14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جنگ روانی اقتصادی:
🍃🌹🍃
🔸هدف: تضعیف اقتصاد یک کشور و ایجاد وابستگی اقتصادی به دشمن.
🔸روشها: تحریمهای اقتصادی، جنگ ارزی، و دستکاری در بازارهای مالی
🔰محور غربی-عبری ... یا محور شرارات چه اهدافی را در سر دارد؟
🍃🌹🍃
🔸رهبر معظم انقلاب در دیدار با آقای نبیه بری فرمودند: شرایط کنونی منطقه به گونه ای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است هم برای جبهه حق.
ایشان اولین فردی بودند که این نبرد را جنگ موجودیتی دانسته و هدف نهایی آن را مشخص کردند. در واقع این جملات یعنی در این جنگ هیچ آتش بسی معنا ندارد شاید در یک جبهه دشمن کمی آرام شود اما قطعا از سویی دیگر آتشی روشن خواهد کرد. پس ما نیز باید در محاسباتمان مساله را مدنظر قرار دهیم و به دنبال آتش بس برای بازیابی خود نباشیم. این جنگ آتش بس ندارد.
🔻اما صحنه نبرد
اساسا محور شرارت تصمیم گرفت راهبرد هزار چاقو را تغییر دهد و به جای نبرد سایه ها به نبرد مستقیم با محور مقاومت روی آرورد. آنها فهمیده اند محور مقاومت یک هدف نهایی دارد و آن اخراج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی و در نهایت نابودی طرح خاورمیانه جدید است و سکوت چند ساله حماس و حزب الله و دیگر اضلاع محور به معنای عقب نشینی از این ایده نیست بلکه آماده سازی برای حمله ای سنگین تر است.پس او نیز تصمیم گرفت این جنگ را تا پایان ادامه دهد برای همین نتانیاهو اسم نبرد را از شمشیرهای آهنین به جنگ رستاخیز تغییر داد.در یک کلام دشمن به دنبال تغییر چهره منطقه و اجرای طرح خاورمیانه جدید است.
🔸آنها معتقدند هر منطقه ای را که مربوط به مقاومت است باید نابود کنند. پس با همین رویکرد ابتدا به سراغ غزه رفتند و سعی دارند محیط غزه را از مقاومت خالی کنند.
🔸 سپس به حزب الله حمله کردند و با زدن مربع قدرت آن یعنی فواد شکر(مسئول نظامی حزب الله) ابراهیم عقیل(فرمانده تیپ رضوان) انفجار پیجرها(حذف فرماندهان میدانی) و در نهایت سید حسن نصرالله، حزب الله را از میدان نبرد حذف کنند.
🔸بعد به سراغ سوریه و حذف بشار اسد رفتند. آنجا در یک جنگ ترکیبی که پایه اصلی آن جنگ شناختی-ادراکی بود سوریه را از محور مقامت جدا کردند. اکنون از مصاحبه های نتانیاهو مشخص است که در سه ضلع دیگر نیز قصد عملیات دارند.
🔸در یمن ورود ناوهای آمریکایی و در کنار حمله جنگنده های صهیونیستی با کمک طرفدارن امارات و عربستان سعی در تغییر صحنه دارند.
🔸در عراق با استفاده از ابزار سیاسی سعی در محدود کردن حشدالشعبی دارند تا بتوانند هسته های تروریست ها را در آنجا دوباره فعال و با ایده اقلیم سنی طرح تجزیه عراق را کلید بزنند.
🔸در کشور مصر نیز به دنبال شرایطی مشابه سوریه هستند در واقع دشمن نمی تواند بر ذهنیت ملت های منطقه غالب شود او شاید بتواند با دولت ها کمپ دیوید را امضا کند اما ملت ها این موضوع را نمی پذیرند.پس می خواهد کشورها را درگیر آشوب کنند و از فضای آشوب استفاده و تمام توان آنها را امحا کند مانند سوریه و مساله فلسطین را از صدر خبر حذف و در کنار فضای آشوب طرح خود را عملیاتی کند و عملا هر فضای تهدید علیه خودش را از بین ببرد.
🔸در ایران شدیدا به دنبال جنگ ترکیبی حول محورهای معیشت،آزادی های اجتماعی، دوقطبی های کاذب و حوزه زنان هستند.آنها در ایران روی منافقین،سلطنت طلبان، گروهک های تروریستی و نفوذی ها برای نیل به اهداف خود حساب ویژه ای باز کرده اند. برخی موضوعات مانند قطعی برق و گاز ،تعطیلی صنایع،ادارات و مدارس نیز به این برنامه دشمن کمک می کند. شاید برای خیلی سوال باشد جرقه آشوب کجا و چگونه است؟ اما سوال مهم تر این است چطور می شود برخی محورهای آشوب را قبل از شکل گیری حذف کرد؟ برای مثال مدیریت انرژی و جلوگیری از تعطلی کشور، غلبه بر فضای رسانه ای و جنگ شناختی، برخورد با بر هم زنندگان امنیت روانی جامعه در کنار راهکارهای آنی برای کمک به معیشت مردم می تواند بسیاری از محورهای آشوب را قبل از شکل گیری از بین ببرد.
🔸اما باید ماشین جنایت و توهمات محور شرارت در منطقه، درگیر و متوقف و دستگاه محاسبات او اصلاح شود و این محور فقط رژیم صهیونیستی و آمریکا نیست، بلکه همه منافع و همپیمانان این محور شرارت در منطقه نیز می باشد.
✍مجتبی_منصورزاده
#وعده_صادق۳
🔺معتقد نیستم دوران #شهید_رئیسی همه چیز گل و بلبل بوده است؛ یعنی تمام میراث بجا مانده از روحانی از معضلات اقتصادی، تا ناترازی های برقی و گازی در آن زمان هم وجود داشت؛ اما معتقدم شهید نهایت تلاش خود را به صادقانه ترین شیوه ممکن میکرد تا مردم فشار کمتری بر شانه های خود احساس کنند.
🔹نکته دیگر این بود که اخبار مشکلات موجود کمتر در جامعه منعکس میگردید و بجای آن تلاش میشد در خفا و به دور از هیاهو به آنها رسیدگی شود. در بیشتر اوقات انتقادها را به جان میخریدند اما برای دفاع از خود باعث نگرانی مردم نمیشدند. این چیزی است که اصلاح طلبان توجه چندانی به آن ندارند.
#عبدالرحیم_انصاری
⭕️ عملکرد دوازده ساله ایران در سوریه
1️⃣ در داخل و خارج از ایران و بسیاری از دوستان و دشمنان میگویند چرا ایران نتوانست دولت سوریه را حفظ کند؟ پاسخ به این سوال در ساعات گذشته متعدد داده شده ولی این پرسش یک فرامتن مهم دارد و آن اینکه انتظار و محاسبه درباره جمهوری اسلامی در داخل و خارج از ایران این است که این توان وجود داشت که بتواند کیلومترها دورتر از خودش یک نظام سیاسی را حفظ کند. بنابراین در دل این سوال و یا حتی به نوعی انتقاد، در واقع اعتراف به قدرتمندی ایران وجود دارد. کشوری که تنها چهار دهه قبل بخشی از شهرهای خودش توسط ارتش بعثی عراق تسخیر شده بود اینک از سقوط شهرهای کشور متحدش، مورد سوال قرار می گیرد. با این وجود اگر در داخل سوریه عزم نظامی و مردمی بیشتری وجود داشت، ایران همانند سالهای گذشته اجازه نمیداد، دولت سوریه سقوط کند.
2️⃣ ایران در حالیکه چندین نظام عربی در تونس، مصر، یمن، لیبی و... در اواخر دهه هشتاد بر اثر اعتراضات سقوط یا به شدت متزلزل شده بودند، نه تنها با حضور در شام، نظام سوریه را حفظ کرد بلکه خطر بین المللی داعش را از خودش و دیگر کشورهای منطقه نیز دفع کرد. ایران در میانه حوادث سوریه، به محور نظامی مقاومت چندین ملیت دیگر را همانند فاطمیون افغانستان و یا زینبیون پاکستان و همچین بسیج وطنی در سوریه به صورت سازمانی اضافه کرد. تقویت لجستیکی و افزایش تجربه و توان عملیاتی حزب الله در همین مقطع به قدری افزایش پیدا کرد که در شرایط سخت جنگ 55 روزه که بسیاری از ارتشهای ملی کشورهای منطقه هم نمی توانند، آن را تحمل کنند، به خوبی میزان موفقیت خودش را نشان داد.
3️⃣ در حوزه مباحث فرهنگی، ایران با حضور در سوریه یکبار دیگر ارزشهای دفاع مقدس را با طرح گفتمان مدافعان حرم زنده کرد و الگوی فرهنگ جهادی خود را با سرعت و در گستره وسیعی در منطقه تکثیر و افزایش داد. ایران اینک در سوریه ریشه دارد و با سقوط دولت در سوریه دچار سختی و ضعف شده ولی قابل حذف شدن کامل نیست و چه بسا فرصت احیا و تقویت نفوذ سیاسی، اجتماعی و امنیتی مجدد آن نیز به روشهای دیگر در فاصله نه چندان دور دوباره فرآهم و یا لاجرم اتفاق بیافتد.
4️⃣ اگر ضعفها و محدودیتهای اقتصادی ایران و سنگ اندازیهای متعدد دول خارجی نبود، شاید ایران در حوزه اقتصادی نیز به مراتب کارنامه قابل بیان تری در سوریه داشت. میتوانستیم با عزم بیشتر و عدم برخی غفلتها، کارنامه بزرگتر و درخشان تری به خصوص در مسایل اقتصادی و اجتماعی در سوریه داشته باشیم و حتی میشود گفت که اگر در این دو حوزه قویتر بودیم، شاید امروز دولت سوریه نیز به راحتی سقوط نمیکرد، هرچند محدودیتهای ما و ضعف های داخلی سوریه نیز در اینباره بسیار جدی بوده و نمی شود در قضاوتها از کنار آنها به راحتی گذشت. جمع بندی کلام اینکه با همه ضعفها و سرعت غافلگیرکننده سقوط ارتش و دولت سوریه، ایران هیچگاه در نیم قرن گذشته خود در منطقه شام بهرهبرداریهای راهبردی نظامی و سیاسی به اندازه دوازده سال گذشته نداشته و با توجه به سوابق دیرینه دو کشور در پنجاه سال اخیر بینظیر بوده و توانسته ذخایر پنهان و آشکار بزرگی برای آینده کشور و منطقه ایجاد کند.
✍مهدی جهان تیغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی واضح از اصابت موشک هایپرسونیک یمن
✅ برجسته سازی این جملات با چه هدفی است؟
احمد الشرع (جولانی) رهبر تحریرالشام در مصاحبه با روزنامه الشرق الوسط گفته است: اجازه صدور انقلاب به کشورهای دیگر را نمی دهیم و انقلاب سوریه با سقوط رژیم اسد به پایان رسید.
✅نکات تحلیلی:
🔺 مقایسه انقلاب مردمی ایران با آنچه در سوریه اتفاق افتاده ، اصلأ قابل قیاس نیست. اما شک نکنید که برجسته سازی اینگونه سخنان یک تروریست توسط رسانه های داخلی جریان اصلاحات و رسانه های عبری ضد ایرانی با اهداف زیر منتشر می شود:
1⃣ تطهیر تروریست های تکفیری:
این هدف با روش هایی چون : عدم یادآوری اینکه الجولانی چه پیشینه خطرناکی داشته است ، عدم پرداختن به چرایی مورد توجه قرار گرفتن او توسط نظام سلطه ، اهداف و خواسته های کثیف نظام سلطه از وی برای ترسیم نظام سیاسی مقابل جمهوری اسلامی ایران!
2⃣ تمسخر آرمان صدور انقلاب حضرت امام (ره) : صدور انقلاب ایران به معنای الگو شدن این انقلاب برای به زانو در آوردن دست نشانده هایی چون حکومت پهلوی بود.حال نظام سلطه ای که دستش در ایران از منابع ما کوتاه شده است توسط عمله های خود تلاش دارد با این سخنان ، بگوید که صدور انقلاب اسلامی ایران کاری اشتباه بوده است.
3⃣ به سخره گرفتن روحیه انقلابی گری مردم ایران: آنچیزی که حلال مشکلات مردم است، داشتن روحیه انقلابی گری است. اگر جمهوری اسلامی هم در روزهای پسا بهمن ۵۷ چنین ادعایی می کرد، بدانید هیچگاه در دفاع مقدس و عرصه های گوناگون پیروز نمی شد. و اعلام پایان انقلاب سوریه - بخوانید کودتا - ختم جریان فاتح دمشق خواهد بود.
✍ سعید میرزایی
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جوابهای قاطع ژنرال بازنشسته مصری به کارشناس ترکیهای:
📍ترکیه همواره پشتیبان گروههای تروریستی از جمله داعش بوده است/آنچه در سوریه گذشت نقشه آمریکا برای قطع مسیر زمینی ایران به سمت لبنان بود/ترکیه رویای امپراتوری عثمانی را در سر دارد و به شدت مشغول ریبرندینگ تروریستهای تحریر الشام و الجولانی است...
🔰سیاست اولیه دولت ترامپ در قبال سوریه
✍🏼#دکتر_رضا_صارمیراد
🔹بالاخره ترامپ در کنفرانس خبری ۲۶ آذر موضع رسمی دولت خود را در مورد سوریه اعلام کرد و گفت پشت حوادث سوریه دولت ترکیه قرار دارد و ترکیه سوریه را بصورت غیردوستانه تصرف کرده است و در ادامه گفت اردوغان فردی باهوش است و کسی است که می توانیم با او کار کنیم و سپس تاکید کرد هزاران سال ترکیه خواستار بدست آوردن سوریه بود و اردوغان آن را به دست آورد.
🔹این ادبیات نشان دهنده آن است که ترامپ و آمریکا از جانب سوریه احساس خطر نمی کند.
🔹در آستانه سقوط اسد هم ترامپ گفت به نظر می رسد روسیه به دلیل درگیری در اوکراین و تلفات سنگین قادر نیست از اسد حمایت کند و وضعیت سوریه آشفته است، اما آنها دوستان ما نیستند و آمریکا نباید هیچ کاری انجام دهد و این جنگ ما نیست.
🔹سخنان ترامپ حکایت از این موضوع دارد که وی به دنبال این است که از طریق ترکیه مسئله سوریه را پیگیری کند و چندان مایل نیست با گروه تحریرالشام وارد مذاکره شود.
🔹این سخنان ترامپ عکس العمل هایی را هم به دنبال داشت. از جمله هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه سخنان ترامپ مبنی بر تسلط غیر دوستانه بر سوریه از سوی ترکیه را رد کرد و گفت توصیف تحولات به این شکل یک اشتباه بزرگ است. در ادامه وی خواهان توقف حمایت آمریکا از نیروهای کرد سوری شد.
🔹تایمز لندن هم در همین ارتباط نوشت ترامپ در اشتباه است و نمی تواند نسبت به سوریه بی تفاوت باشد، زیرا اگر می خواهد ایران را خنثی کند و امنیت اسرائیل را تامین کند و پیمان ابراهیم را زنده کند، باید در سوریه حضور فعال داشته باشد.
🔹بیشترین نگرانی نسبت به سخنان ترامپ از جانب کردهای سوریه احساس میشود زیرا ترامپ اعلام کرده است با آغاز فعالیتش سعی خواهد کرد زمینه خروج نیروهای دو هزار نفری امریکا را از شمال سوریه فراهم کند، کما اینکه در دوره اول ریاست خود هم یکبار برای خروج از سوریه اقدام کرد که با رایزنی عربستان و رژیم صهیونیستی از این کار منصرف کردید.
🔹در همین زمینه مظلوم کوانی فرمانده نیروهای کرد سوریه می گوید: در دولت قبلی ترامپ ما دوستان زیادی در آنجا داشتیم و با آنها اخیرا ارتباط برقرار کردیم و از آنها خواستیم که از حملات و تهاجمات مستمر ترکیه علیه کردها جلوگیری کند. همچنین ما نامه ای به ترامپ نوشته ایم و اعلام کردیم که قصد داریم روابط خوب خود را با ترامپ و دولت وی حفظ و ارتقا دهیم.
🔹به نظر می رسد که دوران ماه عسل ترامپ با ترکیه کوتاه باشد و آمریکا برای حفظ موقعیت کردها و تامین امنیت رژیم صهیونیسم در نهایت وارد صحنه سوریه می شود.
🔹البته نماینده ویژه ترامپ در منطقه غرب آسیا استیو ویتکاف ظرف روزهای گذشته سفرهایی به قطر، سرزمین های اشغالی و عربستان داشته و احتمال دارد در جریان این سفرها موضوع سوریه هم مطرح شده باشد.
🔹کشورهای اردن، عربستان و مصر بیشتر به دنبال اجرای قطعنامه ۲۲۴۵ شورای امنیت سازمان ملل هستند که تاکید می کند انتخابات با حضور همه جریان ها ، گروه ها و قومیت ها در سوریه باید برگزار گردد.
🔹به نظر می رسد که جمهوری اسلامی هم از طریق پیگیری این روند بتواند تاثیرگذاری خود را در صحنه سوریه ارتقا دهد.
لازم باشد باز هم وارد میدان خواهیم شد
«علیاکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه «ما با داعش وارد جنگ شدیم و همانطور که در سوریه و عراق با داعش جنگیدیم، امروز هم داعش اگر با همان ویژگیهای قبلیدر اطراف ما حضور پیدا کند، با او میجنگیم» درباره حوادث سوریه گفت:
🔹ایران هیچگاه قرار نبود که به جای ارتش سوریه بجنگد، آن هم در برابر جریانی که تهدید قاطعی برای جمهوری اسلامی نیست. اگر توان آمادهای وجود داشت یا فرصت و امکان انتقال نیرو و تجهیزات بود و فروپاشی بهسرعت اتّفاق نمیافتاد، به شرطی که مردم و ارتش سوریه میایستادند، حتماً ما هم میایستادیم؛ ضمن اینکه دولت سوریه تا روزهای آخر اصلاً چنین درخواستی از ما نکرد.
🔸نکته مهمّ دیگر این است که ما بعد از اتمام حکومت داعش، با تمایل دولت سوریه قوای خود را تخلیه کرده بودیم و در منطقه حضور عملیّاتی نداشتیم که تصمیم بگیریم همراهی بکنیم یا نه. امکان تقویت سریع نیز وجود نداشت، مگر آنکه ارتش سوریه مقاومت میکرد. بنابراین، در مورد اینکه میگویند ایران عرصه را رها کرد، ما اصلاً آنجا نبودیم که بخواهیم رها کنیم.
نشریه گفتار هفته.pdf
356.1K
نشریه گفتار هفته
شماره ۳۶ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۹،۲۷
معاونت سیاسی سپاه
بعد از انگلیس و آلمان،آمریکاییها هم در راه دمشق برای ملاقات با جولانی هستند.
خیلی هم عالی، ده میلیون دلار جایزه دستگیری جولانی را هم صرفه جویی کردند!چون #تروریست_بد می تواند یک شبه #تروریست_خوب شود.
هیچ پدیده ای بعد از جنگ دوم جهانی به اندازه انقلاب اسلامی بر تعفن و ریاکاری غرب نورتابانی نکرد.
@dr_a_ganji
جهت اطلاع:
جز ابوالحسن بنیصدر که همزمان با فرار از کشور از طرف مجلس عدم کفایت گرفت هیچ موردی در این بیشاز چهل سال نبوده که رییس جمهوری عزل بشه، حتی احمدی نژاد که در دور دوم عملا در مقابل رهبری تمرد میکرد هم تا به آخر نگه داشته شد، لذا کوتاه بیاید!
شرایط کشور مناسب بحرانسازی نیست.