ عاقلانه و تجدیدنظرِ درست، بهترین انتخاب است؛ چون فردا نیز در میان است و میتوان امروز، آن فردا را ساخت.
[6]. تا ریشه در آب است، امیدِ ثمری هست!
دشواریهای ما، واقعی و جدّی هستند و نباید آنها را انکار کرد، امّا هیچیک به معنیِ آن نیستند که «کار از کار گذشته» و «دیگر نباید امیدی داشت». آنگاه امید به ناامیدی تبدیل میشود که «ریشهها» و «بنیانها» آسیب ببینند، وگرنه، میتوان به «شکوفاییِ دوباره» امیدوار بود. اصلِ انقلاب و نظام، درست بوده و هست و تنها برخی کارگزاران هستند که انحراف و لغزش دارند. پس ریشههای ما هنوز هم در آب هستند و نباید از «ثمردهیِ دوباره»، نامید بود.
[7]. برای یک بینماز، درِ مسجد را نمیبندند!
درست که «چندین رئیسجمهور»، اهلِ خیر و صلاح نبودند و جفا کردند، امّا این امر، بدان معنی نیست که همگان اینطور هستند و نباید در «انتخابات» شرکت کرد. «انتخابات»، همچون «مسجد» است که چند فردِ غیرصالح و بیکفایت واردِ آن شدند و اوضاع را آشفته و نابسمان کردند، امّا نباید به خاطرِ «خطاها و جفاهای اینان»، به «تحریمِ انتخابات» رو آورد. این «نتیجه» از آن «مقدّمه» برنمیآید و به آن ربطی ندارد. نباید «انحرافِ رؤسای جمهور» را به پای «انقلاب» و «نظام» نوشت و سازوکارِ «انتخابات» را نفی کرد، بلکه باید در «افراد»، تجدیدنظر کرد.
[8]. خون را خون نمیشوید!
اگر کسانی در قالبِ انتخابات، خودشان را در معرضِ انتخابِ مردم قرار دادند و انتخاب شدند، و آنگاه به جفاکاری و ندانمکاری پرداختند، نباید با تحریمِ انتخابات به آن پاسخ داد؛ چون «دروغگویی در انتخابات» غلط است و هم «شرکتنکردنِ در انتخابات». تحریمِ انتخابات، نه «یک گام به پیش» است و نه حتّی «درجازدن»، بلکه «چندین گام به عقب رفتن» است. حاصلِ «رأیندادن»، بهتر شدنِ اوضاع نیست، چون بهبودِ اوضاع، وابسته به «استقرارِ نیروی کارآمد» است، نه «بیرونقشدنِ انتخابات». سردیِ بازارِ انتخابات، یک «واکنشِ عصبی و منفعلانه» به رؤسای جمهور است که دردها و داغها را افزون خواهد کرد، بیآنکه گِرهی را بگشاید و بر زخمها مرهم بنشاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔰محمود عباس گفته "امنیت" و "صلح" با "سلاح" به دست نمی آید. یاد این توییت افتادم.
🔸تَشَابَهَت قُلُوبُهُم...
@basaer_fi
هدایت شده از تذکره الاولیاء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید |
♦️کلیپ تازه منتشر شده |
▫️لحظاتی ناب از آیت الله بهجت رحمت الله علیه در منزل یکی از شاگردان شان
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
✍ انتخابات و فرصت یک استغفار اجتماعی
🔰 یکی از آثار #استغفار، افزایش روزی و افزایش قدرت است:
🔸«وَ يا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً وَ يَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلى قُوَّتِكُم؛ و اى قوم من! در پیشگاه پروردگارتان #استغفار كنيد، سپس به سوى او بازگرديد تا (باران) آسمان را پى در پى بر شما بفرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد.» (هود: 52)
🔰 #انتخابات، فرصتی است برای یک #استغفار_اجتماعی. استغفار از اعتماد به غرب و غربزده ها. اگر این استغفار اجتماعی رخ دهد، و دولتمردان صالح سرکار آیند، آنگاه نه تنها خرابی های گذشته جبران خواهد شد، بلکه به فرموده قرآن، هم معیشت مردم متحول خواهد شد و هم دائما بر قدرت مان افزوده خواهد شد.
@basaer_fi
هدایت شده از مصابره | محمد طهماسبی
چند روز دیگر مسئله انتخاب رئیس جمهور است... اگر شماها حاضر نشوید و یک رئیس جمهوری مثل سابق برایتان بتراشند و بازی بدهند همهمان را، همهمان مسئول هستیم.
اگر شما از صحنه خارج بشوید و آنها خودشان وارد بشوند و یک وقت یک نفری را رئیس جمهور کنند که تباه کند این کشور را، چنانچه تباه کردند، همهمان مسئولیم.
امام خمینی ۱۳۶۰/۴/۱۰
@mosabereh
🔰 این آیه شریفه درباره مسلمانی است که در مدینه زندگی می کرد، ولی خانواده اش در مکه بودند؛ و او برای خودشیرینی و جلوگیری از آسیب رسانی احتمالی کفار مکه به خانواده اش، در نامه ای محرمانه و خیانتی آشکار، اطلاعاتی از تصمیم پیامبر(ص) برای فتح مکه به آنان داد.
🔰 یک سوال: فردی که به دلیل حضور برخی اعضای خانواده اش در سرزمین دشمن، زمینه خیانت ورزی در او وجود دارد، صلاحیت اداره کشور را دارد؟
#انتخابات
@basaer_fi
🔸 «وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ فَرِيقاً تَقْتُلُونَ وَ تَأْسِرُونَ فَرِيقا؛و خداوند در دلهايشان هراس افكند؛گروهى را مى كشتيد و گروهى را اسير مى كرديد.»(احزاب:26)
🔸سالروز #فتح_خرمشهر گرامی باد!
@basaer_fi
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
✅ نسخه دوم نرمافزار «مشكات»
📚متن ۱۰۰ جلد از آثار آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در موضوعات تفسیر و علوم قرآن، شرح روایات و سیره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دین، اخلاق و عرفان، مدیریت، علوم سیاسی، حقوق و مسایل اجتماعی و فرهنگی همراه با امكانات پژوهشی.
🛒جهت دانلود نرم افزار به صورت رایگان:
http://mesbahyazdi.ir/meshkat.zip
◀️جهت اطلاعات بیشتر:
https://mesbahyazdi.ir/node/8083
💻 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید | «کدام نظام؟!»
✅ بخشهایی از سخنرانی حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در سخنرانی پیشاز خطبههای نماز جمعه در #دهه_هفتاد
🖥 مشاهده فایل با کیفیت در آپارات:
https://aparat.com/v/DpSqE
💻 @mesbahyazdi_ir
✍ بلاغت و صداقت، شرط پیروزی
🔰 علاوه بر #بلاغت، مهمترین شرط پیروزی #صداقت با خداوند و با مردم است:
🔸 «فَلَمَّا رَأَى اللَّهُ صِدْقَنَا أَنْزَلَ بِعَدُوِّنَا الْكَبْتَ وَ أَنْزَلَ عَلَيْنَا النَّصْرَ؛ پس هنگامی که خداوند صداقت ما را دید، دشمنمان را به خواری نشاند و یاری خویش را بر ما فرو فرستاد.» (نهج البلاغه؛ خطبه ۵۶)
🔰 به نظرم در مناظره امروز، آقای #رییسی هم بلاغت داشت و هم صداقتش را مردم لمس کردند.
@basaer_fi
✳️ امام صادق (علیه السلام):
۱. هر کس فتنه ای را دامن بزند خود نیز بدان گرفتار شود.
۲. به درستی که بنده چون گناهی کند، از صبح تا شب مهلت دارد پس اگر استغفار کرد بر او نوشته نشود.
۳. هر کس بیشتر به دنیا آلوده شود هنگام جدایی از آن افسوسش سخت تر است.
۴. هر که دوست دارد بداند نمازش پذیرفته شده است یانه ،بنگرد که آیا نمازش او را از زشتیها باز داشته است ؟ به همان اندازه که نمازش مانع بدیها بوده ، در همان حد از او پذیرفته است.
🔸 شهادت آن حضرت تعزیت باد.
@basaer_fi
🔸در جهت امتثال امر رهبر معظم انقلاب مبنی بر دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات، مقاله ای در این زمینه نگاشته ام و بر مبنای قرآن و نهج البلاغه، بعضاً نکات جدیدی در این زمینه بیان کرده ام. به دلیل طولانی بودن متن، آن را بصورت pdf بارگزاری می کنم.👇