توتالیتاریسم(توتالیتاریانیسم) امکاناتی لازم دارد که فقط در مدرنیته قابل دستیابی است. مهمترین امکان توتالیتاریسم، امکان نظارت بر مردم، پیشبینی ذهنیاتشان و تاثیر بر کنشهای آنهاست که به مدد پیشرفت تکنولوژیهای انضباطی فراهم شده است. شبکههای اجتماعی، علم تحلیل داده(دیتا ماینینگ) و هوش مصنوعی مهمترین امکان شکلگیری دولت توتالیتر در سلب آزادی و حتی نفی اختیار انسان است. دقت در تاثیرات تکنولوژیهای ارتباطی بر کاربران کافی است که حکم "مرگ سوژه" فوکو را بپذیریم.
در جهان پیشاتجدد، خشونت سخت و آزادی توأمان وجود داشت. در جهان متجدد، خشونت سخت و خشونت نرم توأمان نافی آزادی و اراده انسانی اند.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
هدایت شده از حسن عباسی
علم اقتصاد جدید به شما میگوید تمام ارزشها را کنار بگذارید، حلال و حرام، عدالت و ... همه را کنار بگذارید، تنها ارزش مطلق، حداکثرسازی سود است. از چه راهی و چگونه مهم نیست. اگر فروش لباسهای بدننما و مشروبات الکلی، راه اندازی قمارخانه و فاحشه خانه و سایت پورن باعث افزایش GDP میشود، چه اشکالی دارد؟ نباید جلوی آنها را گرفت.
دقیقا به همین دلیل است که حضرت آقا علوم انسانی غربی را ذاتاً مسموم میدانند.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
دانش حیاتی
علم اقتصاد جدید به شما میگوید تمام ارزشها را کنار بگذارید، حلال و حرام، عدالت و ... همه را کنار بگذ
خوب صریحتر از این امکان نداشت یک سرمایهدار فاسد به رابطه منافع سرمایهداران و بیعفتی اذعان کند!
اولاً ورشکست باد آن صنعتی که از گناه تغذیه کند!
ثانیاً مهاجرت از بلاد اسلامی به بلاد کفر هم که در فقه اسلامی حرام است.
این شامل بلاد اسلامی تحت حکومتهای کفر هم میشود.
جلوگیری از خروج سرمایه هم که ابزار حکمرانی پذیرفتهشده است.
این سرمایهداران دندشان نرم برند در تولیدات دیگری سرمایهگذاری کنند.
🔴 در سوریه چه اتفاقی افتاده است؟
سوریه امروز با شرایطی بحرانی مواجه است که نتیجه سیاستها و فشارهای متعددی است. فشارها و تنگنظریهای بشار اسد نسبت به جبهه مقاومت، تحت تأثیر شرایط تحمیلی امارات و عربستان سعودی که وعده حمایت مالی به سوریه داده بودند، باعث شد اسد با دست خود، دوستان واقعیاش را محدود کند و آنها را در موقعیتی دشوار قرار دهد. این تصمیمات نادرست به شکلگیری وضعیتی انجامید که اکنون نظام سوریه را در آستانه بحرانی جدی قرار داده است.
از جمله عوامل تشدیدکننده این بحران میتوان به اجبار جبهه مقاومت به تخلیه اماکن استراتژیک، انحلال نیروهای دفاع وطنی - که بهعنوان یک نیروی مردمی با حمایت ایران شکل گرفته بود - و کاهش شدید نیروی انسانی محور مقاومت در سوریه اشاره کرد. علاوه بر این، پذیرش دستورات تحمیلی تحت نظارت اسرائیل از سوی امارات و روسیه، همراه با وعده پرداختهای میلیارد دلاری، نقش مهمی در تضعیف موقعیت سوریه ایفا کرده است.
در کنار این موارد، عدم انجام اصلاحات سیاسی جدی و بیتوجهی به راهکارهای پیشنهادی ایران، بهویژه در حوزههای سیاسی و اجتماعی، مزید بر علت شده است. همچنین، فروپاشی اقتصادی ناشی از تحریمهای شدید جهانی و ناتوانی دولت در برقراری گفتوگو با مردم و توجیه و همراه کردن آنها در تحمل این فشارهای سنگین، نظام سوریه را به نقطه بحرانی رسانده است.
✍️حسین کازرونی
دانش حیاتی
🔴 در سوریه چه اتفاقی افتاده است؟ سوریه امروز با شرایطی بحرانی مواجه است که نتیجه سیاستها و فشارهای
البته عدم همکاری اقتصادی ایران با سوریه در دوره دولت روحانی که عملا به معنی تحریم اقتصادی سوریه از طرف ایران بود و استمرار این وضعیت که ریشه در ساخت غربگرای اقتصاد ایران دارد هم احتمالاً در بیمیلی شدن بشار اسد نسبت به ایران مؤثر بوده است.
همان طور که عرض کردم جبهه حمص و قصیره به همراه دمشق به عنوان خط لجستیکی محور مقاومت نقطه عطف سیاست انتخابی(نه اعلامی) ایران درباره آینده سوریه و محور مقاومت خواهد بود
مشخص میکند که تهران به مراقبت از محور مقاومت مبادرت خواهد کرد یا خیر ،فکر میکنم در روزهای آینده روشن خواهد شد.
سقوط حمص و دمشق به معنای پایان حکومت بشاراسد ،آغاز تجزیه این کشور به تکه های قومی و حذف ارتباط زمینی ایران و حزب الله لبنان خواهد بود و عملا زمینه های خلع سلاح حزب الله و تبدیل آن به یک گروه سیاسی در لبنان فراهم خواهد شد و غزه هم در طرح های سیاسی،امنیتی و تجاری اسرائیل و اعراب حل خواهد شد.
تغییر مسیر سیاست خارجی ایران با شهادت ابراهیم رئیسی و شکل گیری نگاه تعدیلی دولت چهاردهم آغاز شد و حاکمیت برنامه های خود را در قامت دولت جدید پیش می برد.
تاخیر در امضای توافقنامه راهبردی با روسیه ،سفر لاریجانی به سوریه و لبنان و آتش بس در جنوب لبنان و پرداخت امتیازهای امنیتی به اسرائیل،بی تفاوتی نسبت به حمله اسرائیل به ایران و از دستور خارج شدن وعده صادق ۳ و آغاز مذاکرات با اتحادیه اروپا، مقاله اخیر ظریف در فارن افرز و تحولات اخیر سوریه و بی تفاوتی گروه های مقاومت نسبت به سقوط استان های این کشور همگی مسیر بسترسازی توافق سیاسی جدید(صلح بزرگ) با آمریکا و غرب یا جنگ بزرگ میان ایران و اسرائیل را نشان می دهد.
اینکه ترامپ به این سطح از انعطاف تهران قانع خواهد شد یا خیر مساله دیگری است
ایرانی که دیگه عمق استراتژیک در منطقه مدیترانه شرقی(لبنان و سوریه و فلسطین) ندارد و صرفا از اهرم فشار برنامه هسته ای و حرکت به سمت سلاح هسته ای برخوردار هست
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
📌دفتر اطلاعات ملی آمریکا: ایران زیرساختهای لازم و تکنولوژی برای تولید سریع اورانیوم با درجه تسلیحاتی ایزوتیوپ 235 و 238 را دارد.
ایران میداند که چنین قابلیتی اعتبار تهدیدهایش را تقویت میکند و قدرت بازدارندگی این کشور تبدیل به یک ابر بازدارنده نظامی و موشکی تبدیل خواهد کرد.
https://eitaa.com/westanews
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️آیا ابو محمد الجولانی جاسوس سازمان سیا است؟
🟡مجری و کارشناس اسکای نیوز عربی: "اخباری وجود دارد مبنی بر این که مستشاران نظامی از شرق اروپا مشغول آموزش اعضای تحریر الشام بودهاند | الجولانی از قدیم بین اعضای القاعده به جاسوس آمریکا مشهور بوده است"
☀️ @shidtv
سوریه چگونه به نقطهای رسید که افسر نظامیاش چنان محتاج شود که امنیت کشورش را به یک بسته نان بفروشد؟
یکی از خطاهای راهبردی بشار اسد، تن دادن به سیاستهای نئولیبرال بود. البته او در سالهای اخیر شروع به صحبت علیه نئولیبرالیسم کرد؛ تا جایی که در اجلاس ۱۹ می ۲۰۲۳ اتحادیه عرب، گفت خاورمیانه را دو خطر بزرگ تهدید میکند: صهیونیسم و نئولیبرالیسم.
اما بشار دیر بیدار شد...
سال ۲۰۰۵ بشار با پیروی از دستورالعملهای صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، برنامه دهم توسعه سوریه را با شعار "اقتصاد بازار اجتماعی" تدوین کرد و یارانهزدایی و خصوصیسازی و کاهش خدمات اجتماعی دولت و... آغاز شد. همچون هر کشور در حال توسعه دیگری، این سیاستها منجر به معیشتسوزی و نابرابری شد. بله! آوار نئولیبرالیسم به دست خود بشار بر سر اقتصاد سوریه خراب شد.
سال ۹۷ برای تدریس در یک دوره آموزشی برای مدیران سوری، به دمشق دعوت شده بودم. در طول دوره، کتاب دولت و بازار را با آنها مرور کردم. شدت شیفتگیشان به اقتصاد بازار حیرتانگیز بود. کشور زیر چرخهای نئولیبرالیسم له شده بود و افکار مدیرانش همچنان در اسارت این سیاستها بود...
@syjebraily
🔴 تمرکز فتنه شام قبل از ظهور بر «سوریه»
✍️ مصطفی امیری
▪️شایان ذکر است، هرچند در تراث مهدوی از فتنه فلسطین نیز سخن به میان آمده است، اما محدوده «اختلاف رمحان» و تقابل دو جریان مخالف هم با تعیین کلیدواژههایی چون:
▪️«دمشق» پایتخت سوریه:
▫️«ابْنُ آكِلَةِ الْأَكْبَادیسْتَوِی عَلَى مِنْبَرِ دِمَشْق»[1]
▪️«حمص» در جنوب سوریه و «حلب» در شمال سوریه:
▫️«إِذَا اسْتَوْلَى السُّفْيَانِي عَلَى الْكُوَر الْخَمْس...حِمْصٌ وَ حَلَب»[2]
▪️«وادی یابس، درعا» در جنوب سوریه:
▫️«یخْرُجُ ابنآكِلَةِ الْأَكْبَادِ مِنَ الْوَادِی الْیابِس»[3]
▪️«قرقیسیاء، دیرالزور» در شرق سوریه:
▫️«السُّفْيَانِي...یمُرُّ جَیشُهُ بِقِرْقِیسِیاء»[4]
▪️به روشنی نشان میدهد که فتنه طولانی شام[5] قبل از ظهور بیشتر بر کشور سوریه متمرکز است.
✅ پینوشت:
1. نعمانی، الغیبة، ص۳۰۶.
2. نعمانی، الغیبة، ص۳۰۴.
3. صدوق، کمالالدین و تمامالنعمة، ج۲، ص۶۵۱.
4. نعمانی، الغیبة، ص۲۸۰.
5. نعمانی، الغیبة، ص۲۷۹. حر عاملی، إثبات الهداة، ج۵، ص۳۶۸.
➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @ASRZOHUR110
انا لله و انا الیه راجعون 🖤💔
دمشق تقریباً سقوط کرده است و بشار اسد هم از سوریه گریخته است.
برای شیعیان سوریه و حرم حضرت زینب و رقیه س دعا کنید 😭🤲
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
با ندانم کاری و اهمال کاری چرا باید اوضاع چنین افتضاح بشه که از امید به جنگیدن تو اسرائیل برسیم به اینکه دعا کنیم حرم حضرت زینب و حرم حضرت رقیه مورد تعرض قرار نگیره
از امید کشتن ترامپ قاتل حاج قاسم و کشتن نتانیاهو برسیم به اینکه ببینیم تمام هستی و آبرو و شرف محور مقاومت یعنی سید حسن نصرالله رو شهید کردن
از امید جنگیدن تو اسرائیل برسیم به اینکه منتظر رسیدن دشمن پشت مرزهامون باشیم...