eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
434 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنرنمایی اعجاب انگیز موشک‌های ایرانی در آسمان فلسطین اشغالی ببینید موشک‌های ایرانی چقدر هوشمندانه سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی را به بازی می گیرند و در نهایت از آنان عبور می کنند.
تبیین عملیات وعده صادق.pdf
9.64M
🚀اولین پرده نگار با موضوع تبیین عملیات غرورآفرین وعده صادق 💢ویژه مربیان و اساتید دانشگاه و فرهنگیان ، هادیان سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رئیس پیشین ارتش رژیم: وقتی ایران حمله کرد، همه داغ بودیم و انتقام از ایران را مطالبه کردیم ، هرچه به انتقام از اسرائیل از ایران نزدیک شدیم همه سرد شده و خواهان خویشتن داری شدند... رئیس پیشین ارتش گروهک تروریستی اسرائیل در مصاحبه با کانال ۱۲ رژیم میگوید : اینجا کسی خواهان جنگ با ایران نیست چون اول اقتصاد ما نابود میشود و در مرحله بعد فرو می پاشیم....
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی رهبری میگن موضوع تعداد موشک‌های شلیک شده یا اصابت کرده، موضوع دست‌دوم و فرعیه و اصل داستان ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بین‌المللیه یعنی همین‌. حتی نماینده پارلمان کشور کنیا هم این‌شکلی ابراز خوشحالی کرد و با دفاع از عملیات ما گفت اغلب انسان‌های روی کره زمین، از پاسخ ایران و شکست هژمونی استعماری غرب خوشحال شدن🤌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💰نمی‌توانیم از سود تجارت با اسرائیل بگذریم! ♦️نیهات زیبکچی، معاون رئیس حزب حاکم ترکیه در نمایشگاهی که شرکت‌هایی که با اسرائیل تجارت می‌کنند نیز در آن شرکت داشتند، گفت: ما قتل عام اسرائیل در غزه را محکوم می کنیم. اما در مورد بخش‌هایی از تجارت است که به کسی ضرر نمی‌رساند، ماجرا متفاوت است. زیرا اسرائیل کشوری است که ما با آن قرارداد تجارت آزاد داریم، یعنی کشوری که ۶ برابر وارداتمان از آن، به آن صادر می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نیروهای رژیم صهیونیستی از مناطقی در غزه عقب نشینی کردن ولی چیزای جالبی ازشون بجا مونده! 🔹 پرچم تجزیه طلبان کردستان عراق و دیوار نوشته‌ی «کردستان آزاد» 🔹 این رو برای کسایی ارسال کنید که نمیدونن چرا جمهوری اسلامی بعضی اوقات در پاسخ به جنایت صهیونیستها ، کردستان عراق رو هدف قرار میدهد.
سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان: ۱. روابط استراتژیک ایران و پاکستان، روز به روز در حال عمیق‌تر شدن است و تحولات منطقه نیز بر عمق این راهبرد افزوده است. ۲.فصل جدیدی در روابط تهران_اسلام آباد با هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری تبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور در حال رقم خوردن است. ۳. تراز تجاری ایران و پاکستان و تعامل برای امنیت مرزهای دو کشور در چند سال اخیر افزایش یافته اما امید می‌رود، در پرتو این سفر ظرفیت‌های بیشتری برای دو کشور مسلمان با فرهنگ، اعتقادات، آداب و رسوم مشترک ایجاد شود. در شرایط فعلی ۶ گذرگاه بین دو کشور وجود دارد اما این قابلیت وجود دارد که این رقم به ۹ گذرگاه برسد. ۴. پاکستان به عنوان دومین کشور شیعه نشین جهان اسلام بیش از ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد که بسیاری از آنها عاشق اهل بیت(علیهم السلام) بوده، سالیانه افراد زیادی از این کشور به قم و مشهد سفر می کنند. همچنین از طریق خاک ایران به عراق می روند، این ارتباطات می‌تواند در بحث گردشگری هم مورد توجه قرار گیرد. (عزیز غضنفری)
🔰 | تحلیلی اقتصادیِ سفر رئیسی به پاکستان 📝 🔹در یک دهه اخیر به خصوص بعد از شیوع کرونا، برونسپاری تجارت از نزدیک به عنوان یکی از مهمترین ویژگی های تجارت خارجی قرار گرفته است. به این معنا که کشورها، زنجیره‌های تأمین کالاهای حیاتی و پایه تجارت خود را به کشورهایی می‌آورند که ازنظر ژئوپلوتیک، فکری و سیاسی بین آن‌ها همافزایی و همگرایی نزدیکتری وجود داشته باشد. 🔹برای مثال در خصوص آمریکا دو کشور مکزیک و کانادا (هرکدام ۱۵ درصد) مجموعا ۳۰ درصد از تجارت ایالات متحده را تشکیل می دهند و چین با ۱۲ درصد در رده سوم قرار دارد. 🔹تمرکز اقتصادهای برتر دنیا بر دولت های همسایه به دلیل محدودیت‎‌های تردد، افزایش هزینه حمل‌ونقل در مسافت های طولانی، تاثیر شوک های امنیت بین المللی بر کریدورهای تجاری و ارزان بودن تجارت در کشورهای نزدیک است. 🔹در خصوص ایران، با وجود ظرفیت های عظیم منطقه ای و همسایگی با ۱۵ کشور و بازار بزرگ مصرف در این منطقه، یک نمونه منحصر به فرد در دنیا می باشد‌. اما متاسفانه یک دهه غفلت از ظرفیت های منطقه و برخی موانع باعث گردیده تجارت خارجی کشور نتواند ظرفیت های بالقوه خود را فعلیت بخشد. 🔹درسه سال اخیر دولت سیزدهم فصل جدیدی از اصلاح و بهبود ساخت درونی تجارت خارجی با تمرکز بر کشورهای همسایه در شمال، و در جنوب با عربستان و اکنون نیز توجه به پاکستان، شروع کرده که می تواند در روند خنثی‌سازی تحریم ها موثر جلوه نماید. 🔹البته نگاه همه جانبه نگر دولت در توجه همزمان به شرق و عرب قابل تحسین و ستایش است که قطعا تاثیرات خود را در بلند مدت بر اقتصاد کشور نشان خواهد داد. 🔹در خصوص پاکستان و ایران اگرچه سطح ۳میلیارد دلاری تجارت دو کشور در برابر ظرفیت های موجود، بسیار ناچیز است اما خطوط لوله صلح، کریدورITI (اسلام آباد - تهران - استانبول) و کریدور سی‌پک CPEC (کریدور اقتصادی چین پاکستان) می تواند فتح باب اساسی در توسعه استان های همجوا دو کشور باشد تا ضمن انتفاع اقصادی دو ملت زمینه تامین امینت از طریق کاهش فقر را فراهم نماید. هر چند دخالت کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای در مرزهای دو کشور برای مقاصد سیاسی و امنیتی، به عنوان بزرگترین مانع بر سر توسعه اقتصادی دو کشور قرار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 | سرانجام دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟ 🍃🌹🍃 🔻در روزهای گذشته فیلمی منتشر شد که نشان‌دهنده آن بود یک دختر در ورودی متروی تجریش به دلیل تذکر گشت ارشاد تشنج کرده و حالش بد شده و مردم در حال امدادرسانی به او هستند. 🔹با پیگیری‌های خبرنگار تسنیم در روزهای گذشته مشخص شد که این خانم به دلیل سرقت تلفن همراهش ترسیده و تشنج کرده و هیچ ارتباطی با تذکر گشت ارشاد و مسائل مربوط به طرح نور ندارد. 🔸این دختر بعد از ثبت شکایت در کلانتری برای پیگیری تلفن همراه سرقتی خود، صفحه اینستاگرامی جدیدی ایجاد و توضیحاتی را در این حادثه بیان می‌کند. 🔺اکنون مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی فیلم کامل‌تری از این حادثه به همراه توضیحات این دختر خانم منتشر کرده است.
🔰 دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان 👤 🔸روز گذشته روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «مديريت تنش‌هاي اخير و چند پرسش» نوشت: 🔻«به نظر مي‌رسد پس از تنش اخير با اسرائیل و مخالفت آمریکا با افزايش تنش، بيش از چند سال اخير زمان براي آغاز گفت‌وگوهاي مستقيم ميان ايران و آمریکا مساعد شده است. 🔻هر دو كشور از تشديد تنش‌ها در خاورميانه راضي نيستند.همين كافي است تا پايه‌اي براي آغاز دور تازه‌اي از تعامل باشد. آيا مي‌توان اميدوار بود كه در پس تنش‌هاي اخير شاهد نوعي تجديدنظر در روش‌ها بود و در نتيجه گفت‌وگوي غيرمستقيم و سپس مستقيم ايران و آمریکا وارد سرفصل تازه‌اي شود؟» 🔸این روزنامه زنجیره‌ای در ادامه نوشت:«بنا بر برداشتي كه از رويدادهاي اخير مي‌توان داشت، تنش بيشتر مضر است.كاهش تنش هم نياز منطقه است، بنابراین در اين شرايط براي پيشبرد اهداف بزرگ‌تر به چيزي نياز است؟ پاسخ مشخص است تقويت ديپلماسي براي آغاز گفت‌وگوي ايران با آمریکا.» 🔸در روزهای گذشته روزنامه هم میهن در مطلبی با عنوان «زمان چیدن میوه پاسخ نظامی ایران» نوشت: 🔻«جنگ هیچ‌گاه هدف و غایت نیست. وقت آن رسیده ‌است که ایران میوه اقدام نظامی و دفاع مشروع خود را بچیند. تنها راه رسیدن به این منافع، از طریق مذاکره است. ایران باید نشان بدهد که بعد از اقدام به دفاع مشروع، آماده مذاکره با کشورهای حامی اسرائیل و به ‌ویژه آمریکا است. اگر ما از حجم ادبیات گزنده و بی‌اثر خود نسبت به آمریکا و غرب کاهش دهیم و به سمت مذاکره برویم، آمریکایی‌ها هم مشتاق مذاکره هستند.» 🔸حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگوهای دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهره‌مندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت می‌گیرند؟! 🔸هر وقت از پادوها و دنباله‌های دشمن در داخل کشور صحبت می‌شود، رسانه‌ها و فعالین مدعی اصلاحات به خط شده و به گویندگان این واقعیت، برچسب «متوهم» و «خیال‌پرداز» می‌زنند. این فرافکنی و فرار به جلو در حالی است که در کارنامه طیف تندرو مدعی اصلاحات، مستندات متعددی در این خصوص وجود دارد. 🔸بهتر است افراطیون مدعی اصلاحات، این اظهارنظر وزیر امور خارجه دولت قبل را که در پایان کار دولت مدعی تدبیر و امید گفته بود، آویزه گوش خود کنند. وی گفته بود: 🔻«با خوش‌خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکت‌های غربی از خود رنجاندیم. اتفاقی که اگر نمی‌افتاد نه دوستان دوران سختی رهایمان می‌کردند و نه با فشار حداکثری ‌ترامپ مواجه می‌شدیم.»
چرا همکاری با پاکستان مهم است؟
اسرائیل در کجا متوقف می شود ؟ 🔸️۲۰۰ روز از جنگ غزه گذشت در حالی که هنوز جنگ ادامه دارد و افق روشنی برای پایان آن دیده نمی شود . 🔸️اسرائیل برای حمله به رفح مصمم شده و آن را حتمی می داند و ظاهرا آمریکا را نیز همراه کرده است. 🔸️البته در اینجا این سوال مهم نیز مطرح می شود که در حمله به مناطق دیگر نوار غزه چه چیزی عاید اسرائیل شد ؟ 🔸️آیا اسرا آزاد شدند ؟ آیا توان نظامی حماس از بین رفت ؟ آیا رهبران حماس نابود شدند ؟ پاسخ همه سوال ها خیر است . 🔸️حتی دیروز شهرهای عسقلان و سدیروت هدف راکت های حماس قرار گرفتند تا همگان ملتفت گردند که ادعای نتانیاهو تا چه میزان با واقعیت مغایرت دارد. 🔸️از سوی دیگر اسرائیل درگیر نبرد با حزب الله در شمال است و مقاومت لبنان کیفیت حملات خود را به نحو محسوسی ارتقا داده و شهرهای عمقی تر را مورد اصابت قرار می دهد. 🔸️حال سوال مهم اینجاست که این جنگ تا کی ادامه دارد ؟ 🔸️با توجه به شرایط داخلی اسرائیل نتانیاهو به استمرار بحران نیاز دارد و حتی پس از حمله به رفح نیز دور از ذهن می نماید که او دست از تنش بکشد. اما در این میان امکان وقوع اتفاقاتی وجود دارد که معادلات را عوض ‌کند ؛ تنش با حزب الله هر لحظه می تواند به یک جنگ تمام عیار منتهی شود و یا فشارهای آمریکا پس از پایان عملیات در رفح شاید نتانیاهو را کنترل کند . 🔸️در این میان جبهه داخلی اسرائیل بیشترین فشار را متحمل می شود و بخش قابل توجهی از صهیونیست ها خواهان اتمام جنگ هستند . 🔸️نتانیاهو ممکن است پس از جنگ در رفح دست به قمار خطرناکی بزند و به بهانه تامین امنیت شمال و لزوم عقب راندن حزب الله از مرز، جنگی گسترده را با لبنان آغاز کند . 🔸️اما هر چه که هست و شاید شود، این نکته را نمی توان از نظر دور داشت که اسرائیل در یک بن بست راهبردی است زیرا حتی حمله به رفح نمی تواند خواسته های این رژیم را برآورده سازد و نتانیاهو نیز تمایل به پایان جنگ ندارد تا به یک دستاورد برسد. 🔸️از یاد نباید برد که جبهه داخلی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست ؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست ها بود و بالعکس انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد . 🔸️در پایان خاطر نشان می شود که عدم حمایت آمریکا ، بروز اتفاقی در داخل اسرائیل یا گسترده شدن جنگ با لبنان می تواند روند تحولات را به کلی تغییر دهد. 🔸️نتانیاهو به استمرار جنگ نیاز دارد اما اسرائیل تحمل تا ابد جنگیدن را ندارد . 📌این که اسرائیل کجا متوقف می شود سوال بزرگی است. منبع : روزنامه قدس