هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهدی عسگری رئیس کمیته احیاء اراضی از مصوبه مهم کمیسیون تلفیق خبر داد
✅ تصویب افزایش 25درصدی ظرفیت سکونتگاهی کشور
▫️ یکی از مهمترین مصوبات کمیسیون تلفیق تاکنون پیشنهاد کمیتهی احیاء و بهرهبرداری عادلانهی اراضی جهت افزایش ۲۵درصدی ظرفیت سکونتگاهی کشور بود که مبتنی بر آن 2دهم درصد از مساحت کشور باید به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود.
▫️ یکی از مسائل ما در حوزهی #مسکن، محدودیت عرضه زمین و افزایش بی رویه قیمت آن است که باعث شده بالاترین رقم تورم در 30سال گذشته در بخش زمین و مسکن رقم بخورد، بیش از دلار و سکه!
ما اگر بتوانیم این #احتکار_زمین را بشکنیم و مبتنی بر قاعده احیای موات، حق بهرهبرداری عادلانه، منضبط و قاعدهمند از زمین را فراهم کنیم، #سوداگری در زمین شکسته و قیمت زمین قابل کنترل خواهد بود و دولت میتواند برای عموم مردمِ فاقد مسکن، زمین مورد نیاز را آماده و با الگوهای ساخت بومی و مدل ساخت تدریجی و در قالب #توسعه_افقی و با مشارکت مردم #نهضت_تولید_مسکن را محقق کند.
▫️ مساحت محدودهی شهری و روستایی ما حدود 8دهم درصد است و اگر به این عدد، 2دهم درصد (سیصد و سی هزار هکتار) اضافه شود، معادل 25درصد مساحت کنونی شهرها و روستاها، افزایش عرضه خواهیم داشت واین #تحول بسیار بزرگی در طول برنامه ۵ساله هفتم محسوب میشود.
▫️ #تراکم_جمعیت یکی از امالمصائب کشور است و این مصوبه باید با رعایت تراکم حداکثر 60نفر در هکتار انجام شود و اجرای آن باید طبق سند آمایش سرزمین و با اولویت روستاها، شهرهای کوچک و میانی و مناطق مرزی باشد.
مهدی عسگری🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، اشتهارد و فردیس
@MahdiAsgari133
هدایت شده از معمار خانه خود باش
ما دقیقا شبیه چه کسی میشویم؟
آنهم به نام مدرنیته
#اصلاح_الگوی_معماری
#معمارخانه_خودباش
#دارواسعه
#نه_به_آپارتمان
@meamar_313
@buar12
هدایت شده از معماری اسلامی | پورمند
🌸مربع یا دایره، کدام متقارن تر است؟
.
🌸بنظر کامل ترین و متقارن ترین شکل بین مکعب و کره، مکعب متقارن ترین شکل است.
.
🌸شیخ صدوق رضوان الله تعالی علیه حدیث شریفی را در تحلیل اسرار استحباب مؤکد تسبیحات اربعه در طواف، از امام صادق سلام الله علیه روایت مىکند.
🌸از امام صادق علیه السلام سؤال شد: «چرا کعبه را کعبه نامیدند»؟ امام فرموند: «زیرا چهار گوشه است.»
🌸آنگاه سؤال شد: «چرا چهار گوشه است»؟ فرمود: «زیرا در برابر بیت المعمور است». (بیت المعمور مسجدی است بر آسمان چهارم از زمرد یا یاقوت مقابل کعبه، بطوری که اگر از آنجا چیزی بیفتد بر بام کعبه آید)
🌸به امام عرض شد: «به چه دلیل بیت المعمورچهار گوشه است»؟ حضرت فرمودند: «چون در برابر عرش است و عرش چهار گوشه دارد».
🌸پس سؤال شد: «چرا عرش چهار گوشه دارد»؟ امام فرمود: «چون کلماتى که اسلام بر آنها بنا شده چهار کلمه است: سبحان الله، والحمدلله، ولا إله إلّاالله، و الله أکبر
#معماری_اسلامی
#اصول #اشکال #هندسه #اعداد
@memari_islami
کانال معماری اسلامی
هدایت شده از یاران خراسانی
🔰 طلوع پیشرفت
🔸 رویدادهای رقابتی هستههای پیشرفت منطقهای
🔹 الگوی پیشرفت متناسب با فرهنگ و ظرفیت های بوم هر منطقه با محوریت مردم چیست؟
🔹 مخاطبین رویداد: کنشگران مردمی دغدغهمند در حوزه پیشرفت اعم از گروههای جهادی، تشکلهای دانشجویی، موسسات مردمپایه و...
🔹 مزایای شرکت در رویداد:
🔸 آشنایی با الگوهای پیشرفت
🔸 رقابت با سایر گروهها
🔸 فرصت تعامل و همکاری با ستاد پیشرفت جامع منطقهای برای تحقق نقشه های پیشرفت.
📆 زمان برگزاری:تابستان ۱۴۰۲
🔸متقاضیان حضور در رویداد میتوانند با مراجعه به وبسایت کنشگران مردمی ایران به نشانی زیر، با تکمیل اطلاعات و ثبت رزومه گروه خود، اقدام به شرکت در این رویداد نمایند.
🔻 ثبت نام و اطلاعات بیشتر در
http://www.kamants.ir/
۰۹۰۱۲۱۵۳۹۷۰
@yaran_khorasan
هدایت شده از ایران امروز
🔴اکبر نیکزاد از بنیاد مسکن کنار گذاشته شد
🔹اکبر نیکزاد، شهریورماه ۱۴۰۰ به عنوان رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منصوب شد و کمتر از ۲سال فعالیت تودیع شد و غلامرضا صالحی، به عنوان رئیس جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی معارفه شد.
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
هدایت شده از ایران امروز
🔴گرد و خاک ادارات سیستان را تعطیل کرد
🔹ستاد بحران سیستان و بلوچستان: به علت روند افزایشی غلظت ذرات گرد و غبار تمامی ادارات (به جز دستگاههای امدادی،درمانی، خدماترسان و شعب مرکزی بانکها) امروز تعطیل شدند.
🔹ابتدا قرار بود با 2 ساعت تاخیر فعالیت ادارات آغاز شود اما دقایقی پیش با شدت گرفتن طوفان امروز تعطیل اعلام شد.
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
تاکنون به دور باطل سیاستهای شهرسازی و مدیریت شهری ما که دائما منتج به افزایش اختلاف طبقاتی میان مناطق بالاشهر و پایین شهر شده است توجه کردهاید؟
۱. سالهاست که گسترش افقی شهرهایمان را با طرحهایی نظیر طرحهای جامع شهری کاملا محدود کردهایم.
۲. عدم گسترش افقی شهرها و اصرار بر حفظ کمربند فعلی آنها سبب ایجاد محدودیت شدید در عرضه زمین در شهرها و به ویژه کلانشهرها شده است.
۳. محدودیت شدید در عرضه زمین، سبب دامن زدن به ماهیت سرمایهای زمین شده است و در عمل، منتج به شکلگیری پدیدهای به نام رانت زمین در شهرها و به ویژه کلانشهرها شده است.
۴. در اثر رانت زمین و تشدید ماهیت سرمایهایِ زمین، جریان سرمایه، طی تمام سالهای اخیر به مناطقی از کلانشهرها هدایت شده است که از رانت قویتری برخوردار باشند یعنی مناطق برخوردار و به اصطلاح بالاشهر.
۵. افزایش رقابت برای سرمایهگذاری در مناطق بالاشهر، سبب بیتوجهی جریان سرمایه به مناطق متوسط و پایین شهر شده است و در نتیجه، این مناطق به مرور زمان با معضلی به نام فرسودگی کالبدی و عملکردی مواجه شدهاند؛ به نحوی که اکنون اغلب بافتهای فرسوده در همین نوع مناطق مشاهده میشود.
۶. حالا همان سیاستگذاری که با سیاستهای اشتباهش سبب بیتوجهی جریان سرمایه به مناطق فرسوده و تشدید فرسودگی این بافتها شده است، برای جبران و درمان فرسودگی بافت، بستههای تشویقی بافتهای فرسوده را ابلاغ کرده است؛ به اینمعنا که اگر ساکن این بافتها باشید و مجوز پلاک شما مثلا ۴ طبقه باشد، میتوانید به جای ۴ طبقه، ۵ یا مثلا ۶ طبقه بسازید تا تشویق شوید به نوسازی پلاکتان.
۷. اما این بستههای تشویقی به مرور زمان سبب میشود بر تراکم موجود در بافتهای فرسوده افزوده شود و این بافتها که همین الان هم از تراکم بیش از حد و کمبود سرانهها و خدمات در رنج هستند، طی سالهای آتی با رنج بیشتری که نتیجه تراکم بیشتر است مواجه شوند. در نتیجه زودتر از آنچه فکر میکنیم بستههای تشویقی، حقیقت خود را که در واقع بستههای تنبیهی است نشان خواهند داد.
۸. افزایش بیش از پیش تراکم و ازدحام موجود در بافتهای فرسوده طی سالهای آتی سبب خواهد شد تا کیفیت زندگی در این بافتها از آنچه اکنون است نیز بیشتر افت کند.
۹. در نتیجه، طی سالهای آتی با بافتهایی مواجه خواهیم شد که به دلیل افت بیش از پیش کیفیت زندگی در آنها، جریان سرمایه بیش از آنچه اکنون از این بافتها فراری است فراری شود و به تبعش، شدت رقابت برای فرار سرمایه از این بافتها به سمت مناطق بالاشهر بیشتر شود.
۱۰. این سیکل معیوب که در میان مدت، به فرسودگی بیشتر بافت و افزایش اختلاف طبقاتی بین مناطق بالاشهر و پایین شهر منتج خواهد شد هیچ حد یقفی ندارد و دائما با فرسودگی مستمر مناطق پایین شهر تکرار خواهد شد مگر آنکه پیشفرض اشتباهی که رکن اولیه این سیکل معیوب بوده است را کنار بگذاریم؛ به این معنا که اولا با بازکردن کمربند کلانشهرها و افزایش قابل توجه عرضه زمین، زمینه تضعیف تدریجی رانت زمین در شهرها را ایجاد نماییم تا پس از کاهش تدریجی ماهیت سرمایهایِ زمین، جریان سرمایه به شکل متوازنتر و منطقیتری بین مناطق مختلف شهر (اعم از بالاشهر و پایین شهر) توزیع شود و ثانیا با تنظیمگریِ بازار با استفاده از ابزارهای مالیاتی، اجازه ندهیم که زمینهای عرضه شده، به عاملی برای سوداگری و رانت مجدد تبدیل شوند.
@baladetayyeb
♦️مسکن افزون بر سرپناه و محیط آسایش، محیطی برای رشد و تعالی هم هست و در واقع با ساخت مسکن ظرفی برای سبک زندگی آماده میکنیم که علاوه بر زیستن و زندگی حیات طیبه هم تجربه کنیم.
دکتر حمیدرضا آرامی
#مسکن
#سبک_زندگی
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
http://fna.ir/3e784x
بیش از ۲۵ موسسه و نهاد حقوقی و علمی فعال در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی ایرانی، در نامهای خطاب به دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری، ۶ پیشنهاد خود برای اصلاح وضع موجود را ارائه کردند.
@baladetayyeb
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ظرفیت واگذاری ۳۰۰ متر زمین به هر ایرانی وجود دارد
🔻 حمیدرضا آرامی، کارشناس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس: اگر به هر ایرانی، ۳۰۰ متر زمین بدهیم، ۱ میلیارد نفر در کشور امکان زندگی خواهند داشت. ما مشکل کمبود زمین نداریم. کشور هایی که چندین برابر از ما کوچکتر هستند، چندین برابر ببشتر از ما سرانه مسکونی دارند.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 توسعه افقی ۲۵ درصد ارزانتر از عمودی است
🔸 حمیدرضا آرامی، کارشناس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در برنامه «اصل ۳۱»:
هزینه ساخت یک واحد ویلایی، ۲۵ درصد کمتر از یک واحد آپارتمان است و ۵۰ درصد زودتر به پایان میرسد.
🔸 امکان ساخت تدریجی در آپارتمان وجود ندارد اما در واحد ویلایی میتوان به مرور زمان این کار را انجام داد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari