هدایت شده از اخبار بازار
📣 هر تن زباله ساختمانی ۱۵۰ دلار
دبیر کارگروه مصالح استان مرکزی:
🔺هر متر مربع ساختمان ۱.۵ تن آوار دارد.
🔺ارزش هر تن زباله ساختمانی ۱۵۰ دلار است که نشان می دهد از این طلای کثیف میتوان درآمدزایی کرد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: 5.9
محل وقوع: استان آذربایجان غربی - حوالی خوی
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1401/11/08 21:44:44
طول جغرافیایی: 44.90
عرض جغرافیایی: 38.59
عمق زمینلرزه: 7 کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
6 کیلومتری خوی (آذربایجان غربی)
30 کیلومتری ایواوغلی (آذربایجان غربی)
35 کیلومتری قره ضیاالدین (آذربایجان غربی)
نزدیکترین مراکز استان:
117 کیلومتری ارومیه
134 کیلومتری تبریز
➺ @Twitter_eita [عضویت]
هدایت شده از فصل بیداری
📸 تصویری که از خسارت زلزله امشب به یک ساختمان در شهرستان خوی در فضای مجازی منتشر شده است
▪️ برق بخشی از خوی قطع شد
▪️ به دنبال زلزله ۵.۹ ریشتری برق بخشی از خوی در حال حاضر قطع شده است.
▪️پس از وقوع زلزله مردم خوی به خیابانها آمدند.
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 استاد رائفی پور: چرا خانه نمی سازید؟
🔸 ما الآن میتوانیم شهرهای جدید احداث کنیم مسکن را رایگان و ارزان کنیم، به جای اجارهای که پرداخت میکنند قسط ۹۹ساله ۱۰۰ ساله بدهند.
🔸 شما (دولت) اگر آمدید امکانات رو بردید روستاها، اگر آمدیدخط مترو درست و حسابی در شهرهای دیگر و بین شهرها راه انداختید، نیازی نداره مردم تهران زندگی کنند.
🔸 ما برای ساخت مسکن همه امکانات و مصالح را داریم. هیچ چیز مسکن وارداتی نیست و باید ساختن را شروع کنیم.
🔸 باید نهضت مسکن راه بیاندازیم، باید کل حاکمیت پای کار بیایند تا این معضل درست بشود.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از ایتا توییت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لرزش سازه ۲۰۰ تنی کارخانه سیلیکون خوی بر اثر زمینلرزه
➺ @Twitter_eita [عضویت]
هدایت شده از معمار خانه خود باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هموطنانمان در خوی را فراموش نکنیم
نیاز فوری در خوی
پتو و وسایل گرمایشی
@meamar_313
بهره از کودکی آن طفل چه برد
که نه خندید و نه جست و نه دوید
◽|پروین اعتصامی|
#حیاط_یعنی_حیات
#معماری_زندگی
@buar12
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نطق دکتر ایزدخواه، در اعتراض به تصمیم اخیر سران قوا
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید و به میدان آمدید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد سرمایه فروش و تورم زا گام بر می دارد.
🔹جراحی یارانه ها که در واقع اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی در دارایی های دولت را در دستور قرار داده اید!
🔹چرا اینگونه شتاب زده و بی قید و بند و بدون راهبرد؟
🔹سود خالص پالایشگاه های خصولتی امسال بالغ بر 300 همت شد که اگر اینها شتاب زده واگذار نمیشد اکنون این پول در خزانه دولت بود و کسری بودجه نیز نداشتیم.
🔴 استفاده از اهرم اذن رهبری در پاسخ به منتقدان این جهت گیری ها ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد. صحبت از این است چرا هیچگاه میدان به جهت گیری های اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
چرا احیای اقتصاد تعاون و به میدان آمدن لشگر صدهزارتایی تعاونی ها دردستور دولت قرار نمی گیرد؟
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و آزادسازی مراتع به نفع عشایر و آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیان ها و آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و آزادسازی گمرکات به نفع تجار کوچک و چندین آزادسازی دیگر به نفع مردمی کردن اقتصاد اخذ نمی کنید؟
@dr_izadkhah
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 افزایش وام مسکن
🔸 وزارت راه در زمان مرحوم قاسمی درخواست افزایش وام مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان را داشت. بعد از روی کار آمدن بذرپاش، طبق اخرین درخواست وزارت راه در دی ماه ۱۴۰۱ این مبلغ به ۵۰۰ میلیون تومان قرار است، برسد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
پیش به سوی قوطی کبریت ها و سلول های محل زندگی
در سال 2030 یعنی ۱۴۰۸ شمسی
همه چیز کم و کوچک و...
و البته شما روی همین ها هم مالکیت نخواهید داشت.
خانه فقط برای طبقه اشراف یهودی و فراماسون و صاحبان و مدیران شرکتها و نهاد ها
و
طبق سیستم اعتبار اجتماعی چین از نوع شیطانی
بقیه هیچ مالکیتی ندارند.
آیا فکر می کنید گران کردن خانه و خودرو فقط به خاطر تحریم یا دلالی و بی عرضگی مدیران است؟؟؟!!!!
اینها بهانه است.
خود آمریکا و انگلیس و چین و استرالیا و نیوزیلند و نیجریه و عربستان و فرانسه و هلند و...که تحریم نیستند و دلال هم ندارند
چرا دارند همین تورم و رکود و کمبود را
به مردم شان تحمیل می کنند؟؟؟!!!
#مجمع_شیطانی_جهانی_اقتصاد
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ درباره گرمایش و سرمایش ساختمان
👌درباره الگوی گرمایش و سرمایش در دار واسعه نکات زیر را به عنوان پیشخوان مطرح می کنیم:
👌نکته اول اینکه: برای تحلیل و ارزیابی مسئله گرمایش و سرمایش به ترتیب پنج مسئله ۱- مزاج فرد (احساس گرما و سرما در مزاج های اربعه متفاوت است و مزاج صفراوی و دموی گرمای بیشتری نسبت به مزاج بلغمی و سوداوی دارند )، ۲- تقسیم اعضاء به دو دسته اعضای گرم و سرد (در همه مزاج ها اعضای بدن به دو دسته اعضای گرم و اعضای سرد تقسیم می شوند؛ بنابراین در فصل سرما اعضای سرد بدن -پائین تنه و سر- را بیشتر گرم نگه دارید و اعضای گرم بدن را کمتر گرم نگه دارید )، ۳- نقش جنس لباس و زیرانداز در گرمایش و سرمایش، ۴- نقش تغذیه در گرمایش و سرمایه و ۵- نقش محیط در گرمایش و سرمایش را در نظر بگیرید. در ارتکاز فعلی: برای مدیریت گرمایش و سرمایش فقط دمای محیط را مدیریت می کنند! (ارائه تعریف چند بعدی از گرمایش و سرمایش)
👌نکته دوم آنکه: تحلیل ۵ بعدی گرمایش و سرمایش در مقایسه با "مدیریت محیط محور گرمایش و سرمایش"، در حوزه حفظ محیط زیست، سلامت و اقتصاد دارای مزیت است (ارایه تصویر سه بعدی از الگوی جدید گرمایش و سرمایش)
👌نکته سوم اینکه: برای دستیابی به الگوی جدید گرمایش و سرمایش ۶ اقدام : ۱- رواج شغل باغداری و ارائه طبقه بندی از خاصیت های خشب، ۲- تغییر طراحی ساختمان به محوریت گرمایش و سرمایش(شامل: الف: طراحی بخش تابستانه و زمستانه برای ساختمان، ب: طراحی بادگیر و شبکه گردش هوا برای ساختمان، ج: طراحی گودال باغچه برای خانه و د: طراحی ایوان و فضای نیمه باز برای ساختمان)، ۳- کاشت گسترده درخت در حیاط خانه و محیط بیرونی ساختمان و طراحی حوض مناسب برای ساختمان، ۴- تغییر مصالح ساختمانی به سمت مصالح گرم، ۵- رواج دادن الیاف متناسب با مزاج در بخش البسه و زیرانداز و ۶- معرفی و رواج غذای های سرد و گرم و معتدل در سفره مردم (بخش تصمیم الگوی جدید گرمایش و سرمایش) در دستور کار قرار می گیرد!
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین تعریف، تصویر و تصمیم الگوی گرمایش و سرمایش دار واسعه در گفتگو با جمعی از پژوهشگران تمدن اسلامی - یک شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۱ - مدرسه فیضیه
#گرمایش_و_سرمایش
#بیان_مبتنی_بر_مُکث
@olgou4
هدایت شده از حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 باید از خجالت آب شوید !!
🔹تلخ ترین قسمت سخنان مقام معظم رهبری(حفظه الله) در دیدار روز گذشته، آن جا بود که با ناراحتی از عدم اجرای تذکراتشان در مورد #بحران_جمعیت سخن گفتند(فیلم بالا)
🔺این عدم رضایت ایشان یعنی هیچ کدام از طرح های تشویقی حتی قانون پر سروصدای موسوم به "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" هم نتوانسته در تشویق خانواده ها برای فرزندآوری آن طور که باید و شاید موفق باشد.
اگر مسئولین مربوطه و نمایندگان مجلس واقعا ولایت مدار و انقلابی باشند بایستی با شنیدن این گلایه آقا از شرم و خجالت آب شوند.
🔺اکنون وظیفه همگی ما مطالبه جدی از مسئولین جهت تامین این خواسته بسیار حیاتی رهبری است ...
#نفوذ
✍ "قاسم اکبری"
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️چیستی ارزیابی پیشرفت
👌شاخص های ارزیابی پیشرفت اسلامی با شاخص های ارزیابی توسعه غربی متفاوت است. به لحاظ مفهومی هرکدام از مفاهیم روند مُکث را می توانیم به عنوان شاخص ارزیابی تعریف نمائیم. (روند مُکث، هسته اصلی بیان شارع درباره هر موضوع است!) در ادامه برخی از شاخصه های ارزیابی پیشرفت اسلامی را مطالعه بفرمائید:
👌در حوزه مکاسب و اقتصاد: "شاخص عمومی بودن تجارت" یکی از شاخصه های مهم است. در جامعه اسلامی تجارت مخصوص سرمایه دارها نیست و باید برای عمومی کردن آن برنامه ریزی کرد. عمومی شدن تجارت ابزاری برای ۱- گسترش عقل، ۲- محرومیت زدایی، ۳- تقویت تولید در جامعه و ۴- ایجاد امنیت در شبکه توزیع کشور است. یکی دیگر از شاخصه های مکاسب و اقتصاد، "شاخص تضمین پذیری پول" است. توضیح بیشتر اینکه: چون پول بخشِ مهمی از دارائی و اموال مردم محسوب می شود؛ باید ارزش آن تضمین شود تا امنیت اقتصادی مردم ارتقاء یابد. (شاخص تضمین پذیری پول در مقایسه با شاخص ارزش پول در اقتصاد معیوب فعلی مطرح می شود.) یکی دیگر از شاخص های مکاسب و اقتصاد، "شاخص احیای موات و خروج زمین و مسکن از سبد تجارت" مردم است. در پیشرفت اسلامی زمین، مسکن، باغ و آب، تجارت بی برکت و ضرر رساننده به کلیت اقتصاد محسوب می شوند!
👌در حوزه پاکسازی و تزکیه: "شاخص استفاده از عطر" (عطر های همراه و عطر های درخت پایه) یکی از شاخصه های پیشرفت اسلامی مصرف می شود. ارتباط مستقیمی میان استفاده از عطر و گسترش آرامش قلبی و بالتبع کاهش نزاع در جامعه وجود دارد. (درباره این شاخص و اثر آن بر بهبود عملکرد قوه قضائیه و نیروی انتظامی در طرح عطر سخن می گوئیم.) یکی دیگر از شاخصه های پیشرفت اسلامی در حوزه پاکسازی و تزکیه: "شاخص گسترش تفریح حلال" (لذت های حلال) و خانواده محور است! ارتباط مستقیمی میان گسترش تفریح حلال و کاهش نزاع و اصطکاک در میان افراد وجود دارد! (زیر ساخت اصلی تحقق شاخص تفریح حلال، ساخت دار واسعه است!)
👌شاخصه های ارزیابی پیشرفت اسلامی با وصف اصلی خیر در ۹ دسته (به تفکیک زیرساخت های اصلی تنظیم روابط انسانی ) تشریح می گردد.
حجت الاسلام علی کشوری - تبیین مقدماتی مباحث فقه الفرقان - سحرگاه چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - قم
#شاخصه_های_پیشرفت
@olgou4
هدایت شده از ایتا توییت
شکایتهای زیادی از مردم در خصوص واحدهای مسکونی تملکشده بانکها میرسید امروز با پیشنهاد وزارت اقتصاد و مساعدت بانک مرکزی، مصوب شد که بانکها بتوانند بدون برگزاری مزایده، املاک مسکونی تملک شده در اختیار خود را (با شرایطی) در قبال تسویه بدهی، به مالک قبلی برگردانند.
🗣سید احسان خاندوزی
➺ @Twitter_eita [عضویت]
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
روز پدر و خانه پدری
زمان لازم برای مطالعه: ۳ دقیقه
یکی از واژههایی که برای همه ما ایرانیان بیانگر خاطرات دوران کودکی و نوجوانی است، واژه «خانه پدری» است. اما واقعیت انکارناپذیر این است که این واژه در برخی شهرها و به ویژه کلانشهرهای معاصر ما به تدریج در حال فراموشی است. طی دهههای اخیر (به ویژه از اواسط دوران پهلوی دوم به بعد) جابجاییهای جمعیتی در کشور ما آنقدر شدید بوده است که سبب بروز پدیدهای تحت عنوان «از جاکندگی» شده است. این پدیده که از تبعات سبک زندگی معاصر است به معنای کنده شدن روابط اجتماع از محیطهای محلیِ همکنش است.
تحولات اقتصاد سیاسی در ایران معاصر به نحوی بوده است که سبب ازجاکندگیهای شدید (هم از روستاها به سمت کلانشهرها و هم در داخل خود کلانشهرها) شده است. سه عامل اصلاحات ارضی، تزریق پول نفت به کلانشهرها و توسعه اقتصادی بدون توجه به اصول آمایش سرزمین سبب شد تا طی چند دهه، جمعیت زیادی از روستاییان با رهاکردن خانههای خود، به امید یافتن کار به شهرهای ایران هجوم آورند. به نحوی که روستاییان که تا حدود ۶۰ سال قبل، نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت کشور را شامل میشدند اکنون فقط ۲۵ درصد از جمعیت کشور را تشکیل میدهند.
اما این همه ماجرا نبوده است؛ زیرا در داخل خود کلانشهرها نیز به دلیل دوقطبی شدن و همچنین کالایی شدن فضا که از تبعات نظام سرمایهداری است، کلانشهرها به قطبهای مرفهنشین و فقیرنشین تقسیم شدند (برخلاف شهر سنتی که شهری یکپارچه بود و تموّل اقتصادی، در کالبد شهر و فضای شهری بروز و ظهور چندانی نداشت).
شکل گیری مفاهیم بدیع و جدیدی نظیر بالاشهر و پایین شهر از شواهد این پاره پاره شدن و تجلی اختلاف طبقاتی در شهرهای معاصر ما است.
وقتی که شهر، محل بروز اختلاف طبقاتی شد چه اتفاقی میافتد؟ هر کسی که توان اقتصادی لازم را دارد دائما سعی میکند مکان خود را از جایی که هست به مناطقی تغییر دهد که بیشتر مصداق بالاشهر باشد. یعنی اگر مالک و صاحب خانه باشد خانه خود را میفروشد تا به منطقه متموّلتری نقل مکان کند و اگر هم مستاجر باشد، سعی میکند سال بعد، در منطقه برخوردارتری ساکن شود.
آنهایی هم که توان اقتصادی لازم برای جابجایی به مناطق بهتر را ندارند در این نبرد فضایی، دائماً به سمت مناطق پایینتر سوق داده میشوند و نهایتا اگر وسعشان از مناطق جنوبی شهر هم خارج باشد به حاشیه و شهرکهای اقماری اطراف کلانشهرها پرتاب میشوند. نتیجه چه میشود؟
این میشود که هم مستأجرها و هم مالکان، در جبر غیرمرئی نظام سرمایهداری، دائماً به جابجایی مکان خود ترغیب میشوند و در چنین شرایطی، دیگر خانه پدری که لازمه شکل گیری مفهوم آن در ذهن انسانها، ثبات و دوام اسکان در خانه مشخصی است معنای خود را از دست میدهد.
کودک و نوجوانی که پدرش طی ده پانزده سال، شش هفت مرتبه نقل مکان میکند کدام خانه پدرش را بایستی با عنوان خانه پدری به خاطر بسپارد؟!
اما هنوز بخش دیگری از این ماجرا باقی مانده است و آن این است که خانههای امروز، اساساً کارکردهای سابق خود را نیز از دست دادهاند و از خانه به معنای محل زندگی، به سرپناه به معنای محلی برای خواب تقلیل یافته است. کما اینکه برخلاف خانههای سنتی، اکنون تولد و بزرگ شدن در خانه پدری نیز منسوخ شده است و فرزندان در زایشگاه متولد و سپس در شیرخوارگاه و مهدکودک بزرگ میشوند؛ با تبدیل خانههای تولیدی و مولد دیروز به سرپناههای مصرفی امروز، کسب دانش و مهارت نیز به کلی از این نوع خانهها حذف شده و به دانشگاه و آزمایشگاه و ... منتقل شده است فلذا مجموعهای از زایشگاه و آزمایشگاه گرفته تا دانشگاه و ... سبب تهی شدن خانه امروز از تمام کارکردهای سابقش شده است.
اندک زمانی نیز که کودکان در چنین خانهای هستند، اغلب در بازیهای رایانهای سیر میکنند تا به واقع، در فضایی مجازی رشد کنند و حلقههای نابودی خانه پدری به عنوان مکانی برای انباشت خاطره تکمیل شود.
چنین سرپناهی باتوجه به مجازهای دائم التغییر از یک سو و ازجاکندگیهای مکرر از سوی دیگر، دیگر مصداق "أَصْلُهَا ثَابِتٌ" (ابراهیم/۲۴) نیست و بلکه ترجمان "مَا لَهَا مِنْ قَرَار" (ابراهیم/۲۶) است.
اکنون جا دارد از خود بپرسیم که آیا این عدم قرار و از جاکندگیهای مکرر، محصول شجره خبیثه نظام سرمایهداری نیست که در سبک زندگی معاصر بروز یافته است؟ "وَمَثَلُ كَلِمَةٍ خَبِيثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبِيثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِنْ قَرَارٍ" (ابراهیم/۲۶).
محمدمنان رئیسی
شب یازدهم رجب المرجب، در آستانه میلاد موفورالسرور امیرالمومنین(ع) و روز پدر.
@baladetayyeb
هدایت شده از معمار خانه خود باش
هوالحکیم
تا رسیدن به فضایی مطبوع ترو مطلوبتر برای زندگی همراهمان باش
آدرس کانال
معمار خانه خود باش
@meamar_313
🌺دیگر خانه دار شدن یک رویا نیست🌱
ما را به همه کسانی که دوستشان دارید معرفی کنید
🕋اغلب مطالب کانال مورد تأیید قطب علمی معماری اسلامی (دانشگاه علم و صنعت) است🕋
#اصلاح_الگوی_معماری
#بوآر
#معماری_اسلامی_ایرانی
#معماری_اقلیمی
@meamar_313
هدایت شده از اخبار بازار
♦️قیمت روز خانههای نقلی در تهران
🔹قیمت مسکن در تهران بر اساس منطقه، موقعیت و امکانات متفاوت است؛ در این میان خانه های کوچک و متوسط بین ۴۰ تا ۶۰ متری در پایتخت نیز بازار مخصوص خود را دارند.
🔹بررسیها نشان میدهد با بودجهای بین ۱.۲ تا ۲ میلیارد تومان میتوان در تهران خانهدار شد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
هدایت شده از جارچی یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣پرداخت تسهیلات خودمالکی ساخت مسکن
🔸️معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان یزد: مالکان با سند ۶ دانگ و پروانه ساخت میتوانند تسهیلات دریافت کنند.
https://eitaa.com/joinchat/978780160C6bcbd02e23
📣 اخبار ریزُ درشتِ استان یزد👆
هدایت شده از حسن مرادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارشی از وضعیت روستاها و شهر خوی و مسائل و اقلام مورد نیاز
#زلزله_خوی
#مدرسه_علمیه_امام_خمینی_ره_۲
@hasanemoradi
هدایت شده از ایران امروز
🔴خسارت به ۹۲۵۰ خانه در خوی
🔹رئیس بنیاد مسکن گفت:تاکنون در جریان زمینلرزه خوی۱۷۵۰ واحد مسکونی تخریب و ۷۵۰۰ واحد دچار خسارت شده که باید تعمیر شود.
🔹احتمالا در جلسه یکشنبه هفته آینده هیات دولت میزان وام و کمک بلاعوض به تصویب برسد.
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
هدایت شده از مجربات
@oshaghroghaye_۲۰۲۲_۰۲_۱۵_۱۲_۰۳_۳۰_۴۵۵.mp3
12.57M
💫🌺🍃
🌺
❇️ نوآهنگ| کشور حیدر
🍃 نعمتی از این بالاتره
🇮🇷 کشورم کشور حیدره
🍃 بچهام نوکر حیدره
💫 اسم ما لشکر حیدره
🎙 حاج امیر کرمانشاهی
💚 #امام_علی علیهالسلام
❤️ #پدر یعنی گرمی یک خانه
پدر یعنی شونه مردانه
Eitaa.com/mojarebat
🌺
💫🌺🍃
هدایت شده از اخبار قدس
🔸️ وقوع زلزلههای بدون خسارت در قصرشیرین
🔸فرماندار قصرشیرین:
🔹زلزلههای ۴.۷ و ۳.۳ ریشتری صبح امروز شنبه که در فاصله زمانی بسیار کم از هم، این شهرستان را لرزاند، هیچگونه خسارت جانی و مالی نداشت.
📡 @quds_sepah
هدایت شده از سردار حاج سعید قاسمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی حاج سعید قاسمی در منطقه زلزله زده خوی
🇮🇷 @saeedghasemi_ir
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 وضعیت نابسامان اجارهبها
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازدید رئیسی از اردوگاه اسکان اضطراری زلزلهزدگان
@Afsaran_ir