🚜 تصمیمی که دست انگلیس را از تراکتورسازی ایران قطع کرد
به روایت مهندس عربباغی مدیرعامل وقت تراکتورسازی
💠بخشی از متن:
🔻- ببین مهندس جون! قدرت تصمیم گیری خیلی مهمه. خیلی از مشکلای ما از این میاد که جرأت تصمیم گرفتن نداریم.
🔻 قدرت تصمیمگیری لابد همین ایده بود که باعث شد دست انگلیس از تولید تراکتور ایران قطع شود. قبلتر از اینکه ملاقاتش کنم نامش را سرچ کرده بودم. یک کمیک موشن راجع بهش بود که تعریف میکرد اوایل، شرکت مسی فرگوسن انگلیس صفر تا صد ساخت تراکتورهای ما را انجام میداد. ما عملاً فقط کارگر انگلیسیها بودیم. عرب باغی که میآید میزند به خط اینکه تراکتور را کاملا در داخل بسازد، بدون انگلیسیها.
🔻موقع مصاحبه ازش دلیل این کار را پرسیدم. ابروهایش را در هم قفل کرد و طوری که انگار از بوی بدی مشامش آزار دیده باشد قیافه گرفت و گفت: «خوشم نمیآمد پولمون تو جیب خارجیها بره.» اول فکر کردم شعار میدهد؛ ولی وقتی جلوتر رفتم دیدم انگار یک نوع غیرت آذری خاص در رگهایش میجوشد. غیرتی که شاید خیلی توضیح واضحی درباره چراییاش نمیشد پیدا کرد؛ اما وجود داشت.
🔻خلاصه شروع میکند به بومیسازی و اکثر قطعات را میسازد. میماند داشبورد تراکتور که هرچه میکنند موفق نمیشوند بسازند. بلند میشود میرود انگلیس تا فقط داشبورد تراکتور را از آنها تهیه کند. انگلیسیها اما میگویند یا همه تراکتور را از ما میگیرید یا هیچی! موقع بیرون آمدن از جلسه هم متلک بارش میکنند که تراکتور بدون داشبورد را چهکار میکنید. رگ غیرتش باد میکند و برمیگردد ایران. یک مهندس را پیدا میکند که ظاهراً قبلتر، پروژهی مشابهی را کار کرده بود. با همان مهندس و بعد از دو بار شکست، داشبورد تراکتور را هم میسازد و عکسش را میفرستد برای انگلیسیها که «اگر خواستید با قیمت مناسبتر برایتان بسازیم، در خدمتیم!»
#فناوری_نرم
#دانشمند19
#روایت_پیشرفت
#سید_حمیدرضا_میری
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🇮🇷 مجله دانشمند راوی پیشرفت ایران |
@daneshmand_mag
⭕️ قایقی خواهم ساخت
روایت شرکت دانشبنیان شیرازی که 118 کل ایران را دست گرفت
💠بخشی از متن:
🔸 شرایط کارخانه زیمنس شیراز (لکما) رو به افول بود. از همان موقع هم که رفتیم در سراشیبی بودند. ما خیلی در این قضیه صحبت کردیم که یک سریکارها باید انجام شود. پیشنهاداتی دادیم؛ ولی وقتی کارخانه بدنهاش سختافزاری است، نمیتواند به نرمافزار فکر کند. کمکم فضا، فضای تلخی شد. یعنی ما شبانهروز وقت میگذاشتیم و فکر میکردیم که خیلی نتیجهبخش است، ولی بعداً متوجه شدیم که سیاست کلان بر این نیست. کلاً هم در کشور و هم در کارخانه، سیاست کلان اصلاً توجهکردن به پژوهش نیست. یادم است مدیرعامل آمد و درباره پژوهش یک جمله جالب گفت: «پژوهش برای ما مثل بستنی میماند، ولی ما مشکلمان نان است».
🔸خب کمکم به این نتیجه رسیدم که اینجا، جایی نیست که من باید باشم. خیلی هم صحبت کردم. یادم است یک مقالهی چند صفحهای راجع به پژوهش نوشتم که اصلاً پژوهش چیست. یک مدت هم از پژوهش رفتم در تولید و دیدم نه من اصلاً اهل این کارها نیستم. بعد رفتم دنبال تحصیل و تأسیس شرکت خودم. گفتم دیگر باید از این کشتی پیاده شوم و قایقی برای خودم بسازم.
🔸از سال ۱۳۸۸ شرکتمان را در حوزه فناوری اطلاعات تأسیس کردیم. شرکت دانشبنیان ما با نام «ارتباطات پژوهان متین» کلاً متولد پارک علم و فناوری است. ماهیت کار ما طوری است که بر اساس نوع هدفگذاری و فکری که داریم، معمولاً جایی وارد میشویم که دیگرکسی نمیتواند وارد شود. یعنی سراغ مسئلهای میرویم که یا حلنشده یا اصلاً بهش پرداخته نشده است. ما چنین مسئلههایی را در دستور کار قرار میدهیم.
🔸در همین ایام و در همین پارک علم و فناوری، توانستیم با مسئول مخابرات دانشگاه شیراز ارتباط بگیریم. دانشگاه یک مخابرات به اندازهی یک شهرک دارد با چند هزار خط. 5-4 تا سامانه در دانشگاه شیراز کار کردیم که خیلی برایشان جالب بود و استفاده کردند. یکبار از مخابرات فارس آمدند کار ما را بازدید کنند. مدیر IT مخابرات فارس گفت: «ما یک مشکلی در ۱۱۸ خودمان داریم. شما اینجا میتوانید حل کنید؟» ما هم متهورانه گفتیم حلش میکنیم. طبق معمول پریدیم وسط.
#روایتخانه
#دانشمند19
#روایت_پیشرفت
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🇮🇷 مجله دانشمند راوی پیشرفت ایران |
@daneshmand_mag
🔆 از جراحی در جنگ تا پیوند حیات در شیراز
روایت دکتر حشمتاله صلاحی، جراح و رئیس بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا
💠بخشی از متن:
🔅پزشک که شدیم بهعنوان سرباز بهداری رفتیم یاسوج. باور کنید تنها من و دکتر حسینی دو پزشک ایرانی بودیم. مابقی همه بنگلادشی و از دیگر کشورها بودند. سربازی را که گذراندم جنگ شروع شد. ما همراه با اولین گروهی که از یاسوج به جبهه اعزام شد به اهواز رفتیم. وقتی رسیدیم دیدیم بعثیها خیلی نزدیک شدهاند. من پزشک عمومی بودم؛ اما هرجا رفتم جراح میخواستند، به همین دلیل وقتی برگشتم به سمت جراحی رفتم. در زمان جنگ من و دکتر ملکحسینی و گروه پزشکی شیراز، در موارد اورژانسی اولین نفراتی بودیم که میرفتیم.
🔅هنگام عملیات کربلای پنج ساعت دو شب به بیمارستان امام حسین رسیدیم، قصد داشتم کمی استراحت کنم اما همان شب، شب حمله بود. ما دو کیلومتری خط مقدم بودیم و از این فاصله شهری از آتش را میدیدیم. اصلاً گویا شب نبود، همهجا روشن بود. صدای گلوله، نارنجکها و منورها میآمد، همان موقع هم مجروحان را آوردند. بهاندازهای مجروح بود که ما فرصت نمیکردیم از این اتاق عمل به آن اتاق لباسمان را عوض کنیم. فقط دستکش را عوض میکردیم. بیمارستان 5 اتاق جراحی داشت و تنها زمانی بود که هیچ مجروحی بدون عمل بیرون نرفت. بیست روز آنجا بودیم؛ اما بهاندازه بیست ساعت نخوابیدیم، تا جایی که از طرف امام (ره) برای ما تقدیرنامه ارسال شد.
🔅با دکتر ملکحسینی که آشنا شدم راه زندگیام در مسیر پیوند عضو افتاد. با هم جراحی خواندیم و با هم فارغالتحصیل شدیم و با هم هیئتعلمی دانشگاه شدیم. دکتر ملکحسینی که پیوند کلیه را شروع کرد من آن زمان رئیس بیمارستان نمازی بودم، با هم بخش پیوند عضو را آماده کردیم و زندگی پیوندی ما آغاز شد. اولین مورد پیوند کلیه بود و بعد پیوند کبد را شروع کردیم. پیش از آن گروههایی از ایران برای آموزش پیوند کبد رفته بودند، اما به دلیل سخت بودن کار، آن را پیگیری نکردند. تنها گروهی که توانست ادامه دهد، گروه ما بود که الحمدلله راه افتاد.
#روایتخانه
#دانشمند19
#روایت_پیشرفت
🌐🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
حق انتخاب بالای مخاطب میان ژانرهای متنوع اجتماعی
با نگاهی به تجربه کرهجنوبی
💠بخشی از متن:
🔻فعالیتهای داوطلبانه که در کشور ما با نام جهادی شناخته شدهاند یکی دیگر از موضوعاتی است که در این سریالها روی آن متمرکز شدهاند. قصۀ برخی زندانیان که برای طی دوران محکومیت به یکی از مراکز فعالیت داوطلبانه که عمدتاً مخصوص نگهداری از بیمارانی است که تا مرگ فاصلهای ندارند، میروند و از این طریق عواطف انسانی قهرمان زندانی سریال را به چالش میکشند تا مسیر زندگی و رشدش را از قصۀ تلخ مرگ اطرافیانش پیدا کند. سریال «اگه آرزوتو بهم بگی» با بازی بازیگر محبوب و مشهور جیچانگ ووک که خبر سربازیاش در اخبار شبانگاهی شبکۀ سه سیما هم پخش شد، به این موضوع پرداخته است.
🔻همچنین موضوعات حقوقی، وکیل، قاضی و دادستان از دیگر تیپها و شغلهایی است که بسیار مورد توجه واقع شدهاند و قصۀ مبارزه با ارتشاء، تخلف، اختلاس و جرایم جنایی و مجازی هر کدام سهم پررنگی در این سریالها دارند. این رویه را به سایر موضوعات تعمیم بدهید تا بدانید هنرمندان آسیای شرقی با یک کارنامۀ رنگارنگ و متفاوت چرا در موضوعات سیاسی و اجتماعی نیازی به هیاهوی اینستاگرامی ندارند؟ یک هنرمند و بازیگر با انتخابهای متنوعی مواجه است که نیازش را در ابراز عقیدۀ مستقیم رفع میکند و رسالتش را در فرهنگسازی و نقد رویههای غلط موجود در جامعه انجام میدهد. هنرمند در این عرصه یک نقاب نخواهد بود و مجبور است برای بقا در این سیستم رشد کند و رشد در این چرخه، نیازمند تلاش مستمر و آگاهی است.
🔻از طرفی مخاطب عام با دنیایی از فیلم و سریال مواجه است که همگام با یک شخصیت دچار چالش، غم، شادی و موفقیت میشود. در این مسیر فرقی ندارد 15 ساله باشد یا 50 ساله، کارمند باشد یا کارگر، ورزشکار باشد یا هنرمند. او یاد میگیرد هنوز دیر نشده و ناامید نباشد. تقویت عزت نفس و خودباوری، غنیمت شمردن حق انتخاب، آماده شدن برای مواجهه با مسیر پرچالش، یادگیری روش درست مطالبهگری، محبت به همنوع، تقبیح صفات منفی و شناخت دنیای سیاست از کمترین دستاوردهای این تنوع در فیلم و سریالسازی آسیای شرقی است.
#قاب_پیشرفت
#دانشمند19
#رعنا_مرادینسب
🌐 خرید اینترنتی مجله: ketabir.com
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
⭕ فتوای امام دستمان را برای پیوند پُر کرده بود
به روایت دکتر ملکحسینی پدر پیوند کبد
💠بخشی از متن:
🔻بعضی همکاران نزدیکم من را مسخره میکردند. میگفتند اسهال و استفراغ را باید درمان کنی. پیوند به چه دردی میخورد؟ این حرفشان یا از سر حسادت بود یا دلسوزی ولی بیشترش حسادت بود. من ولی گوشم بدهکار نبود. سال 69 بود که برای یادگیری پیوند کبد، به آمریکا رفتم. در بیمارستان پیتسبرگ هفتهای چهارده پیوند کبد انجام میشد. دائماً یا در اتاق گیرنده بودم یا در اتاق دهنده. فوقالعاده سخت میگذشت ولی توانستم انواع و اقسام پیوند کبد را در کنار افراد مختلف تجربه کنم. من چون تجربه پیوند کلیه را داشتم، نسبت به پیوند فهم خوبی پیدا کرده بودم. پسزدنها و عفونتها را میفهمیدم و داروها را میشناختم.
🔻یک سالی آنجا بودم و به ایران برگشتم. برای اجرای پیوند کبد ولی نیاز به یک تیم داشتم. نمیشد دستتنها چنین عملی را انجام داد. یک تیم باتجربه باید هفت هشت ساعت سرپا میایستادیم تا بتوانیم یک کبد را پیوند دهیم. برای همین یک سال بعد با یک تیم پزشکی به آمریکا برگشتم تا کار تیمی برای پیوند کبد را یاد بگیریم. بعد از یک سال به ایران برگشتیم تا اولین عمل پیوند کبد را اجرا کنیم. تا آن روز در کل آسیا فقط یک عمل کبد در ترکیه انجام شده بود. شاید یکی از دلایل این موضوع، فتوای علمای اهلسنت در حرمت عمل پیوند بود. ما ولی در این زمینه دستمان پُر بود. امام خمینی (ره) در سال ۶۸ فتوا داده بود که اهدای عضو از افرادی که دچار مرگمغزیشدهاند، اشکالی ندارد.
🔻اولین عمل پیوند کبدمان بر روی فردی بود که در اغمای کامل به سر میبرد. گفتیم عمل پیوند را با این کِیس شروع کنیم و سعی کنیم شانس مجددی برای برگشتن به زندگی داشته باشد. اردیبهشتماه سال 72 بود که دستهایمان را برای اولین عمل پیوند کبد شستیم. عمل را در بیمارستان نمازی انجام دادیم. پیوند موفقیتآمیز بود ولی به خاطر حال نزارش، دو هفته بعد از پیوند، فوت کرد. دست و دلمان نلرزید. یک ماه بعد، پیوند دوم را انجام دادیم. نامش را هنوز به یاد دارم، معلمی بود بنام علی زارعی که الان نزدیک به سی سال است که زنده است.
#روایتخانه
#دانشمند19
#روایت_پیشرفت
🌐🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🚜 با ساخت دوازده هزار تراکتور جلوی واردات را گرفتم
به روایت مهندس عربباغی مدیرعامل وقت تراکتورسازی
💠بخشی از متن:
اوایل کار بود و تازه داشتیم تراکتور ایرانی میساختیم. از جایی بهم خبر رسید که دولت میخواهد 12 هزارتا تراکتور به کشور وارد کند. بهم برخورد. از خودم پرسیدم پس تکلیف ما چی میشه. از قبل با یکی از مسئولین وزارت کشاورزی آشنا بودم. بهش زنگ زدم. ماجرا را که برایش تعریف کردم بهم توضیح داد که نمیشود سیاستهای توسعه کشاورزی کشور را معطل کرد. کشور به 12 هزار تراکتور نیاز داشت و 3 هزارتا تولیدی تراکتورسازی درد کشور را دوا نمیکرد. تصمیمم را گرفتم؛ یا باید درش را میبستیم یا نیاز کشور را همینجا میساختیم. گفتم «به من فرصت بدید. تا آخر سال 12 هزارتا تراکتور میسازم.» گفتم که، مرا از قبل میشناخت. گفت عرب باغی شوخی نکن! گفتم جدی میگم. گفت پس بیا تهران، با وزیر جلسه بذاریم. رفتم قرارداد تنظیم کردم. حالا به نظرت آخرش چی شد؟
- احتمالا 12 هزار تا تراکتور ساختید.
- عجب! معلومه که نه.
- خب پس چی شد؟
- ما یه چند روز زودتر از موعد 12 هزارتا تراکتور رو ساختیم. مهندس مسئولش اومد پیشم و گفت تحویل دهیم. گفتم نه! 12 تای دیگه به نیت 12 امام تولید کنید بگذارید روش. آخر سر دوازده هزار و دوازده تراکتور تحویل وزارت کشاورزی دادیم. سال بعدش سفارش دولت چهارده هزار تا بود و ما به نیت 14 معصوم، 14 تا اضافی گذاشتیم رویش. یکی از این مسئولین گفته بود، عربباغی تا به نیت 124000 پیامبر تراکتور نسازد ول کن ماجرا نیست!
#دانشمند19
#سید_حمیدرضا_میری
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
گنجهای در محله ستارخان
به روایت دکتر محمد نمازی مدیر نمایشگاه دائمی نانو
💠بخشی از متن:
🔻اگر کسی بگوید گزارش و عکس و فیلم که باد هواست و هر کسی میتواند ادعایی را بنویسد و در قالب گزارش و خبر منتشر کند، راه دیگری هم برای اطمینان از دستاوردهای نانو وجود دارد؛ دیدن نمایشگاه دائمی محصولات نانوی ایران. نمایشگاهی که مانند همان مترو، محل فروش جورابهای نانو؛ زیرِ زمین است. اما اینجا محصول نانویی دیگر فقط جوراب نیست و کسی برای فروش محصول ادعای بیاساس به خورد بازدیدکننده نمیدهد.
🔻اینجا اطلاعات شرکتهاست که سخن میگوید و تأییدیهها و استانداردهاست که گواه راستی مدعای به نمایش گذاشته شده است. در این نمایشگاه، حدود 200 نوع محصول نانویی را خواهید دید. محصولاتی که ردههای قیمتی مختلفی دارند، برخی محصول نهایی هستند یا محصول میانی، فناوری بسیار پیچیدهای دارند یا ساده، بسیار بزرگ هستند یا در جیب یک لباس جا میشوند. محصولاتی که ممکن است در طبقه یک داروخانه قرار بگیرند، در یک فروشگاه زنجیرهای یا سوپرمارکت محلی قابل خرید باشند، در یک نیروگاه بزرگ استفاده شوند یا از مصالح مورد استفاده برای ساخت یک ساختمان باشند.
🔻اما بسیاری از کسانی که به بازدید این نمایشگاه میآیند؛ بعد از روبروشدن بااینهمه محصول و اینهمه گوناگونی، میپرسند: اینها واقعاً تولید میشوند و واقعاً در بازار وجود دارند؟ و ما اینطور پاسخ میدهیم که آری این محصولات تجاری هستند، یعنی نمایشی نیستند و تولید و فروخته میشوند، اما به چند دلیل ممکن است کمتر دیده شده باشند: اول اینکه بسیاری از محصولاتی که در اینجا میبینیم، B2B (واسطهای) هستند. یعنی محصولی نیستند که به دست مصرفکننده نهایی برسد. بلکه این محصول را تولیدکنندهای دیگر در فرایند تولید محصولش استفاده میکند؛ محصولاتی مثل: کاتالیستها و انواع تجهیزات پوششدهی.
🔻دوم اینکه در برخی از محصولات از فناوری نانو استفاده میشود؛ ولی تولیدکننده محصول، نانویی بودن محصول را اعلام نمیکند. مانند شیشههای کنترلکننده انرژی، شیرآلات و... سوم برخی از محصولات، درصد بسیار کمی از کل بازار آن محصول را در اختیار دارند و این باعث میشود که دیده نشوند. ولی شاید برای شما جالب باشد که همین محصولاتی که شاید خیلی از آنها به چشم شما نخورده باشد، در سال 1401، بیش از سی هزار میلیارد تومان فروش داشتهاند.
#فناوری_نرم
#دانشمند19
روایت_پیشرفت
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🌱سلام روزتون بخیر
ممنون که تجربیاتتون رو از خوندن مطالب دانشمند برامون میفرستید😊
خوشحال میشیم شما هم نظرات و نکتههاتون رو درباره محتوای مجله برامون بفرستید.
دم همه شما گرم👌
📲 @pezhmanarab
🌱 سلام
همین روزها که میخواستیم یک خبر فوقالعاده جذاب رو به علاقهمندان مجله دانشمند و روایت پیشرفت بدیم، این پیام پر مهر شما هم به دستمون رسید. جالب اینکه خبر ما مستقیما به درخواست آخر پیام شما ربط داره، یعنی چی ؟
🌱یعنی تحریریه دانشمند سه ماه درگیر پیش تولید یک کار ویژه و نو در حوزه نوجوان بود و این روزها رفته برای چاپ...
🌱منتظر دانشمند در قامتی تازه باشید؛ یک کار جذاب و تازه برای نوجوان ایرانی.
#دانشمند_نوجوان
#روایت_پیشرفت
#پیام_شما
🇮🇷 مجله دانشمند راوی پیشرفت ایران |
@daneshmand_mag
🎬 همدلی و همزبانی در راه پیشرفت
💠بخشی از متن:
🔅توسعهنیافتگی و قدم ننهادن در راه پیشرفت، نه رفتن است و نه ماندن، نه اینجاست و نه آنجا، نه عزم عبور است و نه تحمل ساختن. این که من چیزی را دوست دارم یا ندارم یا میلی به این یا آن دارم تغییری در وضع و تاریخی که محقق شده نخواهد داشت.
🔅پس ضرورت توسعه و پیشرفت برای کشور ما با چند میلیون جوان تحصیلکرده و ظرفیت و استعداد فراوان و البته مشکلات و فساد و حیفومیل، ربطی به این ایدئولوژی یا آن جهتگیری سیاسی ندارد همهی ما فارغ از میل و ایدئولوژی، دلبستهی این حرکت و خسته و ملول از ایستایی هستیم و اتفاقاً وقتی این ضرورت به اخلاقیترین وظیفهی موجود تبدیل میشود، مطلوبیت سیاستورزی در پیگیری راه پیشرفت فهم خواهد شد. یعنی بیتفاوت نسبت به شعارهای قشنگ سیاسی، باید توجه کرد که چه کسی مرد راه پیشرفت کشور است.
🔅باید کاری اساسی انجام داد و به تحول فکر کرد. وقتی کشور با تمام وجود در راه توسعه و پیشرفت نباشد، جلوگیری از بیهودهکاری و فساد، امکانپذیر نیست و حتی آنچنان نمیتوان به فضیلت یا حکمت عقلی و اخلاقی عمومی نیز امیدوار بود. انسانها وقتی راهی در پیش دارند، همدل و همزبان میشوند و اگر راهی نباشد، هرکس به فکر نجات یا میل شخصی خود است و این دقیقاً اثرات مخرب موجود را، باز تولید خواهد کرد.
#دانشمند۱۹
#مطالعات_پیشرفت
#سیدعلی_میری
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🇮🇷 مجله دانشمند راوی پیشرفت ایران |
@daneshmand_mag
⭕ هیچ وقت با درآمد پیوند زندگی نکردم
به روایت دکتر ملکحسینی پدر پیوند کبد
💠بخشی از متن
🔸چند سالی که از شروع پیوند کبد در ایران گذشت، دغدغه دیگری توی ذهنم ایجاد شد. ظرفیت بیمارستان نمازی طوری نبود که بتواند همه درخواستها را پاسخگو باشد. سال هشتاد بود که تصمیم گرفتم با کمک خیرین و مردم، یک بیمارستان تخصصی برای پیوند راه بیندازم. چند فاز برایش مشخص کردم. اولینش یک مرکز دیالیز بود. زمینش را از استانداری گرفتیم. چندین هکتار زمین در صدرا را برای بیمارستان ما اختصاص دادند. حاج رضا ابراهیمی هم پایکار آمد و تمام هزینه ساخت مرکز و تجهیزش را برعهده گرفت. برای بیماران نیازمند، سرویس رفتوبرگشت قرار دادیم. هر روز صبح سه تا مینیبوس میرفت دم در خانه و سوارشان میکرد و بعد از دیالیز برشان میگرداند. هزینه دیالیز هم با کمک بیمه و خیرین تقریباً رایگان درمیآمد. حتی هزینه غذا را هم خیرین تقبل کرده بودند.
🔸فاز دوم هم یک بیمارستان آموزشی - تخصصی پیوند کبد بود که آن را هم در سال 96 راه انداختیم. پیش خودم میگفتم اصل برای هر بیمارستانی نیروی متخصصش هست. چرا وقتی این قدر استاد و متخصص داریم، درگیر سیمان و آجر باشیم؟ قبل از راهاندازی بیمارستان ما، بیشترین پیوند کبد در بیمارستان پیتسبورگ آمریکا بود. ۵۶۱ عمل را در یک سال انجام میدادند. دو بیمارستان را به هم وصل کردند. با دهها تخت آیسییو. ما در سال ۲۰۱۷ قریب به ۶۳۸ پیوند کبد را انجام دادیم، این رکورد قابل دستیافتن نیست. کبدهایی که ما پیوند میزنیم یا از مرگ مغزی است یا از قوموخویش درجه یک. ابداً خریدوفروش نداریم. هزینه پیوند کبد در آمریکا حدود ۴۰۰ هزار دلار هست؛ ولی در ایران کمتر از دو هزار دلار.
🔸بعد از ما، در هشت شهر دیگر مراکز پیوند کبد راه افتاد که اکثرشان از دانشجویانی بودند که در شیراز آموزش پیوند دیده بودند. چند سالی هم هست که سالی دو سه نفر دانشجوی خارجی هم از کشورهای دیگر میگیریم. به هر جایی رسیدم، لطف خدا بوده. بعد کار، تلاش، عشق. در این سیسال خیلی کم مرخصی رفتم و نزدیک دو سال مرخصی طلب دارم. من هیچوقت با درآمد پیوند زندگی نکردم. دون شأن پزشک است بگوید پول بدهید تا عمل کنم.
#روایتخانه
#دانشمند19
#روایت_پیشرفت
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🇮🇷 مجله دانشمند راوی پیشرفت ایران |
@daneshmand_mag
⭕️ شیراز، پایتخت ۱۱۸ کل ایران شد
روایت شرکت دانشبنیان شیرازی که ۱۱۸ کشور را دست گرفتند
🔻سال ۱۳۹۷ ما یکی دو بار هم تهران رفتیم و کارمان را معرفی کرده بودیم. حتی این موضوع تمرکزهای ۱۱۸ آن موقع مطرح شد، ولی رفتند با یک شرکت اتریشی یا نروژی (درست یادم نیست) صحبت کردند که این مرحله متمرکزسازی را انجام دهند. کلی هم هزینه کردند. میخواستند از چین بیاورند، خیلی هم هزینهاش بالابود، خلاصه توجه نکردند و این یک نقص است.
🔻سال ۹۷، تهران با یک مشکلی مواجه شده بود در ۱۱۸، شرکت هم درست پشتیبانی نمیکرد. بالاخره به مشکلی خورده بود که مجبور شده بود استعلام کند از ۲-۳ تا شرکت که یکی هم ما بودیم که آقا این نقص است، میتوانید انجام دهید؟ ما هم اعلام کردیم بله. قیمتمان را هم بهاندازهای آوردیم پایین که اصلاً تصور نمیکردند. پرسیدند واقعاً میشود با این قیمت انجام دهید؟ تقریباً نزدیک به صفر بود. مخابرات ایران پیشنهاد ما را قبول کردند. راهحلی جز این نبود گفتند خب بیایید برای صحبت. خلاصه قرارداد بسته شد. 6-۷ ماه طول کشید که ۱۱۸ تهران آماده فعالیت شد.
🔻رقبای تهرانیمان خیلی شانتاژ میکردند که اینها شهرستان هستند، اینها فلان هستند، اگری ۱۱۸ خراب شد چهکار کنیم؟ اگر فلان شود شهر به هم میریزد، خیلی شلوغبازی کردند. ما بیتوجه به این حرفها کارمان را انجام دادیم. گفتند: «ما میخواهیم درنهایت یک سیستم داشته باشیم؛ ولی استراتژیمان این است که ۳ تا شرکت داشته باشیم، کشور را سه قسمت کنیم. هر قسمتش را بدهیم دست یک شرکت که انحصاری هم نباشد.
🔻سال ۹۹ بود تقریباً که ما ۷-۸ تا استان دیگر را هم فعال کردیم و تقریباً یکچهارم کشور شد سیستم ما. آن دو شرکت هیچکدامشان نتوانستند انجام دهند. یکیشان همان رقیبمان بود. مخابرات ایران گفت خب چه کاری است؟ سیستم اینها که دارد جواب میدهد دیگر، بیایید همه کشور را بهشان بدهیم. سال ۱۴۰۰ ما کل 118 ایران را آوردیم روی پلتفرم ایرانی شیرازی. الان در طول روز تقریباً یک میلیون تماس روی همین سامانه جامع تماس ایرانیمان داریم.
#روایتخانه
#دانشمند19
#روایت_پیشرفت
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
🗨️ خرید تلفنی: 09123969195
🇮🇷 مجله دانشمند راوی پیشرفت ایران |
@daneshmand_mag
🎥 سریالسازی مسئله محور
با نگاهی به تجربه کره جنوبی
💠بخشی از متن:
🔸با یک بررسی کلی میتوان عرصۀ سریالسازی آسیای شرقی را بر اساس چند شاخص ارزیابی کرد و آنها را در مسیر پیشرفت به شمار آورد. دستهبندی موضوعی سریالها، حکایت از مدیریت تولیدات دارد که به تبع، ذائقۀ مخاطب هم مدیریت میشود و مخاطب دیگر تنها به انگیزۀ سرگرمی آثار را تماشا نخواهد کرد. پرداختن به موضوعات و طرح چالشها و مشکلات ملموس جامعه مانند سربازی اجباری، پارتیبازی در استخدام، فضای رقابتی مسموم در مدارس و پذیرش دانشجوها در دانشگاههای برتر، حرکت مثبتی در برداشتن یک گام بلند برای باورپذیری مخاطب عام و همراهی آنان با آثار تولیدی است.
🔸اما این آثار در این مرحله متوقف نخواهند شد؛ مرحلهای که در بسیاری از آثار سینمایی ایرانی، به عنوان آخرین پرده ثبت شده است و مخاطب را در اقیانوسی از سیاهی و ناامیدی رها میکند.«طرح مسئله» در آثار تولیدی، با هدف رسیدن به چاره و باز کردن گره کور مسئله همراه است. یعنی اگر قرار است در یک سریال با ژانر اداری به مصائب کارمندان اشاره شود، همزمان با نشان دادن یک الگوی موفق مدیریتی، چالشهای کارمندان یک به یک حل میشوند و ناامیدی شخصیت اصلی یا فرعی سریال در این مسیر و بعد از طی چالشهای متعدد، به امید، موفقیت و آرامش پایدار ختم میشود.
#قاب_پیشرفت
#دانشمند19
#رعنا_مرادینسب
🌐 خرید اینترنتی مجله: ketabir.com
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
39.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 نماهنگ ایران ما
حالا که داریم به چاپ مجله ویژه نوجوانِ😍 دانشمند نزدیک میشیم، دعوتتون میکنیم به دیدن این سرود زیبا به همراه تصاویری جذاب از شرکتهای دانشبنیان پارک فناوری پردیس کشور
💪 میتونی اگه باورت اینه...
سختی وقتی تو راهی شیرینه...
پر بزن که کهکشون تو دستاته...
📌 تهیه شده توسط پارک فناوری پردیس
💠مجله دانشمند؛ راوی پیشرفت ایران
@daneshmand_mag
🔺 شماره ۲۰ مجله دانشمند ویژه نوجوان منتشر شد
سری جدید مجله دانشمند، باسابقهترین مجله دانش و فناوری به زبان فارسی با رویکرد «روایت پیشرفت» منتشر شد.
✈️ شروع یک سفر هیجانانگیز اکتشافی
💎 روایتخونه
🔅 از کاشان به عمق کهکشانها
🔅 هفت میلیارد سال نوری زیر نگاه ایران
قصه ساخت پیشرفتهترین رصدخانه ایران
🔅 رصدخانه اجدادی
سفر به مراغه ایران
💎 فیلمنما
🎥 موشک مدرسهای واقعنی
فیلم سینمایی آسمان اکتبر
💎 کارسوق
📱 آسمان ۶ اینچی من
چطور با دوربین موبایل عکسهای خیرهکننده از آسمان شب بگیریم
💎 چشمه
🦋 پریدن با بال پروانه
دخترانی که گفتند کار نشد نداره
💎 نردبان آسمان
🚀 غیر عادیها به فضا میروند
قصه فضایی شدن ما ایرانیا
💎 خونه کتاب
🔸 من مهدی آذر یزدی هستم
🔸 پرواز با پاراموتور را دوست دارم
🔸 آسمان شگفتانگیز
🔸 شکار هیولا
🔸 مه و دود
💎 بازیگوشی
📲 استارچارت و فوتوپیلز
معرفی برنامههای آموزشی برای رصد آسمانها
💎 کمیک استریپ قصههای پیشرفت
🥇 آهار یا زیمنس
💎 ریشهها
🕊 هتل کبوترها
راز سازههای قدیمی حوالی کویر
📝همکاران این شماره:
پریسا زارع مهرجردی، تکتم نجفیمنش، مریم حنطهزاده، وجیهه بحرینی، فاطمهسادات کاظمیمنش، امیرحمزه مشایخی، سیدحمیدرضا میری، حمید نخعی و مجتبی موسوی.
مدیرمسئول: محمدحسن روزیطلب
سردبیر و جانشین مدیرمسئول: پژمان عرب
دبیر اجرایی نوجوان: سمیه وظیفهخواه
با همکاری موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران
مجری طرح: خانه هنر و رسانه پیشرفت
قیمت ویژهنامه نوجوان: 50 هزار تومان
🌐 خرید اینترنتی: ketabir.com
📱 خرید تلفنی: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
🌐 لینک خرید اینترنتی مجله با ارسال رایگان به سراسر کشور 🔻
https://ketab.inn.ir/product/40937/مجله-دانشمند-20
📍 اگه خواستید پای نوجوانی رو به دنیای دانشمند باز کنید، فقط لازمه آدرسش رو وارد کنید.
📱 خرید تلفنی: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
🚀 غیر عادیها به فضا میروند1
قصه فضایی شدن ما ایرانیا
💎بخشی از متن:
به من گفتن برای یه سری نوجوون احتمالا دهه نودی و اواخر دهه هشتادی، از فضا بنویسم. زارت! مگه اصن نسل شماها مجله هم میخونه که بشینم براتون بنویسم؟ اصن مگه معنی مجله خوندن رو میدونید. تاحالا پول جمع کردید که اول ماه از مدرسه یه راست بدویید تا دکه، ببینید شماره جدید مجله علمی فانتزی فلان اومده یا نه؟
🔻اون موقعها مجازی نبود که. با اینا زمستونو سر میکردیم، خستگیهامونو در میکردیم. عکس رنگی روغنیهای مجله رو میزدیم رو دیوار اتاقمون. اول از همه هم میرفتیم سراغ آخر مجله. قسمت نظرات مخاطبین و جواب نماینده مجله و شوخیهایی که بعضی وقتا میکرد، برامون حکم خوندن کامنتای زیر پستها رو داشت. خلاصه تا بیشتر از این خودمو پیر نکردم و عصالازم نشدم، بگم که یه نوجوون مثل تویی رو که الان به جای اینکه سرت تو گوشی باشه داری این متنو میخونی، خیلی نمیفهمم. ولی تو مغزم یه صدایی میگه لابد تو هم یه چیزیت میشه. مثل خیلی از آدمایی که تو زمان خودشون یه چیزیشون میشده.
🔻فکر کن یه ملت میگفتند زمین صافه، یهو گالیله بلند میشه میگه گرده! انصافا یه چیزیش میشده دیگه. یا یه «بدیع الزمان جزری» نامی به جای اینکه سرش تو کار خودش باشه، تو عهد بوق داشته اولین رباتهای جهان رو میساخته. اصن این تیپ آدما حتما یه چیزیشون میشه وگرنه کارشون از نظر بقیه نرمال نیست.
🌐 لینک خرید اینترنتی مجله با ارسال رایگان به سراسر کشور 🔻
https://ketab.inn.ir/product/40937/مجله-دانشمند-20
📱 خرید تلفنی: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
🔭 از کاشان به عمق کهکشانها 1
💎بخشی از متن:
🔸ما رصدخانهای داریم با تلسکوپی در کلاس جهانی. پیش از انقلاب ۱۳۵۷ حرفهایی درباره احداث یک رصدخانه بزرگ گفته شده بود. بعد از انقلاب فرد نیکوکاری قصد تأمین هزینههای آن را داشت؛ ولی بهخاطر مشکلاتی، رؤیای او و اخترشناسان ایران محقق نشد. اما نتیجه 20 سال تحقیق در سال 1400 به ثمر نشست. این پروژه عظیم و جذاب در کشورمان افتتاح شد.
🔸«در باز است» تیتر مطلبی بود که در سایت یکی از برترین مجلههای علمی جهان، ساینس، منتشر شد؛ مطلبی که مربوط به ثبت اولین تصویر رنگی کهکشان توسط تلسکوپ رصدخانه ملی است. مریم ترکی پژوهشگر پژوهشگاه دانشهای بنیادی در سایت ساینس گفته: «ما با ناامیدی، تاریکی و همچنین با کلماتی که میتوانستند ما را دلسرد کنند، جنگیدیم؛ اما در نهایت، شاهد این تولد باشکوه بودیم».
🔸جری گیلمور، ستارهشناس دانشگاه کمبریج و رئیس هیئت مشاوران بینالمللی این پروژه میگوید: «هیچکس در ایران قبلاً کاری در این مقیاس انجام نداده. نتیجه دیدنی است بسیار بهتر از حد انتظار.» پروفسور زاگو مشاور و عضو هیئت مشاوران این طرح بیان کرد: «آنچه واقعاً شگفتانگیز است، یک محفظه خلأ دقیق است که مهندسان رصدخانه ملی ایران و یک شرکت ایرانی، آن را برای پوشاندن شیشه سرامیکی با آلومینیوم ساختهاند و شیشه صیقلی سرامیکی را به آینههای تلسکوپ تبدیل میکند.» همه اینها مهر تأییدی بر جایگاه علمی رصدخانه ما است.
🌐 لینک خرید اینترنتی مجله با ارسال رایگان به سراسر کشور 🔻
https://ketab.inn.ir/product/40937/مجله-دانشمند-20
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
🚀 غیر عادیها به فضا میروند۲
قصه فضایی شدن ما ایرانیا
💎بخشی از متن:
🔻تو که مجله میخونی لابد اهل وبگردی هم هستی. یه سرچ بزنی دستگیرت میشه که تو دوران جنگ سرد، یعنی همون جنگ بین آمریکا و شوروی اون زمان، کریخونیهای دو طرف رسیده بود به جنگ فضایی. اسم جنگ ستارگان از همون موقع مد شده بود. تو وقتی از بیرون جو به زمین اشراف داشته باشی، دیگه موجودات روی زمین مثل مورچه میشن برات. یعنی مثل آبخوردن میتونی برای حمله بهشون برنامهریزی کنی و از همون جا اقدام کنی.
🔻مسابقه شروع شده بود. اول شوروی جلوتر بود و اولین پرتابها به فضا رو انجام داد. بعد از چند وقت آمریکاییها جلو زدند. رفتن به فضا اونقدر تنورش داغ شد که بقیه هم به فکر افتادن. چین و انگلیس و ژاپنم هم اومدند تو بازی. امروز که داریم باهم گپ میزنیم، حدود 21 کشور تو صنعت فضایی دارن کار میکنن. دیگه فقط هم بحث نظامی نیست. از پیشبینی آبوهوا تا مسیریابی همین اپلیکیشنهای ما که بعضی وقتا هم تومُخی میشه، نتیجههای همین صنعته.
🔻تازه دارن دنبال یه راهی میگردن که وقتی چند سال دیگه جمعیت رو زمین اونقدری شد که دیگه یه لیوان آبخوردن حکم طلا رو داشت و آدما برای زنده موندن افتادن به جون هم، اون بالاها یه جایی رو گیر آورده باشن که شرایط زندگیش شبیه زمین باشه و یه عده رو بفرستن اون بالا. لابد تو مجازی خوندی راجع بهش. احتمالا نفر اولی که میاد تو ذهنت این بابا ایلان ماسکه. بی خیالش! تو که حالا تو ایران نشستی. بعدش چی؟ خب اگه درسخون باشی، اولین گزینهات بایبایه. جمع کنی بری. اگه کمتر درسخون باشی، میزنی تو خط کار و مانی. یه کم کمتر درسخون بوده باشی هم، راستش میدونم ولی این جا نمیتونم بنویسم.حالا فکر کن تو همین ایران خودمون، چند نفر جمع شن دور هم و بگن میخوایم به جای بیابونهای آمریکا، از همین کویرهای خوشگل ایران ماهواره هوا کنیم! خداوکیلی تو باشی نمیگی یه چیزیشون میشه؟!
#دانشمند_نوجوان
#ایران_فضایی
#سیدحمیدرضا_میری
#دانشمند۲۰
🌐 لینک خرید اینترنتی مجله با ارسال رایگان به سراسر کشور 🔻
https://ketab.inn.ir/product/40937/مجله-دانشمند-20
📱 خرید تلفنی: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند