1402.2.27.pdf
1.62M
مبارزات قبل از انقلاب به روایت اسـناد
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و دوم
🔹از چاپ و توزیع اعلامیه تا سخنرانیهای سیاسی
🔸با آغاز مبارزات اسلامی، چاپ و توزیع اعلامیههای حضرت امام(ره) به عنوان یکی از مهمترین مصادیق مبارزه با رژیم تلقّی میشد که به دلیل عواقب خطرناک آن، بسیاری حاضر به ورود به این عرصه نبودند.
🔹آیت الله مصباح یکی از معدود کسانی بود که در این عرصه فعالیت داشته است. ایشان در این مورد چنین میگوید: «بعد از اینکه نهضت روحانیت به رهبری حضرت امام اوج گرفت، ابتدا پخش اعلامیهها و بعد سخنرانیهایی که حضرت امام ایراد میفرمودند صورت گرفت و دولت برای جلوگیری از پخش شدن افکار ایشان، به طور کلی از چاپ هر نوع اعلامیه یا نشریه حاوی مطالب ایشان در روزنامهها ممانعت میکرد و سانسور شدیدی در این رابطه اعمال میشد. چاپخانهها هم سخت تحت کنترل بودند. بعضی از افراد متدین در بعضی از چاپخانههایی بودند که به انقلاب علاقهمند بودند؛ اما علناً نمیتوانستند کاری انجام بدهند، ولی خیلی مخفیانه و به صورتهای مختلف کارهایی انجام میگرفت...»
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،27اردیبهشت1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.2.30.pdf
1.83M
نامه تاریخی آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و سوم
در کنار اقدامات و فعالیتهای اعتراضی متنوعی که از سوی علما و روحانیان حامی نهضت برای آزادی امام صورت میگرفت، برخی حوزویان با برقراری ارتباط و نوشتن نامه به امام، مسائل سیاسی مهم را با ایشان در میان میگذاشتند؛ چراکه در دوران حصر خانگی امام، ملاقات با ایشان برای همگان مقدور نبود و تنها برای افراد خاصی امکان داشت. آیتالله مصباح در ایام حصر خانگی امام در تهران، در ضمن نامهای تفصیلی به امام، به تحلیل اوضاع سیاسی کشور از زمان 15خرداد پرداخت و آزادی ایشان را پیشبینی کرد...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،30اردیبهشت1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.3.1.pdf
1.9M
برکات نهضت امام خمینی(ره) برای جامعه روحانیت
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و چهارم
ادامه نامه تاریخی آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
... به نظر قاصر بنده بزرگترین فایده عمومی این نهضت بیدار شدن مسلمانها از خواب خمودی و غفلت و متوجه شدن ایشان به وضع دنیا و موقعیت مسلمین در برابر کفار بود.
مسلمانان تهران و بیشتر شهرستانها به خوبی درک کردهاند که غیر از آنچه تاکنون تشخیص داده بودند وظایف دیگری نسبت به اجتماع دارند که همانند وظایف روزانه و فرائض مرتّب باید انجام دهند.
بعد از آنکه از درک فیض حضوری و کسب تکلیف از جنابعالی محروم شدند با سایر مراجع تماس گرفتند و در مطالب روز با ایشان به بحث پرداختند و از همگی ایشان جز آقای میلانی مأیوس شدند تا اینکه ایشان اجباراً به مشهد برده شدند. هماکنون نیز علاقه مردم و روحانیون مبارز به ایشان بیش از دیگران است و انصافاً ایشان هم تا حدودی که برایشان میسّر بود کوتاهی نکردند و مخصوصاً برای شخص جنابعالی خیلی فداکاری نمودند و در گفتاری که در آغاز شروع درس در مشهد ایراد کردند تبعیت خود را از حضرتعالی صریحاً اعلام داشتند و چنین بیانی در میان مراجع شاید خیلی کم سابقه باشد.
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،1خرداد1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.3.3.pdf
1.34M
اعلامیه اعتراضی در سالگرد رفراندوم قلابی 6 بهمن
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و پنجم
🔹سالگرد رفراندوم قلابی موسوم به «انقلاب سفید» با ماه مبارک رمضان سال ۱۳۴۲ مقارن شده بود و به دلیل تعطیلی درسهای حوزه قم، روحانیان مبارز برای تبلیغ به اطراف و اکناف کشور پراکنده شده بودند. این امر باعث شد تا موضعگیری علما و فضلای قم در سالگرد این واقعه تلخ، کمرنگ شود.
🔸با این وجود برخی از روحانیان وارسته و متعهد که در قم به سر میبردند با صدور اعلامیهای تحت عنوان «دام اسارت یا رفراندوم قلابی و غیرقانونی 6 بهمن» سکوت مرگباری را که در سراسر کشور حکمفرما بود شکستند. به علت شدت خفقان و محیط رعب و وحشت، بیشتر روحانیان مبارز و دلیر از قم و ناشران این اعلامیه، آن را با امضای «مجمع روحانیین مجاهد»، توزیع کردند. این اعلامیه با همفکری و همکاری آقایان #محمدتقی_مصباح_یزدی، عبدالمجید رشیدپور، شیخ علی آقای پهلوانی(سعادتپرور) و #سیدحمید_روحانی، تنظیم، چاپ و توزیع شد. به گفته جناب حجتالاسلام و المسلمین سید حمید روحانی، متن اعلامیه تاریخی به قلم آیت الله مصباح نوشته شده بود...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،3خرداد1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.3.6.pdf
2.32M
پیشبینی آزادی امام خمینی(ره) در سـال 1343
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و ششم
اقدامات آیتالله مصباح در برگزاری جشن آزادی امام در سال 43
🔹دوران دشوارِ زندان و حصرِ خانگیِ امام(ره) سرانجام با فشار مردم، علما و روحانیون و انواع و اقسام اعتصابات و اعتراضات به پایان رسید و ایشان در تاریخ شنبه 15 فروردین 1343 (ساعت10 شب) بدون اطلاع قبلی، آزاد و به قم بازگشت.
🔸به دنبال ملاقاتهای پیاپی با حضرت امام(ره)، اعضای هیئت مدرسین و گروه سری 11 نفره تصمیم به برگزاری جشن باشکوهی در مدرسه فیضیه گرفتند که این مراسمهای باشکوه در تاریخ 20 و 21 فروردین 43 برگزار شد تا عموم مردم برای خیرمقدم و تبریک، به محضر امام(ره) برسند.
🔹آیت الله مصباح یزدی در برگزاری این مجالس، نقش مهم و محوری داشت...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،6خرداد1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.3.8.pdf
2.18M
حضور فعال در خط مقدم مبارزات فرهنگی
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و هفتم
🔹حجتالاسلام و المسلمین علی حجتی کرمانی درباره برگزاری مراسم جشن آزادی امام چنین میگوید: «وقتی امام(ره) از زندان آزاد شدند، تصمیم گرفتیم برای ایشان جشن بگیریم، من مامور شدم که نزد آقای شریعتمداری بروم و از ایشان بخواهم تا در جشن شرکت کنند. نزد ایشان رفتم و گفتم آقا کار از کار گذشته، ما پرچمها را زدهایم و همهجا را تزیین کردهایم، به هر صورت جشن برپا خواهد شد، استدعا دارم که شما هم تشریف بیاورید، خیلی بد میشود اگر شما تشریف نیاورید. ایشان خیلی عصبانی بودند.
🔸با اینکه همیشه ظاهر مهربان و متبسمی داشتند و همیشه خوشاخلاق بودند، آن روز عصبانیت از چهرهشان آشکار بود. وقتی عصبانیت ایشان را دیدم، بلند شدم و خداحافظی کردم. توقع نداشت این جشن برپا شود، جواب خداحافظی مرا هم درست نداد.
🔹چند روز پیش از برگزاری جشن، در حجره آقای حاج علیرضا برزگر، با حضور آقایان مصباح، هاشمی رفسنجانی، ربانی شیرازی و منتظری جلسهای تشکیل دادیم...»
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،8خرداد1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.3.10.pdf
1.52M
شرح وقایع مربوط به آزادی امام(ره) در نامه به حجتالاسلام سیدحمید روحانی
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش سی و هشتم
حجتالاسلام و المسلمین سید حمید روحانی شاگرد خصوصی درس منظومه آیت الله مصباح یزدی بود و در سالهای پیش از مهاجرت به نجف، ارتباط وثیقی با ایشان داشت. نامهنگاری آیت الله مصباح با حجتالاسلام و المسلمین روحانی نشان از عمق این رابطه دوطرفه دارد. نامهای که در پی میآید توسط آیت الله مصباح در پی آزادی حضرت امام(ره) و بازگشت ایشان به قم در تاریخ 15 فروردین 1343 و سخنرانی تاریخی ایشان در روز چهارشنبه 25 اردیبهشتماه آن سال در مسجد اعظم قم، خطاب به حجتالاسلام و المسلمین سید حمید روحانی به رشته نگارش کشیده شده است...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،10خرداد1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|| آیتالله محمود رجبی: تحریف شخصیت حضرت امام مساوی است با حرکت قهقرائی در جهت خلاف انقلاب اسلامی
گفتگوی اختصاصی بنیاد تاریخپژوهی با آیتالله رجبی در حاشیه همایش تحریف ظالمانه (۱۱خرداد۱۴۰۲)
گزیده بیانات:
🔸اگر کسانی بتوانند در جامعه شخصیت امام را تحریف کنند، جامعه منحرف میشود.
🔹تحریفی که رخ دهد، آثار سوء همه جانبه خواهد داشت و بدون شک انقلاب را به سوی فروپاشی پیش خواهد برد. باید ملت ما واقعا این را درک کنند که تحریف امام یک امر جزئی و کماهمیت نیست. تمام سرنوشت جامعه ما و نه تنها جامعه ما، جبهه مقاومت [منحرف خواهد شد].
🔸[حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی] تا جایی که ما میشناسیم در خط مستقیم حرکت کردند آثاری که به وجود آوردند آثاری است ارزشمند و ما باید قدردان همه کسانی که میخواهند مخلصانه چهره واقعی حضرت امام و انقلاب و نهضت را برای نسل بعدی ما حفظ کنند، صیانت کنند و معرفی کنند باشیم. امیدواریم که همچنان در همین مسیر صحیح خط امام و دفاع از امام و معرفی چهره واقعی امام و انقلاب پایدار باشند و در خط ولایت، که خلف صالح امام ترسیم میکند، همین راه را ادامه دهند.
🔹شاخص ما این است که هرکس با شاخصهای خط امام و شاخصهای رهبری و رهنمودهای رهبری چگونه حرکت میکند و تا جایی که اطلاع داریم تلاش و کوشش و همت ایشان بر این بوده که این مسیر را ادامه دهند.
#تحریف_ظالمانه
#خطر_تحریف_امام
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
قیام17خرداد54.pdf
1.68M
قیام فراموش شده
پیرامون قیام فراموششده 17خرداد1354
🔹وقتی طرح #حکومت_اسلامی امام در سال ۱۳۴۸ در قالب یک نظریه منسجم و بدیل #نظام_پادشاهی مطرح شد، روحانیان مبارز حوزههای اسلامی نیز بیش از گذشته ایده و انگیزه براندازی را جدی گرفتند.
🔸حمله به شخص شاه در اعلامیهها و تظاهرات روحانیان و طلاب- به رغم خفقان حاکم- بیش از گذشته مطرح و دنبال شد و این در شرایطی بود که هرگونه نیش و طعنه و گوشه و کنایه به شاه، در حکم انتحار بود و کسانی که در اعلامیهها و نوشتههای خود شاه را مورد انتقاد و اعتراض قرار میدادند، در واقع #حکم_اعدام خود را امضاء میکردند.
🔹حماسیترین و توفانیترین خیزش و خروش ملت ایران در نفی نظام پادشاهی در خرداد۱۳۵۴ در #فیضیه_قم روی داد. در این قیام خونین که در تاریخنگاری دوران معاصر به کلی فراموش شد، طلاب و روحانیان با شعارهایی انقلابی و بنیانافکن از جمله مرگ بر شاه قاتل، مرگ بر شاه مزدور، از پهلوی بیزاریم و… به تظاهرات دست زدند و رژیم شاه را به چالش کشیدند...
مقاله ضمیمه: قیام فراموششده؛ جستارهایی پیرامون قیام ۱۷خرداد سال ۱۳۵۴ فیضیه، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره47، بهار1395
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📸اطلاعنگاشت: دستاوردهای حماسه 17خرداد1354
1. شکستن جو خفقان
2. بیاعتبار کردن حزب رستاخیز
3. مطالبه واژگونی رژیم منحوس شاه
4. به میدان آوردن عناصر بیتفاوت و خاموش
5. بازتاب بینالمللی صدای فیضیه
6. در هم شکستن هیمنه شاه
منبع: نهضت امام خمینی، ج4، صص529-528
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
48.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید || تبیین ابعاد نهضت امام خمینی توسط حجتالاسلام و المسلمین استاد سیدحمید روحانی / شبکه دو سیما-15خرداد1402
🔹امام بیش از بیست سال قبل از پانزده خرداد بهدنبال براندازی رژیم پهلوی بودند.
🔸علتالعلل عدم قیام امام پیش از سال 1341، پیروی از ولایتفقیه به زعامت آیتالله بروجردی بود.
🔸آقای شریعتمداری به امام گفت ما با کدام قدرت میتوانیم چنین هدفی (اسقاط رژیم پهلوی) را به زبان بیاوریم ما که بمب نداریم! امام فرمود ما قدرتی داریم از بمب قویتر که همان مردم هستند.
🔹در آن زمان امام نیروی عظیمی داشت که شاید امروز کمتر از آن استفاده شود: طلاب علوم دینی سربازان امام بودند. بهمحض اینکه امام بیانیه یا اعلامیه صادر میکرد طلبهها نوار سخنرانی ایشان را به سراسر کشور پخش میکردند و این خیلی تأثیر داشت.
🔸امروز برخی ادعا میکنند مردمی که در سال 56 و 57 به خیابانها ریختند و شعار دادند: «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» جوگیر شدند و نمیدانستند منظور چیست. این در حالی است که از سال 1348 تا سال 1356 درسهای امام درباره ولایتفقیه به ایران آمد و در محافل و جمعیتهای مختلف مطرح و بیان شد و مردم کمکم به آن توجه کردند و گروههایی برای تشکیل حکومت اسلامی در نقاط مختلف کشور تشکیل شد.
🔹درس قیام 15خرداد برای امروز:
پیروی از ولایتفقیه و رهبری / امروز مقام معظم رهبری بزرگترین استوانهای هستند که میتوانند در مقابل استکبار جهانی بایستند و کشور، ایران و ملت را به اوج قدرت و عزت برسانند.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید
بازپخش ویژه برنامه تحریف ظالمانه
بازکاوی پدیده تحریف امام(ره)
با سخنرانی:
آیت الله فیاضی
حجت الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی
هماکنون
(حجم مصرفی اینترنت در شبکه اینترنتی سفیر رایگان است)
#تحریف_ظالمانه
heyatonline.ir/SAFIR_TV
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db