هدایت شده از بیداری ملت
❌ بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه:
⏪بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
▪️همان ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
▪️بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟
آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان.
بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
▪️بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد.
▪️بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
▪️ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آن گونه که می خواهند می رقصیم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 با این هوای تهران، می خواهید مردم عالَم را به اسلام دعوت کنید؟! 🔸
یکروز به مجموعۀ هیئت دولت گفتم شما با این هوای تهران، می خواهید اهل عالَم را به اسلام دعوت کنید؟! با این هوا؟! آیا درست است که مسلمان، اینجور هوایی داشته باشد؟! شما مگر نمیگویید «تقدیر المعیشه» یک رکن است؟
«اَلْكَمَالُ كُلُّ اَلْكَمَالِ اَلتَّفَقُّهُ فِي اَلدِّينِ وَ اَلصَّبْرُ عَلَى اَلنَّائِبَةِ وَ تَقْدِيرُ اَلْمَعِيشَةِ.»
[همۀ کمال، در این سه چیز است: فهم دین، صبر در حوادث، و اندازهداری در دخل و خرج].
تقدیر المعیشه، یعنی شما در مقابل اکسیژنی که مصرف میکنید و این خرجی که میکنید، دخلی داشته باشید. یعنی در مقابل مصرف اکسیژن، درخت بکارید! اما شما بیشتر از درختی که میکارید، هِی ماشین آوردید، هِی ماشین آوردید!
اسلام یعنی این؟! شما هر جا که به اسلام عمل کردید، نتیجه گرفتید و هر جا که مشکلی دارید، به اسلام عمل نکردید.
(تاریخ سخنرانی: سال ۱۳۹۰)
@haerishirazi
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 خاطرات علما | دستورالعمل آیت الله بهجت: برای دفع وسوسه چه کنیم؟
🔹 آیت الله شبزندهدار در درس خارج خود به بیان خاطرهای از آیت الله بهجت پرداخت که تقدیم شما فرهیختگان میشود.
◻️در ماه رمضانی که مرحوم آیتالله بهجت در منزلشان اقامه جماعت میکردند، بعد از نماز خدمت ایشان رسیدم و عرض کردم:
آقا برای «تحصیل به یقین» چه باید کرد؟
ایشان با شدت و حِدت فرمودند:
«خواندن قرآن در جاهای خلوت» که این نه تنها برای کسی که دارای مراتبی از یقین است و میخواهد به مراتب بالاتر یقین برسد، مفید است.
حتی اگر کسی شاکّ باشد و این کار را بکند، یقین پیدا خواهد کرد.
◻️ ایشان همچنین برای دفع وسوسه، بهطور قاطع به یکی از دوستان ما که به ایشان مراجعه کرده بود، فرموده بودند که همیشه با وضو باش.
گفته بود: آقا! من گرفتاریام در مورد وضو است.
ایشان فرموده بودند: نسبت به وضویی که برای نمازهایت میگیری، دقت کن.
ولی برای این که همیشه با وضو باشی، وضوی عادی بگیر.
بعد فرموده بودند: این کار را انجام بده؛ اگر نتیجه نگرفتی، بیا به من بگو تا من گوشه تاریخ بنویسم که این عمل اثر نکرد.
یعنی اینقدر واضح و مسلّم بوده پیش ایشان که تخلفناپذیر است.
@HawzahNews / حوزهنیوز
4.74M
صحبتهای یکی از رزمندگان تازه از سوریه برگشته
چرا سوریه سقوط کرد؟
دامی که برای قتل عام نیروهای ایرانی و عراقی انداخته بودند
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: از خصوصیات اسلام، ملاحظات و محدودیتهای معاشرتی بین زن و مرد است / حتی در غرب هم این بیبندوباریها جدید است و سابقه تاریخی نداشته
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ از لحاظ ارتباطات معاشرتی زن و مرد محدویتهایی دارند. این جزو خصوصیاتی است که اسلام روی آن تکیه دارد.
✏️ این بیبندوباریهایی که امروز در غرب وجود دارد این هم همیشه نبوده، اینها جدید است، شاید دو قرن پیش سه قرن پیش انسان وقتی میخواند بعضی از کتابها، بعضی از رمانهای مربوط به قرن هجده را، قرن نوزده را توصیف زن اروپایی را انسان آنجا مشاهده میکند میبیند ملاحظات زیادی وجود داشته که امروز آن ملاحظات در بین غربیها نیست.
✏️ اسلام روی این ملاحظات تکیه دارد، مسئلهی حجاب، مسئلهی عفاف؛ مسئلهی نگاه، روی اینها اسلام تکیه دارد. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #حجاب #عفت #تاریخ_پوشش_و_حجاب
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ریل | آن کسیکه ریشهکن خواهد شد اسرائیل است
📝 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار بانوان: روح سیدحسن نصرالله زنده است؛ روح سنوار زنده است. شهادت اینها را از عرصه وجود بیرون نبرد. جسم اینها رفت، روحشان باقی است، فکرشان باقی است. راهشان ادامه دارد.
➕ واکنش حضار با شعار لبیک یا نصرالله
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از بیداری ملت
❌ سید محمد مهدی فرزند شهید سیدحسن نصرالله امروز توسط رهبرانقلاب معمم شد.
رهبری به سید محمد مهدی فرمودند راه پدر را ادامه دهید و انگشتری را به ایشان هدیه دادند و گفتند این را نگه داشته بودم که اگر سید آمد به او هدیه کنم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💢 تفکر شهید مفتح
🍃 یکی از کارهای شهید مفتح، طراحی و برنامهریزی برای حوزه علمیه قم و ارائه شیوه نوین در تدریس و برنامههای درسی حوزه بود که این طرح را با همکاری شهیدان بهشتی، قدوسی و سعیدی تعقیب مینمود. این طرحها منجر به تأسیس نسل جدید مدارس در حوزه گردید.
🔶 سالروز شهادت آیتالله دکتر محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه
🌐 wikifeqh.ir/محمد_مفتح
🌐 wikifeqh.ir/وحدت_حوزه_و_دانشگاه
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡مدیریت انقلابی در دولت شهید رئیسی
♦️دولت شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی برق و گاز را مدیریت کند؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
میدانیم که دولت #شهید_رئيسی زمانی مسؤولیت را بر عهده گرفته بود که مدتها بود بخشهای وسیعی از کشور، در زمستان گاز نداشتند و در تابستان برق! اما در همان نخستین سال مسؤولیتشان همگان شاهد بودیم که به ناگهان این ناترازیها از ادبیات اجتماعی و اقتصادی کشور رخت بربست! اما هیچ کس نپرسید چطور شد؟ چه اکسیری بر ذخایر گاز و نیروگاههای برق ما زده شد که چنین معجزهآسا همه مشکلات از میان رفت! پاسخ آن یک کلمه است: «اعجاز مدیریت انقلابی».
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم درباره چگونگی مدیریت ناترازیهای گاز و برق در دولت شهید رئیسی اطلاعات مفیدی در اختیار قرار داده است، امید است مسؤولان دولت چهاردهم با استفاده از این الگو، بر مشکل ناترازیهای گاز و برق فائق آیند و با بیتوجهی از کنار این تجربه مهم عبور نکنند:
«شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت، تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و... را هم توسط دولت و هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان، رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و....
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و... جابهجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
بهطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چارهجویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبانماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاههاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را
از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو و نیم میلیارد متر مکعب در آبانماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارتخانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فیمابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسطبندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار مؤثر است.
شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیسجمهور در هماهنگیهای بین وزارتخانهای و مطالبه و پیگیری حل مسئله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربتجام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روشهای مکمل.
همه میدانستند رئیسجمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانهها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسئله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا بموقع اقدامات لازم را بهعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مردادماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مردادماه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده و لذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستانهای آن سالها قطعی برق و گاز نداشتهایم. در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه «همافزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میافتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!»
درود و رضوان الهی بر روح پاک آن شهید مظلوم باد.
#انرژی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از 🇵🇸شیـوه تبلیـغ و بیـان🇵🇸
کاش کسی با شش کلاس سواد پیدا بشه و مشکل برق و گاز و آب مَملَکَت رو حل کنه ...!
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه CNN با زندانهای سوریه، یک داستان تخیلی ساخت!
🔻ساخت یک گزارش دروغ توسط CNN درباره زندانهای سوریه و استفاده از فردی که در واقع زندانی نبود.
#سوریه #CNN
🆔 @Bonyadtarikh