✳️ کاسبانِ نژاد/2
◀️امام در مواجهه با جریان های انحرافی؛ بخش دوم: #گروههای_تجزیهطلب
🔸ب: آذربایجان
امام در اوضاع آذربایجان حساب مردم را از دشمنی ها جدا می کند و فضای آشوبطلبیها را غیر مردمی می خواند و فرمودند:
«همین دشمنهای ما میخواهند این دو چیز را از ما بگیرند. ما را اول از هم جدا کنند. هر جایی را یک صدا درآورند. ملت اسلام که به تبع اسلام، به تبع قرآن کریم باید همه با هم باشند و متحد باشند و برادر باشند. مؤمنین سرتاسر دنیا برادرند به حسب حکم قرآن. و برادرها برابرند و در شادی و غم هم مشترکاند. در اسلام همین برادری است که مبدأ همه خیرات است. و اینها میخواهند این برادری را از ما بگیرند غائله بپا میکنند. یک روز #غائلۀ_کردستان؛ کرد یک چیز است، فارس یک چیز است. برادرها را میخواهند از هم با لهجه مختلف کنند. یک وقت هم #غائلۀ_آذربایجان را به کار میآورند که آنجا هم فریاد میزنند که «جمهوری آذربایجان» یعنی جمهوری آذربایجان، جمهوری جدا از جمهوری اسلام. یعنی به حسب فهم آنها آذربایجان جدا از اسلام. این هم توطئه است برای اینکه برادرها را از هم جدا کنند. .آنها فهمیدند که ضربه را از #اخوت_اسلامی کشور ما خوردند؛ اخوت اسلامی عملی. همه یک کلام میگفتند»(همان، ج11، ص367)
🔹امام چند روز بعد مجددا با یادآوری دلاور مردانه مردم آذربایجان خط بطلانی به آشوب طلبی های بیگانگان می کشد و تلویحا از #جوانان_آذربایجان می خواهد که خودجوش به میدان بیایند و غائله را بدون خون ریزی به پایان برسانند:
«آذربایجان باید خودش را از اینها نجات بدهد. باید خودش را از این عیبی که برایش درست میکنند، از این لکهای که برایش میچسبانند، باید نجات بدهد خودش را. جوانهای آذربایجانی باید نگذارند که این لکه به دامن آنها بچسبد، و در خارج اشخاصی که نمیدانند، به اسم آذربایجان یک همچو مسائلی تمام بشود» (همان، جلد 11 - صفحه 527)
🔸البته علاوه بر حفظ و تشویق نیروهای مردمی در مقابل تجزیهطلبان؛ حفظ ساختار ارتش و استفاده از آن علیه نیروهای معاند نیز در دستور کار بود. امام در شرایط حساس ابتدای انقلاب در مقابل ایادی شرق و غرب و سادهلوحان کمدرک ایستاد و از #ارتش_اسلامی ایران دفاع نمود و ارتش سرافراز ایران نیز پایبندی خود به اسلام و ایران را به خوبی نشان داد:
🔹«در آغاز پيروزى انقلاب اسلامى #ايادى_شرق_و_غرب و آنها كه صداقت و امانت و ديندارى و ميهندارى #ارتشيان را در حماسه پيروزى درک نكرده بودند، كمر به #نابودى_ارتش بستند و با شعارهاى به ظاهر انقلابى و فريبنده مصمم به انحلال آن و غارت سلاحها و نابودى امكانات دفاعى كشور شدند و چه بسا سادهلوحان نيز تحت تأثير القائات آنان راه اين هدف شوم را هموار نمودند كه خداوند متعال كشور و انقلاب اسلامى ما را از توطئه شوم آنان رهايى بخشيد و ارتش سرافراز ايران اسلامى همچون برق و صاعقه بر سر توطئه گران كه در گوشه و كنار مرزها خواب تجزيه ايران را در سر پرورانده بودند فرود آمد و كردستان و گنبد و تركمن صحرا گورستان كوردلان گرديد كه همه اينها از افتخارات تاريخى و فراموش ناشدنى ارتش قهرمان است.»(صحیفه امام ج21 ص356-355)
🔸مسئله تقابل با گروههای تجزیهطلب آنقدر مهم و حیاتی بود که امام خمینی قدس سره الشریف در #وصیتنامه سیاسی-الهی خود آنان را مورد خطاب قرار داده و به بازگشت و توبه فراخواندند:
من به شما احزاب و گروهها، چه آنان كه به چپگرايى معروف- گرچه بعضى شواهد و قرائن دلالت دارد كه اينان #كمونيست_امريكايی هستند- و چه آنان كه از غرب ارتزاق مىكنند و الهام مىگيرند و چه آنها كه با اسم #خودمختاری و طرفدارى از #كرد و #بلوچ دست به اسلحه برده و مردم محروم كردستان و ديگر جاها را از هستى ساقط نموده و مانع از خدمتهاى فرهنگى و بهداشتى و اقتصادى و بازسازى دولت جمهورى در آن استانها مىشوند، مثل حزب « #دموکرات » و « #کومله » وصيت مىكنم كه به ملت بپيوندند و تا كنون تجربه كردهاند كه كارى جز بدبخت كردن اهالى آن مناطق نكردهاند و نمىتوانند بكنند، پس مصلحت خود و ملت خود و مناطق خود آن است كه با دولت تشريك مساعى نموده و از ياغىگرى و خدمت به بيگانگان و خيانت به ميهن خود دست بردارند و به ساختن كشور بپردازند و مطمئن باشند كه اسلام براى آنان هم از قطب جنايتكار غرب و هم از قطب ديكتاتور شرق بهتر است و آرزوهاى انسانى خلق را بهتر انجام مىدهد.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فراق 32 ساله
32 جمله برگزیده از 32 سال سخنرانی مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی
بخش نخست؛ دهه هفتاد
🔹«دوران جدید که امام ما آن را با قیام و ایستادگی و اتکال به خدا و تکریم و تعظیم نسبت به ارزشهای معنوی و با اعتمادش به آحاد مردم آغاز کرد، ان شاء اللَّه ملتها را از شرّ سلطههای جهانی نجات خواهد داد و دوران زوال قدرتهای بزرگ مادّی جهانی را نزدیک خواهد کرد.»(1369.3.14)
🔸«امام بزرگوار با این انقلاب، مسلمانان را نشاط بخشید و اسلام را زنده کرد. امروز در کشورهای بسیاری، اسلام آرزو و آرمان نسلهای جوان و بهپاخاسته و روشنفکر است.»(1370.3.14)
🔹«جمهوری اسلامی، میتواند با جهتگیریهای مختلفی تحقّق یابد. آنچهکه این جهتگیریها را به صواب نزدیک میکند و مورد قبول و اعتقاد امام بوده است، اینهاست: اوّل، ایستادگی در برابر تحمیل و نفوذ قدرتهای خارجی/دوم اهتمام به تعبّد وعمل فردی/سوم، اهمیت دادن به توانایی ملتها و «اصل» دانستن آنها بود/چهارم، اصرار بر وحدت مسلمین /پنجم، اصرار بر ایجاد روابط سالم دوستانه با دولتها؛ مگر استثناهایی که هرکدام استدلالی قوی پشت سرش بود/ششم، اصرار بر شکستن حصار تحجّر و التقاط در فهم و عمل اسلامی/هفتم، نقش محوری دادن به نجات محرومین و تأمین عدالت اجتماعی/هشتم، توجّه ویژه به مبارزه با رژیم اشغالگر قدس /نهم، حفظ وحدت ملی /دهم، حفظ مردمی بودن حکومت »(1371.3.14)
🔸«دو جریان در زمان حیات امام، در سطح جهان، در ارتباط با انقلاب و با شخص امام وجود داشت. بعد از رحلت امام بزرگوار تا امروز هم، هر دو جریان باقی است و علیالظّاهر تا مدّتهایی که خدای متعال امد آن را میداند، باقی خواهد بود. این دو جریان، یکی عبارت است از جریان خصومت و دشمنی خباثتآمیزی که استکبار جهانی با انقلاب ما داشت... جریان دوم عبارت است از جریان گسترش نهضت گرایش به اسلام و پیوستن نسلهای جوان در بسیاری از کشورهای اسلامی به نهضت امام رضواناللَّه تعالی علیه» (1372.3.14)
🔹«ایمان آن مرد بزرگ، نمونه و استثنایی بود. عمل صالح او، عملی بود که بعد از صدر اسلام تا امروز، کسی آن را انجام نداده است. یعنی تشکیل نظام اسلامی، ... تزکیه او هم، چنان بود که در اوج شهرت و قدرت و محبوبیت، اوج عبودیّت را برای خود انتخاب کرد و هر روز که گذشت، بر الحاح و تضرّع و توسّل او به خدای بزرگ، افزوده شد.»(1373.3.14)
🔸« پیام بزرگ و مهمِ انقلابِ ما برای امّت اسلامی و جوامع و ملتهای مسلمان، عبارت از «احیای هویّت اسلامی، بازگشت به اسلام، بیداری مسلمانان و بازگشت به نهضت اسلامی» است. این، پیام بزرگ انقلاب ما به ملتهای مسلمان است که امام و پیشوای بزرگ این راه و معلّم بزرگ این خطّ و مکتب بود. »(1374.3.14)
🔹«حرکت امام، مشابهتهای زیادی با نهضت حسینی دارد و تقریباً، الگوبرداری شده از حرکت حسینی است.»(1375.3.14)
🔸«آن روزها معمول بود که کلمه «دمکراتیک» را در کنار نام جمهوری بیاورند؛ یعنی یک کلمه غربی، دارای محتوای دوگانه... البته صرفِ اضافه کردن یک کلمه نبود؛ دنباله این اضافه کردن، خیلی از حرفها و مسائل وجود داشت که امام با آن دیدِ تیزبین خود دید. امام از اوّل اعلام کرد: «جمهوری اسلامی؛ نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد».»(1376.3.14)
🔹«وصیتنامه امام، میثاق همیشگی امام با امّت است. همه باید این کلمات را درست بفهمیم و بر آن تدبّر کنیم، تا راه امام را اشتباه نکنیم. کسانی که دم از امام میزنند، اما حاضر نیستند فکر امام و راه امام را بپذیرند و به آن تن بدهند، اشتباه میکنند.»(1377.3.14)
🔸«امام بزرگوار حتّی در میدان مبارزه هم نخواست جلو بیفتد. خود ایشان برای ما نقل کرد که در اوّل شروع نهضت، در منزل مرحوم آیةاللَّه حائری، با یک نفر از مراجع معروفِ وقت آن زمان، و از همدورههای خودشان صحبت میکرد و به ایشان گفته بود شما جلو بیفتید، ما هم دنبال شما حرکت میکنیم. امام مقصودش این بود که تکلیف انجام بگیرد؛ آن فریضیهای را که بر دوش خود احساس میکرد، انجام دهد؛ جلو افتادن مطرح نبود. البته دیگران آنقدر توانایی و جرأت ورود در این میدان را نداشتند و به امام نمیرسیدند.»(1378.3.14)
🔹«امام بزرگوار ما بارها و بارها به مسؤولان کشور، به ما، به شاگردان خودش، به دستپروردگان خودش، تذکّر میداد. مضمون آن تذکّر این بود که مبادا به چرب و شیرین زندگی راحت، خودشان را عادت بدهند و از مجاهدت در راه خدا باز بمانند.»(1379.3.14)
#ارتحال_امام
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فراق 32 ساله
32 جمله برگزیده از 32 سال سخنرانی مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی
بخش دوم: دهه هشتاد
🔹«از اوّلِ انقلاب، در عرض و به موازات خطِّ امام، جریانی پیدا شد که به یک #نظام_لائیک و الگوبرداری شده از نظامهای غربی دعوت میکرد؛ منتها با رنگ و لعاب اسلامی؛ اسمِ اسلامی، اما باطنِ غیراسلامی؛ ساختِ اسلامی، اما جهتگیرىِ غیراسلامی. البته آنها بیمیل نبودند که در کنار چنین نظامی، آخوند وجیهالملّهای هم برای مقبول جلوه دادن نظام در چشم مردم وجود داشته باشد - چون مردم به اسلام دلبسته بودند - بدشان نمیآمد روحانىِ مورد قبولی در کنار نظام قرار گیرد تا نظام را در چشم مردم، اسلامی جلوه دهد؛ دولتمردان نظام هم به همان شکلی که خودشان میپسندند و تشخیص میدهند، نظام را به همان صورت غیراسلامی - و در حقیقت، شکل بازسازی شده رژیم سلطنتی، منتها طبق قبول سیاستمداران و قدرتمندان دنیا - اداره کنند.»(1380.3.14)
🔸«هنر بزرگِ امام بزرگوار ما این بود که چارچوب محکمی را برای این انقلاب به وجود آورد و نگذاشت این انقلاب در هاضمه قدرتها و جریانهای سیاسىِ مسلّط هضم شود. »(1381.3.14)
🔹«در مورد مردم، مهمترین کاری که امام کرد، این بود که مفهوم مردمسالاری را از چیزی که طرّاحان دمکراسی غربی و عوامل آنها در صحنههای عملی میخواستند نشان دهند، بهکلّی دور کرد. سعی آنها این بود که اینطور القاء کنند که مردمسالاری با دینسالاری و دینداری سازگار نیست. امام این مفهوم باطل را زایل کرد و مردمسالاری دینی - یعنی همان جمهوری اسلامی - را در دنیا مطرح نمود.»(1382.3.14)
🔸«کسانی که سعی میکنند امام بزرگوار ما را به عنوان یک شخصیت متعلق به تاریخ و متعلق به گذشته معرفی کنند، در تلاشِ خود موفق نخواهند شد. امام در مکتب سیاسی خود زنده است، و تا این مکتب سیاسی زنده است، حضور و وجود امام در میان امت اسلامی، بلکه در میان بشریت، منشأ آثار بزرگ و ماندگار است.»(1383.3.14)
🔹«جوهر اصلی در مکتب امام بزرگوار ما، رابطه دین و دنیاست؛ یعنی همان چیزی که از آن به مسئله دین و سیاست و دین و زندگی هم تعبیر میکنند. امام در بیان ارتباط دین و دنیا، نظر اسلام و سخن اسلام را به عنوان مبنا و روح و اساس کار خود قرار داده بود.»(1384.3.14)
🔸«عامل اصلی پیشرفت امام بزرگوار ما و موفقیت او این است که به یک اصل قرآنی، به یک حقیقت قرآنی، با همه وجود، با همهی دل، ایمان آورد و با همه توان در راه آن تلاش و کار کرد. آن اصل قرآنی همان چیزی است که در این آیهی شریفه «ان تنصروااللَّه ینصرکم و یثبت اقدامکم» و در آیات متعدد دیگر از آن یاد شده »(1385.3.14)
🔹«بعضیها به ذهنشان میآمد که چطور امام با این دقت و اهتمامی که در احکام دین و نسبت به جان و مال داشت و این همه ما در انقلاب و در جنگ شهید دادیم، دچار دغدغه نبود و با دل آرامی میتوانست دنیا را ترک کند و به ملاقات پروردگار برود؛ میگفتند جواب این خونها را که خواهد داد. جواب امام به این وسوسهها این است که جواب این خونها را همان کسی خواهد داد که جواب خونهای صفین و نهروان را داد. جواب این سختیها را همان کسی خواهد داد که جواب سختیها و رنجها و محنتهای امیرالمؤمنین را در دوران زندگی خواهد داد.»(1386.3.14)
🔸«یاد امام نیرو بخش است؛ امیدبخش است. این یاد را باید زنده نگه داشت و راه امام و خط امام و انگشت اشاره امام و نشانههایی را که امام برای پیمودنِ این راه قرار داده است، باید قدر دانست؛ از همه بیشتر جوانها و مسئولین کشور باید به مسئلهی توصیههای امام و وصیتنامهی امام به چشم یک دستورالعمل نگاه کنند.»(1387.3.14)
🔹«در جمعبندىِ توصیههای امام و شعارهای امام و مطالباتی که ایشان از مردم، از مسئولان، از آحاد مسلمانان جهان داشتهاند، دو پرچم برافراشته را در دست امام ملاحظه میکنیم:...یک پرچم عبارت است از پرچم احیاء اسلام؛ به عرصه آوردن این قدرت عظیم و لایتناهی. پرچم دوم، پرچم عزت و سربلندی ایران و ایرانی.»(1388.3.14)
🔸« امام منهای خط امام، آن امامی نیست که ملت ایران به نفس او، به هدایت او جانشان را کف دست گرفتند، فرزندانشان را به کام مرگ فرستادند، از جان و مالشان دریغ نکردند و بزرگترین حرکت قرن معاصر را در این نقطهی عالم به وجود آوردند. امام منهای خط امام، امام بیهویت است. سلب هویت از امام، خدمت به امام نیست. مبانی امام، مبانی روشنی بود.» (1389.3.14)
#ارتحال_امام
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فراق 32 ساله
32 جمله برگزیده از 32 سال سخنرانی مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی
بخش سوم: دهه نود
🔹« آن عقلانیتی که در مکتب امام بزرگوار ما هست، اقتضاء نمیکند که ما از خدعهی دشمن غافل شویم، از کید او غافل شویم، از نقشه عمیق او غافل شویم، به او اعتماد کنیم، در مقابل او کوتاه بیائیم. هرچه که انسان در مقابل دشمن کوتاه بیاید، پشتوانه عظیم معنوی در درون کشور و درون ملت را از دست خواهد داد.»(1390.3.14)
🔸«یکی از خطوط اصلی در سیره امام و منش امام که امروز به آن میپردازیم و درباره آن قدری بحث میکنیم، دمیدن روح عزت ملی در کالبد کشور است. »(1391.3.14)
🔹«سه باور در امام بزرگوار ما وجود داشت، که همین سه باور به او قاطعیت میداد، شجاعت میداد و استقامت میداد: باور به خدا، باور به مردم، و باور به خود.»(1392.3.14)
🔸«افرادى گمان نکنند که امام بزرگوار ما، انتخابات را از فرهنگ غربى گرفت و آن را قاطى کرد با تفکر اسلامى و شریعت اسلامى؛ نه، اگر انتخابات و مردمسالارى و تکیه به آراء مردم، جزو دین نمیبود و از شریعت اسلامى استفاده نمیشد، امام هیچ تقیدى نداشت؛ آن آدم صریح و قاطع، مطلب را بیان میکرد.»(1393.3.14)
🔹«ر مکتب فکری امام، ضدّیت با استبداد و ضدّیت با استکبار حرف اوّل را میزند؛ این آن چیزی است که ملّت ایران هم آن را حس میکرد، ملّتهای مسلمان دیگر بلکه ملّتهای غیر مسلمان [هم] آن را حس کردند؛ برای همین این دعوت گسترش پیدا کرد.»(1394.3.14)
🔸«به گفتار امام و کردار امام اهتمام بوَرزید. این صحیفهی امام را جوانهای عزیز ما بخوانند و با آن اُنس پیدا کنند؛ وصیّتنامه امام را بخوانید، با وصیّتنامه امام اُنس پیدا کنید، در آن تعمّق بکنید.»(1395.3.14)
🔹«یکی از سیاسیّون معروف معتبر مورد احترام ما، به خود من میگفت که آن روزی که امام مسئله از بین رفتن سلطنت در کشور را مطرح کرد، ما گفتیم چرا امام این حرف را میزند؟ اینکه شدنی نیست، اینکه ممکن نیست! یعنی حتّی سیاستمداران پخته مبارزِ فداکار هم اینجور فکر میکردند. یک هدف حدّاکثری را امام مطرح کرد. »(1396.3.14)
🔸«ما بعد از امام، همان راه امام را موبهمو دنبال کردهایم و انشاءالله خواهیم کرد: دچار انفعال و ضعف نمیشویم و به حول و قوّه الهی در برابر زیادهخواهی و زورگویی بیگانگان و دشمنان میایستیم؛ هیجانزده و احساساتی تصمیم نمیگیریم، به جای متن به حاشیههایی که برایمان میسازند اعتنا نمیکنیم...به مردممان و به تواناییهای آنها و به جوانان عزیزمان اعتماد میکنیم؛ و به دشمن مطلقاً اعتماد و اطمینان نمیکنیم؛ مردم عزیزمان را از دودستگی و دوقطبی برحذر میداریم؛ و به نصرت الهی هم اطمینان داریم... نقشه دشمن را هم میشناسیم؛ نقشه دشمن را کاملاً میدانیم چیست و آن نقشه را برای مردم افشا میکنیم»(1397.3.14)
🔹«آن چیزی که امام را در هیئت یک مکتب، یک اندیشه، یک تفکّر، یک راه، مطرح کرد برای زمان خود و در تاریخ، بیشتر این خصوصیّت بود؛ خصوصیّت ایستادگی، مقاومت، عدم تسلیم در مقابل مشکلات و موانع.»(1398.3.14)
🔸«تحوّل مهم دیگری که [امام خمینی] به وجود آوردند که شاید از بعضی از این تحوّلات مهمتر بود، عبارت است از تحوّل در نگاه به قدرتهای جهانی و ابرقدرتها. آن وقت هیچ کس تصوّر نمیکرد که بشود روی حرف آمریکا حرفی زد، بر خلاف اراده آمریکا بشود حرکتی انجام داد؛ امام کاری کردند که خود رؤسای جمهور آمریکا گفتند که خمینی ما را تحقیر کرد»(1399.3.14)
🔹« امام این دو کلمه جمهوری و اسلامی را گرهگشای مشکلات کشور میدانست. گرهگشای همهی مشکلات کشور را همین میدانست که ما اسلام را رعایت کنیم و مردم در صحنه حضور داشته باشند؛ نظر امام این بود. اینکه ایشان فرمود «نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد»، یک کلمه کم یعنی جمهوری بدون اسلامی یا اسلامی بدون جمهوری؛ این معنا ندارد.»(1400.3.14)
#ارتحال_امام
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
گام دهم: اتحاد اسلامی
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
چهارده گام تا امام
🔹یکی از شاخصههای ثابت نهضت امام خمینی (قدس سره) که از ابتدای حرکت به آن ملتزم بود #اتحاد_اسلامی است و پیام انقلاب ملت ایران خطاب به تمام مسلمانان و آزادگان جهان بود.
🔸از همین رو میبینیم که شروع #قیام_امام و برخوردهای سفاکانه رژیم پهلوی با آن در جریان 15 خرداد مرزهای ایران را درمینوردد و وقتی خبر #دستگیری_امام و در پی آن قیام 15 خرداد به گوش مفتی بزرگ اهل سنت؛ شیخ محمود #شلتوت میرسد او به حمایت از قیام روحانیت و ملت برمیخیزد و بیانات صریحی در این باره ایراد میکند:
🔹«... در این دوره، جریانهای تبلیغاتی شوم و تجاوزاتی آشکار رخ میدهد که قربانیانش #علمای_اسلام در ایراناند. آن رادمردانی که به راه خدا میخوانند و از دینش پاسداری میکنند و جرمی جز این ندارند که تعلیمات الهی را باز میگویند.»
🔸البته مفتی بزرگ #اهل_سنت به این مقدار اکتفا نکرد و در کنار این بیانیه عمومی، نامههای اختصاصی به آیات عظام #میلانی در مشهد و #حکیم در نجف دادند و در کنار این فعالیتها حتی به پاپ نیز تلگرام ارسال کرد و در آن از برخوردهای ضدبشری شاه و به خصوص هتک حرمت فیضیه مقدسه سخن گفت:
🔹« ما و شیعیان و همه فرقههای اسلامی که چهارصد میلیون هستیم، از روش رژیم ایران نسبت به مذهب و روحانیت در آن مملکت و ضرب و کشتار و تخریب مدرسه متأسف هستیم. چهارصد میلیون مسلمان دنیا از شما میخواهند، هنگامی که #کندی رئیس جمهور آمریکا به نزد شما میآید، موضوع را مطرح کنید و به او یادآور شوید مردم ایران همه این اعمالی را که در ایران صورت گرفته و وحشیانه بوده از ناحیه آمریکا میدانند. او در نهایت با تلگرامی شدیداللحن که از رادیو قاهره و برخی خبرگزاریها منتشر شد #محمدرضا_پهلوی را خطاب قرار داد:
🔸« به نام خداوند و به نام همه مسلمانان جهان به شما هشدار میدهم که علمای اسلام را از زندان آزاد کنید و به مقام مقدس آنان که از قداست رسالتی است که در میان مردم به امانت بر دوش دارند احترام بگذارید...»
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
گام یازدهم: نفی اسلام سکولار
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
چهارده گام تا امام
🔹« استعمار جهانخوار طی سالیان دراز با نقشه و توطئه کوشید که به امت اسلام بباوراند که دین از سیاست جداست. علما و روحانیان در امور سیاسی و کشوری نباید دخالت کنند. وظیفه علما #مسئلهگویی، دعاگویی و عبادت است و جز این، وظیفه و مسئولیتی ندارند!
🔸امام خمینی طی چند سال اقامت اجباری در نجف اشرف به نقش آن حوزه در اجرای #تز_استعماری «تفکیک دین از سیاست» و دور داشتن امت اسلام از امور سیاسی و کشوری، بیش از پیش آگاهی یافت و در یکی از جلسات خود نیز به این حقیقت تلخ، دردمندانه اشاره کرد و چنین اظهار داشت:
🔹«امروز #نجف با اعتقاد به جدا بودن دین از سیاست، فکر رضاخان در ایران و آتاتورک در ترکیه را دنبال میکند و در حقیقت راه آنان را ادامه میدهد.»
🔸بحث ولایتفقیه برای امام فرصتی بود که با این تز استعماری به مبارزه برخیزد و با وجود آنکه اثبات ولایت و حکومت برای فقیه، خود نفی این تز استعماری و ارتجاعی است، امام به طور جداگانه آن را مورد بررسی قرار داده، چنین گفت:
🔹«استعمارگران گفتند که باید دیانت از سیاست جدا باشد. آیا زمان پیغمبر اکرم صلّی الله علیه و آله سیاست از دیانت جدا بود؟ زمان خلفای حق یا غیرحق، زمان خلافت حضرت امیر سیاست از دیانت جدا بود؟ دو دستگاه بود؟ این حرفها را آنها زدند تا دین را از تصرف در امور دنیا کنار بزنند، آنها #دنیا را میخواهند.
🔸اگر ما مسلمین جز نماز خواندن، دعا خواندن و ذکر گفتن کاری نداشته باشیم، آنها هیچ کاری به ما ندارند، شما برو هرقدر میخواهی اذان بگو، نماز بخوان، بیایند هرچه داریم ببرند! حوالهشان به خدا! لاحول و لاقوة إلا بالله! وقتی که مردیم ان شاء الله به ما اجر میدهند! اگر منطق ما چنین باشد آنها به ما کاری ندارند...» (نهضت امام خمینی، ج2 ص721-720)
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
الگوی انقلابی در هنده فکری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، 32.pdf
1.49M
انقلابیگری از نگاه امام و رهبری به چه معناست؟
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
انقلابیگری در شرایط کنونی کشور و موقعیت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، بهترین راه برای خروج از بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کنونی است اما اصلیترین سؤال این است که:«انقلابیگری چیست؟»
انقلابیگری در این نوشتار، یعنی انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن که الگوی کامل آن در ایران، حضرت امام خمینی (ره) است. انقلابیگری با شاخص مدنظر حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، نقشه راهی است که میتواند ضامن کارآمدی، استحکام و اقتدار ملی باشد.
مقاله ضمیمه: الگوی انقلابی در هندسه فکری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری؛ فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش50-49، پاییز و زمستان 1395
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
9. یاد یار امام به روایت دانشمندان.pdf
33.6K
امام در نگاه اندیشمندان جهان
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
ژاپن تایمز:
آیتالله خمینی ایران را به قدرتی مهم در خاورمیانه تبدیل کرد... امروز ایران به یک قدرت عظیم مبدل گردیده که با نیروی هیچیک از پادشاهان تاریخ ایران قابل مقایسه نیست
سیبوری متخصص اندونزیایی در امور خاورمیانه:
زندگی امام خمینی برای ما الگوست و بایستی از مبارزات، فداکاریها و صبر او در تحقق آرمانهایش درس بگیریم.
دکتر محمدسعید شهابی-سردبیر مجله عربی العالم:
امام خمینی تمام مرزهای تقلیدی حاکم بر مؤسسات مذهبی اعم از اسلامی و غیراسلامی را پشت سر گذاشتند و در حالی که قرآن به دست داشتند، بازگشت به اسلام را به زندگی اعلام نمودند و بدان روح جدیدی بخشیدند
مقاله ضمیمه: یادیار؛ امام خمینی در نگاه اندیشمندان جهان؛ فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش3، بهار1384
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
17. در حضور اخلاص.pdf
155.5K
زیارتهای ترکنشدنی امام خمینی در نجف
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی:
امام خمینی در نجف اشرف (كمتر مرجعی را اینگونه دیدیم)، از روزی که وارد نجف شد تا روزی که از نجف مهاجرت کردند هر شب ۲ ساعت که از شب میرفت، زمستان با تابستان هوای سرد، گرم، ایشان در حرم حضرت علی (ع) بود؛ حرمشان ترک نمیشد، درست سر ساعت به وقت محلی در حرم حضرت علی (ع) بود این برنامهشان هرگز ترک نمیشد؛ حتی یکوقت به دنبال کودتایی که در عراق رخ داد و حکومت نظامی شده بود، برادر شهید مرحوم حاج آقا مصطفی میگفت که:
دیدیم آقا توی اتاق نیست گفتیم نکنن که آقا رفته باشد حرم، کجا رفته باشد، ابن طرف بگرد، آن طرف بگرد، تا اینکه دیدیم رفته بالای پشت بام ایستاده رو به گنبد حضرت علی (ع) و دارند زیارتنامه میخوانند...
مقاله ضمیمه: در حضور اخلاص؛ سرگذشتهای ویژه از سلوک و سیره امام خمینی(ره)؛ فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره20، 1388ه.ش.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
مختصات اسلام آمریکایی.pdf
1.7M
اسلام آمریکایی چیست؟
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
امام خمینی (ره) خطاب به حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی:
«... شما باید نشان دهید که چگونه مردم، علیه ظلم و بیداد، تحجر و واپسگرایی قیام کردند و فکر اسلام ناب محمدی را جایگزین تفکر اسلام سلطنتی، اسلام سرمایهداری، اسلام التقاط و در یک کلمه #اسلام_امریکایی کردند.»
اسلام آمریکایی در مقابل اسلام ناب به کرات در ادبیات سیاسی امام خمینی (ره) مطرح شده و ایشان همواره به مردم و مسئولین هشدار می دهند نادر برابر این جریان خزنده و انحرافی ایستادگی کنند اما این مفهوم پراهمیت و پرتکرار به چه معناست؟ جریان اسلام آمریکایی از چه ویژگیهایی برخوردارند و اهداف آنها چیست؟
پاسخ به این سؤالات در:
مقاله ضمیمه: مختصات اسلام آمریکایی در منظومه فکری امام خمینی (ره)
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
بررسی تطبیقی اندیشه امام و هاشمی رفسنجانی.pdf
1.65M
هاشمی رفسنجانی و اختلاف با امام خمینی در مشرب مبارزاتی
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
هاشمی رفسنجانی در طول سالیان مبارزه، به حرکتهای مسلحانه و اقدام علیه رژیم طاغونی اعتقاد داشته و اقدامانی را در این زمینه صورت داده است. وی در کنار مخالفان مذهبی متمایل به مبارزات مسلحانه مانند هیئتهای مؤتلفه اسلامی و همچنین در کنار سازمانی التقاطی مانند مجاهدین خلق (منافقین) نیز حضور داشت و از آنها حمایتهای فراوانی نمود.
در نقطه مقابل امام خمینی به مبارزه مسلحانه اعتقادی نداشتند و ارتقای بینش سیاسی-فرهنگی مردم را یگانه راه مؤثر برای پیروزی انقلاب اسلامی میدیدند و گذشت زمان صحت این دیدگاه را به اثبات رساند.
در هر صورت بررسی تطبیقی اندیشههای امام خمینی و عملکردهای هاشمی رفسنجانی در زمینه مبارزه مسلحانه و حمایت از منافقین، فاصله آقای رفسنجانی با افق دید امام خمینی قدس سره الشریف را نشان میدهد. فاصلهای که محدود به این موارد نبود و بررسی سایر موارد مجال خاص خود را میطلبد.
مقاله ضمیمه:بررسی تطبیقی اندیشههای امام خمینی و عملکردهای هاشمی رفسنجانی در زمینه مبارزه مسلحانه و حمایت از منافقین، ، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش48، تابستان1395
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
امام خمینی حوزه علمیه نجف را متحول کرد.pdf
1.45M
امام خمینی فضای فکری حوزه علمیه نجف را متحول کرد
مصاحبه اختصاصی فصلنامه 15خرداد با آیتالله محمد فاضل استرآبادی
امام خمینی اولین کاری که خوب کرد و زود کرد، همین تحول فکری بود. فضای نجف را عوض کرد. یکی خود من! در آن زمان درس خارج میرفتم. امام به همه ما باوراند که مبارزه نه فقط حرام نیست بلکه جایز هم هست، بلکه واجب هم هست. شاید واجب عینی هم باشد، بالاتر از واجب کفایی...
مقاله ضمیمه: امام خمینی فضای فکری نجف را متحول کرد، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش50-49، پاییز و زمستان 1395
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
عصمتیه.pdf
348.8K
آشنایی با مبارزات فرهنگی-سیاسی «دختران عصمتیه»
در واپسین سالهای دهه چهل آنگاه که امام خمینی، ایده تشکیل حکومت اسلامی را در قالب «نظریه ولایتفقیه» مطرح کرد، گروههای مبارز جدیدی در میان جوانان حوزه و دانشگاه شکل گرفت که آرمان آنها دیگر رابطهای با الگوهای غربی نداشت.
با همین پیشزمینه بود که «مؤسسه عصمتیه» خرمشهر -که مرکزی دینی و فرهنگی بود- به پایگاهی برای روشنگری دختران و زنان ایران شد و فعالیتهای مذهبی-سیاسی این مؤسسه مایه نگرانی ساواک گردید؛ از این رو دو تن از سخنرانان آنجا به نامهای معصومه اژدر افشار و فخریه اژدرافشار را دستگیر و مؤسسه را تعطیل نمود اما دختران مقاوم عصمتیه برنامههای خویش را پیش گرفتند...
ادامه متن در مقاله ضمیمه:
روزنههایی امید در فضای ناامیدی زن ایرانی/ برگرفته از کتاب نهضت امام خمینی (س)، دفتر چهارم (فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره19، بهار1388.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
مبارزه امام با نهضت آزادی و جریانات لیبرال؛ به روایت مقام معظم رهبری
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
از اوّلِ انقلاب، در عرض و به موازات خطِّ امام، جریانی پیدا شد که به یک #نظام_لائیک و الگوبرداری شده از نظامهای غربی دعوت میکرد؛ منتها با رنگ و لعاب اسلامی؛ اسمِ اسلامی، اما باطنِ غیراسلامی؛ ساختِ اسلامی، اما جهتگیرىِ غیراسلامی.
البته آنها بیمیل نبودند که در کنار چنین نظامی، #آخوند_وجیهالملّهای هم برای مقبول جلوه دادن نظام در چشم مردم وجود داشته باشد - چون مردم به اسلام دلبسته بودند - بدشان نمیآمد روحانىِ مورد قبولی در کنار نظام قرار گیرد تا نظام را در چشم مردم، اسلامی جلوه دهد؛ دولتمردان نظام هم به همان شکلی که خودشان میپسندند و تشخیص میدهند، نظام را به همان صورت غیراسلامی - و در حقیقت، شکل بازسازی شده رژیم سلطنتی، منتها طبق قبول سیاستمداران و قدرتمندان دنیا - اداره کنند.
ظاهر و رنگ و لعاب دین هم این فایده را برای آنها داشته باشد که نیروهای مردم را در خدمتشان قرار دهد؛ هرجا به حضور مردم احتیاج است - در هنگام #جنگ و #دفاع و دادن #مالیّات و غیره - همین ظاهر اسلامی، مردم را به همکاری با آن نظام وادار کند؛ اما اگر #حقوق_شرعی_مردم تأمین نشد، نشد؛ اگر با #سلطهگران مبارزه نشد، نشد؛ اگر #استقلال کشور و #فرهنگ و #اقتصاد مردم در قبضه دشمنان قرار گرفت، گرفت! لذا از اوّلی که امام دستور داد #قانون_اساسی به وسیله خبرگان منتخب مردم تدوین شود، هرجا که نام اسلام و نشانی از حضور واقعی اسلام بود، اینها مقابله کردند.
آنجایی که اصل مربوط به « #ولایت_فقیه » مطرح شد، اینها بیتابانه مبارزه کردند. البته با ولایتش مخالف نبودند - ولایت یعنی حکومت؛ آنها تشنه قدرت و حکومت کردن بودند - با فقیهاش مخالف بودند؛ چون به معنای حضور حقیقی دین در جامعه بود؛ این را برنمیتافتند و تحمّل نمیکردند. هرجا که نشانه حضور واقعی اسلام بود، اینها معترض بودند.
امام در مقابل این جریان - که بسیار هم مدعی بود - ایستاد؛ روی مبانی اسلام تکیه کرد؛ روی ترکیب و ساخت اسلامی نظام، با جدیت اصرار ورزید»(1380.3.14)
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیصداقتی آقای هاشمی رفسنجانی با مردم در خصوص ارتحال امام
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی: شبی که امام از دنیا رحلت کردند در جماران بودم. آقای هاشمی رفسنجانی به مرحوم حاج احمد آقا اصرار داشت که شما خبر فوت امام را اعلام نکنید بلکه بگوییم مردم بریزند در مساجد برای دعا و ختم أمن یجیب برای سلامتی امام تا ما بتوانیم در مجلس خبرگان رهبر بعدی را انتخاب کنیم و بعدا خبر رحلت ایشان اعلام شود. نگران بود اگر قبل از انتخاب رهبری خبر فوت امام منتشر شود شیرازه کشور از هم بپاشد. این هم نشانه عدم شناخت نسبت به مردم است و هم اینکه نسبت به مردم بیاعتناست و از اول میخواهد به آنها دروغ بگوید.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
گام دوازدهم: اثبات اسلام ناب محمدی
⚫️به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی
چهارده گام تا امام
🔹امام خمینی (قدس سره) در مبارزه خود با #اسلام_آمریکایی، به معرفی و جهاد برای تحقق #اسلام_ناب_محمّدی میپرداختند و در زمانی که جامعه اسلامی و حتی برخی از حوزههای علمیه به خاطر #تبلیغات_شیطانی و انحرافی جهانخواران؛ اسلام را محدود به عبادیات میدیدند تلاش نمودند که تمام ابعاد اسلام را معرفی نمایند.
🔸مطالعه بخشی از سخنرانی ایشان در این زمینه گویای جو غالب آن زمان و جلوهگر مبارزه عمیق ایشان در راستای اثبات و تحقق اسلام ناب محمّدی صلّی الله علیه و آله است:
🔹« الان طبقات مسلمین چه تحصیلکرده از متجددین و چه تحصیلکرده از روحانیین، فضلا از توده مردم، اسلام را درست نفهمیدهاند و همانطور که غربا را مردم نمیشناسند، اسلام هم تقریبا به وضع #غربت در دنیا زندگی کرده است. و چنانچه کسی بخواهد اسلام را آنطور که هست معرفی کند، به این زودیها مردم باورشان نمیآید.
🔸حدود پنجاه کتابی که احکام اسلام در آن مجتمع است، سه-چهار جلدش مربوط به عبادیات و وظایف انسان با ربالارباب است و کمی از احکام هم مربوط به اخلاقیات است، مابقی کتابها همه مربوط به اجتماعیات، اقتصادیات، حقوق و سیاسیات میباشد...
آن روز که دنیا غرق در #جهالت بود و از اروپا هیچ خبری نبود و دو امپراتوری بزرگ که بودند، در حال استبداد به سر میبردند و اصلا قانونی وجود نداشت، اسلام قوانینی آورد که جامع قوانین حکومتهای زنده دنیاست و از آن هم جامعتر است و همه جهاتی که بشر در امور مربوط به جنگ، صلح، حکومت، زندگی خصوصی، معاشرت با دیگران... و دیگر امور به آن محتاج است در قوانین اسلام آمده است...
🔹ما تمام جهات را کنار گذاشتیم و مقداری از احکام را گرفته، خَلَفا عن سلف مباحثه میکنیم. بسیاری از احکام اسلام جزء علوم غریبه شده است، اصلا #اسلام_غریب_است و فقط از آن اسمی مانده است، تمام جزئیات اسلام که بهترین جزئیاتی است که برای بشر آمده الان بکلی فراموش شده است و لم یبق الا اسمه. تمام آیات شریفه الهیه که برای جزئیات و حدود است لم یبق الا قرائته...
ما الان موظف هستیم ابهاماتی را که نسبت به اسلام وجود دارد برطرف کنیم تا این ابهام را از اذهان بیرون نکنیم هیچکاری نمیتوانیم انجام دهیم.
🔸 ما باید خود و نسل آتیه را وادار کنیم و به آنها سفارش کنیم که نسل آتیه خویش را نیز مأمور کنند این ابهامی را که بر اثر #تبلیغات_سوء چند صد ساله، نسبت به اسلام در اذهان حتی بسیاری از روشنفکران ما پیدا شده است رفع کنند، اسلام و حکومت اسلامی را معرفی کنند، که اسلام چیست و حکومت اسلام چه میباشد و قوانین اسلام چگونه است و بسیاری از احکام عبادی اسلام با اینکه عبادت است، عبادت توأم با سیاست است. اجتماعی حج و جمعه و امثال آن، در عین معنویت از سیاسیات اسلام است...
امروز #حوزه_نجف، #حوزه_قم و حوزههای دیگر موظفند که اسلام را نشان دهند و این متاع را عرضه کنند...»(نهضت امام خمینی (قدس سره) ج2 ص723-722)
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1_364951940.mp3
7.76M
🎙صدای قیام
🔴 #قیام_قم؛ برش صوتی از کتاب «نهضت امام خمینی»؛ به مناسبت سالگرد قیام خونین 15خرداد
«خبر توقیف امام، برقآسا در سراسر قم پیچید و توفانی از خشم در میان تودههای مسلمان و انقلابی این شهر مذهبی برانگیخت. مردم قم در حالیکه اشک میریختند و بر سر و سینه میزدند، رو به خانه امام نهادند و در مقابل خانه اجتماع کردند.
هنوز آفتاب 15خرداد سر از افق بر نیاورده بود که کوچه پر از جمعیت انبوهی پوشیده شد. مردم آشفته و خشمگین گاهی اشک میریختند و بر سر میزدند و زمانی همانند شیر میغریدند و علیه شاه و هیأت حاکمه شعار میدادند و اظهار تنفر و انزجار میکردند.
دیری نپایید که...»(نهضت امام خمینی ج1 ص517-515)
سالگرد قیام خونین 15 خرداد است. قیامی که به فرموده امام برای همیشه عزای عمومی اعلام شده است. خوانش دوباره این قیام تاریخی و ابعاد شگفتانگیز آن برای آشنایی با حقیقت قیام امام خمینی و ملت ایران بسیار مفید خواهد بود.
🎙#صدای_قیام را از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بشنوید.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔰 مجموعه لوح "تحریف امام" | یک
🔺 حضرت آیتالله خامنهای: اگر ملّت ایران بخواهد به هدفهای بزرگ خود برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند...[امام] به مسئولان کشور هشدار میداد دربارهی خوی کاخنشینی و همه را از خوی کاخنشینی برحذر میداشت، تأکید مکرّر میکرد بر اینکه به وفاداری طبقات ضعیف اعتماد کنید. این یکی از خطوط اساسی است. ۹۴/۳/۱۴
🏴 بهمناسبت ايام سالگرد ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامی، حضرت امام خمينی رحمهالله، به مرور بخشهایی از بیانات حضرت آيتالله خامنهای درباره ایشان منتشر خواهد شد.
#امام_خمینی
📥 نسخه قابل چاپ:
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=30013
🔰 مجموعه لوح "تحریف امام" | دو
🔺 رهبر انقلاب: اگر ملّت ایران بخواهد به آن هدفها برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند ... هرکسی هر حرفی را که خودش میپسندد به امام نسبت ندهد. آنچه را به امام نسبت میدهیم، باید در منابع مربوط به امام موجود باشد، آن هم به شکل مکرّر، به شکل مستمر.
۱۳۹۴/۰۳/۱۴
📥 نسخه قابل چاپ:
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=30274
🔰 مجموعه لوح "تحریف امام" | سه
🔺 اگر ملّت ایران بخواهد به هدفهای بزرگ خود برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند...[یکی از اصول امام:] در مکتب فکری امام، ضدّیت با استبداد و ضدّیت با استکبار حرف اوّل را میزند؛ امام با مستکبرین سرِ آشتی نداشت. واژهی «شیطـان بزرگ» برای آمریکا، یک ابداع عجیبی از سوی امام بود. ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
📥 نسخه قابل چاپ:
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=30499
مقام معظم رهبری؛ امروز 14خرداد1401: نگذارید امام را تحریف کنند!
معرفی پنج اثر تحریفآمیز در زندگی امام خمینی و نهضت ایشان
تحریف سیره و مکتب امام خمینی یکی از اقدامات خطرناک دشمنان خارجی و نفوذیها یا غافلین داخلی بوده و هست و بیپاسخ گذاشتن تحریفها؛ تحریفگران را راسختر و فضای غبارآلود فتنههای شناختی را تاریکتر میکند و به همین دلیل مقام معظم رهبری بارها و بارها نسبت به این پدیده شوم هشدار داده بودند.
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بنا به وظیفه تاریخی خود همواره در تلاش بود تا سدی محکم در برابر تحریفات جریانی و شخصیتی ایجاد کند و با این هدف آثار فراوانی را تولید کرد.
به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی بخشی از آثار تحریفآمیز را افشا و نقد آن را معرفی میکنیم.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
الف لام تحریف
🔴تحریفگر؛ معرفی پنج اثر تحریفآمیز در زندگی امام خمینی و نهضت ایشان/بخش اول
▫️کتاب الف لام خمینی نوشته هدایتالله بهبودی در تاریخ دوشنبه 22مرداد1397 رونمایی شد و به سرعت مورد توجه دولت موسوم به اعتدال قرار گرفت و بدون آنکه اصولی ابتدائی تاریخی را رعایت کرده باشد؛ جایزه کتاب سال را از دست شیخ حسن روحانی کسب کرد. بخشی از تحریفات این کتاب عبارت است از:
▪️ارائه چهرهای لیبرال و مجاملهکار از امام قدس سره
▫️ استفاده از شایعات گفتاری یا نوشتاری علیه امام قدس سره
▪️استفاده سلیقهای و حذف گزینشی روایات تاریخی
▫️تحریف اندیشههای سیاسی امام
▪️خدشهدار کردن چهره پراقتدار امام
▫️اتهامزنی به امام
▪️ضد و نقیضگویی درون متن
▫️عدم پایبندی به اصول تاریخنگاری
و...
▪️حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی و پژوهشگران بنیاد تاریخپژوهی؛ پیش از این در مقالات علمی مختلف تحریفات و نقایص این کتاب را افشا کرده بودند که به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی و مقابله جدی با خط تحریف و تخریب مسلک امام خمینی، مروری بر آن خواهیم داشت.
#ارتحال_امام
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
image_2022-06-04_09-36-20.png
969.5K
📸اطلاعنگاشت: تحریفات کتاب الف لام خمینی
🔹شخصیت و مسلک امام خمینی قدس سره الشریف رکن انقلاب اسلامی است و تحریف ایشان به انحراف انقلاب از ریل اصلی خود منجر خواهد شد.
🔸یکی از تحریفات آشکار که با حمایت دولت #شیخ_حسن_روحانی شکل دولتی نیز به خود گرفت، کتاب «الف لام خمینی» بود. پیش از این حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی به صورت تفصیلی بخشی از تحریفات مندرج در این کتاب را آشکار کرده بود.
📚فصلنامه تخصصی پانزده خرداد نیز در یک مقاله تاریخی، تطهیر پهلوی در کتاب الف لام را افشا کرد که در پیوند زیر میتوانید این مقاله علمی را مطالعه کنید:
متن مقاله
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
مقاله الف لام1.pdf
4.27M
🔻الف لام؛ خدمت یا خیانت/بخش اول
🖊بخشی از مقاله مورخ خبیر انقلاب اسلامی در نقد کتاب الف لام خمینی:
«کتاب الف لام خمینی... به رغم اینکه زیر نظر مؤسسهای رسمی و آشنا به اسناد و مدارک سری و محرمانه تنظیم شده است، متأسفانه نتوانسته است امام را «تعریف» کند، بلکه در مواردی دانسته یا ندانسته سیاهنمایی و نارسایی ساختگی پدید آورده است...»
متن کامل در پیوست یادداشت
#الف_لام_خمینی
به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db