واکنش به یک گفتگو
[۱] آقای مدرسییان برای من که تنها الفبای منطق را مشق کردهام آشکار است که شما چه در یادداشت اول و چه در پاسخ به نقدی که به یادداشت شما وارد شد، از ابتدا بنا را بر مغالطه گذاشتید. نباید فهم تفکیک تأکیدات رهبر انقلاب درباره موضوعات مطرح شده در برنامههای انتخاباتی با تأکیدات ایشان درباره پرداختن به مسائل اصلی و اولویتدار در جمع مجلسیان برایتان سخت باشد؛ اما عجیب و به دور از تقواست که تلاش دارید فهم خود را به بیانات سراسر روشن و صریح رهبری تحمیل کنید و آنچه خود میپندارید به ایشان نسبت دهید!
[۲] رهبرانقلاب میفرمایند: «موضوعات را اصلی و فرعی کنید».
کجای این سخن باعث شد که شما به اولویت مسئله اقتصاد نمره ۱۰۰ بدهید و اولویت مسئله فضایمجازی را یکدهم یا یکصدم بدانید؟ اگر استناد شما بر جملات رهبریست، باید بگویم ایشان برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی از کاندیداها از موضوعاتی چون فضایمجازی یا سیاستخارجی تذکر میدهد. برای فردی که قرار است ریاست دولت را به عهده بگیرد بحث کردن در این مسائل فقط نشاندهندهی خلأ روشهای راهبردی او برای حل مسائل پیچیدهی اقتصادی مردم است. در واقع اینگونه شعارها در زمان انتخابات به مانند سپریست برای پنهان شدن برخی کاندیداها از موضعگیریهایی که بیشتر رنگ و بوی تبلیغاتی دارد. اما وقتی رهبرانقلاب با مجلس سخن میگوید دیگر بحث سوء استفاده، موضوعیت ندارد؛ به ایشان دقیقا تذکر میدهد که مسائل را اولویتبندی کنید.
[۳] به قول شما اگر رهبر انقلاب چیزی نگفته باشد هم انسان که عقل دارد. هر عقل سلیمی میداند و میفهمد که رسیدگی به این فضای مجازی ولنگار، به طور قطع میتواند جزء مسائل فوری و فوتی کشور باشد. حال شما که میدانید این فضای مجازی تحت مدیریتِ دشمنان ما، چه خطرات و چالشهای جبرانناپذیری برای کشور ایجاد میکند، چرا بر طبل کماهمیتی آن میکوبید؟ آیا فکر نمیکنید همین موضعگیری از طرف شما «مخرج مشترک» یافتن با دشمن باشد؟ چرا که این سخنان را بارها از زبان مغرضین و معاندین شنیدهایم.
[۴] بهراستی چه کسی مدیریت فضای مجازی را به طرح صیانت محدود کرده است؟ طرح حمایت از کاربران فضای مجازی که احتمالاً شما از مواد آن بیخبرید و تنها مصداقی را برای رد آن دستاویز کردهاید، کمترین طرحی است که مدتهاست از نمایندگان مجلس خواستاریم. از آنجا که متأسفانه روشنگری و تبیین درستی از این طرح انجام نشده است؛ امثال شما دچار خطا در قضاوت آن شدهاید و بر آن مهر ناصواببودن زدهاید و بعد از این نیز، بحث درباره کارهای بزرگتر در زمینه مدیریت فضای مجازی به حاشیه رانده شده است.
[۵] اکنون اگر نمیخواهید اشتباه خود را در مغالطه بپذیرید، اما بدانید ما خود مردم هستیم. چرا فکر میکنید شما توانستهاید مسئله اصلی ما را تشخیص دهید ولی خودمان درکی از مسائل مهم نداریم؟! امروز اگر به قول شما معیشت امثال من دچار مشکل شده، یک ضلعِ تقویت آن، همین فضای مجازی ول و رها است که هیچ نهادی در حکومت اسلامی، سرپرستی و مدیریت آن را بهمعنای واقعی برعهده نگرفته و این فضای مجازی کنونی نه تنها یار و یاوری برای تبیین درست این جراحی اقتصادی دولت که رهبری فرمودند« همه باید با دولت همکاری کنند» نیست، بلکه با سیاه نمایی و ناامیدی و ایجاد اختلال در روند آن، خود به معضلی جدی تبدیل شده است ضمن اینکه اگر امروز مشکلات اقتصادی اولویت است، انحراف روزافزون جوانان وطن به مراتب دردش جانکاهتر از آن است.
[۶] آقای مدرسییان! ما مردم در جهت استقامت و پیدا کردن روشهای مبتکرانه برای حل مشکلات همه جانبهی کشورمان در وهلهی اول فضای امن و آرام را میطلبیم که در آن با تکیه بر مبانیانقلاب و تقویت شاخصههای انقلابیگری و به دور از هیاهو و جنجال، خود به اولویتبندی مسائل پرداخته و متحد و یکپارچه مشکلات را یکی پساز دیگری حل کنیم. اگر غرض مغرضان و تحریف منحرفان و دشمنی دشمنان نباشد، مردم یا جمهور، صلاح و خیر خویش را تشخیص داده و راه رسیدن به آن را میدانند و این مهم جز با فضای مجازی مدیریت شده میسر نخواهد بود.
[۷] در پایان شما را دعوت میکنم به عدالت و انصاف در توصیهها و نقد دوستان
اگر شما به کنایه، منتقدان خود را اخباریگر و صاحبان جریانهای فکری و فرهنگی دگماندیش و بسته میپندارید این حقیر هم میتوانم شما را وابسته به جریانی بدانم که با پُز روشنفکری و نه بر اساس استدلال و منطق در صدد ادعای دفاع از ما مردم برآمدهاید. اما اینچنین شما را خطاب نمیکنم؛ به جای آن شما را ارجاع میدهم به این سخن حکیمانه رهبر انقلاب:
«شما ممکن است با یک نفری بد باشید، او را قبول هم نداشته باشید؛ عیبی ندارد، نظر شما است، ممکن است نظر درستی هم باشد امّا این را با تهمت، با دروغ، با اهانت، با این چیزها نبایستی آلوده کرد؛ آلوده شدنِ اینها خیلی بد است»۱۴۰۰/۰۸/۰۲
زینب نجیب
راهکارهای تحقق جهاد تبیین.mp3
12.58M
🔊#صوت_مهم
#موضوع: راهکارهای تحقق جهاد تبیین
🎙حجةالاسلاموالمسلمین فخریان
۱۴۰۱/۰۳/۰۶
تو را بهخدا شما بنشینید و در مورد «جهاد تبیین» فکر کنید. منظورم این است که به این بیاندیشید که در آیندۀ نزدیک و دور «تبیینیها» به چه آفات و آسیبهایی دچار خواهند شد؟ «تبیینیها» چه نیازمندیهایی دارند؟ چه «مهارتهایی» را بایستی کسب کنند؟ مرکز تولید محتوای غنیّ و عمیق برای «جهادِ تبیین» کجاست؟ چه کنیم که تبیین «سالم» بماند؟ بدانید ««تبیینبانی» به عهدهی شماست...
#جهاد_تبیین
#تبیینبانی
@fakhrian_ir
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
@besooyenour
میدونی شباهت مهندسین کامپیوتر با دکترا چیه!!؟؟
دوتاییشون تا از چیزی سر درنمیارن میگن ویروسه😂
@besooyenour
❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ...
من که از عشق شما مست و هوادار شدم
عاشقی در به در و زار و گرفتار شدم
چه بگویم که ز عشق تو چه امد به سرم
به تمنّای نگاهی ز تو بیمار شدم
تو عزیزی و جهان از برِ احساس تو شاد
از همان کودکی ام طالب دیدار شدم
دل خوشی در دو جهان عشق شما بوده و بس
که فقط عشق شما دیدم و بیدار شدم
نادم از وصل شما واله و شیدا شده بین
ز غم دوری تان از خودم بیزار شدم
#امام_زمان
🌺💐🌸🌺💐🌸🌺💐🌸🌺💐🌺
سلام رفقا☺️
#صبحتون_متبرک_به_نور_قرآن
#روزازنو🌞
🤲الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌸
@besooyenour
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند:
قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد.
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع
#امام_رضا علیه السلام
#استوری
@besooyenour
وقتتان را صرف رونمایی از چهرۀ زشت و مشمئزکنندۀ عدهای «بیهویّت» نکنید. سالهاست دستشان برای داخل و خارج رو شده. اینها ایران را زندانِ توهّماتِ حیوانیشان میدانند و آزادی را در روابط جنسیِ آزاد. اوجِ حیایِ این جماعت این است که روی فرش قرمزی که هیچ مناسبتی با سرخی چهرۀ «انسانیّت» ندارد، به یک بوسه اکتفا کنند. مگر ندید در نشستِ خبریشان میگویند در ایران نمیتوان هرجوری که دلت میخواهد زندگی کنی؟ بعد توضیح میدهد که زندگی دلخواهشان چیست! راستش را بخواهی این جماعت اصلاً از زندگیِ «کثیف» خوششان میآید. طبق آخرین خبر، هر دو فیلمشان در جشنوارۀ کن، از نگاه مخاطبان، در آخرین رتبه قرار دارد.
اسماعیل فخریان
@besooyenour
#حدیث
✍امام رضا عليه السلام: به خداوند گمان نيك ببر؛ زيرا خداى عزّوجلّ مى فرمايد: من نزد گمان بنده مؤمن خويشم؛ اگر گمانِ او به من نيك باشد، مطابق آن گمان با او رفتار كنم و اگر بد باشد نيز مطابق همان گمانِ بد با او عمل كنم
📚الكافی جلد2 صفحه72
@besooyenour