کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین یه قسمت بی نظیر داره که میگه:
«مسائل قدیمی را از ذهن خود پاک کنید، اسم تمامی افرادی را که از آنها دلگیر و عصبانی هستید بنویسید و برای هر کدام یک نامه با عنوان بخشش تهیه کنید و پیش خودتان نگه دارید. هربار باز خواستید یادشان بیفتید به این فکر کنید که انها الان دارند زندگی خودشان را میکنند و عصبانیت شما فقط روح شما را آزرده و کدر میکند. مشغول بودن به اتفاقات گذشته فقط توان و نیرو را هدر می دهد. دیگران را همان طور که هستند بپذیرید و سعی نکنید آنها را تغییر دهید. هر اتفاقی بود تمام شد رفت، ذهنتان را با اینهمه انرژی منفی پر نکنید. قلبتان را سبک کنید و به روزهای خوبِ آینده فکر کنید.»
@behtarindoost
مغازه جادویی_جیمز آردوتی.pdf
22.25M
#مغازه_جادویی
#جیمز_آردوتی
برای هرکسی توی زندگیش با اضطراب، عدم اعتماد به نفس، درد و غم و رنج دست و پنجه نرم میکنه پیشنهاد میشه این کتاب رو بخونه.
┏━━🍃💞🍂━━┓
@behtarindoost
┗━━🍂💞🍃━━┛
چرا باید کتاب خوب بخوانیم؟
در دنیا دو نوع علم وجود دارد. نوع اول علمی است که از طریق تجربه به دست می آید و ما با تجربه کردن آن، این دانش را به دست می آوریم. اما دسته دوم علم ها که درصد بالایی از چیز هایی که می دانیم را تشکیل می دهند، علمی است که از طریق دیگر افراد منتقل شده و به ما رسیده است. برای یک مثال ساده ما به دو نوع متوجه می شویم که نباید به یک جسم داغ دست بزنیم. یک اینکه آن را لمس کنیم و با تجربه تلخ خود، این کار را تکرار نکنیم و دو اینکه به حرف افراد دیگر درباره اشتباه بودن این کار را باور کنیم.
کتاب خواندن نیز به همین نوع است. ما توانایی این کار را نداریم که همه کتاب های مختلف را بخوانیم که ببینیم آنها را دوست داریم یا نه یا کتاب های خوبی هستند یا نه. برای این است که باید به مطالب معرفی کتاب یا پیشنهادات باقی افراد در زمینه معرفی کتاب اهمیت دهید و به این اطلاعات اعتماد کرده و کتاب هایی که می خواهید بخوانید را از طریق این روش پیدا کنید.
@behtarindoost
#معرفی_کتاب
جلال آل احمد در کتاب خسی در میقات، نه فقط از جنبهٔ زیارتی بلکه از زوایای مختلف به سفر حج نگاه کرده و مسائل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاحتی و… را مورد توجه و تحلیل قرار داده است.
خسی در میقات یکی از معروفترین سفرنامههای معاصر حج است که جلال آل احمد در سال 1343 و در سن 41 سالگی طی سفر حج نوشته است. شاید اولین ویژگی "خسی در میقات" که به ذهن میرسد، موقعیت ویژهای است که نویسنده در آن پا به چنین سفری گذاشته و به همین دلیل این سفر میتواند فصل تازهای از حیات نویسنده محسوب شود.
#خسی_در_میقات
#جلال_آل_احمد
@behtarindoost
بیشعوری_خاویر کرمنت.pdf
2.56M
#بیشعوری
#خاویر_کرمنت
خاویر کرمنت اعتقاد دارد بیشعوری یک بیماری و اعتیاد است، نه بداخلاقی و سوءرفتار؛ بر همین اساس نیز کتابی را تحت عنوان بیشعوری تالیف کرده و به معرفی بیشعوری اززوایای مختلف پرداخته است. درواقع او راهنمای عملی برای شناخت و درمان خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت را در اختیار مخاطب قرار داده است.
┏━━🍃💞🍂━━┓
@behtarindoost
┗━━🍂💞🍃━━┛
#درباره_کتاب
منطق الطیر از برجستهترین آثار عرفانی در ادبیات جهان، توصیفی است از سفر مرغان به سوی «سیمرغ» و ماجراهایی که در این راه بر ایشان گذشت؛ انصراف بعضی از مرغان و هلاک شدن گروهی و سرانجام رسیدن «سی مرغ» از آن جمع انبوه به زیارت «سیمرغ».
#منطق_الطیر
#عطار_نیشابوری
@behtarindoost
👌بالاترین رهایی،
آزاد شدن از نظرات دیگران است؛
روزی که بتوانی بدون وابستگی و اهمیت دادن به نظرات دیگران، از خودت و فردیتت لذت ببری،
آن روز، روز رهایی توست!
#اشو
@behtarindoost