#تلنگر
استاد ریاضی گفت: به جای روزه، دلی را به دست آورید ، گرسنه ای را سیر کنید!
گفتم ای استاد: اگر ما به جای ریاضی در برگه امتحانی برای تو شعر بنویسیم به ما نمره قبولی می دهی؟
و بدین سان من اخراج شدم ....😂
بحث جدی:
خداوند دانا ، اگر می خواست نمی توانست بگوید به جای روزه ، مثلا فقیر را سیر کن؟
می توانست .
مسلمان یعنی تسلیم امر خداوند ، او فرموده روزه بگیر با این کیفیت ، پس ما باید چنین کنیم
اینکه ما دلی را شاد کنیم ، شکمی را سیر کنیم ، دستی را بگیریم ، لطف ما به خدا نیست ، وظیفه است که باید انجام شود ، اما روزه هم باید بگیریم ، نماز هم بخوانیم و ....
اگر کسی بگوید من به جای روزه ی واجب ، ۱۰هزار نماز می خوانم ، شرک ورزیده
و اگر کسی بگوید من به جای یک نماز واجب ، هزار روزه میگیرم ، هم شرک ورزیده
فهم خودش را بالاتر از فهم خدا دانسته است.
دقیقا مثل این است که بنّا بگوید من به جای آجر سیمان بیشتر می ریزم یا به جای سیمان ، ده برابر شن می ریزم!
اینگونه ساختمان ، ساخته نمی شود،
هر چیز به جای خود و این جایگاه را خدا می داند ، مسلمان باید تسلیم باشد.
💌 @brangekhodair
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
#شنبه
#مهارتهای_زندگی
#مهارت_حل_تعارص
زمینه های ایجاد تعارض بین زوجین علائمی دارد؛ اگر هر یک از طرفین نسبت به این زمینه ها آگاهی داشته باشد متوجه بروز تعارض میشود و در پی حل آن گام بر می دارد.
تعارض چه هنگام بروز می کند؟
1⃣ معمولا زمانی تعارض بروز می کند که نیازها و اهداف زوجین در مسیر زندگی با هم هماهنگ نباشد. مثلا هدف شوهر از کسب درآمد ، پس انداز وخرید خانه است ، ولی همسرش تمایل دارد که با درآمد شوهر بیشتر به سفر و گردش برود واین اختلاف نظر زمینه ایجاد تعارض می باشد.
2⃣ زمینه دوم تعارض زمانیست که هر کدام از زوجین منافعشان در خطر باشد.حال یا حذف منافع یا کم شدن آن و هیچ کدام قصد کوتاه آمدن ندارند. مثلا زوجی صاحب فرزند شدند و مشکلشان در نگهداری فرزند است. زیرا هر کدام برنامه کاری وتفریحی برای خود دارند و نمیخواهند که به برنامه هایشان لطمه وارد شود.
#مهارت_حل_تعارض
#قدرت_غلبه_بر_مشکلات
💌 @brangekhodair
#دوشنبه
#فرزندپروری
💢تکنیک های رفتار با بداخلاقی کودکان
بهترین راه برای مقابله با كج خلقی در كودكان، متوقف كردن كودک در اولین مرحله ممكن است.
علت تغییر رفتار کودکتان را پیدا کنید
سعی كنید بفهمید چه اتفاقی روی داده كه موجب عصبانیت فرزندتان شده است. بدخلقی و عصبانیت، بی دلیل ایجاد نمی گردد. سعی كنید بفهمید كه بر كودكتان چه گذشته است.
آرامش و خونسردی خود را حفظ کنید
اجازه ندهید بداخلاقی کودکتان بر مهارتهای فرزند پروری شما غلبه یابد و شما هم بد اخلاق شوید. به هنگام بروز بدخلقی در کودکتان سعی کنید با کشیدن نفس های عمیق آرامش خود را حفظ کنید و هر آنچه باعث عصبانیت، نفرت و خشونت شما می گردد را به فراموشی بسپارید.
مراقب باشید که به فرزندتان بیش از حد بی توجهی نکنید
مطمئن شوید كه كودكتان به خاطر عدم توجه شما دچار نق نق نشده است. برای یک كودک، توجه منفی مثل پاسخ والدین به یک كج خلقی، بهتر از توجه نكردن است. این عادت را در فرزندتان ایجاد كنید كه در مقابل رفتارهای مثبتش به او توجه نشان دهید.
از روش توجه برگردانی استفاده کنید
حواس كودک خود را پرت كنید. موقعی كه كودكتان عصبانی است، حواس او را با پیشنهاد یک چیز جدید پرت كنید یا محیط او را عوض كنید. او را بیرون ببرید یا به یک اتاق دیگر منتقل كنید.
💌 @brangekhodair
#تلنگر
آخوند ملاعلی همدانی که از علمای طراز اول همدان است روزی در مشهد خدمت حاج شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رسید و از ایشان تقاضای موعظه کرد. حاج شیخ حسنعلی در جواب میگوید:
«مرنج و مرنجان».
مرحوم آخوند ملاعلی همدانی میگوید: خب «مرنجان» راحت است، ما کاری میکنیم که خودمان را بسازیم و کسی را از خود ناراحت نکنیم، اهانت به کسی نمیکنیم، غیبت کسی را نمیکنیم و این را میشود انجام داد،
اما «مرنج» را چکار کنیم؟
کسی به ما بدی میکند، غیبتمان را میکند، پولمان را میخورد، قهراً انسان رنجش پیدا میکند. میشود چنین چیزی که انسان نرنجد؟
فرمودند: «بله»
گفت: «چطور؟»
فرمود: «خودت را کسی ندان»!!!
عیب کار ما همینجا است. ما خودمان را کسی میدانیم. به ثروتمان، به علممان، به ریاستمان، به هر چیزی میبالیم. لذا هیچ کس جرات ندارد به ما تو بگوید.
برمال و جمال خویشتن غره مشو
کان را به شبی برند و آن را به تبی
از کتاب: موعظه خوبان
💌 @brangekhodair
#داستانک
ﺭﻭﺯﯼ ﮔﺮﮔﯽ ﺩﺭ ﺩﺍﻣﻨﻪ ﮐﻮﻩ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﯾﮏ ﻏﺎﺭ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻋﺒﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﮔﺮﮒ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﺪ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻏﺎﺭ ﮐﻤﯿﻦ ﮐﻨﺪ، ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺭﺍ ﺻﯿﺪ ﮐﻨﺪ . ﺑﺪﯾﻦ ﺳﺒﺐ، ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﻏﺎﺭ ﮐﻤﯿﻦ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺭﺍ ﺷﮑﺎﺭ ﮐﻨﺪ. ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ، ﯾﮏ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺁﻣﺪ. ﮔﺮﮒ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺭﻓﺖ.
ﺍﻣﺎ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ بسرﻋﺖ ﭘﺎ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﺍﻩ ﮔﺮﯾﺰﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻣﻌﺮﮐﻪ ﮔﺮﯾﺨﺖ.
ﮔﺮﮒ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺩﺳﺘﭙﺎﭼﻪ ﻭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﺷﺪ ﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺭﺍ ﺑﺴﺖ. ﮔﺮﮒ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺧﻮﺭﺩ.
ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ، ﯾﮏ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﺁﻣﺪ. ﮔﺮﮒ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﯿﺮﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﺩﻭﯾﺪ ﺍﻣﺎ ﺧﺮﮔﻮﺵ ﺍﺯ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻮﭼﮏ ﺗﺮﯼ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻗﺒﻠﯽ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ . ﮔﺮﮒ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺴﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﮓ ﻣﻦ ﺑﮕﺮﯾﺰﻧﺪ. ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ، ﯾﮏ ﺳﻨﺠﺎﺏ ﮐﻮﭼﮏ ﺁﻣﺪ.
ﮔﺮﮒ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺗﻼﺵ ﮐﺮﺩ ﺗﺎﺳﻨﺠﺎﺏ ﺭﺍ ﺻﯿﺪ ﮐﻨﺪ. ﺍﻣﺎ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺳﻨﺠﺎﺏ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻮﭼﮏ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ. ﮔﺮﮒ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﺷﺪ ﻭ ﮐﻠﯿﻪ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻫﺎﯼ ﻏﺎﺭ ﺭﺍ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩ.
ﮔﺮﮒ ﺍﺯ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﺧﻮﺩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩ. ﺍﻣﺎ ﺭﻭﺯ ﭼﻬﺎﺭﻡ، ﯾﮏ ﺑﺒﺮ ﺁﻣﺪ. ﮔﺮﮒ ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺗﺮﺳﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻏﺎﺭ ﭘﺎ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﮔﺬﺍﺷﺖ. ﺑﺒﺮ ﮔﺮﮒ ﺭﺍ ﺗﻌﻘﯿﺐ ﮐﺮﺩ. ﮔﺮﮒ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻏﺎﺭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺳﻮﯾﯽ ﻣﯽ ﺩﻭﯾﺪ ﺍﻣﺎ ﺭﺍﻫﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺍﺭ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻃﻌﻤﻪ ﺑﺒﺮ ﺷﺪ.
#نتيجه_گيري 👇👇👇👇
هیچگاه ﺭﻭﺯﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ
ﺭﺍ ﺑﻪ ﻃﻤﻊ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻧﺒﻨﺪ.............
💌 @brangekhodair
🌼🌼🌼
🌻🌻
🌷
#سه_شنبه
#همسرداری
❇️فرمول گلهگذاری موفق ازهمسر
#قسمت_اول
🔴 #فرمول_اول
💠 یكی از پیششرطهای گلهگذاری در مذاكره با همسر، رعایت #انصاف و #منطق است.
برای اینكه این مسئله را به اثبات برسانید،
طرف مقابل را #درك كنید.
اگر میخواهید او را به خوبی درك كنید،
باید خودتان را جای او بگذارید.
با این كار بهتر میتوانید به مشكلاتش پی ببرید.
🔴 #فرمول_دوم
💠 پیش از گلهگذاری و صحبت با همسرتان، هرگز موضوع را با دیگران #مطرح نكنید زیرا ممكن است گفتههایتان را #وارونه با شاخ و برگ به او تحویل دهند و وی را علیه شما #تحریک کنند.
🔴 #فرمول_سوم
💠 در ابتدای گلهگذاری و صحبت تاكید كنید قصدتان از مطرحكردن ناراحتی، رسیدن به #حسنتفاهم است زیرا قهرهای طولانی و #جدال بیهوده است. و اینکه شاید اصل ماجرا یك #سوءتفاهم باشد و قصدتان از صحبت، رفع آن است.
ادامه دارد...
💌 @brangekhodair
#چهارشنبه
#اختلالات_روانی
💢 ریشه استرس در خانواده 💢
-----------------------------------
💠افراد مبتلا به #استرس، به نظم بیش از حد، سخت کوشی و جدی بودن، بسیار پایبندند. اگر قراری داشته باشند، زودتر از طرف مقابل، در محل مورد نظر حاضر خواهند شد.
💠 اگر قرار باشد کاری انجام دهند، با بی قراری به استقبال آن کار می روند. غذا را سریع تناول می کنند. در رانندگی، صحبت کردن، راه رفتن و در مجموع انجام کارهای روزانه، بسیار عجله دارند. به زبانی، افراد مبتلا به استرس، بسیار عجول و بی طاقت و نگران عمل می کنند.
💠 نقش خانواده در تولید و ریشه استرس، یا هیجانات بالا می تواند مربوط به زمانی باشد که فرد، دوران کودکی اش را طی می کرده است، چرا که شکل گیری و قوام شخصیت کودک به طور معمول، در چهار سال اولیه زندگی صورت می پذیرد.
💠 چنانچه در میان این چهار سال، کودک را به لحاظ شیطنت های کودکانه ای که دارد، سرکوب نماییم و ترس را به او بشناسانیم و یا تنبیه مداومی را درباره اش به کار ببندیم، کودک را در ضمیر ناخودآگاهش، دچار استرس ذخیره شده و پایداری کرده ایم.
💠 همچنین، مشاجره های خانوادگی و اوضاع نابسامان و نامطلوب اقتصادی و تزلزل موجود در خانواده نیز از دیگر عواملی هستند که کودک را دچار استرس پایدار خواهند نمود. البته هجوم ناراحتی ها، مسئولیت ها و معضلات گوناگون در سنین بالاتر را نیز به عنوان عوامل دیگر استرس زا، نباید از یاد برد
💌 @brangekhodair
#تلنگر
وقتی يه پنگوئن عاشق يه پنگوئن ديگه ميشه ، كل ساحل رو ميگرده و قشنگترين سنگ رو انتخاب ميكنه ، اون رو واسه جفت ماده ميبره ، اگر ماده از سنگ خوشش اومد و قبول كرد جفت هم ميشن؛
ولي اگر قبول نكرد پنگوئن نر احساس ميكنه سنگی كه پیـدا كرده اصلا قشنگ نبوده و اونوقت اونو ميبره زير آب لای مرجانها ميندازه تا ديگه هيچ پنگوئني اشتباه اونو تكرار نكنه و نا اميد نشه.
شما هم سعی کنید یه سنگ و از سر راه یکی بردارید نه اینکه جلو پاش بندازید که زندگیش خراب شه
👤 دکتر فرهنگ
💌 @brangekhodair
🌼🌼🌼
🌻🌻
🌷
#پنجشنبه
#روابط_جنسی
♦️چرا بعضی مردان میل جنسی خود را از دست میدهند ؟⬇⬇⬇
🔸بسیاری از زوجها در شرایط نامناسب با هم رابطه جنسی برقرار میکنند؛ آنها اغلب به دلیل مشغلههای کاری، خستگی جسمانی و روانی، نگرانیهای خانوادگی و… آمادگی لازم را ندارند و بنابراین طبیعی است که چنین شرایطی عموما باعث کاهش میل جنسی در هر دو جنس شود.
🔹وجود مشکلات روانشناختی مانند اضطراب، بویژه افسردگی هم به دلیل بروز این اختلال و هم مصرف داروهای ضدافسردگی (بهخصوص فلوکستین)، باعث کاهش میل جنسی شود.
⚠️ازطرفی نوع نگرش فرد نسبت به عملکردش نیز باعث کاهش میل جنسی او میشود ،مثلا مردانی که تصور میکنند در هرشرایطی باید آمادگی لازم برای برقراری رابطه زناشویی داشته باشند، وقتی در عمل با شکست مواجه میشوند ممکن است نسبت به توانمندی خود شک کنند و عزتنفس جنسیشان کاهش یابد و دیگر میلی به داشتن رابطه نداشته باشند.
🔹البته وجود مشکلات جنسی دیگر مانند اختلال در نعوظ، زودانزالی در مردان و نگرشهای منفیای که فرد به عملکرد جنسی خود پیدا میکند و حتی مشکلات جنسی زن مانند خشکی واژن ، درد و…، ترس از تکرار شکست و عدم موفقیت رابطه جنسی یا ارضا نکردن همسر و آزار و اذیت او حین برقراری رابطه زناشویی (به دلیل درد ناشی از مقاربت) همگی باعث میشود میل به رابطه زناشویی کاهش پیدا کند.
🔻علاوه بر مشکلات روانشناختی و جنسی، وجود مشکلات جسمانی مانند سرطان نیز باعث کاهش میلجنسی میشود و بیماریهای قلبی-عروقی، فشارخون بالا، کلسترول بالا و دیابت هم با کاهش جریان خون به ناحیه تناسلی میل جنسی را کاهش میدهند.
💌 @brangekhodair
🌸🍃🌸🍃
#تلنگر
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده ؛
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ؛
صادقانه زندگی کنید ؛
ما موجودات خاکی نیستیم که به بهشت می رویم ؛
ما موجودات بهشتی هستیم که از خاک سر بر آورده ایم...
💌 @brangekhodair
#هر_دو_بدانیم
🔻"تعریف وفاداری همسران!"
وفاداری یعنی با جنس مخالف ارتباطی برقرار نکنید که رابطهی زناشوییتان را تحت تاثیر قرار بدهد:
👈 اگر با کسی از جنس مخالف ملاقات دو نفرهای داشته باشید که احتمال عمیقتر شدن رابطه وجود دارد، یعنی بیوفایی به همسرتان.
✅ وفاداری یعنی اجتناب از هر رابطهای که میتواند رابطهی شما و همسرتان را تحت الشعاع قرار بدهد.
وفاداری یعنی هیچ کسی را به همسرتان ترجیح ندهید:
👈 زندگی شما پُر از افراد مهم و دوست داشتنی است، اما هیچ کس را نباید به همسرتان ترجیح بدهید.
✅ فرقی نمیکند پدر و مادرتان باشند یا فرزندتان و یا رئیستان، همسر شما باید مقدم بر همه باشد. وفاداری با تمام وجود یعنی همسرتان الویت صد در صد شما باشد.
💌 @brangekhodair
🌷🍃🌷🍃🌷
#جمعه_ها_هدیه_معنوی
💢اگر میخواهیم در دنیا و آخرت سعادتمند شویم باید به والدین خود احسان و خدمت کنیم❗️
اینطور زندگی کرد که شیخ مرتضی انصاری شد
🌺 #آیت_الله_مجتهدی
💠شیخ اعظم #شیخ_مرتضی_انصاری، فقیه بزرگ، مادرش را تا نزدیك حمّام به دوش مى گرفت و او را به زن حمامى می سپرد و مى ایستاد، تا بعد از پایان كار او را به خانه برگرداند.
💠هر شب به دست بوسى مادر مى آمد، و صبح با اجازه او از خانه بیرون مى رفت.
💠پس از مرگ مادر به شدت مى گریست فرمود گریه ام براى این است كه از نعمت بسیار مهمى چون خدمت به مادر محروم شدم!!
💠شیخ پس از مرگ مادر با كثرت كار و تدریس و مراجعات فراوان، تمام نمازهاى واجب عمر مادرش را خواند، با آنكه مادر از متدیّنه هاى روزگار بود.
💌 @brangekhodair
#شنبه
#مهارتهای_زندگی
📌 #نه_گفتن
👈 چگونه «نه» بگوییم؟ 👉
مهارت «نه» گفتن یکی از مهارت های جرأت ورزی است.
اگر نگران هستید که چگونه نه بگویید، برای شروع بهتر است جملات زیر را مد نظر قرار دهید:
1- می شه چند لحظه بهم فرصت بدید؟
2- الان یه مقدار گرفتارم چطوره بعدا باهم صحبت کنیم؟
3- اجازه میدید یه مقدار درموردش فکر کنم، بعدا بهتون خبر میدم.
4- خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم، ولی متاسفانه نمیتونم.
5- الان خودم لازمش دادم نمیتونم بهتون قول بدم ...
💫با انجام همين تمرينات ساده بعد از مدت كوتاهي از ميزان تغيير خود شگفت زده خواهيد شد...!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
با ما همراه باشيد👇
💌 @brangekhodair
💞💞💍💍💞💞
#یکشنبه
#ازدواج
💢پنج افسانه رایج در ازدواج
▪️از نظر «راس هریس» مشاور و درمانگر معروف؛ افسانه های زیر در ازدواج رایج است :
1⃣ تو من را کامل میکنی
2⃣ تو همسر ایده ال من هستی
3⃣ تو من را خوشبخت میکنی
4⃣ تو نیمه گمشده من هستی
5⃣ من تو را تغییر می دهم
▪️راس هریس میگوید اینها افسانه اند. اگر با این تفکرات میخواهید ازدواج کنید، هیچ وقت ازدواج نکنید، چون وقتی واقعیت با انتظارات شما جور در نمی آید دچار سرخوردگی میشوید.
▪️میخواهم به شما بگویم عشق و درد مثل دو روی یک سکه هستند.
عشق را یک گلزار در نظر بگیرید، حالا که وارد این گلزار شدید دو انتخاب دارید :
🔸شروع کنید با خارهای گلزار گلاویز شدن که آنها را از بین ببرید (همسرم را درستش می کنم، تغییرش میدم) که قطعا نمیتوانید همه خارها را از بین ببرید و فقط خودتان را زخمی می کنید، ضمن اینکه از بودن در گلزار هم لذت نمی برید.
🔸گلزار را با خارهایش بپذیرید، شاید یک مقدار خارها اذیتتان کنند، اما در کل، بودن در گلزار میتواند تجربه لذت بخشی برایتان باشد.
💌 @brangekhodair
#دوشنبه
#فرزندپروری
✨کودکتان را زود بزرگش نکنید !
از جملاتی مثل
«تو دیگه بزرگ شدی!»
«خانم شدی، آقا/ مرد شدی»
«این کار بچه کوچولوهاست، تو دیگه بچه نیستی» استفاده نکنید،
چرا که او را از دنیای کودکی، به دنیای بزرگسالی می برید و کودک دیگر از خود انتظار کودکی ندارد و این در حالی است که رفتار بزرگسالانه هم خارج از حد و توان اوست؛ بنابراین اعتماد به نفسش پایین می آید.
💌 @brangekhodair
🙋♀🙋♂
👈قانونهای تربیت صحیح
✅ تحسین و پاداش: بهترین پاداش برای کودکان تعریف، تمجید، تحسین و محبتِ شماست.
✅ ثبات قدم و استمرار: وقتی مقرراتی را برای کودکتان تعیین میکنید، نباید آن را مدام تغییر دهید. روزی خوشحالید و به کار فرزندتان میخندید فردا ناراحتید و داد می زنید.
✅ حدو حدود و خط قرمزها: کودکان باید به وضوح بدانند چه کارهایی پذیرفته و کدام یک غیر قابل قبول هستند.
💌 @brangekhodair
مهم نیست کودک شما چقدر
اسباب بازی دارد.
مهم این است که زمان کافی و
انرژی روانی برای بازی کردن
داشته باشد و از بازی کردن
لذت ببرد....
کودک را مجبور نکنید با اسباب بازی خاصی بازی کند. او شاید ۱ ماه با یک قوطی خالی سرگرم شود.
فراموش نکنید که تلویزیون به هیچ وجه اسباب بازی کودک به حساب نمی آید.
💌 @brangekhodair