هدایت شده از کانال حمید کثیری
🔴 باخت در انتخابات!
🔴 آیا #فرصتها را میبینیم؟! (۲)
1️⃣ ۸ آذر ۱۴۰۱ است؛
بازی آخر مرحله گروهی در جام جهانی است و تیم ملی ایران در یک وضعیت بسیار امیدبخش به بازی با آمریکا رسیده است.
تیم کاملاً امیدوار است برای اولین بار صعودش از مرحله گروهی را جشن بگیرد.
در استادیوم جو عجیبی است. آمریکا نزدیک به ۵۰۰۰ تفنگدار از پایگاههای اطراف خلیج فارس به استادیوم آورده. عدهای ایرانی و غیرایرانی با پرچم شیر و خورشید و بعضاً با لباس آمریکا برای فشار به تیم ملی در استادیوم حضور دارند! زیر همه لباسها هم نوشته شده زن، زندگی، آزادی ...
ایرانیهای زیادی نیز مشتاقانه و نگران، بازی تیم ملی را دنبال میکنند. هم در استادیوم و هم در ایران. اوضاع آنها که در ایران هستند بسیار پیچیدهتر است. منتظر برد ایران هستند تا به خیابانها بیایند و فشار روانی دو ماه گذشته را کف خیابان تخلیه کنند! آمادهاند تا با خانوادههایشان پرچم ایران را بوقزنان در خیابانهای شهر بچرخانند.
در نقطه مقابل نیز عدهای که تعدادشان هم کم نیست، منتظرند تا ایران ببازد و همین مسیر را آنها بروند. عدهای شهروند ایران که آمادهاند با #باخت تیم ملی ایران به #شادی بپردازند. وضعیت دراماتیک، متناقض و تلخی برای آنهاست!
تیم ملی میبازد و میشود آنچه نباید بشود. شب بسیار سختی برای طرفداران نظام است و شاید شب سختتر برای آنان که منتظر باخت بودند، هر چند که خودشان نفهمند و آن شب را به شادی بپردازند!
مدتی است جامعه دوشقه شده و با باخت این موضوع تشدید خواهد شد! خرید از بقالی سر کوچه هم برایمان سخت شده، او به ما چپچپ نگاه میکند و ما هم میلی به خرید از او نداریم!! نسبت هر دوی ما هم با جمهوری اسلامی مشخص است، آنها قهرند و مخالف و ما دلباخته نظام و منتقد به بعضی از سیاستها.
2️⃣ ۱۶ تیر ۱۴۰۳ است (دو سال بعد)؛
انتخابات با مشارکت ۵۰ درصدی برگزار شده. مسعود پزشکیان به عنوان نماینده بخشی از منتقدین به روند موجود پیروز شده.
بخش زیادی از آنها که رأی دادند و بخش زیادی از آنها که رأی ندادهاند خوشحالاند و در حال آشتی با نظام. این از کامنتهایشان در فضاهای مختلف عیان است. کامنتهای مجازی و واقعی!
دیدهاند که نظام به خواست آنها در یک بستر دموکراتیک و نه رادیکال و خشن تمکین میکند. #نشاط به بخش بزرگی از جامعه بازگشته و #سرمایه_اجتماعی نظام در حال بازسازی است.
بخشی که انتخابات را باختهاند، عموما از حامیان سرسخت نظام هستند. حالشان گرفته است اما به واسطه ساختار اعتقادیشان به آینده امیدوارند و میدانند که بخشی از اصلاح امور از مسیر خواست و فعالیت آنها میگذرد.
این وسط اتفاق مهمی افتاده. آنها که تا هفته قبل ناامید بودند، برقی از امید در دلشان روشن شده. (درست و غلطش محل بحث نیست، اصل این اتفاق مهم است) و آنها که امیدوار، راه و روش جدیدی برای کنشگری آموختهاند.
ماحصلش این شده که نظام در حال بازسازی سرمایه اجتماعی خویش است و فرصت برای اصلاحات جدی در ساختار اقتصادی - اجتماعیاش ایجاد شده.
حالا باید سایه به سایه تحولات کشور را دنبال کرد و فعالیتها را اصلاح و تأیید و تکمیل نمود!
همه اینها به برکت افزایش سرمایه اجتماعی در لایههای مختلف است ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از مدرسهی والدین | TarbiApp
⚫️ چند نکته درباره مادران و نیازهایشان در مراسمات این روزها
اگر این روزها در مراسمات مسئولیت دارید یا حتی مستمع و استفادهکننده ساده هستید، پست بالا رو کامل ببینید و این متن رو حتماً بخونید. هر گام کوچکی که در جهت استفاده بهتر بچهها و خانمها - خصوصاً مادران - برداریم، خیلی کمک بزرگی کردیم.
مشکلات مادران در این فضاها عموماً توی سه دسته زیر قرار میگیره. برای هر کدوم هم چند مثال زدیم اما لازمه که ناظر به فضای خودمون روی هر مورد دوباره فکر کنیم:
1️⃣ مشکلات ناشی از برنامهریزی جلسات
▪️سیستم صوت در قسمت خانمها اکثر اوقات کیفیت پایینی داره و حتی همونی هم که هست خوب تنظیم نمیشه (صدا یا خیلی بلند یا خیلی بیکیفیت هست)
▪️ غالباً در تنظیم محتوای سخنرانی توجهی به اینکه بخش بزرگی از مستمعین خانمها هستند، نمیشه.
▪️بسیاری از اوقات شکل و فرم عزاداری مناسب خانمها نیست. حتی با طولانی شدن مدت عزاداری توجهی به مشکلات و خستگی مادرها نمیشه.
▪️گاهاً استفاده از محتوای نامناسب و روضه باز خواندن و خاموشکردن روشناییها و حتی استفاده از برخی سبکها در مداحی باعث اضطراب، نگرانی و ایجاد سوالات بیمورد در بچهها میشه.
▪️پذیرایی دیرهنگام یا عدم پذیرایی کردن از خانمها و بچههایی که در مراسم شرکت میکنند هم مشکل عجیبی بود که خیلیها مطرح کردند. (بچهها گرسنه هستند و طبیعتاً اولویت با اونهاست)
▪️ معمولاً امکان مشاهده سخنران و مداح توسط خانمها وجود نداره.
2️⃣ مشکلات ناشی از مکان برگزاری مراسمات
▪️کوچکتر بودن فضای اختصاص داده شده به خانمها در حالی که معمولاً جمعیت خانمها بیشتر هست.
▪️تهویه و نظافت معمولاً نامناسب در بخش خانمها.
▪️ اکثراً خانمها در زیرزمین یا طبقه بالا هستند و رفت و آمد برای خانم باردار، بچهدار و افراد مسن سخت هست.
▪️جایی برای نگهداری کودکان وجود نداره. علاوه بر اون جایی که مادر بتونه پوشک بچهها رو عوض کنه و در عین حال مزاحم دیگران نباشه هم پیشبینی نشده.
▪️فضاسازی در بخش خانمها ضعیفتر هست که مصادیقش در فرش، پرده، نورپردازی و عدم دکور زدن مشاهده میشه.
▪️در برخی مساجد فصای مناسب برای خانمهایی که برای حضور در مسجد عذر شرعی دارند، پیشبینی نشده.
3️⃣ عدم تعامل اجتماعی درست
▪️تذکر دادن مداوم به بچهها برای نظم جلسه و برخورد نامناسب با مادران به دلیل همراه داشتن کودک در مراسم!
▪️همکاری نکردن آقایان در نگهداری از بچهها. اونها هم میتونن زمانهایی بچهها رو نگه دارند تا خانمها هم از مراسم استفاده کنند.
(فرهنگسازی توسط مادحین و سخنرانان در این موارد بسیار موثر هست)
پینوشت۱: دقت کنید ما فقط چند مورد رو مثال زدیم. باقی موارد رو حتماً نیاز هست در هر فضا جداگانه در موردشون فکر کنیم.
پینوشت۲: حتماً طرح موضوعات به #شیوه_صحیح با مسئولین مراسمات میتونه کمک کنه، ولو اندک ...
یا علی ✋
کانال مدرسه والدین
@tarbiapp
هدایت شده از کانال حمید کثیری
🔴 تکنیک وقفه و خوابیدن روی یک مسئله!
مشهوره که درباره موفقیت یک شبه میگن: «چنین چیزی امکانپذیره، به شرطی که قبل از اون، صدها و هزاران شب، با تلاش و زحمت سپری شده باشه.»
همین حرف رو در مورد #حل_مسئله هم میشه گفت:
ممکنه پاسخ مسئلهای تو یه لحظه به ذهن ما خطور کنه، اما معمولاً ساعتها و روزهای زیادی لازمه تا یه همچین لحظهای پدید بیاد!
حتماً تجربهش رو داشتید که توی امتحان ریاضی یا فیزیک یا هر درسی که نیاز به فکر کردن داره، سوال رو اول که دیدید، نتونستید حل کنید ولی وقتی آخر امتحان به همون سوال برگشتید، خیلی ساده حلش کردید!
اما بعد؛
افراد بسیار زیادی رو دیدم که میخوان سریع مسئلههاشون رو حل کنند و وقتی با اولین تلاش موفق نمیشن یا مسئله رو رها میکنن یا دنبال اینترنت میگردن تا جوابش رو پیدا کنند!! در حالی که توجهی ندارند عموم مسئلهها وقتی با تمرکز اولیه حل نمیشن، نیاز به وقفه دارند. باید یک مقطع ازشون جدا شد و دوباره بهشون برگشت. در این صورت احتمال حل مسئله بالاتر میره ...
👈 حالا این وقفه چقدر باید باشه؟!
بسته به نوع مسئلهها متفاوت هست، اما یه فرمول جالب وجود داره و اون زمانی هست که برای #اولین_تلاش صرف میکنیم.
مثلاً اگر ۳ دقیقه پیوسته برای حل یک مسئله وقت گذاشتیم، ۱۰ یا ۱۵ دقیقه میتونه یک وقفه نسبتاً طولانی براش محسوب میشه یا مثلاً وقتی اولین تلاشمون یک روز کامل وقت گذاشتن روی یک پروژه باشه و کلی مسئله و اختلاف نظر برای حلش وجود داشته باشه، بد نیست که چند روز وقفه بندازیم و دوباره به اون مسئله برگردیم.
این کار باعث میشه:
1️⃣ خستگی ذهن برطرف بشه.
2️⃣ نشانهها و اطلاعات تازهای در مورد مسئله پیدا کنیم.
3️⃣ محدودیتهای دست و پاگیر و مفروضات بیخود رو کنار بگذاریم.
4️⃣ ناخودآگاه روی مسئله کار کنیم، حتی اگر براش برنامهریزی نکرده باشیم.
پینوشت: این انتقال یک تجربه شخصی و البته یک تکنیک رایج توی دنیا برای حل مسئله است. بعضاً شده برای برخی مسئلهها، بیشتر از یک سال درگیرشون بودم.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
بیاید فرض کنیم که المپیک ۲۰۲۴ تو ایران برگزار شده و توی مراسم چنین اتفاقاتی افتاده:
۱- پرچم المپیک رو برعکس به اهتزاز درآوردن
۲- به رئیس فیفا و بقیه افراد یه دونه نایلون جا نونی دادن بکشن روی سرشون که بارون خیسشون نکنه!
۳- وسط المپیک برق کل پایتخت بطور کامل قطع شده
۴- مشخص شده تختخواب ورزشکارا از جنس کارتن مقوا هستش!
۵- سرقتهای بیش از حد رخ داده
۶- به سیستم حمل و نقل ریلی حمله شده
۷- منع ترددهای بیشماری رو اعمال کردن که باعث سردرگمی مردم شده
۸- کیفیت غذاها فاجعهست و صدای همه دراومده
۹- رودی که قراره توش افتتاحیه برگزار بشه به حدی کود انسانی توش هست که رنگ و بوش تغییر کرده!!!
۱۰- از ملیپوش آرژانتینی ۱ میلیون دلار دزدیدن!!
اینا رو تو ایران تصور کردید!؟
حالا باید بدونید تک تک این اتفاقات تو فرانسه جهان اولی رخ داده!
اتفاقاتی که اگه تو ایران بود، براندازها و خودتحقیرها با هر کدومش ماهها دلقکی میکردن و به ایران و ایرانی فحش میدادن!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو یکی از ایالتهای هند مردم گزارش دادن یه جسد چند ساعت روی آب شناوره، وقتی پلیس رفت بالا سرش اوردنش بیرون یارو از خواب بیدار شد و گفت من خواب بودم از شدت گرما میام رو آب میخوابم تا خُنک شم 😂
خدایی فقط هنده که هنده @youtube_tweet
📌اندازه مغز یک استاد دانشگاه به روایت تصویر !
وای به حال نسلی که سر کلاس این آدم_نما تربیت شه! پ.ن: دانشگاه های ما پر از این استادنماهای انسان نماست
💢یکی از بزرگترین خیانتهایی که در حق نسل ما صورت گرفت، معرفی این حامیان تروریسم، به نام استاد و اندیشمند و متفکر بود. امثال #صادق_زیباکلام و #مرتضی_مردیها و بسیاری از این نامهای ریز و درشت، سالهای سال در دانشگاهها و رسانههای مختلف با روح و روان جوانانی که برای فهم بهتر جهان به مطالعه #فلسفه و #سیاست روی آورده بودند بازی کردند.
🔹 آنها گفتند و نوشتند که هر چه نکبت و بدبختی در جهان هست زیر سر ماست، گفتند که اسرائیل تنها دموکراسی خاورمیانه است و یهودیان همه نوابغ علمی هستند و هیتلر یک اشتباه در تاریخ غرب بود و.. آنها ذره ذره بیزاری از وطن و شیفتگی به آمریکا و غرب و اسرائیل را به خون ما تزریق کردند. آنها ذره ذره #حافظه_تاریخی را از ما گرفتند و ما را با #تاریخ خویش بیگانه ساختند.
👈در پایان فقط خواستم بگم: تو تو روت و تف تو سوادت استاد🤮
#روشنفکران_تروریسم #حامیان_ظلم #فلسطین #غزه
@basirat283
هدایت شده از فانوس
🔸 تو مراسم افتتاحیه، پرچم المپیک رو برعکس بردن بالا
🔹 حالا فکر کنید همچین اتفاقی تو ایران میوفتاد، یه عده میگفتن وای چقدر بیچارهایم نمیتونیم سر و ته پرچم رو تشخیص بدیم! :))) ٫ سید وحید
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
توهین بی سابقه ای که در افتتاحیۀ المپیک پاریس نسبت به مسیحیت با تمسخر شام آخر صورت گرفت، خشم بسیاری از مسیحیان را برانگیخته است. واکنش های منفی، بسیار متنوع است، از تحریم تماشای مسابقات تا مقایسۀ نگاه برگزارکنندگان المپیک فرانسه با نگاه برگزارکنندگان جام جهانی در قطر نسبت به مفهوم و ارزش دین و دعا برای بازگشت مسیح. بگذریم از این که خیلی از همین افراد، در توهین های متعدد به اسلام، واکنشی نداشتند.
بخشی از مراسم افتتاحیۀ المپیک فرانسه، واقعیت دنیای امروز غرب است و همین واقعیت است که بسیاری از دینداران (اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی و ...) و حتی بخشی از بی دین ها را نسبت به آیندۀ اخلاقیِ فرزندانشان نگران کرده است. اگر این واقعیت زمانی زیر پوست غرب بود الان در بالاترین سطح، کاملا هویدا و بدون ذره ای شرم، به تصویر کشیده می شود.
در آینده ای خیلی نزدیک، این دغدغه ها، بسیاری از خانواده ها را به فکر مهاجرت به کشورهایی خواهد انداخت که تا این حد، از نظر ارزشی، تنزل نیافته اند. اگر تدبیر و برنامه ای باشد این فضا بسیار قابل استفاده است ...
شماری از کامنت ها در صفحۀ یک تیک تاکر نسبتا معروف (زحمت گوگل ترنسلیت با خودتان):
I'm not gonna watch a single game
What is this world coming to 🥺🥺🥺
It is beyond shocking!!
spiritual war ... dark times are coming
I’m just so confused about this overall. what does this have to do with sports?
I'm a huge sports fan 😳but I will not watch this year! 😒
We are in a spiritual war for sure 😳
Absolutely nothing to do with sports, just politics. This is what France has to offer the world
Brother we have to be in the end times.
that's why Qatar world cup is the best in history of sports
COME QUICKLY LORD JESUS
No words describe what we have seen 😱😱😱
We are in the last of the last days
The lord is coming soon.
Zionist made Muslims the enemy while destroying Christianity. the power of faith is dying an the west will be first
#قدر_نعمتهای_بدیهی_مان_را_بدانیم
🖌مرتضی کریمی
@hararememoirs
داستانی شگفت از آیهی ابتدای پیام امام به حجاج
🔰 حجت الاسلام جمارانی درباره پیام امام قبل از #حج_خونین سال ۶۶ تعریف میکند:
🔻 هنگامی که این پیام مخابره شد، بنده و آقای کروبی آن را برای سایر دست اندرکاران حج قرائت کردیم. بسیار شگفتزده شدیم که چه سنخیتی بین مراسم حج و آیه [ابتدای آن که هجرت و شهادت است وجود دارد]؛ از مدینه با بیت امام، تماس گرفتیم. احمد آقا گفت: «من هم این مطلب را با امام در میان گذاشتهام، اما ایشان فرمودند: پیام را با این آیه و مقدمه مخابره نمایید».
🔻 این پیام در روز اول ذیالحجه صادر شد و #فاجعه_خونین_مکه در مراسم #برائت_از_مشرکین روز ششم ذیالحجه به وقوع پیوست».
🔸 پیام اینگونه نوشته شده بود:👇
"و من یخرج من بیته مهاجرا الىالله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره على الله ...
زائران عزیز، از بهترین و مقدسترین سرزمینهاى عشق و شعور و جهاد به کعبهی بالاترى رهسپار شوند و همچون سید و سالار شهیدان حضرت ابىعبدالله الحسین ـ علیهالسلام ـ از #احرام_حج به #احرام_حرب و از طواف کعبه و حرم به طواف صاحب بیت و از وضو زمزم به #غسل_شهادت و خون رو آورند"
📚 کتاب برداشتهایی از سیره امام، ج۳، ص۱۶۴
🔹 ویراست #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۹مرداد سالروز کشتار حجاج در مراسم #برائت_از_مشرکین سال۶۶
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir