روایت پیشرفت ایران
⭕️ مدیر میدانی پیشرفت
⭕️ مدیر میدانی پیشرفت
🔻شاید یکی از شاخصترین ویژگیهای شهید رئیسی، حضور در کف میدان بود. این میدان عرصههای مختلفی را شامل میشد و یکی از آنها، علم و فناوری بود. حضور متعدد در مراکز پیشرفت کشور که محل حضور شرکتهای دانشبنیان است، از برنامههای ثابت ایشان بود. باور داشت که حل مسائل کشور با کمک بخش اصلی اقتصاد مردمی، یعنی دانشبنیانها، به پاسخ میرسد.
🔻شهید عزیز جمهور ایران با حضور و ضریب دادن به این آدمها و مجموعهها، خودش راوی پیشرفت شده بود و ظرفیت بالای ریاستجمهوری را پای کار روایت پیشرفت آورده بود. ایشان حتی در سفرهای خارجی، با وجود شلوغی و فشردگی برنامهها، باز هم پای کار علموفناوری بود و سوای اینکه بستر و زمینه برای صادرات محصولات فناورانه شرکتهای دانش بنیان را فراهم میکرد، باز هم با بازدید از این مجموعهها تلاش میکرد تا ضریب رسانهای مضاعفی به توانمندی جوانان ایرانی در اذهان سایر کشورها بدهد.
🔻او مرد میدان کار و آبادانی و پیشرفت کشور بود و با گذشت همین ساعات اندک از شهادتشان، رد پا و خاطرات مختلف ایشان از مدیران شرکتهای دانشبنیان شنیده میشود. بازدید از بهیار صنعت و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، تا پارک فناوری پردیس تهران در کنار دستگاه هومودیالیز و ونتیلاتورهای پیشرفته، تا بازید از آهار مشهد و انواع داروهای پیشرفته بیوتک و رادیوداروها و نانو داروها و پهپادهای پیشرفته کشاورزی ایران در دل آفریقا و... نمونههای اندکی از حضور میدانی او در پیشبرد فضای علموفناوری کشور است.
🔻در سه سال ریاست جمهوری ایشان، ما شاهد سرعت گرفتن واقعی تحولات علموفناوری بودیم؛ یک نمونه مهم و فناورانهای که مدتی به اغما رفته بود، پیشرفتهای صنعت ماهوارهای کشور بود که در دوران ایشان دوباره شکوفا شد و یکی از افتخارات اخیر آن، رسیدن ایران به مدار جدید فضایی بود. با عرض تسلیت این فقدان اندوهبار به ملت شریف ایران، به لطف خدا امیدواریم. انشاءالله این سید عزیز با اجداد طاهرینش محشور باشد.
پژمان عرب
سردبیر مجله دانشمند
#شهید_رئیسی
#خادمالرضا #سیدابراهیم_رئیسی
#دانش_بنیان #علم #فناوری
#روایت_پیشرفت
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
روایت پیشرفت ایران
⭕️ چراغِ روشنِ کشاورزی هستهای روایتی از تولید اولین رقم برنج مبتنی بر دانش هستهای در گفتگو با دکت
⭕️ چراغِ روشنِ کشاورزی هستهای
روایتی از تولید اولین رقم برنج مبتنی بر دانش هستهای در گفتگو با دکتر عمار افخمی
بخشی از متن:
🔻داستان اصلاح ارقام برنج، از یک کار پژوهشی آغاز شد؛ چندین روش اصلاح کلاسیک، تلاقیهای چندگانه و هرمینمودن ژنها و همچنین استفاده از فناوری برنج هیبرید، در دستور کار پژوهشی ما قرار داشت. در سال 1389 طی انعقاد تفاهمنامهای با پژوهشکده کشاورزی هستهای سازمان انرژی اتمی، بذر 20 رقم بومی و اصلاحشده برنج کشور انتخاب شد تا با اشعه گاما و از طریق کُبالت 60 و دز 200 گری، پرتوتابی شوند.
🔻رخداد جهش در طبیعت، در طول میلیونها سال، نسبت یک به میلیون است. ولی در پرتوتابی بذر با اشعه گاما، به دلیل ظرفیت انرژی هستهای، در لحظه ممکن است هزار رخداد اتفاق بیفتد که بخش عظیمی از این اتفاقات منفی است. با این حال، این کار ظرفیت بسیار بالایی در ایجاد تنوع دارد و به ما کمک میکند تا از میان این تنوعها، بهترینها انتخاب شوند. بذرها در طول دوره رشد و در نسلهای مختلف از صفر تا موقع برداشت، نسبت به بیماریها و تنشها و از نظر خصوصیات زراعی و عملکردی ارزیابی میشوند تا بهترین لاینها انتخاب و مراحل آزمونهای تکمیلی و پیشرفته بر روی آنها انجام شود.
🔻روند اصلاح محصولات گیاهی این است که از زمان شروع تا رسیدن به نتیجه، حداقل ده تا دوازده سال زمان میبرد. ابتدا باید تنوع ایجاد شود و سپس خالصسازی صورت بگیرد و بعد هم ارزیابیهای متعدد انجام بشود. مرحله بعد، گرفتن تأییدیه از مؤسسه ثبت و گواهی نهال کشور است. دست آخر هم بذر تأییدشده باید توسط سازمان جهاد کشاورزی ترویج شود؛ همه این روند، حدود 12 سال طول میکشد.
🔻ما قبل از اینکه بذرمان را ببریم برای ثبت، مقدار کمی از آن را به 70 کشاورز در نقاط مختلف کشور دادیم؛ به هر کشاورز حدود 2-3 کیلو. پهنهبندی کردیم؛ بخشهای مختلف هوای سرد و کوهپایهای، دشت، استانهای دیگر و جاهایی مثل خوزستان که به صورت نشاءکاری نیست و خشکهکاری میکنند، همه را در نظر گرفتیم. نتیجه کاشت را بررسی کردیم؛ هم مستنداتش را گرفتیم و هم از نزدیک بازدید کردیم و دیدیم بذر ما، جوابگوی بخش عمدهای از مناطق کشور هست.
🔻بعد از تستهای متعدد و ارزیابیهای دقیق، نهایتاً تلاشهایمان در سال ۹۸، به 2 رقم برنج به نامهای روشن و شهریار منتج شد؛ برنجهایی که به افتخار دو دانشمند هستهای، شهید مصطفی احمدی روشن و شهید مجید شهریاری نامگذاری شده بودند. رقم روشن با استقبال کمنظیری از سوی کشاورزان و شالیکاران استانهای برنجخیز کشور مواجه شد و تقاضای بالایی برای این بذر به وجود آمد.
#روایتخانه #دانشمند22
#فناوری_هستهای #کشاورزی_هستهای
#دانش_بنیان #انرژی_هستهای
🌐 لینک خرید اینترنتی:
https://ketab.inn.ir/product/40979/ماهنامه-دانشمند
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
روایت پیشرفت ایران
⭕️ سینما و ورزش ملی ۱ مروری بر پنج فیلم سینمایی با محوریت ارزش پیروزی تیمهای ورزشی ملی
⭕️ سینما و ورزش ملی ۱
مروری بر پنج فیلم سینمایی با محوریت ارزش پیروزی تیمهای ورزشی ملی
🔸فیلمهای ورزشی همواره دسته مهمی از فیلمهای انگیزشی را تشکیل میدهند و میتوان آنها را از جنبه همین الهامبخشی، در دو دستهبندی کلی قرار داد: فیلمها و سوژههایی که بیشتر جنبه توسعه فردی دارند و فیلمها و سوژههایی که جنبههای تیمسازی و کار جمعی نیز در آنها بسیار پررنگ است. در دسته اول، اغلب شاهد این هستیم که چگونه افرادی با امکانات کم و یا در شرایطی نامناسب و ضعیف، به کمک نیروی اراده و تمرینهای دشوار و یا با کمک و حمایت مربیان و خانواده و افرادی دلسوز، به موفقیت دست پیدا میکنند و موانع پیشرویشان را از میان برمیدارند.
🔸در دسته دوم، علاوه بر موضوع ضعف و بدون امکانات بودن گروهی از ورزشکاران، دشواریهای همهدفکردن افرادی با انگیزههای متفاوت و گاها مخالف و هدایت آنها و به تعبیری «ساختن یک تیم» نیز خط اصلی داستان را شکل میدهند. در فیلمهایی که به بحث «ساختن و یا بازسازی یک تیم» میپردازند، گاهی غیر از مشکلات داخلی میان اعضای گروه و چالشهای مختلف پیش پای مربی تیم، مسائلی ساختاری نیز بر سر راه پیشرفت تیم وجود دارد که غلبه بر آنها، لایههای دیگر و واقعیتری از زندگی واقعی را پیش چشم مخاطب قرار میدهد.
🔸از میان دسته دوم، شاید بتوان فیلمهایی را که به داستانهای واقعی در مورد تیمهای ملی ورزشی میپردازند، در سطحی متعالیتر از جهت انگیزه دانست؛ فیلمهایی که مسائل تیمسازی و غلبه بر رقبا و چالشهای آن را در بستری از احساسات و حمایتهای وطنپرستانه مطرح میکنند و از این جهت، اغلب دیدن آنها به مانند مرور یک خاطره مشترک، برای تعداد زیادی از مردم یک کشور و حتی سایر کشورها، جذاب و الهامبخش است.
🔸در این شماره، به مرور پنج فیلم سالهای اخیر در مورد تیمهای ملی کشورها پرداختهایم که نمونه ایرانی آنها یعنی «پرویزخان»، یکی از معدود آثار سینمایی با سوژهای واقعی از دل فوتبال ملی است؛ مسئلهای که این مرور را جذابتر و به مسائل موردنیاز و موردتوجه امروز ما نزدیکتر میکند.
#قاب_پیشرفت #سینمای_پیشرفت
#فیلم #سینمای_ملی #سینمای_ورزش
#دانشمند۲۲ #مریمحنطهزاده
🌐 لینک خرید اینترنتی:
https://ketab.inn.ir/product/40979/ماهنامه-دانشمند
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
⭕️ سینما و ورزش ملی ۲
مروری بر پنج فیلم سینمایی با محوریت ارزش پیروزی تیمهای ورزشی ملی
فیلم «معجزه» (Miracle)
🔸فیلم معجزه به ماجرای کسب مدال طلا توسط تیم ملی هاکی روی یخ آمریکا در بازیهای المپیک زمستانی سال 1980 میلادی میپردازد؛ تیمی که از تعدادی جوان غیرحرفهای تشکیل شده بود، میتواند با شکست تیم ملی هاکی شوروی که برای چهار دوره متوالی قهرمان بلامنازع هاکی جهان بوده است، عبور کند و به افسانه شکستناپذیری آن خاتمه بدهد.
🔸«هرب بروک» بازیکنان خود را از میان جوانان غیرحرفهای انتخاب میکند و سعی میکند در زمان نُهماههای که در اختیار دارد، با تمرینات سخت و فشرده و تأکید بر کار تیمی، آنها را برای المپیک زمستانی آماده کند. ایده او که مدام آن را به بازیکنانش یادآوری میکند این است که شما هیچکدام استعداد کافی برای غلبه بر شوروی را ندارید و تا وقتی نتوانید مثل یک تیم هماهنگ پیش بروید و پابهپای آنها در زمین اسکی کنید، از هیچ روش دیگری امکان موفقیت ندارید.
🔸فیلم دارای زمینههای سیاسی پررنگی است که سعی دارد با اشارههای مختلف به وضعیت سیاسی آمریکا، پیشزمینهای جمعی برای چرایی تأثیرگذاری بالای پیروزی تیم هاکی و مدال طلای آن که به «معجزه روی یخ» معروف شد، خلق کند. علاوه بر اشارههای مختلف به جنگ سرد میان آمریکا و شوروی و وجه حیثیتی رویارویی این دو تیم، اشارههای روشنی هم به تضعیف روحیه ملی مردم آمریکا و کمرنگشدن اعتمادبهنفس ملی وجود دارد و حتی خبر اشغال سفارت آمریکا در ایران هم در این راستا ضریب میگیرد.
🔸درخلال جشن کریسمس اعضای تیم، بخشهایی از سخنرانی سال نوی رییسجمهور پخش میشود که اذعان میکند امید به «پیشرفت» که یکی از پایههای اعتقادی مردم آمریکاست، بسیار کمرنگ شده است و مردم چشمانداز روشنی را پیش پای خود و فرزندانشان نمیبینند. رییسجمهور در همین سخنرانی که روی تصاویر مربی تیم شنیده میشود، بیان میکند که «اطمینان به آینده» زیربنای همه چیزهای دیگر است و از همه میخواهد تا از حرفزدن دست بکشند و شروع به راهرفتن کنند.
🔸این فضاسازیها، همه منجر به این میشوند که مخاطبان فیلم، تلاش مربی و تیمش را چیزی فراتر از انگیزههای رشد شخصی و تیمی، حرکتی در جهت بازگرداندن رویا و امید یک ملت و بازسازی «ایمان مشترک» آنها ببینند و چرایی خاطرهانگیزشدن این پیروزی در میان مردم آمریکا را درک کنند.
#قاب_پیشرفت #سینمای_پیشرفت
#فیلم #سینمای_ملی #سینمای_ورزش
#دانشمند۲۲ #مریمحنطهزاده
🌐 لینک خرید اینترنتی:
https://ketab.inn.ir/product/40979/ماهنامه-دانشمند
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
روایت پیشرفت ایران
⭕️ خبرِ خوب،«خبرِ بد» است! ۱ پیشرفت، رسانه خودش را میسازد 💠بخشی از متن⬇️
⭕️ خبرِ خوب،«خبرِ بد» است! ۱
پیشرفت، رسانه خودش را میسازد
💠بخشی از متن:
🔸پاییز 1400 بود. دوست داشتم یک داستان خوب بنویسم. میدانستم اگر میخواهم عمر ماندگاری داستانم بیشتر از یک فصل باشد، باید از درد مردم بنویسم. فهرست جلویم طولانی بود؛ بیکاری، گرانی، ازدواج، اعتیاد. از هرکدامشان میشد یک مثنوی هفتادمن چاپ کرد. دست به هرچه میزدم قبلش یک تپه از آثار تولیدشده به تورم میخورد. میخواستم کارم نو باشد. هرچه در اقیانوس سوژههای احتمالی بیشتر دستوپا میزدم، ریههایم سختتر هوا را به داخل میکشیدند.
🔸اواخر آنقدر بین مرگ و زندگی رفتوآمد کرده بودم که کمکم داشتم به مرض دلمردگی دچار میشدم. با خودم درافتاده بودم که بهترین سالهای عمرم را صرف چه کرده بودم. از صبح که بیدار میشدیم تا شب که جنازه تحویل رختخواب میدادیم، در آن موبایل وامانده هزار بار دینگ میخورد بالای صفحه مینوشت که فلانی خورد، فلانی برد، فلانی چاپید و فحش آخر را نصفه در دهانمان بیات میکردیم تا خر و پف کنان به صبح بکشانیم و باز یک روز تازه را با شاهکار حضرات به روزهای رفته از عمرمان بدوزیم.
🔸با همین ذهنیات درگیر بودم که یک روز تلفنم دینگش در آمد.
- پایهای؟
- تا چی باشه؟
- این یکی جنسش فرق داره!
رفتیم نشستیم دور میز. صحبت از ابر ناامیدی رو سر دانشجوها بود. از اینکه الان اگر دانشجوها پایشان به پلههای پرواز فرودگاه امام نرسد، یا سرشان در میان ارقام روی تختههای دلالی میچرخد یا منتظر نوبتشان برای روانشناس افسردگی این پا آن پا میکنند. حالا مثلاً قرار بود که همین دانشجوها برای فردا طرح و نقشه بساط کنند و سوار اسب پیشرفت شوند.
🔸پوزخندم به تریج قبای جمع برخورد.
- آقا سید جک میخونی؟
- نه، میشنوم!
- اگه جکه پس چرا اومدی؟
- اومدم ببینم حرف جدید چی دارید. این حرفا بوی نا میده.
- کد ملیتو برای بچهها بفرست. یه چمدون سبکم ببند.
- خیرباشه!
خیر بود. بار اول چنان نشئه شدم که بعدش دو بار و سه باره باید تزریق میکردم تا میتوانستم مثل مردم عادی زندگی کنم.**از امید حرف میزنم.**
🔸 یادم میآید روزی که داشتیم از مدیرعامل ستاره خلیجفارس خداحافظی میکردیم، پرسیدیم مهندس تا حالا شده ناامید بشید؟ خندهاش به گرمی خود یزد، زادگاهش بود.
- معلومه!
- چه طوری دووم میارید؟
چشمانش را ریزتر کرد و چند ثانیهای روی زمین خیره ماند: «میرم از بالا نگاه میکنم.»
سوار ماشینمان شدیم و پشت سرش راه افتادیم. در پالایشگاه تپهای از ماحصل خاکبرداریهای ساخت، روبه آسمان علم شده بود. بالای قلهاش یک شهر کامل از لولهها و مخزنها با چراغهای روشن چشممان را پرکرده بود. انگار که زمین و آسمان زیروزبر شده بودند. با همان لهجه گرم یزدیاش روبه شهر لولهها گفت:«منظورم همینجا است. وقتی نگاه میکنم که خودم و همکارانم تا کجا جلوآمدهایم و چه ساختهایم، برگشتن به عقب برایم سختتر از حرکت در مه روبهجلو میشود.»
#دانشمند۲۲ #فناوری_نرم
#سیدحمیدرضا_میری
🌐 لینک خرید اینترنتی:
https://ketab.inn.ir/product/40979/ماهنامه-دانشمند
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
⭕️ خبرِ خوب،«خبرِ بد» است! ۲
پیشرفت، رسانه خودش را میسازد
💠بخشی از متن:
🔸در پالایشگاه تپهای از ماحصل خاکبرداریهای ساخت، روبه آسمان علم شده بود. بالا قله یک شهر کامل از لولهها و مخزنها با چراغهای روشن چشممان را پرکرده بود. با همان لهجه گرم یزدیاش روبه شهر لولهها گفت: «منظورم همینجا است. وقتی نگاه میکنم که خودم و همکارانم تا کجا جلوآمدهایم و چه ساختهایم، برگشتن به عقب برایم سخت از حرکت در مه روبهجلو میشود.» همان موقع در پس صدای سوختن فلر در سرم، بهزور صدای خودم را شنیدم که میگفتم آیا من هم در زندگیام قابی را ساختهام که موقع ابریشدن هوای ذهنم، با نگاهکردن به آن امیدوارتر شوم یا حتی عدهای دیگر هم بتوانند از تماشای قاب دستساز من به امیدهای خودشان تشنهتر از قبل نگاه کنند؟
🔸دو سال از آن ماجرا گذشت. یک روز با اتوبوس، یک روز با قطاری که سخت بلیطش گیر میآمد و روزی دیگر با پرواز هواپیمای بهوقت شام. آخر هفتههای بندرعباس شده بود پاتوق امیرکبیریها، شریفیها، تهرانیها، علم و صنعتیها، علامهایها، خواجهنصیریها و رتبه برترهایی که همگی با گذشته من یک ویژگی مشترک داشتند؛ عمر رفتهشان در این نظام را بربادرفته میدیدند و خیال میکردند فرش قرمز مهاجرت، تا دم در آفیسهای شیکشان در فرنگ پهن شده و فقط باید سکه شانسان کمی باصفاتر بیافتد. به خیال خاک سرخ هرمز و آبتنی در قشم، تیپهای مکش مرگ منی میزدند؛ ولی پای ایلوشین که میرسیدند، فکشان از جا در میرفت و فحشهایشان یکی بعد از دیگری نثار اردو و اجداد متولیانش میشد. اما آخر قصه زیپهای چمدانهای مهاجرتشان باز میشد و میشدند فنپیجهای «روایت گمشده».
🔸حالا یک باشگاه پروپاقرص داشتیم که هرجا توپ پیشرفت در میشد، یک جماعتی از همین هواداران پیشرفتی ایستاده بودند تا به افتخار شونه خاکیهایی که تا قبل از این در هیچ رسانهای ارزش خبری نداشتند، دقیقهها تشویق کنند و به صورتهای خستهشان لبخندهای گرم تحویل دهند.«روایت گمشده» امروز بساطش پهنتر از بندرعباس شده و در هر بازاری در این کشور دنبال جنس خودباوری میگردد و اتفاقاً کلکسیونش تکمیلتر شده. گشتن در این کلکسیون که داستان هر تکهاش از یک نقطه از کشور است، به منی که دنبال نوشتن داستان اثرگذار و ساختن یک رسانه بودم یاد داد، نمیشود در زمین خراب جنس مرغوب کاشت. امروز بازار رسانههای پیشرفت داغ است؛ ولی جمع این دوکلمه من را به یاد گذاشتهام میاندازد. ما که نرفتهایم؛ ولی مثلاینکه سر کلاسهای رسانه پا تختهها مینویسند خبر خوب، خبر بد است!
🔸حالا چهطور میشود در این شورهزار درخت امید کاشت خدا داند. من اما آنقدر از تجربه «روایت گمشده» نصیبم شد که پیشرفت رسانه خودش را خودش میسازد و اگر بهقدر کف دست ارزنی از پیشرفت چیزی سرم شود میگویم «پیشرفت از حقیقت میآید، پس رسانهاش هم باید حقیقی باشد.» اگر به زبان بچهمحلهایمان بخواهم بگویم اینکه رسانه پیشرفت باید دست مخاطبش را بگیرد و بمالد به سردی پیچومهرههای سازه فولادیاش و بعد بگذارد در گرمی کف دستهایی که پای سازهاش عمر گذاشتهاند و خون و عرق ریختهاند تا درختشان تناور شود و سایه استقلال و امنیت بالای سر کشور بیندازد. امروز که در گوشهای کنج عزلت اختیار میکنم، به این فکر میکنم که چهطور میتوانم به مردم نشان بدم که «میشود از شدها یاد گرفت و سراغ نشدها رفت!»
#دانشمند۲۲ #فناوری_نرم
#سیدحمیدرضا_میری
🌐 لینک خرید اینترنتی:
https://ketab.inn.ir/product/40979/ماهنامه-دانشمند
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
روایت پیشرفت ایران
⭕ جاودانگی کوانتومی ۲ دانشمند هستهای شهید مسعود علیمحمدی به روایت همسر 💠بخشی از متن⬇️
⭕ جاودانگی کوانتومی ۲
دانشمند هستهای شهید مسعود علیمحمدی به روایت همسر
💠بخشی از متن:
🔸خودش همیشه میگفت درسهای پایه دوره کارشناسی خیلی مهم هستند؛ اگر بچهها خوب یاد بگیرند و به رشتهشان علاقهمند بشوند، آینده خوبی خواهندداشت؛ بههمینخاطر بود که معمولا واحدهای پایهی کارشناسی را خودش تدریس میکرد. هرچند بعضی اساتید کسر شأن میدانستند، ولی مسعود بااشتیاق این واحدها را درس میداد تا خانه از پایبست کج ساخته نشود.
🔸استادتمام شده بود اما برخلاف همکارانش، معمولا تعداد کمی دانشجوی دکتری قبول میکرد. با کسی هم تعارف نداشت؛ آشنا و غیرآشنا هم برایش فرقی نمیکرد. خیلی راحت ایستاد و به آن بنده خدا توضیح داد که عذر میخواهم اما امکان پذیرفتن دامادتان را ندارم. میگفت «مملکت به مدرک محتاج نیست که همینطور فارغالتحصیل دکتری از دانشگاه بفرستیم بیرون. این الگو آوردهای برای کشور ندارد. ما نیازمند محقق هستیم. هرکس را ببینم و بفهممم که افق دورتری از مدرکگرفتن دارد، میپذیرمش. ما نیازمند عملیاتی کردن علوم هستیم تا مملکت پیشرفت کند.»
🔸هرچند این کار باعث میشد از جهت مالی عقب بیفتد، اما مگر مسعود در زندگیش به مادیات توجه کرده بود که اینبار توجه کند؟! از هر راهی که میتوانست، برای دانشجوهایش مایه میگذاشت. فهمیده بود یکی از دانشجوهای دکترایش بهدلیل مضیقه مالی مجبور است روزهایی در هفته را خارج از تخصصش کار انجام بدهد و بهاندازه لازم، فرصت مطالعه و پژوهش ندارد. یک روز صدایش زده بود در دفترش و از او خواسته بود برای درسش تماموقت تمرکز کند و درعوض ماهانه پولی برایش واریز کند.
🔸همانقدر که دانشجوها و شرایطشان برایش مهم بود، ساختار درست برای پیشرفت کشور را هم اینگونه میدید. یادم هست برای یک مرکز علمی که به مشکلاتی برخورده بود و اجازه نمیدادند کارهای تحقیقاتیشان را انجام دهند، هرکاری از دستش برمیآمد انجام داد. سعی کرد از مجموعههای مختلف بودجه بگیرد و مسائل اداری را حل کند؛ اما درنهایت به درِ بسته خورد. روزی که فهمید واقعا کاری از پیش نمیبرد، اگر کسی او را میدید فکر میکرد عزیزی ازدست داده است؛ صورتش گرگرفته و اعصابش ناراحت بود. در خانه راه میرفت و برایم حرف میزد که اگر این مرکز کارش را ادامه بدهد، در کشور چنین میشود و چنان میشود، اما نمیدانند و نمیگذارند.
#روایتخانه #دانشمند22
#شهید_علم #دانشمند_هستهای
#شهید_علیمحمدی #منصوره_کرمی
#نرگسسادات_مظلومی
🌐 لینک خرید اینترنتی:
https://ketab.inn.ir/product/40979/ماهنامه-دانشمند
📱 تماس جهت اشتراک: 09123969195
@daneshmand_mag | مجله دانشمند
▪️امام خمینی ره:
«مهمترین عامل در کسب خودکفایی و بازسازی توسعه مراکز علمی و تحقیقات و تمرکز و هدایت امکانات و تشویق کامل و همه جانبه مخترعین و مکتشفین و نیروهای متعهد و متخصصی است که شهامت مبارزه با جهل را دارند و از لاک نگرش انحصاری علم به غرب و شرق به در آمده و نشان دادهاند که می توانند کشور را روی پای خود نگه دارند. انشاءالله این استعدادها در پیچ و خم کوچههای ادارهها خسته و ناتوان نشوند.»
بخشی از پیام سیاستهای کلی نظام اسلامی - 11 مهر 1367
▪️سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی تسلیت باد.
@daneshmand_mag | مجله دانشمند