🔘 چگونه خلاصه نویسی کنیم؟
▫️قسمت اول: دروس خواندنی
🎥 اینجا ببینید 👇
https://www.aparat.com/v/XHfj7
____________
@darskhoondan
🔘 چگونه خلاصه نویسی کنیم؟
▫️قسمت دوم: دروس تمرینی
🎥 اینجا ببینید 👇
https://www.aparat.com/v/fF9kq
@darskhoondan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌
پیامبر گرامی اسلام صلیاللهعلیهوآله میفرمایند:
برترين عمل #بادوامترين آنهاست،
هر چند اندک باشد!
🍏
درس خوندن مداوم و مستمر روزانه، هر چقدر هم کم باشه، شما رو به موفقیت نزدیک میکنه.
@darskhoondan
🔸 پژوهشگران میگویند:
بهترین زمان برای مطالعه از ساعت ۷:۳۰ الی ۲۰:۳۰ است. زیرا بهترین زمان برای فعال شدن حافظه درازمدت است.
▫️با توجه به این که شما برای امتحان نهایی و کنکور باید ساعت حدود ساعت ۶ صبح از خواب بیدار شوید، لازم است از حالا بیدار شدن در این ساعت را تمرین کنید.
@darskhoondan
🔺موقع درس خوندن، ذهنم خیلی درگیر فکرهای دیگه میشه و تمرکز ندارم. چکار کنم؟
فعالانه مطالعه کردن به شما کمک می کند تا ذهن شما فرصت فکر کردن به هیچ موضوعی را پیدا نکند. 💪
برای این کار باید از مطالبی که مطالعه میکنید #یادداشت_برداری ✍️ کنید. این کار سبب می شود بخشی از ذهن شما که به عوامل حواس پرتی میپردازد به یادداشتبرداری مشغول شده و مطالعه با تمرکز بالاتری داشته باشید.
سرعت مطالعه خود را کمی افزایش دهید. برای این کار از هدفگذاری 🎯 استفاده کنید. یعنی قبل از شروع مطالعه مشخص کنید در واحد مطالعاتی خود (مثلاً طی ۴۵ دقیقه) میخواهید چند صفحه 📖 مطالعه کنید و سعی کنید هر بار این تعداد را کمی افزایش دهید.
برای مثال اگر در درس دین و زندگی، ٥ صفحه مطالعه کردید و ٢٠ تست زده اید در واحد بعدی هدف خود را به مطالعه ٧ صفحه و زدن ٢٥ تست ارتقا دهید.
در هنگام مطالعه، یک کاغذ در کنار دست خود قرار دهید و عوامل حواس پرتی و افکار مزاحم خود را در آن یادداشت نمایید تا بار ذهنی شما تخلیه شود و هر روز، وقتی ⏰ را به فکر کردن به نگرانیهای خود (آنچه که یادداشت کردهاید) اختصاص دهید.
@darskhoondan
وقتی روزگار
شما را در موقعیتهای سخت قرار میدهد
نگویید چرا من؟»
بگویید: «نشانت
میدهم!».
@darskhoondan
بلندخوانی🗣
یا مطالعه با صدای بلند ممنوع🚫
ـ 👈یکی از عادات اشتباهی که معمولاً
همه انسانها آن را انجام میدهند مطالعه با صدای بلند یا به بیان دیگر بلندخوانی است. بلندخوانی🗣📖 مضرات بسیاری دارد که یکی از آن هدر دادن میزان زیادی از انرژی در بازههای زمانی کوتاه است.
🔺 هنگامی که شما با صدای بلند مطالعه میکنید علاوه بر آنکه حجم زیادی از مطالب را دریافت نمیکنید بلکه ذهنتان موفق به درک و فهم جزئی از معانی نهفته در یک مفهوم میشود و به بیان دیگر کل معنی را درک نمیکند بلکه به بخشی از آن اشراف مییابد.
⭕این رویه منجر میشود تا شما اطلاعات را به شکل ناقص دریافت کنید و یادتان باشد که اگر حافظه اطلاعاتی را به شکل ناقص و نصفه و نیمه در خود ذخیره کند به شکل ناقص نیز تداعی مینماید. به همین دلیل وارد مرحله دوم یعنی کاهش علاقه و انگیزه میشویم زیرا حافظه ما اطلاعات را به شکل کامل دریافت نکرده است و از آنجایی که اطلاعات و معانی ارتباط مستقیمی با علاقه و انگیزه ما دارد به هر مقداری که اطلاعات به شکل کامل دریافت شود عشق و ذوق ما به مطالعه مجدد و یادگیری مضاعفتر افزایش مییابد.
بنابراین از همین حالا بلندخوانی را کنار بگذاریم و با چشمهایمان مطالعه کنیم و هنر مطالعه با چشم را بیاموزیم.
@darskhoondan