آقا مهدی کجایی؟ که ببینی وقتی در ارومیه سیل آمد و شما داشتید جهیزیه دختر پیرزن را از زیر زمین منزلشان خالی می کردید یه عده خارج نشین فاسد و دست نشانده استکبار در تدارک جنگی تحمیلی و خانمانسوز بودند تا امثال شما را از میدان خارج کرده و خود به اهداف اربابانشان رونق بخشند و به جای کمک به پیرزن های سیل زده گلستان یا به محل های زیبا و چشم نواز خارج از کشور و یا در مکان های خوش آب و هوا در این فصل در داخل کشور برای خوشگذرانی در ایام تعطیلات نوروزی عازم شوند...
مهدی جان! آقا مهدی! مهندس عزیز! سردار بزرگوار! شهید و شاهد و ناظر اعمالمان خیلی جایتان خالی ست و خیلی به امثال شماها در این دوران نیاز است کجایی مهدی جان!؟ کجایی فرمانده؟!
سردار سرافراز سپاه اسلام
#مهندس_آقامهدی_باکری
#شهردار_ارومیه
#جانشین_لشکر_عاشورا
@bicimchi1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتظار #شهید_رضا_الوانی و مادرش برای به دنیا آمدن تنها فرزند شهید
@bicimchi1
بیسیمچی
♦️ شهیده «فرحناز معصومی»
شهیده «فرحناز معصومی منجیلی» در 13 آبان ماه 1341 در شهرستان منجیل و در خانوادهای مؤمن و مذهبی دیده به جهان گشود.
فرحناز در آغوش پرمهر مادر و پدر دوران خردسالی را سپری کرد؛ اما هنوز بیش از پنج سال نداشت که مادرش دار فانی را وداع و به دیار باقی شتافت.
وی ادامه زندگی را در کنار پدر سپری و چند ماه پس از ضایعه فوت مادر به اتفاق پدر و برادرش از منجیل به رشت هجرت کردند تا پدر بتواند بهتر به کارش رسیدگی و نیز در تعلیم و تربیت فرزندان نقش خود را بهخوبی ایفاء کند.
فرحناز وقتی با پشت سرگذاشتن دوران خردسالی وارد مدرسه شد در تمام طول دوران تحصیلی اش از شاگردان ممتاز بود.
او در حالی که 15 سال داشت برای به تحقق پیوستن اهداف مقدس حضرت امام خمینی(ره) و سرنگونی حکومت شاهنشاهی از هیچ تلاشی برای رسوایی و نابودی این حکومت ظالم دریغ نکرد.
وی با توزیع پوسترها و اعلامیههای حضرت امام خمینی(ره) و شرکت در تظاهرات و راهپیماییها بهعنوان یک دختر مؤمنه، مسلمان و انقلابی فعالیت میکرد.
شهیده «فرحناز معصومی منجیلی» سرانجام در 7 بهمن ماه سال 1357 هجری شمسی درحالیکه به همراه خیل عظیم جمعیت مسلمان رشت ازجمله بازاریان، روحانیون، دانشجویان و تمامی اقشار جامعه در تظاهرات گسترده خیابان «لاکانی» رشت شرکت کرده بود و با شعارهای کوبنده خواستار سرنگونی حکومت پهلوی و ورود حضرت امام خمینی(ره) به میهن بود مورد هجوم مأموران رژیم قرارگرفته و براثر اصابت تیر از ناحیه سر بهشدت مجروح و توسط مردم به بیمارستان پورسینای رشت انتقال یافت اما براثر جراحات وارده در همان روز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهادت این دختر محجبه و مؤمنه سندی بر جنایات حکومت ستمشاهی و مایه افتخار زنان مسلمان شد و پیکر این دختر جوان مسلمان توسط مردم و تحت مراقبت شدید مأموران ساواک به زادگاهش منجیل منتقل و در کنار مادر جوانش به خاک سپرده شد.
@bicimchi1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎬
شوخ طبعی های شهید بی سَر آقا محسن حُججی در اردوی جهادی روستای دورک؛ همان روستایی که تصویر نماز جماعت شهیدحججی در آن مدتی پس از شهادت منتشر شد.
#سربلند #شهید_محسن_حججی
@bicimchi1
روی این تخت رنگ و رو رفته
پدرم #کوه بردباری بود
پدر مَردِ من ه تنهایی
ادبیات پایداری بود
#پدران_جانباز
@bicimchi1
این خط جاده ها که برتن صحرا نوشته اند
یاران رفته با قلم پا نوشته اند
#مجنون به این قلم!
ز دل خون چکیده اش
جوهر نهاده است
گوهر نهاده است
و در این وادی جنون!
از پا فتاده است...
.
#تصویرمنتشرنشده
#لشکر_کربلا
@bicimchi1
از زلزله بم تا سیل گلستان
از شیوه مدیریت لیبرال ها تعجب نکنید.
روز ۵ دی ۸۲ ایران گریست. غمِ زلزله بم، ایران را سیاهپوش کرد؛ ۳۰هزار کشته و ۲۰۰هزار زخمی و آواره. کمکها سرازیر شد؛ از صلیبسرخ تا ژاپن،مردم هم یکپارچه شدند برای کمک به بم.
اما کیلومترها آن طرفتر، نمایندگان مجلس ششم در تدارک تحصن در اعتراض به رد
صلاحیتهای شورای نگهبان بودند. چندماه به انتخابات مجلس هفتم مانده بود و اصلاحطلبان اعتراض داشتند به رد صلاحیتها.
دو هفته پس از زلزله، مجلس ششم رسما زنگ تحصن را زد. حتی نماینده بم هم متحصن شد. روزنامههای اصلاحطلب خبرهای تحصن را درشتتر از زلزله تیتر کردند. BBC و VOA گزارش میرفتند.
رهنورد و ابراهیم یزدی هم به مجلس آمدند در حمایت از متحصنین. اما کیلومترها آن طرفتر کسی به بم نمیرفت. روزنامهها اعلام کردند که ۱۰۰معاون وزیر دولتِ خاتمی در همراهی با مجلس استعفا خواهند داد. خاتمی هم به مجلس پیام داد که «باهم میمانیم و باهم میرویم»
تهدید به استعفا را، رئیسجمهور کشوری میکرد که ۳۰هزار کشته و ۲۰۰هزار آواره روی دستش مانده بود. واقعا چه وقت گلایه و شکایت به ردصلاحیت بود؟
رهبری دست به کار شد و با لباس مبدل خود را به بم رساند تا شاید کاری کند. سپاه و بسیج را هم فرمانِ کمک داد. احمدکاظمی، نیروی هوایی سپاه را بسیج کرد برای بم. هر ۱۲دقیقه یک فروند هواپیما یا بالگرد مجروحان را از بم خارج میکرد.
مجلس ششم اما، ۲۰ روز تحصن کرد. بیاعتنا به بم، حرفشان این بود که بدون توسعه سیاسی نمیشود توسعه اقتصادی کرد.
حالا پس از ۱۶ سال دوباره تاریخ تکرار شد. چند روزی بود که برخی از شهرهای گلستان در آب فرو رفته بود اما
استاندار حتی به ایران بازنگشت خبر اول همچنان برنامه ۹۰ و فردوسیپور بود؛
مشاور رییسجمهور در حال توییت نظرسنجی برای برنامه نود بود و مطهری نایب رییس مجلس اصلاحطلبان، در اینستاگرام از فردوسیپور می نوشت.
رییسجمهور هم چنان در تعطیلات نوروزی خود در قشم به سر می برد اما همچنان شهر در آب بود...
اینبار هم رهبری خود دست به کار شده. فرمانده، کل قوا را بسیج کرد برای کمک به سیل زدگان
بازهم سپاه و ارتش آمد...
بازهم بسیج و حزبالله...
درست مثل۱۶ سال پیش...
سابقه کشورداری اصلاحطلبان گواه این است که آنان در خوشبینانه ترین حالت ،توسعه سیاسی را مقدم بر رفاه اقتصادی میدانند.
@bicimchi1