فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنهای جدید یاد بگیرید از زنهای قدیم😂
یعنی عاشقش شدما😍
🆔@chantehh
چَنتِه 🗃
زنهای جدید یاد بگیرید از زنهای قدیم😂 یعنی عاشقش شدما😍 🆔@chantehh
چرا کیف دنیا رو نکنه ، مرتکه ئو بدبختا زیر گِل کرده ، حالا داره خوشی میکنه ، اَی خدا 😭😭🤣🤣
#نوستالژی
#ارسالی_شهروندان
🔹مرحوم آمیرسعید و نفر وسط کلانتربهاباد
نفرسوم را نمیشناسم
🔸 ارسالی جناب مهدی آقای حدادزاده
🆔 @chantehhp
یکی از نوه های محترم آمیرسعید که خودشون رو دقیقا معرفی نفرمودند در پیامی که به کانال چنته فرستادند به نقل از مادر بزرگوارشون فرمودند : نفر سوم آقا ضیا رضوی میباشند.
چنته : باور بفرمایید من از دیدن این عکس و آدمای معروفش سیر نمیشم . دقت کردید این عکس آدم رو میبره به سریال تفنگ سرپر ، در عصر قدیم و یا سریال در چشم باد. واقعا میشه برای این عکس داستانها نوشت . پیشنهاد میدم به هر کسی که این مطلب رو میخونه ، لطفا از همین امروز پیش پدربزرگها و مادر بزرگهاتون برید و ازشون بخواهید خاطرات بهاباد قدیم رو تعریف کنند و بدون اینکه متوجه بشن با گوشیهاتون ضبط کنید و اونها رو بنویسید . چون خیلی زود دیر میشه و روزی میرسه که ما از گذشتگانمون هیچ سند و مدرکی نداریم .
#ارسالی_شهروندان
🔸 سرکار خانم زهره گرانمایه در توضیح این عکس نوشتن:
📷 اردوی بانوان شاغل بهاباد در سال ۱۳۹۵ (یادی کنیم از سرکار خانم سبیلی و خانم ابوالقاسمی با قرائت فاتحه و ذکر صلوات)
🆔 @chantehh
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 #شهادت_حضرت_رقیه(س)
🌴نازنین رقیه (س) ...
🌴کربلا میرم من جای تو اربعین رقیه
🎙 گروه سرود نجم الثاقب
•┈••✾🍃🖤🍃✾••┈•
ڪپیباذڪرصلواتبراےظهورقائم
🆔@chantehh
﷽#داستانک
🔰 کرامت حضرت رقیه (سلاماللهعلیها) به خانم فرانسوی
✍🏻 یک خانم فرانسوی مسیحی برای مأموریتی به سوریه آمده بود.
خودش تعریف میکند؛
▫️اتاقی در هتلی در شهر دمشق برایم گرفته بودند، از پنجره میشد گنبد و بارگاه کوچکی را در آن حوالی دید که مردم رفت و آمد میکردند.
شب مشغول استراحت بودم که متوجه شدم صدای گریه و همهمه میآید،
سوال کردم؛
▫️ اینجا چه خبر است، چرا مردم گریه و سروصدا میکنند؟
پاسخ دادند: اینجا یک دختر خانم دفن شده است به خاطر او گریه میکنند.
▫️ گفتم: عجب! حتما تمروز دفنش کردند و پدر و مادرش برایش گریه میکنند.
جوابشان برایم عجیب بود، گفتند: نه این خانم بیش از هزار سال است که از دنیا رفته و اینجا دفن شده است.
▫️با تعجب گفتم: مگر میشود یک دختر بچهای که هزار سال از دنیا رفته، مردم اینطور برای او گریه کنند؟
✍🏻 ماجرای مفصلی را از کربلا و حسین بن علی و دختر بچه سه ساله اش بنام رقیه تعریف کردند،
و اینکه این دختر بعد از شهادت پدر، برادران و عمویش چگونه اسیر میشود و با کاروان اسرا با سختی و مشقت به اینجا میرسند و در این خرابه به شهادت میرسد.
با شنیدن این داستان، محبت این خانم در دلم افتاد.
▫️همان ایام باردار بودم، موقع وضع حملم رسید، مرا به بیمارستان بردند، دکتر پس از معاینه گفت: خانم، بچه شما مشکلی دارد. زایمان شما غیرطبیعی خواهد بود و خطر مرگ شما هم بسیار زیاد است. باید جراحی کنیم، ولی احتمال اینکه شما از دنیا بروید هم خیلی زیاد است.
بیاختیار یاد آن دختر سه ساله افتادم با خودم گفتم: خوب، این خانمی که به من گفتند حضرت رقیه (سلاماللهعلیها) است و مردم اینطور برایش گریه میکنند، حتما میتواند مشکل من را هم برطرف کند.
▫️در دل شروع به صحبت با او کردم، گفتم: شما دختری هستید که اینقدر به شما علاقه دارند و به شما احترام میگذارند. شما را به حق پدرت قسم میدهم که مشکل من را برطرف کن. اگر مشکل من حل شود، دو تا قالیچه گرانقیمت میآورم و در حرم شما پهن میکنم.
✍🏻 ساعاتی از این توسل من گذشت، درد زایمان مرا گرفت و بچهام به طور طبیعی به دنیا آمد، بدون اینکه برای من مشکلی پیش بیاید.
دوباره به سوریه برگشتم و این بار دو قالیچه برای حرم حضرت رقیه (سلاماللهعلیها) هدیه آوردم.
منبع: توسلات یا راه امیدواران، ص 161.
🆔@chantehh
#نوستالژی
#ارسالی_شهروندان
📷 آسید حمید رضوی (حمید احمد سِدِسِن) برامون عکسای نابی فرستادن خیلی درجه یکه.
در تو ضیح این عکس هم نوشتن:
«من و حامد سبیلی وسکینه گلستون مشهد مقدس پارک کوهستان»
🆔 @chantehh
چَنتِه 🗃
#طنز #خاطرات_مدرسه ✍ خانم لیلا قطب الدینی سلام و عرض ادب 🙏 خدایی ش آغای عبدالهیان چقدر خوب اشاره
#نوستالژی
#خاطرات_مدرسه
✍ خانم اقدس حاتمی
سلام وقتتون به خیر وشادی 🌺
در دهه شصت ما دو شیفت مدرسه میرفتیم دبستان ابوریحان سابق (شهید مدنی )، هر روز هم پیاده با دوستامون خانم حسن زاده، قربانی و جلیلی می رفتیم مدرسه.
زمستونا چکمه های پلاستیکی با دو تا جوراب روی هم می پوشیدم که البته بعدا پدرم برامون چکمه چرمی گرفتن که از خوشحالی تا صبح گذاشتم بالای سرم 😊اون موقع زمستونا کلی برف میومد ولی مث الان نبود که با ماشین بریم و برگردیم ،کلی شاد بودیم و تو راه مدرسه هر روز نوبتی از مغازه خدا بیامرز حاج مختار،حاج جواد باقری نسب ،محمد صادق رزاقی(مصادق)و حسین مطیعی تو کوچه مسجد جامع خرید می کردیم ، کلی کیک و نوشابه میگرفتیم و تو راه میخوردیم . تازه پدر من خیلی چشم و دل سیر بودن و هر روز ظهر که میومدیم خونه، خورجین موتورشون پر از پفک و بسته های کامل آدامس موزی واقعی بود(نه مث الان قلابی😅)
خلاصه روزگاری داشتیم: قشنگ یادمه سال چهارم خانم بی بی زهرا رضوی گفتن باید دفتر صد برگ بیارد.
تو بهاباد فقط خدا رحمت کنه حاج حسین جلیلی لوازم التحریر میاوردن (اینی که یادمه چون مغازشون نزدیک خونمون بود ) بعد گفتن دفتر صد برگ تموم کردم 😞 خدا میدونه چقدر اون شب من گریه کردم و صبح از ترس جرات رفتن به مدرسه رو نداشتم تا بالاخره بعد چند روز خدا بیامرز حاج جواد باقری نسب آوردن و بابا برام خریدن 🙇♀
یکی جعبه رنگ ۱۲ رنگی خریده بودم با یکی سرویس پرگار که بابام از تهران برام آوردن. باور کنین هنوز پرگارا رو دارم . درست خیال میکردیم رو آسمونا سیر می کنیم. مث حالا نبود اینقدر تو دست و پای بچه ها وسایل ریخته که نمیدونن چطوری استفاده کنن،
تازه ما خیلی پیشرفته بودیم چون بابام به ما می گفتن: من یکی دفتر داشتم تو طول سال باید مشقامو پاک می کردم و دوباره داخلش مینوشتم.
خلاصه صبح می رفتیم ظهر بر می گشتیم تند تند ناهار بخوریم و مشق بنویسیم اونم هر درسی چند صفحه و کلی جریمه املاء، بعدم سر یک و نیم بریم دوباره مدرسه 🤦♀ عصر ساعت یک ربع به ۵ تعطیل میشدیم. همین دم خونه شروع می کردیم لباس رو درآوردن تا داخل اتاق سریع بریم برای دیدن برنامه کودک با مجری مهربونش خانم خامنه و شبا هر چی گریه و التماس که از تلویزیون سیاه و سفیدمون فیلم ببینیم اجازه نمیدادن و ۹ شب خاموشی زده می شد و به زور می خوابیدیم تا صبح بتونیم سرحال بلند بشیم 😊
صبح قبل نماز صدامون میزدن سرمای زمستون بریم بیرون (چون خونه ها مث الان نبود گرما و سرما رو حس نکنیم ) وضو میگرفتیم و بعد با صدای نوار داخل ضبط صوت که بابام صداشون رو ضبط کرده بودن نماز می خوندیم و تازه توی برفا می رفتیم همراهشون گوسفندا رو ببریم کنار حدیله تا خدا رحمت کنه آقای رضوی (سید علی) بیان ببرن برای چرا و بعدش پارچ به دست در خونه همسایمون شیر و سرشیر بگیریم .
تازه یه مدت طولانی خودمون گاو هم داشتیم و فقط من نمی ترسیدم و همراه بابا برای دوختن شیر می رفتم و بعد همه این کارا آماده میشدیم می رفتیم مدرسه 😊
همه اینا با شادی همراه بود چون خونواده گرم و با محبتی داشتیم و هرشب شب نشینی و آمد و رفت فامیلی ترک نمیشد👌
شاد بودیم چون از غم و غصه دنیا دور بودیم یعنی اصلا درک نمیکردیم. با بچه های عمو و عمه بازی میکردیم و جمعه ها هر هفته می رفتیم کوهسون 😊
خلاصه نمیدونم ته دل بچه های ما چی میگذره ولی فکر می کنم خیلی خوشبخت نیستن، اصلا نزدیک ترین فامیلاشونو نمیشناسن ،با ماشین میرن مدرسه و برمیگردن. اصلا با دوستاشون در ارتباط نیستن فقط از طریق گوشیها و بازیهای انلاین 😔
البته اینم اضافه کنم واقعا امنیتی که زمان ما بود الان نیست و خود من جرات نمی کنم یک لحظه پسر آخریمو بفرستم تنهایی بره بیرون 😔
به هر حال کاش میشد یه دفعه دیگه به دنیای کودکیمون سفر کنیم یادش به خیر 🌺
🆔 @chantehh
#نوستالژی
#ارسالی_شهروندان
📷 آسید حسین مولا وهمسرشون اختر خانم
🔸 ارسالی از جناب آسید حمید رضوی یا به قول خودشون: حمید احمد سِدِسن😘
🆔 @chantehh
چَنتِه 🗃
#نوستالژی #ارسالی_شهروندان 📷 آسید حسین مولا وهمسرشون اختر خانم 🔸 ارسالی از جناب آسید حمید رضوی یا
#تاریخ
🔸 برای جوانان و نوجوانان بهابادی که با جناب آسیدعبدالحسین رضوی یا آسیدحسین مولا آشنایی ندارن باید گفت: بخشی از تاریخ معاصر ایران و برگ زرینی از آن با ایشان گره خورده و نام ایشان در قیام تاریخی کفن پوشان ورامین ثبت شده است.
کفن پوشان ورامینی در ۱۵ خرداد ۴۲ به رهبری آسید عبدالحسین رضوی بهابادی به خیابانها ریختند و با تقدیم هفت شهید، سرسلسله قیام مردم ایران شدند.
ورامینی ها که اغلب آنان دهقان و کشاورز و کارگر بودند، کفن پوش به سمت تهران حرکت کردند و هدف اصلی تظاهرکنندگان، آزادی امام خمینی (ره) و پیروی از امام در مخالفت با اعمال ضد دینی شاه بود.
مردم شهرستان ورامین، بعدازظهر روز ۱۵ خرداد ۴۲ به پل باقرآباد رسیدند اما متوجه شدند جاده توسط نیروهای نظامی بسته شده است.
علیرغم هشدار نیروهای نظامی، مردم به حرکت خود ادامه دادند و مأموران نظامی که هشدار خود را بی نتیجه می دیدند، به سمت مردم تیراندازی کردند و کفن پوشان ورامینی را به خاک و خون کشیدند.
🆔 @chantehh