هدایت شده از درسواره
🌀خاطره ای از شهید مطهری در مورد ماه #رجب:
🔸«در ماه رجب سال ۱۳۲۱ به اصفهان رفته بودیم ، در مدرسه نیماورد اصفهان بودیم ، یک وقت صدای مرحوم حاج میرزا علی آقا شیرازی را شنیدم ، با همان آهنگی که داشت و با آن حال و روحی که داشت این تعبیر را به کار می برد: «آن وقتی که بگویند: « #أین_الرجبیون» و ما در پیشگاه پروردگار شرمسار باشیم، در #ماه_رجب هیچ چیز نداشته باشیم و اصلا جزء رجبیون شمرده نشویم، چه خواهیم کرد؟»
🔸غرض این است [که] این ماه، ماه #استغفار و #عبادت و #روزه است و این سنتها در میان ما به کلی دارد فراموش می شود، ماه رجب می آید بزرگ هایمان [متوجه نمی شوند] تا چه رسد به بچه ها. کم کم اگر به بچه ها بگوییم، ماه های قمری را از محرم تا ذی الحجه بشمار، نمی توانند. اصلا فراموش می شود که چنین ماه هایی هم وجود داشته است. ولی به هر حال تکلیف هرگز از ما ساقط نمی شود.»
#این_الرجبیون
@darsvareh
▪️امام هادى عليه السلام :
مَن أَطاعَ اللّه َ لَم يُبالِ سَخَطَ المَخلُوقِينَ ؛
▪️امام هادى عليه السلام :
كسى كه از خدا اطاعت مى كند ، از خشم مردم باكى ندارد .
#شهادت_امام_هادی
@darsvareh
واکاوی شیوههای شیخ انصاری در نقد سند حدیث.pdf
258.6K
🔖واکاوی شیوههای شیخ انصاری در نقد سند حدیث
✍️ نویسندگان: محسن دیمهکار و محمدمهدی باقری
📘فصلنامه فقه و اصول، دوره ۴۸، شماره ۲ - شماره پیاپی ۱۰۵
✂️ شیخ مرتضی انصاری از بزرگترین فقیهان اصولی إمامیه و یکی از چهرههای علمی و فقهی قرون متاخر به شمار میآید. تسلط، ابتکار و ظرافت وی در مسائل اصولی و فقه روایی-استدلالی بجامانده از وی موج میزند. در این میان تحقیقات ارزشمند وی پیرامون «نقد و بررسی سند حدیث» در میراث علمی وی که گویای تسلط و ابتکار وی در علم رجال و اصول نقد حدیث است از یک سو و اهمیت بازخوانی نظام فکری وی در عرصه فقه روایی به ویژه در ابعاد نقد سند حدیث و نیز جایگاه امروزی روششناسی در علوم، ضرورت پژوهش در این عرصه را بیش از پیش نمایان میسازد.
این نوشتار که با تتبع بسیار و به روش توصیفی-تحلیلی در آثار اصولی و فقهی شیخ انصاری سامان یافته، به دنبال ارائه روششناسی اندیشه نظاممند شیخ انصاری در «شیوههای نقد سند حدیث» در فقه روایی-استدلالی است. بررسیها نشان میدهد که توجه به ویژگی شخصیتی راویان (همچون اصحاب اجماع، مشایخ الثقات، مروی عنه احمد بن محمد بن عیسی، بنی فضال)، توجه به اضمار حدیث، بررسی اتصال سند، اشاره به مجهول بودن راوی، توجه به اشتراک راویان، انجبار ضعف سند از مهمترین شیوههای شیخ انصاری در نقد سند حدیث بشمار میآید.
@datsvareh
🌀این علم میشود بی فایده،گاهی هم مضر
#رهبر_انقلاب:
🔹من توصيه به خشوع و ذكر و تقوا و سعى براى تقرب الى اللّه را براى طلاب واجب تر ميدانم تا توصيه به علم، كه مايه اصلى كارشان علم است.
🔸اگر علم باشد، تقوا نباشد، اين علم می شود بىفايده، گاهى هم مضر. عالمانى داشتيم- چه علم دينى، چه علم غير دينى- كه نه فقط از اين علم بهرهاى نبردند و بهرهاى نرساندند، بلكه وزر و وبال شد. اين روح معنويت در كالبد علم و عالم لازم است.
🗓 بیانات در جمع علما و روحانیون شیعه و سنی کرمانشاه، ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
#ماه_رجب
#معنویت_طلبه_انقلابی
@darsvareh
#نکات_اخلاقی
#اهمیت_استاد_دیدن
💠 «آن آقا شذوذ داشت؛ چون استاد کم دیده بود و به فکر خودش متکی بود»
🔹 کج فهمی یک عیب بسیار بزرگ ونقمت بزرگی است. انسان روی مسائل فکر میکند، ولی آنها را کج می فهمد. یک وقتی خدمت مقام معظم #رهبری بودیم، صحبت از یکی از علمای قریب عصر شد، ایشان از فرد دیگری در مورد فقه آن عالم پرسیدند، گفت: بد نبود.
🔸 اما خودشان فرمودند: «نه، آن آقا شذوذ داشت؛ چون #استاد کم دیده بود، و به فکر خودش متکی بود». معمولاً کسانی که استاد نمی بینند و خودشان زود حالت استقلال پیدا میکنند، دارای حرفهای شاذ و نادر میشوند؛ زیرا از اصحاب نظر و پختههای در فن، حرف را نشنیدهاند و خودشان یک چیزهایی به ذهنشان می آید که به اشکالاتش نیز نمی توانند توجه بکنند و قهراً دچار شواذ و نوادر میشوند.
📙 درس خارج فقه آیت الله #شبزندهدار (سال 1394)
#پندهای_سعادت
#اهمیت_استاد_دیدن
@darsvareh
🏴شهادت هفتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت #امام_موسی_کاظم علیه السلام تسلیت باد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
◾️الإمامُ الكاظمُ عليه السلام:
إنَّ رجُلاً جاءَ إلى سَيِّدِنا الصّادقِ عليه السلام فَشَكا إلَيهِ الفَقرَ ، فقالَ ; ليسَ الأمرُ كما ذَكَرتَ ، و ما أعرِفُكَ فَقيرا، قالَ ; و اللّه ِ يا سَيِّدي ما استَبَيتُ ، و ذَكَرَ مِن الفَقرِ قِطعَةً ، و الصّادقُ يُكَذِّبُهُ ـ إلى أن قالَ لَهُ ـ ; لا ، إلى أن ذَكَرَ اُلوفَ دَنانيرَ ، و الرَّجُلُ يَحلِفُ أنّهُ لا يَفعَلُ ، فقالَ لَهُ ; مَن مَعهُ سِلعَةٌ يُعطى بها هذا المالَ لا يَبِيعُها ، هُو فَقيرٌ ؟ ! .;
◾️امام كاظم عليه السلام:
مردى خدمت سرورمان امام صادق عليه السلام آمد و از نادارى شكوه كرد. حضرت فرمود ; چنان نيست كه تو مى گويى و به نظر من تو فقير نيستى. مرد عرض كرد ; سرورم! به خدا قسم خوراك شب خود را هم ندارم. و نمونه هايى از نادارى خود را برشمرد، اما حضرت صادق پيوسته گفته او را تكذيب مى كرد، تا آن جا كه به او فرمود ; به من بگو اگر صد دينار به تو بدهند تا از ما بيزارى جويى آن را مى ستانى؟عرض كرد ; نه. حضرت مبلغ را به هزار دينار رسانيد و آن مرد هر بار سوگند مى خورد كه اين كار را نخواهد كرد.
حضرت به او فرمود ; كسى كه چنين كالايى دارد و آن را با اين قيمت نمى فروشد، آيا نادار و فقیر است؟!
📙الأمالي للطوسي 298/584.
@darsvareh
💢 زندگی پیامبر(ص) را میلیمتری باید مطالعه کرد!
🔻صرف اینکه بنشینیم، بگوئیم آیهای نازل شد و جبرئیلی آمد و پیغمبر مبعوث به رسالت شد و خوشحال بشویم که کی ایمان آورد و کی ایمان نیاورد، مسئلهای را حل نمیکند. مسئله این است که ما باید از این حادثه - که مادر همهی حوادث دوران حیات مبارک پیغمبر است - درس بگیریم. همهی این بیستوسه سال درس است.
📌من یک وقت به بعضی دوستان گفتم زندگی پیغمبر را میلی متری باید مطالعه کرد. هر لحظهی این زندگی یک حادثه است؛ یک درس است؛ یک جلوهی عظیم انسانی است؛ تمام این بیستوسه سال همینجور است. جوانهای ما بروند تاریخ زندگی پیغمبر را از منابع محکم و مستند بخوانند و ببینند چه اتفاقی افتاده است... با تاریخ پیغمبر آشنا شویم؛ بدانیم که آن روز بعثت نبی مکرم بود، امروز بعثت امت اسلامی است. امروز امت اسلامی باید احساس بعثت بکند؛ خود را مبعوث بداند؛ آگاهانه و با بصیرت حرکت و اقدام کند..
بیانات در روز مبعث؛ ۱۳۸۷/۰۵/۰۹
#مبعث
@darsvareh
🌀این سه ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، برکات بسیار نصیب انسان، انسانهایی که می توانند استفاده کنند از این برکات، شده است.
🔻 البته مبدأ همه مبعث است و دنبال او تمام جهاتی که هست.
در ماه رجب، مبعث بزرگ و ولادت مولا علی بن ابی طالب- سلام اللَّه علیه- و بعض ائمه دیگر، و در ماه شعبان ولادت حضرت سید الشهدا- سلام اللَّه علیه- و ولادت حضرت صاحب- ارواحنا له الفداء- و در ماه مبارک، نزول قرآن بر قلب مبارک پیغمبر اکرم بوده است. و شرافت این سه ماه در زبانها و در بیانها و در عقلها و در فکرها نمی گنجد. و از برکات این ماهها ادعیه ای است که وارد شده است در این ماهها.»
📙 صحیفه امام ج ۱۷، ص: ۴۵۶
#مبعث
@darsvareh
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«تنها عاملی كه وجود پربركت امام راحل (رضوان الله تعالی علیه) را ياری كرد، همان ايمان بود، كه ذات اقدس اله فرمود: ﴿إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ﴾[۱] فرمود: ﴿وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ﴾[۲] ؛ او واقعاً برای اسلام قيام كرد و در اين قيامش هم خالصاً لوجه الله بود و همان طوری كه در نصيحتها میفرمود: ﴿قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَی وَفُرَادَی﴾[۳] ، قيامش هم واقعاً لله بود و اگر قيام لله باشد اين بركات فراوان را هم دارد.»
۸۶/١١/١٢
[۱]سوره محمد(ص)آیه ۷
[۲]سوره حج آیه ۴۰
[۳]سوره سبأ آیه ۴۶
#دهه_فجر
#انقلاب_اسلامی
@darsvareh
056_14021115_shabzendedar_beihFozoli.mp3
10.58M
🎙بیانات مهم آیت الله شب زنده دار "دام ظله" در آغاز درس خارج فقه در مسجد اعظم۱۴۰۲/۱۱/۱۶، پیرامون دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی و انتخابات.
🔹فضلایی که توان روشنگری دارند از جهاد تبیین و روشنگری دریغ نکنند.
🔹در مقام تبیین دو راه داریم یا به صورت تفصیلی و یا اجمالی ورود کنیم.
🔹خیلی از اشکالات یا وارد نیست و یا جواب دارند و برخی هم که جواب ندارند را بپذیریم.
🔹تا اسلامی شدن همه امور، خیلی زمان نیاز است.
🔹شرکت جوانان در مناسک مذهبی مثل اعتکاف افزایش یافته است.
🔹اگر پای کار انقلاب باشیم، نصرت الهی حتمی است.
🔹داستان ختم چله زیارت عاشورا مرحوم حضرت آیت الله شیخ مرتضی حائری با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲بهمن۱۳۵۷
🔹در کنار انجام وظایف،از دعا و توسل و زیارت برای امور کشور و دفع فتنه دشمنان و رفع کج فهمی ها و تعالی و رشد خودمان غفلت نکنیم.
@darsvareh
💢تشکیل حکومت اسلامی بر فقیه واجب است
✔️آیتالله شیخ جواد تبریزی ر(ره) کتاب ارشاد الطالب ج ۴ صفحه ۲۳۰ - ۲۳۱ میفرماید:
📖و لكن بما أنّ التحفظ على بلاد المسلمين والدفاع عنهم وعن الحوزة الإسلامية و الممانعة عن استيلاء الخونة والفساق والأشرار فضلاً عن المنافقين والكفار، ممّا يعلم وجوبه على حد وجوب سائر الاُمور التي يعبر عنها بالحسبة، بل ما ذكر أهمها و الأصل والأساس لها
فالواجب على الفقيه العادل البصير - مع تمكنه - هو التصدي لذلك مباشرة أو بالتوكيل.... كما يعلم عدم جواز معارضته أو تضعيفه، بل يجب تقويته والمساعدة والمجاهدة على مهماته.
✅ از آن جایی که تحفظ بر بلاد مسلمین و دفاع از آن ها و ممانعت از استیلاء خائنین و فاسقین و اشرار و همچنین منافقین و کفار از باب حسبه واجب است (بلکه این موارد اصل و اساس و اهم موارد حسبه است)، پس بر فقیه عادل بصیر در صورت امکان، تصدی این موارد به صورت مستقیم یا با وکالت، واجب است... کما اینکه معلوم است که به مخالفت پرداختن با این فقیه عادل بصیر و تضعیف او جایز نیست بلکه تقویت او و تلاش در جهت امور مهم او واجب است.
@darsvareh
💢حکومت اسلامی از دیدگاه شهید صدر
✔️ شهید صدر: اگر امام خمینی به من امر کند که در یکی از دهات ایران ساکن شوم و آنجا به اسلام خدمت کنم هرگز تردید نخواهم کرد
🔹شهید صدر حکومت اسلامی را همان اکمال دین و اتمام نعمتی میداند که در روز جشن غدیر آن را قرآن کریم اعلام کرده است: «اسلام -از آنجا که ماهیتی رو به تدام و جاودانگی دارد و نیز از آنجا که در جوهر خود آخرین ساخت از رسالتهای آسمانی را با خود دارد- تماماً به دنبال این است که وجود خود را در همه گسترههای انسانی بگستراند تا آنها را پیراسته کند و سامان دهد.
🔸از این رو اسلام در هسته قانون اساسی خود نظام حکومتی دادگر را بنیان نهاده است که همان کامل کردن دین و تمام نمودن نعمت است و قرآن کریم این مفهوم را در آن هنگام که رسول خدا ص و جهان اسلام روز غدیر را به خاطر بنیان گذاری نظام حکومت پاک و وراسته جشن گرفتند، اعلام کرد.»
(أئمة أهل البيت (ع) ودورهم في تحصين الرسالة الإسلامية(موسوعة الشهيد الصدر ج ۲۰)، ص۵۵۸؛ امامان اهل بیت ع مرزبانان حریم اسلام، ص ۶۸۵)
🔹همین نگاه و تحلیل است که سبب میشود زمانی که خبر پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به ایشان میدهند ایشان با شادی زائدالوصفی میفرمایند: امروز موسی بر فرعون پیروز شد و همه رؤیاهای انبیاء ع تحقق یافت. امروز آیت الله خمینی حکومت شاه را ساقط کرد.»
(السيرة والمسيرة في حقائق ووثائق ج ۴، ص ۲۶)
🔸ایشان به شاگردان خود فرمود: «امام خمینیِ بزرگ، آرزوهای انبیاء و اوصیاء و ائمه علیهمالسلام را تحقق بخشید، من از شما میخواهم که بر مرجعیت و رهبری امام خمینی تأکید کنید و متمرکز شوید، کار اصلی همان چیزی است که امام به آن پرداخته است و اساساً هدف از مرجعیت برپایی احکام اسلامی بر روی زمین است، هدف از مرجعیت گرفتن وجوهات شرعی و پخش آن، یا تدریس فقه و اصول نیست بلکه مسئولیت بزرگی که واجب است که در رابطه با آن فکر کنیم برپایی حکم خداوند است، ولکن بعثیها به ما اجازه اجرای آن را نمیدهند»
(السيرة والمسيرة في حقائق ووثائق ج ۴، ص: ۲۶)
🔹به همین جهت بود که ایشان بارها آمادگی خود را در جهت خدمت تمامقد به انقلاب اسلامی و اطاعت از اوامر امام خمینی ره بیان کرده بود. ایشان به یکی از شاگردان خود فرموده بود: «اگر امام خمینی به من امر کند که در یکی از دهات ایران ساکن شوم و آنجا به اسلام خدمت کنم هرگز تردید نخواهم کرد»
(السيرة والمسيرة في حقائق ووثائق ج ۴، ص: ۲۷)
🔸همچنین در جای دیگری فرموده بود: «اینکه من بقالی باشم در شیراز زیر سایه حکومت امام خمینی برایم دوستداشتنیتر است از [اینکه مثل] مرجعیت سید ابوالحسن اصفهانی ره [را داشته باشم] زیر سایه حکومت صدام».
(السيرة والمسيرة في حقائق ووثائق ج ۴، ص ۲۷)
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 چرا انقلاب کردیم؟ | برقراری حاکمیت اسلام
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «نگاه کنید این مسائل تکرار شوندهی در فرمایشات امام را پیدا کنید، مبانی انقلاب اینهاست؛ مسئلهی مردم، مسئلهی استقلال کشور، مسئلهی تدین، مسئلهی پایبندی به مبانی اسلامی، مسئلهی مبارزه با استکبار و با زورگویی، مسئلهی فلسطین؛ این مسائلی که زیاد تکرار شده، مسئلهی معیشت مردم، مسئلهی مستضعفین، رفع فقر؛ مسائل اینجوری، اینها ستونهای انقلاب است، اینها خطوط اصلی ترسیم کنندهی انقلاب است، هندسهی انقلاب را با ترکیب این خطوط میتوانید شما به دست بیاورید.» ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
🌷 #عید_انقلاب
@darsvareh
🔻پیام امام خمینی به حوزهها و روحانيت (منشور روحانيت)
🔸 علمای دینباور در همین حوزهها تربیت شدند و صفوف خویش را از دیگران جدا كردند.قیام بزرگ اسلامیمان نشأت گرفته از همین بارقه است.
🔹 البته هنوز حوزهها به هر دو تفكر آمیختهاند و باید مراقب بود كه تفكر جدایی دین از سیاست از لایههای تفكر اهل جمود به طلاب جوان سرایت نكند؛ و یكی از مسایلی كه باید برای طلاب جوان ترسیم شود، همین قضیه است كه چگونه در دوران وانفسای نفوذ مقدسین نافهم و سادهلوحان بیسواد، عدهای كمر همت بستهاند و برای نجات اسلام و حوزه و روحانیت از جان و آبرو سرمایه گذاشتهاند. اوضاع مثل امروز نبود؛ هركس صد در صد معتقد به مبارزه نبود، زیر فشارها و تهدیدهای مقدسنماها از میدان به در میرفت.
🔻 ترویج تفكر شاه سایه خداست و یا با گوشت و پوست نمیتوان در مقابل توپ و تانك ایستاد و اینكه ما مكلف به جهاد و مبارزه نیستیم و یا جواب خون مقتولین را چه كسی میدهد و از همه شكنندهتر، شعار گمراه كننده حكومت قبل از ظهور امام زمان علیهالسلام باطل است و هزاران إن قُلت دیگر، مشكلات بزرگ و جانفرسایی بودند كه نمیشد با نصیحت و مبارزه منفی و تبلیغات، جلوی آنها را گرفت.
✊تنها راه حل، مبارزه و ایثار و خون بود كه خداوند وسیلهاش را آماده نمود.
علما و روحانیت متعهد سینه را برای مقابله با هر تیر زهرآگینی كه به طرف اسلام شلیك میشد، آماده نمودند و به مسلخ عشق آمدند.
اولین و مهمترین فصل خونین مبارزه در عاشورای ۱۵ خرداد رقم خورد....
📙صحيفه امام، ج۲۱، ص۲۸۰
#منشورروحانیت
@darsvareh
❇️ ضرورت انقلاب اسلامی از دیدگاه آیت الله خوئی
📝 جلوگیری از اندراس دین در ایران
🔸 حجت الاسلام ربانی بیرجندی در کتاب شرف صحبت جانان، ص ۵۵ به نقل از استاد رجبعلی رضازاده آوردهاند:
🔹 سال ۱۳۵۴ش با چند نفر دیگر به همراه آقای عبادی، امام جمعه مشهد، عازم نجف اشرف شدیم.
آقای عبادی بین راه نماز را جمع میخواند! نفهمیدم چرا نمازش را جمع میخواند.
بعد از رسیدن به نجف، یک شب بعد از درس از آقای خوئی این مسأله را سؤال کردم که اگر کسی قاچاق به کربلا و عراق بیاید در بین راه باید نمازش را تمام بخواند؟
ایشان فرمودند: «بله»
🔹 آن وقت ما فهمیدیم که آقای عبادی توجه به فتوای ایشان داشته است که اگر خوف جان یا مال یا ناموس داشته باشد، سفر معصیت هست و در سفر معصیت باید نماز تمام باشد.
❗️یکی از آقایانی که آنجا نشسته بود و مرد مسنی هم بود، فوری به آقای خوئی اعتراض کرد و گفت: آقا در زمان علمای سابق حتی در زمان ائمه علیهم السلام مردم میآمدند کربلا، خلفای وقت هم از چند نفر یکی را با قید قرعه میکشتند. مردم کشته میشدند، دستشان قطع میشد اما به کربلا میرفتند.
ائمه علیهم السلام و علما زیارت را منع نکردند، حالا شما میگویید اگر کسی خوف داشته باشد و قاچاقی بیاید، سفرش معصیت است؟
♨️ آقای خوئی فرمودند: «بله، آنجا باید آن کار میشد و حالا باید این کار بشود. آنجا اساس کربلا در خطر بود و میخواستند اسم امام حسین علیه السلام را از بین ببرند. باید مردم میآمدند، حتی اگر کسی کشته شود یا دستش قطع شود.
اما حالا این چراغ روشن شده و کسی نمیتواند اسم امام حسین علیهالسلام را از بین ببرد. حالا باید قواعد فقهی کاملا رعایت شود. در سفری که خوف جان، مال یا ناموس باشد، نماز تمام است».
✅ بعد بلافاصله ایشان به ایران گریز زدند، فرمودند:
«چون اساس اسلام در ایران در خطر است. باید مردم علیه این نظام، قیام و تظاهرات کنند؛ ولو بلغ ما بلغ و هرچه کشته شوند».
〰〰〰〰〰〰
📌 بیشتر بخوانید:
❇️ انقلاب اسلامی فراتر از نظریهها (۱)
https://eitaa.com/Tanbiholomah/10
❇️ انقلاب اسلامی فراتر از نظریهها (۲)
https://eitaa.com/Tanbiholomah/26
❇️ انقلاب اسلامی فراتر از نظریهها (۳)
https://eitaa.com/Tanbiholomah/55
#اندراس_دین
#فقه_حکومتی
#تشکیل_حکومت_دینی
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 رهبر انقلاب: "خيال نكنند اگر چهار نفر كه سابقه انقلابی دارند از كاروان انقلاب كنار رفتند انقلاب غريب است!"
این انقلاب تا آخر هست و به مهدویت وصل خواهد شد و هر کس پیاده شود باخته است.
@darsvareh
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توسل به اهلبیت (علیهمالسلام)
آیتالله آملیلاریجانی: در مسیر تقرب به خداوند، انوار اهلبیت (علیهمالسلام) وسیله است. مرحوم میرزاجواد آقا ملکی در کتاب مراقبات، بهترین وسایل را توسل به اباعبدالله (علیهالسلام) ذکر کردند. هر روز زیارت جامعه صغیره را خطاب به یکی از اهلبیت (علیهمالسلام) بخوانید.
مدرسه علمیه جهانگیرخان قم | ۱۴۰۲/۱۰/۳۰
@darsvareh
خدايا!
ای كاش میتوانستم
و قدرت آن را داشتم
كه شكرانه این نعمت بزرگ
يعنی وجود امام را به جای آورم.
امامی كه وسيلهی
آزادی مستضعفين شد.
امامی كه نويد ظهور
امام زمان (عج) را به امتش داد.
امامی كه وسيله معرفت شد.
تا ما نزدیکترين راه رسيدن به تو
يعنی شهادت را بشناسيم!
🔰از وصیتنامه عارف شهید علی سیفی
@darsvareh
* #یس #شعبان #حفظ #آیت_الله_کشمیری
🔻در روايت دارد كه شب نيمه شعبان هر كسی سه سوره يس بخواند خدای متعال تا سال آينده او را در حفظ و حراست و نگهداری خودش بيمه میكند.
گويا برای سه حاجت مهم هم میتوان خواند؛ چه خود انسان و چه خانواده انسان هر كدام میتوانند بخوانند.
🔸اين عمل شب نيمه شعبان است.
براي گشايش كار، امنيت خود انسان و برای جهات كاری و جهات روحی، همچنین برای خانواده انسان، مفید است.
🔹مرحوم آیت الله کشمیری قدس سره خيلی به خواندن سه سوره يس در شب نيمه شعبان سفارش میكردند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@darsvareh