دانشگاهمدافعانحریمولایت
🔅دو نگاه به مسائل زنان و آسیبهایش🔅
🔹در مسائل زنان معمولا دو نگاه وجود دارد، یکی نگاه سیاهنمایی مطلق که همه چیز را بد و منفی و بحرانی میبیند.
این نگاه انسان را به ورطه ناامیدی و نگاه بدبینانه به همه چیز میاندازد.
🔹نگاه دوم مثبتبینی محض و تصور شرایط خوب و عالی برای همه است.
این نگاه انسان را از واقعبینی، دیدن مشکلات و حل آنها باز میدارد.
🔹نگاه اول میان فمینیستها رایج است و نگاه دوم میان برخی مذهبیهایی که شرایط برای خودشان عالی بوده و درکی از شرایط نامناسب بعضی از زنان و دختران در خانوادهها ندارند.
🔺هر دو نگاه برای ما آسیبهای زیادی داشته است.
🔹فمینیستها معمولا راهکارهایشان پسینی است و بعد از وقوع مشکلات چاره میکنند یا این که راهکارهایشان در حذف صورت مسئله است. مثلا در کودک همسری وقتی به گروهی از دختران ظلم شده، میگویند کلا با کمک قانون از کودکهمسری جلوگیری کنیم. راهی که خودش هزار مشکل جانبی دارد و مشکل را به صورت ریشهای حل نمیکنند.
🔹در نگاه اول هم که اصلا مشکل را نمیبینند که برایش راهکار عملی ارائه دهند، بلکه میگویند ببینید، آمارها میگویند این ازدواجها موفقتر است. بله شکی در این نیست، اما راهکار شما برای مواردی که موفق نبودهاند و در آن به دختر ظلم شده چیست؟
پاسخی ندارند.
🔹در مسائل دیگر هم همین طور، گروه اول میگویند وای دخترها و زنها همه بدبخت و بیچاره و مظلومند، گروه دوم میگویند مشکلی نیست و همه چیز گل و بلبل است.
🔹گروه اول در راهکارهایشان صورت مسئله را حذف میکنند، گروه دوم در ندیدن مسئله آن را حذف میکنند.
هردو غلط اندر غلط
✅راهکار این است با نگاه همه جانبه، هم موارد مثبت و خوب را ببینیم و از آنها در جامعه الگوسازی کنیم و هم مسائل و مشکلات را ببینیم و برایشان راهحل معقول بلند مدت و کوتاه مدت بدهیم.
که اگر گروه دوم مسائل را درست دیده بودند و در پی حل آن برآمده بودند، جامعه تا این حد به ورطه فمینیسم و قوانین فمینیستی نمیافتاد.
🔹متأسفانه در جامعه ما فمینیستها چون مسائل را دیدند و برایش راهکار دادند، ولو با هزار عیب و اشکال و آسیب جانبی، زنان آسیب دیده به آن پناه میبرند.
چون در میدانند و اهل گفتگو و مواجهه نزدیک با این افراد.
🔹برخلاف گروهی که ادعای اسلام در حقوق زن را دارند، اما در سطح تئوری، نه عمل و به گفتگو با این زنان هم نمیپردازند و پشت میزهایشان وبینار و سمینار و همایش برگزار میکنند و کارهای پژوهشی نظری انجام میدهند.
اینها بد نیست، اما راهکار حل مشکلات زنان نیست.
برای حل مشکلات، راهکارهای نظری باید به میدان عمل بیایند.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
ساسی مانکن و فرهنگ!
زمانی که عکس کریسمس و بورسیه جنجالی دختر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پخش شد، پدر از دخترش تمام قد دفاع کرد و حداقل برای ریاکاری و ظاهرسازی هم که شده یک ذره بحال دختر سر تا پا فرنگیش تاسف نخورد!
( این فرد که مسئول اسلامی شدن دانشگاه ها است ، این فرد که مسئول پذیرش اساتید هیئت علمی دانشگاه هاست و هنوز هم در کرسی فرهنگ نشسته و طرح تفکیک جنسیت اجرا میکند.) یک جمله در یکی از صدها منبر کشور درنیامد! یک نفر برق از سرش نپرید!
. .
حالا از پدیده ساسی مانکن تعجب میکنند! با «آقامون جنتلمنه» برق از سرشان میپرد! .
آقایون!! باطن خود این مسئولین مگر چقدر فرهیختگی و مسلمانی دارد؟! یا خودتان را به خواب زدید! یا ما را مسخره کردید! .
.
به قول اون عالم : «ظاهر مردم، باطن مسئولان است»
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
ساسی مانکن و فرهنگ! زمانی که عکس کریسمس و بورسیه جنجالی دختر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پخش شد، پ
قبل از اجرای #سند ۲۰۳۰ هم نفوذ و فعالیت تقی زاده ها زیاد بود توی بدنه آموزش و پرورش.
کسانی که ما را از پخش آهنگ های مرگ بر امریکا در اردوهای ملی منع میکردند و حرکت های مختلط دانش آموزی رو حمایت میکردن. جشن های مذهبی را با دف زنی و دی جی و رقاصی در نمازخانه به اسم امام معصوم ذائقه اطفال بیگناه را کم کم تغییر دادن.
نقش جهادی و انقلابی مربی پرورشی خلاصه شده در حد رد کردن گزارش های کاغذی و اگر مدرسه ای مدیر و مربی دلسوز انقلابی و مومن واقعی نداشته باشه که خودشان دغدغه ی فعالیت های مذهبی داشته باشن باید فاتحه ی فعالیت های دینی رو در اون مدرسه خوند.
چون اصلا کار انقلابی با نیروی بی تفاوت اداری یکجا جور نمیشه.
هیچ معیار و الگویی برای ایجاد فضای بانشاط اسلامی در مصوبات آموزش و پروش نیست. تا جاییکه زنگ تفریح ها موسیقی تند خواننده های جوان، بچه ها را دو به دو به رقص وامیداره و در مقابل اعتراضت، میگن شماها همش مخالف شادی هستید!
سند،۲۰۳۰ فقط رسمی ترش کرده این قبیل افتضاحات رو. به عملکرد مدارس غیرانتفاعی نظارت اساسی و صحیحی نیست. اصلا کادر خیلی از این مدارس اعتقادی به مسائل مذهبی ندارن و بسیازی از غیرانتفاعی های اسلامی، توسط جریان حجتیه و گروهای سیاسی خاص با شهریه های نجومی اداره میشن.
ضمنا بسیاری از والدین اتفاقا میخوان که روال همین باشه و بقول خودشون از چادر چاقچول و امل بازی خوششون نمیاد، و نمیخوان کل سال عزاداری باشه!!!
اما خب نظارت و کنترل و اجرای قانون مصوب یک کشور اسلامی در آموزش و پروش کجاست؟؟؟ هیچ جا.
مهم نیست اصلا.
@daneshgahevelyat
👇👇
دانشگاهمدافعانحریمولایت
قبل از اجرای #سند ۲۰۳۰ هم نفوذ و فعالیت تقی زاده ها زیاد بود توی بدنه آموزش و پرورش. کسانی که ما ر
چون بدنه ی فرهنگی ما هم حتی نگاهش به من معلم مقید اینه: همون همکار حزب اللهیه!!!!!
در صورتی که عملکرد معلمین مذهبی معمولا موفق تره چون هم با بچه ها صمیمی تر و رفیق تر هستن و هم نفوذکلام و اطلاعات بیشتری دارن. اما مسئولیت دست چه جریانیه؟؟؟
جریانی که حس تمسخر بزرگان، القای ناامیدی، تشویق به مهاجرت و دلزدگی از کشور، و تشویق به ارتباط با جنس مخالف رو در صفحه ی ذهن بچه های ما پر میکنه. کم نیستن دانش آموزانی که درددلشون با من اینه که مثلا یه معلم زبان داریم تمام ساعت رو داره به نظام و انقلاب دری وری میگه. فلان معلم میگه فلان حکم دینی دروغه و از خودشون درآوردن. فلان معلم بچه مذهبی ها رو مسخره میکنه سرکلاس و...
وقتی معلم ما، مدیر ما، خودش طالب کشف حجابه، خودش سگ نگه می داره، خودش ماهواره داره، خودش داره زیرآب دین و خدا و حکومت و دفاع از تفکر مقاومت و شهدا رو سر کلاس میزنه، خودش فرهنگ دینی رو مترادف با غم و افسردگی میدونه، بنظرتون ما نیاز به ۲۰۳۰ داریم؟
از هاشمی تا روحانی همه فقط و فقط یک جریان واحد هستن و خیلی حساب شده دارن برای سکولار شدن جامعه و جاافتادن تفکر لیبرالی مایه میگذارن.
یک نگاه به محتوای
فضای موسیقی،
فیلم های سینمایی و فضای مجازی شون بندازید تا برسید به حرفم. ذات تفکر فرهنگی اینا غرب زدگیه و ترویج مسائل جنسی و قبح زدایی از ناهنجاری ها ماموریت دولت انگلیسیِ حسن روحانیه...
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
ادبــ از ڪہ آمــــــوختے؟
از پدرم ...
قاسم جان
ای کاش لقمان نبی سلام الله علیه
هم عصر ما می شد تا ببیند
ادب را از که میتوان آموخت
@daneshgahevelyat
"فرهنگ، قربانی پولسازی"
🔵 پخش آگهیهای بازرگانی در رسانه ملی، روش موثر جلب مشتری برای صاحبان کالاست. گرچه وظیفه رسانه ملی ایجاب میکند آنتن را در خدمت این اهداف قرار ندهد.
💰بخشی از تبلیغات، با جوایز وسوسه کنندهای چون خودرو، سکه، وجه نقد و... سعی در فروش کالا دارند، بهگونهای که خصلت طمع را در مخاطبین برمیانگیزند و او را ترغیب به شرکت در قرعهکشیهای رنگارنگ میکنند.
🎶 بخشی دیگر با ضربآهنگ تند موسیقی به دنبال ماندگار کردن نام خود هستند.
🏘🏯گروهی دیگر با نمایش زندگیهای لاکچری، حس نارضایتی از زندگی متوسط را در مخاطب ایجاد کرده و تجملگرایی را به او دیکته میکنند.
🔴 در مهمانیهای پر زرقوبرقی که در بعضی از تبلیغات نمایش داده میشود، ارزش های اخلاقی نادیده گرفته میشود؛ مضاف بر اینکه در اکثر تبلیغات از زنان و کودکان استفاده ابزاری شده است.
‼️از صاحبان کالا توقعی نیست؛ توقع اصلی از رسانه ملیست که قرار است در عین سرگرمی، فرهنگساز و حافظ ارزشها باشد. در اغلب پیامهای بازرگانی، مصوبات رسانه ملی نادیده گرفته شده و مهمتر آنکه تلاش برای تغییر ارزشهای ایرانیاسلامی به چشم میخورد!
🖊کاش در وضعیت اقتصادی کنونی، زرق و برق تبلیغاتی که به جهت ایجاد نیاز کاذب و ترویج مصرفگرایی به سرپرست خانوار فشار مضاعف تحمیل میکند، حذف گردد. رسانه ملی باید به سبب مسئولیت ذائقهسازیاش، بیش از پیش نظارت کند تا با این تبلیغات ضد فرهنگ که گویی برای رسیدن به منفعت فردی حاضرند فرهنگ نسلی را از بین ببرند، برخورد شود.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
ماهوارهی جیبی!
بالاخره ما نفهمیدیم تفاوت «ماهواره» و «اینستاگرام» دقیقا در چیست؟
اساسا تفاوتی دارند؟ ندارند؟
آن یکی حجم بیشتری اشغال میکند، و این یکی کمتر؟!
براستی اینستاگرام چه دارد که ماهواره ندارد؟
بلی! موافقم. اینستاگرام از ویژگیای برخوردار است که ماهواره فاقد آن میباشد، و آن عبارت است از ⬅️ قابل حمل بودن و انعطاف عجیب و فوقالعاده!
اگر لازمهی استفاده از شبکههای ماهوارهای، خرید وسایل و متعلقات متعدد مربوطه و نشستن در منزل است، برای استفاده از اینستاگرام به هیچ چیزی بیش از یک گوشی تلفن همراه و اینترنتی بی در و پیکر نیاز نیست. هست؟
به این ترتیب، محدودیتها و مشقتهای استفاده از ماهواره حذف شده است و کاربران میتوانند به آسودگی در هر مکانی که اراده کنند از این ⬅️ماهوارهی جیبی➡️ و قابل حمل بهره گیرند!
دشمنان و بدخواهان ما چقدر تلاش کردند که «ماهواره» را به درون همهی منازل مردم خصوصا قشر در اصطلاح مذهبی بکشانند، اما نتوانستند. اکنون چه؟ بالاخره توانستند بکشانند، و آنهم چه کشاندنی!
ضمنا انعطاف فضای ماهواره، ماهیتا و سطحا قابل قیاس با فضای اینستاگرام نیست. دنیای عجیبی است این «اینستاگرام»!
حال چون در اینستاگرام صفحات مفیدی هم وجود دارند پس استفاده از این فضا جایز است؟! مگر در ماهواره شبکههای مفید فعالیت نمیکنند؟ مانند: شبکههای ولایت، العالم، الکوثر، پرس تیوی، هیسپان تیوی. پس با این حساب میتوان حکم کرد به بلااشکال بودن استفاده از ماهواره؟!
احتمالا شما نیز بارها و بارها این قبیل استدلالهای متقن و کوبنده!! را شنیده و از آنها مستفیض گشتهاید!
@daneshgahevelyat
👇
دانشگاهمدافعانحریمولایت
ماهوارهی جیبی! بالاخره ما نفهمیدیم تفاوت «ماهواره» و «اینستاگرام» دقیقا در چیست؟ اساسا تفاوتی دار
به هر دلیلی که استفاده از ماهواره شرعا و قانونا جایز نیست، به همان دلیل استفاده از اینستاگرام (بخوانید: فحشاگرام) و هر فضای دیگری که اساسا با هدف تغییر هویت انسانها و ایجاد چندپارگی در وجود آدمیان، تسلط و استیلا بر سبک زندگی آنان و ایجاد گسست و شکافهای عمیق میان مردم و نظامهای مخالف غرب طراحی شده است و تحت اشراف مستقیم و کامل شیاطین انس مدیریت میشود، شرعا جایز نیست و از نظر قانونی نیز باید ممنوع اعلام شود.
❇️ بیچاره آن کسانی که به واسطهی اجازهی اینستاگرام به کاربران برای تاسیس صفحه و درج و انتشار مطالبشان، خیال کردهاند که آزادی عمل دارند و میتوانند در این فضا به صورت بایسته تاثیرگذار باشند! باید بیدارشان کرد!
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
وقتی صداوسیما اوج تمرکز و تلاش در برنامه های ترکیبی خود را بر دعوت از بازیگر و خواننده و فوتبالیست می گذارد و آنتن شب و روزهای مهم، مثل سال تحویل یا روز مادر و... را به حضور سلبریتی های بی مایه برای پر مخاطب شدن برنامه و به نظر بنده برای پر شدن زمان برنامه اختصاص می دهد، یعنی تهیه کننده و برنامه ساز انحصاری سرقفلی تلویزیون را به حضور چهره ها در برنامه های مناسبتی یا طنز قرار داده است و قطعا مفاهیم علمی، دینی، و حتی فرهنگی نمی تواند روح حاکم بر برنامه ها باشد.
یعنی چه؟؟؟
یعنی اینکه اگر برنامه ساز مذهبی بخواهد کاری ارائه بدهد، باید در "سمت خدا" یا "آفتاب شرقی" مخاطب با تفکر مشخص را اقناع کند و برنامه ساز انقلابی که اگر هم در امثال شبکه افق با مخاطب محدود و مشخص بتواند آنتن داشته باشد، احتمالا بعد از مدتی تریبونش تعطیل می شود.
یعنی در این نوع مدیریت رسانه اگر هنرمند با همسر بازیگرش که حاصل سومین یا چهارمین زندگی زناشویی اوست، دعوت شود و در مورد پلنگ صورتی و کفش تق تقی و عاشق شدنشان و سفرهای دو نفره شان بگوید و هفته بعد خبر جدایی همین دو کفتر عاشق یا عکس با آستین حلقه ای چرخیدنشان در خیابان و فروشگاه های یک قبرستان دره ای، منتشر شود، اصلا آب از آب تکان نمی خورد!!!
اما اگر جوان موفق اهل خانواده با پوشش مناسب و اعتقادات صحیح دعوت شود که نمی شود، بوق و کرنای تمسخر و اتهام به تسخیر رسانه توسط مذهبی ها شروع می شود.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
وقتی صداوسیما اوج تمرکز و تلاش در برنامه های ترکیبی خود را بر دعوت از بازیگر و خواننده و فوتبالیست
از چنین کسانی که رسانه را قلع و قمع تفکرات تهوع برانگیز روشنفکرانه خودشان کرده اند، توقع ساخت برنامه هایی قوی و پرمحتوا نیست.
در آن نگاه مطلوب، قرآن و مذهب و دین صرفا بعنوان یک برنامه و شبکه مستقل برای قشر مذهبی با فرصت آزادتر نیست، بلکه روح حاکم بر برنامه ها باید ترویج امید، نشاط، دینداری، نمازخوانی، حجاب، انس با قرآن، وطن دوستی، ادب و نظم و... باشد.
تا وقتی برای حجاب یک برنامه اختصاصی، برای قرآن یک برنامه اختصاصی، برای موعظه و اندرز یک برنامه اختصاصی می سازیم، آن هم قالبا بدون تنوع و یکنواخت، انتظار اثر فراگیر آن در جامعه نیست.
نه این که سمت خدا، نه اینکه جهان آرا و شبکه قرآن نباید باشد،
اما سیاست یک بام و دو هوا جواب نمی دهد. یعنی نمی شود برنامه طنز و سریال و برنامه های ترکیبی شما، لودگی و هرهر کرکر زن و مرد نامحرم، اومانیسم و بدپوششی را ترویج بدهد، بعدش آن سخنرانی و موعظه در دل جوان اثر کند.
تازه این نگاه خوشبینانه به مخاطب رسانه ملی است.
او که هرگز شبکه های ماهواره ای را رها نمی کند که اصلا شستشوی مغزی داده شده اتوماتیک است.
نگاه برنامه ساز برای دمیدن روح ایمان به خدا و اعتقادات مذهبی در برنامه ها وقتی جواب می دهد که خود او هم اندکی تعلق خاطر به این فضا داشته باشد.
وقتی عمده ی قشر هنرمند ما، سبک زندگی بی قید و بند را پیش گرفته و نوع پوشش و اعتقاد و سلوکشان از نوک پا تا فرق سر غربی شده است.
از این برنامه هایی که عصاره یک گفتگوی سلبریتی شبانه شان، خرید و ازدواج و ماشین و کدوم غذا رو دوست داری فراتر نمی رود و عمده ی مهمانانشان، فرهنگ پررویی، حاضر جوابی، لودگی و مسخرگی را ترویج می دهند، توقع داریم، ذهن و روح مخاطب به سمت فضایل و کارهای بزرگ و مثلا "احمدی روشن" شدن برود؟؟؟ هیهات...
نه فقط قشر مذهبی که قشر علمی و فرهیخته جامعه که مشغول تحقیق و پژوهش و مطالعه و اکتشاف هستند هرگز دل و جان و وقت و عمر به این سطح سخیف برنامه ها نمیدهند.
آنچه بیان شد به معنای پیشنهاد تعطیل کردن کل برنامه ها و موعظه شبانه روزی مردم و سخنرانی و نصیحت کردن و راز بقا و مستند علمی پخش کردن نبود.
بلکه
اگر هنرمند، هنرمند متعهد باشد، میداند چگونه روح حاکم بر برنامه های خود را بدون شعار و گل درشتی، ترویج خوبی ها و دینداری و رعایت حدود الهی قرار دهد.
آنطور که از دل یک برنامه شاد و مفرح، در ناخودآگاه ذهن مخاطب، انس با خدا و تقوای الهی جای بگیرد یا علاقه و تمایلش به سمت ورزش و مطالعه و علم آموزی بیشتر شود .... آوینی ها میخواهیم که روایت کنند عشق را...
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🕊 دل مرده ام قبول،
تو اما مسیح باش
یک جمعه هم
زیارت اهل قبور کن
#شبتون_سرشار_از_آرامش
✅سکوت جایز نیست!
امجد و زم
✍به تازگی طلبه شده بودیم در مدرسه حوزه علمیه مشغول درس و بحث بودیم یک موقع از طلاب می شنیدیم که قرار است استاد امجد دوباره به مدرسه بیاید و یا می گفتن در فلان جا جلسه اخلاق و دعا دارن ... ما هم با ذوق و شوق در جلسات ایشان شرکت می کردیم وگاهی وقتها همراه طلاب شعار می دادیم (صل علی محمد یاور رهبر امد) ایشان هم از رهبری حمایت می کردن
اما بعد از فتنه ۸۸ فهمیدیم چگونه گردش روزگار و فتنه ها می تواند اشخاص را محک بزند
و حالا آقای امجد که روزگاری یاور رهبر می خواندیمش بخاطر هوای نفس ،جای شهید و جلاد را عوض می کند و روح الله زم تروریست پرور ومفسد فی الارض را شهید می نامد !
و تمام خدمات انقلاب را( با وجود تمام دشمنی های خارجی و منافقین داخلی ،) در طول این ۴۰ سال نادیده می گیرد و تمام کسانی که بعد از فتنه ۸۸ تا الان کشته شده اند ،چه خوب چه بد چه دزد چه تروریست مسیولیت آن را رهبری مظلوم و عزیز می داند و آخرین آن را زم می داند و او را شهید خطاب می کند!!
و شبکه های ضد انقلاب و منافقین هم برای ایشان سوت و کف می زنند !
🔶 روزگار عجیبی است ،توهین های این شخص به نظام و رهبری توهین به همه کسانی است که دل در گرو انقلاب عزیز داشته و دارند است ،توهین به همه طلاب ،توهین به همه علما و بزرگان است، زیرا اگر تدابیر حکیمانه رهبری حکیم در طول این سالها نبود الان دشمنان اسلام ایران را ،بمانند زمان رضا پهلوی و پسرش و حتی بدتر از آن تبدیل کرده بودند و عمامه ها را هم از سرها بر می داشتند.
ایران عزتمند امروز مدیون تدابیر رهبری حکیم و فرزانه و مقاومت ملت رشید ایران است و پیروز نهایی هم به اذن الله تعالی، مردم عزیز ایران خواهند بود
🔶کاش علما و بزرگان در برابر این توهین شیخ ساده لوح و خارج نشین، موضع محکمی بگیرند و محکوم کنند
و الا یاد حرف #شهید_سلیمانی می افتیم که در وصیت نامه خود خطاب به علما گفته بودند رهبری را #تنها می بینم...
#امجد
#بصیرت
#زم_مفسد_فی_الارض
نشر حداکثری
------------------------
@daneshgahevelyat
📌 آذری جهرمی پس از ماجرای لایو پسر ۱۴ ساله بابت حمایت از اینستاگرام توبیخ شده است
🔺 بر اساس شنیدههای #نود_رسانه یک نهاد عالی نظام پس از ماجرای لایو جنجالی و مستهجن اخیر توسط یک پسر ۱۴ ساله و اظهار نظر غیرمسئولانه در حمایت از اینستاگرام به وزیر جوان تذکر داده است.
📍پیش از این نیز از وزیر ارتباطات بابت حمایت از اینستاگرام و عدم حمایت از پلتفرمهای مشابه داخلی توضیح خواسته شده بود.
دانشگاه مدافعان حریم ولایت
@daneshgahevelyat
هدایت شده از رحا مدیا
سازش یا مقاومت (5)
🔴مقاومت یعنی طرفداری از مظلومین عالم
🔻مقصود از مبارزه این است که ملت ایران، در مقابل کید و تعرّض و دستاندازی و تلاشهای سیاسی دشمن و انواع و اقسام کارهایی که میکند تا دوباره کشور ایران را به یکی از اقمار خود تبدیل نماید، با شدّت و قدرت خواهد ایستاد و #مقاومت خواهد کرد.
🔻مبارزه، یعنی این. مبارزه با استکبار، یعنی هر جا که در سطح جهان، دستمان برسد، نسبت به استکبار، افشاگری خواهیم کرد. هر جایی که مظلومی، از ظلم استکبار دچار آسیب است و به جان آمده، ما هر طور بتوانیم، طرفِ آن #مظلوم را خواهیم گرفت.
✅ بیانات #امام_خامنه_ای 1375/8/9
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
⭕️ روحانی گفته برای هرچیزی که وارد کشور میشه ساعتها مبارزه کردیم
ما همینجا از دولت خواهش میکنیم بجای جنگیدن برای نعل اسب و غذای سگ و ماشین های لوکس یکم تمرکزشون رو روی جنگیدن برای نیازهای اساسی مردم بذارن و واردات کالاهای لوکس رو به صنف محترم قاچاقچیان واگذار کنن
🔴دانشگاه مدافعان حریم ولایت
@daneshgahevelyat
#دشمن_شناسی🤔
#دشمن لزوماً در جبهه رو به رو نیست ❗️
گاهی #دشمن شخصی خودی است ،
که با #دغلکاری و #تزویر
همه را فریب می دهد تا مسئولیتی بگیرد،
برای جامه پوشاندن بر کمبودها و عُقده های درونی خود !
.
.
آنوقت است که در آن مسئولیت
چنان ضربه جبران ناپذیری میزند که زخمش سالهای سال ترمیم شدنی نیست ...
#خود_رأیی
#خود_برتر_پنداری
#دیکتاتوری
از صفاتی است که افراد #دغلکار را تبدیل به دشمنی خطرناک میکند!
#دشمن_شناسی
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#مبانی #دشمن_شناسی
🔴حمله دشمن به کشور با ابزار فرهنگی🔴
🔸️دشمن وقتی که میخواهد با ابزار فرهنگی به کشور و جامعه و نظامی حمله کند، چیزهایی را هدف میگیرد، که به نظر من امروز در کشور ما چنین چیزهایی هست. هم در عالم کتاب هست، هم در عالم مطبوعات هست، هم در عالم هنر هست.
🔹️البته وقتی ما میگوییم که این فکر غلط، یا این طرح غلط، یا این سخن نادرست، در چارچوب یک طرح امنیتی و براندازی قرار دارد، ممکن است صاحب آن اندیشه، مطلقاً نداند که چه کار میکند! این به معنای آن نیست که خود او هم در آن طرح براندازی یا خرابکاری شریک است؛ نه، گاهی اصلاً او هیچ سهمی ندارد، اما دشمن از او استفاده میکند. اینجا یک انسان خیرخواه، به مجرّد اینکه دید از سخن او، از حرف او و از کار او به عنوان جزئی از یک مجموعه خرابکاری در این کشور استفاده میشود، اگر خود او به این کار براندازی یا خرابکاری مایل نیست، فوراً عقب میکشد. قاعدهاش این است؛ اگر عقب نکشید، پس او هم سهیم و شریک است. این، نوع دوم از اندیشههای غلط است.
♦️خطاست اگر کسی گمان کند، ما که نسبت به مسأله مطبوعات و کتاب و نوشتن و نشر در جامعه حسّاسیت بهخرج میدهیم، با تفکّر آزاد، با فکر آزاد و با مباحثه آزاد مخالفیم؛ نه. ما کسانی هستیم که اوّلین شعارهای این مسائل را دادهایم و الحمدلله تا الان هم دنبالش بودهایم؛ اما با آزادی گناه و آزادی ویرانگری مخالفیم.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✳ قرآن فریاد میکشد که بیندیشید!
🔻 من واقعا متأسف میشوم که میبینم بعضی افراد مثل این که هیپنوتیزم شده باشند، جملههایی حفظ کردهاند خیلی هم قالبی؛ با ده نفرشان که صحبت کنی عین همان جملهها را تکرار میکنند. وقتی عیب جملهها را میگویی، حرفی ندارد، ولی باز همان را تکرار میکند؛ یعنی حاضر نیست در اطراف مسئله بیندیشد.
🔸 #قرآن فریاد میکشد که #بیندیشید، #فکر کنید، حرف دیگران را از روی #تقلید و تلقین و به اعتبار این که این همه دانشمندان بزرگ دنیا چنین گفتهاند، فلان کس که اسمش همه جای دنیا را پر کرده حرفی زده، نپذیرید. فکر داری، فکر خودت را به کار بینداز! ای بسا آن دانشمند در نزد خدا معذور باشد و تو معذور نباشی؛ چرا؟ آن دانشمند ممکن است یک تربیتی، یک تعلیمی داشته که از ابتدا فکر خدا به یک صورت بسیار انحرافی در مغزش وارد شده. بعد بزرگ شده و فکر کرده که قصهی خدا دیگر معنایی غیر از این ندارد؛ خدا یعنی همین. وقتی دیده آن خدا با فکرش قابل قبول نیست، گفته خدا نیست. ولی تو در یک جوّ توحیدی زندگی میکنی و بیش از آن دانشمندِ خیلی معروف دنیای اروپا مسائل توحیدی در اختیارت هست.
👤 #شهید_مطهری
📚 #خدا_در_اندیشه_انسان
📖 صفحات ۷۵ و ۷۶
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✳ شعور عادی و شعور عالی!
💠 مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً...از مرد و زن، هر كس كار شایسته انجام دهد در حالی كه مؤمن باشد، مسلماً او را به زندگی پاك و پاكیزهای زنده میداریم (نحل، ۹۷)
🔻 #قرآن توصیه میکند که انسان میتواند #ادراک والاتر و قلبی دیگر داشته باشد. #شعور انسان، محدود به این حد نیست؛ بلکه شعور دیگری نیز میتواند داشته باشد که با #عمل_صالحِ از روی #ایمان بهدست میآید. #شعور_عادی از تجربه و استدلال و منطق بهدست میآید ولی #شعور_والا از طریق ایمان و عمل صالح حاصل میشود.
🔸 اگر عمل صالح ناشی از ایمان نباشد، اثر حیاتی و شعور #طیب ندارد. چون عملِ با قید ایمان است که انسان به آن متصف میشود. همانطور که قبلا دربارهی #علم گفتیم که علم تا با #عمل همراه نباشد انسان را متصف به عالمبودن نمیکند و صرفا قطع عذر است، عمل نیز تا زمانی که از ایمان سرچشمه نگرفته باشد، نمیتواند خاصیت #سازنده و #احیاکننده داشته باشد.
📚 از کتاب #با_علی_در_صحرا
ص ۳۹
@daneshgahevelya
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد